Új privát üzeneted érkezett!

Angel!
Egy baba, pláne ha első, mindenképpen kimerítő, egész embert kívánó feladat. Ha meg még extra dolgok is vannak, végképp nehéz.
Én is érzem néha azt, hogy sikítok egyet és elmegyek remetének. De ettől nem szeretjük őket kevésbé!
Ráadásul neked feldolgozni sem volt időd, hogy anya leszel/lettél, óriási gondok szakadtak a nyakadba. Esélyed nem volt összeszedni magad.
A másik, amit én problémának érzek (saját magamon látom), hogy valahol a fejünkben baj van. Mármint ma igazából azt nyomja mindenki, hogy csinálj karriert, az már valami. És iszonyúan leértékelődött az, amit az ember akkor csinál, amikor "csak" otthon van a gyerekkel. Pedig rohadt sokat melózunk, állítom többet, mint a legtöbb munkahelyen. Engem ez is lenyom, úgy kell mondani magamnak, hogy ne legyek hülye, ez igenis meló. (bocsánat, lelkizős napom van).

Timi!
Legjobbakat nektek!!!
Meglátod, hamarabb hazamentek, mint gondolnád!!!
vovanda
 
 


Na újra itt vagyok :)

Timi!

Örülök, hogy ilyen szépen alakultok, kívánom, hogy gyarapodjanak a Lánykák :) Karácsonyra otthon-Hajrá!!! :D

Rani!
A gyakorlatias tudnivalók, mikor, hova, beutalók stb. itt is a védőnő reszortja, de persze a nőgyógyászom is segített mindig mindenben, ha kértem.

Skrisz!

Szerintem azt senki sem szeretné, nekem is furcsa, ha egy gyerek cumival a szájában beszél. Én ezt közelről a tesóm gyerekeivel éltem végig, egyik cumizott, másik ujjat szopott, 3 éves korára mindketten, minden szenvedés nélkül elhagyták :)

Lili!
Hol csinálták az Uh-t? Esetleg egy professzionális genetikai Uh megnyugtató lenne, nem? Szívből ajánlom Hajdú Krisztát, ha ő azt mondja hogy minden rendben, akkor úgy is van :) :)

Angel!
Ne viccelj, nyugodtan panaszkodj csak, annak is ki kell jönni :) Ez szerintem amúgy is hülyeség.... azért mert nekünk is összejött a gyerek, értékeljük a szerencsénket, és ne merjünk néha fáradtak és kimerültek lenni? Nekünk is vannak nyűglődős napjaink (úgy értem mikor én vagyok nyűgös), és nem fogok ilyenkor arra gondolni, hogy nekem ezt nem lehet, mert nekem összejött a gyerek, mikor másnak nem, vagy beteg a babája, és az meg milyen rossz.... ez olyan, mint amikor gyerekkoromban mondták, hogy bezzeg szegény afrikai gyerekek megennék a kajámat, ami nekem nem kell. És??????? Szóval persze, hálás vagyok a babámért, de onnantól kezdve, hogy megfogant, a gondjaink és örömeink már ugyanolyanok, mint azé az anyukáé, aki nem küzdött ennyit a gyerkőcért :)
Ha nagyon le vagy merülve, nem tudod 1-2 órára lepasszolni, és feltöltődni valami módon?

Nyulaszmami!
Nagyon szépek a gyerkőcök, alig ismerek már rájuk, olyan nagyok lettek :) Játszószőnyeg tök jó, milyen nagy, tetszik nekik?

Skrisz!
Nekem is hullik, úgy 1 hete. Kedden jutottam el először fodrászhoz mióta megszültem (a fodrászom 2 hónappal előttem szült, gondolhatod milyen egyszerű így megszervezni, hogy levágja a hajam :roll: ), na szóval vágott belőle vagy 10 centit, na nem mintha ettől kevésbé hullana :D De legalább szép egészséges végű hajjal van borítva a ház. Itthon már ki sem engedem, na meg Zé is előszeretettel csimpaszkodik belé. Valamelyik nap hosszú fülbevalót vettem fel, na az sem volt egy nagy ötlet :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Vanda!
Egyetértek, bár én ezt ilyenformán nem éltem át. A szó klasszikus értelmében karriert sosem építettem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :D Igen,jól megnőttünk :lol: és a szőnyeg is szuper,a lelógók is,meg a minta is...úgy nézik,bár Noémi még begurul hamar ha hasra teszem,de ő is kezdi egyre tovább megtartani a fejét így,és ha észrevesz valami mintát,akkor vigyorog neki.Balázs egész jól elvan hason,egész sokáig bírja.

Angel,egyetértek az elöttem szólókkal...bizony,van hogy nekünk is sok,de ettől még nagyon imádjuk őket,és nagyon hálásak vagyunk értük...


Enyém haj is hullik,szedegetem állandóan a kezükből. :x én még nem jutottam el fodrászhoz :roll:
Vendég
 


Angel, teljesen meg tudlak érteni. Anyának lenni baromi nehéz, és felelősségteljes dolog. Szerintem mi mind elfáradunk időnként.

Nyulasz, én hiába teszem hasra Esztit, pár perc, és már a hátán van. :wink:

Lois, Vanda, én építettem karriert, de már nem érdekel. Mindenki hagyjon békén csendben dolgozni. Már semmi kedvem vezetőnek lenni. És mióta Eszti megszületett, már egyáltalán dolgozni sem akarok. Ráadásul itthon Esztivel sokkal jobban elfáradok, mint bent a melóhelyen. Nem panasz, csak tény. Engem csak az bánt, hogy a pasik élik meg ezt úgy, hogy te csak otthon vagy a gyerekkel és henyélsz. Kíváncsi lennék mit csinálnának egy héten keresztül, reggeltől estig egy pici babával.

skrisz72
 
 


Timi,
legjobbakat kicsi Alexának és Hangának!
karácsony még odább van, addigra biztosan otthon lesztek!!
addig kitartás, nem a legkönnyebb napok ezek...
az is vmi, ha már szondán ehet, 5 mili már jó kis kezdő adag (mi féllel kezdtük, azt se fogadta könnyen)

Lona, Rani, Vanda, Lois, Nyulasz,
köszi csajok! :roll: :roll:

Vanda,
egyetértek, MELÓ ez, nem habos babázás.
ikreseknek, többgyerekeseknek, extrásoknak még inkább.

Lois,
feltöltődni? hát jelenleg ha kiszabadulok 1-2 órára, ügyintézés van, az már a max. kikapcs, ha eljutok DM-be, vagy bababoltba - ott se nagyon nézelődöm, célirányosan csinálom - lásd múltkori szűk sapka...

nagyszülőkre még nem bízom, bébisintérre pláne nem, egyelőre csak apája jöhet szóba, de hát neki is rengeteg dolga van. egy barátnőm már mondta, hogy vigyem hozzájuk, ott van két kislány, de igazából még nem is akarom/merem lepasszolni.


voltunk ma csípő UH-on magánban (eddig ez nekünk nem volt), szerencsére rendben vagyunk. nem a fenék, de alatta combikán nem voltak egészen szimmetrikusak a ráncok (persze nem én vettem észre, ez is milyen égő már)
doktornéni azt mondta, hogy csak éjszakára legyen rajta a cipőke, vagy ha napközben alszik :D
a lábiujjait tornáztatni kell.

angel37
 
 


Skrisz!
Vezetői posztra sosem vágytam, nem nekem való, de szerettem a munkahelyi nyüzsit. Majd folyt. köv. Terveim szerint részmunkaidőben.
Enyém pasi szerencsémre tisztábanvan vele és ki is mondja, hogy sokkal többet melózok, mint ő, sőt, azt is tudja és megérti, hogy néha bizony iszonyúan monoton.

Angel!
Később még nehezebb lesz kiadni a kezedből. Egy jó szitter aranyat ér, én az enyém nélkül az első fél évben tuti megzizzentem volna. :D

Más: a SOTE-ról, mármint a szülészetről és azon belül Papp zoltánról mit tudtok mondani? Barátnőmet oda protezsálta be orvos mamája, de szerintem mellényúlt.
vovanda
 
 


Krisz,
na ja, munkával kb ez, mint nálad.
mire meglett a felelősebb beosztás (rosseb tudja, mennyire akartam, inkább csak történt) Makilányom is jelezte érkezését :)
őszintén, el nem tudom képzelni, hogy visszamenjek... (pedig nyilván fogok egyszer)
nézem néha a mhelyi "fontos" "sürgős" méleket stb. hááát, nálam eléggé átértékelődött, mi fontos, mi sürgős.

a felelősség is ijesztő tud lenni nekem... ezért pici emberkéért, aki jelenleg teljesen rám van utalva. és rajtam múlik, mi lesz belőle...

ja, kaptunk meghívót a munkahelyi mikulás ünnepségre. jellemezni kéne a gyereket pár sorban, mikubá meg aszerint beszélgetne vele.
nyilván nem megyünk, no meg még csak az hiányzik, hogy mindenki sasolja, hogy miért ilyen kicsi :evil: x-edszerre nem tudnék illedelmesen válaszolni.

angel37
 
 


Vanda,
egy jó szitter biztos aranyat ér!! nem is tudom, honnan akasztunk, ha majd kelleni fog... :roll:
majd ha nem függ tőlem ennyire kiscsaj pl. kajailag.
először azért nagyszülők, nagyon messze nincsenek.

abban is biztos vagyok, hogy nehéz lesz másra bízni :wink: bárki is az.

angel37
 
 


Na én munka-ügyileg is ufo vagyok, lévén ugyanazt csinálom, most is mint Zé előtt, saját cégben meg ugye nem igazán tudok lépegetni a karrier lépcsőfokain... max. ha kinevezem magam a férjem fölé... :lol: Ő 100%-osan segít mindenben, én szerintem többet megyek el itthonról, mint ő :roll: De én majd mindig viszem a gyereket is, vele könnyű kimozdulni. De rá is hagyhatom simán, ha úgy jön ki, elvannak a srácok simán. Másra még én sem hagytam, de nem lenne túl hosszú a lista, akire rábíznám, és ez nem bizalmatlanság, egyszerűen kevés az alkalmas személy rá körülöttem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel! Nekem is van "segítőm", csecsemőgondozó volt anno, heti 1x jön, illetve volt már este is, de nélkülem nem alszanak el a gyerekek. Délelőtti etetés az övé, aranyat ér. A gyerekek is megszokták már, igaz, anyukám is itt lakik velünk, így ketten vigyáznak rájuk. Én meg felveszem fullra a hangerőt a kocsiban, aztán shoppingolok. Eleinte volt lelkiismeretfurdalásom, de annyira aranyos a hölgy, hogy jobb soruk van vele, mint velem.

Vandus: unokatesóm felesége Pappnál szült 2x is, neki nem volt gondja. Elfoglalt a prof., de profi. Fene tudja, én is a profnál szültem Miskolcon, akkor rosszul esett, hogy nem jött be minden nap hozzám a kórterembe, jó, ha heti 1x láttam, viszont utólag azt mondom, irtó rendes volt, a szülés profi csapattal történt, lábra állított 2 hét alatt. Tudott ő mindenről, csak nem "nyalta" a fenekem naponta. És átvett a 28. héten, miután kipaterolt a fogadott orvosom... Nehéz a prof. betegének lenni, de utólag lehet, hogy jó döntés.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Angel!
Az jó, ha közel vannak a nagyszülők. Nálunk ez nincs, szóval muszáj volt valami segítséget szerezni. De mázlim volt, egy tündéri csajt találtunk, szociálpedagógus amúgy civilben, a türelme szerintem végtelen. :lol:
vovanda
 
 


Lois,
jó, hogy így tudsz mozdulni.
igazából én nagyon béna vagyok, ha kimozdulnuk, nekem az egy stressztömb :roll: akár kenguval, akár babakocsival :oops: ő hiába jó baba, anyája hülye.
apája amúgy segít, amiben csak tud, de hát nem tud mindig... :? most is vállalt plusz szakértői munkát (sajnos nem csinálhatja itthon), de hát sokba van egy kölök! 8)

szombat délelőttönként az utóbbi 2-3 hétben elmentem otthonról - OTP-DM-bababolt kör :lol: , röhejes, de tökjó ez is :wink: - persze apájának az jutott, hogy alszik... noná, hogy a könnyebbik része! :wink:

Vanda,
nem a szomszéd utca, de Bp környéke, anyuék meg már nyugdíjasok. sztem jövőre már igénybe vesszük :wink:

ja, új szomszédaink szerintem mind vállalnák! :lol: na majd annak is eljön az ideje, csak meg ne unják!

Szöcsi,
na egy ilyen autózás most jól jönne! :lol: csak nem vezetek :roll:

angel37
 
 


Még Vandusnak akartam írni, így poénosan, hogy kinek a Papp, kinek a papné... Szerintem dokit szimpátia alapján választunk, ha nem szimpi, inkább továbbállnék.

Angel, most jöttünk Dévényről. A nagy "intézményben" egy Dévényes volt, aki kb. 2 hónapja nincs. Most sima gyógytornászhoz járunk, nem sok értelmét látom. 20 perc alatt kivágott minket. Egyszerűen nincs Miskolcon Dévényes, akihez járunk maszekba, annyi a munkája, hogy nem győzi. Néha én is besokallok, ha elindulnak, már abbahagyhatjuk a tornát. Bár az egész élet erről fog szólni, hurcolászod őket magánórákra, sportolni, zenedébe, csak nehogy elvesszen a tehetség és lemaradjunk a többi szülőtől.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Ági, megnéztem a Nagy Hajni féle képeket. Csodaszépek. Persze ilyen szép gyerekekkel könnyű. :lol: A pocakos képek közül az első kettő a kedvencem. Olyan finom, lágy és ízléses.

skrisz72
 
 


Sziasztok csak gyors bekukk!!

Timi nagyon drukkolok akkor hogy a fa alatt ott üljön már az egész család!!
Erős két kiscsaj anyatejcin gyorsan össze szedik magukat!!! :wink:

Mi ma voltunk a Péterfybe de csak 4D Uh-n.
Háááát Milán nem engedte megnézni a kis pofiját de lemértek mindent és szépen rendbe van ez a lényeg.
Teszek fel képet a közösbe bár ez nem a leg fotogénebb képei közül valók.
Tiszta krumpliorr!! :lol:
Ja és azt mondták olyan a talpa hogy tuti 45-ös lesz ha nagy lesz.
Mondom nagy orr nagy láb mi lehet akkor még malyd nagy rajta?! :lol: :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok, életjel :P

Angel, drága,
ölellek!!!!! :)

Timi,
a legeslegjobbakat Nektek!!!! Gyors növekedést a kis Csoda-Csajoknak!!! :P

Nálunk úgy néz ki, elfogy a tejke mégis :(
Ma reggel óta küzdök, hogy legyen...de vacsira már csak 20 grammot bírt kiszopizni a lány, a mélyhűtött cucc meg nem olvad fel ilyen hamar :?
Na éjféltől mérek. Ha nem tejelek min600-at, jöhet a tápi (még jó, hogy beszereztem :oops: ).

Tápszert milyen vízzel csináljátok (már aki ezt ad)? Én vettem Humana Babywassert, azt áll. nem kell forralni előtte...

tillidian
 
 


Lona,
:lol: :lol: :lol:
Mesélj, hogy vagytok? :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Tilli sajnálom a tejci dolgot!
Gondolom már mindent kipróbáltál a több tejci érdekébe.
Nekem barátőim babavizet használtak a tápihoz mert ahogy írtad azt nem kell forralni.

Ki csinálja most a táblát? :roll:
Be tudná tenni hogy hogy ie állunk? :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok Lányok!

Timi,
örülök, hogy már így gyarapodtok! Kívánom, hogy a karácsonyt már otthon töltsétek.

Lois,
Köszi a tippet. :lol: Megtennéd, hogy elküldöd a telefonszámát? Akkor már biztos megnyugszom. :wink:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lois,
megtaláltam a telefonszámát, csak az árakat nem találom. Nekem már van kombinált-tesz eredményem, csak a uh kellene. Amúgy a magándokim is nézett uh-val és a kórházban is megnéztek. De oda elmennénk az tuti.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Nálunk tombol a hiszti. Eszti tegnap este fél 10-kor elaludt, aztán 23.40-kor már fent is volt. Aztán felébredt 2-kor és fél 4-ig cirkuszolt. Aztán fél 7 óta nem alszunk, csak egész nap nyávog, ordít, kapálózik. Negyedórákat alszik, már az idegeimre megy. Úgy volt, hogy megyünk anyuékhoz, lemondtam. Majd holnap. Enni eszik, kakil, pukizik, úgyhogy tényleg csak hiszti. Rémes egy nap. Gondolom apja is örül magában, hogy pont hétvégén csinálja a fesztivált, mikor végre vele lehetne. De csak tekereg az ő karjában is.

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Ma kedvet kaptunk egy kis fotózáshoz a nővéremmel.
Ide és a közösbe is teszek fel egy két képet! :D

Kép

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Lili!
Hűha.... úgy 12-14 ezerre emlékszem. de ez egy nagyon alapos vizsgálat, kis 4D-vel megspékelve képekkel, DVD-vel.

Rani!
Vigyorgós pocak irtó helyes, te pedig nagyon szép Kismami vagy :)

Skrisz!
Sajnálom a nyűglődést :? EnyémGyerek sem akart szunyálni, délután mentünk szülinapozni, Mei taiba tettem, ott aludt végül. Nektek nagyon nem jött be?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Tegnap vásárolni voltunk, 50 km-re, hát ott is összvissz 2 db 74-es lábfejes ujjatlan plüssrugit találtam neki széles e vidéken..Kengurugoldostul, nagytescostul :? Megrendeltem az etetőszéket, olllyan szép..... :)
Ja és a Tescoban akciós a Huggies popsitörlő, 4-es pakk 3 áráért, szerintem nagyon megéri, én vettem egy kazallal :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Szasztok!

Lois nagyon köszönöm.
A vigyorgós fejet 3-szor kellet megrajzolni mire kb jó lett. :lol:
Az etetőszékről van képed?
(lehet hogy már mutattad akkor ezer bocs)

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Skrisz,jaj ez rémes lehet.Hintátok nincs?Enyémek ha nem bírnak elaludni,és nyüglődnek,akkor beteszem a hintába,és pár perc már alszanak is(persze csak egy hintánk van,de az is segítség).Egy fáradt gyerek elég nyűgi tud lenni,az biztos.Esetleg babakocsizás?Aban nem alszik el?Bár ilyen vacak időben mi sem voltunk kinn.Vagy amit megfigyeltem,autóban mindkettő már akkor elalszik,mire az utca végére érünk.Mentek egy kört,aztán a hordozóban alszik egy kicsit.Ja,nem túl takarékos megoldás,de ha csak egy kör kell neki is,hátha segít.Mi most a játszószőnyegen is elég jól elvagyunk,na nem órákig,de már lekötik őket a lelógó játékok.Hát,túl sok ötletem nem maradt :roll: Kapcsold be neki a minimaxot :lol:

Lois,én is végül a Brendonban vettem újjatlan plüssrugit,mert nálunk sem kapni sehol.Nem a legolcsóbb,de egyenlőre nincs időm koslatni utána,így maradt ez a megoldás.Popsitörlőt hozatok anyóssal,köszi az infót.Milyen etetőszék?

Rani,de ügyesek vagytok :D Szép lett a montázs :wink: Nagyon csini vagy :wink:

Till,na mi lett a mérés eredménye?Mi jana babyt használunk,eleinte a 2.5 decist vettem,mert nem kellett sok,most a literest.Állítólag 24 óra után ezt is forralni kell,én nem szoktam.2 nap alatt azért elfogy.
Vendég
 


Rani,
:D csini vagy!!
tejszínhab v. borotvahab?

Tilli,
helyzet? nem javul? :?
ha táp, milyet tápoltok?

Lois,
nincs 74-es? most konrétan számokat nem tudok, de én meg mindig nagyokat látok! :roll: :wink:
kisZ-d nő, mint a bolondgomba! :shock: :lol:

vettem múltkor Huggies törlőt :wink: biztos én vagyok a béna ezzel is, de összeragad 10, mikor ki akarom húzni vagy nem jön egy se és lukat tépek a közepébe, mikor kiveszem, kaka ezen is át bír jönni oly nagyon nem vált be :?
most vettem Rossmann saját terméket, ez se vmi klafa, de eddig nem szakadt, pedig vékony.
mikor lesz vége seggtörlős időszaknak? :roll: :lol:

tegnap Rossmannban voltam DM helyett, minő változatosság 8)

sétáltunk ma egy kicsit a környéken kenguruval, elmaradhatalan kis belehányás, de aztán szépen alukált benne.
és ma is ettünk 50g almát :)
mai első kajája meg rekord volt (nekünk), 200ml.
most alszik, egész jó nap - eddig. :wink:

angel37
 
 


Angek köszi! :wink:
Testápoló amúgy!! :lol:

Gratulálok a 200ml-hez! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani: nagyon csini kismami vagy!!!!! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Szííííííííííííííííííííííííííja Puszi!!

Nagyon köszönöm!!!

Te hogy vagy?
Mi volt a műtéten??? :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Csak nagyon átlóztam, egyszerűen meghalni sincs időm...

Till!
Tejet sajnálom.
Bevallom: én sima csapvízzel csináltam nekik mindig a tápot, nem is nagyon forraltam (szaranya 8) )

Skrisz!
3 hósan még tuti nem hisztizik.
Front is okozhatja a nyűgösséget egyénként, az enyémek szeles időben teljesen kergék, pár hónaposan az egész napot végig nyafogták olyankor, semmi nem volt jó, alvás alig... Szar, tudom, de valamitől rossz a közérzete, beszélni meg nem tud. És baromi idegesítő, hogy nem tudsz vele mit kezdeni és nem bírsz rájönni, mi baja... Kitartás!
vovanda
 
 


Mai napunk már normális volt. Éjjel is rendesen aludt. Voltunk Anyunál is, kaptunk apával félóra kimenőt. Gyorsan elmentünk vásárolni a Müller-be. :)

skrisz72
 
 


Skrisz!
Örülök, hogy a KisCsaj "megjavult" :)

Ez az etetőszék:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=5
Két, gondolom kifutó színben olcsóbb volt, ez az egyik :)

Nyulasz!

Brendonban nincsen, csak 68-ig lábfejes, 74-es mérettől lábfej nélküli változatban kapható csak :evil:

Angel!
Na ja, mindig pont olyanból választék ami nem kell :) Amúgy van 74-es dögivel, csak én ilyen szőrszálhasogató bige vagyok, hogy szeretem, ha van lábfeje. Múltkor ki is okosítottak egy boltban, hogy azért nincs lábfeje, mert egy 74-es baba már mászik.... mondtam is, "és ha nem??" De én amúgy is szőke vagyok, és nem értem az összefüggést :shock: Lábfejessel nem lehet mászni??
Szakad a Huggies?? Na ezzel most megleptél, nekem messze ez a legeslegvastagabb, amit csak próbáltam. Több fajtája is van, én amit először próbáltam, abba beleszerelmesedtem, és a többit nem teszteltem. Lehet azok mások. Mi a Natural Care-t használjuk.
Te amúgy nem teszed dobozba? Nekünk olyan jópofa dobozunk van, aminek a kihúzókáján van olyan bizbasz, ami szétszedi. A vékonyabb törlőkből ki lehet húzni többet is, de ebből a Huggiesből csak egyet mindig.

Mi ma is elvoltunk, ma is aludt a Mei taiban, de bevallom már a végére kissé kivolt a hátam :roll: Edződnöm kell kissé... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Lois nagyon jó ez a szék.
Nekünk a fürdetőt sikerült olcsóbban megvenni mert szintén kifutó színű volt a zöld! :lol:
(A fürdőszobánk pont zöld szinte ugyan olyan így még jó is volt)
Bevallom én pelenkákbó szinte mindegyikből vetem egy kis csomagot próba szerencse. :roll:
Atya ág most nézem, hogy Zé már elmúlt 4 hónapos!!!!
Azta!!!!

Kép

Kép
raniko
 
 


hi!

csudiklafa éjszakánk volt :roll:
1 körül sikerült lehunynom a szemem, 3 körül össztruttyantotta magát a kisasszony, hallottam a bébiőrön, gondoltam megkönnyebült és visszaalszik, de mocorgott még, fél füllel hallgattam, aztán kidőltünk, mozgás f6 körül újra, 6-kor nem bírtam tovább (vagyis apája), ú. hogy nagy vigyorgások közepette pelenkázás (volt mit), utána visszaalukált, én meg belefogtam a házimunkába :( visszaalhattam volna, éppen, de ma jön egy bácsi, aki takarítja a lépcsőházat, és én vagyok a soros, hogy kávét adjak neki, csak tudnám, mikor jön pontosan :roll: (még nincs itt, most mérgelődöm, hogy tényleg alhattam volna még)

Lois,
én is a lábfejest szeretem! :D
rá lehet húzni a gyogyócipőre is. azért van lábfej nélküli is.

tényleg miért ne lehetne már mászni lábfejessel? :shock: egy 74-es baba ráadásul meg sztem se feltétlen mászik...

a Huggies törlőt azért vettem, emrt mondtad, hogy vastag! :wink: amúgy vastag, de látod, mégis szakítom :? dobozunk nincs. eddig csak egyféle Huggies törlőt láttam: macik vannak nyomva rá. vmilyen vajas.
ja a Rossmannos ma hajnalban jól állta a "sarat" :wink: legalábbis apája nem panaszkodott! :lol:

angel37
 
 


Csajok!
Lábfejessel tényleg nem lehet mászni. Meg lépkedni sem, csak ha nagyon passzos a lábán. Merthogy nem emelki mászáskor a térdüket, hanem csúsztatják. Így a lábfejes cucc totál elmászik, és hasra esik benne a kölök.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Krisz,na végre,egy jó nap :D Maradjon is így!

Lois,tényleg nincs 74-es a brendonban? :shock: Én most vettem kettő 68-ast Balázsnak,mi abban alszunk,persze én hülye gondltam spórolok 300 forintot,így nem azt a fajtát vettem,mint eddig,hanem egy olcsóbbat(amúgy a bollaby plüss újjatlan).Erre igaz a lábrésze hosszabb,mint a 62-es,de az ülepe meg nem,így már most passzos :evil:
Etetőszék király :D Na,nekünk ennyiért biztos nem lesz,duplán az már egy vagyon :shock:

Angel,én niveás törlőt vettem dobozban,és azóta azt a dobozt használjuk.Szerintem sokkal jobb így.
A bácsi egy kávéért jöhetne hozzánk is takarítani :lol:
Vendég
 


Nyulasz,
Bollaby plüss nekünk is van :D fehér, vmi mókusszerűség van rajta!

nivea törlőt használtunk sokáig, de nálnuk az is szakad, főleg hogy már tápos-gyümölcsös a termék :roll:
viszont ez a Rossmannos a mai +2 adaggal is szakadásmentesen birkózott meg, pedig nem vártam tőle sokat, az illata is lehetne épp jobb (persze nem rossz) körömvirágos.

bácsi kap ám pízt a közösből, a soros közös képviselő kifizeti. ja, és vmit félreértettünk, mert ma nem jön, hanem jövő hétfőn :roll:
:x


Makilány almát evett :D
Kép

meg csörgőt
Kép

angel37
 
 


Angel, cuki. Ne törődj a hülye kérdésekkel ("miért ilyen kicsi?") Ki nem sz.r.rja le?? Örülünk, hogy jól van és kész!Puszi nektek

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel: nagyon édes a kis leánykád! ez a masodik kep kulonosen csucs, a csorgo es a nagy HAAMMMM :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09
 
 


Rani!
Bezonyám, nődögél a drágám rendesen :) Miért a te babád nem?? :wink:
Igen lehet jó cuccokat pl. a Brendon Outletjében is kifogni, csak az nekem annyira messze van :?

Angel!
nekünk is nehézkes esténk volt, Zé az istenért sem akart elaludni, aztán jött 10 után egy nagy trotty, utána már hussant az álommanó rögvest :)
Én azért nem szeretem a lábfej nélkülit, mert azt folyton huzigálnom kell, felcsúszik. Mi rugit általában csak itthonra hordunk, ha megyünk valahova, akkor Kispasisan öltöztetem, nadrágba, akkor harisnyát adok alá, akkor is ha bélelt, pont ezért, mert felcsúszik. Engem más gyerekénél is annyira zavar, mikor térdig kinn van a lába, úgy nyúlnék oda, hogy visszahúzzam :oops:
Szerintem szerezz be egy dobozos popsitörlőt, nagyon praktikus. Utána már csak tölteni kell, bármilyennel. Nekem itthonra Pampers-es van, a sensitive-s nagy fehér, a pelustáskában, meg lapos Huggies-os, az is tök jó.
Látom jól megy a hintában kajálás :D

Vanda!

Tényleg? Na megint tanultam valamit... :roll:

Nyuszi!
Én azt szoktam csinálni, hogy előkapom a váltóruhát a pelustáskából (mert én ugye Zével szoktam vásárolni), és összeméregetek. Szemre nekem sem megy. Most voltam a Kengurugoldban, ott is elcseszett méretezés van, egyforma méretű ruhák között akár 6-8 cm is van. Így lett nekünk egy 80-as(!!) rugink a minap :shock:
Korábban egyfolytában visszarohangásztam cserélgetni, aztán vásárolhattam le, olyasmire, ami nem is kellett igazán :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ja rólunk meg el is felejtettem beszámolni :roll:
Voltunk doktor bácsinál, volt nagy szadizás, 2 szuri, plusz benyalogatta a rotát is. 7150 gr, és 66 cm, de szerintem bénán mért a támadónéni, van az 68-as is, majd megint lenyúlom az unokaöcsi tolltartójából a matekos papírmércéjét, és jól ellen-mérek :twisted:
Szóval fékez be hízásban a Ded, bár mikor ezt így kijelentettem a dokinak, erősen felröhögött, mondván, ha egy hónap alatt hízik egy kilót, akkor ne beszéljünk már befékezésról :roll: De amúgy tényleg lassul, ezen a héten és a múlt héten is 11 és 12 dkg-t hízott. De azt mondta, hogy teljesen okés így :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


El lett cseszve a tegnap délutáni alvásunk, az a barom fölöttünk már megint fúrt (fél éve felújít). Tőlem csinálja, csak az a baj, hogy pontosan tudja, hogy ikerbabák vannak, nem hiszem, hogy leszakadt volna a lába, ha lejön, bekopog és megkérdezi, hogy zavar -e minket per pilla. Kb. fél órát aludtak a babakocsiban, amikor a nagyért mentünk, Dani meg megint betaknyolt, cudar éjszakánk volt, 5kor keltek, és most is csak fél órát aludtak.
Ja, és Daninak 4 foga van megduzzadva.
Szerintetek mennyire nyűgösek?
Én meg magam alá vagyok esve, pöcs kivan. :?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Lois de növöget Milán is.
Pénteken 1170g-ot mértek! :wink:

Vanda meg tudlak érteni hogy kivagy.
Engem most a melletünk lakó szomszéd idegesít.
Van két gyerekük ami persze nem baj de a szülők családi házból jöttek és nem tudják nem is akarják tudni, hogy kellene alkalmaszkodni a társasház többi lakójához.
Azon godolkoztam nekik tök jó volt mikor a gyerekek születtek mivel mi nem voltunk itthon soha míg dolgoztam. :roll:
Picit aggódom pont Milán szobája van az ő konyhájuknál. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani,
gyönyörûek a fotók!! Nagyon szép vagy!

Angel,
már a csörgônél tartotok a hozzátáplálásnál :lol:
popsitörlô: én neogranormonosat használok. Szerintem vastag és az illata is jó, de nálunk csak anyatejes kakit kell még törölgetni vele.

Lois,
nekem is az ujjatlan lábfejes rugi a heppem. Sokan nem is értik. Alig tudtam beszerezni pár normálisat.

Till,
kössz a kérdést! Jól vagyunk. Mártonunk simulékony baba. A látogatókat viszont nem bírja, teljesen kizökken az egyensúlyából. Ezért nem is szeretem, ha jönnek hozzánk :roll:

Kép
lona1
 
 


Baba, Amina,
köszi :lol: :lol: aranyosak vagytok!

Lois,
jaja, ezért nem szeretem én se. ahol kilóg a lába, mindig hideg.
igen és ha megyünk én se szeretem annyira kisbabásan öltöztetni, bár ez csak annyi takar, hogy nem hosszúujjas rugdalózó.

az ujjatlan rugit hosszúujjú bodyval szeretjük, meg a body+harisnya, abban nagyon cuki :D
a nadrgá+felsőt nem szeretem, macerás is.
ha kiviszem, bármi van rajta, csak föléhúzom a jegesmedve cuccot! :lol:
na törlősdobozt lehet, hogy beszerzek.

Lona,
:lol: meg a mindig kéznél lévő fogás: a saját keze, ujja! :wink:
a Neogranormonos kendő az jó, igen! :)

hű, Márton mindjárt egyhós! :D

Vanda,
:roll: :? :roll:

angel37
 
 


Itt vagytok még? :lol:

Hááát, Csajok, behavazódtam! :shock:
Lyányom este 11től alszik másnap 10ig (4-5, 7-8ig fent van, plusz kajál 2, 4, 6, 7, 9 körül, de amit lehet, végigalszunk 8) ), viszont nap közben ordíbál, mint a fába szorult akármicsoda, így nem nagyon tudok jönni :roll: )

Skrisz,
kitartás!!!!! :oops: Pedig aszittem, ilyen korra már megszűnik a nyűgi :roll:

Lona,
látogatókat zárjátok ki 8)

Vovanda,
szomszéd :twisted: - Neked is kitartás! :oops:

Raniko,
szépen nőttök :D

Angel,
csodaszééééép :P :P :P

(Tej-mizéria: mérés eredménye 800 gramm lett/nap :shock: -
Csajomat nem zavarja, ha nem jön, vákumosra szíkálja a csöcsömet :shock: ? De olyan lapos vagyok, mint a nagyalföld :roll: )

tillidian
 
 


Nemááán, laptető!!! :roll: Ki kéri? :lol:

tillidian
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: