Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szandra,köszi az infót székügyben.Hát mint láthattad helyügyileg nem állunk túl jól,nem tudom hova fog elférni még két etetőszék :lol: Na,majd még kitalálom.

Till,mi sem tudtuk a 3 órás etetést csinálni,ha ébren voltak mindig csak a cicire tudtak gondolni.Most talán már jobb a helyzet.Csak sosem tudom mikor laktak jól,mert tegnap is volt egy evés,amikor Balázs 170-et evett,aztán volt hogy 120-at :roll: És ők nem egyszerre eszik meg ezt a mennyiséget,mert akkor tudnám,hogy okés,jóllaktak,hanem azt hiszem elég volt,lerakom őket,majd 10 perc múlva újra vissza,és ez így meg 1 órán keresztül :?

Lois,én ezeket nem ismerem.ími hyógyszrtárit használunk,meg a babe sampont.

Angel,én este szoktam sterilizálni,mikor lerakom őket.Napközben ha üvegből eszünk,akkor elmosom,és hideg vizet engedek bele,úgy áll.

Játszószőnyeg megjött,szerintem szuper,Balázs már próbálgatja a fejét tartani hason,így neki nagyon tetszik,úgy nézegette a mintákat rajta.Noémi utál hason lenni,bemérgesedik,ő még nem tudja annyira kiemelni a fejét.
Vendég
 


Lois,így akartam írni---gyógyszertárit :lol:
Vendég
 


Till :P
Ilyen picikénél még nem is kell, hogy 3 óránként egyen. Enyémeknél is volt olyan időszak, hogy 1-2 óra után éhesek voltak. Kb. 3 hós korára kialakul :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 

 
 

Angel :P
Én akkor hagytam abba a sterilizálást, amikor már úgy adtam vissza nekik a cumit, hogy lenyaltam :oops: :lol: Ez kb. 6 hós koruktól volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Nyuszi!
Samponban mi is Babét használunk, de Zének a gyógyszertári után bármivel kentem (olaj, gyógyszertári kutyulós krém) iszonyú száraz volt a bőre, főleg a végtagokon. Ez az olajos fürdető nagyon bevált, bár persze emellett is kenem mindennel, de sokkal jobb lett.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till :)
nekem 2 gyerekem 6 hós koráig 2-2.5 óránként evett, LEvi volt az egyetlen aki 3-4 órát kibírt. Ez nagyon gyerekfüggő.

Lois :)
a waschlotion az bőrre kenhető, olyan, mint a tusfürdő.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Nagyon köszi :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,persze,az más,ha nagyon száraz.Nekünk nincs már ilyen gond,még pár hetesen volt,de az meg inkább a hámlás volt.Milyen sűrűn mostok hajat?Mi a vízbe tesszük a fürdetőt,és azzal a vízzel minden nap lemossuk a hajukat is,és heti egyszer a babe samponnal.Ez elég?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!!


Timi babái megszülettek!!!!

Hanga: 2380g 49cm-er!!!!

Alexa: 1836g 45cm-er!!!!


Mindenki jól van!!!

Kép

Kép
raniko
 
 


Timikém, kétszeres hurrá! Sok boldogságot!

skrisz72
 
 


Timi, gratulálok az ikreidhez!! Gyors hízást és hazaérkezést kívánok!

Kép
lona1
 
 


nyulasz írta:Lois,persze,az más,ha nagyon száraz.Nekünk nincs már ilyen gond,még pár hetesen volt,de az meg inkább a hámlás volt.Milyen sűrűn mostok hajat?Mi a vízbe tesszük a fürdetőt,és azzal a vízzel minden nap lemossuk a hajukat is,és heti egyszer a babe samponnal.Ez elég?

bőven :wink:
a hajuk nem koszolódik, faggyútermelésünk nincs, így nem is zsírosodik. Ha nem koszmós egy baba feje, akkor még samponozni sem kell.

Gratulálok Timinek az ikrekhez!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Timi: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Timi!
Gratulálok! Sok örömöt a babákban és rengeteg tejcsit!!!!!!!

Lányok!
Köszi szépen a fülbevalós és az oltáshoz kapcsolódó válaszokat. A fülbevalós ügyet halogatjuk, amíg bele nem szerelmesedünk egy fülbevalóba oltás pedig hétfőn. Megvan a vakcina.

Till!
Három órát Litti se bír, de éjjelente kezdettől csak max. kétszer eszik. Nappal ő se alszik, kb. 3-szor félórát. Ezért is lettem ilyen potyainternetező. De mintha érezné amikor ideülök, mert akkor pattan a szeme és nem nézelődik, mint esetleg máskor, hanem panaszosan sír. De végül is az a lényeg hogy éjjel alszik. Remélem nektek is beáll majd így a dolog, ha nem jobban. :wink:

Rani!
Ez hideg vagy meleg párásító? Én se tudom mi is lenne jó. Védőnő szerint jó nálunk a levegő, de nekem tavaly sokszor elindult az orrom vére a szárazság miatt.

Lois!
Én amíg nem tudok dűlőre jutni párologtató ügyileg a kiságy alá meg a radiátorra teszek éjjelre vizet. Aztán majdcsak kiokosodom. Na nem a vízpárától. :D

Angel!
Dióka nagyon cukorka. :D

Mosás-vasalás:
Én egy vasalás mániás vagyok, úh. nem lehetek mérvadó, én a zoknikat is vasalom. :oops: Mármint a sajátot, nemhogy a Littiét. Neki minden ruháját kifordítva is. Én imádom ha szép sima az anyag.
Litti rucijait külön mosom, de a pelusokkal vegyesen. Én coccolino sensitívvel öblítek és Zöld fás mosószert használok, a corában lehet venni, ilyen környezetbarát hipoallergén, francia márka.

Sterilizálás: ezzel én is bajban kissé, mert minden nap sterilizálok, cumit is, de ha jól meggondolom Melitta már mindent a szájába vesz. Akkor meg minek is? Nem is tudom.....de magamban azt gondolom, féléves koráig így járok el.

Teszveszen nézegetem a fisher price játékokat, egyet már be is szereztem. Nincs valakinek egy eladó Fisher Price daloló mesekönyve? Annyira tetszik, de olyan drága újonnan..... Vagy érdekelne esetleg más FP. játék is. Várok privit ezügyben.

Pusszantás mindenkinek, pocakosoknak sok-sok simi, babócáknak meg sok-sok tejcsi!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Timi!
Gratula!!! Hajrá babázás!
vovanda
 
 


Timi és kis családja számára óriási gratula és nagyon jó egészséget kívánunk nekik!

Angel: nagyon szépek vagytok, igazán kezd kerekedni az arcocskája Diókának. Most emlegettük a párommal, hogy Kirácskánk milyen picike volt, most meg akkora "feneke" van a kiscsajnak, hogy csak nézel majd te is, milyen formásak a csajok!

6 hós kortól nem sterilizálok, heti 1-re csökkentettem fokozatosan, aztán elhagytam.

Nálunk kezdettől mesterséges táplálás volt és órára pontosan etettem, most is megmaradt ez a hülye szokásom: kb. egyidőben eszünk, kb. egyszerre. Alvásidőkhöz alkalmazkodok, de az is viszonylag egyszerre megy. Váratlan dolgokra nem vagyok felkészülve.

Van egy Fiher Price kishajónk kapitánnyal, horoggal, hallal, zenél, vízben úszik, meg tudják rajta nyomni a zenélő gombot, imádják. Sajna nem eladó, de szuper.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Húúú, látom Timiék a lovak közé csaptak rendesen :lol:

Timi!
Szívből gratulálok, és sok boldogságot kívánok a Lánykáidhoz!!! :D :D :D


Nyuszi!
Mi is pont így mossuk. Zének koszmós volt a feje, ezért kezdtük el használni a Babét, szépen el is múlt, és hetente 1x megmosom vele (vagyis a férjem mossa, nálunk ált. ő fürdet :) ) Zének nincs valami dús sörénye, szóval bőven elég hogy a fürdetős vízzel átsimizzük a buksiját.

Katerina!
Ami gumirozott (zokni, harisnya stb.) azt nem vasalom, mert tönkremegy a gumija. Én nem vagyok ennyire mániákus, amit pl. csak 1-esen lehetne vasalni azt nem is vasalom, mert minek, azzal nem fertőtlenítek. De minden más babacuccot igen.

Ma jó nagyot szívtam. Zé hajnalban durván elrendezte az ágyikóját, pizsi, hálózsák, lepedő, alatta a matrac huzata :shock: Én meg kénytelen voltam lehúzni a ez utóbbit is, ami nagyon feszesen állt rajta és mosás után kb. 2 órát szenvedtem vele mire visszaráncigáltam :x De most már felkerült rá a matracvédő, remélem ilyen balesetek elkerülnek ezután :)
Én a nagyobb "játékokon" kívül (hinta, játszószőnyeg, forgó) még semmit nem vettem a gyereknek. Így is rengeteg van. Egy csomó minden van, amit még ki sem bontottunk. Mondjuk a legtöbb egy kaptafa, sok csörgő-zörgő bizgentyű. Ezek sem érdeklik annyira, most a játszószőnyegen pofozza a lógókat, az a sláger :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Rájöttem, hogy mi eléggé kaotikusan élünk, órát azt tuti nem lehetne hozzánk állítani .... lehet én vagyok antianya, de én ált Zét simán hozzáigazítom a programjainkhoz, és nem mi igazodunk a gyerekhez :oops: De úgy látom nagy törést nem okozok ezzel neki, eszik ott és amikor éhes, alszik ott és amikor álmos :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Timi,
itt is gratulálok a kis csajpároshoz! :D
ne haragudj, nem volt alkalmam híradózni, de Rani megtette! :wink:

Xandra,
éles váltás lenne, ha hirtelen én is magam nyalnám "sterilre" a cuccot? :lol: játszócumát nem szereti továbbra sem :? , igazából az etetősökre gondoltam :wink:

Nyulasz,
én ökör minden használat után sterilezek, de már nagyon unom... lehet, hogy átállok az esti egyre!
hideg víz miért kell, hogy álljon benne? :oops:
steriles hülyeségeim csokra: elindítom, de nem teszek vizet sterilizálóba, vagy van benne víz, de elfelejtem elindítani, vagy elfelejtek belőle kipakolni. volt már, hogy azt hittem a használt cuccra, hogy steril, és fordítva, benyomtam egy használt cumát a sterilek közé :roll: no most tényleg ennyit bénázni egy tulképp fölösleges dologgal :oops:

Szöcsi,
sokkal pofásabb volt! :wink: most inkább nyúlik :D de azért nem beesett! :lol: én sose voltam pofás baba.
fenekecske az formás 8) hú, mikor először láttuk a kis seggét :shock: mint a gyíké :roll: apájával sose felejtjük el...

Lois,
rendszer az nálunk is, mint dobostortában a ritmusérzék :wink:
na jó, kicsit több: f9-kor fürdés! úgy kb.


amihez még akartam szólni, de már nem tudom kinek :oops:

fürdető: visszatértünk a gyogyótári truttyra (égő, múltkor így kértem a drnőnől is :oops: ). nagyon száraz vol, főleg a kis lába, háta azelőtt, és pár nap alatt jó, nem kell kenni mással.
nem a kutyult cucc!, hanem tubusban van, vmi nonionicum... a neve.

hajmosás: nohát hajunk az nem sok :lol: így mossuk minden este, törülközövel szárad :wink:


tegnap este téli sapkaparádé volt a kapottakból, hát vinnyogtunk rendesen, rápróbáltuk mindet :D ha ki akarom egyszer röhögtetni, felteszem a közösre 8) (Orsi, a tőled kölcsönzött virágfüles sapka az egyetlen, amit rá is fogok adni, de az meg még nagy :) )
szal ma vettem neki egyet, egy olyan rózsaszín macifüleset! egyben beváltottam az egyik CundA-s kupont!
és vettem habtapit mééég, már alakul, szőnyeg helyett :lol:

angel37
 
 


Angel!
Én is elsütöttem már egy kupont, bár én úgy voltam vele, hogy drágább dologra érdemes, én overallt vettem 8 e helyett 4 ezerért. Pont tegnap vettem ott én is egy sapit, azt inkább kifizettem rendes áron, a másik kupont még tartogatom. Jövőre is levásárolhatom, szóval ráér.
Száraz bőrre ez a olajos fürdető nagyon klassz. Vagy lehet azért száraz neki, mert nem szeret valamit az általam használtakból??
Engem nem tudsz megfogni: Unguentum hydrophilicum nonionicum :wink:
Én is vettem 2 csomag habtapit, 10 db-os pakk 1000 Ft-ért, az jó ár? Itt nem nagyon látok sehol :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!!

Katerina a mi párásítónk csak hidegpárásító.
Remélem ez azért nem gáz ezen kívül tényleg mindent tud.(mármint, hogy meleget nem tud)
Méri a szobában lévő párát és kikapcsol ha eléri a megfelelő szintet vagy be ha érzi, hogy kevés.
Szerintem jó dolog eddig nekem most úgy tűnik érdemes.


Puszi drága most néztem a vonalzód.
3-nap múlva műtét????
Lehet tudni mit műtenek? :roll: :oops:
Nagyon drukkolok!!!!

Kép

Kép
raniko
 
 


Timi: szivbol gratulálok! :) A legszebbeket kivanom a kis csaladnak!

Lilypie First Birthday tickers
amina09
 
 


Rani!
Mi a különbség a kettő között? :oops: Bevallom gőzöm sincs....

Amina Kedves!
Idevárunk ám!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


loislane írta:Rani!
Mi a különbség a kettő között? :oops: Bevallom gőzöm sincs....

a legtöbb légzési problémára a hidegpára a jóm nagyon ritka esetekben ellenjavallt, olyankor kell a melegpára - gőzölés -, de az sk is simán kivitelezhető, csak egy fazék forró víz kell hozzá.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Timi,itt is szívből gratulálok a lányok érkezéséhez :D :D :D Sok boldogságot,és sok tejcsit!!!Neked gyors felépülést! :wink:

Angel,én is sterilizáltam minden használat után,aztán anyós mondta,hogy ők így csinálták,hideg víz bele.Gondolom a baktériumok nem tudnak úgy elszaporodni,ha hideg víz van benne... :roll: vagy nem tudom :oops:

Lois,lehet másfajta pelust kéne használnotok :lol: Szerintem jó,hogy a gyereket igazítjátok magatokhoz!

Amina,látom akcióban :D drukkolok én is,és várunk ideát :wink:

Hát csajok most mi is betojtunk már,így oltatjuk magunkat.Még sosem oltattunk,de most olyan rokontól is ezt a tanácsot kaptuk,aki orvos,gyógyszerkutatással foglalkozik és gyerekkórháza is van,és általában oltásellenes.Hétfőn hívom a háziorvost.
Vendég
 


Egy kérdés,aki volt fotózáson a gyerekkel,mennyiért dolgozik az a lány,és hol található helyileg?Jöhet priviben is.
Vendég
 


loislane írta:Rájöttem, hogy mi eléggé kaotikusan élünk, órát azt tuti nem lehetne hozzánk állítani .... lehet én vagyok antianya, de én ált Zét simán hozzáigazítom a programjainkhoz, és nem mi igazodunk a gyerekhez :oops: De úgy látom nagy törést nem okozok ezzel neki, eszik ott és amikor éhes, alszik ott és amikor álmos :roll:

mi ugyanígy éltünk :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois,
azaz na :lol: nem jó Z-nek?

most egy sapka kellett nagyon :roll: a másik kupont én is egy kezeslábasra tartogatom! :wink:

k...va jó ár!! én tegnap 3000vmennyiért vettem 10-est :roll:
bár vmelyik béna.
jaaa, itthon kibontottam, és ami a csomagban nem a két szélen volt, azoknak az állatoknak a mintán, hiányzik a szeme :evil:

Nyulasz,
ma eddig nem sterilizáltam! :wink:

Amina,
bizony várunk! 8)

angel37
 
 


Timi,
Szívből gratulálok két Picilányhoz!!!!! Sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek!!!

Lányok,
köszönöm a mosásos, vasalásos tippeket :)

Angel,
cuki Diókirálylány :P

Aventnek van egy kezdő csomagja, abban van mikros sterilizáló, kézi mellszívó, cumisüveg, azt érdemes megvenni sztetek?
Bőszen jegyzetelek fürdető, sapi és egyéb téma ügyileg :wink:

Így, hogy herpesz vírusom van, vajon beadathatnám az oltást?

KépKép
tobi
 
 


Tobi,
:D :D
jó esetben sztem nem érdemes megvenni!

oltásos kérdést nem tudom... de szerintem nincs köze egymáshoz.

angel37
 
 


Tobi :)
a herpesz _szerintem_ semmit sem befolyásol. Ha olyan betegséged lenne, ami lázzal és társaival jár, akkor nem lehet oltani.

(én meg összeszedtem valamit, fáj a torkom, folyik az orrom, és nem is vagyok túl jól... holnap akartam oltatni magunkat, én tuti így be nem vállalom, mert még ledönt a lábamról az oltás, azt meg nem igazán engedhetem meg magamnak. Úgyhogy most erőteljes teakúrán vagyok)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Angel, Icsilya,
köszi a reagálást :)

Icsilya,
jobbulást!!!!!
1 kiskanál méz+ 1/2 citrom leve és husija összekeverve nekem mindig bevált, hátha neked is :wink:

KépKép
tobi
 
 


TIMI - gratulálok és minden szépet és jót kívánok nektek!!!!

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok!!

Lois ,Icsilya meg is válaszolta a kérdésed.
Szerintem bőven elég a hidegpárásító!! :wink:

Tobi én büszkén bevásároltam szintén mindent mikor a lányok írták, hogy jó esetbe felesleges.
Hát így legyen de talán akkor pont itt lesz babonából, hogy ne keljen.

Én az Aventet annyira nem szeretem, vagyis nem szimpi bár rengetegen veszik.
Barátnőméknél pocakfájás lett belőlle mert nem távozik úgy a felesleges levegő mint a Nukos üvegből vagy amit én vettem a TommeeTippe-ből.
Ebből van még speckóbb is.
Úgy voltam vele hamár veszek akkor olyat amivel elkerülhető a több levegő.

Kép

Kép
raniko
 
 


helló!

épp aktulis témára jövök! :wink:
Rani,
biztos a babákok se egyformák, de mi tegnap próbáltuk először a NUK cumit, hááát, kalap fos. (pedig a kiccsaj még a hülye kórházi üvegcumi+gumiszopóka párosításból is ügyesen evett)
szal maradunk az Aventeseknél, abból is az egylukú.
majd kitapasztalod! :)

na megyünk kardiológiára :roll:

angel37
 
 


Angel persze biztos amúgy gyereke válogatja.
A Nukosnál szerintem az a baj hogy a cumi formja nem olyan mint a mellbinbóé.
Úgy le van lapítva.
Szopi mellett nem javasolták hátha utána nem fogadja el a cicit.
Ezért én is a másikat választottam.

Kép

Kép
raniko
 
 


TommeeTippe nekem is tetszett, de mindvégül az Aventes maradt. Mikrós sterilizáló kaptam kölcsön, szerintem jó volt, de szopis babáknál már csak akkor jön szóba, amikor nincs rá szükség.

Angel: gyíkpopó nagyon tetszett, mindig megnevettetsz. Előjönnek az egy évvel ezelőtti emlékek. Ezerrel készülünk a szülinapra, már mindenki lázban ég, az egész család vásárolgat. Így évente kb. 3 tonna ruhanemű és 5 tonna játék keletkezik majd a háztartásban.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Hali Csajok!
Csak bekukkantok, kölkeim most alszanak, amúgy gyepálják a gépet ezerrel, nem tudom bekapcsolni...

GAZDÁT KERES EGY BÉBIHORDOZÓ!!! Ha érdekel valakit, küldjön privit. Meg ha kimondottan tőlem akartok valamit, akkor is a privit javaslom, mert nagyon átlózva olvasok, többre most nem futja belőlem...
vovanda
 
 


Sziasztok!


Timéknek nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok.


Nálunk Grétivel minden szuper olyan ügyes kislány.
:oops: Rájöttünk, hogy lehet nyálat fújni és az olyan nagyon jó, hogy hajnal 3-kor is arra keltem fújja a nyálát és nevet.

velem meg nem tudom mi van de nagyon sokszor elkap a hasmenés csak azt nem tudom mitől. Éjjel is arra keltem görcsöl a hasam rohanom is kellett. Na ma meg séta közbe jött rám, úgy ralliztam a babakocsival. Szegény gyerekem fel is ébredt. Nekem soha nem volt baj az epémmel nem tudom annak lett-e baja vagy ha nem akkor mi van. Tök szép idő van én meg nem merek
nekiindúlni megint a sétának nehogy rohannom keljen. :cry: :cry:

Kicsi Dióka nagyon cuki!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


megjártuk a kardiológiát, ölég sírósra sikeredett :roll: ő is, én is :( :oops:
szegényre rátették a nem éppen 5 kilós babaméretben készült cuccost, hát volt üvöltés, nem is maradt persze nyugton, így nem tudták vizsgálni. mondták, hogy messze lakunk-e, mert vissza kéne jönni máskor... peeersze, mert legközelebb tetszeni fog neki, ugye??? ú.hogy eltört nálam a mécses, elegem lett. szegény drnő csak pillogott, aztán a fejemhez vágta, hogy midnen orvos a gyerekért van. tudom, persze, csak még 9 helyre megyünk az idén, ezt se tudom hova a f...ba tegyek be még egy idejövést (azért szeretnék egy héten egy, ntán két üres napot)
aztán böffentett egyet a kiscsaj, és vhogy nyugton tudott maradni (persze sírva) egy percig.
közben meg "anyuka miért nem hozott cumit?" bmeg mert utálja, öklendezik tőle! "miért nem hozott tejet"? basszus, mert másfél órája evett, NEM éhes, ha most cumázna, még jól ide is hányna. szal sikerült komplett hülyének éreznem magam.

ja persze altatható, de van kis szívzörejünk :roll: állítólag nem komoly. úgyhogy hurrá, vissza kell jönni kontrollra, szerencsére jövőre.


Szöcsi,
kolmolyan gyík volt: vékony hát szinte azonnal két csirkelábban folytatódott :wink: nem tudtuk sírjunk vagy röhögjünk :oops:

hűűű, közeleg az első szülinap! :D :D
aha, képzelem a játéközönt! már egy múltkori képen se volt hiány nálatok... :lol:

Rani,
na igen, sztem is a forma zavarta! először fordítva is dugtam a szájába :roll: :oops: de úgy nem is jött semmi.

angel37
 
 


Angel!

szegénykém, nagyon okos volt Dr. néni. Lehet kedveskedett volna picit Diókával és nem is sírt volna. Ő mégis csak egy pici baba és tök elege lehet az orvosokból. Én sem bírtam volna sírás nélkül a helyedbe.
Jó, hogy ide nem kell menni már az idén. Miért nézték, hogy lehet-e altatni?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Angel - ezek total idióták voltak!!!!!!

Csajok - keresek Graco bébi hordozót, egy barátnőm ikreket vár és neki kéne úgyhogy valakinek van eladó szóljon.

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy percre jövök!
Képzeljétek a nővérem most jelentette be hogy 11 hetes terhes!! :lol: :lol:
A kis mocsok csak most mondta! :lol: :lol:
El se hiszem hogy 16 hét van csak köztünk!
Az Endokrinológusa is igen csak csodálkozott, hogy sikerült. :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani! Akkor gyarapszik a család. Leendő nagyszülők mit szólnak?

Nikó! Én epés lettem, amikor a gyerekek 4 hónaposak voltak. Nem foglalkoztam a görcsökkel, pedig voltak előjelei. Mentő vitt be, 2 hétig feküdtem kórházban, a többit nem mesélem el. Vérvételre menj el, házidokival konzultálj, hasi UH is jó lenne. Legalább megnyugszol, hogy minden rendben.

Angel, írtam neked kb. 20 sort, de aztán kitöröltem, inkább nem elemzem a magyar egészségügyet.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Angel!
Szegénykém, jól megjártátok. Basszus, Nyíregyen mitől tudnak emberségesek lenni??? Meg türelmesek. A múltkor a kiscsajom a fejlődésneurológiát végig bőgte, nem volt belőle semmi botrány. Kedvesen megnyugtattak, hogy semmi baj, mehetünk.
Kardiológián ugyanez: vegyem csak ölbe, nyugtassam meg, aztán próbáljuk újra. Semmi baszogatás.
vovanda
 
 


Vandus! Kardiológiára miért kellett mennetek? Ez is kötelező vizsgálat vagy egyéni?

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Nikó, Vanda,
alapvetően néni aranyos volt a kiscsajjal, az asszisztens már azt se tudta, hogy sippogjon a figyelemterelő gumiállatokkal (velem együtt), de hát hasztalan :roll: mutatta a drnő, hogy milyen összevisszaság lett a görbéje.
többet kellett várnunk, mint hittem, kiccsajomnak meg már gyanús, ha napközben idegen helyen lehúzom a ruháját :roll: (Dévény meg a vérvétel, szuri szokott így kezdődni)
szal már láttam, hogy szemét lecsukja, és dagadó szemhéjakkal üvölt, ilyenkor hiába a gumiállat és társai, akkor nyugodna meg, ha vége lenne a macerának :?
csak hát miért gondolták, hogy másik nap nem lesz ilyen műsor?? akkoris ordítani fog, ha rácsatolják a hideg csiptetőket a bokájára meg a kis mellkasára a tappancsokat...

ááá mindegy, túlvagyunk rajta.
utána sírva vásároltam tampont, betétet a Sugárban, jól nézhettünk ki :oops: , kiccsaj már beájult a kenguruban, a kis szőrösmacis kezelábasában :roll: :lol:

Nikó,
lesz egy altatásos hallásvizsgálat, ahhoz kellett.
(no az is minek?? tuti, hogy hall mindkét fülére, az agytörzsi viszgálat szerint is)

nyálbubi az jóóó! :lol:
nálunk is megy a puttyogás!

Szöcsi,
hagyjuk :roll: :wink:

Vanda,
tényleg, mi is volt Rékával? :oops: zörej neki is?

angel37
 
 


Meg van a baj, amiért Sára olyan nyügös, jön a bal felső foga.
Szegénykém.

Sára Aventos cumisüegből iszik, és még cicizik. Szóval szerintem ez gyerek függö. és a has fájás is. Szerintem ha mohon eszik akkor is fájhat neki a hasa,legyen az cici vagy üveg.
Nekünk 2 napig fájt a hasunk én Espumisant adtam neki, 5 cseppet lehet neki adni max / nap. Este adtam neki többet, és utána már semmi baj nem volt.
Nekem sem szimpi a NUK a cbimbonak sem olyan az alakja.

Azt is figyelembe kell venni hogy egy pár napos / hónapos csecsemő nem azért nem fogadja el a cumit / üveget mert az a fajta nem jó neki, hanem mert idegenkedik előszőr de aztán elfogadja, Sára sem fogadta el 6 hónapig pedig ugye anyukámis modnta adjak neki vizet is ne csek cicit, modntam neki, nem fogadja el az üveget abszólut, a janas műanyag üveg tudjátok az a kicsi amin van az bigyó na abból meg itta, pár kortyot természetesen de az elég volt neki.
Meg persze pohárból, most pedig iszik az üvegből és még mindig cici imádó. Én még nagyobb lyuku cumira sem cseréltem.

Szóval mint mindenhez türelem kell, ugy mit a kanálhoz is.


Raniko de jó a nővérednek.

Angel bocsimilyen cuccot raktak a babádra?

Tényleg lányok van egy Cybex hordozó ha valakit érdekel, küldjön privit.


Leoról tudtok valamit?Remélem jól van és sokat pihizik, ha tud a kislánya melett.

Kép
lili&ana
 
 


Orsi!
Köszi, megint okosabb lettem :)

Nyuszi!
Basszus igen, gondoltam már rá, de most épp háromféle pelussal lavírozok (2 féle Pampers (new és active baby) és Dm-es) szóval akkor vagy mind szar, vagy én vagyok béna. De szerintem hibátlanul pelenkázok, csak egyszerűen van az a kakahalmaz és lendület, amit semmi sem fog meg. Esküszöm néha a gyerek akkorát tud durrantani, azt hiszem felszáll az ölemből... :roll: Fotósról kaptál infókat? Ha még nem szólj és küldök privit :)

Angel!
De jó fejek .... alapvetően igen nyugis ember vagyok, de ezekre az építő javaslatokra biztos mondtam volna valami cifrát :evil: Szívzörejes babát én is ismerek, kinőtte :)
Na akkor örvendezek hogy ilyen jó vételt csináltam a habtapival: Nézd, ilyen:
Kép

Tobi!

Én nem ezt a szettet vettem, hanem az újszülött kezdő szettet, meg egy mellszívót hozzá, ki sem bontottam egyiket se, szóval szerintem ne kapkodd el. Ha valóban kell, akkor is meg lehet venni.

Rani!

Szuper a tesós szimultán babázás, engem is ilyenekkel szédít a nővérem, Zé elég nagy motiváció neki :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.11.16 23:13-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Na kb. 10 hsz. született mire ezt megírtam, nem nagyon vagyok formában :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: