Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy
Eszembe nem jut. Ő mondja vitánál, hogy el lehet válni. Mondtam neki, hogy nem szabadul olyan könnyen. Egyébként tök igazad van pasikat illetően, nehezebben fogad el dolgokat.
Szerinted igyak palástfű teát, meg cickafarkat? Az jó a sárgatestre?

timejka
 
 


Timejka!

Én a bp-i kaáliba járok. Szerintem, hogy a győribe mész, egyáltalán nem baj, lehet, hogy jobban is jársz!
Egyébként én valahol megértem a férjed, na nem a lombik miatt, hanem hogy nem akar ikreket Bencus mellé. Gondolom úgy van vele, hogy sokat küzdött, hogy a család jól éljen, és három gyermekkel ugyanazt az életszínvonalat nagyon nehéz fenntartani. Bár én három gyereket is felnevelnék, de elfogadom, hogy nem mindenki így van vele. Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha beszélni 11-én a dokival, hogy a következő megbeszélésre elvinnéd a párod, és a doki mondja el, hogy mik az esélyek az ikrekre, illetve milyen lehetőség van arra, hogy csak egy maradjon. Akkor lehet, hogy megnyugodna, és ha ki is derülne, hogy ikrek vannak a pocidban, már lehet, hogy nem is szeretne egy babát! Akkor már lehet, hogy másképp látná a dolgokat! Na mindegy, ez az én véleményem.
Mind a palástfű, mind a cickafark jó a sárgatestre. Valahol a kettő keverékét ajánlják! Szóval tök mindegy, mind a kettő jó! Szerintem.

Bikfykém!

Behalok ezeken a képeken! Hát…
Nagy vagy! :wink:

rodina74
 
 


sziasztok,

Timejka,
én sajna nem értek a sárgatesthez.. de látom a lányok, már mondtak véleményt. A férjed megértem, a pasik nehezebben szánják rá magukat. És tényleg nem törvényszerű az ikerterhesség!!!!

Kiki,
hogy vagy? hogy vagytok??? Jót tett a hétvége??? a hétvégén olvastam egy lombikos könyvet és bevallom, nekem most esett le, hogy a donorsperma kiválasztásában ti is részt vehettek... persze, épp ésszel belegondolva ez így kerek, de én azt hittem, hogy kaptok és ennyi... nem lehet ICSI-vel lombikozni a férjeddel?? Vagy genetikai problémája van?? bocsi, már nem emlékszem.
Mikor mentek a kaáliba????

Bikfy,
hát, egész hétvégén drukkoltam, hogy minden rendben legyen veled!!!!!!!! Ilyen már nálam is, bár nem ennyire durván. Nekem is azt modták (a vérvétel is kimutatta), hogy elindult valami, de nem tapadt meg. Jó úton vagy, reméljük a jövő hónapban már meg se jön!!!! És tényleg szerencsés vagy, hogy ilyen megbízható dokit választottál, találtál!!!!!

Beze,
mi is tanuló kutyust vettünk Bencének :lol: . Csak nálunk a Jézuska hozza :wink: . Mit csinált a férjed a káddal, hogy kilukadt???? Ez igazi nagy kád, vagy Lexi kádja????
Én is zombi voltam, mígnem Bence a 10-11-ig hónapig szinte majnem minden éjszakát átaludt. Akkor én úúúúúúúúgy kialudtam magam, hogy azóta megint egész jól bírom az éjszakázást. Bár persze van, hogy kipurcanok, de jó volt az az egy hónap "alvás".

Vius,
mielőbbi lázmentes napokat kívánok Nektek!!! Remélem a tejtől van és elmúlik!!!!!!! Darinka csodaszép baba és tényleg tiszta apukája!!!! Várunk vissza!!!!!!!! puszi

Babicsek,
szuper, hogy így telnek a napjaid. S ha jól értem, Apa hajlik egy következő próbálkozásra???????

Én ma reggel teszteltem :oops: , és teljesen negatív :cry: Bencét ilyenkor már láttuk... kicsit elkenődtem, de még nem adom fel!!!!!!! Nagoyn szerettem volna megúszni a lombikot, de ha az jön, hát az jön :shock: . állunk elébe...
Vendég
 

 
 

Rodina
Mi tavasszal már voltunk, és ott a doki a páromnak elmondta, hogy mennyi az esélye a lombiknak. Őszintén én is inkább csak egyet szeretnék, de ha úgy alakul, hogy ikrek, nem fogom elvetetni. Most azon gondolkodom, hogy Premenst kéne szedni. Vélemény?

timejka
 
 


Natikám!
Ne keseredj el, hogy most még negatív. MA még csak a 10. nap vagy! Mikkor én az ikreket vártam, akkor a 14. nap is olyan kis halvány csíkocska volt, hogy csak na! De ezt már ezerszer leírtam! Szóval bízni kell, négy nap még rengeteg idő! NAgyon szurkolok!

Kiki!
Várunk vissza! HOgy vagy? Lelked nagyon sajog még?

Timejka!
Premensről még éltemben nem hallottam! Az mire jó?

Beze! NAti!
Mi ez a tanuló kutyus? Mik vannak?!

rodina74
 
 


Timejka!

Barátcserje kapszula nagyon jó a sárgatest elégtelenségre. Ciklus 1. napjától kell szedni, de legalább 3 hónapon át.

Nati!
Sajnálom, én már nem is tudom mit mondjak. Ennyi inszemből egyikünknek sem sikerül ennyi? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati
Én is szeretném megúszni a lombikat, azért még reménykedek.

Rodi
Barátcserje, erről mr hallottál ugye?

Bikfy
Barátnőmnek elég volt másfél hónap és babás lett.

timejka
 
 


Bikfy
És ha én már nem az 1. cn-on vayok, akor ne is kezdjem el szedni?

timejka
 
 


Timejka!

Igen hallottam róla, a múlt hónapban végig szedtem is. MOst is van egy bontatlan csomagom, de leálltam vele. Na nem azért, mert rossz, hanem most a sok vizsgálaton, főleg a hormonokon a valóságot akarom látni, nem pedig azt, amit a barátcserje, vagy a teák turbóznak rajtam. De a januári kezdéshez már biztos szedni kezdem. Nekem is Bikfy ajánlotta, és szerintem elég jó. Szerintem kezd nyugodtan szedni, valamikor úgyis el kell kezdeni!

BIkfykém!
Izgulsz a holnapi nap miatt? Hányra mész? Mikor érsz haza, hogy mesélni tudj? Jaj, nagyon-nagyon izgulok!

rodina74
 
 


LÁnyok!

Egy másik topikban hívták fel a figyelmemet egy új újságra. VAn netes elérhetősége is.

www.hellobaby.hu

Egy októberi cikk pont a sárgatest elégtelenségről ír. Még nem olvastam, de szerintem ha van időtök nézzetek rá!

rodina74
 
 


Rodi!

Holnap 9-re megyek Tüű doktorhoz, aztán még lófrálunk egyet Pesten, úgyhogy csak este jövök.
De addig írjatok sokat, mert ha nem, Bikfy néni mérges lesz:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Halihó!
Csak nem a barátok köztöt nézitek, amikor én itt vagyok a neten! :twisted:

Hát szép dolog! :lol: :wink:

rodina74
 
 


Én itt ülök a gép előtt, azt hittem, sehol senki. Pedig csak írok, írok.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát akkor jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Nagyon szurkolok holnap! Én is este jövök csak, akkor majd jól kifaggatlak!

Jó éjt mindenkinek!

rodina74
 
 


sziasztok Bonikó köszi szépen de most előbb kikell deritsék hol a gyulladás tegnap 37.8 volt a höje talán alakul . bébi jol van elkezdett hizni eszik mint a bajnok van tejcsi reméljük meg is marad... nálunk nem megy semmi egyszerüen . bébi oldalra fordul ha hanyat van és olyan a kedve..rakok fel képeket vius csinálta telóval. további szép napot vius anyu mindenkinek drukk amihez kell bocsi de én névreszoloan nem tudom követni ki hol tart. Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius anyu
Nagyon tündéri Darinka.

Bikfy
Sok sikert!

Ma én leszek egyedül délelőtt? :twisted:

timejka
 
 


Sziasztok!

Bikfy, gondolok rád, aztán várlak vissza!

Vius, szép Darinka! Drukkolok, hogy hamarosan hazaengedjenek!

Nati, így már értem. Átaludt éjszaka nálunk még nem volt, vagyis Lexi 3x már megtette, hónapokkal ezelőtt. Én nem... A mai is borzalmas volt...
A férjem a tündérke kádját lukasztotta ki, beleejtette a jó nehéz zuhanyrózsát.
A teszt szerintem is korán volt még, ne add fel, drukkolok!!!+++++++

Rodi, nézek mindjárt linket. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi, itt van.

http://nunu.hu/fisher-price-tanulo-kutyus

Én a tesco-ban 9590-ért vettem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy kicsit eltüntem.

Bikfy!
Jól megijedhettél pénteken! Remélem, azóta tényleg minden rendben és jól vagy! Csodállak, hogy a nehéz helyzetekben is tudod a dolgok jó oldalát nézni; örülök, hogy ilyen jó dokit találtál. Mi volt ma Tüű dokinál? REmélem gy sikerült a találkozás, ahogy szeretted volna és szimpatikus volt!

Vius, Vius anyu!
Köszi a sok-sok képet, olyan jó, hogy van itt babás is köztünk, ez is reményt ad nekünk. Nagyon édes a kislány! Örülök, hogy Vius tud szoptatni. Drukkolok, hogy lemenjen Vius láza és mehessenek haza.

Timejka!
Drukkolok neked, hogy december 11-én választ kapj a kérdéseidre és előtted is kikristályosodjon az út, hogy merre tovább. Remélem, ott a férjed ráhangolódik, hogy lépni kell a babáért, mert sajnos magától nem potyog az ölünkbe...

Nati!
Sajnálom, hogy negatívat teszteltél, de tényleg ne add fel, lehet, hogy a mostani baba szégyenlősebb... :wink:
A donort eddig mi választottuk ki, sokféle szempont van, csak sajnos nincs olyan, ami mindenben olyan, mint a férjem. Kezdetben még izgultam rajta, mármint a választáson, aztán hamar belejöttünk, mert persze minden inszeminációhoz újra kell választani, és általában már nem áll rendelkezésre az előzőből anyag, nem tudunk ugyan olyat venni.

Rodi!
Hogy állsz a vizsgálatokkal? Jók az eredményeid, vagy derült ki valami, ami akadályozhatja a babásodást?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Köszönöm, hogy gondoltatok rám a hétvégén. A péntek és a szombat lelkileg kicsit megterhelő volt, a baráti körünkben sok-sok baba van, kicsik nagyok egyaránt, és néha könnybe lábadt a szemem, ahogy néztem őket, és gondolkoztam, hogy nekünk miért nem sikerül... Persze ott is van olyan, akinek nagyon nehezen jött össze, lombikkal végül, meg az ember nem irigykedik a barátaira, csak mégis jobban elgondolkozik, ha sok-sok babát lát. Volt, hogy csak ültünk összebújva a férjemmel és néztük a sok babát, és mindketten küzdöttünk a sírás ellen. Egy kicsit sajnálom, hogy nem engedtem el magam, és nem sírtam ki magam, de most már jobban vagyok. Sajnos idén már nem lesz több esélyünk, azt beszéltem a dokimmal, hogy kihagyunk egy hónapot. Ezt is nehezen fogadom el, mert én csak mennék, mennék előre megállás nélkül, de oka van, hogy ő így látja jónak...

Nem tudom még, hogy lombik vagy még egy inszem lesz. A férjemmel már beszéltünk róla, érdekes módon ugyanattól félünk, mégis mást akarunk. Most nagyon kiborított, hogy nem sikerült, és ezért aggódok a következő lépéstől, így inkább mennék a biztosabb lombikra. A férjem meg azt érzi, hogy az inszeminációk gyakrabban lehetnek, és szerinte az még jobban megrázna engem, ha lombikoznánk, és az sem sikerülne. Viszont így, hogy januárig kell várni, ő is elbizonytalanodott, hogy ne inkább lombik legyen-e.

Nati!
A férjemnél genetikai rendellenességet találtak. Biopsziával meg lehetne próbálni, de nagyon kicsi az esélye, hogy találnak hímivarsejteket, és hogy azokkal meg lehet termékenyíteni petesejteket, és közben a biopszia szövődményei kockázatosak nála, lehet, hogy felborítanák a hormonháztartását is. Illetve a genetikus szerint jóval nagyobb az esélyünk az egyéb genetikai rendellenességre is, ha összejönne a baba, és ezt a kockázatot nem szeretnénk bevállalni. Igazából ő is lebeszélni próbált minket, és a donort ajánlotta, és mi is affelé hajlottunk.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csajok, mindenkinek pusz-pusz

Vius írt az előbb, Dari meseszép és nagyon ügyesen eszik. Viuska infúziót kap, szeretne már itthon lenni. Írtam neki, hogy nagyon várjuk, remélem én élőben is megdajkálhatom majd a babáját. Szeretne a héten haza jönni, szorítsatok neki.


Nálam minden okés, és annak ellenére, hogy súlyos inzulin rezisztenciám és cukorbetegségem van, a doki nagyon bíztatott. Kaptam új gyógyszert, az eredeti dózis 3x-osát!!!!!!!!!!!!!!!!!, a max. adagot. Ha ez hat, akkor rövidesen terhes leszek. Ha nem, akkor még 1 bogyi, na annak hatnia kell, de akkor 3 hónapig nem próbálkozhatunk. Az a gyógyszer nagyon erős. Végtelenül segítőkész, bíztató volt, abszolút pozitív élmény.
Férjem nem tudott velem jönni, apu vitt, anya bejött velem a dokihoz. Persze sírt. Nekem nem kellett, mert jó volt nála, biztonságban éreztem magam.

Ja és még 1 jó hír, lazítottak a diétámon, 160 g szénhidrát helyett 220 g-ot ehetek és híznom kell, a vészes soványság miatt. Persze a diétát tartani kell, cukor és édességek nuku, de többet kell ennem, hogy hízzak.

Bocsi, de ma nagyon elfáradtam, azt hiszem, el fogok aludni, holnap minden egyebet pótolok.

Mindenkinek puszi, holnap mindenre reagálok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Jaj, de jó hírekre jövök! Bikfykém! Nagyon örülök, hogy minden rendben volt! Hatni fognak a bogyik, és a jövő év első negyedében már hipp-hopp, babás is leszel! Meglátod, hogy a sok szenvedés eredményt fog hozni! A hab a tortán, hogy a diétádon is lazítottak! Tök jó! Nagyon örülök, hogy sikeres napod volt, és érezhető, hogy újabb lendületet kaptál.

Kiki!
Hát nem lehetett könnyű neked ez a hétvége! Nagyon sajnálom, de ebből meríts erőt! És januárban mindent kezdhettek elölről. Jövő év elején babaesőt produkálunk! És jövő ilyenkor már saját babádat nézegetheted!

Natikám!
Sokat gondolok rád! Nagyon várom a pénteket!Egy nagy buzdító ölelést küldök!

Beze!
Megnéztem a linket. Ma pont egy játékbolt előtt vártam a buszra, és a kirakatban volt kint egy ilyen kutyus! Hát ez nagyon jó ajándék! Nagyon tetszik nekem, nagyon jó választás!

MA voltam a Dévai intézetben. A doki nagyon szimpi volt. Nagyon alaposan felvette minden előzményemet. Mondtam, hogy vannak olyan vizsgálatok, amelyek még folyamatban vannak. Erre mondta, hogy látja, hogy jó alaposan készültem. Mikor uhuval megvizsgált, mondta, hogy nem homogén a méhnyálkahártyám, és szerinte lehet egy polipom. Ezért is egy oka lehet, hogy a 16. napon a mnyh. visszaesett 3 mm-t. És ugye a Kaális dokim soha nem uhuzott meg az inszem napján! Szóval teljesen fel vagyok dobódva! Ha van polip, akkor szerintem műtét és jöhet a baba! Ha meg nincs, gondolom valahogy felépítjük a nyálkát és szintén jöhet a baba! Szóval én ezeket nagyon jó hírnek vettem!
Egyébként az eddigi eredményeim mindenben jók. A 3. napi prolaktin először nem tetszett neki, de aztán látta, hogy a 12. napin visszaállt, így mondta, hogy nem is lényeges. Az ösztrogénre - az is magas volt- azt mondta, hogy az nem baj! Az csak jó! Ja, és azt mondta még, hogy nem lát semmi okát annak, hogy ne jöjjön a baba! Szóval most nagyon-nagyon boldog vagyok! (Bocsi, hosszú lett!)

rodina74
 
 


Bikfy,
hát, nem is tudom, hogy mit mondjak... vészes cukorbetegség és IR. ez nagyon rosszul hangzik... de annak nagyon örülök, hogy Tű doki tud megoldást rá és hogy bíztat, no meg hogy megbízol benne!!!! Én tényleg azt gondolom, hogy ez nagyon sokat jelent!!!!!!!!!!!
Aludj egy nagyot!!!!

Kiki,
hát, továbbra is vérzik a szívem, hogy nektek még pluszban nehéz, nem elég az inszem... Egy vagy két ciklust kell kihagynod most?? Azt tudom, hogy a kaáli két hétre zárva lesz, lehet, hogy ezért is kell most várnotok. De elhiszem, hogy te már mennél, nekem is folyamatosan voltak az inszemek, de volt, hogy stimu nélkül is volt, hogy pihenjen a petefészek, mivel nekem stimuval és anélkül is 1 petém érett meg :shock: .
Egyébként felháborítónak tartom, hogy fizetni kell a donorspermáért!!!!!!!! Ezt is támogathatná a tb. Nem azért kell donor, mert magasabb gyereket akarsz vagy szőkébbet!!!! szőrnyűűűűűűűűű

Rodi,
Te mikor mész Dévai doktorhoz?? A könyv amit olvastam, őt és az intézetét, az ott kezelteket mutatja be (Várva várt babák). Mindenki nagyon pozitívan nyilatkozik róla (naná, hisz náluk lettek babásak :P ). De akkor is. És ő indította ezt az egész lombikos dolgot itthon Kiss doktorral. Szóval biztos otthon van a szakmában. Azt írják, hogy nagyon emberséges, de nagyon szigorú is, mindig minden eshetőséget elmond és felkészít a legrosszabbra is. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy melyiket választod!!! Tényleg, a BMC-be is mész???

Timejka,
Te a múlt hónapban elkezdtél szedni valamit, nem??? Nem azt írtad, hogy most azt fogod szedni 3 hónapig??? Mi lett vele???

Beze,
mi 7e-ért vettük az auchanban pár hete, akkor ott akciós volt. NEm mondom hogy Bence elájul tőle, de pár percig leköti :P . Ma 39 fokos láza lett a múlt heti oltástól :cry: . Szegényt, úgy sajnáltam és egész nap hisztigép volt - persze estére én is az lettem :oops:

Vius,
a mi drukkjainkon nem fog múlni, hogy hazajöhess!!!!! Örülök, hogy Darinka eszik!!! Hidd el, most még bent vagy, megfigyelnek, kezelnek, jobb, mintha otthonról kellene visszamennetek. Aztán uzsgyi haza és minden szép és jó lesz otthon!!! !

DY,
veletek mi van??? Sikerült megúszni a műtétet??
Vagy a másikba már írtál???

én bevallom őszintén, kezdek kétségbe esni :shock: :oops: Eddig nagy volt a szám, hogy ha nem jön össze, sebaj, megyünk a kaáliba, de most elég mélyen érintett, hogy vége az inszemes időszaknak :oops: .
De remélem, hogy ha kisüt a nap, akkor túlleszek ezen is :P
Vendég
 


Rodi,
pont egyszerre írtunk!!!!!!! De jó olvasni, hogy ilyen pozitív vagy!!! Szuper!!! Ennyi jó hír egyszerre :P :P .
Akkor most hogyan tovább??????????? Év elején tényleg babazápor lesz, én is alá állok és elkapok egyet-kettőt :P :P

Ja a volnalzóm késik... ma vagyok a 12 dpo-n, csütörtökön lesz két hete az inszemnek. Úgyhogy már csak két nap és újra pofira esek :cry:
Vendég
 


Jaj, Natikám!

Ne arra gondolj, hogy pofára esel! Reméljük, hogy nem így lesz, és a lombik gondolata, az is marad! Gondolj arra, hogy babás leszel, és lassan nem Bencus miatt nem fogsz tudni aludni, hanem mert óóóóóóóriási hasad lesz!

Viuskám!
Nagyon-nagyon szurkolunk neked, hogy végre hazamehessetek! Remélem, hogy a láz most már hamar elmúlik! És hát Darnika, egyszerűen gyönyörű!!!!

Dy!
NAgyon eltűntél! HA lesz egy kis időd, gyere, várunk!

rodina74
 
 


Lányok!

Ezek annyira jó hírek. Én nagyon azt érzem, hogy lassan, de mindegyikünk ügye sínre kerül. Jövőre mindannyian babásak leszünk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
jövőre??? az 12 hónap!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Rodi,
nem arra gondolok, fura mód most még nagyon bízok, csak FÉLEK. és hát a kisördög is állandóan rágja a fülem :cry: . De még két nap remény, hátha :P :P :P
Vendég
 


Bikfy!
Erre csak egyet mondhatok: ÁMEN!

rodina74
 
 


Nati
Igen, azt hittem, hogy úgy lesz, de a doki mondta, hogyha megint barnáztam akkor merional meg closti meg stb. Nekem nem kell closti.

Bikfy
Adok 5 kg-ot. Egyébként örülök, hogy jó híreket kaptál. Akkor a Jézuska meghozza a babát.

timejka
 
 


sziasztok helyzet jelentés:viusnak 38 láza most kapott trafot 3 zacsival remélem most már alakul valami

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nati!

Ha nekem valaki megígérné, hogy 12 hónap múlva terhes maradok, akkor én lennék a világ legboldogabb embere. Engem az idő annyira nem nyomaszt, pedig hát akár nyomaszthatna is, mert férjecske igen-igen benne van a korban. Nekem az a lényeg, hogy sikerüljön, én már nem akarok versenyezni senkivel. Ha 1 hónap múlva, ha 3, ha 5, nem érdekel, csak sikerüljön. A bizonytalanság sokkal inkább kinyír, mint a várakozás.

Rodi!
ÁMEN!!! :wink:

Timejka!
Jöhet az 5 kg, ha kell, még fizetek is érte. Nekem egyedül nem megy. :lol:

Vius!
Jobbulást! Darinak puszi!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinél alakulnak a dolgok!

Vius: Neked egy nagy adag jobbulást kívánok. Vége lehetne már ennek a lázas időszaknak. Mi lehet az oka? Nem tejláz esetleg?
Gyönyörű a kis Darinka! :)

Velünk az van, hogy képzeljétek átbillentem az oltással kapcsolatban arra az oldalra, hogy beadatom. A munkahelyen pénteken lesz oltás, de most meg kicsit fájt reggel a torkom. Nemtudom mit csináljak, még visszamondhatom aznap reggel. Hol ide, hol oda billenek, nagyon határozatlan vagyok még mindig. És ez annyira idegesííííít. :x

Pont most vagyok a 14. napon, mondjuk nemtudom hogy állok az ovulációval, mert nem is néztem LH-val. De ha beadatom, akkor gondolom nem jó lenne teherbe esni most.

Egyébként valahogy még mindig úgy vagyok, hogy lejjebb hagyott a baba utáni vágy, illetve szeretném még mindig, de nem foglalkoztat a dolog. Miért van ez nem is értem. Úgy látszik most valami mélyponton vagyok. :? Magam sem értem magamat. :oops: :lol:

Mennem kell dolgozni.

Puszi mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


Pont most vagyok a 14. napon, mondjuk nemtudom hogy állok az ovulációval, mert nem is néztem LH-val. De ha beadatom, akkor gondolom nem jó lenne teherbe esni most.

Hm.. Ezen röhögök :lol: :lol: Úgy írtam, mintha sitty-sutty könnyedén menne a dolog.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Milyen határozott vagy ma. Nehéz dönteni oltás ügyben, mert mindenfélét mondanak. Én most nem adatom be a gyereknek, ha meggondolom magam, akkor még beadathatom bármikor. Érdekes magamon nem is gondolkoztam.

Vius anyu
Most már elmúlhatna a láz, nagyon szorítok.

Bikfy
Ingyen is adom az 5 kg-t. Én elkezdtem szedni a barátcserjét, 3 hónapot mondanak, addig szedem, hacsak ...... Mert ha lombik lesz, akkor az idén már úgyse lesz. Szóval majd meglátjuk.

timejka
 
 


Sziasztok!

Bikfy!
Sajnálom a diabetest, de legalább lehet kezelni a dolgot. Fura ez, mert ugyan ez akadályozza a teherbeesést, de nem zárja ki.- Nekem van olyan ismerősöm, hogy kórházba került, akkor derült ki, hogy súlyos diabetese van, és még ott kiderült az is, hogy terhes. Mondták is neki, hogy lehet el kéne vetetnie, de végül egészséges baba született.
Ja az 5 kilót én is szívesen küldeném neked. Mivelhogy épp fogyókúrán vagyok, már 6 hete. Már fogytam is 4-5 kgot, de szeretném még egyszer ennyit.

Viusnak mielőbbi láztalanságot és hazamenetelt kívánok!

Nati!
Megy a drukk nektek is!

És természetesen mindenkinek küldöm a drukkjaim!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bikfy, a vészes cukorbetegséget miből szűrte le? Bocsi a hülye kérdésért, de nem tudom.
:oops:
Bogyó megnövelve, hajrá 5 kiló, aztán jön a spontán baba. :D Drukkolok!!!!!!!!

Nati, Bencusnak küldöm a gyógypuszikat, ölellek benneteket így a távolból. Remélem, ma már minden rendben! Teszthez megy a drukk, meg se hallottam, hogy pofira fogsz esni. :!:

Babicsek, abszolút lehetséges, hogy most fogsz babásodni. Végülis már nem görcsölsz rajta. :wink:

Rodi, azt hiszem te leszel az elsők közt jövőre, aki pozi tesztet hoz. Én pedig veled együtt fogok örülni, na és persze mindenki tesztjének!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Én leszek a sor zárója, egyelőre nem aktuális a kistesó. :oops:
Szeretnék valamennyit pihenni a következő várandósság előtt. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Lányok, a cukorbetegségem nem vészes, az éppen hogy kialakult, nagyon a határon van, csak az IR-em a súlyos. Persze a két dolog karöltve jár együtt, remélem valamennyit lehet majd a diétával, mozgással és a gyógyszerrel javítani rajta. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!

Amúgy meg egy cukorterheléses vizsgálatot csináltak, meg hormon eredményeket vittem. Ebből minden látszott szépen.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumika!

Mindig úgy örülök, mikor meglátlak. Jó, hogy néha jössz.
A cukor nem lenne olyan nagy gond, az inzulin rezisztencia viszont gáz, mert a többlet inzulin totálisan megzavarja a többi hormonokat. Főként ezért nem jön a baba, persze van, akinek így is sikerül. Remélem, azért nekem is fog.

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!

De király, én is elkezdtem már a barátcserjét. Akkor majd időnként konzultálunk erről. Képzeld, nekem mintha peteérésem lenne, pedig tán a 7-8. napon vagyok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babikám!
Röhögök rajtad, de én is azért nem adatom be a szurit, nehogy éppen most essek teherbe. Mintha nekünk olyan könnyen menne. :lol: :lol: :lol:

Rodikám!
Merre vagy? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Merre vagytok? Utálok egyedül lenni!!!!!!!!!!! Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Na nehogy már! Gyertek gyorsan barátaim!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Viuskám! A lázat küld már el melegebb éghajlatra! Nagyon sajnálom, hogy ez a fránya láz, ennyire ragaszkodik hozzád! Nagyon szurkolok, hogy végre megszabadulj tőle, és végre már haza tudjatok menni!

Bikfykém!
Én is tudok neked adni 5 kg-t! Bármikor, szívesen!
Meg lehet kérdezni, hogy hány éves a párod? (Ha nem, nem sértődöm meg!)

Babicsek!
Én beadattam magamnak az oltást, már vagy 3 hete. Én oltás párti vagyok, bár ha nem szeretnék most babát, lehet, hogy nem oltattam volna be magam.
Azért ma bújjatok össze apával! Hátha..., sosem lehet tudni!

Timejka!
Jársz még tornázni? Vagy otthon csinálod?

Bumi!

Nagy még a hajtás? Hogy vagytok? A temetés meg volt már? Hogy viselitek lelkileg?

Beze!
Én nagyon megértem, ha pihenni akarsz egy kicsit a következő baba előtt. Nagyon nehéz lehet neked, és fél év múlva már Lexike is önállóbb lesz! Bár ki tudja, lehet, hogy nem készültök rá, és már jönni is fog a tesó! Azért szurkolok!

Natikám!
Holnap Kína egész évi termését kívánom neked! Kérünk szépen egy évzáró pozitív tesztet!
Nagyon-nagyon szurkolok!

Csak most tudtam jönni, mert anyósék megint beugrottak!
De már itt is vagyok!

rodina74
 
 


Ma megkaptam a 24. napi hormoneredményem! Hát lányok szerintem meg van a bajom! Legalábbis nagyon remélem. A prolaktinom lesz a baj. A 3. napon magas volt,a 12. napon nem nézettem, de majd legközelebb fogom, de valószínű, hogy lement, mert peteérésem volt, és ovulációm is. Ja és a doki tegnap az uhun látott sárgatestet. A 20. napin normális, középértéken áll a prolaktinom, és 4 nappal később pedig nagyon magas! Szóval így nehéz lesz teherbe esnem. Szóval szerintem erre kapok bogyót, majd.
Még annak akarok utánanézni, hogy a magas prolaktin leépítheti-e a méhnyálkát. Mert ugye a 13 napon 10mm-es volt, a 16. napon pedig 8mm-es.

rodina74
 
 


Hahó, én itt vagyok!

rodina74
 
 


Sehol senki? NA, akkor most elmegyek hajat mosni!

rodina74
 
 


Én is itt vagyok! Kép

Rodina: Nagyon benne vagy a témában! :) Remélem tényleg megvan a gond és innentől szabad lesz a pálya, ha a gyógyi rendbehoz. Nekem is a méhnyálkahártyámmal lehet gond. Vékonyka, nemigazán nő meg 10mm-nél nagyobbra.

Kapar a torkom és köhécselek. Most ittam egy neocitránt. Lehet hogy nem is oltanak be így. :shock:

Lányok én minden este olyan fáradt vagyok. Most is alig látok ki a fejemből. Ahogy leteszem a fejem, már alszok is, úgyhogy apus nehezen viseli már ezt. De nemtom mit kezdjek magammal. Szerintem ma is bezuhanok az ágyikóba.
Kép

Nati: Te holnap tesztelsz? Akkor egy hatalmas kalappal drukk, drukk drukk!!!!

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: