Új privát üzeneted érkezett!

Na, mit mondtam! :oops:
Vendég
 


Mizu Röpcsi, készülsz már a keddre?
Sok sikert aznapra!
Vendég
 


Ditke de jó hogy jelentkeztél!:)))))))))
Sajnálom a rossz dolgokat, remélem, hogy nem halál vagy válás:(
Röpcsi, cukrosok világnapja volt? Tök jó!:) Nem is tudtam!:)
Ma jó eredményeket mértem, csak 5,2 volt nekem az étkezés után. De már csak húst és tejtermékeket eszem, ja meg zöldségeket. Elég uncsi dolog.
Vendég
 

 
 

Igen Twist, tegnap volt a cukrosok világnapja, ami végülis a mi napunk is volt :!: :D :(
Gratulálok a jó eredményhez! :wink:
Ha mindennap nem is, de minden minden másnap olvasom ám a naplócskátokat! :D Tudod Twist, sok babás ismerősöm van és egytől-egyig mindenki nagyon szépen vezeti a babás naplóját, nagyon szépek külalakra is és tartalmilag is. De egy valami van, amit egyik sem tartalmaz, pedig szerintem fontos lenne! Tudom, mindenki úgy vezeti a naplóját ahogy akarja, de Twist a Te naplódat, nemcsak kismamák olvashatják, értik meg, hanem mi gyerekre várók is megérthetjük és körülbelül átélhetjük, hogy Te Dorottyával min mehetsz keresztül és ez szerintem nagyon jó :!: A kisbabádhoz való kötödésed, szereteted, érte való aggódásod, odafigyelésed mellett minden olyan terhességeddel kapcsolatos információt leírsz, amit mi még nem tudunk, de így valamelyest általad, általatok megtudhatunk, "veletek együtt átélhetünk".:D Mindig napról, napra, hétről, hétre újabb és újabb dolgokat írsz le, mint Dorkával kapcsolatban, mint úgy egyáltalán a babák fejlődésével kapcsolatban. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy Te és Dorka, hogy vagytok, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogy vajon a könyvek, net arról a hétről, hónapról mit ír. Szóval ez a napló, blog, nem mindennapi, mert nemcsak egy kismama szemszögéből nézi, mutatja be a dolgokat, hanem egy egykor velünk együtt babáért küzdő ember szemszögéből is, aki egykor velünk küzdött a babért, aki tudja, hogy hogyha a kismama érzéseket még átélni igaz nem tudjuk, az innen-onnan beírt terhességgel kapcsolatos információk elolvasása után nagyjából ezeket a dolgokat átélhetjük, megtudhatjuk.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Én nem ARO-ra járok, csak érdeklődöm tőletek, hogy van ingyenes rákszürés a klinikán, vagy hogy müködik ez most?

Krisztike!

A kezem nekem is fáj mind a kettő (én ugyan jóval idősebb vagyok tőletek) Naponta nagyon sokat gépelek.

Most masszírozásra járok ill. reumán kapok holnaptól kezelést, és van csuklószorító, olyan mint egy gipsz. Ezt reuma orvos írja fel, és recept alapján gyógy. segédeszközként kell megvenni.

Sajnos ha nagyon nem jó a kezed, gipsz várhat rá - na én ezt nem szeretném, ezért is próbálok vele törödni.

A massz.lány szerint, aki csinálja, folyadék halmozódik fel benne, ezt a masszázs eltávolítja és a nyirokrendszeren keresztül eltávozik a szervezetből.

De tényleg sok pihenés kellene. Ha nem használ, fordulj orvoshoz!

Amugy mindenkinek jó babásodást, az áldott állapotban lévőknek szép babavárást!

üdv
kispatak
Vendég
 


sziasztok!

Twist,
örülök,hogy ilyen szép a cukorértéked!Nagyon becsüllek az önfegyelmedért,hát elhízni nem fogsz,az biztos! :wink:

Ditke,
végre itt!Jaj,ijesztően hangzott,hogy ennyi rossz dolog történt,de remélem,jól vagy!

Lányok,akik már inszemeztetek,előfordult már veletek,hogy késett a mensi az inszemes hónapban?Nekem sosem szokott és most esze ágában sincs megjönni,pedig ma is teszteltem,negatívat.már tutira ki kéne mutatnia inszem után 16 nappal.Holnap megyek a profhoz,ha megjön,ha nem,mert rengeteget kell rá várni,de énnekem erre csak holnap lesz módom.Nagyon izgulok.A Murbernél meg jelentkezem,ha megjött.Már nagyon szeretném,ha elkezdődne az új ciklus,ha már nincs baba.
Vendég
 


kispatak
Küldtem neked privit!!
krisztike54
 
 


Mmzsó!Nekem az inszemes ciklusom mindig 31 napos volt!Amúgy 28 szokott lenni.
Puszi mindenkinek!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Köszi,Kamilla!Nekem is 28-29 napos szokott lenni,most 31 lesz!Ugyanis már picit rózsaszín,holnap megjön reggel tuti.Egész délután görcsölt a hasam,sőt,este koncertem volt és azalatt is végig!De végre kezdődik az új ciklus!
Vendég
 


Röpcsike, aranyos vagy:) Én is úgy próbálom írni a naplót, hogy kézikönyv is legyen úgymond. Amiből tudni lehet, hogy hétről-hétre mit kell csinálni, milyen vizsgálat következik és az milyen pontosan. Azért is írom, hogyha lehetne második babám, akkor ezt a naplót fogom olvasgatni, hogy tudjam mi vár majd rám, hol tart a baba a fejlődésében stb. Ez amolyan "vezérfonal" lesz egy második babánál. Az is fontos, hogy melyik héten mit érzek, hol fáj, hol szúr stb. Erre is jó felkészülni.

Mmzsó, nekem pontos volt a mensi inszemi után, én sosem reménykedhettem, mert mindig 28 nap és pikk-pakk megjött! :-(
Izgulok érted, hogy Urbancsek prof. belemenjen a kezelésbe. Ha nem, akkor Murber dokihoz menj vissza, hogy ilyenkor mit ajánl? HÁtha Murber doki felelősséget vállal érted és így Urbancsek prof belemegy a kezelésbe.
Vendég
 


Sziasztok!

Csajok, rákszűréssel kapcsolatban a következő dologra jutottam!
Szerintem a rákszűrés vizsgálat nem lehet akadálya annak, hogy elkezdjük-e a programot vagy sem (Istenem de elkezdjük!!!) méghozzá azért nem, mert 1000% hogy vannak olyanok, akiknek a kezelés: terminált, inszem, lombik alatt jár le az 1 év és akkor kell megcsináltatniuk a rákszűrést, amikor a kezelés már javában zajlik, nem :?: :?: :?: Tudom, hogy nem kellene kombinálnom, bocsi :oops: , csak ma reggel ez úgy eszembe jutott :!: :D
Biztos, hogy vannak akiknél kezelés közben járt le az egy év és akkor kellett elmenniük rákszűrésre, volt akinek jó volt akinek kevésbé volt jó az eredménye, de emiatt nem hinném, hogy leállítottak volna náluk kezelést. :roll:
Vendég
 


Röpcsi nyugodj meg ez nem akadálya a lombikkezdésnek hogy nincs kész a rákszűrés.
Te ne is hozd holnap szóba magadtól,hátha nem is tünik fel neki.
Ha rákérdez nyugodtam mond hogy megtörtént márcsak a leletre vársz!Röpcsike csak határozottan!Tudod!
Meglátod holnap ilyen tájt már megkönnyebbülten szaladsz a patikába a cuccosért :wink: :lol:
Drukkolok neked,és irj mihamarabb a prof. után!
Mmzsó remélem továbbléptek!Szoritok!
Mikor mész a prof.hoz?

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok!Megjöttem a klinikáról és olyan boldog vagyok!A prof elsőnek behívott és azzal fogadott(mintha soha nem mondott volna mást),hogy írnom kell egy nyilatkozatot,hivatkozva az onkológus véleményére,hogy vállalom a véleményben leírt kockázatot és kérem a kezelést.

Elmondta,hogy milyen vizsgálatok kellenek (szokásos hepatitis,AIDS,altatás előtti).Ezeket szépen megcsináltatjuk,ráérünk,ugyanis a Karácsony miatt tényleg nem kezdhetünk ebben a ciklusban 20.napon(ezek szerint nekem is long protokoll lesz).
Addig is kértem Urbancseket is,hadd legyen még egy inszemünk.Mondta,rendben,menjek Murberhez UH-ra.Ennyi.
Murber megnézett,ja azt persze nem írtam,hogy rendesen megjött ma reggel.Na,szóval rendben vagyok,4.naptól 1X1 Clostilbegyt,hétfőn (8.nap) vérvétel,UH.megy minden,mint a karikacsapás!

Röpcsi,
neked is ezt kívánom,hogy így menjen holnap!Logikus,amit írsz a rákszűrésről!Hajrá!

És mindannyiunknak hajrá! :wink:
Vendég
 


Kép

Hú de jó mmzso akkor nálatok is beindul....++++++
Kriszti, te is csütörtökön jösz az ARO-ra :?:
én 8-ra megyek vérvételre+uh-ra.... akkor lehet,hogy talizunk :!: :?: :lol:
Csajok jön még valaki csütörtökön :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


Halihó sziasztok, végre letudtam ülni ide írni! :D
Vendég
 


röpcsi
Nagyon drukkolok neked a holnap miatt!!!!!!!!!
Bizti elkezditek a lombikot.Én tudom.
mmzsó
Neked meg szívből örülök hogy belement a prof.De jó!!!!!!
Nemsokára boldog anyukák leszünk :D :D
Adri
Igen csütörtökön megyek a klinikára.Te is jössz?De jó
akkor talizunk!!!!!!!Én is 8-ra megyek.Vérvétel,ultrahang.
Azért írok keveset,mert nagyon fáj a kezem.Holnap megyek
vele orvoshoz.Ha nem vagyok sokáig,meg ha nem írok az
azért van.Bocsi
Röpcsi
Holnap írjál feltétlen hogy mi volt.Ok?Megy a drukk ezerrel :!: :!:
krisztike54
 
 


Krisztike,
jobbulást továbbra is!

Röpcsi,neked ezer drukk holnapra!!!
Vendég
 


mmzsó,
Köszönöm :!: :D Küldtem Neked privit! :wink:
Vendég
 


Kamilla
De jó, hogy itt vagy ismét közöttünk!!!:D
Örülök, hogy egészségileg jól vagy, mert mindig az a fontos, hogy az ember egészségileg rendben legyen :!: :!: :!: :D :wink:
Szomorúan olvasom, hogy nem kaptátok meg a türelmi időt a megelőlegező szocpolra! :( :? :oops: :evil:
Hihetetlen, bosszantó, gusztustalan és pofátlanság, hogy az ember felveszi a pénzt és nem azért nem esik teherbe, mert nem akar vagy mert nem tesz meg mindent a babáért, hanem mert orvosilag bizonyítottan teherbe esni nem tud és ezért ezt az egész rendszert működtető ember(ek), aki(k)nek biztos 10, 20 gyerek(e) van vagy azthiszi(k), hogy az emberek ebben a hú, de jó világban örömmel vesznek fel hitelt úgy (vannak) vele, ha letelik az idő mindegy milyen papírt tesznek elé, ha gyerek nincs, akkor semmi, de semmi nem jó, elfogadható :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Érdekes ez a magyar állami támogatás! :roll: :evil: Szürke hétköznapokon, amikor az ember lestrapáltan v. az életkörülményeik elgondolkodva ül a tévé előtt vagy hallgatja a rádiót, egyszer csak azt hallja, ha ezt és ezt Ön megcsinálja, beviszi és bemutatja, ennyi és ennyi határidőn belül, akkor ilyen olyan támogatásokat kaphat. :D Ennek hallatára az emberek szemében felcsillan egy remény, hogy azonkívül, hogy majd beledöglik a fizetni valókban, valamicske öröm őt is érheti, ha látottakat, hallottakat végig csinálja, beleegyezik. És ahogy ezt elgondolja, máris a mézesmadzag rabja lesz, követi és először a lehetőségnek nagyon megörül, de aztán később azt kívánja, hogy bárcsak ne ment volna bele ebbe az egészbe! :evil: :( :? :oops:

Egyébként azért nem semmi egy ország vagyunk ám :!: :!: :!:
Nemrég volt a tévében, hogy milyen kevesen vagyunk, milyen kevés idehaza a népesség, mert a nők nem szülnek és csak azért vagyunk viszonylag sokan mert a bevándorlók bejönnek és itt szülnek.
Az, hogy a meddőségi központokban nők és férfiak ezrei várakoznak, orvostól-orvosig járnak, vizsgálatról-vizsgálatra mennek, nem éppen olcsó gyógyszereket vesznek azért, hogy kisbabájuk v. kisbabáik egy igazi család legyenek, egyáltalán nem számít, nem lényeges :!: :!: :!: :!: :!: :!: :? :evil: :evil: :evil: Vajon miért nem vállalnak az emberek ebben a xar gazdasági helyzetben gyereket :?: :?: :?: Mert vannak, akik nem olyan szerencsések, mint mondjuk mi, hogy ki tudják fizetni az orvosokat, a kezeléseket, a mindennapi kiadásaikkal együtt vagy most az új szabályok miatt esetleg nem fér bele a bűvös 20 beültethetőségi számba és akkor annyi, mert már akkor nincs is, nem indul kezelése :!: :evil: Avval, hogy szűkítik a beültethetőségek számát, az eddigieknél sokkal kevesebb esélyt adnak azoknak, akik erre a kezelésre mennek, készülnek. Ez komolyan mondom egy vicc :!: :evil:

Ha így haladunk, érdemes lesz majd azon is elgondolkodnunk, hogy vajon ha itt az idő és szülni fogunk, akkora már biztos, hogy lesz babaszületési létszám szűkítés is és mondjuk ha ikreket várunk, akkor lehet, hogy az egyiket éjfél előtt a másikat meg másnap, azaz éjfél után szülhetjük majd meg, mert az első gyerek mégy létszám belüli volt, de a másodiknak már csak másnap szabadott megszületnie :?: :!: :?: :!: :evil:
Nagyon remélem és szurkolok, hogy össze sikerüljön szednetek a pénzt :!: :D :wink: :wink: :wink:
Kamilla, hallgatok, mint a sír a rákszűrésről én soha életembe nem is hallottam erről a vizsgálatról, vagy ha mégis akkor már maga a vizsgálat megtörtént! :D
Vendég
 


Mmzsó
Sajnálom, hogy megjött, a francba :( :? , viszont nagy örömmel olvasom az óriási hírt :!: :!: :!: :D 8) :wink: Gratulálok mmzsó a lombikprogramban való engedélyezett részvételhez :!: :!: :!: :wink:
De jó, hogy a prof. ilyen jól állt (mintha mi sem történt volna, nem lett volna előzménye) most hozzá a dolgokhoz, annyira, de annyira örülök neki :!: :!: :!: :D 8) 8) 8) Ez a nap legnagyszerűbb híre:!::D
Az esély mindenkinek jár és biztos, hogy hogyha a mostani inszemmel, aminek az elkezdéséhez szintén gratulálok :D :wink: , sem jönne össze a baba, a lombikkal biztos, hogy sikerülni fog ( :!: :!: :!: :wink: ) és semmi, de semmi probléma nem lesz a kezelés alatt, minden a legnagyobb rendben fog zajlani és nemsokára egészséges kismama és picurkája lesztek majd :!: :!: :!: :D :wink:
Nagyon drukkolok a mostani inszem sikerességéhez :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Ditke
Szevasz! :D Már a farkas után küldtem az embereimet, hátha Ő
tudja, hogy hol van a mi kis elveszett báránykánk :!: :D :lol: :lol: :lol: Mhm….sajnálom, hogy sok rossz dolog történt veled :( , de nagyon örülök, hogy lassacskán már kezd kiderülni az ég és hamarosan újra közöttünk leszel :!: :!: :!: :D 8)
Gyerek várunk már nagyon :!: :!: :!: :D


Babaimadó
Jobban vagy? Kikúráltad már magadat? Folyás elmúlt, nincs már panaszod?


Adri
Gondolom, szépen haladsz a Closti szedéssel:!: :D :roll: Nekem is csak hőhullámai voltak a bogyó szedése alatt, semmi más :!: :D
Injekciót, Fostimont v. Merionalt nem is írtak fel?
Kíváncsi vagyok mennyi és mekkora tüszőid lesznek:!: :D
Drukkolok nagyon :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
Nagyon cuki a vonalzód, drukkolok, hogy lassan összekészülődjön és hozzád tartson a pircúrkád :!: :D :wink:
Vendég
 


Kispatak
Jó kérdés, hogy vajon van-e a klinikán ingyenes rákszűrés vagy sem?! :roll: Én sajnos ezt nem tudom! :( Nekem régen az ARO-n csinálták, múlthéten meg megpróbáltam az ambulancián valamelyik dokival elvégeztetni, de vagy amikor gondolom én, hogy megtudták volna csinálni, nem tudtam elmenni, hétvége fele meg azt mondták, nincs orvos aki megcsinálná :!: :? :oops:
Én holnap megyek a klinikára az ARO-ra is és le az ambulanciára is rákszűrésre. Én mondjuk helyi lakos vagyok, pár házzal arrébb lakok a klinikától, nem tudom a kerületbe bejelentett lakosok mennyit számítanak itt. Azhiszem, aki nem ebbe a kerületbe tartozik azt a kerületébe küldik vissza, de ez nem biztos :!:
Vendég
 


Kriszti
Köszönöm szépen :!: :D Holnap jelentkezek a hírekkel :!: :D :)
Sajnálom, hogy nagyon fáj a kezed :!: :( Remélem, holnap a doki bácsi minél hamarabb meggyógyít majd :!: :wink:
Párod, hogy van, jobban van már :?: :?: :?:
Én is úgy érzem, hogy holnap elkezdjük :!: :D :wink:


Twist
Hétvégén nem, de ma készültem volna a holnapi napra, de annyi telefon meg elintézni való volt, hogy fel is kaptam a vizet, mert egyszerűen wc-re alig tudtam kimenni! :evil: Persze nem azt mondom jó volt ez a kis pörgés, de azért késő délutánra nagyon jól jött már egy kis nyugalom és csönd! :(
Nemsokára éjjel 1 óra lesz és még nem vagyok álmos, pedig le kellene már feküdnöm aludni! :oops:

Luna
Neked mikor kell elkezdened szedni a Clostyt? Emlékszem, hogy írtad, hogy 2 dobozzal írt fel a dokid, de, hogy mikortól kell pontosan elkezdened szedni arra nem emlékszem, hogy írtad volna?! :roll:
A párodnak nemsokára mennie kell majd a dokijához, jövő héten hétfőn, ugye?
Pénteken elvileg este ment hozzád a postás, nem tudom a levelet sikerült aztán átvenned? Csak azért kérdezem, mert tiszta bolond volt aznap a gépem.
Vendég
 


Nagyon szépen köszönöm Lányok a szorítást és a drukkolást :!: :D
Holnap jelentkezem, mi volt a dokinál :!: :D
Vendég
 


Röpcsi! Nagy drukk mára!! Majd gyere és mesélj, milyen volt!!

Milyen levelet küldtél? Email és privi nem érkezett. POstai úton küldtél valamit?

Férjem jövőhét hétfőn megy a vizsgálatra.
Clostit majd a 3. naptól kell szednem 5napig, napi 3x1 adagban. Szombatra várom az "Édes Piroskát"... :)

Múlt héten megcsináltam 1x az Aviva tornát. Este éreztem, hogy szúrkál mindkét petefészkemnél. Aztán picit rózsaszíneztem is, nem vér volt, hanem valami... Valami történt odabent.... Remélem jó dolog. :) Babára nincs reményem, mivel a doki nem látott semmit UH-n.

Mmzsó: sajnálom, hogy megjött. Örülök, hogy lesz lombikotok, meg drukkolok az inszemhez is!! :)

Krisztike pihentesd a kezedet!! :)
Vendég
 


Röpcsikém, köszi, jól vagyok.Olvasgatlak Titeket, csak nem nagyon van mit írnom. Drukkolok nektek!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Csajok!
Most jöttem a dokitól.Krónikus ínhüvelygyulladásom van
azt mondta.Adott volna gyógyszert,de mivel szúrom magam
azt mondta így most nem adhat.Vegyek magamnak csúklószorítót
és pihentessem.Jó mi?Hát ez van.
Röpcsi beszámolót kéünk :D :!: :!: :!:
krisztike54
 
 


Krisztike pihentesd!
Nekem volt/van egy tépőzáras szorítóm, igaz én azt akkor kaptam, amikor csukló haránttörésem volt. Aztán évekig kellett, illetve akkor használom még, amikor nagyon sokat gépelek. Úgy szoktam, hogy bekrémezem valami sportkrém félével, és bedunsztolom a tépőzárassal.

Vagy ilyenkor ilyet se lehet használni?
Vendég
 


Sziasztok! Kép
ELKEZDTÜK :!: :!: :!: Kép Kép Kép Kép Kép

Mindjárt beszámolok a nap történéséről, de mielőtt hozzá kezdenék megszeretném köszönni Nektek, Mindenkinek, hogy szurkolt és drukkolt Nekünk, köszönjük szépen :!: :!: :!: :D :D :D
Csajok csak ülök és nézek magam elé, még most is alig tudom elhinni, végre elkezdtük :!: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi, GRATULÁLOK akkor mindent bele :!: :!: :!: :lol: :lol:
Nem írt fel Urbancsek mást csak a Clostit..... :roll: kellett volna :?:
Krisz, akkor Csütörtökön tali az ARO-n........ :lol: :wink:
Töbieknek is.. Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Röpcsi!Hurrá! Ez nagyszerű! Drukkolok tovább!

Badró, neked is persze, meg mindenkinek, aki akciózik.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Röpcsi de örülök,már nagyon megérdemelted ezt a boldog napot!
Kivártad türelemmel és alázattal.
Gyönyörű tüsszőket és minden jót kivánok a jövőre nézve,mostmár hamarosan belépsz te is az anyák sorába :wink:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


röpcsi
Jaj nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én tudtam hogy kezdhetsz.Annyira hittem benne.
De jó!Mikor adod be az első szurit?Majd írd le milyen volt.
Ja ha kiváltod az injekciókat,ne a kliniával szemközti patikában
tedd,mert nagy lehúzás az egész.Csak jószándékból írom.
Adri
De jó akkor tali csütörtökön :D
luna
sportkrémmel kenem én is,meg be van fáslizva.Most
is a bal kezemmel írok.
krisztike54
 
 


Sziasztok!

Na, este 6 órától aludtam idáig, de még mindig álmos vagyok, nagyon elfáradtam ma, de nem érdekes a lényeg, hogy elkezdtük!!! :D
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek, igazság szerint mi is nagyon hittünk a mostani kezdésben, annyira éreztük, hogy el fogjuk most kezdeni, hogy azt elmondani nem tudom.

Kriszti, ma megmutatta Andrea (?), hogy hogyan kell beadni, holnap kezdem magamtól! :D Mondta, hogy praktikus ülve beadni, de persze állva is be lehet adni magunknak. Csak arra nem emlékszem, hogy így kell lennie a szurinak: )- vagy kicsit kicsit ferdén (leengedett szuri véggel), tehát, úgy mintha törpék lentről nyilaznák a hasamat :?:

Hogy érted azt, hogy a szemközti patikába lehúzás az egész gyógyszer kiváltás?
Vendég
 


Röpcsiiiiii!!!!

szuper! :wink: Hajrá!

krisztike,hogy érted azt,hogy lehúzás?
Vendég
 


Jaj bocs,Krisztike,nagy K-val!
Vendég
 


Röpcsike, de csodás hírre jövök!:)
Mmzsó, nálatok is.)
Urbancsek profnak millió puszi, hogy két házaspárt is ilyen boldoggá tett a kezdéssel:)))!!!

Röpcsi, milyen szurival kezdesz, long protokoll?

Krisz, hogy állsz a szurikkal, csíp még, vagy megszoktad már? Ugye, hogy meg lehet szokni?
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este megjött!!!!

Ma hívtam a klinikát és holnap kell mennem!!!! :wink: Ki lesz még ott?

Este még benézek!!!!
Vendég
 


Szia ditke én és Kriszti ott leszünk reggel 8-ra megyünk vérvétel+uh-ra... :lol:
te mikor jösz :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri, tök jó az új vonalzód:))) Kislánykát szeretnétek?

Ditke, szuper, hogy te is mész a klinikára!:-)

Röpcsi, várom a beszámolót!
Vendég
 


Szia Ditke! :D
Én holnap csak az ambulanciára megyek, remélem valaki el tudja majd végezni a rákszűrést! :roll: Ha nem kell délig várnom, vizsi után felugrok 1 percre! :D :wink:
Vendég
 


Szia Twist!!!

Decapeptyl szurival kezdek, amit november 26-ig kell mindennap beadnom magamnak, utána meglátjuk.
Írom majd a beszámolót is, csak a tegnapi várakozás és rohangászás miatt a tennivalóimmal egy kicsit megcsúsztam. :wink:

Kriszti, a mensi megjövetelével kapcsolatban emlékszem, hogy írtad, hogy izgulsz, hogy meg e jön vagy sem. A konzikor a prof. által adott papíron rajta van a mensi megjövetelével kapcsolatos info, nem olvastad?
Vendég
 


Röpcsi, akkor veled is talizunk.....de jó Kép
Twist,nekem mindegy mi lesz csak legyen.....de "legbelül" lányt szeretnék... :roll: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!
Bocsi hogy csak ritkán vagyok,de a kezem miat.Még mindig fáj.
röpcsi
A szuri beadást ülve add be.Úgy jó.Én már kitapasztaltam.
45 fokos szögbe add be.De te fogod majd magadnak érezni
hogy jobb.Ja és ne aköldöködhöz közel,mert az fájni fog.
Én először oda adtam be és hát....
A klinikával szemközti patika azért lehúzós,mert rá volt írva
a deca ára a receptre,hogy 44 ezer valamennyi.Pontosan
már nem tudom,és 57 000 ft-ot fizettem.
A többi injekciót Vácon vettem meg az annyi volt ami a recepten volt.
Kíváncsiságból megkárdeztem mennyi lett volna a deca
azt mondta 44000 .Hát nem durva????
Van egy kis különbség.Úgyhogy én a többit Vácon váltottam ki.
krisztike54
 
 


röpcsi
A mensis dolog melyik papíron van?Na majd megnézem.
Jössz holnap te is a klinikára?De jó!!!!!!!Talizunk?
ditke
Te is jössz?Hát ez nagyon tuti.Az összes fórumos lány
ott lesz?Tök jó :D :D :D :D
twist
Már nagyon profi vagyok a szurikkal.De van amikor még csíp.
Ma is.De már nem gáz.Nagyon jól megszoktam.
Te jól vagy?
krisztike54
 
 


Sziasztok!

Csajok nekem 1/2 1-1/2 2 között kell mennem, de még előtte megyek mert van egy találkám a klinikán 1/2 12-12 körül!!!! :wink:

Krisztike

Téged honnan ismerlek meg? Iwiwen fent vagy?
Vendég
 


ditke
Igen fent vagyok iwiwen.Ha megírod a neved privibe megkereslek.
Jó?Adri ismer egyébként.Ott leszek vele.Őt ismered?
krisztike54
 
 


De jó, hogy most sokatoknak elkezdődtek a kezelések, úgy látom, hogy a karácsonyfa alatt sok + teszt várható. Végre:))))

Hát így-úgy vagyok, néha görcsölgetek, azt mondják, hogy ezek egyre rosszabbak lesznek. Nehezen mozgok, de sebaj, ezt már kibírom:)
Vendég
 


twist
Nem baj,már nemsokára nem fogsz görcsölgetni.
Majd ha a baba megszületik mindent elfelejtesz.
Kárpótol mindenért.Meglátod.Már én is alig várom,
hogy görcsölgessek:)
krisztike54
 
 


Sziasztok

Krisztike: Hová sikerült dokihoz menni? Nem jött be a reuma vagy most mi van? Én kapom a kezeléseket meg a masszázst, de egyelőre még semmi sem használ. Idő kell hozzá. Van csuklószoríó, ezt reuma orvos irja fel akkor sokkal olcsóbb!

Röpcsi:

Remélem sikerül minden és a rákszürés is! Kiváncsi leszek meg tudják-e csinálni ott. De az tényleg rossz, hogy ekkora klinikán ne legyen egy doki aki megcsinálja? Furcsa! Ha nem a finanszírozás hiánya miatt nem csinálják, akkor érthetetlen. Na mondjuk én végül is SZTK-ban csináltattam.

Azt hiszem egy másik lombikos oldalom írta valaki, hogy megpróbálnak minden vizsgálatot SZTK alapon csináltatni, hogy ne kerüljön annyiba.


Patikákról irtok:

Tényleg nagyon érdemes szétnézni, mi hol merre meddig. Nagy árkülönbségek lehetnek. Belvárosi és nagy forgalmu patikákat kerülni kell! Főleg a vény nélkül kapható szereknél vannak nagy különbségek.

De minden ilyen költségre és magándokira nagyon ajánlom az egészségpénztári tagságot. Anyukám szemüvege igy legy 40%-kal olcsóbb!

Jó babásodást

üdv kispatak
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?