na itt!
Gyöngyi!
Írom írom a neveket!!!23án akkor tényleg kihúzhatnánk,nem baj ha nincs ott mindenki aki benne van,legalább aki ott van húzhat magának!A többit titkosítjuk
Eddig kariaji:Marci,Csongi,Lara,Mira,Csani,Nóri,Brigi,Danó,Kamilla,Áron
Sissy talira:Szofi,Panndi,Tinu,Zsüci
Sissy!
Feltennéd a címet elérhetőséget a blogba?Hogy lássa mindenki hova kell menni és elérhető e számára!Köszikeee!!!
Na most egy poén jön...nagyon durva dolog történt ma!!!!Igazából hirtelen nem tudtam h sírjak v nevessek
Szóval sétálunk a mester utcán.Izuska szomjas volt,szépen félre álltunk a babakocsival,hátrább hajtom a tetőt és itatom a gyereket.Látom elég volt,elveszem az üveget.Ebben a pillanatban légi támadás gyanánt agyony fosott egy galamb!!!!!!
Feltehetően egy hasmenéses galamb....a babakocsi táskája,kupolája is olyan lett...a kormány...nagyon gusztustalan volt!Önmagában vicces lett volna...de Iza is kapott belőle!!!A kis arcára egy hatalmas galamb fost
Én rögtön pánik!!!Elő az össze létező nedves kéztörlőt a táskából és pelust és mindent és elkezdtem megtisztítani Izust..szegény még sírt is picit,nem sokat szerencsére,inkább csak megijedt....de annyira gusztustalan volt!!!!Jaj nagyon kiborultam
Felhívtam apáját...aki persze dőlt a röhögéstől...mondjuk én is egyik pillanatban röhögtem,másikban majdnem sírtam...Felhívtama védőnőt,közöltem vele h egy nagyon vicces dolog történt velünk,de SOS mit csináljak!Mondtam h az arcára ment,de mi van ha a szemébe is fröccsent...mondta h ha piros lenne a gyerek szeme akkor szóljak,adnak rá vmit,de amúgy túléli,ne aggódjak!Még egy másik védőnőt is megkérdezett az ügyben!De azt hiszem az ő napját is bearanyoztam,mert annyira röhögött
Na ezt úgy néz ki túléltük,most extra fertőtlenítés folyik...kár h a babakocsit nem lehet úgy ahogy van a mosógépbe tenni....majd apa megpucolja mert hányok ha csak az esetre is gondolok.....Izust azért a csap alá dugtam amint hazaértünk
Szerencsére szeme nem piros,egyenlőre nem látok rajta semmit!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAnnyira gázzzzz!!!De legalább 3lottót kell vennem ekkora "szerencsénk" talán sose volt még!
Jaj most h leírtam is felváltva fog el a röhögőgörcs és a sírás.
Na megyek is,szegényt azóta csak puszilgatom...remélem nem fog erre emlékezni