Új privát üzeneted érkezett!

Rodina
Én semmit nem kezdek el már, mert egyszer elszabadulok tornára, utána meg semmi. Eltervezem, hogy itthon torna, szerinted megy? Persze, hogy nem. Párom 2 hetente délutános, így ez a hét kilőve.

Bikfy
Én is 7-8. cnpon vagyok, és a betétemen már láttam valami kis huncutságot (nem barnázást). Lehet, hogy együtt babásodunk. Barátcserje, korán tojcsi, jézuska meg pozitiv teszt.

Bumi
Nagyon ügyi vagy, hogy fogytál. Az a baj, hogy én nem tudok, mert én mindig eszem ezt-azt. Jó azért még nem gurulok.

timejka
 
 


Most látom, hogy laptetős vagyok!

Natikám! Tiéd a laptető! remélem, hozzájárulok vele egy pozi teszthez! Holnapra nagyon drukkolok!

BAbicsek!
Neked milyen a prolaktinod? A doki mit mond, miért nem nő nagyobbra a méhnyálkád?
SAjnos, ha beteg vagy, vagy piros a torkod, akkor nem fognak beoltani. Minket előtte megvizsgáltak, és ha minden rendben volt, csak akkor oltottak be.

Timejka!
sajnálom, hogy egyáltalán nincs időd magadra! Pedig szakítani kéne magadra egy kis időt. HOgy ne csak a testednek, hanem a lelkednek is jó legyen! Bár én sem csinálok semmit, aminek köze van a mozgáshoz, de én lustaságból! Sajnálom, hogy ilyen sokat vagy délutánonként egyedül, magadba!

Bumi!
Gratula a fogyáshoz! Mi a titkod? Gondolom a testmozgás! Jó, hogy ilyen aktív vagy!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok most én is, de nem sokáig, mert mint Babicsek, én is olyan szinten fáradt vagyok, hogy elájulok.
Most is a híradó végén bealudtam, ülve, laptop kiesett a kezemből. Most ébredtem fel, de olyan álmos vagyok, hogy lehet, csak reggel tudok elmenni fürödni. Pedig annyi vitamint eszem...........

Rodi!
A férjem 35 lesz 3 hét múlva, de én még nem vagyok terhes. 2 gyerkőcöt szeretnénk, aztán ha belegondolok, hogy azokat ki is kellene taníttatni, hát nem tudom. Hiába doktorált le már évekkel ezelőtt, az utolsó szakvizsgáját csinálja éppen. Ha van genetika, és a gyerek is azt a szakmát választja mint mi, akkor tanul 35 éves koráig. Még bennünket is segítenek a szüleink. Ha ezen a vonalon haladok, akkor mi 70 évesen még taníttatjuk a mienket. Szóval azt gondolom, nagyon itt lenne az ideje ennek a bébinek. És bár eleinte férjecske nem sietett, most már ő is ezt gondolja.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Timejka!

Bár hozna a Jézuska egy pozitív tesztet! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!

Egyszerűen sosincs időm jönni. Már röstellem magam, hogy idejöttem közétek, aztán nem is jelentkezek. :oops:

Nati!
Csatlakozom a többiekhez, és nagyon drukkolok Neked!

Rodi!
Remélem, tényleg találtok valamit a sok vizsgálattal, amivel közelebb sikerül jutni a célhoz!

Timejka! Bikfy!
Hajrá, spontán babásodás! :)
Hát, én is gondolkoztam már azon, hogy ha a gyerekeink is ennyi ideig várnak a babával, mint mi, akkor jó öregek leszünk, mire unokázhatunk, ránk se merik majd bízni a gyereket... :? De ilyenkor mindig arra jutok, hogy kár ezen filózni, már ugysem tudok korábban gyereket vállalni. :(

Babicsek!
Nagyon jó ez a kép, a beájulós. :lol: Hát, lehet az időjáráson is múlik, de nekem sem kell altató sosem.

Vius!
Remélem már megy lefelé a lázad, és tényleg hazaengednek most már titeket!

Babások!
Olyan ritkán jártok erre! Gyertek, írjatok pár sort magatokról. Bevallom, néha átolvasok az első inszemes babás fórumra is, hogy lássam a jó példákat, amivel elől jártok, de jól esne itt üdvözölni titeket! Oda azért nem érzem jogosnak, hogy írjak.

Bocs, ha valakit kihagytam, holnap igyekszem bepótolni, csak most már nagyon este van nekem.

Jó éjszakát Nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!

Bocsi, de én most megyek aludni ,mert én is elájulós állapotban vagyok! A House-ba is belealudtam! Holnap majd jövök!

Natikám!
Minden erőm veled van! Légyszi-légyszi gyere zebrás teszttel!
Ezer drukk!

rodina74
 
 


sziasztok,
teljesen negatív, de már napok óta erre számítottam, most már inkább megnyugodtam, hogy ok, akkor új hónap...
majd még jövök most megyünk vásárolni.
köszi a drukkokat, nagyon aranysak vagytok, jól estek!
puszi, szép napot!
Vendég
 


Nati
Téged is és persze mindenkit bevezsünk a decemberi babások csapatába.

Rodi
Tudom, és egyre jobban vágyom arra, hogy legalább hetente egyszer 1-1,5 órára lelépjek otthonról tornázni vagy akármi, de egyszerűen nem lehet. Délbe hazamegyek mindig kitalálok valamit (na ezt se kéne mindig) és már mehetek is a Bencéért. Tegnap hazamentem lepihentem és elaludtam, ilyet már régen csináltam, hogy délután alszom.

Kikinda
Én is már gondolkoztam ezen, de nem érdekel, lényeg, hogy legyen baba. Majd szólunk nekik, hogy hamar szüljenek :lol:

timejka
 
 


Nati!
Nagyon sajnálom! Ha jól emlékszem, most már lombik jön neked? Annak jóval nagyobb az esélye! :) Bence már jobban van, lement a láza?

Bumi!
Milyen módszerrel fogysz? Engem szénhidrát diétára fogott a dokim még augusztusban.

Timejka!
Hát, azt biztos fogjuk mondani a gyerekeinknek, hogy ne várják az ideális alkalmat, hanem ha biztosak a kapcsolatukban, akkor vágjanak bele... Remélem, tudjuk majd őket támogatni ebben, ha kell. :) Vicces, hogy már az unokákra gondolunk, pedig ahhoz azért kell gyerek is előbb! Bár, Timejka, neked már ott van Bence, aki miatt pl. 20 év múlva már simán unokázhatsz... :) De addig is drukk a tesóhoz!

Beze!
Én úgy örülök Neked, hogy így is jársz közénk, hogy még nem aktuális az újabb baba kérdése. Tudnál küldeni megint képeket Lexikéről? Annyira aranyos!

Babicsek!
Néha szerintem is kell egy kis szünet. Amikor nem a baba körül forog minden. Bár nálunk ezt mindig külső kényszer hozza, és nem én vágyom rá, de így is sikerül egy kicsit kikapcsolni ezt a témát. Persze így, hogy spontán esélyünk sincs, könnyebb nem bizakodni, amikor épp pihenős hónapunk van... :roll:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
Igaz, hogy itt van a Bence és örülök is nekinagyon, de akkor lenne az igazi, ha végre beköltözne a tesó a pocakb.

Nem tudom mi van velem, de nem vagyok teljesen toppon. Tegnap is aludtam ebéd után és most is tök álmos vagyok és fázom, úgyhogy hazamegyek jó forró citromos tea és be az ágyikóba. Pedig takarítani akartam.

timejka
 
 


Timejka!

Remélem nem leszel beteg és ki tudod pihenni magad.
Megértem, hogy szeretnél kistestvért Bencének, én is fontosnak tartom, hogy legalább egy testvér legyen, hogy meg kelljen tanulni együtt élni és alkalmazkodni. Nem is azt akartam írni, hogy neked ott van Bence és kész, csak azt, hogy általa már mindenképp lehetsz nagymama. :) De tudom azt, hogy attól még, hogy van már egy fiad, ugyanúgy szeretnél babát, mint én, vagy bárki más itt. És hidd el, legalább annyira drukkolok Neked, mint a többieknek!

Kicsit olyan érzésem van, mintha testvérei lennénk mi mind itt egymásnak. Bár ez nem is biztos, hogy jó hasonlat, nem tudom, miért ez jutott eszembe. De mindannnyian egy célért küzdünk egymás kezét fogva!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Hétfőn lesz a mama temetése.
Fogyókúra: fogyókúrás port iszom reggeli és ebéd helyett. Ezt a két étkezést kell helyettesíteni. Lehet mellé gyümölcsöt enni, de én max egy almát eszem, eléggé eltelít ez a por, 3-4 órát simán el van vele az ember. Vacsorára 600 Kcal-t lehet enni. Én ezt nem igazán figyelem, simán főtt kaját eszem, ami éppen van itthon. Vannak drága fogyiporok, de én a MÜllerben veszem, az ő saját terméküket. Egy doboz 1300 Ft-ba kerül, és 6-7 napra elég.


Nati!
Sajnálom a nega tesztet!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


NAtikám!

MA egész nap nem volt a munkahelyen net! Alig vártam, hogy hazaérjek, és olvassam, hogy végre pozit teszteltél!
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült! Úgy látom egész jól viseled, de azért megkérdezem, hogy vagy lelkileg? Úgy szerettem volna, hogy sikerüljön! Nagyon-nagyon sajnálom!

Timejka!
Remélem tényleg nem leszel beteg!
Tudom, hogy nehéz, de azért próbálj magadnak is egy kis szabadidőt szentelni. Mert így nagyon ki fogsz purcanni idővel. Vigyázz magadra, ne hajtsd agyon magad!

Kiki!
Én is ezért szeretem ezt a topikot, mert itt mindenki kedves egymáshoz, mindenkinek van egy jó szava a másikhoz, nincs acsarkodás! Szóval ez egy nagyon jó társaság, és tényleg olyanok vagyunk, mint az egymástól messze lakó testvérek.

rodina74
 
 


Rodina
Most már jobban vagyok, melóból hazajöttem és feküdem, teáztam, rtl klubon ment egy nagyon jó kis romantikus film, azt néztem.
Tényleg nem tudom megoldani. Meg mostnában én is tiszta álmos fáradt vagyok délutánra. Ez az idő tönkretesz mindenkit.

Kikinda
Igen nekem nagyobb az esélyem már, hogy nagymama legyek (milyen rossz volt leírni ezt a szót: nagymama). Sokszor szégyellem magam, hogy sírok, hogy mikor lesz második, mikor nektek sajnos még nincs egy bébi se. Megpróbálok nem sírni ez miatt.

És igen, itt mindenki átérzi a mási baját, valóban egy célért küzdünk. Itt az ember kiborulhat, dühönghet, és akkor jönnek a "testvérek", megvigasztalnak és ez tök jó. Én sokszor nem akarok itt nektek kiborulni, de valahogy mégis kijön. Egy nagy család. És nemsokára bővülni fog sok-sok ici-pici bébivel.

timejka
 
 


Sziasztok!

Nati, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Annyira drukkoltam!!! Olyan nagyon jó lenne már egy pozitív tesztnek örülni!
Bencus meggyógyult?

Kikinda, aranyos vagy, köszönöm szépen. Bekéredzkedtem, mert láttam, hogy ez egy jó csapat, és mivel Lexi is inszemmel fogant, nem éreztem azt, hogy kilógnék. Nekem is jólesett volna, ha egy másik fórumon ennyire drukkoltak volna nekem, mint mi itt egymásnak. Oda már nem írok. :wink:
Rakok majd még képeket, de még nem töltöttem át.

Rodi, hogy álltok a vizsgálatokkal?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

A vizsgálatok közül még pár hátra van, de eredmények - a hormonokon kívűl - majd csak a jövő héten kezdenek megjönni. Sok helyen 3 hét, míg elkészül a lelet, és még kb. csak 2 hét telt el.
De pl. , hogy a PCT vizsgálatomat hol csináltatom meg, fogalmam sincs! Akárkit felhívok, sehol nem csinálják! Majd holnap telefonálgatok még! MÉg vár rám helico, pct, hasi ultrahang, és majd a következő ciklusban ismét hormonok. De most nagyon bizakodó vagyok!
Én érzem, hogy a 2010-es év, ami évünk lesz, sok-sok babával! :wink:

Ezt a melegfrontot, hogy vészeltétek át? Lexi nem volt nagyon nyűgős? Várjuk Lexiről a legújabb képeket!

Há látom mindenki ki van készülve. Én is ma már elaludtam a híradó alatt, és olyan vagyok, mint egy élő zombi!

Timejka!
Örülök, hogy kikúráltad magad! Vigyázz magadra!

rodina74
 
 


Rodina
PCT-t Kaáliba csinálnak, nem? Ennyi vizsgálat. De legalább megtudtok mindent. Remélem jó érzed a jövő évet.

timejka
 
 


Bumi!
Én ilyen fogyókúrás port még nem próbáltam, de látom működik, és az a lényeg! :) Most én is fogytam 4 kilót a diéta miatt.

Timejka!
Nem kell szabadkoznod, és gyere nyugodtan ha jó kedved van, ha rossz, sírni is, ha bánatod van, bár inkább már boldogságot kívánnék neked! És ne érezd attól kevésbé idevalónak magad, mert már van babád!
És legyen igazad a sok ici-pici babával kapcsolatban! :) Meg Rodinak a 2010-es évben, hogy akkor babásodhassunk mindannyian! Én mindig is irigyeltem a tizesre kerek évben születőket, hogy sokkal könnyebben kiszámolhatják, hány évesek... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem tudom, olvastátok-e, de Ditánál helyzet van. Szorítsunk Neki! :wink:

A 2010-zel kapcsolatban annyi, hogy a mi családunknak mindig a páratlan évek jöttek be. Anyuéknak 77-ben az esküvő, aztán én születtem 81-ben, tesóm 85-ben, de a legtöbb jó velünk mindig páratlan években történt. Ezért én most már majdnem úgy vagyok, hogy nekem jó a 2010 de csak teherbe esésre. Ha áprilisban mondjuk sikerülne, akkor már 2011-ben születne. Persze ha addig maradok terhes, azért nem fogom elvetetni, de ha esetleg áprilisban vagy utána sikerülne, az lenne a tuti. :D

Bumi!
Azért a fogyókúrás porokkal nagyon vigyázz, nem mind egészséges. Sokszor egyél keveset, és az is szénhidrátban szegény legyen. Tuti, hogy le fogsz fogyni.

Lánykáim, én továbbra is azt érzem, hogy mi hirtelen, egyszerre fogunk babásodni. Küzdünk, küzdünk, aztán meg pikk-pakk mindenki. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Jesszusom, ki fogsz nyírni, de nem kérdeztem rá a Mens-ben a PCT-re. Meg tudsz bocsátani? Kérlek, kérlek. :cry:
De a másik fórumon gyors rákérdezek, hátha ők jobban tudják.

Hú, most nagyon lelki furdalásom van. Nagyon kérlek, ne haragudj!!!!!!!! :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
De jó kedved van. Én is ovlastam a másikba ditát. Kíváncsi vagyok mikor lesz meg a bébi.

timejka
 
 


Bikfykém!

Dehogy foglak kinyírni! Gondoltam, hogy elfelejtetted, semmi gond. Tegnap felhívtam őket, és nem csinálják ott sem. A KAáliba meg ha csinálják is, biztos nem csiáltatná meg a dokim, mert nem csináltatott meg az semmit a 3. cn vv-en kívűl. Ezért is nem jöttünk rá sok mindenre! Na, minegy!
Szóval minden rendben!

Hát én is nagyon örülök a pénteknek!
Most átmegyek a másik topikba, és elolvasom, mi van Dittánkkal!

rodina74
 
 


Csajok nekem olyan hányingerem van. ennek a h1-nek milyen tünetei vannak? Nem akarom bebeszélni magamnak, de 2 napja nem okés valami.

timejka
 
 


Rodi!

Köszönöm, hogy nem haragszol. Nagyon szégyellem magam. Ne tudd meg azt az érzést, mikor rájöttem, hogy elfelejtettem. Még 1x sajnálom.
Viszont Linácskának csináltak ilyan vizsgálatot, ki is derült, hogy allergiás apijára. És talán Évinek is volt ilyen. Próbálj rákérdezni!

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok,
vagyok egy kicsit, de Bencus sajnos rózsahimlős lett a 15. hós oltás reakciójaként, láza már szerencsére nincs, csak pöttyös. Extra nyűgös szegénykém, és aludni is nehezen tud napközben :shock: .

Köszi az együttérzést, nem esett jól, hogy nem vagyok terhes, de most nem sírtam.... várom pirit, mint a messiást :lol:
Egyébként a 11. dpo-tól teszteltem és jósoltam. A 13. napon látszott egyértelműen, hogy erősödik a jós, aztán a 14.en már halványabb volt. A sima csíkos teszten soha nem volt csík, a gravi hcg-n meg pár óra múlva jelentek meg a második csíkok, még mos is ott vannak... nincs szívem kidobni őket, bár tudom, hogy nem igazi ereményt mutatnak De már nem bánkódom, hétfőn megyünk a kaáliba. Nagyon aranyosak voltak, ma még fel is hívtak, hogy biztos megyünk-e, meg hogy milyen papírokat vigyünk, stb.

Rodi,
a PCT vizsgálatról én is lemaradtam itt fehérváron, most meg már nem csinálják, mert megszorítások vannak :shock: frankó!!!! de hétfőn megkérdezem a kaáliban.
Lassan már lesznek eredmények, igaz??? Nagyon kíváncsi vagoyk, hogy mi lesz végül is a végeredmény!!!
Akkor marad a Dévai intézet, vagy azért még vársz? A forgácsba mikor mész???

Bikfy,
uncsitesód jól van?????? Minden okés a bébivel???
Az én férjem ebben a hóanpba volt 39, és bár van már egy Bencénk, én mégis úgy érzem, jól jönne már egy kistesó vagy kistesók!!!!!!

Kikida,
nem gond, ha nem tudsz mindennap jönni, de azért jó lenne :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy folytatjátok, már időpont is van , vagy most vártok két ciklust???

Timejka,
jobbulást neked, reméljuk csak egy sima vírus és nem a h1n1.

A kistesó miatt mi holnap végülis beadatjuk Apával a védőoltásokat. A gond, hogy nem tudom meg, mikor döntök jól, de így legalább a lelkiismeretem tiszta, hogy amit tudtunk védekezésből azt megtettük. Persze marad az extra higiénia és társai...

Bumi,
de ügyes vagy!!!! - 5 kg. Szuper!!!!! Nekem is kezdenem kell valamit magammal... hétfőn újra diéta szezon jön :shock:

Beze,
várjuk ám az új képeket!!!!!!!!!!!!!!!!! HOgy áll Lexi a felállással, elindulással??? nem esik túl sokat???

kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!
Vendég
 


Nati!

Hogy te micsoda erős nő vagy.......Le a kalappal előtted. :wink:
Tiszta szívből mondom, becsüllek, hogy a mai nega teszt után is képes vagy jönni, és csinálni, és talpra állni.

Rodi!
Ma keveset jöttél. Hiányzol. :wink:

Timejkám!
Jobbulást! Mindjárt hozok valamit, ami remélem, jobb kedvre derít. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

A lényeget el is felejtem neked megírni. Uncsitesómnak van egy 36,4 mm-es petezsákja, és mögötte lapul még valaki. Nem tudják, hogy az iker baba velül marad-e, de kezdenek bizakodni. Egyke bébi viszont gyönyörűen növöget. Jövő héten talán már szívhang is lesz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
köszi, mára már jól is vagyok :wink: . én a tesztelés időszakában kiborulok és számot vetek, aztán újra itt :lol: :P :lol:
bár, mivel már mi lombikra megyünk most, lehet ritkábban jövök... de valahogy egy kicsit tényleg a "családom része" lettetek, úgyhogy azért maradok :P :P

Uncsitesódnak nagyon de nagyon örülök!!!!!!!!!! szuper!!!!!!!!!!!!!!! És hát, ha ők szeretnék, akkor drukk, hogy az ikertesó is rendben legyen!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Egy kis vidámító:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

Ha lombik, ha nem, el ne menj! Maradj kérlek, nagyon hiányoznál!

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép


Kép

Kép

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati
Maradj, én is maradok ha megyek lombikra.

Hullámokban jön rám hányinger. Szerintem teljesen tönkretesz ez az időjárás. Marha ingerlékeny vagyok. Egyikpercben semmi, utána meg robbannék.

Na csók mindenkinek. Jó éjt

timejka
 
 


Sziasztok!!

Végre itthon ma haza érkeztünk kicsi otthonunkba 36 nap kórházban töltés után.Igaz holnap vissza kell mennem Még Pécsre mert megnyitották a sebem és van benne folyadék ami most egy kis csövön ürül volt itt minden egy darabig nem szeretnék szülni sőt lehet később sem Most Darinka a Minden nagyon boldog vagyok de majd leirok mindent ha egy kicsit megerősödöm.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Viuskám!

Isten hozott itthon! Nagyon örülök, hogy VÉGRE itthon vagytok. Dari csodálatos, nagyon irigy vagyok rád. :lol:
Igazi szép család lettetek. Ha jobb idő lesz és Dari megerősödik, remélem megcsodálhatom majd élőben is. Addig te is gyógyulgass. Millió puszi: Bikfy :wink:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!

Mikor mentek Pécsre? Olyan bazedáré nagy köd van. Én nem mertem elindulni hajnalban Szegedre, pedig sulim lett volna.
Nagyon vigyázzatok az úton! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


HAlihó lányok!

Látom, már kora reggel pörög a topik!

Viuskám!
Nagyon boldog vagyok, hogy végre már itthon vagytok! Az írásod alapján elég szörnyű dolgokon mehettél keresztül, azonban ha Darnikára nézel, biztos vagyok benne, hogy a legboldogabb ember vagy a földön! Nagyon gratulálok, hogy ilyen szép család letettek!
Idővel, pedig ezek a rémes emlékek is megszépülnek!
Remélem hamar megerősödsz!

Timejka?
A hányingeren kívül, mit érzel? Nem lehet, hogy terhes vagy? Az ingerlékenység simán lehet a hormonoktól! A barátnőm is ilyen volt, a párjával az egyik percben nevetett, a másik percben már veszekedett vele. De jó is lenne!
Ja, és el nem merészelj menni! :twisted:

Natikám!
Csatlakozom Bikfyhez, és én is nagyon becsüllek, hogy ilyen erős vagy! Az én párom januárban lesz 39 éves, úgyhogy kicsit megértelek. Köszönöm, hogy megkérdeznéd a Kaáliba, de ne, mert oda már úgysem megyek vissza, az tuti! Majd hétfőn végigtelefonálgatok. Apánk tegnep meglettek a spermiogram eredményei: 210millió lett, amelynek az 55 %-a gyors. Szóval nagyon jó eredmény. Nagyot néztünk!

Bikfykém!
Nagyon drukkolok az uncsitesódnak! Remélem minden rendben lesz, és ha szeretnének ikreket, drukkolok, hogy így is legyen.
A PCT vizsgálattal kapcsolatban köszi az infót, majd megkérdezem!

Tegnap anyuékhoz mentünk, és későn jöttünk haza, mert még vásárolni is mentünk. Utána már csak az ágyat kívántam, és elájultam!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Képzejétek tegnap mégiscsak megkaptam a H1N1-es oltást. Most várom hogy lesz e valami hatása, de idáig szerencsére semmi, azon kívül, hogy fáj a fejem. De ez mondjuk előtte is előfordult.

Vius: Örülök hogy otthon vagytok! Vigyázz magadra és pihenjél sokat, már amennyit tudsz Darinka mellett. Remélem gyorsan felépülsz. És várjuk a beszámolót!

Timejka: Remélem jobban vagy!

Nati: NAgyon sajnálom. Puszi!

Lányok mi nem is próbálkozunk most egyáltalán a babával. Majd esetleg a kövi hónapban. Most rendesen óvszerrel csináljuk, mint régen. Mintha lenne okuknk félni atól, hogy összejön a baba. :lol: :lol: Most leginkább az influenza és az oltás tart vissza

Rodina: Én a prolaktinomról nem tudok semmit. Meg a doki sem tett javaslatot, hogy mi lehet az oka, hogy vékony a nyálkahártya. Úgyhogy teljes homályban vagyok e téren. Mondjuk régebben szednem kellett a Bromocriptint, azt hiszem ez arra volt, mármint a prolaktinra. De hogy magas volt, vagy alacsony arra nem emlékszem.

A mastodynon cseppeket szedte már valaki? Azon gondolkozom, hogy mielőtt terhes lettem, akkor mintha ezt szedtem volna egy jódarabig.

Na most megyek, mert vásárolni készülök. Meg kiszellőztetem a fejem. Hátha elmúlik a fejfájásom.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Nati, el ne menj kérlek, nekem nagyon hiányoznál!!! Nem fogsz egyáltalán kilógni, inkább én nem vagyok igazán ide való mert mi egyelőre várunk a kistesóval. :oops: :oops: Mégis jól érzem magam itt, úgyhogy egy jó ideig nem szabadultok meg tőlem. :lol:
Bencusnak küldöm a gyógypuszikat, gyógyuljon meg nagyon gyorsan. Puszi nektek!
Képekkel igyekszem.
A felállás már rutinból megy, nem is kell kapaszkodnunk, elég, ha támaszkodunk. :lol: Az esések száma csökkent, a bútorok mellett pedig szépen lépegetünk.

Rodi, Lexi ugyanolyan érzékeny a melegfrontra, mint én. Olyankor éjszaka minimum 1 ordítás van. :(

Bikfy, a képeken halálra röhögtem magam, csúcs vagy!!! :lol:
Unokatesódnak megy a drukk!

Timejka, én egyből babára gondoltam a hányingert olvasva. Az influenzának nem tipikus tünete ez...

Babicsek, bromocriptint magas prolaktinra adnak, egy ideig én is szedtem. Utáltam...
Jobbulást neked is!

Na, megyek takarítani, majd még jövök.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vius, isten hozott itthon. A szüléssel kapcsolatos emlékeid idővel megváltoznak ám, aztán meglátod, szeretnél majd kistesót. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hál'istennek semmi komoly bajom nincs. Este elmentünk beültünk a csajokkal, mert a barátnőm hazajött Olaszból, most kicsit álmos vagyok.

Most volt meg a bajom, terhes nem lehetek.

Vius
Gyors erősödést kívánok! Jó babázást! Örülök, hogy jobban vagy már. Nem keveset töltöttél kórházba.

Én nem megyek sehova az biztos.

Babicsek
Sógornőm mind a három terhessége előtt mastodínont szedett. Ő erre esküszik.

timejka
 
 


Timejkám!

Akkor ez szerencsére, nem a H1N1. Azért csak gyógyulgass!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok köszönöm mindenkinek a sok szép szót.

Bikfy 5kor indultunk Pécsre 7re mentünk pocsék volt az út de már itthon is vagyunk.minden ok átmosták a sebem most majd itthon kell kezelni meg kötözni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


LÁnyok!

Mindenkinek itt van a helye! És ha bárki el akar menni, akkor seggbe rugdosva visszahozlak benneteket! Megértettétek! :twisted: :twisted:

Timejka!
Örülök, hogy nem H1N1. Örülök, hogy jobban vagy már!

Bikfykém!
NAgyon jó ez a micimackós kép! Majd behaltam a vigyorgástól! :lol: :lol: :lol:

BAbicsek!
Nem is lesz semmi bajod az oltástól. Én már több mint 3 hete megkaptam! 2 napig érzékeny volt a vállam, mert izomba adták, aztán semmi. Úgyhogy neked sem lesz semmi bajod! Én is a babavárás miatt oltattam be magam!
Igen a prolaktinra bromót adnak. És a homeós szer rá a mastodynon cseppek, csak az a baj, hogy receptre lehet csak kapni. Én még nem szedtem, de azt hallottam nagyon jó. Majd ha megyek a Dévaihoz, akkor kiváncsi leszek, mit mond rá.
SAjnos sehol ne találtam olyan leírást, ami a ciklus elejétől a végéig kisérné a prolaktin érték változásait.
A vastagabb méhnyálkára azt hiszem, Dita, méhpempőt szedett! Na, majd azt is kipróbálom.

Beze!
Nagyon sajnálom, hogy Lexike ennyire érzékeny! Biztos jó fáradt vagy! Amikor Lexi nappal alszik, te is próbálj meg egy kicsit, még akkor is, ha szaladni fog egy kicsit a háztartás! Ha nem vagy pihent, úgyis minden lassabban megy! Próbálj kicsit pihenni!

rodina74
 
 


Viuskám!

Nagyon örülünk a jó híreknek! Kivették már a csövet is?
Olyan ügyi vagy! Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ilyen jól viseled! Én nem is tudom, hogy viselném! Belevaló csajszi, azaz bocsi :oops: , anyuci vagy!

rodina74
 
 


Rodi, aranyos vagy, de tudod, nálunk még mindig nagyon nehezen megy a nappali alvás. És mivel sosem tudom, mennyit alszik, így inkább vagy leülök a gép elé, vagy olvasok. Esetleg ruhákat hajtogatok, vagy teregetek. Valami mindig van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sehol senki? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Láttátok odaát, hogy Ditának már 3 perces fájásai voltak fél 6 körül?

Szörnyen izgulok. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen, láttuk!
Én egész nap ránéztem félóránként a topikra, hogy mi van Dittulival!
Jaj, nagyon szurkolok érte! Remélem már nem szenved sokat, és hipp-hopp a karjában tarthatja Milót!

HA jól számolom, Ditán kívül már csak két kismamánk van: Twist és Vicky! És Vicky is majdnem 30 hetes terhes! Azóta nem volt itt egy szál zebracsíkos teszt sem! Hát szép dolog, lányok! A jövő évben, ígérjétek meg, hogy belehúzunk és pár hónap alatt mindenki babásodik! Ez kötelező!

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: