Sziasztok!
újra kellett telepíteni a gépünket
Dolli: köszönöm, igen óvónéni vagyok, most pihenőben
Ildikó: mi már 6 évvel ezelőtt is inkább megcsináltattuk, mint a szúrás, pedig már időpontom is volt a magzatvíz vételre, ráadásul akkor a dokik még nem is nagyon foglalkoztak a szűrős vérvizsgálattal, meg az eredménnyel
Kriszta: igen, tényleg nagy szerencse, én is úgy gondolom, hogy ez az utolsó pillanatok egyike
örülök, hogy ilyen jókat írsz a kórházról, azért biztos jobb úgy menni szülni, hogy már van tapasztalatod
az oviban nem oltanak minket és én nem is engedném, a lányomnak sem kértem, azt gondolom, hogy ezt is felfújták (nagy üzlet)
akkor Nálatok is egy szobában lesznek a gyerkőcök
, akkor szerencsés, hogy egyneműek lesznek, kicsit reménykedem, hogy nálunk is
igen Lili is 7 évesen megy suliba, én nagyon örülök neki, nem marad le semmiről
az tényleg ritka, hogy a középsőt járják kétszer, Lili vegyesbe jár, amit én nem szeretek, de így nem kell ismételnie
Anita: remélem azóta jobban vagy
buba: üdv Neked is!
Ági: nagyon jó a táblázat, köszi, hogy megcsináltad, én amúgy Bp. XV. ker
Barbi: én még nem adtam pénzt a doktornőnek, szülés után gondoltam és nem fogom megkérdezni, hogy mennyi az annyi
bár most vacillálok, mert Mikulás után megyek uh-ra, akkor találkozunk, gondoltam viszek vmi ajlt, de lehet, hogy teszek mellé egy borítékot is
mondjuk még csak utalni sem utalt rá soha, szerencsére és mindig nagyon kedves
elég borzasztó ez a tarifa kérdés, én is hallotam ezt a 10x-es összeget, nagyon soknak tarom, főleg, ha valaki végig magánrendelőbe jár és mindig fizet, annak már a szülésnél nem kéne külön, nem?
szép estét mindenkinek!