Hali Csajok!
Bejelentkezek én is!
Disznóvágáson vagyunk anyósoméknál, tegnap jöttünk (ma hajnalban gyilkolták le szegény párát). Most épp sógoroméknál zavartam el a kölköket a géptől.
Gyorsan megpróbálok reagálni a dolgokra!
Vicky, Ronci:
Nagyon sajnálom, hogy kórházba kellett/kell mennetek, de a többiek jól mondták: jobb megfigyelés alatt lenni, mint hogy későn érjen az ember a kórházba. Gondolok rátok, és adjatok életjelet magatokról!
Nóri:
A talira:
1. Nóri
2. Kata
3. Katica
4. Kakti
(eddig Katalin-bált is tarthatunk
)
Nekem alapvetően elvileg bármikor jó (bármelyik nap és napszak), és nagyjából bárhol - majd lenyúlom az autót Apától.
Bchris:
Én 15 éves korom óta élek együtt a visszerekkel. Nem szívesen feküdnék emiatt műtőasztalra, de lehet, hogy előbb-utóbb szükség lesz rá. Viszont anyukámat már kétszer műtötték, és midkétszer visszajöttek a visszerek, szóval szkeptikus vagyok a műtéttel kapcs.
Ami tünetet tapasztalok: gyakran viszket a gyulladt erek felett a bőröm: ilyenkor a LUNA vadgesztenyés sósborszeszes gélt kenem rá, mert tök jól hűsít, és a vadgesztenye hatóanyaga jó a visszerekre. Ez a cucc gyógynövényboltokban, drogériákban, hipermarketekben kapható (Auchanban tuti). Az érsebészem a Liotont nem javasolja terhességben, mert heparint tartalmaz (véralvadásgátló), és a bőrön keresztül felszívódva a véráramba kerül - így bejutHAT a placentába is, bár erre nincs klinikai bizonyíték. Azért én nem kockáztatok.
Erusverus:
A pisiléssel én is előfordul, hogy úgy vagyok, mint te. És éjszaka is egyre gyakrabban kelek fel - megint.
Bea:
Kristóf nagyon cuki! Pláne az őrült tudós frizurával!
Ami a termékvisszacseréléseket illeti:
1. Nóri: nem féltem, hogy nem oldod meg. És nagyon frappánsan sikerült.
2. Talán említettem már: dolgoztam egy rövid ideig a Váci úti Brendonban. Egyik este megjelent egy nő, hogy egy ajtórács toldót visszacseréljen, mert "nem jó". Előre jöttek a bútorosztályos fiúk, és mondták, hogy nem lehet visszacserélni, mert elhajlott, karcos, le van róla pattogva a festék (egy napja vették). Azt mondja a nő: persze, mert egy szar, és nem lehet beszerelni. Nézték a srácok: mondták: dehát ezt fordítva akarták beszerelni! A nő erre: "Hogy mondhatnak olyat, hogy a fréjem hülye! Diplomás mérnök! Nem okozna gondot neki egy ilyen beszerelése, ha jó lenne!" (Senki nem mondta, hogy a férje vagy bárki hülye lenne.) Aztán megjelent a férje is (tök normális volt), kiderült, hogy vegyészmérnök (
), és valóban fordítva akarta beszerelni. De eddigre már ott volt az üzletvezető, és ott voltak a rendőrök is, mert a nő majdnem megverte az üzletvezető csajt a toldóval! Volt is feljelentés, meg minden, de a végkimenetelről nem tudok semmit. Viszont teljesen objektíven állíthatom: a személyzet meglepően korrekt és higgadt volt végig. Azért este, zárás után elég ijesztő volt az eset.
Anyatej mizéria:
többen írtátok már, hogy jön ezerrel az előtej. Nekem még semmi. Nem vagyok egy nagy szoptatás-tudor, de remélem, ez nem jelent semmi rosszat Lili etetésére nézve! Katica?
Szopipárna:
Anyukámtól tegnap névnapi virágként szopipárnát kaptam (a
http://www.szopiparna.hu -ról), és ezerrel áldom érte! Isteni dolog ez! És amúgy a cégnek nagyon jó egyéb cuccai vannak még...)
Na, eldugulok!
Legközelebb valszeg csak holnap este, otthonról tudok jelentkezni!
Addig is puszi mindenkinek!