Új privát üzeneted érkezett!

Szilveaa :)

hát én nem is reménykedem ... egy merő gyomorgörcs a napom.
szinte semmit nem alszik és letenni sem tudom ...
ki vagyok ...

Anyabébi :)

nekünk van pihiszékünk, de nagy csodákat ne remélj tőle :(

Azt hiszem mire felnő ez a gyerek eg roncs lesz belőlem - de nem sajnáltatás képen, csak megállapítás ... a lényeg hogy egészséges csak rohadt hisztis

Kép
zsrit
 
 


Sztercsi, nem akarok pofátlan lenni de nem tudnád megbeszélni a barátnődékkel, hogy rendeljenek be még egy ilyen pihiszéket? 12 ezerért szuper, itthon 20 alatt nincs is Fiscer Price, pedig nagyon szeretnék Sophiának!!! Ha nem megy, nem gond, nekem is van kint ismerős, jönnek is haza Karira, akkor bepróbálkozom Náluk...
Vendég
 


Rita, kitartááás! Tudom, már ebből is eleged lehet, hogy mindenki ezt mondja...amúgy hogy telnek a napok mondjuk egy hétvégén, amikor mindannyian otthon vagytok; fiúk is, Párod is?
Vendég
 

 
 

Sziasztok lányok!
Most aztán megpróbállak titeket tényleg utolérni. A párom egész vasárnap a Windows 7-et telepítette a laptopra. Ami azért jó, mert az égegyadta világon minden DVD lemezekre van most kiírva, az összes doksim, képek, zenék, filmek, minden. A jelszók elszálltak, mivel azt nem tudtuk kiírni, az íméleket, címeket megmentettük.

Az utóbbi két éjszakánk már jó volt. Szombat este éjféltől fél hétig aludt a babácska, akkor sem kelt fel rendesen, át kellett pelenkáznom, hogy tényleg magához térjen és szopizzon. Ma este pedig félháromkor kelt fel, mert jött egy akkora rotty, hogy talán még a szomszédok is hallották. Peluscsere, fekve szoptatás és hétig alvás. Beüzemeltük a babatelefont is, hogy ne kelljen levinni, ha mi lemegyünk reggel, így jól halljuk, ha felkelt már.

Milánka mostanában reggel csak eszeget, délben betolja, ami egy ciciben van, este pedig semmi sem elég neki. Ezért megint fejek, amit reggel meghagy, félreteszem estére. Tegnap este szopott az egyik ciciből, látszólag jóllakott, de 15 perc múlva ordított, hogy éhes. Megkapta a reggelről félretett egy deci tejet, de ez sem volt elég neki, a másik ciciből is mindent betolt. Szerintem ez minimum három deci tej volt!!! :o Falánk disznócska. :lol: :lol: :lol:

Sziszkó, már sokan írak a bánatodra, de pont ilyen volt nálunk is. Napokig annyira ki volt sebesedve Milán popsija, hogy vérzett. Aztán pöttyös lett. Elvittem a védőnőhöz és a dokival iratott fel speckó popsikrémet, mert valami gomba okozta. Gyorsan el is múlt tőle, a krémet pedig félretettük, ha máskor adódik ilyen gond. Anyukád pedig már igencsak elfelejtette, hogy milyen volt első-gyerekes anyukának lenni… :? A fürdetéssel pedi g ne aggódj, végtére hol lenne koszos egy kisbaba?

Anyabébi, hát az édesköményt majd vész esetén még megpróbálom, az legalább tudom miből van.

Nitácska, az Infacolt megkapod ingyé’, csak vidd el!

Sztrecsi, nagyon szuper az a szék! Nekünk egy régebbi, egyszerűbb van, de a rázó funkció néha igen jól jön. Fizikálisan segít a babapocaknak.

Zsrit, én a vízszint-érzékelőt úgy iktatom ki, hogy a szopipárnán altatom, majd azzal együtt teszem le, így nem kel fel. :D És fogok vetetni a Tomival egy ilyen széket: http://www.jysk.hu/130/133/3638013/a/catalog

Pattogó, a szivárványtorta ételfestékkel megy?

Tilli, Milánnak is minden este bedugul az orra. De néha ki sem lehet szívni. De mitől van?

A D vitamint én is gyakran elfelejtem. :lol: De szerintem ebből baja még nem lesz a babának.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Gyorsba megint.

A recept bármi lehet, csak ételfesték kell hozzá. :lol: Jelen esetben ez egy sima piskótatészta volt. 6 tojás, 6 ek liszt, 6 ek cukor. Ennyi. A szineket egymásra kell pakolni és így lesz csíkos. Nekem sütéssel együtt megvolt egy óra alatt. Kis vidámság ilyen komor időben.

anyabebi: örülök, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy elfelejtem beadni a d vitamint.. :oops: De igyexem. 8)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Eszti! A fürdetőkrémmel mosom az arcom és a gyógyszertári testápolóval kenem, meg a barniról maradt Elidel nevezetű nem szteroidos, ekcémára való krémmel és úgy néz ki múlik. (bár tegnap észrevettem hogy az elidel lejárt :oops:, mi bajom lehet? )
Csibe: ugyanezt a fotelt vette nekem azuram csak natúrt, tök kényelmes :), csak győzzétek összerakni :mrgreen: , a huzatot necces ráhúzni :).
Zsrit: és rezeg vagy nem rezeg?

Na megyek csinálok bundáskenyeRet, megkívántam a szomszédtól :mrgreen: , aztán garázdálkodok a teszveszen :)
anyabebi
 
 


pATTOGÓ: a d-vitamin hagyján de a konakion is lemaradt először, aztán meg kibukta :oops: , a múlthéten újra adtam :shock:
anyabebi
 
 


hello Csajok,

kellemes borús, taknyos novemberi hétfő reggelt mindenkinek! :lol: :lol:

jön mingyá egy barátnőm, ez tartja bennem a lelket.

Tegnap már az ultra türelmes pasimnál is elkezdett szakadni a cérna, mikor fél 1-kor még dajdajozott bébike :?
Akkor kapott egy soron kívüli vacsorát, bealudt. Keltünk fél 5-kor, majd 8-kor. :roll:

Pihenőszék: nálunk egy áldás, ha nem is alszik, akkor is viszem, ahol vagyok és tunkolom a cumit és nyugi van.

infacol: én adom, gripe water-rel felváltva. Mit tom én, h minek van hatása....

a tummy viszont nagy favorit lett, olyan jópofán figyel benne..

D-vit: tegnap nyomtam egyet a pipettán, oszt vagy egy heti adag landolt Teo szájában :shock: :shock:
K-vit is volt tegnap, annak meg az 1/3-a tuti kifolyt :roll: épp málé szájat játszott a babszi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára screen 2009.11.23 10:43-kor.

Kép
screen
 
 


Anyabé:
nekem nem rezgős a pihiszék, de lábbal lehet ringatni
:lol:

Kép
screen
 
 


Eszti :)

köszi!!!
amikor mindenki itt kavar néha még nehezebb ... :)

Anyabébi :)

nem rezeg de zenél és lehet ringatni DE nekem így is gyűlöli cumi ide vagy oda - Screen! Te szerencsés :)

Kép
zsrit
 
 


na eltűntem emészteni magam ...
jók legyetek és szép napot! :lol: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Anyabébi, a párom hajdan asztalosnak tanult. Ebből következik, hogy bármilyen bútor összeszerelése 5x nehezebb vele, mint nélküle. :lol: :lol: :lol:
A K-vitamin anno nálunk is kimaradt. Mivel senki sem közölte (se a védőnő, se a doki), hogy az nekem kell az első héten beadnom a babának... Én pedig nem olvasgatok használati utasítást... :D

Screen, én pont a fent vázolt gond miatt már a pipettába csak egy cseppet hagyok és úgy adom be a babának, így biztos nem kap egyszerre egyheti adagot. Persze baja ettől sem lesz.

Érdekes élmény, hogy a baba szájában van a cici, közben pedig nyökög. Érzem a vibrálást a ciciben... :shock: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Rita, talán Szilveeea írta, hogy először Szonja sem szerette, aztán megszokta és most már élvezi a pihiszéket! Hátha...
Vendég
 


zsrit,

azé oly szerencsés nem vok... iccaka nem altat6om a pihenőszékben.. sőt nappal sem szabadna sztem ennyit... :shock:

csibe: az egy csepp 5lete kiváló. Ezen az IQ teszten megbuktam vala :lol: :lol: és igen, épp ilyesmi fotőj van nekünk is, csak IKEÁs.

ezen a 7en advent első vasárnapja lesz?
ki kéne csinosítani a kéglit :wink:

Kép
screen
 
 



Kép
screen
 
 


tök jó a szülinapos/névnapos táblicsku. Moncsi, gondolom Te műved..
Jut esztebe, foggggalmam nincs mikor van Teodor nap :lol: :oops: :oops:

Kép
screen
 
 


Csibe: Konaikon: a patikában azt írták rá 2 hetes kortól, a gyerekorvos is ezt mondta, a védőnő 1 hetes kortól mondta :shock: , utánanéztem a neten na ott meg mondtak mindenfélét :shock: , így legyél okos. Egyébként a Barninál még heti 1 ampulla volt az adag úgyhogy nem árt az se, a védőnő a köldökvérzést emlegette.

A csemetémnek 2 napja beszáradt vér van a köldökében 1 cseppnyi kb. és vérezni nem láttam csak amikor palankáztam akkor tűnt fel. Ez mi?

Screen: advent éljen!!! Mi is díszítünk, a Rossmanban lőtt az uram bazi occsón girlandot égővel, meg égősorokat meg világítós ablakdíszt :) (asszem 300-400 pezó volt darabja :shock: , valami kiárusítás :shock: ), úgyhogy hétvégén szépülünk. Plusz az iskolában pénteken lesz koszorúkészítés :lol: , arra ellépek egy szatyor hozzávalóval és csodás koszorút kötök :)

Csajok egy kép nektek a kedvenc pasijaimról :)

Kép
anyabebi
 
 




Nagyon aranyos, a HVG-ben már olvastam ezt. Csináltak olyan kukát is amelyik egy hatalmas zuhanás és csattanás hangát imitálja, ha valamit beledobsz. Állítólag még a környékről is összeszedték a szemetet, hogy hallgathassák... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Atyavilág, advent? :shock: Pánik indul...

Anyabébi, tutik a srácok. Kenéz nagyon édesen mosolyog. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Anyabébi D-vitamint azóta nem felejtem el beadni amióta áttértem arra ,hogy reggel intézem el.Pasijaid pedig nagyon nagyon édesek.

Datolya küldök Neked egy pezsgőt hurrrrrrrrrr Kép áááá


Csibe nagyon jó a szék,és még árban is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Pattogó kozákmikulás nagyon cuki,torta biztos fincsi volt és nagyo ötletes.

Tilli az orrszívót Mi is beszereztük már hetekkel ezelőtt pontosan azért,hogy ne éjszaka legyen gond vagy ha a gyerek nemkap levegőt kelljen szaladgálni.Jó dolog az biztos bár nekem kissé gyomorforgató.Majd megszokom ezt is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányok már akartam kérdezni csak mindig elfelejtettem.Ha sír a babátok akkor vannak könnyeik?Martinkámnak a múlt héten láttam mintha igazi könnyek lettek volna a szemében de nem csordultak ki.Vagy mikortól sírnak igazi könnyekkel a babák? Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok lányok,

Szilveeaa, én eddig azt hittem kieszi. Honnan tudod, hogy meddig kell nyüstölni?

Screen, vicces az a lépcső :D Jópofa lehet a szemetes is :D :D :D


Kérdés: ugye jól értelmeztem, hogy volt aki nem ment be a MÁK-ba, csak postán feladta a papírokat az anyaságihoz, és a családi pótlékhoz? Mindenből csak másolatot? Mert nekem azt mondák, hogy a születési anyakönyvi kivonatból az eredeti kell, mert rávezetik a kifizetés tényét. Vagy ez elavult info?

chardonnay
 
 


Kicsike, az én lányom egy perc alatt úgy felhergeli magát, hogy folynak a könnyei :( :( :(

chardonnay
 
 


Chardonnay akkor lehet,hogy Martin sosem sír annyira?Múlt héten 1 nap pedig nagyon üvöltött.Addig jó amíg nem sír.
én is postán küldtem el a Mák-ba a papírokat és elég mindennek a másolata.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, lehet, hogy ez már a nemek közti különbség :D :wink:

MÁK: És milyen címre küldted? Én nem tudtam kihámozni :? :? :?

chardonnay
 
 


Szisz: NEM VAGY ROSSZ ANYA!!! sztem itt SENKI SEM AZ! Mert ha már annyira érdekel a terhességünk,h megtaláltuk ezt a topicot,akkor az azt jelenti,h negyon is fontos számunkra a babánk... most,h már itt vannak a Bébik,még jobb Anyák vagyunk,hiszen jövünk és olvassuk a praktikákat,tanácsokat!!! Ha rossz anyák lennénk,szarnánk rá,h van-e tej,miért fáj a hasa ...stb. majd felnő valahogy... DE Mi nem ilyenek vagyunk,úgyhogy fel a fejjel és tessék kikérni Magadnak az ilyen hangot,legyen szó bárkiről.... (röviden ez a véleményem) Popsira nemtom mi lenne a jó,én Sudocremmel kenem,ettől nem lett eddig piros,de ha mégis,kamillás vattál áttörlöm minden pelenkázásnál,kb.2 nap és helyreállt.


Pua cici: detto... Őzi engem is megnyugtattál,már tiszta para vagyok,h nincs elég tej...


Zsrit,Pocok: nálunk is ez van,kb du. 5-fürdetésig csak akkor érzi jól magát,ha kézben van,zenélünk Neki 2 napja az nyugtatja és elnézelődik...

Anyabébi: nekünk nem rezgős van,de tudod hintáztatni 2 féle pozicióban(oldalra ill. előre hátra) lassan tudtam csak hozzászoktatni,mert eleinte 2perc után sírt...aztán napról napra többet volt benne,most van,hogy elalszik benne,de csak úgy ha zenélünk is közben..


Eszti: látod van esély a 7-8 órás éjszakai alvásra :wink:

D-vit. csak akkor felejtem el,ha épp nem fürdünk aznap...(1x egy héten tuti :lol: )

Zsrit: szemmel láthatóan jobban vagy :lol: egyre többet jössz :lol:

Screen: d-vit-nal Mi is így jártunk...Apuka szorgoskodott a gyerek körül és ő akarta beadni ezt is,mondom Neki,h 1 azaz egy csepp kell belőle,hát ő becseppentette ami a pipettában volt... :shock:

Anyabébi: olyan édesek... :wink:
Elvileg jön haza karira a tesó,remélem ő is így fogja tutujgatnia hugit.. :wink:

Kicsike: ha nagyon-nagyon sír,akkor már nálunk is megjelennek a könnyek...(anya szemében is)

Kép
jovana
 
 


Jovana ez tetszik nagyon "anya szemében is" :D :wink:

Chardonnay erre a címre küldtem:Magyar Államkincstár Közép-magyarországi Regionális Igazgatóság 2601 Vác Pf.:249.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


ZSRIT!!!!!
MI is olyan sokat alszunk szombat óta!!!! Olyan hulla vagyok!!!! Éjjel végre 4 órát aludt :) Azóta miegint nézeget egy csomót és alig tud elaludni :evil: :evil: :evil: néha 2 órán keresztűl altatom Álmos, kinlódik.

D Vitamin: Gmail-em, naptár funkció, minden nap üzenetet küld, hogy adjam be! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Jovana :) - igen, köszi! sokkal jobban ...

könnyeket én még nem láttam ...

Ja és ha nem írjátok a rohadt D vitamint akkor nekem kb. 5 nap után ma sem jut eszembe :evil:

Lányom piheni a hétvégét ... konkrétan ma még csak aludt :shock:
kíváncsi leszek az éjszakára :)

Kép
zsrit
 
 


Chardonnay, én is postán küldtem és mindennek CSAK a másolatát, viszont mindent duplán és külön borítékban; egyiket ugye az egyszeri anyaságihoz, másikat a családi pótlékhoz. Nekem nagyon szerencsém volt, keddi napon adtam fel, következő hétfőn már a számlámon volt az anyasági, pénteken már a családi is :D

Na most van pár percem (ebédelek, csaj aszik), leírom mi történt múlt héten :evil: basszus pénteken Roland tök feldúltan jött haza melóból, először alig akarta elmondani mi a baj, aztán kiderült, hogy összeveszett az anyjával, aki végül rá is b***ta a telefont (54 évesen jó kis intelligens problémamegoldás :roll:) mert Roli felhívta, hogy megbeszéljék hogy lesz a Karácsony, mert mi úgy döntöttünk, hogy maradunk itthon. Erre ez az idióta, hogy ez mekkora hülyeség (ezekkel a szavakkal) és hogy képzeljük és hogy nem lehet begubózni azért mert gyerekünk van :shock: :shock: :shock: majd rátért a múltkori szombatra és azt volt képes mondani, hogy azért viselkedett hülyén, mert NEM LEHETETT KIVENNI A GYEREKET A KEZEMBŐL!!! Egy: kurvára nem igaz, mert amikor leültem, hogy levest egyek (legalább azt, ha már képes volt töltött káposztát főzni) a Roland szólt rá, hogy vegye már át a gyereket, hadd együnk! Kettő: és ha nem lehet kivenni, akkor mi van???!!! Én vagyok az anyja és különben sem kell összefogdosni meg nyalni egy 3 hetes kisbabát...
Szóval szó szót követett, Roland persze engem védett, de nem tudom mit gondol az anyja, hogy majd ellenem lesz?! Ilyenekkel jött, hogy "te is kerülhetsz fiam ilyen helyzetbe, hogy majd a vejednek nem tetszik a pofád (így szó szerint) és nem viszi majd el az unokádat"-amivel arra célzott, hogy én nem szeretem őt és én mondtam Rolinak, hogy ne menjünk (ami szintén nem igaz, mindenki tudja és megértette rajta kívül, hogy amiatt nem akarunk menni, hogy Sophiet úgy megviselte a múltkori...) Aztán a végén a hülye picsa azt mondja, engem egy jó darabig nem látsz-azzal lecsapta a telefont.
Én komolyan most már biztos vagyok benne, hogy ez a nő nem 100-as és most nem viccelek, plusz még a saját gyerekeit sem szereti!!! Szegény Roland tök nagyot csalódott már megint, láttam rajta, hogy nagyon rosszul esett neki, mekkora fasz az anyja! És Ő mondta, nem n, hogy be van fejezve, nem fogja hívogatni, magától meg úgysem hív minket :roll: amúgy ez tényleg így van, nem telefonál, nem keres minket, közben meg úgy csinál, mintha ő szülte volna a gyerekemet :roll: barom!
Na ehhez mit szóltok?!
Én eldöntöttem, most már akármi is történhet, azért sem megyünk. Leszarom ezt a hülyét is, már csak felidegesít, ha csak a nevét meghallom :x eddig próbáltam kedves lenni hozzá, meg eltűrni a hülyeségeit, alkalmazkodni a hullámzó hangulataihoz, meg a szeszélyeihez, de befejeztem. Legközelebb találkozunk, legyen Karácsony, vagy sima hétköznap, én úgy megmondom a magamét, hogy attól koldul!!!
Vendég
 


Kicsike, köszi!

chardonnay
 
 


Sztercsi :)

ez a kínlódás nagyon ismerős - nem akarok okos lenni mert sokszor nekem sem jön össze DE ha jó pillanatban kapod el, mikor már épp fáradt (lehet hogy Te úgy érzed még csak most kelt fel és nem lehet fáradt de mégis az ... ) szóval akkor sokkal könnyebb letenni aludni szerintem és jobban is alszik ...
nekem tegnap totál túlpörgött és onnantól estig nulla alvás - utáltam

Jobb napokat Neked! és kitartás :)

Kép
zsrit
 
 


Na jól kimérgelődtem magam, most megyek készülődni, ha felébred a csajszi indulunk a dokinénihez. Közben még vagyok!
Vendég
 


Eszti :)

ez nagyon durva!!!!
és szerintem tök igazad van ha ezután nem mentek ... és egyébként is.
Miért ne tölthetnétek magatokban az első karácsonyt?
(mi is így fogjuk - nem hurcolom szegényt csak azért mert kari van, legalábbis Szenteste tuti nem)
De igazából gondolj arra szerintem, hogy neki szarabb hogy a hülyesége miatt kizárja magát az életetekből ...
Rolinak meg ott vagytok TI :lol: :wink:

Kép
zsrit
 
 


Eszti, köszi Neked is!

Anyóst meg küldd csak el melegebb éghajlatra :evil: :evil: :evil:

chardonnay
 
 


De miért kell fasznak lenni?! Nem kerül neki több energiába ez az áskálódás, mint ha normális lenne? Soha az életben nem fogom ráhagyni a gyerekemet, ezt már korábban elérte, mert annyira sm bízom benne, mint a sarki újságosban! Most azon dolgozik, hogy ne is lásson minket...
Vendég
 


Eszti :) nyugi!
anyóst nem választhatunk sajna :) hidd el az enyém sem egyszerű eset ...
++++++++++++++++++++++ Neked

Kép
zsrit
 
 


Halihó jányok! :wink:

Tegnap hiper-szuper, über-brutál napunk volt! :evil: :evil: Dorián reggel 8-tól nem volt hajlandó aludni semmit, maximum 10-15 percekre bóbiskolt el, de aztán már pattantak is ki a szemei, és jött az elmaradhatatlan üvöltés... :? :? :? Természetesen letenni nem lehetett, annak is örültem, ha az ölemben nem ordított éppen. Én már azt mondtam, hogy felakasztom magam... Estére már együtt bőgtem a gyerekkel. :shock: :shock: :shock: Végülis nagy nehezen elaludt kb. 23 körül, és reggel fél 7-ig nyomta. :roll: :roll: Gondolom jól kifáradt napközben. Na, de akkoris! Ez nekem így nem éri meg!!! Inkább keljen fel éjjel 1*-2*, de napközben is aludjon valamennyit. :roll: :roll: :roll: Vagy ezek túl nagy álmok??? :shock: :shock: Ma eddig még jól viselkedik, most éppen alszik. Persze nem akarom elszólni magam. Az a kurv@ hasfájás ne lenne!!! :evil: :evil: :evil:

Sziszkó: Dehogy vagy Te rossz Anya!!!! Ne foglalkozz SENKI véleményével, hiszen Te vagy egész nap otthon a kis Martinnal. :wink: :wink: Sok-sok biztató puszit küldök Nektek! :D

Pattogó: Gyermekeid még mindig haláliak! :wink: Jó lett a süti. Nyami-nyami... :roll:

Zsrit: Kitartás, fel a fejjel! :wink: Látod, most meg alszik, mint egy kisangyal! Okos kislány Zoé! Puszi Nektek! :D

Eszti: Nagyon édesek az ikrek, ahogy leskelődnek be Sophiahoz a kiságyba! :D :D Anyós: :evil: :evil: :evil: :evil: Szard le nagy ívben!!! Hülye majom!!!! (már bocsi)

A D vitamint én is előszeretettel felejtem el beadni... :oops: :oops: :D :D

Az a szemét MÁK nem akarja küldeni a pénzemet... :evil: :evil: :evil: Monnyanak le!!!

Akikre nem reagáltam, azoktól bocsi! Megyek pihenek egy kicsit, amíg nagyfiam is alszik. :D

Puszi Mindenkinek!
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Eszti,ne hagyd magad!Legalább a karácsonyotokat ne rontsa el anyóspajtás!De legalább a férjed melletted áll ki.Lehetne rosszabb is.

Én a konakiont felejtettem el.A vigantolt észben tartom,mert az az esti szertartás része,hogy Panninak és Tamarának egyet-egyet belecseppentek a szájába.

Tegnap mértük Tamarát(az egy hónapos kimaradt,mert anyáéknál nincs mérleg).Már 5190 gramm! :)
Ma megint azt játssza,hogy lusta a tejcsi végét kiszopizni,így a tegnapihoz képest megcsappant a tejem.De ha rendesen szopizik nappal,akkor este 9körül elalszik,és utána csak 2 körül,majd 5-6-kor kel,és visszaalszik 8 ig.De sajna ez még nem állt be állandóra.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Ez egy tegnapi, pár percre elalvós kép:
Kép
bobóbaba
 
 


kinyúlt a firefox-om.
ez annyira megérintett, h elfelejtettem, h mit is akartam írni.

Zanikó, jó, h jöttél! Tamara nem semmi súllyal bír :lol: Teo 6 hetesen volt 5360 gr :roll:

Eszti,
anyósod nem semmi. Mondjuk örülj neki, h jó messze van.

na most megyek, mert gyerek nyafog :shock:

Kép
screen
 
 


Bobó,kitartást neked!Meg mindenkinek,ahol nem alusznak a babók!
Csajok,remélem nem kiabálom el,de Tamara is olyan jól alszik egész nap,mint anno Panni.Kialakította magának a kis napirendjét.Szopi,egy óra ébrenlét,aztán kéri,hogy tegyem le alukálni,és szépen be is csicsikál..és ez ismétlődik egész nap.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Zanikó: Köszi... Irigy-irigy-irigy-irigy!!!!!!!!
bobóbaba
 
 


Screen, ja csak az a szép, hogy még 100 km-ről is ki tud borítani! :x
Fel kell ébresztenem a lányomat, mert nem érünk oda a dokihoz :roll: ha hazaértünk jelentkezem!
Vendég
 



Kép
Kép
vcsibe
 
 


ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs laptető!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sztercsi remélem már jobba helyzet!!!!!!
az én párom is ilyen volt.......azt hiszi mert itthn vagyok egésznap pihenhetek......a szart..a nap 24 órájába gyerekekkel vagyok....alig váro dec.25-ét!!!!!!!...úgy leiszom magam!!!!!!!!!és bulizok egy akkorát!!!!!!

Pattogó szivávrvány torta receptet kéreeeeeem!!!!!!!!!:)))))))))))))
meg a gyurmáét is!!!!:)))))

Anyabebi akkor kezet foghatunk D vitamin ügyben!!!!:)))))

Csibe akkor talizzunk valahol ?..csütörtökön ha gondolod gyártelepre ki tudok menni érte!!!!

Paris sajnálom hogy a párodnak is ilyen hülye az anyja!!!!!!!!!..szarjátok is le...akármilyen nehéz a párodnak ne engedjen!!!!!,...meséld el neki azén párom anyja milyen egy szemét...........ő is utálja a saját fiát....ellene tesz mindent....pokol az élete...az unokáit zabigyereknek nevezi......engem ringyónak!!!!!!!!!......


Zanikó nagyon jó babód van neked is!!!!!!!!!!
Barnika 1 hete napi 4x eszik 170 milit........az esti utsó evést már előre hoztam 3/4-10-re...és így is reggel 7 fél 8 ig alszik!!!
:))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Írtam egy csomót ám, de már kétszer elszállt… Az a hülye netet sticker kinyírja a gépet…

A D-vitaminról és Jovana sztorijáról jutott eszembe: A Tomit megkértem hogy adja ide a vitamint, de csak a pipettát. Erre az üvegből kilocsolta a folyadék felét a gyerekre… :lol: Aaaaannyira tehetséges… :lol:

MrsParis, az anyóst vágd szét! Inkább, mint téged az ideg. Sajnálom hogy a párod ilyen anyát fogott ki. A saját hülyeségét mentegeti a szemét dumájával… :evil: Pukkadjon meg!

Kicsike, Milánka akkor sír könnyekkel, már éhes. Meg kell zabálni azt a kis pufók manót, ahogy zokog, mert éhen fog halni, elfogyott a tejci, itt a világ vége. :lol: Én pedig puszilom le a könnyeket az arcáról. Imádnivaló. :lol: Aztán ha megvigasztalódott, olyan bánatosan szipog… :lol:

Zanikó, látom a kis Tamara is olyan falánk, mint Milán. Ő is 5150 gr volt 5 hetesen.

Bobó, nem semmi, hogy tud aludni Dorán… :lol:

Ja, kérdés csajok:
A Tomi felvetette, hogy mi lenne ha idén is elmennék két ünnep között valahova pihenni. Tavaly voltunk Esztergomban 4-5 napot és nagyon jól éreztük magunkat, sétáltunk a városban, kirándultunk a környéken, átruccantunk Szlovákiába. De most ez babával? :shock: Nem tudom, hogy jó ötlet-e. Pedig a Tomira ráférne egy kis kikapcsolódás. Valami áthidaló ötletet keresek.

Nitácska, csütörtök jó nekem is, akkor benézek végre a csípőszűrésre is... :lol: A mobilom fent van a gmailen. Csak szóljál előre, mert képes vagyok pont az Infacolt itthon hagyni. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


csibe,

jó a szemetes... :lol:
mi szilveszterezni Hajduszoboszlóra megyünk.
Ott lesznek Anyósék is, de ez most kapóra jön majd, mert lesz egy-két óránk egymásra is.
Külön szoba, oszt amikor kellenek, szólunk :lol:
először nagyon kispolgárinak és elvetéltnek tűnt az 5let, de már megbarátkoztam vele és alig várom, h kilőjünk.

Tényleg, szoptatás és a gyógyvízben fürdés ütik egymást? :oops:

Kép
screen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: