Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi hétfőn szültem, következő hétfőn mentünk az anyakönyviért és pénteken hozta a postás a taj kártyát. :), most hétfőn meg volt azuram a mákban.
Tillike: mi ma kipróbáltuk a mei-tait, de tényleg csak próba mert a tesóm még nem látta azt ő vette :)
Most van gremesének olcsón asszem 3900-ért a teszveszen, ilyen formályú mint a tied meg a mienk, mert már másmilyeneket varr. Most érdemes mert nagyon olcsó. És tök kényelmes volt nem is éreztem a gyereket, na majd később :).

Kép (a hasam a fejem és a seggen ne nézzétek)
Háttérben idióta gyerekem a zseblámpába énekel, ünneplő ingben és a robi alsógatyájában :mrgreen:

Kép
anyabebi
 
 


Anyabebi nekem a háttérbe levő....idióta gyereked tetszik..aki a zseblámpába énekel, ünneplő ingben és a robi alsógatyájában :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!!!

na megint van kb.10 percem amig felkel a kincsem..kb.4-szer egy nap azért sikerül 2 órát is aludnunk :wink:
az előző oldalt sikerült is elolvasnom-többre nem tellik, de olyan jó hallani felőletek!!!!
Nagyon köszönöm, hogy örültetek nekem-olyan jól esik!!! :D
valóban nem könnyű két gyermekkel, főleg, hogy a kisfiam elég durva-egy simogatás is inkább ütögetés nála. valószinüleg csak féltékeny, de nagyon kell vigyáznom nehogy megüsse a kicsit. A délelőtt kész őrület vele, ha nincsen valami érdekes a tv-ben, vagy nem köti le magát a játékaival. Tegnap reggel felmászott hozzánk az emeletre, amikor pont etettem. Rámmászott, ugrált az ágyon, be akart mászni a kiságyba..stb. Hát eléggé kikészitett, s ilyenkor etetni sem tudok rendesen. de mindegy,szerencsére azért anyósom átjön kb.11-12 tájt és elviszi magával.Bár néha úgy sajnálom, mert nehezen bír vele.
de mindegy, majd csak lesz valahogy, muszály egyedül is boldogulnom!!!
Zsrit: dettó ugyanaz a problémánk a kiscsajokkal. nálam is állandóan nyöszörög az ágyban, igazából tegnap éjjel óta. Gondoltam a pocija fáj és azért a nyögdécselés. Nem tudom. A kaka ugyanolyan (híg, sárgás, gyakori), s nem hisztis, csak ha éhes kiabál. Ő sem szereti a kiságyat túlságosan. A babakocsiban jobban elalszik, bár azt ugye tudjuk rázogatni is, ha esetleg valami felkelti hamarabb a kelleténél. A kiságyban max. 1 órákat alszik.
Semmi okosat nem tudok mondani, látod ua. a problémánk. egyébként nagyon szépen növekedtek, csodálatos a súlya és a méretei is!!! gratula! bárcsak már én is tudnám valyon helyesen gyarapodunk é. Pénteken megyünk dokihoz,addig rejtély marad számomra mennyit nyomunk.

Moncsi, tényleg, merre vagy? Pattogóról sem olvastam semmit az útsó oldalakban. Minden ok???

már máskor is írtam, hogy mennyire irigyellek benneteket, hogy tudtok gyakrabban jönni. Ez egy kis kikapcsolódás is a mindennapokból. Én még ki sem mozdultam a lakásból amióta hazajöttünk a kórházból. Itt az a szokás, hogy meg kell várni a 40-dik napot a babával. babona, hagyomány-nem tudom.
Ne haragudjatok, hogy nem tudok reagálni-olyan kevés az időm!!!(még vonalzója sincsen Mariangelának) de mindenkire szeretettel gondolok!!

lassan felkel a kisasszony és fürdetünk, utána hami. Talán utána tudok majd aludni egy órácskát. az éjszakázást olyan nehezen bírom.
puszillak Benneteket, jó éjszakát

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 

 
 

Ginuska köszönöm szépen.Ezt nemtudtam

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Na jellemző, megint én huhogok itt...

Mai napunk: éjjel egytől reggel fél hétig non stop alvás, utána szopi, majd megint alvás fél délig… Természetesen 1.) délelőtt száz ágon sütött a nap, 2.) időre oda kellett (volna) érnünk valahova. Úgyhogy nem volt felhőtlen az örömöm, ott szteppeltem az ágy mellett egy órán át, hogy mikor ébred fel… :shock:

Hajnalocska

Én hordozom Szonját és nagyon szeretjük… Ő általában bealszik, én meg tudok tevékenykedni. Viszont: jó kendőt sztem nem lehet a Brendonban kapni, a neten kell venni és el kell menni egy tanfolyamra (egy alkalom elég), ahol megtanítják a használatát, pár kötésmódot. Pár link:
Horodozásban a legnagyobb tudással rendelkezik: Ónodi Ági: http://hordozo.hu/
Info: http://hordozo.hu/hordozokendo/tudnival ... ordozasrol
http://perinatal.hu/
Info: http://www.perinatal.hu/lister.php?cat=3


Én nem keltem fel szopihoz – felébred ő magától ha éhes… na ezzel spec nincs baj…

Kkia
Jó kis összebújós kanapé! Imádom az ilyeneket!

Tillikém
Ezek szerint van két kis huhogósunk…

Édi
Valahogy nekem sem jó alakilag… muhahaha… :mrgreen:

Jovana
Én is szoktam beszélgetni a csajszival… Annyira jó arc, ahogy figyel és röhög rám! Imádom!

Anyabébi
Szétröhögtem magam a nagyobbik fiadon! Bocsi, de a mei taira nem is tudtam figyelni!!! Szenzációs egy csávó! Bár én azt hittem, hogy őrült orvosnak öltözött be…
:lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa,

huhognék már én is, de még mindig altatok :shock: :roll:

tillidian
 
 


Nna, most letettem Lencsit, hátha...de már harmadszor próbálom letenni :roll:
nagyon megrémített most az este: 10 körül bealudt, és egyszer csak óriási, keserves üvöltés a kiságyból, mintha nyúznák :shock: . Rohanok, felkapom, és mikor megnyugodott, újra kezdte...ez ment vagy 10 percig, végül Apánál nyugodott el...én már teljesen kész voltam, hogy mi a csoda baja lehet :roll: Volt már valakinek hasonló? :roll:

Szilveeaa,
na tessék: lányaink is örökölték :lol: (de akkor Ti is délig alszotok, erre vágytál, nem? :wink: )

Betty,
puszi Nektek! :P

Anyabébi,
de cukiiiiii :D :D :D - figyu, de a lábát ugye még Te sem tudod szétterpeszteni, hogy rendesen beleüljön? Mert Lencsimen is kipróbáltam, de felhúzta a tappancsait, mint egy béka, úgy gubbasztott a mei-taiban :lol: - vagy így is lehet? :roll:

tillidian
 
 


Nagytesós anyák (Anyabébi, Datolya, Őzike...)
hátha Ti tudtok segíteni...
Mióta hazajöttünk a kórházból, egyre jobban azt érzem, hogy Vackor...hogy is mondjam, eltaszít magától. Felesel, gorombáskodik, és már megpuszilni is alig hagyja magát...Ma pedig, mikor ő már lefeküdt, mi meg Apjával kint tutujgattuk Lencsit, bementem hozzá, hogy nehogy azt érezze, hogy ki van rekesztve...tök flegmán rámszólt, hogy most már menjek ki a szobájából (magyarul húzzak a ...ba). Nem tudom, mit csináljak, mivel úgy érzem, ez fokozódik. Lehet, hogy a nagyobbaknál így is kijöhet a féltékenység? :roll: :oops:

tillidian
 
 


Látogatók:
hozzánk is az első perctől kezdve jönnek. De lazán ledorongolok mindenkit, aki hozzá akar piszkálni! :evil:
(Én pólyázom Lencsit, ez tök praktikus, mert aki nagyon meg akarja fogni - és a szerencsések közé tartozik, akiknek kézbe adom- az így, pólyában megfoghatja. De van pár degenerált, akikkel küzdöttem, pl, nagybátyám, aki beállított, mikor 6 napos volt a Lány, és piszkálni kezdett a baba arcába "pissz az orra" felkiáltásokkal. Na azt, amit tőlem kapott :twisted: )

tillidian
 
 


Tilli: persze, lehet Ő is féltékeny. Bár nálunk Szabi nem bújós, nem az a simulékony fajta. A szobája ajtaján már két éve díszeleg a behajtani tilos tábla (amit maga készített), és néha lazán elhajt mindenkit (Ákost is), hogy ő most szeretne egy kicsit egyedül lenni és ez így volt már Bene születése előtt is. Már az óvónénijei is mondták viccesen az oviban ötéves korában, hogy kamaszodik. Annyit azért mi is észrevettünk mostanság, hogy csúnyán szól vissza a gyerek, többet nyávog, hisztis.
Nálunk esténként, amikor meseidő van a nagyoknak, beviszem Benét a csüccsben hozzájuk, hogy ő is hallgassa, amit a nagyoknak mesélünk. Szerencsére kistesóstól még soha nem hajtott el a gyerek. Esetleg próbáljatok Lencsivel együtt bemenni.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


szilveeaa,

a hordozós tanfolyamra lehet babával együtt is menni? Mert az lenne a legfrankóbb, ha élesben tanulnám meg hogyan csomózzam magamra :lol: és legalább a beruházás előtt látnám, h nem veti-e ki magát a kuckóból... :P

néztem a honlapon, h van klub is az abszolút elszántaknak, pont ma és tök közel hozzánk :lol: , de ma du megyünk a gerincközpontba és 2x egy nap nem indulok el.. pedig tök jó idő készülődik. Na mindegy..

Kép
screen
 
 


Tilli: a Barni alapból felesel, meg visszapofázik de a kistesót nagyon szereti nem lehet levakarni róla. Amúgy ha olyanja van akkor igényli, hogy bújjon, sőt inkább egy kicsit mégjobban mint azelőtt (pedig azt hittem már jobban nem lehet), minden hajnalban bebújik mellém meg a kistesó mellé és ott alszik tovább. Amúgy tök hisztis volt mindig is, most is. (tiszta apja :shock: ) A halálom hohy ha pofázok neki befogja a fülét és mondja hogy "nem hallgatok rád", hát olyankor szét tudnám darabolni a fejét. :shock:
Úgyhogy az elsőgyerekesek készüljenek, ez is eljön egyszer!!!!!
Ja! a meitaiba nekem is úgy ült mint egy kis béka, de valamelyik kötési bemutatón is így láttam még a 3 hónaposoknál is asszem.

Bakker, tök kifogyott a csöcsöm :cry: , reggel 2 ciciből szopott 80-at és fejni kb. 3 gr-ot sem tudtam. Mi a lóf..szt csináljak?

Szilveeaa: az őrült illik is rá :lol: , volt tegnap még egy jobb megjelenése: cowboy kalap, ünneplő mellény, alsógatya, gitár :mrgreen: , hát majdnem beszartunk a röhögéstől, kis kettyósom.
Nita:
"Anyabebi nekem a háttérbe levő....idióta gyereked tetszik..aki a zseblámpába énekel, ünneplő ingben és a robi alsógatyájában Mr. Green Mr. Green Mr. Green"
-Hát igen még formára is jobb mint az anyja" :lol: :lol: :lol:

Moncsi mostmár tényleg merre jársz???

Asszem elpályázok sétálni még mielőtt megint elered az eső. :)
anyabebi
 
 


Screen: tessék csak nyugodtan egy nap kétszer elindulni!!! Bár én könnyen vagyok, nem bírok a seggemen megülni :shock: !
anyabebi
 
 


tillidian írta:nagyon megrémített most az este: 10 körül bealudt, és egyszer csak óriási, keserves üvöltés a kiságyból, mintha nyúznák :shock: . Rohanok, felkapom, és mikor megnyugodott, újra kezdte...ez ment vagy 10 percig, végül Apánál nyugodott el...én már teljesen kész voltam, hogy mi a csoda baja lehet :roll: Volt már valakinek hasonló? :roll:


persze hogy volt, mindennapos. szerintem ez a hajfájás, szélgörcs. :roll:
viszont le kell kopogjam (koppkoppkoppkoppkoppkoppkopp), h 2 napja nem volt komolyabb esti parádé. Pedig tegnap full csípős pennét ettem minden mindegy alapon :roll: :oops: (véletlenül sikerült így, elbaszott meggyleves után szabadon)

Kép
screen
 
 


anyabebi írta:[

Bakker, tök kifogyott a csöcsöm :cry: , reggel 2 ciciből szopott 80-at és fejni kb. 3 gr-ot sem tudtam. Mi a lóf..szt csináljak?



igyáááááááááááááááá mint a gép! :lol:

Kép
screen
 
 


anyabebi írta:Screen: tessék csak nyugodtan egy nap kétszer elindulni!!! Bár én könnyen vagyok, nem bírok a seggemen megülni :shock: !


én se bírok, de logisztikailag brutál.. emelet, izé, kocsiban a babakocsi váza, stb....
meg a sarokban gyülekező porcicákat tervezem kitessékelni...
:oops: napsütésnél látványosak lettek..

Kép
screen
 
 



HAjnalocska: Ilyen kengurút vettünk. Ezt 2 hónapos kortól lehet használni, de mivel a baba már ügyesen tartja a fejét, így már beletettem és voltunk is vele többször sétálni. Ez merev hátfalú és tartja a gerincét.
http://www.babakocsit.hu/index.php?page ... &Itemid=58

6 hetes ellenőrzés: magándoki. Nem várok a Tb-s ip-ra és egy idegen orvos ne vizsgálgasson!

Kkia: fehér bútor? :shock: Baromi jól néz, ki de ha a gyerek elkezd jönni-menni készülj fel a totális idegsokkra, hogy állandóan azt nézed majd, hogy most ugyan mit ken a szép bútorba. :roll:

Édi: Hozzátáplálást 6 hónapos kora után kezdtem, de a fiam full anyatejes volt. Táposokat hamarabb el lehet kezdeni, általában 4 hó után javasolják.

Sztercsi: én is pont ezt a tanácsot akartam feltenni H1N1-ellen. A napokban kaptam mailen. :)

Anyabebi: nem fogyott ki a tej! Azért mert üresnek érzed és nem tudsz fejni, hidd el a baba ki tudja szívni ami kell neki. Van tej, van tej, van tej!!!!!!! 8)

Till: tesó nálunk is érdekes szokásokat vett fel. Néha bújik, néha megpróbál gonoszkodni a kicsivel. Amikor hazajöttünk velem is igen távolságtartó volt egy ideig, aztán ez szép lassan megoldódott. Próbáljátok, hogy apa játszik vele (este ha hazaér) amig te etetsz vagy más okból a kicsivel vagy. A fiad fektetésénél legyen ott a kicsi is és együtt köszönjetek el tőle. Próbáld bevonni, hogy ő segítsen öltöztetni, előkészíteni ha sétálni mentek, stb. Érezze, hogy az ő véleménye és segítsége, jelenléte is fontos. Nálunk az ilyen és ehhez hasonló apró taktikák beválni látszanak, de hozzáteszem a fiam még kicsi Vackorhoz képest. Neki különösen nehéz lehet elfogadni a tesót, egyrészt mert régóta ő volt az EGYETLEN, másrészt éppen abban a korban van, amikor kezdik feszegetni a határokat és visszapofázni a szülőknek. KITARTÁS! Meg fog oldódni, csak türelem. (Tudom nekem is néha ebből van a legkevesebb :oops: )

Kép
Kép
tündér09
 
 


Till!
NEkünk is volt írdatlan sírás. Én ANYHIÁNYnak khívom :)

Anyabebi!
Tényleg, a kendőt én se vettem észre :D :D :D
Ez a Robis gatya(miaz a Robi?) tündéri rajta. Ez az a zseblámpa, amivel csalogattad fejfekvésűre Kendét?
A köv amit néztem az az arcod. Mi a búbánat lehet veled? Csesszék meg az orvosok, hogy nem tudnak semmit se adni rá!!!!!

MONCSI!!!! Kép

Fürcsihez este 21-kor 15 perces keltegetés után:
Kép
Vendég
 


Till! ANYAHIÁNY! Bocsi :) :) Nem tudok írni!
Vendég
 


Sztercsi,

Liza éééééééééééédes!
És milyen tündéri rugija van!

Kép
screen
 
 


Sztercsi :)

Liza tündéri!!!

Szép jó reggelt mindenkinek!!
Tovább folytatom a harcot a nappal vernyogó nem nézelődő tündérkémmel - és már csak röhögök magamon :lol: :lol:
(Szilveaa tegnap kérdezte tőlem - akkor sem nézelődik amikor nyugodt? mondjuk etetés után? --- hát röhögtem mert nekem sosem nyugodt, izgága és hisztis mint én :))

Kép
zsrit
 
 


Csajok!

Kérdezek egy gusztustalant:
szerintetek elképzelhető hogy a mellemben "rohad" a tej - mivel már nem szoptatok - nem tudom van-e még benne ...
Mert egyszerűen rohadt tej szagom van - vagy valami ilyesmi - és nem kívülről jön hanem a mellem táján belülről... egyfolytában zuhanyzom de mindíg érzem ...
ULTRA GÁZ :roll:

Kép
zsrit
 
 


zsrit,

mááá tök rég nem szoptatsz, nem??
sztem csak beragadt az orrodba a szag. :roll: még sose hallottam ilyet. Férjed is érzi vagy csak Te? :?: :roll:

Kép
screen
 
 


én éppen az időzavarral küzdök.
az a gáz, ha időre kell menni valahova.

ma pl. kb 15.30-kor kéne ennie, de 15.50-re van időpontunk UH-ra. Azaz 15-kor el kell indulni itthonról.
Akkor mit csináljak?
Etessem meg 14.30-kor? De az csak két óra. Én pedig éppen növelni akartam az időt 2 etetés között.

Ti ezt hogy csináljátok? :roll:

Kép
screen
 
 


Anyabébi nagyon jó fej a fiad jót nevettem,csucs a kis pasi.Ja és a hordozó is jó ,de most a háttér Nekem érdekesebb volt.

Screen tessék menni sétálni.

Liza nagyon édike.


Vcsibe hol vagy????????????

ma voltunk ortopédián csípőszűrésen.Megvizsgálta a doki és azt modta,hogy minden rendben de egy kis ideig javasolná a rugibugyit,vagy a dupla pelenkát,hogy jobban széttegye a lábát.
Biztonság kedvéért elküldött ultrahangra is és minden negatív lett.Ez tök jó,és büszke voltam Martinkámra nagyon mert a doki a fejét is elkezdte forgatni és a kisfiam rögtön odakapott a kezéhez és jól megszorította.Mondta is a doki,hogy "ejha nagyon jók a fogó és szorító reflexei a babának és nagyon erős.Erős kis emberke lesz belőle."Persze pont a vizsgálat előtt bekakilt.Hurrá.Na sebaj megvárták amíg elrendeztem.Mindenki megcsodálta milyen aranyos baba.9-re mentünk és 10-re végeztünk mindennel.Egész gyorsan ment.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Zsrit: még valószínűleg termelődik tejed, hiszen nem olyan rég hagytad abba a szoptatást és mire leáll a tejtermelés teljesen az másfél-két hónap is lehet, de sokaknál előfordul, hogy még négy hónap múlva is kipréselhető a mellbimbóból pár csepp. Teljesen normális. Zuhanyzás közben ki is próbálhatod.

Sztercsi: Liza nagyon csinos.

Screen: én az indulásokat spontán oldom meg. Szerintem próbáld megszoptatni Teót indulás előtt, ha nem kér, akkor majd kér, amikor odaértek UH-ra, vagy a vizsgálat után, esetleg csak otthon. Mindig szoktam találni egy csendes zugot, ahol szoptatni tudok. Ha szerencséd vagyok még szoptatóhelyiség is akad (ami nem a WC, mert ott azért nem vagyok hajlandó).

Kicsike, nagyon klassz, hogy mindent rendben talált a doki! Én is szeretnék már túl lenni ezeken a kötelező körökön.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Csak egy gyors életjel, mert a fiacskám egész nap rajtam lóg! :twisted: :twisted:

Puszi Mindenkinek!
bobóbaba
 
 


Sziasztok!!!!!!!
megjöttem a fodrásztól!!!!!
olyan jól érzem magam......majd még festetni kell meg a karmaimat megcsinálni!!!!

Barnikámra olyan büszke vagyok!!!!!!
most már este 10-től reggel 8-9-ig alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móka pár év mulva más kinézete lesz a szobácskának!!!!!!
Barnika nagyon jó baba...sokat mosolyog..keze-lába jár!!!!!!!!

Almácska köszönöm!!!!!:)

Edina nagyon szuper a babajárgány!!!!!!!!!!!


Till Máté is vissza felesel..rosszalkodik és hasonlók........
Tündér ..ugyan ez a pierre carden kengurunk van...még a Máténál vette.1x volt benne a gyerek..szegény ki se látott belőle...el is tettem.azóta se tudom hol van..
:mrgreen:
Sztercsi csuda édes Liza!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kicsike,

szuper hírek tőletek, ügyes a kicsi Martin :lol:
mi is most megyünk az UH-ra délután.

datolya,

köszi! Én is így fogom csinálni. Mondjuk már kellett volna ennie, de még nem lázad. (ellenben megint váladékozik az egyik szeme :( )

nita,


irigy, de nagyon a fodrászért!!! :wink:

Kép
screen
 
 


Screen biztosan Nálatok is minden rendben lesz majd írd meg.

Nita Én is irigy a fodrászért.Hétvégén már megvettem a hajfestéket csak elkéne jutom a fodrászomig ,csak azt nemtudom mikor.Már nagyon nagyon ideje lenne.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


a hajfestét magam csinálom...sajnálom kiadni azt a sok manit ....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na hellóka!

Szuper sétán vagyunk túl a szánsájnban, csajszi még a teraszon szellőzik, mert annyira bealudt, hogy gondoltam kint hagyom még... Persze kétszer ellenőriztem, hogy lélegzik-e és egyszer olyan mélyen aludt, hogy majdnem bepánikoltam... :roll:

Till
A kendőben például úgy van a lába, hogy a combja párhuzamos a talajjal. Nem tudom, hogy a mei taiban ez hogy van. De én már kéthetes korában így hurcoltam.

Screen
Hordozós tanf-ra biztos, hogy lehet babával menni. De mielőbb el kéne kezdened, mert akkor megszokja, viszont egy idő után már ellenkezni fog, mert nem tudja mit akarsz. Szonja már „bekészül”, amint elkezdem kötni a kendőt: felhúzza a kezét, odabújik a mellkasomhoz, stb.

Amúgy én sem szeretek kétszer elindulni… örülök, hogy egyszer abszolválom a feladatot. Ugyanez: kocsi kerekei külön, autósülés bekötés, esetleg külön a mózes, gyerek ordít, két kutya viháncol körülöttem… áhhhhhhh….

Ja, időpara: ez nekem ugyanígy van! Hétfőn megyünk a gerincközpontba mi is, négy körül – hát tuti akkor kell majd ennie. De etesd meg nyugodtan két órával előtte nkább. Fog enni és legalább nem lesz nyűgös. Egy alakalomtól nem fog dugába dőlni az időhosszabbító taktikád…

Anyabébi
Vantejvantejvantej!!!!!! ++++++++++++

Sztercsi
Liza de tündéri!!!!

Zsrit
Nekem is fura szagom van… legalábbis én úgy érzem és állandóan szagoltatom magam apjukkal… Sztem ez a hormonok miatt van: most állunk vissza „normál” üzemmódra… Én is állandóan zuhanyozok, dezodor, stb. De valami nem százas nálam se…

Nita
Fodrászért irigyirigy… Az a baj, hogy nekem az egy két és fél órás procedúra. És nagyon rámférne, mert kezd ordenáré módon lenőni a hajam… Szal’ kb. 4 órát lennék távol, amit nem tudok megoldani, csak ha magammal viszem, de hát azért ennyire nem üzembiztos a csajszi…

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Köszi a dicsiket! :)

Sétálni akarok, erre végre sokat alszik a kisasszony. Nincs szívem felkelteni, de már a tőgyeim is csöpögnek! :twisted:

Nitcska! Jaj, de irigyellek a fodrász miatt!!!!

Zsrit! Áhh, ez lehetetlen, hogy rohad benne a tej. Csöpög? Mert akkor érezhetnél olyat. Nincs vmi baj az orroddal? :wink: :wink: :wink:

Screen! Ha oda kell érni...akkor ezt az egy napot kibírja, ha korábban kel fel. Én ezt tenném. A kényszer....

Szilveeaa! Jaj, én séta közben is az orrán nézem, hogy lélegzik-e. Ki kellene találni mobil légzésfigyelőt
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Én ma tökre anti vagyok. Holnap délig össze kéne hoznom egy 7-10 oldalas esettanulmányt, de még csak az első oldalnál tartok. Milán pedig nem hagy békén. :( Állandóan nyekereg, még szopi közben is. Éjszaka is jól kicseszett velem. A fürdés után még szopott és párommal közös kommandós-akció keretében betettük az ágyába. Szépen aludt is fél négyig, amikor enni kért. Megszoptattam fekve és amikor felriadtam, megpróbáltam újra visszatenni az ágyába. Erre jól felkelt. Dumált, nyekergett, újra ki kellett venni szoptatni. De persze jól felélénkült és nem akart visszaaludni. Én pedig ott anyáztam, hogy már fél hat van, alig aludtam, és mindjárt kelhetek, hogy a Tominak kávét és teát főzzek. Végül 7-ig aludtunk, majd hirtelen úgy el kezdett ordítani, mintha nyúznák. :shock:

Gyönyörű idő volt ma, de semmi kedvem nincs sétálni. Délben kitoltam a babakocsiban a teraszra, de 5 perc után ordított. Azért sikerült főznöm egy zöldborsófőzit. A karomban nyugton van bezzeg... :roll:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Volt ma itt a védőnéni ő is azt mondta van tej úgyhogy ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!! Van tej van tej van tej :)!
Vettem ma Karamalz-t citromost hátha bejön :).

Sztercsi: ki az a robi? Az uram :) És ez a a lámpa :)
A képem javulgat egy harmadik krémtől, lassan de biztosan :)
Kenéz baba is felsikít néha álmában, sztem rosszat álmodik, de a szívbajt hozza rám :shock: .
Ez a Lizagyerek is olyan mint egy kis gombóc :), ééédi :)
Rita: nem hinném hogy rohad a tejed :shock: , nekem Barninál 2 hónap volt mire elapadt :shock: , de lehet hogy több.
Screen: nekem ha mennem kell akkor előbb etetek, sztem nem zavarja meg. Vagy igen? :oops:
Úúúúúúúúúúú a Barni szeme váladékozott állandóan, egy lájtosabb szellőtől már nagyon szarul nézett ki. Aztán kinőtte jó sokára, még most is érzékenyebb a szeme mint normál esetekben, mi ezért nem bírtuk a bébiúszást, mert attól is mindig begyulladt neki.
:shock:

Nekem is kéne hajat festeni, de mivel egész nap a csecsen lóg a gyermek, nemtom mikor kéne felkenni.

Sztercsi: én pont akkor indulok sétálni mikor a baba elaludt, belecsapom az overállba, aztán a mózesbe, le a negyedikről be a babakocsiba aztán már szellőzünk is. :) Tavaszra veszek egy kis könnyű kocsit (PP Aria-t néztem) amit csak a hónom alá csapok aztán roboghatunk kocsival is akármerre :) Velence, Balaton már úgy vágyom :)

Épp kérdezni akartam hol van Csibe? :)

Maunika? Pattogó? Eszti? Többiek?
anyabebi
 
 


A gyerek nálam ma kicsapta a biztosítékot. Mostantól bekeményítünk. Kaja 3 óránként, éjszaka alvás a babaágyban, stb.
Háromkor szopott bőségesen, bealudt, én is eldőltem. 10 perce keltem, mert ordított. Mikor magamhoz tértem, felvettem, már jöttek is a puszik, hogy adjak neki kaját. :shock: Hát egy fenét! Letettem, szájába a cumit, oszt kész! Most szundít, nyekereg, szundít felváltva. De legkorábban félhatkor lesz kaja! Punktum. :evil:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe :)

Kitartás!!!!!!
Szerintem fantasztikusan szuperul nyomod és csoda hogy csak ma csapódott ki nálad a biztosíték!!
Nem is tudom hogy vagy képes még a sulit is csinálni - én hagytam a francba ....
Szóval kalapom emelem előtted és sok sok ++++++++++++++ küldök, hogy jobb napod legyen és drukk hogy Milán bírja a bekeményítést ...

Szilveaa :)

én ma anyámmal szagoltattam magam és asszongy én tök hülye vagyok semmilyen szagom nincs ... DE én akkor is érzem.
Nem tudom mi okozza de én még ilyet nem láttam ...

Anyabébi :)
szuper egy tejcsárda vagy :):)

Sztercsi :)

aztán lehet tényleg az orrommal van a baj :)

Enyém gyereket anyám tologatta amíg fodrásznál voltam így a levegőn aludt 2 és fél órát ... majd megetettem és most is szunyál !!! a járókában ... én még ilyet nem láttam tőle ebben a napszakban ...
de én állat egyfolytában késztetésem van hogy felkeltsem, annyira parázom, hogy éjjel nem fog aludni :?


R

Kép
zsrit
 
 


Zsrit, nagyon köszi (attól tartottam, hogy gonosznak fogtok tartani...) :) Milánnál szerencsére most működik a cumi, szépen visszaaludt. Remélem a Tomi is megérti majd hogy miről van szó, mert ő inkább a könnyebb ellenállás felé megy. Ha a baba nem hallgat el 1 percen belül, már adná is vissza nekem, hogy biztosan éhes. De ma úgy fogom lesni az órát, mint egyszer. :roll: Amiatt most nem aggódok, hogy nem fog eleget enni a baba, két hete már öt kiló fölött volt a súlya. És gyakorlatilag nincs nyaka! :lol: A tokája teljesen eltakarja. :lol: A pocakja pedig akkora, mintha lenyelt volna egy labdát. :lol:

Azt pedig én sem hiszem, hogy romlott tej szagod lenne. :lol: Ha a baba nem szopik, a termelődött tej felszívódik. Esetleg még csöpög egy picit és annak a szagára vagy nagyon érzékeny.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe hozd át hozzám Milánt ha már nem bírsz vele. :D Te pedig nyugodtan tanulhatsz.Hagysz itt neki tejcsit oszt kész.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Tündér, nekünk is ilyen kengurunk van. De nagyon változó, hogy Milánnak mennyire tetszik. Van hogy ez sem elég neki, foglalkozni is kell vele.

Anyabébi, ha már "üresnek" érzem a cicit, de a baba még szopizza, jön az érzés, hogy belövell az újabb adag. De még enélkül is ha megnézem a bimbóvédőt, van benne tej. Szóval üres cici nincs, ha a baba szopizik.

Sztercsi, ezt a fejet! :lol: Naaaaagyon szenved, hogy fürdeni kell. :lol:

Kicsike, hogy te milyen rendes vagy, én még mindig nem szántam rá magam, hogy elmegyünk csípőszűrésre... 30ig el kéne menni, akkor megyünk majd a két hónapos ellenőrzésre...

Tényleg, a ti babáitok első oltása hogy néz ki? Milánnak tökre be van pirosodva és duzzadt is! Ez így okés?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Zsrit!
Késztetés? Áhh, PARA!!!! Éjjel 5 órát aludt, miután délután szinte semmit. Azon parázunk, hogy legyen alvás éjjel!!!!!!!Nem csak a gyereknek! Aztán Apa csodálkozik, hogy délre anya+gyerek alszik egymás mellett a kanapén, mert kidőltek az éjszakai virrasztás miatt????
Vendég
 


Csibe Nálunk tegnap előtt volt extra ordítás.Apa pedig már azt mondta Nekem,hogy hívjam azonnal a gyerekorvost mert biztos valami baja van a gyereknek,és miért sír,miért nem hagyja abba.?Közben pedig sóhajtozott.Na akkor Én meg azért lettem ideges.Mondtam is neki,hogy "Te meg ne sóhajtozz,mert attól leszek ideges és a dokit nem hívom mert semmi baja csak nyűgös"Így is volt.Extra anyahiány volt ennyi volt a baj.Pedig vele vagyok a nap 24-órájában,és mégis.Aztán tegnap este már azt mondta a férjem,hogy ezt azért majd visszakapja ha nagy lesz mert majd disco után Ő is biztos aludni szeretne na majd mi akkor bekapcsoljuk a zenét és táncolunk neki,és majd akkor megkérdezi,hogy "na milyen érzés Fiam".Jót röhögtem rajta,hogy ilyen baromságot beszél,dehát pasi.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Csibe!
Dehogy attól, elvan a vízben, hanem a felkeléssel vannak nagy problémáink. Gondolom minden gyerek ilyen, bár én most se nőttem ki. Órák kérdése, míg felébredek igazán :) Gondolhatod hogyan szoptathatok éjjelente!!!!!!!!
Vendég
 


Én pont tegnap néztem,hogy kezd pirosodni az első oltás.mintha úgy emlékeznék,hogy ez így a normális.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szilveaaa gondolom nagy hajad van??!!
nekem nyáron derékig érő hajam volt....erre 4 doboz hajfesték kellett...most hogy tüsi így 1 kell csak....
Vcsibe én helyesnek tartom hogy bekeményítesz!!!!!!!túlságosan okosak ezek a kis törpék!!!:)
én pl írom az etetési időket meg hogy mennyit evett táplálási naplóba....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Még alszik! :D (én pedig semmire sem mentem a beadandóval...)

Kicsike, pasik... :roll: De jó a párod dumája... :lol:

Jól utána néztem a BCG oltásnak. Még ha váladékozik, az is normális... Megnyugodtam...

Fodrász? Óóóóóó... de jó volna már... tök hosszú már a hajam! Legalább 10 centis!!! :roll: Borzalom. De tegnap a bölcsibe menet láttam egy fodrászt, ami elég közel van. Holnap lehet hogy megkockáztatom. Valamikor 11-13 között, az úgyis holtidő.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe az én fodrászom is Halmon dolgozik ha gondolod priviben vagy sms-ben megírom a számát a piac fele van az üzlete fiatal csaj és jól dolgozik.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nita :)

Azt hiszem mindannyiunk közül Te vagy az abszolút legkövetkezetesebb - és láss csodát Barni alszik éjjel és elvan magában ... szóval valszeg működik.

csak egyszerűen nekem nincs szívem sírni hagyni .... :(
pedig lehet kellene ...

Eszti! Merre vagy?

R

Kép
zsrit
 
 


Most ettem melegszendvicset,szegény fiam csupa morzs lett,de hiányzik valmi nasi jó kis sütike,vagy csoki.Holnap sütni fogok csak még fogalmam sincs,hogy ,mit.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: