Na lányok!
Mielőtt eléfelejtem:
Panndi, szegény-szegény Zsófi, már én is majdnem sírtam... remélem, hogy túl lesztek ezen mielőbb
Kutyafüle, ne fizess!
Tinu, melyik rádió? Mikor éesz?
Füles, persze, hogy van kedvünk! Mondjuk sajnos az idén már nem. Egy éjszakára ugrunk le osztálytalálkozóra, meg egy napra karácsonykor! De remélem jövő év elején össze tudjuk hozni!
Na, és köszi mindenkinek, aki tudta, hogy Csanival minden OK! Néni megvizsgálta jó alaposan, hogy miket tud, követi-e szemével a tárgyakat, fordul-e, kutyázik-e, mosolyog-e, magyaráz-e, próbál-e fölülni, mittudomén. És mivel mindent csinál, még jobban is mint a kora feltétlen indokolná, ezért megállapította, hogy Csani egy tök normális fél éves, akinek semmi baj az agyával. Azt mondta, hogy kis fejjel is született, ezért már eleve hátrányban volt, csak azt kell figyelni, hogy a növekedés üteme megmaradjon, az se baj, ha az alsó értékgörbén marad, csak nöjön a normál tartományban. Még kontrollra se kell visszamennünk, ha ez megvan.
Érdekeset mondott még kettőt:
1. Csani nem fog kúszni, hanem egyből mászni fog szerinte
2. "jobbos" Csani, és itt nem a pártpolitikai állásra gondolok!
Hanem, hogy volt egy idő, mikor kicsi korában mindig jobbra nézett, abból maradt valami: szivesebben használja a jobb kezét, szivesebben fordul jobbra, egy picit még hanyatt fekve is jobbra áll a teste. Ehhez miutatott egy-két trükköt, hogy hogyan fejlesszük egy picit a baloldalát, hogy ne csak azt a fránya jobbot preferálja. De azt mondta, hogy ez egy éves korára nyom nélkül el fog tűnni, és semmi köze a kiskutacskisbuksi problémakörhöz. Hát ez a sztori.
Ésésésés!!! A Szabolcska Mihály utcában (Allee-től 5 percre) találtam bioboltot (amit Hean ajánlott), és van ott minden kéremszépen!!! Holleanyócuccok, zöldségek, és cukortalan biogesztenyemassza 450 Ft-ért 250 gr! És biobolt mellett van pici babaturi "Kócbaba" a neve, és ott van sok szép Next cucc. Drágább, kb. 40%-kal, mint a belvárosi Hádák, de nagyon szép rendezett (méret szerint leválogatva minden), és szépek a ruhák, rengeteg Next. Szóval, Barbi, ha keresel szetthez valamit, érdemes bekuksizni.
Puszi!