Új privát üzeneted érkezett!

Ja, még annyit, hogy eleinte még kicsit sárga és emiatt aluszékony volt a Picikém, ezért nappal 2 óránként kellett ébresztgetnem, hogy együnk. Aztán maradt ez a felállás, gondolom, megszokta, hogy bármikor megkaphatja.
Arra jó volt, hogy megtanuljon szopizni (bimbóvédővel kezdtünk a kórházban, mert egyébként a kis nyelvét felnyomta mindig a szájpadlásához, és nem tudott rákapni a cicire, zokogtam, hogy nem fogom tudni szoptatni), de aztán elkezdte túlenni magát, és állandóan bukott.
Szóval arra gondoltam, megpróbálom tartani a 3 órákat, és úgy tűnik ez be fog válni, jön még vissza belőle, de sokkal jobb a helyzet Törpike pedig jól bírja.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a 3 óránkénti etetéssel.
Vendég
 


No, jól bevásároltunk a madaras teszkóban. Már mindent elpakoltunk, babácska is szundít.
De hogy milyen sz@r éjszakánk volt. Valakinek kell egy alighasznált Infacol??? Mert különben én úgy vágom ki a szemétbe, hogy csak na! Tuti, hogy az volt a baj.
Szóval tegnap elhatároztam, hogy mostantól rendesem adom a babának, hogy ne fájjon a hasa. Minden szopihoz kapott is egy adagot. Délután 6-tól nem lehetett letenni, mert különben ordított, még vacsorázni is úgy kellett, hogy közben rázta a pihiszék, de úgy is sírt. A fürdés rendben volt, az esti szopi is (megkapta az Infacolt is). Az ágyában nem akart megmaradni, csak komfortcumizott. Elfeküdtem, úgy szoptattam, lassan elaludt. Majd éjfélkor ordításra keltem. Nagyon mély álomban voltam, mert miközben nyugtatgattam még álmodtam. Majd megkerestem a cumit, kicsit megnyugodott. Majd rottyantott egy hatalmasat. Kicseréltem a pelust, nem is ártott. De utána sem tudott elaludni. Eleinte még haragudtam rá, hogy felkeltett, de annyira odavolt a hasfájás miatt, hogy a pelenkázás után már csak sajnáltam. Hajnali hatig hol aludt, hol felkelt, mert fájt a hasa. Én pedig szintén hol aludtam, hol őt nyugtatgattam. Közben pedig rájöttem, hogy ez az este annyiban más, mint a többi, hogy kapta az Infacolt. No csak az ára akadályozott meg abban, hogy egy lendülettel a kukába vágjam. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezentúl ha Milánnak fáj a hasa, majd megnyugtatjuk, sétáltatjuk, az tényleg jó.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Moni,Judy:de jó,h Rólatok is hallunk!

Tili: nekem is csak annyi van pont,amennyit Ő megeszik. Amit hajnalban lefejek,azt adom Neki este,mert akkor nagyobb a kaja igénye..

Eszti: cukik az Ikrek...jó ez a kép

Kép
jovana
 
 

 
 

sziasztok!

nálunk extra nyugis napok vannak mostanság - nem is értem... Napok óta rengeteget alszik, vagy ha nem, akkor nézelődik és csak ágy van. Persze, néha van egy kis nyafi, de azt cumival pikk-pakk orvosolni lehet... Hát nemtom meddig tart ez az idill, de most élvezem.
Ma egész nap úton voltunk hármasban apjával, kétszer megszoptattam itt a városi szoptatóbázison (anyámék lakása) aztán mentünk tovább.

Nekem inkább az a bajom, hogy napokig habzsol, akkor épp hogy elég a tejem. Ráparázok ezerrel, tejtuning: víz minden mennyiségben, homeo, karamalz és a jó ég tudja még mi. Elkezd dőlni a tej, erre őnagysága visszavesz a fogyasztásból és itt állok bedurrant csöcsökkel... mint most is. Este megint fejhetek... Bakker.

Lányok, ti hogy tároljátok a tejet? Műanyag pohárkákban? És hogy kell a fagyasztottat felmelegíteni? Mikro? Vagy magától kiolvad? Ja, és én amiket lefejtem eddig, az kb. 4x40 g. Össze lehet önteni őket, vagy csak külön felhasználható? Még a mélyhűtőben vannak, és fogalmam sincs mikor fogom majd beüzemelni őket...

Judy, Gnemoni - jó hogy jöttetek!

Csibe, nálunk Szonja iszonyatosan bepöccen a végén, amikor már meg kell kűzdeni a tejért... Ráadásul az a hátsó tej ugyebár, ami tök fontos, hogy a pocakba kerüljön, ő meg hisztizik... Nem lesz egy egyszerű eset, már most látom... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Ginuska, Eszti - boldog hófordulót!!!!

Én már a két hónaposra gyúrok!!! Kb. egy hét múlva lesz!!! :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Akkor nem csak mi nyűgösködünk? Ennyire megérzik a frontot?
Tegnap már bőgtem.A férjem küldte is a sógoromat, hogy nézzen meg minket :) MIntha olyan nagy baj lett volna, csak szegénykém sírt akármit csináltam. Megsajnáltam.

Eszti!

Ikrek tündériek!!!!!!!!!!Ezek szerint minden ok volt????

Till!!!!!
Lehet nekem is fogyóban van a tejem???? Liza sokszor eszik, na jó fron is van, viszont a mellem kezd összemenni. Azaz puhul. Mintha nem lenne benne semmi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Már nem durran be, ha nem etetek időben.

Monica!
De jó hírt hallani felőled!!!

UTÓLAGOSAN BOLDOG HÓFORDULÓT ESZTI ÉS GINUSKA (meg akiket kihagytam, mert már nem olvasok vissza, mennem kell fürdetni)
Vendég
 


Sztercsi

Az normális ha a cici puha, eljön az idő, mikor már egyáltalán nem keményedik be, a kereslet elérte a kínálatot :D. Mégis jön a tej ha szopik a bébi :)


Csibe

Az Infacolra azt mondta a védőnőnk, hogy igazán akkor jó, ha kb 3 hónapos már a baba és mégis hasfájós lenne...mikor ilyen kicsik még, akkor nem igazán jó szerinte, mert amúgy is jó nagy lökettel kaksiznak, gázos a pocijuk, és az infacol még jobban elgázosítja a székletet... de azért nem bizti hogy ezért volt nyűgös, lehet te ettél olyan kaját amitől fájt a pocija 8)...Mindíg olyan jön ami még nem volt... :?

Szilvi
Nálunk is nyugis volt a mai nap, a tegnapival ellentétben...evett, aludt...lassan, de biztosan nálatok is be fog állni a kereslet, kínálat, szerintem sokat ne fejj, csak amennyi nagyon szükséges...
Vannak egyébként műanyag fagyasztható tároló edénykék..

Eszti
Ikrek nagyon cukik 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Ja egyébként 7 hetesen 5,5 kg vagyunk, és már tényleg elérte az 59 cm-t 8) 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Vcsibe: Az Infacol nem rögtön fejti ki hatását, rá is van írva, hogy 3-4 nap. :roll: Nálunk szerencsére már 2 nap alatt használt. Nem azt mondom, hogy nincsen semmi hasfájás azóta, de ez elviselhető. :wink:

Bocsi, hogy most másra nem reagálok, de a kincsem itt szopizik az ölemben, és félkézzel nem megy valami jól az írás. :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Sziasztok,

köszi a lányok az együttérzést!

Screen, a mellem fele piros, nem kenegetem, mert a gyulladás belül van, elvileg csak a fejés segít. (A védőnő azzal ijesztgetett, hogy egyik kismamájának most vágták fel a mellét, mert tályog lett a gyulladásból :shock: :shock: :shock: ) Most úgy tűnik kezd a pirosság is elmúlni, talán holnapra túl leszek rajta és megúszom az antibiotikumot is (kopp-kopp-kopp).

Őzike, nem volt szünet a szoptatásban, ráadásul két mellből szoptattam újra, tehát csak max. 4 órát kellett volna kibírnia. Nem is értem, ha kevés a tejem, akkor hogy a fenébe gyullad be attól, hogy pang... :? :? :? Talán kiscsaj lusta kiszopizni a végét?

A tej még mindig elég kevés, de mintha javulna a helyzet.


Ja, és ma vagyunk 1 hónaposak! Hogy szalad az idő! :D

chardonnay
 
 


Sziasztok!
Szorgosan olvaslak Titeket, csak kisasszony nem igazán hagy reagálni a dolgokra. Kb 5 percenként felébred...
Tegnap annyira fáj a fejem, hogy azt hittem megpusztulok. Friss levegő, zuhany, massage, semmi sem segített így gyógyszerre fanyalodtam...
Ma voltunk hatalmasat sétálni és mire hazaértünk jéghideg lett kismanó keze, ettől is lelkiismeretfurdalásom lett.
A tej mennyisége is ingadozó. De akkor sem tudok naponta 2-nél többször fejni. Éjszaka örülök, hogy meg tudom szoptatni, reggel, délben és este én is éhes vagyok. Ha elmegyünk sétálni minden perc számít, amit levegőn tölthetünk.
Hihetetlen ez a tejcsifrász...
pocok001
 
 


Na, tej-para ragályos :roll: :roll: :roll:

Nálam tápszeres készlet csőre töltve, de ma mértem: idáig szopott a lány 12x, össz 690-et, úgyhogy megint egy nap kipipálva :P
Elhatároztam: éhezni nem hagyom, ha kell, tápolunk, de MINDENT elkövetek, hogy legyen tej!
naponta új "módszer" tejcsinálásra. Tegnap este pl 9től éjfélig félóránként teljesen átmaszíroztam a tőgyeimet, fejni nem volt mit, de ez hatott: hajnalra már jött a reggelre való :D .
És megfogadtam Őzi tanácsát: piálok, mint egy gödény :shock:
(ma egy 1,5 literes bubimentes víz, 2 karamalz sör, és mindjárt folytatom még egy üveggel :P)

tillidian
 
 


Infacol:
én ehelyett Aloe Activatort használok! Ha nagyon pocifájós, akkor 3-4 csepp és negyed órán belül hat!!!!! Ráadásul immunerősítő! :P

tillidian
 
 


Lapos cicik:
nekem estére nem csak az a gond, hogy lapos, hanem szopi közben hallom, hogy nem nyel a Csajszi. (Szopi közben ugye jön a belövellés, ez -lemértem - cicinként max 30 gr, de ez este nem elég :roll: )

tillidian
 
 


Till!
Be kell valljam én nem vagyok hajlandó mérni. Attól csak idegbeteg lennék, igyekszem sokat inni. Ha éhes, akkor cicire teszem, ha nincs, akkor a szopizás is beindítja a tejtermelést...
Bevallom én azért nem irattam fel tápszert, hogy nehogy ne tegyek meg mindent a tejcsiért... Ismerem magamat, esetleg felmerülne a könnyebb út választása...
pocok001
 
 


Pocok,
szijja :D
Akkor gyártsunk tejet! :roll: :P /ha bejön valamelyik mószer, akár priviben is értekezhetünk :P /

tillidian
 
 


Sziasztok!

Bocsika mindenkitől,hogy nem reagálok!Végigolvastalak Titeket,de jelenleg nincs energiám sokat írni,meg sz@r a kedvem is!
Van egy nagy gondunk!!!!!Segítsetek légyszi,aki már volt ilyen helyzetben!Szóval eddig Martin popója nagyon szép volt,de tegnap óta nagyon piros és ma kicsit vérzett is neki.Ez mitől van és mit használ,mivel kenjem? :?: :?: :?: :?: :?:
Én nagyon sajnálom szegényt,bizti fáj neki. :cry: :cry: :cry: :cry:
De hogy még rosszabb legyen a kedvem,mikor ezt a dolgot elmondam délelőtt a szüliemnek,anyum elkezdett kiabálni velem,hogy nem vigyázok eléggé a gyerekre.Majdnem hogy azt kaptam meg,hogy rossz anya vagyok! Kép
Olyan rosszul esett,jól kibőgtem magam! :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem akarok én neki rosszat!Előbb kötöm fel magam az első fára,minthogy neki rosszat tegyek!
Ja,meg azt mondta,hogy mindennap kellene fürdetni!Dehát a gipszecske miatt azt mondta a doki,hogy ne fürdessük,inkább csak nedves szivaccsal törölgessem át.Most nem tudom mit tegyek,mi lenne a jobb!

Bocsi Anyukák,hogy csak panaszkodni ugrottam be! :shock: :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Vésztartalék, amit eddig nem próbáltam:
homeos bogyó
görögszénamag

A More Milket pedig nem kéne elfelejtenem beszedni. Ha eleget alszik kismanó, akkor elég tejet tudok gyártani, de másfél óránként nem megy...
Nem tudom, hogy éjfélig azért nem alszik, mert üres a pocak vagy csak olyanja van. Most pl 12 ébredés és cumibetétel után aludt el, de elaludt... (lekopogom)
pocok001
 
 


Most hallgatom Cserháti Zsuzsától az Édes kisfiam c. számot és úgy bőgök,mint egy óvodás!Olyan szép szám! :roll: :roll: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó!
Dehogy baj, hogy jöttél! Ha tudunk segítünk. Szerintem kicsipte neki vmi. Sudocrem a legtutibb!!!!!!!! A kórházi csomagban volt minta.
A nagymama meg nincs a nap 24 órájában veletek. NE valld be neki, hogy csak szivaccsal fürcsiztek :) Ettől te jó anya vagy!!!!!!! Annyi vélemény van egy csomó dologban, hogy hüle legyen a talpán, aki eligazodna, mi a jó a gyereknek!!!!!! Ezt inkább te érzed, ÖSZTÖN!

Kismama lélek.....sírjunk együtt. Bár nekem lányzóm van, de sokat bőgök mostanában....
Vendég
 


Sziszkó: Bepanten vagy neogranormon vagy Purelan kenőcs és hétfőn irány a gyerekorvos, aki tud felírni gyógyszertárban kutyult krémet, amik nagyon hatásosak tudnak lenni (na meg megmondja majd mitől van). Próbálhatod pelusozásnál kicsit szellőztetni is Martin popóját.
Kívánom, hogy hamar rendbe jöjjön!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sztercsi!
Köszi a vigasztaló szavakat!Jól esik,tényleg! :lol: :lol: :lol:
Sírjunk akkor együtt! :roll: :roll: :roll: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Datolya!
Neked is köszi! :lol:
Jelenleg bephantent és neogranormont használok felváltva,ez van itthon.Kedden kell úgyis menni a gyerekorvoshoz,majd íratok vele akkor gyógyszertárit.De azt hallottam a legjobb a Sudocrém. Igen,peluscserénél szellőztetem.Volt is egyik ilyen alkalommal ma,hogy vagy háromszor kakilt,én meg csak cserélgettem a pelusokat!Hüle,tapasztalatlan mami,minek rak új pelust,amíg tárva-nyitva a popó! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Char
Jobbulást!!!

Sziszkó
Nekünk pár hete irtó csúnya kiütéses lett a popó. olyan volt, mintha megégett volna, kis piros hólyagok borították mindenhol. Én kamillateát főztem és azzal borogattam (lehűtve persze), valamint kentünk rá Canestent is, mert a dokinő szerint valami goma is volt a dologban. Pár nap alatt helyre jött...

Őzi
puha cici ügyben akkor engem is megnyugtattál...

Kép
szilveeaa
 
 


Cső csajok!

Nálunk ma busójárás volt egész nap, most olvasgatok, elkezdek reagálni de nem ígérem, hogy a végéra érek. Gyermek itt a kezemben úgyhogy énis egykezes lettem (apa társasága nem elég jó neki).

Tillikém: nekem lett tejem, de érzem, hogy estére megint kevesebb. Nem baj, már nem aggaszt, cserélgetem neki a (szerintem) üres csöcsöket. Éhen csak nem hal :)
Szoptass, szoptass, szoptass,szoptass,szoptass,szoptass!!!!!!
Én a tápszert anno forralt vízzel csináltam (hidegben amúgy sem oldódott, akkor meg mindegy volt mit forralok)
Kkia: má megint mérsz? Én a laktoherbet iszom, Karamalz jó volt :).
Kicsike: barninak az olajtól lett koszmós a feje mint állat és azt csak az orvos által felírt szaliciles kenőccsel tudtam elpusztítani.
Melcsi: http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?s ... Bio_293221 Én a DM-ben vettem 198 ft-ért, finom pedig a sört utálom.
Csibe: én ezért nem adok semmit max. egy kis édesköményteát (eddig azt is csak 2x), nekem a barni gorcsölt be anno a Gripe watertől, akkor megmondtam, hogy nem adok semmit. Szegény Milán, szegény anyja :oops: , remélem ma jobb éjszakátok lesz.
Szilvi: én aventos pohárban tárolom, de nem fagyasztom, nekem a Barni nem itta meg azt, úgyhogy csak estékre tartalékolok. Én összeszoktam önteni a termést, de a lehűlthöz csak lehűltet lehet önteni! 1 hűl, meg mégegy aztán ezt összeöntöm és a kövi megint hűl. Érted? :) És melegíteni úgy melegítettem (eddig 2x), hogy vízet melegítettem lábosban benne a poharakkal, de forralni nem szabad, mert kicsapódik a fehérje.
anyabebi
 
 


Sziszkó: az sem jó ha túl vastagon kened a krémet, nekünk a cink-oxidos krém jött be pl:nivea popsikrém vagy a DM babyloveos cink-oxidos popsikrém. Figyeld meg nem e a popsitörlő csapta ki a popóját, én például nem használok illatosat a Kenéznek. Szerintem amíg sebes neki addig inkább a csap alatt mosd le a popsit az tuti nem irritálja neki. Jobbulást :).
anyabebi
 
 


Anyabébi, köszi! :D
én is egykezezek...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
Paris édesek az ikrek ahogy nézik a kis Sophit!!!!!!!!!!:)))))
Giuska remélem sikerrel jársz!!!!!!:)))
Csibe mennyibe adod az Infacolt?
Szisz én is a SUDOCRÉMET ajánlom.nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lányok ezek a csúnya kiütések a popsin pelenka kiütések!!!!!!ne ijedjetek meg!!!!!!!!!!!!!!
nekünk is volt és a sudocrémtől el is múlt!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én is Sudocream-et használok! Nekunk is voltak olyan apró fehér teteju kiutések a popón, de feljebb, a háta felé.....na azóta ott is jól bekrémezem és nagyon szépen múlik el!

Vcsibe, az Infacolt napi 1x szabad vagy tanácsos adni a kicsiknek.....valószinuleg éppen emiatt fájhatott a babád pocija :(
Mindensetre nálunk is ink´´

Nekunk a doki eloirt probiotikumot a kicsinek....amióta azt adom neki, -lekopogom és nem merem elkiabálni- de NINCS HASFÁJÁSa!!!!!!!

remélem így is marad!

megyek, mert csukódnak le a szemeim.....

jóccakát!
ginuska
 
 


ŐZIKE!
Köszi! Megnyugtattál. Remélem el is éri a kereslet a kínálatot.

Lehet nem jövök mostanában. Antidepi az iszonyú fáradtság miatt.
Most bőg a helyén, lassan felveszem. Most úgy érzem lemerűltem teljesen. Talán3,5 órát aludtam. Tegnap dettó. A hülye férjem meg azt képzeli, hogy én tök sokat alszok és mellete a háztartás is megy. Közben nappal semmi pihi! Tgenap séta közben eléggé beszédültem.

Puszi!

Sztercsi
Kép
Vendég
 


Sziszkó!
Én úgy kitiltanám azt aki ilyet mond, mint a szél!!!!!!!!!!!!! Biztos, hogy mindentől óvod és szeretettel gondoskodsz Róla!!!!!!!!!!
Dehogy vagy rossz Anya!
Nekem a védőnő kifejezettem mondta, hogy ne fürdessük naponta, mert nagyon érzékeny bőre van, ahogy nekem is!!!!!!!
Popsikrémezés: nekünk a Naturland sima popókenőcse vált be. Az igaz,ha jól hallottam, hogy nem szabad vastagon bekenni. Nem váltottatok véletlenül pelusmárkát? Az is szokott ilyeneket csinálni.
Viszont biztos, ami biztos szerintem mutasd meg dokinak.
Addigis cseréld sűrűn a pelusát és igyál sokat!!!!!!!!!!!!
Könnyen kakil?
pocok001
 
 


Jó reggelt!

Sztercsi, alakíthatnánk egy éjszakai klubot. Benedek éjfélkor felkelt és utána reggel hatig egy szemet sem aludt. A helyzetem annyival rózsásabb, hogy négykor mondtam a férjemnek, hogy vegye át és átvette. Neki is volt még egy kis munkája, ilyenkor nyugisabban meg tudja csinálni, mint napközben a tomboló srácok között.

Sziszkó, kérd meg Anyukádat, hogy fürdesse naponta!

Megyek megpróbálom kornyadozó gyermekemet felöltöztetni, vagy visszateszem a kiságyba aludni, hadd pótolja az éjszakait.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Vmennyit sikerült aludnom. :roll:

Eddíg nekünk ez a zene vált be, annyira megnyugtatja a picit:
http://www.youtube.com/watch?v=GmczPd

A másik jó a mai napra, az anngliában élő barátnőm ezt megrendelte nekünk és majd hazahozza. 12 ezerért, itthon 16-17 körül van

Kép
Vendég
 


Till, Anyabébi köszi, már rácuppantottam a férjem, hogy hozzon.

Sziszkó, azonnal ugasd le az ilyet, még, hogy nem vigyázol rá. Ez bárkivel előfordul, ne idegeskedj. Rendbe fog jönni, nekem a gyógyszertári kutyulék elég jól bevált.

Sztrecsi, fel a fejjel, nagyon fáradt lehetsz. Próbálj kicsit pihenni napközben is, ha engedi a gyerek, vagy kérj segítséget valami családtagtól.

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok csajok.
Chardonnay boldog hó fordulót.

Eszti édesek az ikrek.

Csibe szerintem nem az Infacol volt a probléma még ne dobd ki.Nekünk is bevált.Azt mondták minden étkezés előtt adjak a babának.1hétig igy is volt de elfogyott 1 dobozzal és azért elég húzós az ára.Most azt csinálom,hogy naponta max 2xadok Martinnak.Szerintem ez is elég.Az is igaz,hogy nem extra hasfájós szerencsére.Csak el ne kiabáljam.Le is kopogom.kop-kop-kop.

Sziszkó nagyon sajnálom,hogy Anyukád így gondolja,pedig szerintem nem vagy rossz anya és mindent megteszel annak érdekében,hogy Martinnak minden jó legyen.ne foglalkozz a bántó szavakkal,akik nincs a babával a nap 24óráján keresztül az nem is látja át a dolgokat.Cserháti dala nagyon szép Én is már rengeteget bőgtem rajta és énekelni is szoktam Martinkámnak.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


na mi az csajok? nem mondjátok, hogy mindenki a szabadban van ilyen ótvar időben? :shock:

nálunk nyugi, de csak ha bepunnyasztom őkelmét a cumival.... sajna nagyon rákapott - pont ezt szerettem volna elkerülni, de viszont éveket nyertem vele, az is tény. Sztem már kihullott volna a hajam, ha nem adok neki cumit...

Char
még annyi, hogy nagyon oda kell figyelni arra, hogy jól kiszívják a cicit... Ha Szonján múlna, ezt a melót már nem végezné el, én szoktam nyüstölni, amit néha rossz néven vesz.

Sziszkó
Kitartás! +++++++

Sztercsi
nagyon jó a pihiszék! Én is szeretnék venni valamit, mert rájöttem, hogy nagyon hasznos...

Kép
szilveeaa
 
 


Sztercsi pihenőszék nekem is tetszik nagyon.Én is szeretnék venni valamilyet.Biztos,hogy nagyon hasznos dolog.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


vagyok ... csak tej ügyben nekem sajna nincs mit hozzászólnom ..
Sztercsi :) kitartás!!!!!!!!!!! ++++++++++

infacolt egyébként napi hatszor kell adni és nem egyszer ...

nálunk semmi érdekes ... lányom ma ismét kb. 3szor 20 percet aludt és egyébként tökéletes vízszint érzékelője van és gyűlöli ha leteszem ...

kérdésem: más ezt hogy oldja meg? csak az én lányomat nem lehet letenni és ott hagyni legalább 10 rohadt percre ?

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok.

először is: sztercsi: A puha cici azt jelenti, hogy beállt a kereslet kínálat a tejcsinél. Ne pánikolj. A legtöbb tej szopi közben termelődik. :wink:

sziszkó: Nekem az összes kölöknél volt piros popsi. Valószínű a szájpenész okozott ilyen problémát. Semmi pánik. Canesten kenőccsel vékonyan kend be a bibis részeket és aztán vastagon psikenőcs. Ezt minden pelusozásnál. :) Nekünk ezt dokinéni mondta és bevált mindíg.

Nálunk ma Bencus nagyon jó baba volt, így főztem gyurmát a csajoknak ( akinek kell a recept sikítson ), és sütöttem szivárványtortát. :D Bocsi sok lesz a kép. :oops: :D

Kép A kozákmikulás
Kép Lara reggelizett....
Kép A szivárványtorta
Kép Ilyen belülről
Kép Vivinek nagyon tettszett

Na megyek, mert a jöfiú már hiányol. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Zsrit
Két hét és már magára fogod tudni hagyni. Szép lassan. Szonja most abban a kis zenélő hintázó székében alszik, amibe két hete kb. fél másodpercet bírt megmaradni és ordított mint a fába szorult...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Hazajötünk,kicsomagoltam...jó kis meló volt.

Szilveeaa!Félelmetes,hogy mennyire egyformák a lányaink.Mintha Tamaráról írnál,komolyan.
Ma nagyokat alszik,kíváncsi leszek,mi lesz éjszaka.(nem mintha eddig lett volna szar éjszakánk,nem panaszkodhatom)

Sziszkó,én is a Sudocrem-et tudom ajánlani!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Cuppp!!!

Előszöris:
aki még nem szerzett be orrszívót (porszívóra szerelhető), sürgősen tegye meg4 Éjjel konkrétan megmentette az életünket! Arra ébredtem, hogy lányom fuldoklik, semmi levegőt nem kap az orrán :shock: Pedig nincs megfázva, de valahogy tele volt az orra mégis...hát leszívtuk, volt is mit :shock: Utána megnyugodott szegénykém és elaludt.
Első gyerekesként még nem tudtam volna, hogy ez SOS kell otthonra, de most a kórházból hazajövet ezt is vetünk...

na nyöszörgés van,. a többit később...

tillidian
 
 


Pattogó,
gyönyörűek!!! :D
(torta receptet felteszed a gmailre? :P )

Zaniko,
jó Téged is látni! :D

Na megint nyöszörgünk...lehet, holnap jövök csak, pedig annyi mindenkinek szeretnék írni!!! Na folyt. köv!

tillidian
 
 


Zsrit!
An én lányomba is került abból a hiperérzékeny vízszintérzékelős szenzorból..
Nálunk az az érdekes, ha velem alszik -tudom nem jó-akkor semmi gondja, de az ágy az... Pedig ellenőriztem nincs borsszem az ágyában ;)
Nálunk este 7-től éjfélig van a kötelező sírás... Most is Apukája próbálja altatni...
pocok001
 
 


Jó estét!

Rövid leszek mert kurva álmos vagyok már.
Zsrit: ne aggódj, nem csak Zoé ilyen. Ma konkrétan a kávét nem tudtam odatenni mert ha leraktam üvöltött mint a sakál :shock: .
Vagy hasfájós vagy anyabajos nemtom mi a gondja, de kézben minden megoldódik :cry: .
Pihiszék: én is akarok egyet, hátha abból elnézelődne. Akinek van az mondja má meg: rezgős kell vagy jó a sima nem rezgős is?
Pattogó: az a torta überbrutál jól néz ki :lol:
Kozákmikulás és a követői meg még mindig szépek.
Szilvi: mi voltunk ma kint egy félórácskát, még ebben a szar időben is. Utálok már bent lenni állandóan, gyerekecske meg jókat alszik a kocsiban :).

Rólunk: Tejügyben asszem rendbe jöttem .).
Kenéz királyfi heti hízása 280 gr, ma mértem neki a tisztasúlyt mert tegnap elfelejtettem.

Csajok: ti sose felejtitek el beadni a D vitamint? Nekem a homlokomra kéne ragasztani akkor esetleg belekerülne a gyerekbe :oops:

Jó éjt, így is túl hosszú lettem.
Pussz nektek :)
anyabebi
 
 


Hohohohó ilyen se mostanában volt :mrgreen:
anyabebi
 
 


Pattogó: az a torta nagyon jól néz ki, ha nem látnám, hogy ehető biztos gondolkodtam volna, hogy ezzel a színvilággal valódi-e. A kozákmikulás is meg a tortaevőlány is nagyon helyes.
Én kíváncsi vagyok a torta receptjére, ha nem több órát vesz igénybe az elkészítése!

D-vitamin: nálunk is elő-előfordul, hogy csak két-háromnaponta jut be a rendeltetési helyre.

És ha letöltöttem volna a tűzijátékos, pezsgőkihabzós stb. smilekat, akkor most azok lennének itt, ugyanis megvolt az első olyan éjszakánk, amikor Benedek nem töltött ébren több órát, hanem csak felkelt, evett, büfizett és már aludt is vissza, némi nyekergés után. Hurrá!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jó reggelt!


Mi is megvagyunk, hercegnő még alszik, anya reggelizik.

Van egy csomó mesélnivalóm, csak nem tudom, mikor lesz egy nyugodt félórám leírni...

Ma megyünk dokinénihez 1 hós státuszra, hát nagyon kíváncsi vagyok leánykám fejlődésére :D ugye oltást nem kap?! Arra nem vagyok felkészülve...

Sophia szombat éjjel elhúzta előttem a mézesmadzagot; 23 órától reggel 6:10-ig aludt :shock: :D akkor evés, pelusozás, alvás fél 10-ig :shock: tegnapi éjjelünk már merőben más volt, de legalább most már tudom, hogy a babák át tudják aludni az éjszakát és ez nem csak városi legenda :D :D :D
Vendég
 


D vitamint én is el-elfelejtem :oops:

Anyabebi, kipróbáltad amit ajánlottam???
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: