Új privát üzeneted érkezett!

Erika! Én inkább allergiára tippelnék..., ekcéma..., nem hinném, hogy himlő! Az szerintem egy hét alatt nem tűnik el, aztán visszajön, pörkösödne, szóval valami más lehet a háttérben!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Csákó!

Én himlőben még nem vagyok kompetens, de szerintem sem ilyen, hogy hol van, hol nincs, aztán megint....

Móni! Voltatok ám eszembe, hogy ugyan mi lehet Zolival :cry: ? Majd írjál, hogy mi volt ma. Nekem kész x-aktának tűnik, hogy a neurológiai probléma kiütés formájában mutatkozik :shock:
Amúgy nekem is az ugrott be, mint Tündinek, hogy annak már lettek volna korábban is jelei, nem?
Kis szöszke pasimban nem csalódtam, hogy megy neki az ovi :wink: Jobban veszi az akadályokat, mint te :D . Hízott? Nemhogy te is beíratkoznál :P !

Bundába beleizzadtam, de kivégeztem :wink: :D

Oviban is lezárult a közvélemény kutatás oltás ügyben. A többség nem kérte. Aki meg igen, az a saját orvosával intéztette.
Egyik anyuka férje beoltatta magát, pár nap múlva annyira szarul volt -láz, végtagfájdalom, hasmenés-, ment vissza a dokihoz, az meg elintézte annyival, hogy ezek a tünetek (kimondottan influenzára utaló) nem az oltástól vannak :? Hát ja...mosta kezeit.
De pl. van olyan ovónő, aki a sima- és a malacinflu ellenit is beadatta, nála meg semmi utóhatás nem volt. Nekik meg ez a gyanús, hogy nem-e 1 nagy adag semmit kaptak :roll: :)
Szóval ha van rajta sapka... szindróma :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


sziasztok!

Erika,sztem mutasd meg a doktor néniteknek!Abból még baj nem lesz ha megnézni.De lehet hogy vmi kajcsitól vagy mással mostad a ruhákat és kipattogott.
D doki=dinya

Nóri,nagyon ügyes vagy,hogy kivégzeted a bundát!:)
Ma már melózol?Lehet tényleg nincs benne semmi,mármint az oltásban,csakhogy vegyék meg...
.Apánkat beoltják,de nagyon mérges :twisted:

Kép
Kép
tundi24
 
 

 
 

Sziasztok!

Tündi! Még mindig gondokozom az oltáson, elég sok helyen utánaolvastam. Attól félek, hogy ha elkapom, és beteg leszek, akkor a láz nagyobb veszélyt jelent a babára, mint az oltás. Meg elég elrettentő annak a kismamának az esete is, aki kórházban fekszik tüdőgyulladással.
Én is megkérdeztem E. dokit az oltásról, ő sem javasolta, mert nincs vele tapasztalat.
Hogyhogy párodat akarata ellenére beoltják? Azt nem tehetik, hiszen nem kötelező!
Nem dolgozom decembertől, megegyeztem a főnökömmel, jobb lesz így nekem is, a cégnek is.

Erika! Ma voltál a 12. hetesen? Mesélj mi volt!
Réka kiütése megvan még?

Nekem jövő héten AFP, utána bejelentkezek a 18. hetesre a kórházba.
judit_79
 
 


Judit,akik kint vannak most misszióban midnekit beoltottak állítólag kérdés nélkül.És akik mennek ki nekik is meg kell kapniuk... :? aztán hogy a hadakozásuknak lesz-e eredménye vagy nem azt nem tudni.
Nehéz ez az oltás kérdés az tuti.
Akkor már tényleg nem sokáig mész dolgozni! :) többet tudsz majd fórumozni :wink:
Hogy szalad az idő,hogy már Afp-re mész :wink:

Mi meg hétfőn megyünk 3hós olstásra+rota+pneomuccosus-legaláébbis azt hiszem ez a neve :roll: mert annyi oltás van,hogy magam sem tudom..Ma adta a doki néni rá a receptet,de ahogy kiléptem már el is felejtettem :oops: :oops: Jó mi? :?: :roll: :!:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit megkésve kívánok boldog névnapot Zsombinak és a Rékáknak!

Erika! Nagyon szép menyasszony voltál és Popi szerintem is nagyon hasonlit rád. Azért egy picit már látszik az arcodon hogy babát vársz.

Antónia beteg lett tüszös mandulagyuszija van, most már alakul.

Igaz én már kijelntettem hogy nem adatom be a védöoltást, de mára nagyon megváltozott a véleményem.

Esetleg vki nem tudja, hogy külföldön forgalmazott gyógyszerhez hogy lehet hozzájutni.Attilának kellene/ a nagynak/ mert tojásallergiéja miatt az itthonival nem oltható.

Kép
Kép
mongi
 
 


Mongi: Szuperinfóban szokott lenni valami.... Pharmafutár vagy mi, azok külföldről hoznak gyógyszert, ha valakinek kell (a név nem biztos).

Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Letti,köszi szépen neked is a köszöntést!!!Jobbulást Antának!

Erika,mi volt uh-n???

Móni,gyermekneurológián???Tessék megírni,mert izgulunk nagyon!

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Tündi! Szóval akkor a misszió miatt oltanak. Az más, azért az ottani körülmények miatt talán jobb is ha be lesznek oltva.
Szegény Zsombi meg hány oltást kap hétfőn?

Letti! Mielőbbi jobbulást Antának!!

Nóri! Úgy néz ki, varrógépet kapok karácsonyra. Tudnál nekem segíteni abban, hol lehet varrógépet venni Szolnokon, ahol nagy a választék, és segítenek is? Media Marktban elég kevés fajta van. És hogy te milyen márkát javasolsz? Csak alap dolgokhoz kell, semmi extra.


Holnap meg szabin leszek, mert Marcinak nem lesz ovi.
judit_79
 
 


Judit, mennek fejtágításra tán az ovónők, Lili sem megy :wink:

Hát, hogy itt hol van varrógép...? :roll: Annó 22-23 évvel ezelőtt én is Pestre mentem megvenni. Hogy hová...? Még meg van a papírja 8) ...Szivárvány áruházba :P :lol:
Meg régen még a Tófenék úton volt egy szervíz+bolt, de sztem már az sincsen ott.
Hú, hogy milyet....mostmár nagyon nagy a választék, ahogy itt nézegetem a neten SINGER, PFAFF, ELNA, BERNINA, MERRYLOCK, NAUMANN, TOYOTA, JANOME. Nekem spec. Naumann van, de a Singer és a Pfaff is bizonyított már nekem :wink: Lehet, hogy a többi is jó, de azokat nem ismerem, nem dolgoztam rajta...
Az én gépem talán 3-4x volt rossz ezidő alatt, és a selyemtől a bőrtáskáig mindent varrt már.

Ma birsalmasajtot csináltam. Még hígan isteni finom volt, akkor kóstoltam, remélem megdermedve is az lesz. De hogy ebből Karácsonyra semmi nem fog maradni, azt innen látom :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Judit,ha jól számolom 3oltást fog kapni szegény Zsombika.De végülis Luca is ásesett ezeken.Igaz ebből a 3ból a rotát szájon át kapja majd :wink: Állítólag az finom :roll:

Nóri,mi hétvégén szeretnénk birsalmasajtot csinálni,vagyis apánk fogja :wink: :P Karácsonyig majd csinálsz még :wink: :D

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!
Kicsit írok már,hogy tudjátok nem vesztünk el! :)

Erika,Judit,Katlina!
Gratulálok,és boldog babavárást kívánok nektek! :D

Erikának duplán gratula az házasságkötéshez,nagyon szépek voltatok,nem győztem kivárni a képeket! :) Popi lány is olyan nagy már! Várja a kistesót?

Tündi!
Zsombi,is olyan sokat nőtt már!Nagyon cukik a képen Lucával! :) Mi apánkat is beoltják majd,a misszió miatt!Gondolom apátoknak is azért kötelezö!

Nóri! Biztos finom lett a birsalmasajt? Majd megyünk megkóstolni! :wink:

Szülinaposoknak,Névnaposoknak utólag is sok boldogságot kívánok!
A betegekenk jobbulást!

Amúgy mi jól vagyunk,Franci imádja az ovit még mindíg!Apánk most itthon volt szabin,így én is itthon maradtam,majd szombaton megy vissza! :cry: Sajnos,gyorsan elrepült ez a két hét!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a drukkokat,tegnap megvolt a vizsgálat...
Szerencsére egyenlőre úgy néz ki,nincs semmi komoly probléma.A Főorvosnő szerint valószínű,hogy csak bőrtünetünk van,de betegség nincs.De a biztonság kedvéért kért MR vizsgálatra időponotot.2010.február 8-ra kaptunk :(

Tündi,Nóri:Ha esetleg probléma lenne,nem jelentkezett volna feltétlenül korábban,sőt azt mondta a Főorvosnő,ha az MR negatív lesz,nem okvetlenül,de előfordulhat később is a betegség,tehát oda kell figyelni majd.Nem kiütések vannak,hanem tejeskávé színű,szaporodó foltok.És ezek a foltok lehetnek idegrendszeri betegség bőrtünetei.

Nóri:Nagyon tetszettek a hozzászólásod utolsó mondatai:lol: Még apa is jót nevetett :) Most tényleg megint hízni akarok :oops: Birsalma sajtot küldhetnél :wink:

Erika:Hogy álltok a pöttyökkel?Nálunk a fiúk túlvannak a bárányhimlőn,Milán 11 hónapos volt és azok a pöttyök amik előjöttek már nem múltak el gyógyulásig...Írj a fejleményekről :)

Letti:Jobbulást Antának+++++Képeket tehetnél a gyerkőkről :)

Judit:Nagyon szalad az idő :) Mindjárt félidős leszel :) Marci mit szól a kistesóhoz?

Kép
Kép
Kép
lucuska
 
 


Sziszinek boldog névnapot!!
Kép
Anyukája néha becsekkolhatna...mi van velük, mi van vele...suli után.....mi van a házzal...stb..... :roll: :wink:

Móni, bizti nem lesz ott gond 8) És ez milyen betegség lehet? Mlyen tünetekre kell figyelni?

Tündi, nem is az a gond, csinálok én birssajtot, nem nagy dolog...csak ezt elvileg most fel kéne szeletelni, darált dióban megforgatni (vagy nem :lol: ), és szikkasztani hetekig, akkor lenne az igazi zselészerű csemege :wink:

Hajni! Akkor kapjátok össze magatokat :lol: Nem is írtam...szuper a mosószer!! Mostmár elhiszem, hogy sokkal jobb :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Tündi: Minden rendben volt az uhun. És nagyon édes volt a baba, ahogy folyamatosan mocorgott, pörgött-forgott. Rékánál nem volt valahogy ilyen élményem, biztos aludt ekkora korában uhu alatt.

Móni: Hű, ez jó hír!!! Gondolom, egy kicsit megkönnyebbültetek....Pöttyök mintha javulnának, kaptunk rá Fenistil cseppet, valami homeosat, mert piros a torka és Cebiont.

Hajni : Köszi a gratukat, aranyos vagy!

Jó hétvégét mindenkinek!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Hajni,sűrűbben is jelentkezhetnél!:) Köszike neked is a köszöntést!Hogy telt a szabi? :wink: Igen a misszió miatt kapja meg apánk az oltást :?

Nóri,hogy sikerült a tegnapi ebéd? :D Én végeztem a nagytakarítással,de meg sem látszik :?

Móni,örülök,hogy minden rendben volt Zolcsival!Később sem lesz ott semmi gond!!!Még a múltkor kérdezted hogy kinél lehet jelentkezni az új eü központba...hát sztem az önkormányzatnál majd,de nem tudom :oops:

Erika,akkor egy kis örömmozgó kistesó fog hozzátok érkezni! :) Nálunk Luca az összes uh-n szinte végig mocorgott,Zsombi már nem,de egyenlőre nyugodtabb is,mint a nővérkéje! :wink: :P

Linda,jöhettetek volna ám tegnap nyugodtan!:) de majd akkor jöv héten várunk benneteket :wink:

Képzeljétek este Luca belázasodott,és alig akart neki lemenni,még germcid kúp után se...aztán csak lement,azóta meg semmi baja szerencsére :roll: hogy mitől lehetett ez?Nem folyik orra,nem köhög,úgyhogy nem tudom miért :?
Zsombi meg lehet fogzik :roll: feszt tömködi az öklét,ömlik a nyála...és nyűgike is egy kicsit.Na majd holnap megkérdem doki nénit,hogy ő mit lát,mert én egyenlőre semmit :shock:

Andi,Sziszikének utólag is boldog névnapot! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok

De arik vagytok,hogy gondoltatok ránk.köszönjük a köszöntést :)Nóri. jöttem becsekkolni :) :)

Rólunk: Suli nagyon jól megy Zsoltinak,szereti.szépen haladnak az olvasásban,írásban.
Sziszi is ovizik,bár kevesebb lelkesedéssel :wink: -igaz ma mennek hüllőkiállításra -bizti jó lesz :)

Ház...alakulgat..már csak évek kérdése és kész.amúgy tető rajta,lépcső kész,válaszfalak alakulnak,apánk most teszi bele az szigetelést.röviden ennyi.
Én a sulit októberben befejeztem...sikeresen..bizi a kezemben,már csak egy jó munkahely kéne
-amire semmi kilátás :?

Erika,Katlina,Judit.nektek jó pocakosodást.

Én is játszom mostanában a gondolattal :oops: :roll: ,mert ugye apánk már régen szeretne egy babót.De szerintem még várunk egy kicsit.

Nóri.Te keresel/tél új nőgyógyit,hogy Artúr lelépett? Én Dinyára gondoltam.
Ja meg is kérdezem,mert úgy emlékszem itt is jár/t valaki hozzá...
tud valaki neki elérhetőséget +hol rendel pontosan +be kell-e jelentkezni stb.a neten semmit nem találok róla,aztán már nagyon időszerű lenne mennem...

Na,most ennyit.
pusza mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27
 
 


Sziasztok!

Nóri! Köszi a tippeket varrógép ügyben.

Tündi! Megvoltak az oltások? Hogy viselte Zsombi?

Andi! Sziszinek utólag is boldog névnapot!

Móni! Az jó, ha semmi komoly, de az hogy az MR-re ennyit kell várni... :?
Én meg úgy érzem, lassan telik az idő, és szeretnék már előrébb járni :)
Marci várja a kistesót, múltkor például nézegette a mülleres játék katalógust, és mutatta a bébijátékoknál, hogy majd olyat veszünk a kistesónak. Szóval gondol rá is :)

A hétvégén itt voltak a sórgoromék Veszprémből. Hú hogy Marci mit randalírozott az unokatesójával. De azért olyan is volt, hogy szépen eljátszottak. A játszóházba is elvittük őket.
judit_79
 
 


Hali...

Andi! Örülök, hogy hallok rólatok!! Azért remélem jobban épül az a házikó, mint Luca széke :wink:
Hármaska meg sztem régebbóta tervben van már :wink: Örülnék neki én is!

Tündi! Luca hogy van azóta? És Zsombi hogy van az oltások után?
Brassói rakott kápi nagyon fini lett, de ezt megbeszéltük 8) :P

Judit! M a mondták, hogy itt Sz-on a Kiskápolnánál van 1 varrógépes, oda érdemes bemenni. Meg nem mondom, mi az utca neve, de se nem a Fehér kereszt utcája, se nem az Ady, hanem a 2 között, ott a kápolna mögötti kis utca az. Remélem elég zavaros voltam :lol: Asszem, csak az Ady felől lehet oda lekanyarodni, rögtön a 24-es megállója után....

VIDEÓ

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Megkaptam ma az oltást én is, még élek :lol: Mondjuk egy kis izomfájdalom van, de ennél nagyobb bajom ne legyen!

Andi, jó végre hallani rólatok! Majd lesz munka is, meglátod! Szólok, ha hallanék valamit...

Judit, nekem is eszembe jutottál, a múlt heti Szuperinfóban láttam egy hirdetést, mondjuk használt varrógépeket hirdettek, de garanciával. Ha neked nincs meg az újság, és érdekel, megkereshetem neked a telefonszámot. (mondjuk halvány gőzöm nincs, hogy használtat megéri-e venni..)
Amit Nóri mond, az a Kápolna utca, a Baross felől (város felől) is be lehet kanyarodni, de az Ady felőli részén van!

Móni, jó, hogy nem találtak komolyabb problémát Zolcsinál! Az MR.... utálom, hogy ilyen későre adnak időpontot, addig is eszi a kefét az ember. Nagyon nem jól van ez így!

Erika, hát lehet, hogy a következő kiskirály örökmozgó lesz :lol: El tudom képzelni Réka mit vágott le a rendelőben :wink:

Tündi, hogy van Luca? És Zsombi hogy viselte az oltásokat?

Na, megyek elteszem magam holnapra

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Judit, megkerestem neked :D
Kép
A Viola úton van :wink: Interneten asszem H&K Varrógép KFT. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Andi,jó,hogy jelentkezel!:) Hajrá kistesó!:) Zsoltika akkor belerázódott a suilba!:) a ház meg majd készen lesz... :wink:

Nóri,köszi a linket!:) Megzabálom Lilcsit,annyira édes!:)

Rólunk:túlesetünk a szurikon,akkor ott nem volt annyira vészes a helyzet,hamar megbékélt.Itthon evett,utána aludt 3órát.Fürdésig minden oké volt,de utána jött a fekete leves...nem akart cicizni,nyűgike volt és betársult hozzá Luca is :? aki még most is produkál..éjszaka felváltva keltek,és alig aludtunk vmit.Szóval most mosostt rongy vok.De majd túl éljük :wink:

Luca széke :wink: hát Nóri nem hiszem,hogy elkészül
:D :P :roll: :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Nóri! Köszi szépen! Tudom, melyik utca ez, meg fogjuk nézni itt is.
Video nagyon cuki :)

Évi! Neked is köszi! Igazából használtat nem mernék venni.

Az ultrahangon az én babám is mindig örökmozgó, de én még nem érzem. Illetve tegnap volt egy olyan érzésem, mintha, de nem vagyok biztos benne, hogy az volt. Pedig már úúúgy szeretném biztosra érezni :)

Ma a terhesgondozóban ücsörögtem egy órácskát, már nagyon elegem volt. Utálok várakozni ott, Legközelebb nem megyek oda kezdésre, mert akkor sem végzek hamarabb, a doki csak később jön. A vérnyomásom még így is a padlón volt, mint mindig :) Eddig 1 kilót híztam.

Tündi! Jaj, akkor nem lehetett könnyű az éjszaka.
Jöttök a Mikulás ünnepségre 3-án?
judit_79
 
 


Sziasztok!

Na Luca meghült egy kicsit,doki néni megvizsgálta,kaptunk pár bogyeszt,de van itthon minden.Szerencsére nem vészes,de elég csúnyán köhög...
Mostani éjszakánk jobb volt...de a reggelem....képzeljétek bejött egy egér,majdnem szívgörcsöt kaptam,még jó,hogy jött át a mama,és ő kutakodott utána...nem találtuk meg,valszeg kiment,de apánk majd még kutat utána ha hazajön...a gyerekszobába láttam...brrrr......... :twisted:

Judit,nem tudom,hogy megyünk-e az ünnepségre,mert állítólag hozzánk házhoz jön a Mikulás,legalábbis apa ezt mondta :roll: De hogy melyik nap,azt passzolom...
És pestre jöttök a cirkuszba 5én?

Hajni,ti????

Akik rég írtak becsekkolhatnának.... :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Hali!

Mi meg itthon :cry: Lili annyira köhög 2 napja, ma reggel meg a banán is visszanézett a köhögéstől :?
Kapott Spiropentet, a lándzsás utifüvet eszi és ennyi...megelőzésképpen a fülét melegíteni.
Mikor megérkeztünk a rendelőbe, épp akkor ájult el egy srác....pár percre rá egy lány...hárman jöttek egy nevelővel oltásra. Utána 3/4 óráig próbált lelket verni a dokinőnk, aztán jöttek a mentők és elvitték őket. Maguknál voltak, csak épp nem bírtak lábra állni szerencsétlenek :roll: .
1 bölcsiből ismerős anyukával beszélgettem, rajtuk is valószínű a H1N1 ment végig, de mind megmaradtak, a kislánynak annyi volt a tünete, hogy 1x volt magas láza, meg utána fosott szegényke napokig....mintát nem vettek le tőlük, lehet az volt, lehet más....

Tündi, hogy vagytok?
Egérke...hát reméljük, hogy tényleg kiment, bár jobb, ha beszereztek valamit :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri,jobbulást nektek! Mi is a köhögés időszakát éljük,Zsombi is elkezdett...Sinupretet kapott tegnap Luca,majd megkérdem doki nénit,hogy Zsombinak is adhatok-e belőlle.

Egér:raktunk ki ragasztót éjszakára,de nem ment bele :roll:

Többiek hogy vannak?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Nóri! Jobbulást Lilinek!

Tündi: Lucának és Zsombinak is jobbulást. Én úgy emlékszem, lehet adni Sinupretet egész kicsi kortól.
Nem megyünk a cirkuszba, s most úgy néz ki, hogy a Mikulás ünnepséget is kihagyjuk. :( Mert biztos sokan lesznek.
judit_79
 
 


Köszönjük :)

Judit, jól teszitek, hogy nem mentek....Oviban ki van téve a mega-játszóház papírja, meg "kacsintgattunk" Halász Juditra, de inkább nem megyünk mi sem tömegbe, kihagyjuk az ilyen vírusfürdőket...

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Judit,köszike.Tegnap beszéltünk a Mikulásról+a cirkuszról.Mi megyünk,de csak Lucával.apa nem lesz itthon,így mama marad Zsombival.

Halász Judit koncertre is megyünk,már megvan a jegyünk.

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk ám mi is csak kicsit nagyon sűrűek lettek a napok mostanában.

Nóri! Jobbulást Lilinek! Annyira édes a videón!

Tündi: Lucának és Zsombinak is jobbulást! Mi már átestünk ezen a meghüléses nyavaján nekünk semmi gyógyszer nem volt itthon úgyhogy kész vagyont hagytunk a gyógyszertárba akkor de megérte mert egy kettőre meggyógyult és a kedve is jó volt. Zsombinak boldog hófordulót!

Andi: Jó volt olvasni rólatok. Hajrá kistesó!Smile Zsoltika ügyes fiú ha már bele is rázódott a sulis hétköznapokba.Smile Sziszinek utólag is boldog névnapot!

Móni: Jó, hogy nem találtak komolyabb problémát Zolcsinál! Láttam ma az apja alig állt meg a kapuba de ő már ki is tárta a kaput, hogy beengedje.

Rólunk: Dávid meggyógyult teljesen ahogy azt az előbb is írtam. Apánk pedig rábeszélt, hogy tegyem le a jogsit. Régóta szerettem volna de addig anyagi dolog véget nem mentem most meg kicsit beparáztam de végül elkezdetem hétfőn már voltam is az első kressz órán. Csak sajna így hétköznap egyetlen egy este se vagyok otthon hétfő-szerda-péntek kressz 17-20ig kedd-csütörtök 16.30-20ig pedig ECDL. Remélem Dávidot nem viseli meg nagyon, hogy nem vagyok vele és később nem fog rám haragudni ezért, hogy ilyen sokszor mással kellett lennie. Igaz nem ideggenel van hanem az apjával vagy anyukámmal, de akkor is.
Most már befejezem a parázást.:?

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83
 
 


Sziasztok

Rövid leszek.Képzeljétek a Belvárosiban helyi h1n1 járvány van-ántsz minősítés szerint. :( alig vagyok ideges miatta.Holnap dől el,hogy bezárják e 1hétre. én személy szerint nem bánnám ...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27
 
 


Kriszti!
Ha teheted tanulj!!!!!!
Látod én is ketőbe járok egyszerre,nem mondom hogy Robi nem lett anyásabb de ha visszamegyek valamikor dolgozni már nem valószínű hogy fogok tudni tanulni!


Cleo!
Én is paráznék!!!!!!!
Sziszinek boldog névnapot így utólag!!!!
Kistesó meg hajrá!!!!!!!!


Tündi!
Jobbulást a gyerekeknek!!!!
Egér-hát undorító egy dög :twisted:


Nóri!
Jobbulást Lilinek is,videjó nem semmi,Robika többször is megnézte :wink:

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Tündi!

Jobbulást a gyerekeknek,remélem minnél hamarabb meggyógyulnak!

Cleo!

Ilyen esetben én is azt mondom,hogy jobb ha bezárják a sulit 1 hétre!

Na megyek Mátét ébreszteni,menni akarok a corába vásárolni.
Az idő kitisztulhatna egy kicsit nem szeretem ezt a ködöt!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Sziasztok!

Kriszti,kihez jársz oktatásra? Jó,hogy elkezdted a jogsit,így majd mehetsz egyedül is csavarogni Dáviddal :wink:
A szgépes vizsgád ezek szerint sikerült,ha már az ECDL-re jársz!Gratula!:)
Dáviddal meg sztem nem lesz gond,ne aggódj!:)

Andi,biztosan nem lesz semmi gond Zsoltikával!!!

Katlina,köszike.Hát én is undorodom az egértől.Azóta sem találjuk,ma éjszaka is kint volt a ragacs,és sehol az a dög!!Reméelm kihúzta a belét már réges rég!!!!

Ivett,jó vásárlást!:)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Rakok 3hós képet Zsombiról!:)
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Kriszti! hajrá jogsi! sok sikert hozzá :)

Tündi! Nagyon aranyos Zsombi, boldog hófordulót neki :)

Katlina! Te mikorra mész a 18 hetes UH-ra a kórházba? Én 1-jére kaptam időpontot.

A párom ma beoltatta magát H1N1 ellen.
judit_79
 
 


Judit!
Dec.elején megyek,de akkor én a 20.hétre megyek.

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Na ez érdekes, mert az én dokim azt mondta: menjek a 18. héten. Az SZTK-ban azt mondták: menjek a 20 héten. Betelefonáltam a kórházba, hogy időpontot kérjek, ott is azt mondták, hogy a 18. héten kell mennem, így adtak időpontot.
judit_79
 
 


Sziasztok!

Ivett! Máténak nagyon boldog 2. szülinapot kívánok! Jó bulizást!

Andi, hát ideért.... jó lenne még 1 hétig nálunk nem jelenne meg, 2 hét a hatóideje állítólag az oltásnak.

Nem meséltem, de hétfőn engem beoltottak, kedden este égett az egész légcsövem, köhögés, rossz közérzet, láz nélkül. Szerdán hívtam a dokit, azt mondta, nem valószínű, hogy az oltástól, inkább egy másfajta légúti vírus már lappangott bennem, és az oltás "kihozta". Tegnap már jobban voltam, mára bedugult az orrom. De szerencsére lázam nincs. A családban senkinek nem lett semmi baja, hát én így jártam.

Tündi, nekem Zsombi is egyre jobban az apja fia! Sokat nőtt a nagylegény!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Judit!
Szerintem nekem azért maradt a 20.hét mert ahogy a 16hetesre mentünk akkor uhu szerint inkább 17volt vagyis akkor rá egy hétre kellett volna mennem.De hétfőn felhívom,hogy mi van habár én már akkor is a 19.hétben leszek.


Zsombi tündér kisbogár!!!!
Luca nem féltékeny???

Kép

Kép
katlina
 
 


Ivett,Máténak utólagosan is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!:)
Kép
Tessék ám képeket feltenni!:)

Katlina,köszike a dicséretet!:) Lucus szerencsére egyáltalán nem féltékeny,kis anyáskodós :wink: De biztosan nálatok is minden redndben lesz majd :)

Évi,igen Zsombi is kezd egyre jobban az apjára hasonlítani.Jobban vagy már?nálunk a gyerekek már jobban vannak,most én letten dögrováson...náthás vok,néha köhögök és fájt a fejem..Meg néha olyan hülyén kapok levegőt....na de majd átvészelem,szedem ahomeós bogyóimat aztán remélem hipp-hopp kilábalok belőlle.

18.hetes uh:én úgy tudom,hogy a 18-20hét között kell megcsináltatni. :oops:

Erika,hogy vagy?Nagyon el vagy tünve!!!!

Judit,képzeld mégsem megyünk a cirkuszba,ugyanis nem adták le a jegyrendelésünket!!És most nagyon nagyon mérges vagyok!!!! :evil: :evil: :evil:

Nóri,hogy sikerült a rokonlátogatás?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Nem tudom,majd holnap felhívom a dokit,hogy akkor hogy is van!


Máté!
Utólag is boldog születésnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Katlina! És időpontot kértél már a kórházba?
Én már várom, hogy mehessek. Az afp szerencsére jó lett.

Tündi! Jobbulást neked! Szerintem meg Zsombi Lucára hasonlít :)

Jaj ez bosszantó lehet, hogy nincs meg a jegyetek!! Pláne úgy hogy már biztos beleéltétek magatokat és be lett ígérve Lucának. :( Sajnálom :(

Máténak boldog születésnapot!
judit_79
 
 


Ja nekem nem kell külön ídőpontot kérnem a kórházba,mert Georgi csak ott fogad és így elég ha őt felhívom.


Robikám teljesen be van zsongva a télapótól-már nagyon várja(gondolom a fűkaszás traktor miatt :wink:
De kíváncsi leszek ha megjön a télapó,hogy fog tőle félni 8)



Szombaton meg moziban voltam!!!!Közel 5éve nem voltam már-hát most az Újhold bevonzott-le is vontam a következtetést-kényelmetlen a szék!
Ja és maszkban ültem-abszolut letojom ki mit gondolt én parázom a vírustól-na jó patogatott kukorica közben nem volt rajtam

Kép

Kép
katlina
 
 


Ki merre van???Kukuccs :D

Kép
Kép
tundi24
 
 


Én éppen utolsó napomat töltöm a cégnél :)
Majd otthonról bővebben!
judit_79
 
 


Sziasztok!

Pár kép Dávidról:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83
 
 


kriszti nagyon aranyos Dávid fiú!!!!!!


Voltam ma uhun-hát Vencel kisfiunk lesz!

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?