Új privát üzeneted érkezett!

Szejjasztok!

Nos én már voltam vérvételen! MOst nagyon fájt pedig a babás időszakban hetente jártam és minden kedden 2x szurtak, de valahogy ez most nagyon fájt! Kell a H1N1 miatt! Mert beadatom magamnak! Holnapra lesz eredmény és csütörtökön megyek vissza a dokihoz felirja kiváltom és már kaphatom i smeg!

Holnap jön a szülésznő barinőm! Elbizonytalanodtam kaja ügyben! Pláne a palacsintára koncentrálok, de nincs kedvem korán kelni meg sütni! Pedig tudom, hogy szereti! Na majd meg látom, hogy hogy ébredek! Levest fözzek ne fözzek??? nem tudom!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Kitty! Nekem is ezt mondogatta apácska és láss csodát!! Hinni kell! És nyugodtan légy biztos benne, hogy egyszer csak jön a gólya, ha nem is most akkor a következő hónapban!
Minden héten nagytakaritasz?????????????????????????? Akko minden héten ablakot pucolsz?????? Jáááájjj!

Enis! Látom a zöldborsó fözi is jó ötlet volt!!!
És de hogy is gondoltam komolyan!!! :lol: :lol: :lol: Amugy csinálhatsz pörit nokedlivel!!!
Amugy nálunk vasárnap volt vacsira melegszendó!

Brid! Én vazza nem értem ezeket a leleteket! Ez sose volt és asszem sose lesz az erősségem! Na de a cukor eredményt azt vágom azok nagyon jók! Látom glükozos vizet ittál! Jajj az olyan borzasztó!!!!
Megfáztál?? Akkor szólj apának kuráljon ki gyorsan!!! :lol: :lol: :lol: Meleg fürdő meleg tea és be gyorsan a paplan alá izzadni! Hajrá!!!!
És bejárónőt még nem találtaok megfelelöt?? Vagy még nem is kerestetek?? Azt ti ilyen közvetitön keresztül kerestek?? Vagy feladtok egy hirdetést?? Vagy hogy???
És én fullra megértem, hogy nem jó dekorácio neléküli lakásban lenni! Ha nem érzed otthonosnak akkor hogy lehetne belakni?? Na de azért biztos jó! És mikorra érkeznek meg a butorok??

Beze! Na majd utána leselkedem!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


hahahahaha lapostetűűűűűűűű!

Pont tegnap mondtam anyumnak, hogy még mindig eszembe jut aszép pocak! És, hogy még mindig hiányzik! Ugy szeretnék megint nagy pocakos kismami lenni! Lehet szólok apának!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ÁÁÁÁ csak vicc volt most nem birnám bevállalni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget
ez akkor most jó nem? Mert csak egy csillagos van, a többi meg jó!
Pihenj is egy kicsit, a lakberendezés megvár :wink:
Véradó vacsin volt műsor (ének leginkább), kaptak az első véradók kitűzőt (vércsepp alakút), volt birkapöri krumplival káposztasalival, meg üdítő. Sütit meg alkoholt meg vinni kellett. Jó volt, csak ugye én nem sok embert ismertem, a párom viszont igen - no de ő születése óta itt él.

Nóci
grat a laptetűhöz!
Mi lett végül az ebéd?

Dehogy mosok minden héten ablakot, de tény, hogy sűrűn - nyáron a legyek miatt, télen meg a kandalló miatt. Egy szem port sem bírok elviselni, allergiás is vagyok rá :roll: De minden más takarítás heti szinten van.
Bár egyik ismimnek a portörlés is már nagytakarítás kategória :roll:

Ma anyunál voltam, csinált grízes tésztát :P Meg köt nekem egy mellényt, meg egy pulcsit, és a részleteket meg kellett beszélni :lol:
Vendég
 

 
 

Itt vgyok am 8)

Noci
Hat a hazban mukodik valami takarito brigad szal ha akarjuk akkor gondolom ok jonnek es megcsinaljak ami kell bar nem hinnem,hogy ok vasalnak is :? Parom meg gondolom azert nem szerzett meg senkit mert gondolja nincs butor nincs mit takaritani :arrow: de lattad volna a furdot mikor megjottem :shock: neki is alltam es kisubickoltam....szegyen ami ott volt :oops: es a foldon is szoszok ilyen kis csomokba osszeallva :shock: van mar butorunk is majdnem minden azon ujjnyi vastag por :shock: oke nem annyi a melo meg az bizti de majd lesz es 2hetetne azert johetne igyis valaki :roll:

Feltakaritok erre masnap jon egy doboz vgy valami amit epp veszunk kibontjuk es az a feher kis nyavaja meg kis papirfecni maris szet es soporhetem...szal nem egyszeru :?

Butorokbol meg varjuk az etkezogarniturat ami allitoag csak december vegen jon :x most rendeltuk meg a dohanyzo asztalt,egy kis asztalt ami a falnal lesz es a lampakat...meg nekem akar a haloba venni egy szekrenyt a ruhaimnak meg a kisszoba ures bar az most engem nem erdekel ott szoktam teregetni meg ott vannak a kartonok mikor jon valami.

A dekoraciokat matol vehetem meg csakhat olyan festmenyt is talalni ami pont nekunk mindkettonknek tecc...ora mar megvan mi lesz...aztan meg jonnek az aprosagok....diszites gyertya,jah az egyik szonyeg is csak decemberben jon.fuggony is kene de nehez dolog ez nem ugy mukodik mint otthon....de majd kari korul hozok fotokat es akkor meglatod,hogy milyenek lettunk 8)

Az eredmenyeimneh meg nem baj ha nem ertessz mert ugyis nem ertekelhetoooo hisz a lombik belekavar.... :x :?

Szerintem fozzel levest palit meg plane es interurban kuldjel nekem is 8) Beadatok az oltast :shock: huuha :roll: Most azt olvastam,hogy alitolag kiderult,hogy ez a szuri csak az oltottnak az vedettseget...viszont ugyanugy hordozhatja es atadhatja :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Hat nem a legjobb az eredmeny de lombik bekavarhat igy nem ertekelheto szerintem .Irtam a dokimnak meglatjuk mit mond :?
Ez a vacsi jol hangzik 8) Anyud meg kotni fog neked :shock: de jooo :)

Beze
Hat ilyen pajzsmirigy eredmennyel talan inkabb ne is jojjon ossze :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis?Pendi?Kata? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na most beszeltem a dokimmal halleluja...felir nekem gyogyot a pm-re es azt szedem majd vegig 8) Kicsit megnyugodtam.Szombaton kuldom be anyumat a receptert es valszinu meg aznap interurban fel is adja.

Viszont az inzulinos dologra azt mondta az nem veszes...tartsak szh mentes dietat es kis mozgas :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép estét! Hát ma nem volt valami nagy pörgés! Holnap én sem tudom, hogy hogy leszek és hogy nem hisz vendégünk lesz!

Brid! Írtál ám nekem!! Ennyit még senki nem írt nekem és ez tök jó!!!!!!!
Nos mivel már késő van ezért csak rövid leszek!
Nagyon várom a fotokat! És kár, hogy ott kint ennyit kell várni a butorokra! Sajnálom!
Remélem ez a recept amit kapsz tényleg spontán bebabásodsz tőle!
Ja és holnap lesz fini zöldség leves és nem palacsinta, hanem almás pite amihez ma már megpucoltam lereszeltem és megdinszteltem az almát! Holnap csak össze dobom a tésztát azt csóközön!

Kitty! Hát mi is fával tüzelünk tudod kandalloval! Ja erről jut eszembe nem is tettem fel képeket az ujról, mert ugye lebontottuk és most uj arcot kapott! DE majd a minap teszek fel róla képet! Na és én hetente takaritok azaz portalanitás és a hozzá való nyalámbságok, de azért havonta se pucolok ablakot! Pedig most ráférne már, mert agusztusban pucoltam utoljára! És hát gondolhatod milyen szép! :oops: :lol: :lol:
De ha valakinél a portörlés nagytakarítás akkor milyen a sima??????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: Az mit takar?? Hogy beágyaz?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na lépek aludni holnap igyekszek jönni! Legyetek jók és álmodjatok szépeket!!!! Pusszanytyú

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Nana,hogy irtam de latod mikor itt voltam senki nem volt...bezzeg mikor nem vgyok :twisted: :lol: Figyu ez a gyogyo a pajzsmirigy alulmukodesemre kell...bebabasodni nem ettol fogok de ha nem szedem okozhat vetelest...viszont majd elkene kapjalak msn-en mert a terheleses inzulinom is kicsit magas...es azt mondtak 150-180ch/nap erdekelne a te etrended te miket meg hogy ettel 8) Bar mar kaptam segitseget Csibuctol de tobb ember tobb tipp :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok
Marha szarul vgyok...roka koma mar 4szer meglatogatott...1szer meg csak meilyesztett... :x Lehet valami virusos nyavaja...tesztem csont nega :roll: Nem baba van a dologban....szedulok 2napja es hanyingerem van ma kiis jott az esti salim...ugy teljes egeszseben :? Na most megtortent az 5.eset is...ez mar csak a viz volt :?

Ha nem jonnek akkor vgy beteg vgyok vgy bementunk az ugyeletre :roll: Pusz-pusz :!: Remelem nem H1N1 :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget
akkor haladtok a lakberendezéssel, csak kicsit lassan!
És mikor lesz megint vérvétel? Mármint olyan, ahol nem kavar be semmi?
Örülök, hogy végre találtál egy ilyen dokit, aki segít! Lehet, nem is kell febr-ig várni a babára :wink:
Jobbulást! Ne hülyéskedj már, nem vagy te disznóvírusos :lol:



Kép

Nóci
tehetnél is képet a kandallóról, úgyis tudsz már képet feltenni, tehát kifogás nincs :lol:
Ismimnél meg ahogy mondog, a megágyazás a sima takarítás... :roll:
Vendég
 


Sziasztok Csajszikák :D

Na, végre több időm van, mint csak belekotyogni a dolgokba..... :lol:

Brid :? Sajnálom a rosszulléteet :? Mit etél tegnap?Lhet valamilyen összetevő okozott problémát, aztán most hogy kijött, bízz bene,hogy jobb lesz.Azért ha kicsit jobban vagy, gyere tudósítani :)
Nnnna, most már kezdesz egyenesbe jönni, talán rájönnek az okos magyar dokik, mi a baj.... :wink: még az a fránya kromoszóma-dolog van vissza! :?
Ha nincs magas lázad, talán nem H1N1 :wink:
Engem meg sosem hiányol senki, brühühühühhü :cry: :lol:

Jajj, nekem is most volt a terheléses cuki vizsgálat most 2 hete, igaz szülés után 6 hóünappal kellett volna visszamennem, de ez ugye 3 órát igénybevesz, addig meg a Manóval mi lett volna cici nélkül? :)

Nóci :) De most miért szúrtak téged?
Apa is beadatta magának a cégnél ingyenesen mindkettő influ-oltást.Én nem merem, elég szarul volt aznap. :?
De mi mondjuk a Manóval ki sem mozdulunk szinte, csak a levegőre, emberek közé nem.

Kitty :) húú, te nagyon pedáns csajszi vagy!! :) ablakmosás...hmm, én tavasszal szoktam meg ősszel kb :oops:
Nálunk iszonyat sok a por, másnaponta port kell töröljek, meg porszivóznom kell, meg hát a Manó miatt is ugye, mindent megtapogat :)

Megvan a karácsonyi ajándék Marcinak, egy rakás kis műanyag állatot kap(imádja! :D )meg egy fisher-price-os zsiráfot kockákkal, meg egy könyvet :D Pesrze a könyv kivételével mindegyik teszveszes. :)
Vendég
 


Sziasztok Csajszikák :D

Na, végre több időm van, mint csak belekotyogni a dolgokba..... :lol:

Brid :? Sajnálom a rosszulléteet :? Mit etél tegnap?Lhet valamilyen összetevő okozott problémát, aztán most hogy kijött, bízz bene,hogy jobb lesz.Azért ha kicsit jobban vagy, gyere tudósítani :)
Nnnna, most már kezdesz egyenesbe jönni, talán rájönnek az okos magyar dokik, mi a baj.... :wink: még az a fránya kromoszóma-dolog van vissza! :?
Ha nincs magas lázad, talán nem H1N1 :wink:
Engem meg sosem hiányol senki, brühühühühhü :cry: :lol:

Jajj, nekem is most volt a terheléses cuki vizsgálat most 2 hete, igaz szülés után 6 hóünappal kellett volna visszamennem, de ez ugye 3 órát igénybevesz, addig meg a Manóval mi lett volna cici nélkül? :)

Nóci :) De most miért szúrtak téged?
Apa is beadatta magának a cégnél ingyenesen mindkettő influ-oltást.Én nem merem, elég szarul volt aznap. :?
De mi mondjuk a Manóval ki sem mozdulunk szinte, csak a levegőre, emberek közé nem.

Kitty :) húú, te nagyon pedáns csajszi vagy!! :) ablakmosás...hmm, én tavasszal szoktam meg ősszel kb :oops:
Nálunk iszonyat sok a por, másnaponta port kell töröljek, meg porszivóznom kell, meg hát a Manó miatt is ugye, mindent megtapogat :)

Megvan a karácsonyi ajándék Marcinak, egy rakás kis műanyag állatot kap(imádja! :D )meg egy fisher-price-os zsiráfot kockákkal, meg egy könyvet :D Pesrze a könyv kivételével mindegyik teszveszes. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Fürti, én pont ma reklamáltalak volna. :D De megelőztél. :lol:
Nálunk ugyanez, én is alig megyek emberek közé.
Ablakmosás ugyanez, porszívózás a földszinten 2naponta, nappali-konyha felmosása 2naponta, ahol tündérke mászik. Muszáj. :roll:

Bridget, voltál ügyeleten? Hogy vagy? Aggódom...

Nóci, a sajtos-tejszínes csirke receptjét Pendi leírta, csak nincs címe. Én úgy szoktam, hogy a kizsírozott tepsit teleszórom reszelt sajttal, aztán a panírozott húst is megszórom. Így egyszerűbb. :wink:

Kitty, az ismerősöd no comment...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sikerült a vatera-n leütnöm egy alig használt járássegítőt, ami kismotor egyben. Úgy örülök. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok azt hiszem tul fogom elni...reggel 4kor a szofan aludtam el ulo pozicioban mikozben mertem a lazam :shock: :lol: :oops:

Roka azota sincs ma azt sem tudom mit egyek :x valami otlet :roll: :?

Kesobb vegigolvasok majd mindent de most meg pihenek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Fürti
nekem meg az allergiám miatt kell port törölni állandóan, no meg nem is tudom elviselni :oops:

Beze
és azt még nem is írtam, hogy van neki egy 9 hós babája...

Bridget
keksz, főtt krumpli jó ilyenkor, vagy babapiskóta teával.
Jobbulást!!!
Vendég
 


Sziasztok Lánykák :)

NMagyon el van tűnve mindenki ebben a szép időben :D

Bridg, hogy vagy?

Előlem elvitték a tervezett karácsonyi ajándékot :evil: :(
Vendég
 


Sziasztok!

Kittyy ez tényleg nagyon durva!!! :evil: :evil: :evil:

Fürti, mi volt a tervezett ajándék?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bridget, hogy érzed magad?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Bocsi!
Tegnapi nap jól sikerült! Volt zöldség leves tejszines kuoricás csirke és almás pite! Jót dumcsiztunk!
Ma meg voltunk a manoval a dél pestiben kontrolon! Minden ok csak neki mind a két lábán össze van nőve a mutató és a középső ujjacskái, de meg vannak a csontok így sebészetre kell vinni, hogy elkülönitsék őket, mert ha járni tanul majd nem lesz ügyes az egyensuly miatt! Szal nehéz feladat vár ránk még!!!! De amugy minden koés! Aztán holnap megyünk a bokayba a picces főorvoshoz, hogy adjon papirt az emelt szintű családihoz! Szal holnap se tudom hogy leszek és mint!

KItty! Piri van?? Nincs?? Érzel valamit???? Ismi monnnyon le!!!

Brid! Ch-ról írok neked részletesen! De ha elküldöd privibe a címed küldök neked valami nagyon hasznosat!!!!! Szerintem az egyszerübb és azt bármikor előveheted!!!
És hogy vagy azóta?? Lázad van???? Voltál orvosnál?? Mit mondott???

Fürti! Sajnálom! DE elmondod mit néztél ki???

Beze! A járássegitő az nem a baby komp??? Lehet hülyeség, de vagy az micsoda???? Bocsi a tudatlanságomért! Kép van róla???

Na lassan pancsi lesz nálunk! Együtt lubickolok ma a manoval!
Legyetek jó rosszak!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Koszonom csajok a sok jot hianyolats,jokivansagot es otletet!!!!

Kitty
Haladunk hat csak ahogy mondod lassan de nem a mi hibankbol...hisz ha egyszer nem jonnek a butorok mit lehet tenni?Az etkezonek pl itt kene legyen nov vegere erre most szoltak,hogy csak januarban jon :shock: es mar szeptember 22-en megvettuk oket...szerinted????????Lemondtuk a franc var fel evet egy etkezogarniturara mert meg ha europabol jon oke megertem de azis csak 3honap nem 4 :shock: :twisted: Az asztalnak tegnap kellet volna jojjon....itt minden olyan sziszifuszin mukodik :roll:
Megint vv talan decemberben ha megtudom beszelni az itteni dokival :roll:

Furti
Azert nem irtalak teged mert te nem vgy eltunve...itt vgy bneten...a tobbieket viszont lenyelte a fold :shock: Salit ettem en csinaltam...csirkevel...apacska ugyanazt ette :roll: Te eredmenyed milyen lett? :idea:
Ugyi vgy,hogy mar beis vasaroltal karira 8) majd fotot kerunk!

Beze
Dehogy voltam...fel 4re elvonultak a rokak en meg elaludtam ulo pozicioban a szofan :lol: :lol: Azota sem volt semmi bar felve eszem :roll: Vateras jatekrol fotot kerunk! 8)

Noci
A cimem az mint a masik csak nem freemail hanem hotmail.com :wink:
Johet a tablicsku 8) Jol vgyok tegnap meg gyengusz voltam es a hasam is korgott de ma mintha elos nap vegre jol lennek :) dokinal nem voltam :roll: Nem is mondtad,hogy az ujjacskai ossze vannak nove :shock: de meg jo,hogy megoldhato es meg idoben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid :) örülök,hogyx jobban vagy!!!! :D
Majd rakok fotot, vagy linket a dologról, de még nem is biztos az ajándék sem :)
Az én eredményem jó lett, de sajna nem tudom pontosan az eredményt :oops: de határértéken belül volt minden, az biztos.

Nóci :) Jajj, szegény picilány :? Apa nagyfia is úgy született,hogy 2 klábujja össze volt nőve, most meg már egy nagy kamasz, 17 éves és bulizik ezerrel meg csajozik :lol:

Ilyen a járássegítő


http://www.babyaruhaz.hu/baby-termek.ph ... 22&kat=101

Drukk a kiemelt családihoz!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Apa szerencsére sokat van itthon velünk. Most meg, hogy ilyen szép idő van, délelőtt és délután is sétálunk nagyokat a Manóval. Péntekenként anyum itt van és unokázik, este meg apum is csatlakozik hozzánk.
Manó nőtt, bár a szerdai mérés szerint cm-ben kevesebb, mint amennyiel született. pedig nagyon nőtt. És 4020 g. Egyre hosszabb ideig alszik, és egyre többet eszik. Tejecsim kezd nőni, de nem az igazi még mindig. De nem adom fel!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Fürti
melyik járássegítőt nézted ki? Mert ezen az oldalon van egy pár :oops:
Babaszobán, vaterán nem nézted?

Nóci
piri nincs, és nem érzek semmit :lol:
Kiscsaj élvezte az együtt fürcsit?

Bridget
húzzatok bele, három nap és pé! ;)
Pedig azt hinné az ember, hogy egy ennyire fejlett országban gyorsan mennek a dolgok :roll:

Zsu
végre te is előkerültél! :D
Bence már egy hónapos :shock: Képet hozol róla?
Vendég
 


Sziasztok Lánykák :D

Beze :) FP elefántot vagy a zsiráfot néztem ki, ami ilyen kockabedobó is, de elvitték mindegyiket.
Most egy gombát vettem meg
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=808179352

Kitty :) járássegítőt nem veszek már az nem kell, csak a NócinaK mutattam meg, milyen az :)
Teszt?????

Zsu!Képet hozol?
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem vagyok csak nagyon nincs kedvem élni gondjaim vannak, és sajna elég komolyak! Így most lehet egy kicsit csak olvasó üzemmodban leszek!
Ha felocsudok igérem jövök!

Kitty! MOst egyedül csak miattad fogok jönni és olvasni!

Csajok, ha bármi extra történik akár jó akár rossz kérlek írjatok egy sms-t! Puszi

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Fürti
nagyon jó ez a gomba! én is inkább a képesség fejlesztőknek vagyok a híve, nem a sok bóvlinak :roll:

Nóci
remélem, akármi is az, hamar rendeződik, és visszatérsz!!!

A héten nem tesztelek, párom is azt mondta, hogy majd jövő héten. Meg amúgy is akkor akartam :roll: De azért kezdek aggódni, hogy megint gyógyszer lesz a vége, mert másik topikokban olvasom, hogy ilyen tünet, meg olyan tünet, nekem meg semmi :?
Vendég
 


jajj, Nóci, mi a baj?Privi? :roll:
Regivel van baj?Ugye nem?

Megcsináltam a pásztortarhit, hát mindenkinek ajánlom, eszméletlen fini!!!És iszonyú adag lett belőle, egy egész zacsi tarhonyával csináltam!Még vasárnap is ezt esszük szerintem :wink:

Kitty :) szóval jó lesz ez a gomba? :) Érzel valamit?
Vendég
 


Sziasztok!
A szüleim nem régen mentek el... itt voltak babázni egy kicsit :D :D :D :D :D :D :D :D

Kitty!
Mindjárt teszek fel új képeket!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu :)

Milyen szép nagy lett Bencus :wink: :)
csak anyatejet kap vagy tápit is?Mert nagyon kis kerek :)

Többiek mit csinálnak ebben a sz@ időben?
Vendég
 


Noci
Ne hulyulj ma mivan :shock:

Furti
Jah betegsegbol kiocsudtam most meg depis vgyok kicsit :?

Kitty
Ahh ha te azt tudnad...tegnap szallitottak az asztalt es a faliasztalt osszetortek vgy mi igy vissamnet a gyarba es csak 27-en hozzak a masikat :twisted: ,az etkezonk meg mondom januar kozepen akar jonni :twisted: ahh :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg :? hát mi a baj már?
itt az időjárásra lehet fogni a depit, iszonyú milyen köd, nyálka van, fúúúújj! :evil:
Nézem, nemsokára eredményed meglesz :wink:
Vendég
 


Bri, Tényleg, mostanában nem írod,hogy bulizni jártok.Már nem jártok?
Vendég
 


Nóci,
mi történt?Ugye nem Reginával kapcsolatos? :? :roll:

Bridget,
most olvasom,hogy jobban vagy megfázásilag.Depi?Ilyet is ritkán hallok tőled :roll: Remélem nem süppedsz nagyon bele azért :roll:
Anyciról nincs híred?Nagyon eltűnt...

A blogodat azért olvasom ám :wink: és nem tűntem el,csak nagyon keveset vagyok itthon,de pl az este is írtam,de mire elküldjem vendégek jöttek és a küldés helyett kiléptem :evil: :roll:

Zsuzska,
jaj,de kis édes Bence :D Most nézem,hogy csak 1 hónapja szültél :shock: ,nekem úgy tűnt azóta több idő telt el.Így is rohan az idő,én meg siettetném is?Haha :lol:
Te hogy vagy?

Fürti,
akkor te megfőztél jó pár napra :lol: Jó ez a gomba tényleg :D

Kitty,
mikor is tesztelsz?Nem lehet keddnél hamarabb?(szépennézős szmájli),ugyanis akkor elutazok,és csak pénteken jövök hazaaaa :cry: Nem bírom már az izgalmakat :lol:

Beze,
remélem jól vagytok...most valahogy nem jut eszembe mit akartam neked írni :oops: Pedig párszor írtam a héten,csak nem küldtem el :roll: ,arra soha nem maradt időm :evil:


Lányok,
nem tudom ha még jövök hétfőig,kedd reggel van a repülőm Brüsszelbe,de ha más nem,jövő hétvégén itt leszek.De ha írtok,olvasni azért foglak benneteket 8)

Azt hiszem 2 hét múlva műtik anyumat
:roll: ,szuper,be sem mehetünk majd hozzá,mert karantén van :roll:
A lányom kikészít,ennyire rossz jegyei,mint az idén még soha nem voltak,kitűnő tanuló volt...most meg :roll:
Velem kb ennyi van mostanában,semmi különös :? Igaz a mondás,miszerint kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond :roll: Hol van már,mikor az volt a legnagyobb gondom,hogy x-szer ébredt éjjel :roll: :x

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Fürti
tegnap óta elég érzékenyek a mellbimbóim, mára meg még érzékenyebb. Más tünetem nincs, meg igazából azt se tudom, hogy ez most mitől van...

Zsu
nagyon aranyos nagyfiú Bencus! Jól megnőtt!

Bridget
mi a baj? Remélem, nem a pároddal kapcsolatos!

Enis
ez aranyos volt, hát meggondolandó :wink: Ha eljutok vhova, és tudok venni, akkor lehet! De itt a faluban nem veszek, mert félórán belül mindenki tudná :?
Lányoddal próbálj meg beszélni, mert annak oka van, hogy leromlottak a jegyei! Ilyen idős koromban nekem is nagyon leromlottak, de nekem a társaság miatt, amibe belekerültem...
Vendég
 


Kitty,
épp ez az,hogy tegnap mondta az ofő,hogy semmi gond nincs a magaviseletével,csendes,rendes,ügyes,jaa,és hogy igyekszik a tanulásban is :shock: Mondjuk több szülői is volt már emiatt,hogy nagyon leromlottak a jegyei mindenkinek. :?
Társaság...ugye én itthon vagyok,mikor megy és jön suliból,mivel ráadásul délutános is,sulin kívül nem tud sehova menni.És ami fura,hogy tanul ő,sőt,na,de mégis a jegyek nem ezt tükrőzik. :evil: Amiből rossz jegyei vannak,fizika,kémia,tudom,hogy fél a tanároktól,mert nagyon szigorúak,de ez sem lehet kifogás :cry:

Hihi,
azért gondolják a faluban,hogy összebújtok a pároddal :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve,tudom,milyen is ez,látom a sógornőmnél is,pl egy csak írta egy másik fórumon,hogy képzeljem mit gondolhatnak róla ,mikor a gyógyszertárban műfogsor ragasztót kér,meg pelenkát(a nagyijának) :lol: Főleg,ha sor van mögötte,mindenki elképedve néz rá :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Naa,ugye,van már tüneted is 8) Pár napja írtad,hogy semmit nem érzel.
Tessék példát mutatni itt másoknak :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Megyek kocsit takarítani,bár lehet nem találom meg a ködben :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Kitty, hú, ez kezd nagyon izgalmas lenni!!! EZ nagyon jó jel, simán lehet babától! Kérünk tesztet!!! Pozitívat! :lol:

Enis, Reni jegyeire sajnos nem tudok mit mondani, még nincs tapasztalatom e téren. Remélem, minden megoldódik. A fizikát mindig utáltam, a kémiából a szervetlent szerettem, az ment is.
Jól vagyunk, köszönjük.

Nóci, mi a baj? Ugye nem Regivel? Várunk vissza nagyon!

Bridget, ezek a bútorszállítók! :evil: :evil: :evil: Hát én is ki lennék akadva!!! :evil:

Fürti, jó ez a gomba. :D

Itt a link.

http://www.vatera.hu/fisher_price_jaras ... 18058.html

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Enis
akkor nem lehet, hogy a tanárral van a gond? Munkatársam fiáéknál is pont ez van matekból, hogy mindenki (még a kitűnő tanulók is) nagyon sokat rontottak.
Gondolom, hogy nem azt hiszik, hogy sose bújunk össze, de azért ennyire nem kéne tudniuk...

Beze
nagyon jó áron vetted ezt a járássegítőt, láttam újságban is, baromi drága...

Ismerősöm elhívott vásárolni, így kaptam az alkalmon, és vettem tesztet. Negatív lett, ami még nem lenne a világvége, ha megjönne. De még várok pirianyóra, aztán felhívom a dokit, és kérek egy uh-s kivizsgálást, mielőtt gyógyszert írna fel.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak nem birom nélkületek, de nézzétek el szük leszek!

Igazából csak Kitty miatt jövök, mert nagyon izgulok! Na jó mindenki másért os izgulok csak most Ő van közel a pirihez! Bár mást nem is tudok, mert nincs ovus vonalzitok!!

A lényeg, hogy ne Ginussal van a gond egésszen más a helyzet! Nem apa se mielött erre tippeltek! De itt nem írom ki, mert nem kell mindenki lása! Meg ne is nagyon kérdezzétek, mert ezen csak én tudok segiteni! És nekem elég kellemetlen!

Kitty! Sajnálom a nega tesztet, de ez már szerintem kezdi surolni a nemnormálisság határát! Nem igaz, hogy ennek így kell lennie! NIncs erre valami bogyó?? És nem mondták, hogy ez szülés után beáll?? Vagy ezzel így kell élni?? Mert ez borzasztó!!!!

Csajok! Aki ismeri a teszveszt annak a segítségét szeretném kérni! Le tudja nekem írni valaki lépésről lépésre, hogy hogy kell eladni rajta?? Mert Én akárhogy probálkozom egyszerüen nem megy!!!! Venni tudok, de eladni nem!!!!!!!!!! És volna mit eladni!!! Mert kidobni nem szertném, mert pl egy új kis kosztümöt eladni nem kéne! És abba csoda lenne ha vissza fogynék! Na mindegy ha valaki tud segiteni azt meg köszönném!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó estét mindenkinek!!!

Fürti!
Tejcsi mellett kap tápit is.... nemhiába 4020 g volt hétfőn. Kíváncsi leszek. mennyi lesz majd holnap után.
Nálam tegnap itt volt anyum, úgyhogy takarítottunk, vasaltunk és babáztunk. Ma meg aludtunk, pihentünk, barátaink meg nem régen mentek el.

Enis!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen, nekem is úgy tűnik néha, hogy ezer éve született Bencus.
Én nagyon jól vagyok, imádok anyuka lenni. Apa is rengeteget segít nekem szerencsére. Sebem gyönyörű, alig látszik. Már nagyon várom a 6 hetes kontrolt... aztán szex, szex, szex...
Nagyon szurkolok anyudnak, hogy minden rendben legyen a műtéttel majd. Lányodhoz meg kitartást.... lázad biztosan.

Kitty!
Remélem, nem hiába érzékenyek azok a mellek!!!!! Azért drukkolok!!!!

Bridg!
Remélem, a rosszkdeved hamar elműlik!!!!

Nócikám!
Kitartást, ha beszélgetni akarsz, hívj nyugodtan!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jelentes
Anyum ma volt a dokimnal es megkapta a receptet a TSH-mra anyum mar felis adta 100db es minden nap 1szemet kell szednem aztan ra 1honapra vv ellenorzes...es ugy tovabb :) 3nap mulva itt lesz 8) Ma elvoltunk setalni tok jo ido volt...este meg nemsokara megyunk szulinapi buliba 8) holnap meg talan kocsikazunk kicsit meg nem tudom...hetfon jovok vgy holnap ha tudok 8)

Furti
Jonnek az unnepek...jegygyuru a tema a teveben a reklmokban....es hat en meg itt vgyok,mint hajadon :roll:
Nem jarunk bulizni mert itt nem ugy megy,mint japoiban :twisted: itt sorbaallas van a helyekre tudod mint a filmekben :evil: es ha fentvgy a listan akkor bemehetsz elobb...aztan ha sorba is allsz akkor sem kapsz asztalt...ahoz is benfektesnek kell lenni...en meg aze nem megyek club-ba,hogy alljak a tomegnyomorban az itallal a kezemben... :roll: parom se birja azt... :roll: o szokott menni neha a kollegakkal meg amikor nem voltam itt..amugy 1szer voltam...igy nincs kedvem de ma megyunk majd meglatom milyen lesz :roll:

Enis
Hat igen nem vgyok en az a depis fajta csak azert szerettem volna tudatni es is elo ember vgyok es nekem is vannak rossz napjaim...fentebb irtam mi is a gondom....nem fogok belesullyedni....ha eltelik karacsony akkor majd varom a Valentin napot es ha akkor sem akkor marciusban leszunk 3evesek na es utana ha akkor sem kapok gyurut akkor jon majd a kicsit melyebb depi :?
Anycirol annyit tudok,hogy valami volt a szivevel de azota se semmit... :roll:
Hova utazol te?Minek? :shock:
Kép
Anyuddal mi van?nem is mondtad :shock: jobbulast neki :!:
Kép
Lanyodat meg billentsd seggbe...mert ha most elkanaszodik akkor onnantol mar csak csuszik lefele :? itt van ocsem...o is igy kezdte jo o fiu...de latnad most :twisted: :roll:

Kitty
Furtinek irtam mi is a "bajom" nana,hogy a parommal kapcsolatos...de majd tulelem :roll: Latom mar teszteltel is...akartam irni sajnos a menzinek is legalabb 20fele tunete van es raadasul megegyezok is vannak ami mindkettot mutathatja :? sajnalom a nega tesztet de legalabb nem altatod tovabb magad...neked valami baj van viszont a ciklusoddal multkor sem akart megjonni :roll: Nem akarsz egy hormon kepet csinaltatni :roll: 3.cn vv peteereskor vv es 21.cn vv :roll: ebbol sokminden kiderulne :roll:

Noci
En nem ertek ezekhez az eladasokhoz :? remelem minnel elobb megoldodik minden foleg,hogy jon akari is jolenne azt nyugiban tolteni :? :roll:

Zsu
Hat remeljuk a virtualis barataim majd segitenek tulveszelni ahogy eddig is :roll: Bence meg mindig marha jo pasi :wink:

Beze
Tudnam meg ragozni oket de szora sem erdemes. :evil: Lanykad,hogy van?Aranyos ez az oroszlan 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt Kislányok :)

Nóci :) Én is azt írom, mint Zsu, ha gondolod, hívj fel beszélgetni :wink:
A teszveszen én sajna eladni még nem adtam el, csak veszek.Én sem tudom sajnos,hogy megy az.Szerintem valami kód kell, amit levélben kapsz majd meg.A vevőnek is így volt, kapztam valami azonosító kódot levélben.Gondolom, nem egyértelmű, én is annyit kínlódtam, bénáztam a vevésnél is először :oops:

Bridg :? Sajnálom ezt a letargiát, gondolom, hogy rosszul esnek dolgok :? Igen, az a baj,hogy mindig csak vársz.....és finoman te nem tudod felvetni neki? :roll:
Meg hát ha komolyan gondolja veled, akkor azt úgyis érzed és a papir nem számit.....de az is igaz,hogy minden nő álma a gyűrű aztán meg a menyasszonyi ruha.Én magamról tudom.Mondjuk én elvekből nem költöztem volna össze senkivel, na de ennek vallási okai vannak.

Enis :) Brüsszel?Húha!Voltam én is ott, nekem Antwerpenben volt vőlegényem.Éltem is kint fél évet. 8)

Kitty :? sajnálom a nega tesztet :?

Na, tegnap nekünk is volt birkózás, éreztem a petefészkeimet, szurkált rendesen, pedig még a pém odébb van, de most aztán másnaponként elkapom apát :wink: :lol:
Aztán utána meg képzeljétek, elkezdett ömleni a tejem, tiszta olyan lettem :lol: érdekes, nem?valszeg a méhösszehúzódásoktól, ami ilyenkor ugye van :lol: :oops:
Úgyhogy Zsu, hallod? :lol: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Kitty, sajnálom, én biztos voltam abban, hogy babát vársz. De ez tényleg nem normális, hogy csak bogyóval jön piri. Szerintem is kérj hormonvizsgálatot!

Fürti, mennek a drukkok ezerrel! Én is szívesen lennék már újra várandós, de amíg ilyen hulla vagyok örökké, addig inkább nem. :roll: :oops:

Bridget, köszi, jól. A járássegítő nekem is nagyon tetszik, alig várom, hogy megkapjuk. :D
Teljesen megértelek, nekem nagyon fontos volt, hogy a férjem ne csak a barátom/élettársam legyen, hanem a férjem. Mi egy hónappal az összejövésünk után már beszéltünk házasságról, aztán 21 hónap együtt járás után összeházasodtunk, lassan 4,5 éve. Előtte több, mint 1 évet együtt éltünk. Beszéltetek a házasságról?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Brid, látom, hamarosan eredmény lesz, de jó! :wink:
Bogyó remélem, segíteni fog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nóci, teszveszhez nem értek, én vaterázok, oda nem akarsz regizni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Eddig egy másik topikba írtam, nem olyan rég vagyok fent az oldalon.
Mi a férjemmel nem olyan rég kezdtünk bele a baba"projektbe".
De ezt a hónapot úgy érzem sikertelenül zárjuk, mert feszülnek a melleim, pénteken kéne megjönnie, és ezek szerint meg is fog. Sajnos. Most van egy kis elkeseredés.
Látom ti ,ár jól ismeritek egymást, örülnék neki, ha ellátnátok tanácsokkal.
Üdv mindenkinek!!!
dorka84
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?