Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs,
én nagyon izgatott voltam és vévig meggyőződésem volt, hogy nekünk így tuti sikerül a baba. Igaz az 1. nem sikerült, de a 2-ban még jobban hittem.

i.kata

Kata!
Én az UH-ig még nem igazán tudok izgatott lenni. Majd utána, ha azt mondják, hogy indulhatunk! :lol:
hbzs

Hbzs,
mindenki másképp dolgozza fel.

i.kata

Sziasztok Lányok !

Vagyok ám, csak néha olyan sok intézni való van, hogy valamikor egy-egy dolog napokat vesz el, ( főleg úgy, hogy szegény páromat küldöm mindenhová, én itthonról segítek neki )
Nagyon sokat gondolok Rátok, és most Hbzsnek drukkolok ezerrel :)

Hbzs, tényleg hihetetlen dolog (mondhatni kicsit misztikus), hogy visszateszik a babókat, én is nagyon sokáig nem tudtam elhinni, most már van látható jele is :wink:
Voltak olyan álmaim, hogy nem tudom konkrétan, hogy terhes/ más állapotban vagyok, csak annyit érzek, hogy nagyon kell magamra vigyázni, így aztán álmomban sem merek extra dolgokat csinálni :lol:

Lányok, én nem tudok elmenni a talira, mert én nem kértem a védőoltást.
Sajnos, még a családi összejöveteleket is le kellett mondanom :(

Velünk annyi, hogy voltunk szülés előkészítő tanfolyamon, nagyon jó volt, azóta dilemmázunk, hogy bababarát-kórházban szeretnénk szülni. A párom is rájött, hogy jobb lesz, ha ő is bejön legalább a vajúdásra, pedig ő azt sem bírta, amikor az intézetben uh-goztak :oops:

Belluska, puszi a gyerekeknek :)

A várakozókkal együtt tartok, én is várom a januárt :D

Mindenkinek szép napot ! :)
wepe

Szia Wepe!
De jó, hogy jöttél! :D Úgy hiányoztál!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de teljesen megértem az indokodat! (Én nem babásan sem adattam be magamnak az oltást, hát még, ha egy pici kis élet is lenne a pocakomban, s amúgy végig otthon lennék...)
Örülök, hogy ti is jó szülésfelkészítőn voltatok, s jó hatással volt a párodra is! :wink: Lesz veled valaki más, aki ott lesz majd végig melletted?
hbzs

Hbzs!
:oops: :oops: :oops: Hát nem vagyok egy nagy szervező típus,de örömmel teszem!
Igazából én azért jelöltem meg két időpontot,hogy mindenki leírja kinek mi a megfelelő,de ha ez a végleges létszám,akkor vagy 29. vasárnap v. 6.-a vasárnap szerintem ha jól értelmeztem,mert mindkét hétvégén szombaton van valakinek szülinapi party!Nehéz azt írjam,hogy na jó akkor ez és ez az időpont,mert azért én pontosan jól tudom,hogy ennyi emberhez igazodni nehéz,de azért a múltkori is megoldódott és jó sokan voltunk! :lol: :wink: Remélem ez is sikerül!
Bízzál a legjobbakban a lombikozással kapcsolatosan,és úgy is sodor az "ár" majd,mi meg lelkes szurkolótábor leszünk!

AKKOR HA NEM NAGY GOND AKKOR MINDENI ÍRJA LE MÉG EGYSZER,HOGY KINEK MELYIK A JOBB ÉS DÖNTÜNK!AZTÁN MÁR CSAK SÜTIZNI KELL,A HELYSZÍN TÖKÉLETES! :P :P :P :wink:

Wepe!
Megértem ha nem jössz!Tudod,hogy én is azt írtam,hogy kismamaként nem merném beadatni magamnak,így én is óvatos lennék!Sőt mivel én az elsőnél is megjártam a vírusos megbetegedéssel,végképp óvatossá váltam végig az összesnél és hát pláne egy kissráccal a pociban! :wink: Megértelek,de hiányozni fogsz,mert már annyira szeretnélek megismerni!Na majd legközelebb!
:D
Sok simi a kis picinek! :P

phpBB: Kép
belluska

Ja,a csajos vagy nem csajos verziót sem dönthetem el magam! 8) :wink:
Ti is nyilatkozzatok,tudjátok nekem párom mindenre kapható! :wink:
(Gabó tudom,hogy maga jön,Katának és Krisztának mindegy,ha jól emlékszem)

belluska

Belluskám,nyugodtan tegezhetsz.... :lol: :lol: Én se vagyok beoltva,akkor most ne menjek?????????????? :oops: :oops: :oops: :cry: :roll:

salygabó

Wepe,
sajnálom, hogy nem jössz el, de meg is tudlak érteni. Persze gondolom nem fogod a szülésig hátralevő időt a lakásban tölteni.

Gabó,
szerintem gyere nyugodtan. Gondolom amúgy is közlekedsz a városban, iskolába is jársz....nem lesz sok különbség most sem. Majd nem puszizkodunk, vigyázunk egymásra :wink:

Belluska,
nekem mindegy melyik időpont, mert mindkét vasárnap jó. Az is mindegy, hogy párral, vagy nélküle. Ha van olya aki ragaszkodik a párjához, az majd dönt ebben a kérdésben :lol:

i.kata

Belluska!
Én a korábbiakban leírtak miatt a dátum ügyében inkább nem nyilatkoznék, de érdeklődnék, hogy a 28-a miért nincs már versenyben? Ha jól emlékszem, Kata és Gabó is az 5-ét lőtte ki.
hbzs

Hbzs!
Bocsi,ezek szerint félre értettelek,hogy 28.-án készülődsz a szülinapra? :oops: Ne haragudj akkor!Akkor jó,ha neked is jó! :D :wink:

Gabó!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszillak! :P
De,persze hogy gyere!Nem puszilkodunk akkor,ez egyértelmű!

Szilvi!
Akkor jössz te is ugye?Remélem igen!

De tényleg írjon aki szeretne jönni,mert ha 28,akkor az mindjárt itt van! :shock: :shock: :shock: :wink:

Nevettem,mert tegnap mondták be,hogy hivatalosan is járvány van és ha lehet a mikulás partykra se vigyék a gyerekeket,mi meg kölyökhajóra megyünk!Remélem nem lesz gond belőle! :roll:

belluska

Beus!
Elővezettetlek!Mizujs?Nem jössz sütizni? :wink:

belluska

Belluska!
De igen, azt írtam, hogy 28-án, szombaton készülök rá, s 29-én vasárnap tartanánk, s ezért 29-e nekem biztosan nem jó, de 28-a jó lehet, attól függően, hogy mikor lenne a mi bulink. :D
De ahogy már írtam, hozzám ne igazodjatok, mert nálam minden bizonytalan (pl. a család egy része beteg...), ha tudok, úgyis megyek. :wink:
Csak azt hittem lemaradtam valamiről, és azért lett a 28-a kilőve - s nem pedig miattam. :roll:
hbzs

Sziasztok

Én is eltűntem, de azért mert itt van anyukám vidékről és kihasználom a lehetőséget. Már majdnem minden ajándékot sikerült megvennem, ami hiányzik azt asszem rendelni fogom a neten. 2 napja járom a várost és be kell vallanom hogy ha eddig lenéztem a pláza cicákat akkor most visszavonom, mert csajok... vásárolgatni igenis baromi fárasztó :lol: Petinek vettem egy halom Fisher Price akciós játékot (Sütifaló mézesbödön, Tanuló Kutyus, Pancsibarátok) egész jó árban van az auchan-ban és a tesco-ban is. Legnagyobb örömömre az elemek már benne vannak, így végigzenélte az utat a kutyus a csomagtartómban :D a piros lámpánál két szám között hallgattam hogy mi ez a hülye hang ami a kocsiból jön, de nem előröl hanem a csomitartóból, hát a kutya dumált valami olyasmit hogy: ez egy sárga talp, csikis!! :D

Hbzs
megadrukkok mennek nektek!!
bennem akkor realizálódott leginkább a beülti és minden ami ezzel jár, amikor a transzfer után adtak egy A4-es lapot rajta a 7sejtes emike fotójával :D (még mindig megvan az a kép :oops: )

Kata
gratz! nagyon ügyes vagy ezzel a fogyókúrával!

Belluska
puszi a gyerkőcöknek

sajnálom, de én inkább nem megyek a talira, nagyon féltem a Petit, főleg hogy ő sajnos már régen nem anyatejes és egyébként is nagyon rossz evő. szóval ne haragudjatok de inkább kihagyom. igazság szerint már szinte semmi nyilvános helyre nem megyek a Petivel ha lehetséges, azért is volt tök jó hogy itt volt anyukám a héten és rengeteg dolgot sikerült egyedül elintéznem, nem kellett a gyereket húzgálni magammal. azért érezzétek nagyon jól majd magatokat és valaki egyen helyettem egy túrós sütit :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Hbzs!
Mivel túl sokan nem leszünk,így azt hiszem miért ne alkalmazkodjunk hozzád is!Nem hiszem,hogy nehéz lesz!Én azt gondolom,hogyha megtehetjük akkor a 28.-ai időpontban az időpont terén legyél te a mérvadó!Szeretném ha ott lennél a süti evésen! :wink: Megoldjuk!
Szerinted ennyi főre kell ott előre foglalni asztalt?Gondolom,hogy azért érdemes!

Fitie!
De jó!Te már túl vagy a vásárlások nagy részén! :shock: :shock: :shock: Képzelem,hogy milyen nagy öröm ilyenkor neked anyukád!
Megértem ha nem jöttök,de ha rajtam múlik még úgy is fogunk találkozni! :wink:
Puszi Pepének,micsoda öröm lesz neki a sok ajándék! :P És hát fantasztikus utad lehetett az autóban a zenékkel! :lol:

belluska

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Apa szerencsére sokat van itthon velünk. Most meg, hogy ilyen szép idő van, délelőtt és délután is sétálunk nagyokat a Manóval. Péntekenként anyum itt van és unokázik, este meg apum is csatlakozik hozzánk.
Manó nőtt, bár a szerdai mérés szerint cm-ben kevesebb, mint amennyiel született. pedig nagyon nőtt. És 4020 g. Egyre hosszabb ideig alszik, és egyre többet eszik. Tejecsim kezd nőni, de nem az igazi még mindig. De nem adom fel!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Zsuzska
ki is kell használni a jó időt, anyum is másfél órát sétált tegnap Pepével, napoztatta a kis arcocskáját.
Képet kérünk, képet kérünk!!!! :D
sokan állítják hogy úgy lehet növelni a tej mennyiségét, hogy szoptatás előtt fél órával lefejed, mert leginkább szoptatás közben termelődik így a szervezeted azt fogja hinni hogy sokkal több kell a babának és többet is fog termelni. sajnos nekem már nem volt alkalmam kipróbálni :(
puszi és mindenkinek szép napot

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok!

Fitie!
Hogy te milyen ügyes vagy! :wink: Én is mindig eltervezem, hogy jó előre megvásárolok minden karácsonyi ajándékot, de valahogy sosem sikerül, csak részben. :oops:
Köszönöm a drukkokat!

Zsuzska!
De jó, hogy bejelentkeztél! Szokatlan, hogy olyan ritkán jössz, mert Bencus születése előtt jól elkényeztettél minket a jelenléteddel! :wink: :lol: Puszi Bencusnak, és én is szeretnék új képet látni róla! :D

Szilvi!
Nagyon várom a jelentkezésedet, hogy mit mondtak az UH-n!!! Gyere mielőbb! :D Drukkolok!!! 8)
hbzs

Fitie!
Majdnem elfelejtettem: Boldog fél éves szülinapot Petikének! :wink: :D
hbzs

Belluska!
Köszönöm, hogy hozzám is szeretnétek alkalmazkodni! :D Ha 28-án lenne, nekem 3-4 körül lenne jó találkozni. Asztalt foglalni szerintem mindig érdemes, még 2 főre is! :wink:

A találkozóval kapcsolatban átnéztem az utolsó hozzászólásokat, s a következőket találtam:
1. Szeretne jönni: Belluska, Kata, Kriszta, Gabó, Szilvi, Hbzs;
2. Nem tud jönni: Fitie, Wepe;
3. Nem nyilatkozott az időpont kapcsán: Zsuzska, Beus, Sonjus (ők voltak fent a fórumon, csak erről nem írtak); illetve: Tücsi, Ladiva, Minnie, Dezsina, Baby, Babszi, Andi, Tündi... (Bocsánat, ha valakit kihagytam!!! :oops: )
A 3. csoport tagjait is szeretnénk, ha mielőbb nyilatkoznátok! S főként, hogy a válasz pozitív legyen, s ti is gyertek!!! :wink: :D :lol:
hbzs

Hbzs
köszönjük :D nagy ünneplést csapunk ma, vettem Pepének csokis tejpépet :lol: :lol:

fitie

Fitie!
Ez jól hangzik! :wink: Egyébként finomak ezek a babakaják? Meg szoktad kóstolni? :roll: Gondolom, cukor nem nagyon van bennük...
hbzs

Csajok!
Akkor legyen 28.-a 16 óra!!!!!!!Jó lesz így :?: :D
Szerintem még hétfőig várjunk a teljes létszámmal és akkor foglalunk asztalt!Gondolom az még nem késő!

Fitie!
Boldog 6. hónapot Petinek! :P
Barnim is imádja a csokis tejpépet,Katám meg egyáltalán nem ette meg egyiket sem!

Hbzs!
Köszönjük az összesítést! :wink: 8)

Zsuzska!
Örülök,hogy jól vagytok és milyen szépen növekszik Bencus!
A tej miatt ne görcsölj,úgy is megteszel mindent ami tőled telhető,de a fejés fontos szerintem is!Igaz Katámnál csinálhattam én bármit,sajnos nem volt sokáig,bezzeg a kis "bélpoklos" Barnimnál! :lol: Sokat ciciztesd Bencust az a lényeg,aztán úgy is minden megy a maga útján!
Kérjük a fotókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Katám mai beszólása:
Kimostam a kabátját és imádja az öblítő illatát,mindig leteszteli,hogy jól végeztem e a dolgom,így szaglászás után megkérdezte,hogy miért van ilyen jó illata,én meg mondtam,hogy mert kimostam és anya csak egy van és ő gondoskodik rólad,hogy legyen tiszta rucid.Ő erre elgondolkodva:"Hmmm,jó anya,de apa is csak egy van!" :lol:
Hát végül is igen! :wink:

belluska

Szisztok!

Szebb napot mindenkink!!!

Fitie!
Köszi a tippet, ki fogom próbálni!!!!
Boldog 6. hónapot Pepének!!!!!

Hbzs!
Tali hol lenne???? Egy kicsit lemeradtam a vissza olvasásban.

Belluska!
NAgyon jó ez a beszólás!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!Köszönjük a képeket! :P
Nagyon cuki Bence baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Zsuzska, nagyon édes Bence baba :D

Köszi, lányok a megértést ! :)

Hbzs, hát nem hiszem, hogy valaki más bejönne. Gondoltam, az unokanővéremre, de csak addig, amíg a párom nem akart bejönni, csak a szülésre meg akarom felrángatni, amúgy is vidékről jönne. Még anyós jöhetne számításba, de inkább nem.

Kata, hát nem sok helyre megyek, csak, ami nagyon muszáj, orvos, védőnő, babaruhát venni :wink:
wepe

Wepe!
Sok mindent kell még beszerezni?Már mint baba holmit! :D
Gondolom,milyen nagy örömmel tölt el téged is a vásárlás a kis hercegnek! :P
Sokat ficereg a picur?Pocid mekkora már?

belluska

Belluska, igen, nem sok minden van még :oops: Nagyon jó vásárolgatni, csak a ruhával még várok, mert 3 hete nagyobb volt a baba korához képest, és lehet, hogy nem sok 56-os kell majd neki, ill. anyós beszólt az eddigiekre :twisted:
Sokat mocorog, de a kezdeti rugdosások finomodnak, a simire oda jön, ill a gravitációt sem szereti sokáig :)
wepe

Wepe!
Hát igen az anyósok már csak ilyenek,enyém nem szólt ilyenbe bele,azzal más gondok voltak/vannak! :evil: Ne is törődj vele!
Hát igen,mi is több 62-es rucit vettünk,de azért még bőven jók voltak az 56-osak is az én óriás bébikéimre is!De nem érdemes az 56-ból sokat felhalmozni!Babakocsi?
Simi! :P

belluska

Sziasztok lányok:)
Gyémánt vagy Belluska, hogy hívsz a talira, ez tényleg nagyon jól esik.
Az a baj, hogy mostanában rengeteg dolgom van, és szerintem nem tudok elmenni:(
De ha változik valami akkor mindenképpen szolok.

Zsuzsa, mese szép Bencuska, olyan jó a képekbe gyönyörködni, melegség önti el a szívem.

Millió ölelés mindenkinek:)
beus84

Beus!
Tessék félrerakni arra a 2-3 órára a teendőket!Én sem vagyok soha tenni való nélkül,de kell a kikapcsolódás néha!Hétfőn várom az igenlő választ,hogy jössz! :wink: Pussz!

belluska

hbzs!
Köszönöm az érdeklődést,nagyon jól esik.
A doki bácsi látott a jobb ovariumban egy 10,6 mm nagyságú tüszőt,meg egy csomó kisebbet (6-8 mm),amikből azt mondta,ciszták lesznek valószínűleg,szokás szerint :cry: .
Szerdán kell menni megint UH-ra,mert ugyan ma a 12.napon vagyok,de szerinte ez még jóval ovuláció előtti állapot,így akkor is megnézik.De legalább egy db tüszőke van. A bal ovariumban semmit nem látott.
röviden ennyi.
Ja és megint lement 3 kg.(1 1/2 hét alatt).Most egyébként összességében -16 kg-nál tartok (május óta).

Remélem Mindenkivel minden rendben van!
Puszi Mindenkinek!
bné_szilvi

Szilvi!
Nagyon örülök,hogy van egy biztos tüszi és reméljük a többiből nem lesz ciszta!Kíváncsi vagyok mit mondanak szerdán!Remélem jövőhéten tudunk dumcsizni! :wink: Puszi!

belluska

Belluska!
Igen, mi is nagyon bízunk benne,hogy az az egy tüsző lesz a szerencséthozó (babáthozó) tüsző.
Remélem,a doki bácsi szerdán jó hírekkel szolgál.Mindesetre korán megtudom,mert 7-re megyünk.
Remélem,hogy jövő héten találkozunk.
Én is adok a diétámnak egy jó kis sütivel! :oops: :D
bné_szilvi

Szilvi!
Tessék már írtál is,pedig azért néztem vissza,mert elfelejtettem írni,hogy milyen szépen haladsz a fogyival!!!!!!!Gratulálok!Meglesz az eredmény mindenféle téren,nagyon bízunk benne!Végig mindent csak pozitívan tudod és hamarosan babázol te is! :P

belluska

Jó reggelt!

Fitie,
boldog féléves fordulót! :lol:

Szilvi,
szuper, hogy van tüszőcske, remélem szerencsét hoz :lol: Gratulálok a fogyihoz, nagyon ügyes vagy!
Nekem most nagyon lassan megye, mondjuk nem is számítottam másra. Csak az elején 2 hét alatt ment le 4 kiló, azóta meg csak vánszorog :evil:

Belluska,
Kata nem semmi, nagyon vág az esze :lol: Pár év múlva olyan beszólásai lesznek, hogy köpni-nyelni sem tudtok majd :lol:
Hiába, mi Katák már csak ilyenek vagyunk. :lol:

Zsuzska,
Bencus nagyon helyes baba :lol: Ne idegeskedj a szopi miatt, mert az is gátolhatja a tejtermelődést.

i.kata

sziasztok

köszönöm a köszöntéseket, megvolt a "nagy" buli :D Pepének bejött a csokis tejpép, ebédre pedig csirkehús almaszósszal bébihamit kapott, azt is szépen eszegette. alulról súroljuk a 7 kg-t és a feledik szülinapja alkalmából felfedezte a püfölést :D most mindennel úgy játszik hogy ütögeti, nagyon vicces. persze időnként fejbecsapja magát valamivel az már nem vicces annyira.

Zsuzska
Bencus csodaszép :) köszönjük a képeket

Hbzs
megkóstoltam persze, a bébiételek nekem nem ízlenek, a tejpép egész finom, olyasmi mintha tejbegríz lenne.

Kata
nagyon jól haladsz a fogyikúrával szerintem :irigy: :irigy: ;)

kellemes 7végét mindenkinek

fitie

Fitite,
óóóó, dehogy haladok, csak vánszorgok :lol: Szerintem amúgy most azért is megy lassabban, mert többet mozgok és sokszor izomlázam is van. Ha pedig izmosodom, akkor nem csoda, hogy most megálltak a kilók, mert az izom nehezebb, mint a zsír :roll:

i.kata

Kata!
Hát,már most is van,hogy olyanokat kérdez és mond,hogy ketté áll a fülünk! :lol: :shock: Szokta azt is mondani nekem,hogy "Nem mondod?,hát nagy dumája van az tuti,de hát "Katából van",és legtöbbször "makrancos" :lol:Kíváncsi leszek holnap a kölyökhajón!Fele baráti társaság már nem jön,mert kidőltek az influenzától,még jó hogy mi nem találkoztunk velük :?

Fitie!
Nálunk a sütőtök volt a sláger!Petinek próbáltad már,hogy szereti e?

Minnie!
Írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mizujs? Nem is írsz nekünk? :cry:

belluska

Kata!
Ja,miért mondod,hogy nem haladsz a kilókkal?????Már majdnem 6kg! :shock: Az jó nem?Nem mindenki egyformán könnyen adja le a kilókat,de haladsz nagyon is!

belluska

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó estét mindenkinek!

Köszi csajok a Bence dicseket :lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Boldog 27. hetet!!!!

Szilvi!
Le a kalappal a fogyid előtt!!!!!! Ezt nevezem kitartásnak!!!
Gratula azért ahhoz az egy tüszőhöz!!!

Kata!
Abszolúte nem idegeskedem a szopi miatt... örülök, hogy egyáltalán van valamennyi. Feladni sosem fogom, mindig kitalálunk valami újat, hátha fokozódik. Mint a képeken látszik, nagyon szépen fejlődik.
Kitartást a fogyihoz!!!! Majd megindul újra!!!!

Belluska!
Én sajna nem megyek a talira. Félek, nehogy össze szedjek valamit, és haza hozzam a Manónak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska,
tesóm kislánya is megint beteg. Ma reggel 39,7-tel ébredt éd estére tesómék is belázasodtak :roll: Az osztályukban 30-ból 15-en betegek. Szóval nem csodálom, hogy a barátaitok is betegek.

Zsuzska,
akkor jó, ha nem idegeskedsz emiatt. Biztos igaza van annak, aki mindenek elé helyezi az anyatejet, de mi a tesómmal negatív példák vagyunk erre. Nővérem szopizott, és nagyon beteges volt, kiskorában hónapokig szanatóriumban volt, olyan durva asztmája volt. Sajnos a mai napig elég "nyamvadt". Én nem szopizhattam és sosem voltam beteges.

i.kata

Zsuzska!
Gondoltam,hogy te biztos nem jössz,ezért nem is kérleltelek,de egyáltalán nem csoda!Ilyen pici baba mellől én sem mennék sütizésre!De bepótoljuk! :wink:

Kata!
Hát az anyatej dologra én is ellenpélda vagyok,mert én nem akartam szopizni annak idején és nem vagyok mai napig egy beteges típus!De Katánkat is említhetném,mert ő csak 1,5 hónapig szopizott és hát a doktornőnk is ritkaság számba emleget minket!Fontosnak tartom,de én elejétől kezdve úgy voltam vele,hogy ha nem lesz,nem fogom magam szét idegesíteni(persze nagyon akartam),de megtettem mindent!Barninál nem volt gond,örültem is neki nagyon,de ezen nem szabad idegeskedni!
Remélem holnap nem szedünk össze valami vírust! :roll:

belluska

Belluska,
voltatok a kölyökhajón?
Milyen volt?

i.kata

Szia Kata!
Igen voltunk,de amennyire készült rá Katánk,hát csak Barni élvezte!Ja és mi párommal a legjobban!Kata volt hogy hisztizett is,szerintem nagyon melege is lehetett,mert iszonyatos hőség volt a hajón!De az Alma együttes nagyon jól nyomja! :lol: Imádom őket!
Szóval Katánk puffogott! :evil: Arcfestést sem akarta,pedig itthon csak arról beszélt,aztán már akkor akarta mikor már visszaért a hajó,így csak kis pillangó lett az arcán,mert nem volt másra idő! :D
Barninak hajtogattak kutyát lufiból(két perc után kiharapta) :evil: ,szóval nem unatkoztunk,de legalább apával jót csápoltunk! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép

belluska

Belluska,
szeszélyes a kisasszony:-) De legalább Barnus élvezte, meg Ti is :lol: Nagyon édesek a fotókon :lol:

i.kata

Szép jó reggelt lányok:)
Belluska csodálatosak a gyerkőceid:)
Biztos nagyon élvezték a kirándulást.

Kata mikor kell menned konzira?
beus84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?