Új privát üzeneted érkezett!

Csibe hozd el Milánt addig vigyázok rá!!!!

Zsrit nem kell addig hagyni sírni míg vörös lesz a gyerek..próbáld meg először hogy a kiságyból nem veszed fel hanem beszélsz hozzá,simogatod.......van hogy én most is ezt csinálom......

csajok ezt találtam:

Mosolygós, kiegyensúlyozott babákat minden családba!


“Vajon mit tudnak azok az anyukák, akiknek mindig van elég energiájuk a gyerekekkel játszani, megfőzni az ebédet és még saját magukra is jut idejük? ”


Ha elolvasod a következő pár sort és a végén cselekszel,
garantálom, hogy hamarosan

pipa képes leszel átlátható, kölcsönösen jó napirendet kialakítani,
pipa meg tudod majd előzni a babád alvászavarait és tudni fogod, hogyan oldd meg azokat, ha már kialakultak,
pipa képes leszel megteremteni a sokáig tartó szoptatás alapjait és uralni a szoptatási problémákat,
pipa megismerheted gyermeked alaptermészetét és képességeit már egészen kicsi korban,
pipa megelőzheted az unatkozást, az állandó nyűgösködést, a “baba sír és én nem tudom mit tegyek” - típusú helyzeteket!
Nincs egy szabad perced, egész nap csak a baba igényeit lesed, de neki valahogy semmi sem elég jó, folyton csak elégedetlenkedik?

Ráadásul még aludni sem akar, nappal elaltatni órákig tartó huzavona, éjjel meg kétóránként felkel. A ház romokban áll, egy porszívózást sem tudsz elintézni, a főzésről pedig már régen lemondtál. Ilyenkor persze a fejedhez kapsz és néha kérsz egy kis segítséget a nagymamától, vagy elsírod a bánatod más kismamáknak, akik igazat adnak neked, de közben ők is ugyanebben a cipőben járnak.


Vajon kötelező, hogy a szülés utáni időszak teljes káoszban teljen és arra várjatok, hogy “majd kinövi a baba” ezt a nehéz korszakot?

A gyermeknevelés nem is olyan egyszerű, mint gondoltad, ugye?
Gyakran elbizonytalanodsz, vajon jól csinálod-e a dolgodat, jó anya vagy-e, nem rontottál-e el valamit. Ha a kicsi nem úgy viselkedik, ahogyan azt gondoltad, ha a korábban felvett jó szokásai hirtelen “elromlanak”, akkor máris az okokat keresed. Vajon mit ronthattál el? Mi változhatott?



Nem vagy egyszerű helyzetben, ha tanácsot szeretnél kérni valakitől, hiszen mindenki egészen más dolgokat mond. Gyakran a védőnő, a gyermekorvos, az anyukád és az ismerőseid egészen más álláspontot képviselnek, így aztán nem egyszerű eldöntened, milyen megoldást válassz. Ez érthető, hiszen még a szakemberek sem értik igazán a babák világát, ők is félreértik viselkedésük okait, hátterét.

És vajon a sok megoldás közül melyik válik be a Te gyermekednél? Hiszen ő külön egyéniség, nem biztos, hogy a könyvekben olvasott vagy másoktól kapott trükkök nála is működnek majd. Mennyivel egyszerűbb kísérletezgetés helyett inkább megismerni a gyermek személyiségét, és annak alapján kiválasztani a megfelelő gyermeknevelési módszereket!

A baba fő kommunikációs eszköze az első időkben a sírás. De ezen felül számos módon kommunikál még, másként jelzi, ha éhes, ha szomjas, ha fázik, ha fáj valamije, ha kellemetlenül érzi magát, ha megijedt. Ha pánik helyett csendben maradsz és figyelsz, akkor hamar megértheted, mit szeretne közölni veled és miért.

Az azonban, hogy 100%-ig kielégíted az igényeit még nem elég. Az élet természetes része ugyanis a szocializáció, az a folyamat, melynek révén kapcsolatokat alakítunk ki másokkal, megtanuljuk, hogyan viselkedjünk egyes helyzetekben, illetve megtanulunk olyan dolgokat, amik a létfenntartáshoz szükségesek, mint például az evés, az ivás, vagy az alvás. Tévhit, hogy elég a baba igényeit kielégíteni, minden mást majd megtanul magától, vannak ugyanis olyan dolgok, amiket akarva-akaratlanul mi tanítunk meg neki például azt, mikor van nappal és mikor éjszaka, vagy hogy miként fogja a kanalat.

“Kis gyerek nagy gond” -bizonyára Te is gyakran így érzed.

Milyen jó lenne, ha Te is birtokolhatnád a mindig elégedett és kisimult anyukák képességeket, tudását és rutinját! Ha ismernéd azokat a fortélyokat, melyeknek révén megszervezheted napjaitokat, kezelheted a baba nyűgösködését, megelőzheted az alvásproblémákat, az unatkozást, a hisztit, az evési gondokat!

De jó volna magabiztos anyukának lenni már a kezdetektől!

Nos, ne ess kétségbe, azzal, hogy ezeket a sorokat olvasod, máris közelebb kerültél a megoldáshoz!

Tudnod kell, hogy nem Te vagy a hibás, amiért néha nem mennek a dolgok. A csecsemőkor, a kisgyermekkor megértése még a szakemberek számára is nehéz, a problémák okának megkeresése, és maga a megoldás is embert próbáló feladat.

Tudnod kell azt is, hogy a gyermeknevelés már csecsemőkorban megkezdődik - bármilyen furcsának is tűnik így elsőre ez a gondolat. Néhány évtizede még az volt a hozzáállás, hogy valahogy kibírták a szülők azt az időszakot, amíg a baba még kicsi, nem tudja elmondani, mit akar, miért sír. Éppen ezért olyan megoldásokat alkalmaztak -és ezeket tanácsolták a szülőknek is-, amelyek segítenek a szülők számára elviselhetőbbé tenni ezt az időszakot. Mindemellett a babák nagy része már egészen kicsi korban bölcsődébe került, ez is hozzájárult ahhoz, hogy hamar önállóságra kellett szoktatni és meg kellett tanítani másokhoz alkalmazkodni.

Ezeknek az évtizedeknek a nyomait még most is érezzük a gyermeknevelés során, hiszen szüleink, nagyszüleink és gyakran még a gyermekorvosok, védőnők is olyan tanácsokkal látják el a kismamákat, amik csak az ő helyzetüket könnyítik meg, de a baba személyiségét, érdekeit, életkori sajátosságait nem veszik figyelembe.

Pedig az elmúlt évtizedek kutatásai során egyértelműen kiderült, hogy a csecsemőknek nemcsak evésre és alvásra van szükségük, és hogy későbbi személyiségüket, kapcsolataikat, érzelmi életüket jelentősen befolyásolja mindaz, ami az első két életévben történik velük!

Mindemellett persze nagyon fontos, hogy mindennapi életetek élhető legyen, hogy közös kompromisszumok révén jussatok olyan megoldásokra, amelyek nemcsak a baba, hanem a család számára is jók.

Ebben az anyagban tehát nem fogsz olyan módszereket, trükköket találni, amivel ráveheted a babát, hogy mostantól sose ébredjen fel, helyette viszont elmondom, milyen okai lehetnek az alvászavaroknak, milyen megelőző lépéseket tehetsz, hogy ne alakuljanak ki és milyen megoldásokat alkalmazhatsz, ha már ilyen problémákkal küszködtök.

Nem fogok tippeket mondani, hogyan szoktathatod le a babát az unatkozásról, azt viszont elmondom milyen módon szervezheted úgy a napjaitokat, hogy a kicsi ne unatkozzon folyton, viszont te is haladj a teendőiddel.

Nem fogok figyelemelterelő tippeket mondani, amiktől talán elhallgat a síró baba, de elmondom, mi minden állhat a sírás hátterében, hogyan jöhetsz rá annak okaira és hogyan vigasztalhatod meg a babát.


http://babastart.kismamablog.hu/babaneveles

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Martint betettem a mózeskosárba és ott aludt most.Lefotóztam a legújabb pózt,ahogy kirakja a lábait. Kép
Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


istenem de édesen alszik!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Hello lányok!

Nálunk nyűgi van egész nap...kivéve azt a másfél órát, amíg sétáltunk a szánsájn-ban :lol: Sőt még a szomszédokat is kicseleztük, nem kellett jópofizni senkivel sem :wink: Ugye még lesz idén napsütés???? Sétálni akarunk menni! :evil:

Anyabébi, ha nem baj, magamévá teszem a vantejvantejvantejvantej mandaládat :roll: Éjjel 50 g szopi, reggel 30 g, aztán 20 g + fejés 15 ml...A nyűgi viszont nem az éhségtől lehet, mert hiába kínálom a cicit, pár korty után szunya van, majd újra felébred, sír és ez így megy egész nap...közben akkorákat pukizik, hogy egy férfi megirigyelné...
Most kaptam Mecsek teát, apa előbb adott neki egy kicsit, hátha segít...

Hulla vagyok...most jött ki rajtam...ráadásul anyám sem könnyíti meg a helyzetemet. Ma közölte, hogy a gyereknek anyahiánya van és érzi rajtam a feszültséget, közben meg egyből ugrik Macikámhoz és nem adja oda, ha kérem, mert hogy pihenjek... :evil:

Szilveeaa - van mobil légzésfigyelő, az, amit a pelusra lehet csíptetni, most láttam valamelyik újságban, 31-32ruppó...

Kép
kkia
 
 


Kicsike, jöhet a telcsiszám + cím SMS-ben. Oszt drága? Mer' itten koszt széving van. Válság + gyerek = gazdasági csőd.
Martinka nagyon tud aludni. :lol:
Mit sütsz holnap? :roll: Ha csokis, megyek! :wink: :D

Zsrit, néha én is azonnal felkapom, máskor pedig (amikor már fáradt vagyok) inkább hagyom egy kicsit sírni. Következetes vagyok, mint állat... :roll:

Nitácska, nézem a linket, amit feltettél. Még szülésfelkészítés is van. :shock:

Kkia, Milán nemrég felkelt és olyan sorozat-pukit engedett ki, hogy csak úgy lobogott a függöny. Ami pedig a pelusban volt... leírhatatlan... :lol: :lol: :lol:
Anyád pedig egy picit mintha zavaros lenne... :?:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe
tök igazad van! Én is tartom magam a három órához, ne aggódj...
azért valahol meg kell húzni a határt...

Nita
Te megvetted ezt a CD-t?

Kicsike
Tud élni a kis pasi!!! Totál kilazult!

Kép
szilveeaa
 
 


KICSIKE!!!!
Én elrabolom a kisfiad!!! Hogy tudhat ennyire édesen aludni!egy ekkora pici ember?????
Vendég
 


Tényleg! Esztink merre vagy???

Betty!!! Nagyon jók az IWIW fotók!!! Na én hozzád képest lestrapáltnak tűnök, aztán csak egy gyerekem van!
Vendég
 


Helló csajok!

Csibe bakker ezek a pasik egyformák? Tegnap 2 óra kitartó szoptatás után apa kezébe nyomtam a gyereket, hogy megbocsáss má én is ennék valamit. 5 perc után "Anya gyere éhes a gyerek", hát kurva ideges lettem mi vagyok én egy kétlábon járó csöcs? Nekem is szokott beleszúrkálni szopi közben a cicimben, még a másikban is. Akkor biztos van tejci :).

Következetesen én sem kapkodom már fel mint az elsőt. Csak akkor veszem ki ha nagyon muszáj. Egész nap a közelemben van a mózesban, de nem veszem fel ha nyekereg, énis inkább simizem meg megpuszilgatom aztán otthagyom. Csókolom. Imádom, de ha hagyom később majd jól a fejemre tojik. :shock: . Tapasztaloma nagynál!!!

Kkia: az enyém ugyanezt csinálja, kis szopi, bealszik, lecsatlakoztatom, lerakom, felébred :evil: , vicces gyerek. A muterodnak meg nem kell mindig felkapkodni a nyekergésre te leszel vele később aztán majd nézel mi van. Van amikor csak saját szórakoztatásukra nyekeregnek. Az enyém ma elkezdett "gagyogni" (kis túlzással), néz és kis hangokat ad ki. Tünemény volt :).

Csajok! Ittam egy üveg Karamalzt, holnapra remélem dől a tej :mrgreen:
anyabebi
 
 


Kicsike: nekünk is ilyen mózesünk van és nagyon szeret benne a Keni. Martinkád nagyon édes, jól ki van gömbölyödve.
anyabebi
 
 


Sztercsi!
Kicsi LIZÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT, ha ma ünneplitek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csibe......
Milán nemrég felkelt és olyan sorozat-pukit engedett ki, hogy csak úgy lobogott a függöny.

Kép
csajok íme az új mocim:
Kép
ja és az új wc-nket még nem is mutattam......
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziszkó!
Köszi Liza nevében. Remélem az a júliusi névnap még van, mert mi akkor szeretnénk. De majd lehet egy évben kétszer szeretné, ha megünnepeljük a névnapját :) Na azt bizti élvezni fogja!
Vendég
 


KKia
asszem kihagyom a mobil légzésfigyelőt... inkébb ingyé' megnézem ötpercenként... :lol:

Anyabébi
én is iszom karamalzot, sztem nagyon jó a hatása!

Leányom ma gyakorlatilag csak alszik és alig eszik.... Az elmúlt két napban viszont zabált... Elég nehéz dolga van a melleimnek a kereslet-kínálat elvet követni. Képtelenség a csajon kiigazodni. Ma már fejtem kínomban - ÉN!!! (ez volt a harmadik fejésem eddig és megint megállapítottam, hogy baromi lélekölő egy tevékenység... HA valamitől, ettől végképp egy két lábon járó csöcsnek érzem magam, mint Anyabébi találóan megjegyezte...

Kép
szilveeaa
 
 


szilveaa :)

én megrendeltem ezt a CD-t de még nem jött meg ...

csak várjátok ki a végét - aztán szuperanyu leszek bakker :lol: :lol: :lol:

- na jó azért nagy csodákat nem várok tőle, de érdekelt

nem tudok k. vonalzót csinálni

Kép
zsrit
 
 


DE TUDOK!! JEE

Kép
zsrit
 
 


rövid leszek.

Csípő, koponya, hasi UH full OK.

Szilveeaa
, totál kulturált a hely, lehet szoptatni is szeparéban. :wink: és parkolni is 420 HUF-ért.

azt a megfigyelést tettem, hogy most azok a gyerekek zizik, akik eddig nem voltak. Tehát az ok a FRONT lehet.

Bazi melegfront van.

:roll:

Csibe,
én ezt a 3 órát igyexem a kezdetektől betartani. Képtelenség, h a kajáért lázadjanak állandóan.


léptem fürdést előkészíteni, c u holnap.

Kép
screen
 
 


Anybébi "kétlábon járó csöcs"ez nagyon jó.A Te Fiad is egy cici király. :D :D

Screen örülök,hogy jók lettek az eredmények.

Fiamat nem ér elrabolni!!!!!Azért az Apja öl. :wink: De a kis Lizával még lehetnek egy jó páros. :wink:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nita nagyon jó az új járgányod .viszel egy kört?benzines vagy diesel?Na és a wc hűűűűűűű.Nyaligátor?Hol lehet ilyet venni? Kép Megyek hozzátok vendégségbe,de csak akkor ha kipróbálhatom.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányos anyukák: ciki h így 7 hetesen kérdezem meg,de mindenki mást mond: mennyire kell kitörölni a punciját a lyánynak? csak ezt a külső husi részt v. belül is? kórházban azt mondták,h nagyajkakat ne buzizzam... szerintetek?

Kép
jovana
 
 


Liza cukiiiiii :lol:

Kép
jovana
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy zavarlak benneteket!!Csak van 2 levél felesleges Cerazette fogamzásgátló tablettám, amit szoptatás alatt is lehet szedni!A két levél együtt 2000Ft!Ha valakit érdekel írjon privit!!!

Üdv.:
Bener
bener
 
 


Jovana, csak kívül kell törölgetni, a "husi részt" :D
Belül csak akkor, ha kakis lesz... Ez azért van, mert van egy természetes váladék ott, ami megakadályozza, hogy a kisajkak összenőjenek.

Kép
szilveeaa
 
 


Screen
köszi az infót! Bent parkoltál a kórház területén, vagy kint kell megállni?

Kép
szilveeaa
 
 


Kicsike bármit kipróbálhatsz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Till, merre vagy? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Moncsi? Eszti?

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok Csajszik!

Úristen annyira édesek vagytok, és annyira jól esik, hogy hiányoltok imádlak titeket! :oops: :oops: ♥♥♥♥♥♥

úgy látszik én mindig csak elkiabálom, hogy most már mindig fogok jönni. :oops: :oops:

köszönjük jól vagyunk, csak már itt is ősz van, így beszorultunk a lakásba, Chart is nehezebb lefoglalni, így minden olyan időmet amit nem Alexel azt Charlottetal töltöm. :lol:
az évvége miatt pedig a párom gyakorlatilag csak enni meg aludni jár haza, úgyhogy gyerekek abszolút rám maradnak, plusz este dolgozom. :roll: :? igen jól látjátok :lol: 8kor leteszem a kölköket aludni, és utána nekiülök a cégnek könyvelni, van mikor 1-ig, 2-ig is. :? :?

szóval nem azért nem jövök, mert nem akarok, hanem mert szinte meghalni sincs időm. :roll: :lol: de nem panaszkodom :D

Fiam egy áldott jó gyerek, átalussza az éjszakát, egyszer kel csak föl enni, azt is félálomban, és reggel alszik 6ig. :D ja és áldott legyen a nevetek és az espumisané. :lol:

Lányom kevésbé jó gyerek, de ezt megszoktuk. :lol: :lol: már betud mutatkozni, magyarul, angolul és franciául, el tudja mondani teljes nevét, hol lakik, anyja, apja neve, tesó. :wink: :lol: :lol: óólyan büszke vagyok ráá. 8) most rászokott az éneklésre, egész nap énekel, táncol szóval el van. :lol: :lol:
Ja és úgy döntöttem, hogy klasszikus balettra viszem, és onnan később még mindig áttud menni akármi másra, mert ez ad egy alapot. :D

Csajok
tapasztaltam fiamnál néhány dolgot és érdekelne, hogy nem túl koraiak ezek a dolgok! :shock: :roll:

1. fekve kinyomja magát :shock:
2.röhög :lol:
3.emeli a fejét
4.felismeri a hangunkat :shock:

előre is köszönöm :D


na megyek alszok, mert leesik a fejem. :lol:

legyetek jóók
Vendég
 


3 óta szoptatok :mrgreen: Muhaha, most zsibbadt el a gyerek. :shock:

Moncsi: sztem nincs olyan, hogy korai, gyerekek nem egyformák :)
Alex ügyes kis fickó :)
anyabebi
 
 


Na, folytatom a menedzsmentet. Már három oldalt írtam, még négyet kell összehoznom délig... ajaj...

Milán este goni volt velünk. 10-től éjfélig szopizott, a párom után lecseszett, hogy miért hagyom... Mondjuk mert én is elszundítok közben és lövésem sincs, hogy mennyi az idő.
Felkelt még fél háromkor is, de akkor gyors volt, viszont ötkor ismét. Nagy nehezen rájöttem, hogy tele a pelus (ugye az este nagy zaba...), kicseréltem, utána még szopott vagy 15 percet, én pedig aludhattam fél órát az ébresztőig...
Most megint itt lóg a cicin.

Monica, nagyon ügyes Alex. Milán még nem nyomja ki magát, de mosolyog és nevet, visszadumál, ha elmegyünk, néz utánunk. És gyönyörűen tartja magát. Büfizésnél teljesen hátranyomja magát és onnan nézelődik.

Anyabébi, látom te is jól nyomod... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Anyabébi:
3 óta szoptatok Muhaha, most zsibbadt el a gyerek.

Ez nálunk is ugyanígy megy minden éjszaka. A változatosság csak annyi benne, hogy fél kettő-kettő körültől megy a program.

Monica, jó, hogy jöttél és, hogy jól vagytok. Látom igyekszel jól kihasználni az idődet! Alex nagyon ügyi!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jó reggelt!

Reggelre eljött a tejkorszak :)
Megébredtem, hogy majd leszakad a csöcsöm, és a gyerek még mindig húzza a lóbőrt :). Gyorsan húztam a mellszívóval mindkét csöcsömön egy párat leugrott 80 gr :shock: és a mellyem ugyanúgy tele van!!!
Úgyhogy aki úgy érzi kifogyott ne aggódjon, majd megtelik :)
KKia!!!! Szoptass!!!

Tillitündérkém
: merre jársz? Csak nem te is fejsz egész nap :).
Csibe: Én is odaveszem aztán bealszunk szopi közben, nekem így nagyon kényelmes :), látom a te fiad is ilyen kis zsarnok :), de nem baj lesz ez még így se :)
anyabebi
 
 


jó reggelt!

Csípőszűrésen minden ok volt. 6-8 hét múlva még egyszer kell mennünk aztán viszlát doki bácsi! :D

Bcg oltás helye: piros, puklisodó, esetleg ki is fakadó a jó. Onnan látható hogy szépen reagált a szervezet az oltóanyagra.

Éjjeli szopi: Még néhány msz, ami esetleg beválik nálatok is: próbáljátok meg, hogy nem teszitek tisztába, ha a szag alapján úgy ítélitek, hogy csak pisi van és fel ne kapcsoljátok a villanyt! Nálunk egész hajnalig egy iszonyat halvány hangulat lámpa ég, az is csak azért, hogy lássam, hol a szája. Ja, és ami még beválik: ne szóljatok hozzá! Ha dumcsi van, akkor tuti felélénkül és az istennek sem lehet majd elaltatni. Így nálunk gyorsan megtanulta a nappal-éjszaka különbségét.

Monica szerintem korának megfelelő dolgokat csinál. :D

Lányos anyuk: mikor tervezitek kilövetni a kiscsaj fülét? Gyógyaranyat vagy egyből az arany fülbevalót tetetitek bele?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Tündér, általában én is így csinálom. A babaágy alatt van egy lámpa, amit három fokozatra lehet állítani. De ha vége a szopinak, még azt is lekapcsolom. Mivel mi olyan tök sötétben szoktunk aludni, hogy még a macska is neki megy a bútoroknak. :D
És pelust csak vész esetén cserélek, de most az volt a baja.
Dumálni csak néhány szót szoktam halkan. Ezek általában be is válnak, de most meg volt kergülve... :?

Fülbevaló? De jó hogy fiam van! :D
Nekem nem lövették ki anno a fülem és hat évesen úgy kellett lefizetni engem egy vukkos pólóval, hogy hagyjam. :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kkia,

kitartás. Szerintem nálam is kb ilyenkor volt egy mélypont... :oops: aztán (ha nem is javulnak a dolgok), de valahogy megszokjuk :lol: :lol:

Szilveeaa,

fejés tényleg gáááááz. Én rühellem, de rendesen. Csak végszükség esetén.

Én most azon parázom, h olyan gyorsan abbahagyja Teo a szopizást. De nem akarom mérlegelni, mert attól idegbajt kapok.
Mondjuk egy hét alatt 200 g-t hízott, ami elvileg elég. Vsizont mégsem ritkítok az etetéseken.

És a szeme reggelre naon csúnya lett, uh lesz egy körünk a gyerekorvoshoz. :(

Tündér,
én is így csinálom, kicsi fény, de ez állandóan ég. Pelust meg nem cserélek, hacsak nem muszáj :wink: Beszélni meg nem is tudnék. Kómában nehéz :lol:

Csibe,
de tegnap nem azt mondtad, h 3 óránként fogsz etetni :lol: :lol: Látom szívó ágon voltál éjjel! Nálunk a szokásos volt: éjfélig visítás hasfájás miatt. Aztán bevettem magam mellé, ott elszundikált, a 3 órás evés után a kiságyban vígan aludt.

Kép
screen
 
 


Csibe,

nálad, mikor 'gyors' (pl fél 3-kor), az időben mennyit jelent?

Kép
screen
 
 


szilveeaa,

bent lehet parkolni 420-ért a kórház területén.
Ja, és én mondtam a dokinőnek, h ortopédusnál nem voltam, így ő megtekergette a lábacskákat, lemeózta, h jól működik-e. 8)

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Vagyogatok. Olvasgatok, csak azért nem írok, mert semmi nem történik velünk. Ha meg csak reagálni jövök, a végén még azt hiszitek, hogy okoskodok.. :oops:

Velünk csak nnyi, hogy Bencus növöget. Baziszar a szopási technkája. Bimbóvédővel se megy normálisan, így az egyik mellem mindíg bibis. De nem a teteje, hanem körbe szét van repedve. :( De olyankor a másikból szpotatok + tápi minden második etetésnél és csak éjjszaka szoptatok a bibisből. így van ideje regenerálódni. :)
Amúgy a cumi nálunk is játszik szerencsére.
Elkezdett " beszélni ". Halál édesen magyaráz az ablaknak. Az a kedvece.

Na megyek kreálok valami gyors ebédet.

Jaaaaa és fogyókúrába kezdek. :D Lehet ezt szoptatás alatt is.. hehe. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


jajjj, Pattogó, olyan jó, h jösssz!
Bazira hiányoltalak.

Lécci reagálj is, ha van időd!! :lol:

Kép
screen
 
 


Pattogó gyere nyugodtan és csak reagálj egyáltalán nem hisszük azt,hogy csak okoskodsz.Néha annak is örülni kell ha semmi nem történik.Én így vagyok vele.
Martin nagyon jó fiú volt éjszaka.Este 8kor evett aztán éjszaka 3-kor és reggel 6-kor.Ilyen éjszakákkal kiegyezek.Ma viszon sokat bukott,és Ő nem szokott ilyet csinálni.Nemtudom mi lehet az oka.Remélem nem beteg.
Akinek koszmós volt a baba feje elmúl?Mi az a baba sampon amit mondtatok ?Valaki írta de már nem emlékszem.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike,

én írtam a Babé koszmó elleni sampont. 1700 ft, de nagyon tuti, kb. 2-3 alkalom alatt elmulasztotta. (mondjuk nem volt vészes a helyzet)

Martin biztos nem beteg, csak esetleg túl mohón evett, nem???

Kép
screen
 
 


Életjel:

hulladék esténk és reggelünk volt ... úgyhogy be vagyok fordulva, megint parázom ezerrel ... semmi jót nem tudok írni

de szép napot nektek!

R

Kép
zsrit
 
 


Rita: oszt még a nap se süt ránk mi? Gyere aztán oldódjál itt :)
Pattogó: reagáljál nyugodtan maximum azt mondjuk okoskodszb :mrgreen:

Én szeretek ide jönni közétek, akkor is ha nekem van szar napom, akkor is ha nektek :)

Láttátok már a "Négy karácsony"-t? Húggyá röhögöm rajta magam :), pihent egy film :)

Csináltam képeket.
2 moshatós pelusos (nagyok még rá, a narancsból ki is pisilt 1 perc alatt :)) öltöztethettem át, a zöldszélű meg jó lenne de + a külsővel már bazi nagy :shock: , lehet eladom aztán veszek helyette másikat :)
Kép Kép

És egy nézelődös :)
Kép
anyabebi
 
 


hello csajok!


megvagyok, köszi a hiányolást, de Apa tegnap szabadnapos volt, úgyhogy családi napot tartottunk :D délelőtt megindultunk az Árkádba shoppingolni, kaptam a Kenveloban egy télikabit meg egy táskát látod Moncsi nem csak Te hordasz "tinicuccokat" jártunk boltról boltra, kiscsaj édesdeden aludt.
új járgányt így kipróbáltuk élesben, hát csúcsszuper!!! egy pillanat alatt le lehet pattintani a hordozó részt, kereket irtó könnyen csukódnak, kocsiba be, kb. fél perc alatt el lehet indulni, úgy örülök, hogy megvettem! hosszabb sétára marad a nagy babakocsi, mert az meg szuper lengéscsillapítós és hát Magyarisztán útjain, ugye...szükséges, mert a lelket is kirázzák a gyerekből a huplik :roll:

jaaa, képzeljétek elvesztettem a szüzességemet :D :D :D tényleg majdnem olyan volt megvolt az első pizsiparty szülés óta :D hát őszintén picit furcsa volt, mert közben azt is figyeltem, hogy nem nyöszörög-e Sophie, nem szólal-e meg a légzésfigyelő, de minden esetre jó volt, majd alakul még a figyelemmegosztás :roll: :D

Anyabebi, használjátok a Naturlandos mosdókenőcsöt? Ha igen, egy tipp: alapos mosakodás után (akár egy radírozás is belefér) vékonyan kend rá a pöttyökre az arcodon egy pár napon keresztül (radírozni nem kell naponta, sőt, csak hetente egyszer szabad!), figyeld meg, nem javul-e, ugyanis ez egy nagyon szuper hidrofil krém, jó hatású a bőrproblémákra, hátha segít!!! Én használtam a kozmetikában is anno...

Ritus, mi volt éjjel?! Én 3x öltöztettem át a leányt, mert valahogy mindig kipisilt a pelusból :roll: ébredésnél addig tekereg, amíg a derekán lejjebb csúszik a pelenka és hátul simán kijön a pisi :roll: de túl szorosra nem tehetem, mert szorítja a kis hurkáit :D
Nálunk ez az "éjjel ne tedd tisztába" nem is működne, ugyanis annyit pisil, hogy ha kaki nincs is, a pisi miatt egyszer éjszaka is átpelenkázom, különben reggel, ha jön a kaki már nem tudja tárolni a peló, aztán jön ki oldalt minden :roll: :lol: mondjuk erre a praktikára hál' Istennek nincs is szükségünk, mert könnyen visszaalszik, ha ég a villany, ha nem...

Sztercsi, Liza édes!

Kicsike, Martin is! Az a póz!!! :lol: :lol: :lol:

Tündér, én úgy terveztem, hogy magam lövöm ki Sophia fülét, aztán ez a tervem megdőlt, amikor az Ikrekét kilőttem, mert az is annyira megviselt (napokig rosszat álmodtam :roll: :evil: ), hogy a saját gyerekemét tuti nem bírom kilőni! Viszont idegenre sem igen bíznám...szóval még dilemmázok! Nekem Studex System75 készülékem van, ehhez speckó fülbevalók vannak és csak olyanhoz megyek, aki szintén ezzel dolgozik. Ezek orvosi fémből vannak és olyan minőségűek, meg olyan szépek, hogy akár ki sem kell cserélni, lehet hordani, mint egy rendes ékszert. Vannak kifejezett bébifülbevalóik is.
Vendég
 


Screen, a gyors evés az kb. 10 perc.
És a két és fél óra még belefér a hibahatárba. :P :lol:

Mi a baja Teo szemének?

Pattogó, mi is csak azt írjuk, ami történt. Tökre izgis lehet, hogy ki mikor mennyit evett, aludt, pukizott. :lol:
A rossz szopási módszert sajnálom. Én bimbóvédővel el tudom viselni, de nem is sebes a mellem. De nem tudom, hogy tud Bencus olyan ügyetlen lenni, hogy körben sebes. Talán ha nő egy kicsit, jobb lesz. Most már Milán is fejlődött, szoptathatnék bimbóvédő nélkül is, de úgy nagyon érzékeny, bár már nem sebes. Így azért jobb. És Milánnak tökmindegy. :D

Fogyókúra??? :shock: Én inkább kiélvezem hogy zabálhatok. :lol: Végre egyszer az életben...

Kicsike, a koszmóra jó még az olaj is. Étolaj, olívaolaj.

Zsrit, hasonló volt itt is. De már 98 %ban kész a menedzsment beadandó. Még beírom az irodalomjegyzéket és küldöm!!! 8) :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Ma vagyunk 1 hónaposak!!! Olyan hihetetlen!!!
Vendég
 


óóó laptetőőő :D :D :D
Vendég
 


Yessssssssssssssssssss, menedzsment beadandó elküldve!!!! Hol a pezsgő??? 8) (no jó, 27-ig még van két beadandóm és két ZH, de most ez volt sürgős)

Anyabébi, a coolababy pelus Milánra is nagy, ő is kipisilt belőle. De amúgy tetszik, mert tök kellemes a tapintása, nem szauna, mint az eldobható pelus.
Kenéz nagyon cuki a képeken. Hogy mekkora plüssnyuszija van!!! :shock:

MrsParis, gratula a szuper járgányhoz. :D

Lányok, a baba nektek is szokott mérgelődni a szopi közben. Mintha azon mérgelődne, hogy nincs benne már tejci, vagy a hasa fáj. Nem tudom eldönteni. De néha úgy pöröl a cicivel… :shock:

No ha Milán megtömte a pocakját, megyünk sétálni. A köd már felszállt…

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe Én már 1 hete étolajozom a gyereket és semmi.
Screen megpróbálom azt a sampont is köszi szépen.
ParizsEszti boldog 1 hót.Ezek szerint jól bevált az új járgány.
Anyabébi nagyon cuki Keni baba.
Rita gyere mond el bánatodat,itt mindenki meghallgat.
Screen mi volt a gyerekdokinál?

Remélem,hogy csak valóban mohón evett azért bukott sokszor.Az az igazság ,hogy lusta büfizni,mert egyből bealszik.Hát nem tudom.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Martin is szokott mérgelődni a cicivel,úgy morog mint a kiskutyák és még rángatni is szokta.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: