Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Sok boldog névnapot!

Mmanya
Kép

Kép
mmanya
 
 


BOLDOG NÉVNAPOT A SZILVIÁKNAK!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Kedves Szilviák nagyon boldog névnapot!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 

 
 

Boldog névnapot a Szilviáknak!! :) :)

Szilvia!
A korkülönbség egyáltalán nem látszik!

Mmanya!
Keddig nehogy megjöjjön!!!!
A profilodat fent a fejlécben találod meg. Legörgeted a második ablakot (amiben nekem az áll, hogy segédletek), és ott lesz a profil. Középtájt találod valahol az aláírást, és oda kell bemásolnod egymás alá a kódokat :wink: Sok sikert!

Lehet, hogy ma sem fogok tudni jönni, max csal olvani, mert ma későn értem be (Szilárdot nekem kellett vinni oviba), és ma 3.20-ig dolgozunk, úgy hogy rövid napom lesz sok munkával.

Gyönyörűen süt a nap, ami feltölt energiával, pozitívsággal.
Mindenkinek könnyű napot kívánok!!!! Szilviáknak különösen :D :D :D
Vendég
 


Köszönöm Angie a segítséget!

mmanya

Kép

Kép
mmanya
 
 


Mmanya :wink: :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szilviknek, Rékáknak nagyon boldog névnapot!!!

Sucer! Akkor hajrá a következő hónap!!!

Mmanya! Drukk h ne jöjjön más keddig!

Táppénzhez nem értek, de anyósom szerint ha most terhes lennék, akkor nyugodtan kivehetném a terhesség alatt a szabijaimat. Nálam most van emiatt gond, m nem kaptam ki, szerinte kb 85 nap jár, a munkáltatóm szerint max 45, és majd kikapom. Nem tudom kihez fordulhatnék segítségért. AZ a TB szakértő ehhez vajon érthet?

Petrának másnapra semmi baja nem volt... :? Mi a franc lehet ez h este 38,5, másnap reggel olyan 37,2 körüli, és pár óra múlva esmmi. Nem ez az első ilyen...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci!
Hát szerintem a szabid alapján a munkáltatónak lehet igaza. Petra születésétől fogva majdnem 1,5 évre jár neked szabi, plusz az időarányosan, amit Petra születésének évében nem vettél ki. Hacsak nem közalkalmazott voltál mert akkor jóval több jár, de a 85-t sokallom - és irigykednék. :D
Petrában valószínűleg bujkál valami. De ha eszik valamit vagy iszik, akkor attól lemehet a melegsége. Ha éjszaka meg kiizadta magát, akkor az is levihette a lázát.

Sucer!
Ugye még nem jött meg! :?

Kép

Kép
mmanya
 
 


Mmanya,
köszönöm a köszöntést, kedves vagy! :D Nem, nem jött még meg, de még van is időm a jövőhét elejéig. Neked nincsenek pirinyóra utaló jeleid? Megbeszéltem magammal, hogy jövő vasárnapnál előbb nem tesztelek semmiképp, addig eldönti, hogy megjön-e rendesen vagy mi az ábra. Suli: sajnos nem igen tudom, hogy ez mit jelent :? . Maja is veled volt, vagy ez a tájékoztató a szülőknek szólt?

Pruci,
köszi a drukkot :D

Szilvi,
nagyon boldog névnapot mára :D !

Angie,
hétfőre jó szabit neked!

Ma rövid napom van, szép hétvégét nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

SZilvi és SZilvia, BOLDOG NÉVNAPOT!

Ma már szerettem volna nektek írni, de a fiam sztrájkol, nem hajlandó aludni...pedig délelőtt kitakarítottunk, gondoltam délután majd kipihenjük magunkat...most olvas, mint mindig...egy könyvmoly...

Ehhez a szabis, GYedes dolgohoz én sem értek...

Sucer, drukkolunk Neked!

Ennyire futotta, mennem kell...

Jó hétvégét mindenkinek: Danyuci
danyuci
 
 


Kép

Na végre én is megérkeztem.
Reggel apának oktatásra kellett mennie Szombathelyre, s mondtam neki, hogy akkor minket vigyen el a tesómhoz. s, ha majd végez jöjjön értünk. Így ma Levente nem ment oviba.
Sétáltunk egyet, meg voltam a Metró-ba is.
Benita! Azon gondolkodtam, ha egyszer véletlenül összefutnánk, megismernélek-e?? :oops: :oops:
Aztán nem messze van egy ovi, s bementünk az udvarra játszani.
Fél 6 volt mire hazaértünk. Aztán át kellett mennem az ügyeletre, mert a házi orvosom most ügyel, s írt fel nekem szurit, s átmentem receptért. Hazának találkoztam 3 ismerőssel, úgyhogy háromnegyed 7 volt mire hazaértem. Fürdetés, vacsoráztatás, altatás, s most itt vagyok.

Sucer!
Boldog Réka napot!!
Kép

Szilviák!
Nektek is boldog névnapot!
Kép

Éééééééééésssssssssss, holnap vége a diétának, letelik a 90 nap.
Kép hát, ilyen vékony nem lettem. :oops: :lol:
Kép de így örülök neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!

Ügyes vagy h kíbírtad a 90 napot..már ezért jár az elismerés!!Én nem bírnám :oops: :oops: :oops: :oops: És a végeredmény?Mennyi mínusz kg?

Emlékszem írtad már a postai lávsztoritokat :wink:

Mmanya!

Na azért én még mindig szurkolok azért az egyedi "vírusért" :lol: :lol: :lol:

suli:igen a jobb matekosokkal is külön foglalkozik a tanító néni...ők vannak egy csoportban általában.Márk is jobb matekos..ezt tul.képp el se akarom hinni...lehet h nem a miénk a gyerek??!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyikőnk se egy matek agytröszt :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ezt Betty rakta fel egy másik topicra tegnap..annyira jó sztem.

ANYA és szülő


Ez a két fogalom alapjában véve ugyanazt jelenti, de azért mégsem ugyanaz. Olyan különbség van köztük, mint - hogy is magyarázzam - mint amikor az ember azt mondja, hogy állam, meg azt, hogy haza.

A hazáért élek és halok, az államnak meg adót fizetek. És annak ellenére lényegesen könnyebb, mint meghalni, mégis több emberről hallottam, aki lelkes örömmel halt volna meg a hazáért, de soha senkiről nem hallottam, aki szívesen fizetett volna adót.
Hát így vagyunk valahogy az anyával, meg a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés, az anya magánjellegű.
A szülő minden, ami értelmet jelent, erőt és kötelességet, az anya pedig minden, ami érzelem, áldozat és a leggyönyörűbb gyöngédség a világon.
Az anya, meg a szülő egy ember. De ennek az egy embernek egészen más tulajdonságai nyilvánulnak meg az anyában, mint a szülőben.

Aki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya.
Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya.
Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.

Akinek majd a szíve szakad ki, amikor a gyermeknek fogzási fájdalmai vannak, az, az anya, de aki csukamájolajat ad neki, hogy minél előbb nőjön ki a foga, az már a szülő. Általában aki képes arra, hogy saját önszülött gyermekének beadja a csukamájolajat, azt a csúszós, szörnyű, kibírhatatlan ízű kotyvalékot, az nem is lehet anya. Az csak szülő lehet.
De aki közben azt hajtogatja; jaj de jó, de finom, a mama is ezt eszi, és hősies elszántsággal a szívében, de háborgó indulatokkal a gyomrában maga is megkóstolja azt a szörnyű kotyvalékot, az már megint az anya.

Aki büszke arra, hogy az ő gyermeke már olyan nagy, hogy az első osztályba iratkozik, az a szülő. De aki az iskola megnyitásának napján sírva kíséri a gyereket abba a tiszteletre méltó épületbe, és amikor beengedi a többi gyerek közé, akkor úgy érzi, hogy a gyermeke, aki most lép be az oroszlánbarlangba, az már megint az anya.
Aki nappal megbünteti a gyermeket, mert elszaggatta a nadrágját, az a szülő, de aki azt a kisnadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg az, az anya.
Aki azt mondja: haszontalan kölyök, már megint nem tanulsz, az a szülő, de aki fűnek-fának keservesen panaszkodik, hogy annak a szegény gyereknek már megint mennyit kell tanulnia, az, az anya.

Aki a kamasz fiát tánciskolába viszi, az a szülő. Aki büszkén figyeli, hogy az a haszontalan kölyök milyen ügyesen teszi a szépet annak a copfos kislánynak, az még mindig a szülő.
De aki ugyanakkor nagyokat nyel, mert úgy érzi, hogy most kezdik tőle elszakítani lelkétől lelkezett magzatát és szeretné a fia táncpartnerét, azt a kis kacér, szőke démont megpofozni, az már megint az anya.

És mégis az anyából lesz a jó anyós, a szülőből pedig a rossz. Amely anyósi állapot tart mindaddig, míg meg nem születik az első unoka. És akkor valami egész váratlan és csodálatos dolog történik, eltűnik a szülő, eltűnik az anya, mondjuk inkább a kettő összeolvad és nagymama lesz belőle

De ez a nagymama nem hasonlít sem az anyára, sem a szülőre, annyira nem, hogy hadilábon áll mindkettővel, a szülőt ridegnek, az anyát túlzottnak tartja, és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan, a gyerekkel. Mintha soha nem lett volna szülő, mintha soha nem lett volna anya.
Mintha így született volna ötvenegy néhány éves korában egyenesen nagymamának.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Mmany! Közalkalmazott vagyok, és elméletileg ezért jár a pótszabadság is.

Annamari! Éljen a fogyókúra!:lol: :lol: Hány kilót adtál le végül?

Panny! Ez annyira szép volt, h el is pityeregtem magam :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nagyon szépen köszönöm a sok köszöntést!!! Annyira aranyosak vagytok!!!

HOzzánk megérkezett anyum, s a barátnőnk, s azóta nem is ülök géphez, most is csak gyorsan benéztem... így elnézést, de most nem is reagálok semmire, igyekszem hamarosan behozni :oops:

JÓ éjt!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szóval csajok a végeredmény -9 kg.

Panni! Teri!
Azért azt nem mondanám, hogy ügyes vagyok, mikor a gyümölcsnapon csokit meg sütit ettem. :oops: :oops: De az biztos, hogy ha vmennyire átalakitott étrend mellett mennek le kilók.
Ha azt veszem, hogy 10 nappal ezelőtt még másfél kg-val kevesebb is voltam, akkor még többet is tudtam volna fogyni. Az biztos nehéz, ha egy gyümi nap után visszajön 2 kg, akkor lehet újra azt is leadni. S nálam is előfordult ilyen, nemcsak egyszer. :oops: :oops: :lol: :lol:
De összeségében örülök ennek is.
Ma apa meg is jegyezte, hogy annyi kaját csináltam ebédre, hogy visszajön ami eddig lement.
Sütöttem tortát is, bár nem krémeset, de olyan jó volt bekajálni. Utána azért volt egy kis lelkiismeretem, hogy ennyit ettünk.

Este felsöpörtük apával, szomszéddal a faleveleket. S egy nagy zsákba tettük. Persze amiket ez a két roszcsont gyerek szét nem rúgott. :D :D
Aztán mikor felértünk, apa észrevette, hogy hiányzik a jegygyűrűje. :twisted: :twisted: Szaladt le, hátha megtalálja. Azt mondanom se kell, hogy 4 nagy zsákba raktuk össze.
De szerencse megtalálta. :wink:

Szilvi!
Akkor most könnyen leszel, anyukád és a barátnőd segít mindenben. :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Egy kis szösszenet.

--------------------------------------
Nagyszerű Anya


Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!

Szerencsétek volt a gyűrűvel :wink:

Szép ez a szösszenet is :wink:

Mmanya!

Esteleg nem érzel valamit ?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szia Panni!

Hát a vírusoltás nem sikerült. Apával együtt voltunk reggel és már meg is hozta a gyümölcsét, csak nem pocaklakó formájában. :x De a vicces az, hogy a mellem még mindig fáj és érzékeny.
Szóval nem tudok a topicodba csatlakozni, pedig nagyon bíztam benne. De nem baj, majd Sucer! - vagy valaki más a lányok közül :D

Annamari!
Szerencsére jól sikerült a kaland a gyűrűnek/vel!
Gratulálok a fogyáshoz!

Panni és Annamari!
Nagyon idézetet verset raktatok fel.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya
 
 


Sziasztok,

Annamari,
köszi a köszöntést! :D

MManya,
nem tudom, hogy csatlakozom-e.... barnázok, fejfájok, és tegnap óta hányingerem is van, de nem csak reggel, konkrétan du-tól, lefekvésig. Mondjuk a gyomrom se az igazi, szóval az is lehet, hogy vmi dolgozik bennem. Szóval én már úgy állok hozzá, hogy hajrá következő hónap :wink:

Szépek a versek, idézetek, tetszettek! :)

Mennem kell meló van!
Pussz!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Mmanya!
Sajnálom... :( :( Hajrá köv. hónap...

Sucer!
Amig nem piros, addig van remény. :P :P

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!

Hát fent lenne a fejem és nem az orromat húznám a porban, jobban lenne. Múlt héten nagymamám (anyukám anyukája) nagyon leesett a lábáról. Anyukám szokott feljönni segíteni, de így nem tudott. Ami nem baj, vigyázzon csak dédire. De úgy kitaláltam, hogy akkor baba beköltözik, aztán ha már nem bírok egyedül elmenni a gyerekekért akkor betegszabi és nem kell velem foglalkozni. És most már hogy nincs mandulám és azt álmodtam, hogy nyár van és pocakos vagyok azt képzeltem , hogy minden elsőre összejön. Most nem görcsöltem a dolgon mióta a 3-at szeretnénk.
Csak az álmom veszett el, szerencsére más baj nincs.

mmanya

Kép

Kép
mmanya
 
 


Sziasztok,

sajnos megjött a mikulás így, ez a hónap elment. Na mindegy, majd a következő :wink: .

Annamari,
már akartam írni, hogy jó, hogy meglett a párod gyűrűje, egy ugyanilyet már mi is előadtunk a párommal pár éve, és akkor nekünk is meglett. Én azért is vigyázok a gyűrűmre kiemelten, már korábban voltam férjnél és egy télen elvesztettem a gyűrűmet, és nem sokkal rá el is váltunk. Tudom ez egy szimbólum, meg ez egyfajta babona, de én akkor is rosszul éltem meg, így nekem nagyon fontos, hogy meglegyen. Lehet, hogy parás vagyok, de hát van már rossz tapasztalat.... Örülök, hogy meglett nektek!! :D

Na megyek a gályára.
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Lányok,

én ijesztettem el mindenkit???? :oops: 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Apának is volt már egy felesége, s ő is elvesztette a jegygyűrűjét.
Mondtam is neki, mikor megtalálta, hogy tudod, hogy mit jelentett volna, ha elveszik???
De szerencse meglett, drága levél takarítás lett volna. :roll:

Ma voltunk Leventével asztma és allergia vizsgálaton. Nem allergiás, de megállapították, hogy asztmás. Írtak fel neki inhalációs port, amit napi 2x1-et kell használni. 3 hónap múlva kontroll.
Most gondolkodom az oltáson.:roll: :roll:

Mmanya!
Dédidnek jobbulást! Meglátod neked is hamar beköltözik hármaska. :wink: :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Hahóóó!

Jelentem élek...dokinál minden oké, de ne streszzeljek, azt oltás jó döntés volt...

Azért nem vagyok, mert Apa eltörte szombaton a vállát és most én csinálom a háznál lévő kinti munkákat...kipurcantam...favágás, gyújtóshasogatás...levelezés, tüzelés minden rám maradt...mindenesetre a buszon lenne helyem amilyen füstös vagyok most is :lol:

Azért majd igyekszem...nem vagyok olyan ijedős :lol: :lol: :lol:
Danyu
danyuci
 
 


Danyuci!

Azért vigyáz azzal a sok melóval..nehogy megerőltesd a pocit!!

Annamari!

Hát igen..asztmásokra kicsit veszélyesebb ez a h1n1 mint másnál...Levi nem kapta meg a Prevenart?Mert azzal az oltással akik megkapták védettek a h1n1 által okozott szövödményes tüdőgyulladásra.Ezt csak azért írom mert nálunk is Olika bronchitises és azért nem aggódom annyira h nincs beoltava mert megkapta a Perevenart.

Sucer!
Én se vok ijedős :wink:
Hajrá kövi hónap!!

Mmanya!

Én is ilyen vok..ahogy eltervezem már azt akarom h meg is valósuljon :wink: Meglásd jöcő hónapban babás leszel :wink:
Dédinek jobbulást!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Sucer, Mmanya! Akkor hajrá következő hónap! Mostantól én is beszállok a próbálkozók közé. :lol: (mi is decembert tűztük ki újrakezdésnek...)

Annamari! Nem semmi ez a gyűrűs történet! Minden jó ha jó a vége! Sajnálom az asztmát.

Danyuci! Azért nagyon vigyázz magatokra! Nincs senki aki tudna segíteni?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!
Mindig olvaslak ám titeket!

Gyűrűs dolog: Azért jobb, hogy meglett, nem, Annamari?Babona ide, vagy oda :lol: Nekem az eljegyzési gyűrűm(aqua marin....Barcelonában kérte meg a kezem apa)veszett el, Kristóf születésénél.Levettem, hogy a kő ne karcolja meg a kis testét.Apának odaadtam, aztán....Azóta se találjuk :cry:

Panny: nem akarok vészjósló lenni, meg okoskodó, de Kristóf megkata a Prevenárt, és a Menjugate-t is, nyáron (40 fok!!!)mégis tüdőgyulladása lett. :shock: Ha épp nem az a baci támadja meg, mint ami az oltásban van....nem sokat ér.

Fel a fejjel, babásodni vágyók!Jönnek a hideg téli napok, hosszú éjszakák!!!Meg ünnepek, új év!Ezek mind hatnak a pszichére :roll: Milyen jó lesz visszagondolni, hogy tesó a nagy karácsonyi szeretetáradatban fogant :wink:

Kép

Kép
linus
 
 


Panni!
Nálunk mindkét gyerek a Menjugate-t kapta meg. Meg persze a kötelező oltásokat.
Nem akarsz vonalzót felrakni? Mi volt a postán? Visszavesznek, hogy ki tud venni a szabikat???

Teri!
Akkor hajrá, s ahogy Linus írta jönnek a hideg, téli éjszakák...
:wink: :wink:

Valakinek van a sókristály lámpával tapasztalata???? Érdemes venni????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Jaj Danyu, még neked akartam írni.
Vigyázz magadra, csak óvatosan a favágással, meg a cipeléssel!!!!
Nem tudnál vkit megkérni, hogy segítsen egy kicsit, míg apa jobban lesz???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok Lányok!
Jaj, vissza sem tudok olvasni, mert annyi a munkám. Csak gyoran bekopizom a másik topikomból a sógórnőm esetét. Szegénykémért nagyon aggódok.
Mi jól vagyunk, csak annyi a munkám, hogy nem tudok írni. Később visszaolvasok, ha tudok, reagálok is.

Tehát, az öcsém felesége tavaly télen teherbe esett, és a 7. héten vészes hányással korházba került. Aztán végül szegény elvetélt a 10. hétben (pont az esküvője előtt egy nappal tudta meg :shock: ). Azóta most sikerült újból teherbe esnie, de most már az 5. héten be kellett vigye az öcsém, mert olyan rosszul lett, hogy állítólag a multkori kispiskóta volt ehhez képest. 5 napig egy falatot sem bírt enni, annyit hányt, hogy a végén már a torka is begörcsölt, és fulladozott. A lábai bemerevedtek teljesen. Már el akarták altatni pár napra, mert annyira kivolt, hogy azt sem tudta mit beszél. Olyanokat mondott, hogy vigyék le az osztályra, és vegyék ki belőle a babát. De hétfőn megfordult, és egy picit jobban lett. Kedden meg már nem hányt, de enni csak egy fé kekszet meg egy kis levest bírt. A baba pedig olyan pici, hogy hétvégén még csak a szíkhólyag látszott. Azt hiszem, ma 6 hetes. Nagyon durva dolog ez, és nagyon ritkán fordul elő, hogy egy nő szervezete ennyire küzdjön a befogadás ellen. Most meg félnek, hogy nehogy azért legyen ez a hirtelen jobbulás, mert az embrió feladta volna a küzdelmet. Nagyon izgulunk szegényért, mert 1-es típusú cukorbeteg, és még millió más egészségügyi baja is van, és nagyon félnek, hogy nem lehet gyerekük. Reméljük, ezennel minden rendben lesz a babával.
Vendég
 


Angie!
Ez szörnyű, amit a sógórnődéknek át kell élni. Remélem minden rendben lesz vele, s a baba is szépen fejlődésnek indul. Talán kezdi befogadni a szervezete azt a csöppöt, s azért van már jól.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!

Szegény sógornőd...drukk neki!!!

Néha vannak akik ennyire vészesen hánynak...szörnyű lehet :(

Annamari!

Amíg nincs szívhang nem csinálok vonalzót...pedig nagy a kisértés,már majdnem csináltam egyik nap de kibírtam végül :wink: ..hétfőn megyek UH-ra 13órára.
A postára is csak utána megyek be intézkedni..de előtte kéne beszélnem egy igazán szakértővel ebben a témában mert a sokféle verzió közül nem tudom h anyagilag melyikkel járnék a legjobban.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Angi! Tesódéknak rengeteg erőt és kitartást! Nagyon drukkolok h minden rendben legyen!!!

Annamari! Sokan dícsérik, nekem is volt, de nálam a keresztlányom szerette nyalogatni és emiatt leszereltem.

Panni! Lesz szívhang!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Annamari:Mi öt évvel ezelőtt kaptunk nászajándékba egy nagyot.Nagyon szeretjük.Eleinte a hálónkban volt, most Kristóf szobájában, éjszakai lámpa gyanánt.Nagyon meleg hangulata van, gyönyörű.A jótékony hatásáról nem tudok konkrétan semmit, de hiszek benne.

Kép

Kép
linus
 
 


Jelentem, sógórnőm jobban van. Tegnap sem hányt, sőt evett többször is, és nem jött semmi vissza. Már alig émelyeg. Én nagyon félek, hogy nehogy baj legyen, és azért ez a jobban-lét, de ő nagyon pozitív. Gondolom, hamarosan megkukkolják!

Nekem el kezdett csípni a vizeletem. Tiszta ideg vagyok, mert soha még csak fel sem fáztam 4 évvel ezelőttig. Azóta ez már a 4-ik és félek, hogy megint véres lesz a vizeletem. Legutóbb a doki adott egy antibiotikumos port, és azt mondta, hogy ha nem enyhül 1 nap alatt a csípés, akkor menjek vissza, mert lehet, hogy vesehomok. Nem hogy enyhült, el is múlt másnapra. Tehát nem tudjuk, hogy vesehomok csinálja-e vagy tényleg hólyaghurut :roll: Nagyon happy vagyok most :twisted: :x :evil: Most, hogy már végre lehetne próbálkozni, jön ez az idiótaság :evil:

Remélem, mindenki jól van, pocaklakók, anyukák, gyerkőcök.
Szép napot!
Vendég
 


Angie! Nagyon sajnálom a sógornődet!Így, ismeretlenül is drukkolok neki!!!

Felfázás:Gondolom a Monural port kaptad.Az nekem nagyon bevált.De ha kezdődik előről, kérlek, ne hagyd magad folyamatosan antibiotikumozni!Ha nem veszed tolakodásnak, nekem ez vált be: amint kicsit érzem...sós fürő, füzike tea (prosztatára ajánlják, de nekem nagyon bejött :lol: ), kombinálva kamillával.És rengeteg, rengeteg víz.Persze szerintem nézesd meg, hogy vesehomok-e!

(mellesleg:a húgyhólyag a félelmek "gyűjtőhelye"...szerintem ezt is érdemes átgondolni :wink: ...persze ha hiszel a pszichoszomatikus betegségekben... :wink: )

Kép

Kép
linus
 
 


Hahó!

Élek...óvatosan szétdolgoztam magam, de végeztem...HURRRRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most jöttünk 15 hós oltásról...fiam 12 kiló és 80 cm és LUSTA, mert csak könyveket néz és épít, de nem gyakorolja a járást...cipelteti a fenekét...

Ráadásul most elaludt...és én már éhen halok, délben szoktunk enni, csak ez a tanácsadás...miért nem bírják délelőttre tenni...ja és a doktornéni olt 1 év feletti gyerekeket...
De szerintem az orrára koppintottak, mert amit mondot, nem volt megygőző...mindegy majd meglátjuk...bár most azt hallottam, hogy ideért a kór és tüdőgyulladással kórházban van egy kisfiú...úgyhogy "szobafogság"...a cél érdekében csak az üdülőrészen sétálunk, apa vásárol és ügyintéz...mi meg maradunk a fenekünkön...

Angyalka...vigyázz magadra és járj utána, Linus jót írt érdemes megfontolnod...

Boni...nem tudok a dvdről képet leszedni, pedig neki vizsgálaton megjelent egy csomó, nem értem...

Annamari, az apácádon akkorát kacagtam...de jól esett...

Na megyek keresek valami ammolnivalót:)
danyuci
 
 


rohanok.......

Linus!
Ma legalább 3 liter folyadékot megittam, és még nincs a napnak vége :wink: 5 percenkét pisilés :wink: Ilyenkor nekem ez az egyik legjobb módszer. A másik, cickás-kamillás ülőfürdő. A monuralt 2 napig szabad csak innom, a dokim szigorúan kijelentette. Ha nem javulna vagy gyorsan visszajönne a probléma, akkor vese uh. DE lehet hogy nincs is bajom, mert reggel csak egyszer éreztem, és azt hittem, hogy el fog fajulni, de lehet, hogy rosszul éreztem, mert azóta semmi csípés. Lehet, hogy a sok folyadék ivás miatt. Nem tudom. Lényeg, hogy egyelőre nincs gáz. Este ülőfürdő, és ha nincs továbbra sem gond, akkor be sem veszem a monuralt.

Danyuka!
Szió :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Angi! Még a medveszőlőlevél teát ajánlják sokan megfázásra. Nem tudom h mennyire hatásos...

Danyu! Majd mászkál, nincs elkésve... Petra volt nagyon lusta, de aztán mindent behozott... Jaj, ez az oltás annyira szörnyű. Hogy döntsön az ember felelőségteljesen ha ennyire ellentétes álláspontok vannak? A mi dokink 3 éves kor alatt semmiképpen nem ajánlja, magamat meg minek oltassam be ha úgy is hordozhatom és fertőzhetek???:roll:

Képzeljétek el ma jutottam el odáig h kész vagyok egy kistesóra. Eddig is akartam, de vmiért mindig olyan érzésem volt h jó-jó, de mégse legyen :oops: De ma egyszercsak jött az érzés h Petra mellett nyugodtan jöhet egy baba. Ez normális dolog szerintetek?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci: Normális??!! :shock: Szerintem a világ legnormálisabb dolga, meg az egyetlen értelme :lol: jaj, és ezek "elhatározós" pillanatok, olyan szépek!Nagyon érdekes, hogy mi működik ilyenkor egy nőben/anyában, nem?(Mondjuk nálunk teljesen egyértelmű volt, hogy szeretnénk tesót is, és hogy mikor, az pedig a rideg és kemény realitás, praktikum kérdése volt :wink: )Gratulálok az elhatározásodhoz, és drukk a mielőbbi megvalósításhoz!

Angie: Látom, "jártas" vagy a dologban. :lol: Mielőbbi gyógyulást!Nem egy nagy betegség, de én pl. annyira utáltam....és mindig visszajött...és teljesen rágörcsöltem (nekem is volt véres...)

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok


nem igazán írok, mert úgyis kiestem már nagyjából a bandából
8)

Tesó ügyben még semmi, de szerintem spontán nem is lesz.. no ez van :roll: most nem is igen próbálkozunk influ miatt.. a héten drnénink szabin volt, úgy néz ki jövő héten oltatjuk magunkat apával. :?

ciklusom beállni látszik 28-29 napos . jippijé!

Danyu lehet dvdről is csinálni, ha apa hazaért rákérdek.
ZSiga 9,25 kg 78 cm... pedig rendesen eszik...

Pruci drukk elhatározáshoz,

Lina majd becartam Kristóf 15,5 hós táncán! elképesztő! Zsiga is táncol meg énekel de ez!


Angie jobbulást!sógornődnek extra drukk!

PAnny drukk az UH hoz

mmarya mi Zsiginek azt használjuk éjjeli fénynek! sőt ha beteg többször van bekapcsolva . szerintem használ..

Manya Sucer kitartás!


Szép Napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát már jó régen voltam.

Panny, gratulálok a babához.

Pruci, örülök az elhatározásnak. Drukkok mennek.

Kismamik, hogy vagytok ?

Benita. Lillanyu mi van veletek?

Boni, drukkok mennek neked is, még van időnk.

Zsombi fogacskája kínozza most az életünk. Ez a 9. fogunk, talán holnapra már kint lesz. Mi 9180 g és 74 cm-esek vagyunk.
Tesóprojekt, nálunk egy hónap múlva indulhat, ha a pajzsmirigy értékem jó lesz végre már. Remélem így lesz. A héten megveszem a vitaminokat és el is kezdem szedni. A karácsony jó lenne ha pocaklakóval bővűlne :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Boniko!
Dehogy estél ki a bandából. Innen senki nem esik ki azért mert ritkábban tud jönni. Sőt, ez totál természetes, hiszen már mind kisgyerekes anyukák vagyunk, és meg van bőven a napi teendőnk (max én pofázok itt gyakrabban, mert gép elé vagyok kötözve majdnem egész nap, de nekem sem lesz így sokáig, mert hamarosan úgyis teherbe fogok esni, és nem fogok már sokáig bejárni ide :wink: )
Én is hétfőn oltatok, ha addig megjön. Apa tutira beadatja. Anyuék, anyósomék beadatták már. Szilárd nem kap, mert a dr.nőnk nem győzött meg, sőt, azt mondta, hogy döntsem el én, mert ugyan neki van engedélye 1 éves kor felett beadni, de nem szívesen teszi 3 év alatt.
Miért nem lehet spontánt babád?

Kri!
Nem baj ha régen voltál, lényeg, hogy most itt vagy :D Zsombikának jobbulást a fogacskája miatt, nektek pedig sok kitartás hozzá.
Drukkolok, hogy a pajzsmirigyed rendbe jöjjön, és a karácsonyra már beköltözzön a pocakodba a tesóka :)

Linus!
Hogy van a pocakod? Hogy becézitek a kislányotokat?

Teri!
Gratulálok az elhatározáshoz. Mondjuk, nekem egy percig sem volt a tesó kérdés, biztos a korom sem engedte, hogy vaciláljak ezen. Hogy normális dolog-e a vacilálás? Biztos! Sokfélék vagyunk, és nem ugyanolyan körülmények között élünk. Ezért sem érzünk egyformán. A végeredmény a lényeg, hogy tesót szeretnétek :D

Danyuka!
Lassan a testtel!!!
:wink:

Nekem végül nem csípett többet a vizeletem. Tegnap minimum 4 liter folyadékot megittam, és ma is azt tervezem. Remélem, nem lesz hurutom.

És! Végre péntek van! Jövő héten ismét csonka hetem lesz, mert pénteken reggel megyünk apával Londonba a barátnőmékhez 4 napra. Szilárd anyuéknál marad. Remélem, jó idő lesz, és nem szedünk össze H1N1 vírusokat. Viszek maszkot a repülőre, nem érdekel, ha hülyének néznek sem.

Puszi és szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Hú, ha ilyen tempóban írogattok, tudom tartani az iramot, lányok :wink: :lol:

Danyuci!Azért ezek a fizikai munkák elég kemények egy 25 hetes kismamának, kicsi gyerek mellett, nem?Nem lehetne segítséget kérned?

Angie: Óh, de jó hogy utaztok!!Nekem ez most nagyon hiányzik.Épp egy "utolsó" színházat próbálok megszervezni, hogy a párommal ici-picit együtt lehessünk kettesben, mert aztán hosszú ideig nem lesz ilyen...Persze nem panaszképpen írom :lol: Köszönöm kérdésed, pocakom, illetve kis lakója rohamos léptekkel nő.Már nagyon várom a dec.1-i UH-t, mert ott már mérni fogják.Napok óta a jobb felemen tanyázik, de tegnap középen, fönt, szinte a cicijeim között "dugta ki" többször a fejecskéjét.Rengeteget rugdos, meg maszatol(tudjátok az, mikor valamelyik végtagját végighúzza a bőrömön....szóval amikor azt érzed, most fogja kilyukasztani a hasad :shock: ).Lehet, hogy elevenebb lesz, mint Kristóf :shock: :shock: Tegnapelőtt sokat búgócsigáztunk, és rengeteget dörömbölt bent a hangra, meg Kristóf kacagására :lol:
Kérdésedre: Tulinak becézzünk.


Boniko:Hű, köszönöm a bókot, dagad a májam a büszkeségtől :lol: :lol: Különösen, mert úgy tűnik, az én táncos véremet örökölte :oops: Persze azóta se produkált ilyen igényes, összetett mozdulatsoros, cizellált koreográfiát :P Félre téve a tréfát, azt sikeresen elkaptam a géppel.És ma a CSiri-biri tornás néni is dicsérte Kristófot, hogy milyen szép, és szép a lelke.Nahát több se kell egy anyukának...Most teljesen el vagyok szállva :D :D :D Nyugtassatok meg, hogy ti is így éreztek, ha ezeket mondják a gyermeketekre?!!

Kép

Kép
linus
 
 


Linus!

Megnyugtathatlak h én is úgy érzem hogy Márk a legokosabb az osztályba,ő mondja a legszebben a verseket,ő táncol a tánccsoportban a legjobban,Krizsi énekel a legszebben az oviban és ő a legszebb fiú a földön,Olika pedig szintén a legszebb másfél éves és korához képest fényévekkel előrébb van mozgásban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szal teljesen normálisan érzel :wink: :wink: :wink: :wink:

Angie!

Deeee jóóóóóóó nektek!!!!!!
imádom Londont...éltem ott majdnem két évet..ismerem eléggé.
És azért is írígyellek hogy ketten utaztok.
Nekem is ez volt a tervem h apát a 30.szülinapja alkalmából kiviszem egy pár napra Londonba(most lesz dec.20.-án)..el is kezdtük apuval szervezni de egyenlőe úgy néz ki kicsit eltoljuk..se lóvé nincs most rá,meg a terehesség miatt se akarok sehova menni messzire(lehet hülye vok de para van a vírus miatt is meg minden :oops:)
Jól teszed a maszk viselését!!
Érezzétek jól magatokat.Az jó h a barinőd kinnt él..így nem kell a szállásra költeni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Én is itt ám, csak mindig lemaradok, mint a borravaló...

panny, mikor is mész dokihoz?
Vendég
 


Kép

Az előbb apu elvitte a Leventét, a Réka alszik, Apa dolgozik, úgyhogy könnyen vagyok. :D :D :D
Csak vki felmoshatna helyettem és el is mosogathatna. :lol: :lol: :lol:

Nálunk is a gyerek orvos azt mondta, hogy 1 éves kor felett oltat, de mi mégis csak úgy döntöttünk, hogy Kép

Teri!
Akkor drukk, hogy ha így eldöntötted, hogy jöhet a tesó, hogy minél előbb sikerüljön.

Angie!
Ez a felfázás nem lehet jó dolog. Szerencse nekem még nem volt, de nem is kívánom. Milyen jó lesz nektek jövő héten, London... Kár nekünk nincs ilyen barátnő... :cry: :lol:

Kri!
Remélem jó eredményeid lesznek, s ti is belevághattok a babaprojektbe. Zsombit sajnálom a fogacskák miatt... :cry: :cry: Kibújnak, s jobb kedve lesz.
Te milyen vitaminokat szedsz????? Terhesvitamin, folsav...????


Most egyenlőre napi 1 folsavat szedek, s elkezdtem inni a palástfű teát.

Panni!
Már mikor leírtam, hogy nem csinálsz-e vonalzót, akkor gondolkodtam, hogy lehet, hogy vizsgálat után raksz majd fel.
Aztán DRUKK, hogy ikrek legyenek!!!!! Kép


És mindenkinek nagy drukk, hogy jövőre mindenkinek gólya hozzon kisbabát!!! Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szexuális téren egyre összehangoltabb vagyok a feleségemmel.
- Valóban?
- Igen. Tegnap például mindkettőnknek fájt a feje.


- Szia anyu. Megyek diszkóba!!
- Diszkóba?! 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel
anyád 26. születésnapjáról ???



- Apu, hogy mondják angolul a pápát?
- Goodbye.


- Képzeld, három év együtt járás után Béla végre beszélt a házasságról.
- Tényleg, és mit mondott?
- Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük.


A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal.
- Róka ki bántott? Majd én megverem.
- A medve.
- Ja, az szar ügy...


- Az esküvő előtt azt mondtad, hogy én vagyok az istennőd - mondja a
feleség a férjének
- Úgy is volt, de azóta ateista lettem.


- A tengerre emlékeztetsz...
- Miért, romantikus vagyok, vad és izgalmas?
- Nem, beteg leszek tőled...


- Örömmel utazol el?
- Neem, az asszonnyal...


Milyen az ideális nő?
A szex után átváltozik egy láda sörré és két haverrá.


A férj és a feleség vitatkozik:
- Vedd tudomásul, hogy engem annak idején egy orvos is elvett volna!
- Persze, hogy elvett volna, ha anyád időben jelentkezik abortuszra!


Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusbútorokkal,
és beül a hatalmas íróasztal mögé. Egyszer belép az irodába egy férfi
táskával a kezében. A vállalkozó hirtelen felkapja a telefont és
hangosan beszélni kezd.
Repkednek a számok, a milliárdok, majd kisvártatva leteszi a kagylót és
a férfihez fordul:
- Miben segíthetek? - kérdi.
Mire a másik:
- Jöttem bekötni a telefont.


Egy házaspár elmegy egy csodakúthoz. Először az asszony hajol be a
kútba, és elsuttogja a kívánságát. Aztán a férj következik, de túl
mélyen behajol és beleesik a kútba.
Mire az asszony felkiált:
- Nahát, ez működik!


Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?