Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Belluskám!Az 5.-e tuti nem jó,akkor lesz kicsi lányom 14 éves :lol: Most készült el a személyije,azóta tiszta nagylányként rohangál a lakásban :lol: A másik időpont előreláthatólag jó nekem.Én egyedül mennék,viszont Apa süti adagját is megenném a cukiban :lol: :oops: Nagyon vissza kell fognom magam,mert 9 kg-nál tartok,és a doki bácsi azt mondta,só és viz diétára fogjam magam.Megjegyzem,uaz a dokim van,akihez Zsuzska járt.Lehet,hogy ő a piszkafákra gyúr? :lol: Én nem! :lol: Katám!Melyik csapat is volt az?Én néztem őket az este,bennt maradtak?Nem semmi ez a Fáy...Szerintetek ő alapból ilyen fasz,vagy csak a műsor ezt kivánja meg tőle?Ahogy folyamatosan oltják egymász a Stolh-al,az nem semmi... :oops: :shock: Hol vagytok lányok?

salygabó

Gabó,
a legelső csapat volt, akik kosaraztak. Szerintem nem sikerült jól nekik, meg tényleg béna volt a ruhaválasztásuk. Mondjuk azért meg sajnálom őket, hogy tegnap délelőtt sérült le az egyik srác, így kicsit felborult a koreográfiájuk. Az a srác a volt ofőm fia, aki végül beszélt a műsorvezetőkkel. Ja, és nem jutottak tovább.
Nekem amúgy nem jön be ez a műsor. Az meg irtó gáz, hogy 1 szem nő van a mezőnyben. Az a pasi...hát elég furcsa, de szerintem ő ilyen lehet alapból. Végülis mit várunk tőle??? Olvastam egy interjút, amiben elmondta, hogy neki nem kell gyerek sem és ő az anyukájával él és teljesen jó neki, mert kiszolgálják.....

i.kata

Sziasztok csajok!
Ma elszakadtunk itthonról egy kicsit apával,de mióta vannak gyerkőceim még vásárolni is utálok,de már muszáj volt elmenni venni magunknak ruhákat,hát a rosszcsontjaimmal meg nem megoldható a próbálgatás! :lol: Alig vártam,hogy hazaérjünk hozzájuk! :D
De viszont olyan fincsi keksztekercset csináltam,kicsit sokat ettem belőle! :oops: Anyuék meg hoztak a Tápiószentmártoni hurkafesztiválról hurkát,nagyon rég ettem,de azt is bevétkeztem,mert nagyon fini volt! :oops: Most meg hulla fáradt vagyok,de még csak most állok neki a fürdőszoba takarításnak! :?

Gabókám!
A 28.v29. jó ezek szerint ha jól értem?Reméljük tudunk egyeztetni!Eszek veled sütit én is ne aggódj! :oops:
Remélem még most a hét elején más is jelzi hogy jönne!Kriszta jön az tuti! :D Legalább is eddig úgy néz ki! :D
Lehet,hogy kiürül tőlünk a cuki! :oops: :lol: :wink: 8)
Na,hát akkor lánykád felsorakozott elénk az 5.-ével a sorba! :lol:
A kilókkal ne foglalkozzál,így is biztos nagyon csini vagy!A kettőtök egészsége a fontos most! :D

Kata!
Én pont a kosarasokat nem láttam!Sajnos!
De nekem már az alapban nem tetszik a műsorban,hogy az énekes és egyéb kategória együtt van!Szerintem ha van egy viszonylag jó hangú énekes,akkor nem fog labdába rúgni más kategória!De persze ez csak az én véleményem! :roll: :lol:

Puszi mindenkinek!

phpBB: Kép
belluska

Belluska,
hát igen, nem mérhető össze ennyi más kategóriás produkció. Egy akrobatikus show-t nem lehet összehasonlítani egy zenés műsorral szerintem.
Meg ahogy megfigyeltem olyan is bekerült, akinek tehetsége nem sok volt, viszont a tini lányoknak annál inkább bejött. Nem szeretem, amikor a nézők szavazata dönt....

i.kata

Sziasztok! Mindenkinek szép hetet! :D
A szülinaposok tekintetében akkor (egyelőre) én vezetek: az enyém 1-én van! 8)
Ezért mi valószínűleg 30-án tartjuk meg a családnak egy ebéddel, így 30-a biztos nem jó. 29-én meg készülök rá, így az sem az igazi - csak esetleg valami nem túl korai időpontban. A következő hétvégére meg elvileg épp visszakapom a babáinkat - de ez nagyban függ attól, hogy 1 hét múlva, amikor feltehetően a 3. napom lesz, mit mondanak majd a dokik az UH után. Ha akkor sem tisztult ki teljesen a bal oldali petefészkem, akkor feltételezem, nem kezdjük el a stimulálást. Ekkor a dec. 5-6. nekem jó lenne találkozóra. Szóval, engem inkább ne vegyetek figyelembe az időpont megválasztásánál. Ha mégis jó lesz valamelyik, úgyis megyek! :wink: Puszi mindenkinek!
hbzs

Sziasztok

Kata, Belluska
igen ez a kép van fenn iwiwen is. Nagyon nagy volt a sapi úgyhogy be kellett gyűrnöm a feje mögé, hogy ne érjen le az orráig :D azért áll kicsit olyan csálén
Jelentem második fogacska is átszakította az ínyét ha jól láttam (nem egyszerű a szájába nézni mert azonnal megharap :lol: ) kicsit nyüszi volt a hétvégén, de gondolom az idő miatt is.

csajok nem tudom hogy mennék-e a talira :( nekem elvileg mindkét 7vége jó, de tényleg nem tudom hogy elmennék-e, mert kezdek egyre jobban félni ettől az újinfluenzától :( mostanában ha nem muszáj nem viszem a Petit nyilvános helyekre.

Hbzs
jaj nemsokára kezdesz, annyira izgi!! remélem addigra minden rendben lesz a petefészkeddel és mehet a stimu!

szép napot mindenkinek

ui: Babszi mindenkit puszil, nagyon elfoglalt a melóhelyen de majd ha lesz ideje beugrik :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Jó reggelt!

Hbzs!
akkor valószínű úgy akartad írni ugye,hogy a 29.-e az nem jó és 28.-án meg készülődsz rá!Na mennyien vagyunk decemberiek! :shock: :wink: Azért inkább én bízom abban,hogy a mostani inszem sikeresen elvégezhető lesz,még akkor is ha inkább nem találkozunk!
De még hátha tudsz jönni!
Amiket írtál kávézókat azok hol is vannak?

Ha a hellyel kapcsolatosan van még valakinek ötlete írja meg!
Egyenlőre nem túl sokan leszünk! :cry:

belluska

Fitie!
Megértem,hogy Petit nem szívesen viszed sehová!Mondjuk én természetesen nélkülük mennék!(de hát kis időre van kire bízzam) :D
Gratula a második fogacskához! :lol:
Ma megyünk védőoltásra Barnival(hármat kap),szegény! :cry:

Babszi!
Puszilunk,majd gyere!

belluska

Belluska!
Köszi a kiigazítást! Igen, így akartam írni... :oops:
A mostani már nem inszem lesz (hiszen már megvolt a kötelező 6), hanem az első lombik!!! :roll:
Én ezt a kávéházat írtam:
http://www.zilakavehaz.hu/
Ez az Üllői úton van, a XVIII. kerületben. (Tőletek is nagyon könnyen megközelíthető. :wink: )
Drukkolok Barninak, hogy ne viseljék meg nagyon az oltások! Ezeket 1 szúrással kapja meg, vagy külön-külön? :shock:

Fitie!
Gratulálok a 2. fogacskához! Ezek aztán beindultak rendesen! :D
Megértem, ha Petikével nem szívesen indulsz neki egy nyilvános találkozónak ebben az influenzás időszakban! De rettenetesen fogunk hiányolni, ha nem jössz!!! :(
hbzs

Hbzs!
Bocsi,hogy én is inszemet említettem,pedig annyira bennem is van ráadásul,hogy már lombikkal folytatjátok! :oops:
Sajnos három szúrást jelent Barnimnak,csak ha már így is úgy is sír,akkor a doktornénink(akit nagyon szeretünk)azt javasolta,hogy már felesleges még külön napon megsírkatni szegényt!Remélem nem lesz gond,mert ráadásul hétvégén megyünk a kölyökhajóra (alma együttes koncertre),imádják a gyerekek!De mi is párommal,olyan jól bevonják a gyerekeket a koncertbe! :lol: Majd csinálok fotókat! 8)
Az Üllői út valóban jó nekünk nagyon! :wink: :lol:

belluska

Nagyon tetszik ez a kávéház!!!!!! :D

belluska

Sziasztok Lányok!
Azért én is megnéztem azt a kávéházat,tényleg gyönyörű szép!
bné_szilvi

Szilvi!
Természetesen én nagyon szeretném ha téged is megismerhetnénk,de nem akarok erősködni!Meglátod nem fogsz bennünk csalódni! :lol: 8)
Hsg-t megcsinálták már?Jól emlékszem ugye hogy arról volt szó?

belluska

Belluska!
Sajnálom szegény Barnust! :cry: Remélem, nem lesz túl nagy megrázkódtatás számára, s a kedves doktornő legközelebb is kedves lesz a számára is! :roll:
Jó szórakozást a hétvégére nektek a kölyökhajón! Várjuk majd a képeket, ahogy a két lurkótok együtt énekel az együttessel! :D
A kávéház nekünk a kedvencünk, nem csak a kávéház része, hanem az étterem is persze! (Tőlünk csak néhány perc sétára van. 8) ) Minden nagyon finom, és kinézetre is szuper - csak hát egyáltalán nem olcsó... De mindig vannak díjnyertes fagyijaik, s - ahogy már írtam - az elmúlt 3 évben ők készítették "az ország tortáját" augusztus 20-ra. A kedvencem a tavalyi: a szatmári szilva torta! :wink: :D

Szilvi!
Nagyon remélem, hogy te is ott leszel a találkozón! :wink: Ott a helyed! 8) Puszi
hbzs

Belluska!
Igen,arról volt szó,hogy megcsinálják a HSG-t,de egyelőre mással próbálkozunk. Most kaptam Norcolutot,ami meghozta a mensit,majd Clostilbegytet szedtem egészen tegnapig. Pénteken megyünk UH-ra és meglátjuk vannak-e használható babaalapanyagok a pociban. Nagyon remélem!
Igazság szerint jelenleg Kistarcsán kezelnek, mivel a diabetológusom és a Sipi között finoman szólva sem volt nagy egyetértés gyógyszerek terén,így azt mondta a diabetológus,hogy nézzek körül doki terén. A lombik miatt viszont úgyis itt kell maradok.Jelenleg azonban Kistarcsán kaptam bogyókat (végre!!!)

Hbzs!
Igyekszem ott lenni a találkán!Köszönöm a meghívást!(Belluska Neked is köszi!)

Nekem egyébként bármelyik időpont megfelel!Alkalmazkodom a Többiekhez!
bné_szilvi

Szilvi!
De jó, végre volt mensi! :D Drukkolok, hogy az UH-n lássanak szép, használható tüszőket, s minden a lehető legjobban alakuljon utána is! :D
hbzs

Avandametet akart adni a Sipi, viszont a diabetológusom nem engedélyezte. Ezen volt is egy vitájuk,hogy van-e hatása a terhességre vagy sem. A Sipi kért inzulin-szint vizsgálatot, ami szerinte igen magas volt,csak azt nem vette figyelembe,hogy a napi 3000 mg Merckformin mellett kapok 70 NE inzulint is naponta,mivel a PCOS miatt cukorbetegségem is kialakult.
Így viszont én lógtam a két doki között a levegőben,hogy akkor most mi a helyzet. Így sajnos nem engedélyezte a Clostit se szedni,hiába jött meg végre a mensim vagy valami olyasmim.
Én úgy vagyok vele,hogy mindegy hogy ki,csak valaki kezeljen.
Most kaptam bogyókat,és már nem látom olyan borúsan a dolgokat. Hátha így több esély van a babára. :D
bné_szilvi

hbzs!
köszi,aranyos vagy!már alig várom a pénteket!
reménykedünk mi is,hogy volt haszna a bogyóknak!

Egyébként én is megnéztem azt a progeszteron krémet,nekem eléggé meggyőzőnek tűnt, a nő,aki ezzel foglalkozik válaszolt is az emailemre és ő kifejezetten hasznosnak tartaná az esetemben,arról nem is beszélve,hogy természetes anyagból van,tehát,ha minden igaz,ártani nem árthat,és ez már jó pont.
bné_szilvi

Sziasztok lányok:)
uuu lehet kicsi maradi vagyok, de én most fedeztem fel egy újságot, ami szinte rólunk szól.
a HelloBaby magazint:) annyi ötlet tipp van benne, hogy, én épp ma fizettem rá elő.
A mostaniba, is PCO-ról mindent leír, az inzulin rezisztenciáról, minden...
Nagyon klassz!!!
http://www.hellobaby.hu/
beus84

Megvolt az oltás!Csak kicsi pityergés volt!Kata most nagyon vagány volt mert ő nem kapott! :D
Kérdeztem kíváncsiságból a védőnőt,úgy hogy a doktornő nem hallotta a H1N1 oltásról,mosolygott és azt mondta,hogy ő igazából nem fejtheti ki a véleményét! :roll: Erre hazafelé bementünk a kedvenc kis közértünkbe és ott újságolta a csajszi,hogy az iskolából hány gyereket ledöntött az oltás!Olyan dilemmában vagyok,de egyenlőre nem adattatom be nekik!Doktornő azt mondta,hogy két héten belül döntsek! :roll: Olyan nehéz helyesen dönteni!Nekem még nem voltak betegek gyerekek komolyan egyáltalán és félek hogy nehogy ettől legyen bajuk! :roll:...na mindegy ne haragudjatok,hogy itt ezzel idegesítelek benneteket!

Szilvi!
Szuper,hogy volt mensi,reméljük szuper tüszős híreket kapsz majd!Olyan nehéz lehet ez az orvosok közötti dilemma!De a lényeg a végeredmény!Örülök,hogy benne vagy a találkozóban! :P

Beus!
Te is gyere!Remélem jók az időpontok és veled is találkozhatunk majd!
Na,szupi egy ilyen magazin,jó böngészést,olvasgatást!

belluska

Belluskám!Én is dilemmázok a szurin,nagyon sok minden szól ellene,sok mellette.Édesapám azt mondta,ha ennyire ártalmas a virus,miért nem teszik kötelezővé?Szerintem neki van igaza...Lehet,hogy ennek az oltásnak is politikai,haszonszerzési célzata van....Ki tudja?Mi,kisemberek biztos nem,mi laikusok vagyunk ehhez.Én is tanácstalan vagyok,de Embike születése miatt pedig hamarosan döntenem kell,nincs mese...Na hagyjuk is,nehogy meg legyek kövezve.....Milyen kis ügyi ez a Barnuska,látod,látod.... :lol: :lol: Szilvi!Örülök,hogy itt vagy,remélem,itt is maradsz köztünk...!!!!!!!!!!!Hbzs,olyan izgi,hogy mindjárt itt a te időd,akkor ezek szerint még az idén lombikoztok?Puszi mindenkinek!

salygabó

Gabó!
Gondolom milyen nehéz döntened neked is! :roll: Én kismamaként nem merném beadatni,de persze a franc se tudja mikor mivel tesz jót és rosszat az ember!Talán nem hezitálna az ember,ha egyhangúak lennének az érvelések! :roll:
Simi a kis drágának!

Hbzs!
Én mikor lombikoztunk mindig arról ábrándoztam,hogy majd anyuéknak a fa alá egy kis uh. kép kerül egy kis frappáns szöveg kíséretében!Remélem nektek a legszebb Karácsony lesz! :P

belluska

Belluska!
Köszi, tényleg ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék! :D
3 év alatti gyerekes családok esetén nem az az általános javaslat, hogy a környezetük (a felnőttek) oltassák be magukat? :roll:
hbzs

Hbzs!
De,nekem is mondta,hogy ha párom és apuék beadatják maguknak az is jó,de hát nem csak velük találkoznak a gyerekek!Ki tudja,már kicsit be vagyok sokallva tőle! :roll: :D

belluska

Sziasztok!

Szilvi,
voltál már endokrinológusnál? Szerintem azok a dokik értenek leginkább ezekhez az inzulinos problémákhoz. A nőgyógyászok igazából csak mostanában tanulják, a diabetológus meg nem is orvos, nem? Vagy tévedek, és doki? De szerintem nem. Érdemes lenne szerintem megkeresni egy szakdokit.

Beus,
én még nem is hallottam erről az újságról, de én is meg fogom rendelni :lol:

Belluska,
szegény Barnus, 3 szuri?

Gabó, Belluska,
mi végül beadatjuk a szurit. Párom már mondogatta, hogy ő szeretné, mert az utazgatások alatt könnyen összeszed bármit. Én meg végül azért döntöttem a szuri mellet (pedig nagyon elleneztem), mert felvette a WHO a listájára és jó minősítést kapott és a hatékonysága is jó állítólag. Apumék beadatták és nem lett semmi bajuk. A terhes felesége is, meg a 6,5 éves hugim is megkapta. Ja, és az ismerőseink között is egyre több a beteg. Unokahugim is beteg lett pénteken, 1 óra alatt jó magas láza lett, de szerencsére nem tartott napokig, úgyhogy reméljük nem H1N1 volt.
Mi holnap reggel kapjuk.

Hbzs,
lehet csúszás a lombikban, szóval még lehet simán el tudsz jönni a sütizésre :lol:

És a többiek? Gyertek sütizni!!!!!!!

i.kata

Szia Kata!
Már hiányoltalak! :P
Persze!Én is beadatnám,csak félek!De ezzel szerintem sokan vannak így!De valóban párod is sokfelé megfordul,mit tudni mikor mit szed össze!Anyum is hezitál rajta,de ő is fél! :roll: Még van pár napunk végig gondolni!

Wepe,Minnie,Ladiva és persze mindenki!
Tessék jelentkezni a sütizésre!Hamarosan asztalt kell foglalni! :P :wink:

belluska

Kata!
Ja igen,csak a bal karja maradt ki Barnimnak a szórásból szuri terén! :cry: Még csak most aludt el negyed órája! :shock:

belluska

Belluska,
az a baj, hogy állítólag 2 hét alatt váltja ki a hatását. Szóval ha hamarosan esetleg járvány lenne, akkor már szinte fölösleges oltatni. Én vettem itthonra fertőtlenítős kézmosót és most ahogy hazaérek az első utam a fürdőbe vezet. Meg van kézfertőtlenítő gél a táskámban, és ha mondjuk boltba megyünk, utána egyből fertőtlenítem magunkat :lol: :oops:
Ma fejeztem be a szakdogámat, ezért nem voltam :lol: De már itt pihennek a példányok az asztalon bekötve :lol:

i.kata

Kata!
Tudom,ezt mondta is nekünk a doktornő! :?
Igen,hát mi amúgy is minden télen fertőtlenítős kézmosóval mosunk kezet(szeretem nagyon,Clarasept) és a kis "kézipoggyászomban",párom életmentő táskának nevezi :lol: nekem is van a fertőtlenítő gél mindig(amit nem kell lemosni),mert a gyerekeknek még a mc-is sültkrumpit sem merném anélkül odaadni a pénzfogdosás után!A fürdőnk már inkább egy műtéti bemosakodóhoz hasonlít! :lol: :lol: :lol: 8) :wink:
Megpróbálunk vigyázni,de ezt eddig is minden télen megtettük,remélem kimaradunk a szórásból! :roll:

belluska

Kata!
Le sem merem neked írni,hogy megyek vasalni! :shock: :wink: Pusza!

belluska

Belluska,
te vasalás fun! Néha kölcsönözhetnél egy kis energiát :lol:
Én meg felébredtem, mert rájöttem hogy egy jelölés lemaradt a szakdogám egyik tervlapjáról, így most megpróbálom kézzel rárajzolni, pesze úgy, hogy ne nagyon látszódjon, hogy kézzel van :roll:

i.kata

I.Kata!

Persze,voltam endokrinológusnál (Belgyógyászati klinikán),vele kezdtük a történetetet, de hiába mentünk,mert ők sem tudták összerakni a képet.Olyan szempontból volt hasznos,hogy levették a vért a hormonvizsgálatokra. Egyébként mióta kiderült,hogy PCOS-m van,hirtelen neki is eszébe jutott a betegség.Azóta 3 havonta megyek hozzá kontrollra. Amúgy a diabetológus dokim volt az első,akinek eszébe jutott a PCOS gondolata, végüli neki köszönhetem,hogy ma már kezelnek. :lol:
A diabetológus egyébként természetesen orvos,más nem is adhat inzulint,stb.(legalábbis a törvények szerint nem) Szerintem akire Te gondolsz az a dietetikus. ( ő az,aki a diéták beállításával foglalkozik-olyanom is van).Nálam úgy van,hogy nagyon szoros diabetológiai ellenőrzés alatt vagyok és folyamatosan tartják a kapcsolatot egymással az orvosaim,így bármi baj van az egyik területen, a másik a sajátján tud segíteni,nehogy baj legyen ott is.
Hosszú keresgélés után sikerült ezt a diabetológus doktornőt megtalálnom, mert előtte nem is foglalkoztak érdemben velem más kórházakban.Pedig,ha akkor odafigyelnek,lehet,hogy már előrébb járhatnék... :(
bné_szilvi

Kata!
Hát felesleges energia már nem nagyon marad nálam! :lol:
Te szegény,gondolom ilyenkor minden gondolatod a szakdoga körül forog(még éjjel is) :?

Szilvi!
A lényeg,hogy most már jó kezekben vagy és kezelnek!Örülök neki!

belluska

Szilvi,
értelek, és tényleg elég bonyolultnak tűnik. Itt a kerületben van egy endokrinológus magándoki, akit mindenki csak dícsérni tud. Ő ha jól tudom elég körültekintő, figyel minden részletre. Nem lenne érdemes azért kikérni még1 doki véleményét? Vagy az már csak bekavarna?
Igazad van, én hülye a dietetikusra gondoltam (tegnap már nem fogott az agyam) :oops: :oops:

Belluska,
kár, pedig most szívesen kértem volna egy kicsit :lol:

i.kata

Sziasztok! :D

Kata!
Gratulálok a szakdolgozatod elkészítéséhez! :wink: A védésed mikor lesz?
hbzs

Hbzs,
köszi! Majd december közepén, de még nem tudom a pontos dátumot.

i.kata

Gabó,
a kedvedért kitöröltettem azt a swingeres topicot innen a szomszédunkból :lol:

i.kata

Katám!Azt hogy csináltad?Csaknem te voltál a rendszergazda? :lol: :wink:

salygabó

Ez a túró rudis torta szelet itt a cuki étlapján nagyon csábitó.... :roll: HMMMMM

salygabó

Gabó,
hajnalban ébredtem és nézegettem, milyen fórumok vannak itt és van egy olyan, hogy Szerkesztő. Láttam hogy oda írnak ilyesmikkel, és látod, bevált :lol: Persze ha hiányzik, akkor csinálhatunk újat :lol:

i.kata

Kata!
Te milyen ügyi vagy,és mindezt hajnalban! :shock: :lol: :wink:

Gabó!
Látod milyen jó,hogy már képes leszel meg is enni a fini sütit!Persze rosszullét nélkül! :wink:

Kicsit elvagyok kenődve,hogy ilyen kevesen leszünk! :cry:
Azt hittem többen szeretnének jönni!

Csajok képzeljétek Katám rá van kattanva az Isztambul nevű számra,már a könyökömön jön ki! :lol: :shock: És persze folyamatosan táncolni kell vele.Igaz eléggé "táncoslábúak" vagyunk,de nem tágít,csak ezt a számot hallgathatjuk! :shock: :lol:
Naponta százszor minimum! :D

belluska

Sziasztok!

Szilvi! még beleférek a 8 napba, így sok boldog névnapot kívánok és drukk neked doki, gyogyi és az UH miatt!

szegény szurisok :(

Én kicsit el vagyok havazva, pedig még nem is esik :)
meló, szakdoga és természetesen a családom :D
Kicsit furi ez a met, mert 1 hét alatt híztam 1,5kg-ot, amiből szűken sikerült felet visszanyomni kb 1 hét alatt. Lett egy kis pocakom is, ami eléggé zavar :( No mindegy, olvastam, hogy ki kell tartani :) Nekiálltam kevesebbet és mást enni mint eddig, és a mozgás is tervben van! Hét vége felé meg fog jönni, aztán mehetek 3. napi vv-re! Már várom :oops:

Valakinek valami Intézeti ügye van mostanában? Aktualitások?

Ölelés mindenkinek!
sonjus

Sziasztok!

Sonjus,
én majd csak decemberben megyek az intézetbe vv-re.
Szakdogával hogy állsz? Én tegnap adtam le :lol: Este meg is ünnepeltük páran :lol:
Mi 1 hete vetünk Nintendo wii-t, és kb. 2 naponta izomlázam is van :lol: :lol: Nálam most ez a mozgás és a feszültséglevezetés :lol:

Belluska,
nem volt azért nagy dolog, írtam 1 mondatot :lol:

i.kata

Belluskám!Legalább van izlése annak a lyánynak,mert jó kis pörgős szám tetszik n eki! :lol: Gondolj bele,hogy lejtenél a New York,New York-ra? :lol: :wink:

salygabó

Jó reggelt!

Mi van csajok?Sehol senki?
:cry: :cry: :cry:

Pusszantás mindenkinek!

belluska

Sziasztok!

Belluska,
én mondtam, hogy fogyóban vagyunk :cry: Úgy tűnik a babásaink elpártoltak, kivéve Gabót és Wepét.

Majd januárben felpörögnek a többiek is, amikor kezdődnek a kezelések. Addig is drukkolunk Hbzs-nek. :lol:

i.kata

Kata!
Nem vagyok önmarcangoló :lol: ,de remélem nem a találkozó miatt nem jönnek a csajok! :roll:
Reméljük hamarosan ismét a régi lesz a topik és sok lesz a laptető! :lol: :wink:
Így van,Hbzs most tiéd minden drukkunk! :P
Aztán meg jönnek a többiek!
Csak annyira szeretem tudni pláne a kismamiainkról,hogy jól vannak!Szeretem ha néha bejelentkeznek!

belluska

Jó reggelt mindenkinek! :D

Kata!
Köszönöm szépen! Tegnap este vettem be az utolsó fogigyogyit, így néhány nap múlva megjön, s jövő héten megyek 3. napi UH-ra. NAGYON szeretném, ha végre nem látnának semmit a petefészkeimben!!! De nem tudom, mi lesz, mert időnként éreztem a bal oldalon valamit (szúrást?) - ami alapján az az érzésem, hogy történik ott valami... Rám férnek a drukkok!!! :roll:

Belluska!
Esetleg tudnál egy összefoglalót adni a találkozónkról? (Nekem úgy tűnik, közöttünk te vagy a fő "rendezvényszervező"! :wink: :lol: ) Ki várható, melyik nap legyen, csajos buli-e, helyszín - s javasolni valamilyen időpontot? Ha konkrétabban látjuk, talán a többiek is könnyebben csatlakoznak majd, remélhetőleg! :wink:
hbzs

Hbzs,
ne is gondolj cisztákra, még a végén bevonzod a rosszat. Most csak az lebegjen a szemed előtt, hogy hamarosan ott lesz 2-3 szépséges kis embrió a pocidban.

Csajok, nem vagyok nagy Danubius rajongó, de szoktam hallgatni. Tegnap este hallgattuk az utolsó órájukat és itt bőgtem a kanapén. Olyan rossz volt hallani, hogy mennyit jelentett az ott dolgozóknak és persze a hallgatóknak is. Állítólag 2000 ember volt a rádió előtt este.

i.kata

Kata!
Hidd el, nem vonzom a cisztákat! 8)
Azt meg egyelőre nagyon nehéz elképzelnem, hogy embikéket raknak vissza a pocakomba. Te nem így voltál vele, mielőtt az első lombikodra készültél? Számomra annyira ismeretlen ez az egész (még ha már sokat olvastam is róla), hogy fogalmam sincs, mit képzeljek. :roll: Talán, ha végre az első szurit beadom magamnak, már közelebbinek fogom érezni...
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?