Új privát üzeneted érkezett!

Screen: tök jó az a hinta, biztos tetszeni fog Teonak :), mi a mózeskosárral szoktuk (apja) néha hintáztatni és szereti

Ma volt az uram a MÁK-ban azt mondták neki, hogy 2 hét múlva küldik a lóvét. Szerintem az utalás gyorsabb, de a hülye postán kérte :shock: , nem mintha nem ugattam volna el neki, hogy utaltassa. Ki vagyok én segítve ezzel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
anyabebi
 
 


Datolya: pelus ügyben nézz körül itt http://www.mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=8, vannak új és használt pelusok is :), regisztrálni kell és akkor látod a képeket is :)
anyabebi
 
 


anyabébi,

pasiból van, mit vársz... :lol: :lol:

jajjjjjjjjj, ne kezdjétek a kólát megint!!!! :lol:
mingyá nem tudok ellenállni.

szoptatás közben olasz rádiót hallgatunk, h ne sivárodjak el teljesen szellemileg. De ettől meg olyan utazhatnékom támad... na mindegy :lol:

én túrógombócot nyomtam...
de alig birom rávenni magam a zabára.

Eszti,
nem semmi vagy. Én nemrég ágyaztam be. Meg beáztattam a kaksis babaruhát :roll:

már több mint a fél november eltelt, Dec nem lesz akkora gáz, mer ünnepek stb, januárban becsavarodunk, február rövid. Márciusban meg már világos lesz és szansájnnnnn :P :P

Kép
screen
 
 

 
 

screen, ezt a hintát én is nézegetem...olyan szép!
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig szenvedünk a szopival, van amikor 90-et szopik, máskor csak 40-et. Olyankor pótlom lefejt tejjel amíg összegyűlik. A kutacsa be van horpadva szinte mindig, pedig a pótlásokkal naponta 700ml körül megeszik .Adjak neki teát? Vagy mi lehet a baj? Alig várom már,hogy lehessen hozzátáplálni... Doki nem ír fel tápszert,mert szerinte van tejem....köszi. Van amikor tényleg van 120-140ml a kettőben,de van amikor csak 40-50. Tanácstalan vagyok. Egész nap szoptatok fejek pótlok mérek......... :( Akkor ha a kutacsa be van horpadva akkor még mindig éheztetem? Annyira szeretném ha lenne elég tejem és szépen tudnám szoptatni,de így nagyon nem jó. :( Van ötletetek?

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


a próféta szóljon belőled a márciussal kapcsolatban, Roli attól fél, hogy májusig tél lesz :shock: :shock: :shock: de tényleg, ez a november nem olyan vészes, főleg ha most tényleg egész héten jó idő lesz!!!!!!!!!!

kiscsaj még áthúzhatja a számításaimat főzésügyileg :lol: :lol: :lol: és én pl. nem ágyazok be, csak ha jön valaki 8) :lol:
Vendég
 


de az azért kemény volt, hogy porszívóztam a kiságy alatt, Ő meg aludt, mint a bunda :shock: :lol:

screen, azt akartam még írni, hogy éjszaka mi is egy ágyban alszunk...sokszor ketten, mert Apa nagyon rossz alvó, ha megébred, nem tud visszaaludni és hát Neki muszáj dolgozni...ha én fáradtság miatt odaégetek valamit itthon abból nincs gáz, de azért a meló az más! úgyhogy száműzi magát a kisszobába,de így legalább kialussza magát...Sophia és a következetes nevelés miatt meg nem aggódom, szerintem egy csecsemőnek szüksége van az anyja testi közelségére...és napközben mindig a kiságyban alszik, 3 órákat, úgyhogy nincs "egyedülalvó parája"!
Vendég
 


Lányok, bocs a hülye kérdésért, de a gramm és a ml hogy állnak egymással? :roll: :roll: :roll:
Csak mert a mindjárt-kib...szom-mérleg mutat szopi+40 ml tápszer után 20 g gyarapodást...

Igazatok van, elhajítom. Max ahogy Anyabébi mondtad, most formatálom a winchestert és kezdjük előlről, heti egy pucér mérés és no para.

Kép
kkia
 
 


Kkia, gramm=milliliter azt hiszem :oops:

Lánykám alszik, leves fő :D :D :D
Vendég
 


Köszönjük szépen a dicséreteket.
Screen Nekünk ilyen elektromos hintánk van.Persze ebben is tud aludni.Most csak próbaként tettük bele de úgy tűnik jó lesz. Kép
Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Bébinyuszi!
Martinnak is kicsit be van süllyedve a kutacsa,épp az előbb hívtam a védőnőt ez miatt.Azt mondta,hogy adjak neki egy kis vizet.Ugyanis a besüllyedt kutacs kiszáradást jelent.Meg adjak neki annyi kajcsit.amennyit igényel. :shock:
De ő néha óránként igényelné a kajcsit! :shock: :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Édi!
Én már néztem régebben,hogy a Pataki Zsófi közös ismerősünk! :lol: Tényleg milyen kicsi a világ! :wink: Te honnan ismered?
És egy barátnőm barátnője és 2 éve együtt voltunk Bogácson a barinőm szülinapját ünnepeltük! :lol:
Mondjuk én Zsófit azóta se láttam,de akkor ahogy megismertem,rendes csjaszi,nagyon szimpi! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Anyabébi :)

kösz!! csak megerősít abban hogy valamit nagyon szarul csinálok :lol: de ez van ...

a mai napunk egy katasztrófa volt ... nemhogy 3 órákat - amit Eszti írt - nem aludt de szerintem összesen kettőt sem egész nap ...
Éhes nem éhes nem tudom ...

de megfogadtam addig nem jövök amíg valami jót és pozitívat nem tudok írni ...

jók legyetek!

R
zsrit
 
 


Na képzeljétek megfőztem a levest, kirántottam a husikat (igaz, köret még nincs :roll: ), csilli-villi a fürdőszoba és még egy mosás is folyamatban van :D :D :D na meg a délelőtti porszívózás, felmosás! Ma igazán büszke vagyok magunkra! :D :wink:

És hoztam Nektek két képet is. Második; Apával szerelmes fotó, első meg; ez a kép várt, amikor hazaértem tegnap a Lidlből :D

Kép Kép
Vendég
 


Rita, nehogy már ne gyere! Sophiám sem nézelődik, max. 5-10 percig, aztán felidegeli magát, hogy mi az, hogy ő itt fekszik, mi meg jövünk-megyünk és ő is jönni-menni akar valakinek a kezében :lol: aztán van, hogy úgy sem jó :roll: meg sehogy sem :roll: mondjuk ő nem sír, csak nyüszög de az is kellemes ám

Szóval nem vagy ufó meg Zoé sem az vagy mi is azok vagyunk :lol: és nem csinálsz szarul semmit!!!
Vendég
 


Sünci :?: Anikó :?: Gnemoni :?: Betty :?: Moncsi :?:
Vendég
 


Martin ma nem akart leszakadni rólam.Egész nap rajtam lógott.Közösen pakoltuk be a mosógépet,készítettük a tápszert stb.Már azt modtam,hogy magamra kötöm.Semmi baja nem volt,egyszerűen csak a leg közelebb akart lenni anyához.Nálunk is vannak ilyen napok.Ő sem szokott sírni csak nyüszögni.Sírás csak akkor van ha itt a kaja idő,de akkor nagyon ha nem kap azonnal.
Türelmetlen az Én pasim,de akkor is nagyon Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Rita!
ÉS az a legjobb, ha nézegetés után a hatalmas sírásra bemegyek és ő annyira szeret, hogy felveszem és olyan jó hallaatni, ahogy abban a pillanatban már szuszog(nagy ritkán el is alszik)
Zombi? Éjjel látnál!!!! Vagy TILLT, aki a azt se tudja, hogy most etetett vagy csak büfiztet? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csibe!
Nem ajánlott a melltartó???? Néha a mosható sz@r is átázik és az is annyira zavar!!! Most keltsem fel a lányom, mert az anyjának folyik a teje? Közben meg annak örülök, hogy 3-3,5 alszik!Utálok fejni :evil: :evil: :evil: Ha kell, akkor is szopi után kizárólag!

Kicsike!
Azt hiszem én lányzóm is ezt csinálja ma! 1,5 órákat alszik vagy annyit se! Rajtam csüng és a mellkasomon alszik el! Na de ez olyan tutkó érzés!
Vendég
 


Zsrit én 21:50-kor fürdetek...
Kicsike tüneményes Martinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mennyi volt a hinta ha megkérdezhetem?
Anyabebi köszi a Barni dicsit!!!!!
Bobóbaba mi már jó 1 hete így alszunk este 10-től reggel 6 fél 7-ig!!!!!!
Datolya még nem jöttek meg mert minimum 3 nappal kel szerda előtt rendelni..én meg 2 nappal előtte rendeltem.így most szerdára várom......
Paris
teljesen megértelek!!!!!!!!!majd mennek ők hozzátok.ha megsértődik akkor ba....djon meg.......
édesek a szerelmeid a képen:)))))))))
Kkia Kristóf is egy kis daliás herceg!!!!!!!!
mérleg:nekem nincs és nem is volt egyik gyereknél se..és nem is vlta soha ideges!!!!!!!szerintem hülyeség a mérleg!!!!!
Bébinyuszi mi az hogy nem ír fel tápszert a doki???????????????????????????úgy rugnám fejbe ahogy illik!!!!!!!!!!!!!
akkor menj el te gyógyszertárba tápszerért....az a lényeg hogy HA, legyen.hipo allergén....igaz ezek drágák.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kutacs téma..szerintem ha kicsit be van süppedve, az normális 8) Az lenne a gond, ha kiemelkedne. Kiszárasás meg csak hányós hasmenős vírusoknál fordul elő..

Csajok, van aki még vérzik? Én már kb egy hete elhagytam, aztán elmentem nőgyógyászhoz kontrolra és újra elkezdtem vérezni... mi a fene lehet ez.. :shock:

Bébik egytől egyig édesek!!!!!

Az enyém mostanában több kaját igényel, újra van, hogy 2 óránként kér enni :shock:

Tapasztalt valaki olyat, hogy hunyorog a bébi? (Na nem a fénytől, de néha észrevettem, hogy anélkül is.. remélem ez semmiség..)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


hú, de semmilyen nap volt ez a mai... nem bírtam rávenni magamat, hogy kimenjünk a levegőre. Miért nem valami mediterrán országba születtem????? :cry:

Bobó
Mielőbbi jobbulást!!!

Datolya
Nagyon vicces volt a két kis szösszenet, amit leírtál, jót derültem rajta!

Screen
Hú, nekem is baromira utazhatnékom van!!! Olaszországot is imádom, de mennék bárhová... Továbbra is baromi jól szórakozom az optimizmusodon! Én is totál depi vagyok amúgy ettől a téltől, pedig még el sem kezdődött igazán. De jó tudni, hogy nem vagyok egyedül... A január tényleg mélypont lesz, az még úgy is az, ha az ember szabadon jöhet-mehet...

Eszti
Csatlakozom az „anyós kapja be” mozgalomhoz... (látod, a múlt héten felajánlottam, hogy küldök virtuális szívlapátot – milyen jól jött volna a hétvégén). Amúgy meg le a kalappal a mai napod előtt... Én semmit sem csináltam, csak kicsit hisztiztem apjuknak, amikor hazaért munkából... azt viszont elég hatékonyan...

Anyabébi
Mi történt az étvágyaddal, te jó ég??? Te, aki elképesztő dolgokat tudtál magadhoz venni a terhesség alatt, most koplalsz? Mondjuk én sem vagyok valami nagyevő, pedig most lelkiismeret furi nélkül ehetünk... Én pl. semmit sem kívánok úgy igazán. Na jó, a múltkori nutellás palacsinta kívétel volt

Őzi
Az elmúlt pár napban nálunk is volt, hogy már két óra múlva jelezte, hogy éhes!!! Pedig én titokban már a négyóránkénti etetésről ábrándozom!!!

Kép
szilveeaa
 
 


Paris Eszti, tényleg mondanak 17 fokot holnapra!!! Azt hittem vicceltél... Hurrá! Holnap akkor mega séta lesz!!! :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok, kicsit off, de hátha valakit érdekel:

WINGBO bébihinta kölcsönzés

6 hetes kortól 6 éves korig használható hasalós hinta.
Korai fejlesztésre kiváló; koraszülöttek illetve beteg gyermekek fejlesztéséhez kitűnő eszköz, egészséges babák esetén pedig előmozdítja a mozgásfejlődést.

Segítségével az idegrendszeri pályák kapcsolódása könnyebben létrejön, ami segíti a mozgás és gondolkodás fejlődését.
A baba pár használat után rájön, hogy ő maga tudja lökni a hintát és ezt örömmel meg is teszi.

Magyarországon kevésbé ismert termék, külföldön már régóta ajánlják fejlesztésre. Újonnan kb. 30 ezer forint, viszont kölcsönzéssel (4000 Ft/hó) kipróbálhatod, hogy a Te babádnak beválik -e.

http://www.wingbo.de/wingbo/index.html
kata2006
 
 


Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nna, meggyüttem :D látom, termeltetek megint :wink:

Nitácska,
gyönyörű a családi fotó! :D (de miért fekete keretes? :oops: )

Evés:
én csak a szénhidrátot kívánom :oops: a gyümölcsre rá sem tudok nézni :shock: :oops:

Őzi,
sztem szimplán megjött Neked :roll: , nem az lehet? :roll:

Eszti,
fantörpikus haladásod volt ma! :D Irígy-irígy!!! (bezzeg én, alig ramatyoltam valamit :roll: ) Fotók csodaszépek!!!!!

Főzés:
szombaton elkészítettem életem legsz@rabb sóskáját. Kitálaltam Vackornak, -aki amúgy rajong a főztömért 8) - ő meg nemes egyszerűséggel közölte: "Anya, ez pocsék :mrgreen: ". No, hogy bizonyítsam, milyen finom, leküzdöttem egy tállal. Fél óra sem telt bele, rókáztam,. mint a lakodalmas kutya :lol: :mrgreen: - sztem dupla adag rántást vágtam alá :o )

Kicsike,
jó a hinta, tecc! :P

Lyányok,
estére elfogy a tejem, bakker :shock: Hiába fejek, amúgy az is egyre kevesebb: tegnap még 40et fejtem, ma 10et...miamanót csináljak? Én még szoptatnék :roll:

tillidian
 
 


Till a hugom csinálta /rocker/ kicsit én is.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,
akkor jó! :wink:

Lányok,
mondtátok a Mecsek babateát, ezt hol veszitek? Lehet ízesíteni?
(Vackorral édeskömény teáztunk, de Lencsinek már úgy is hasfájást csinált az édeskömény, hogy én ittam meg a laktoherb teában :roll: )

tillidian
 
 


Eszti,
ugye, hogy legjobb otthon? :wink:

Pocok és Mindenki,
tényleg, dobjátok ki a mérleget!!! Ha a peluson látszik, hogy termelt a baba, akkor gyarapszik is!!!(engem is ez nyugtat meg még, a folytonos tej-parámban :roll:

Nem is tudom, kinél olvastam, hogy minden kajcsi után fej, és estére ezt kapja a babó pótlásként...hmm...kipróbálom :roll:

tillidian
 
 


Tilli, nem lehet, hogy nem a tejed kevesebb, hanem Lencsi eszik többet (hathetes ugrás) és majd szépen utoléri a tejmennyiség is az igényeit?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Kkia: 1g=1ml

Kóla: hétvégén vendégség volt nálunk, maradt 1 teljes üveg és egy bontott üveg. A bontott üveget azóta is bűvölöm, de sajnos nem akar felszívódni retinán keresztül. :roll: :lol: :lol:

Zsrit: nem csinálsz semmit sem rosszul! Az én lányom tényleg nem számít sírósnak, mégis teljesen változó, hogy mikor hajlandó nézelődni és mikor nyarvog, hogy vegyem fel, mert nem kíván egyedül lenni. Általában jól elvan, pl. tegnap délelőtt a saját ágyában egyedül 1/2óra gagyarászás után (beszélgető partner: egy sárga gumi kacsa) szép csendben elaludt, de délután amint kimentünk a szobából a fiammal azonnal rákezdett az "anya azonnal vegyél fel" muzsikára. :) Kézben persze rögtön csend és édesdeden nézelődött.

Till: a minden szopi után fejés és gyűjtés tényleg hatékony. A fiammal anno így csináltam. Nem kell nyúznod annyit a cicit és még szaporíthatod is a tejet, ha fogyóban van.

Horpadt kutacs: ugye nem fekve történő hosszas üvöltés után nézitek a kutacsát? Mert akkor nem valós a kép!

Juttatások: én nagyon gyorsan megkaptam az egyszeri juttatást, sőt azóta már Tgyást is kaptam egyszer. És az elmaradt családi pótlékokat is utalták. Tényleg gyorsak voltak. Utalással jött, nem tudom így gyorsabb-e.

Kicsike: nagyon jó a hinta. A másik is, amit fejlesztési célra ajánl Kata2006. Nálunk ezzel nem tudnék élni, mert a fiam azonnal kiborítaná belőle a kicsit. Mi majd a fitball labdán fogunk tornázni, ha már tartja magát rendesen. A fiam is élvezte. :P

Őzi: piros vérzés? Mert ha csak maszat, akkor arra azt a választ kaptam a dokimtól, hogy teljesen változó, hogy kinek mennyi idő alatt ürül a terhességi nyálkahártya. Ha decemberig nem múlik, akkor fogjak gyanút. Ha szoptatsz, szerintem kicsi az esély, hogy megjött volna. Bár Nita erre a kivétel.

Nita: nagyon jó a családi fotó. Nekünk abszolút nincs a férjemmel és a gyerekekkel közös fotónk, mert a férjem irtózik a fotózástól. :shock: :? :evil:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Jó reggelt!

Ismét teljesen készen vagyok....tegnap a lefejt tejet melegítettem és beleszagoltam az üvegbe,de a tej olyan savanyú volt hogy pfffffffffffffff
Pedig alig pár órával előtte fejtem,hűtő 3-as fokozaton hűt...már nem merek előre se fejni,ma megyek veszek tápszert, plusz amit lefejek rögtön szopi után odaadom ha kell,nem merek már hűtőbe tárolni. :( Mitől lehet ez? Tegnap is ilyen savanyú volt a visszabukott tej,akkor ezért......milyen rossz anya vagyok...rossz tejet adok neki. Erőltetem a szopit. Hajnalba sikerült neki 40+50et két részletben kiszopiznia egy mellből,reggel a másikból 100-at aztán jó sokat visszabüfizett. Este óta nem fejtem hajnali 4-re lett elég tejem,ilyen lassan termelődik nekem? Orra is be van dugulva, köhög is. :( Mehetünk ma dokihoz is....Addig is hogy segítsek neki?

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Jó reggelt.
Nita a hintát úgy kaptuk kölcsönbe a szomszédomtól mrert neki már 3-éves lesz a fia.Amit Kata mondott az a hinta is nagyon jó szerintem.

Tilli a szopizással nekem is óriási problémáim vannak merthogy már annyi tejem sincs sajnos,hogy 1 evésre elég legyen a babának.Így nekünk marad a tápszer a cici pedig csak naponta 1x,de akkor is kap mellé tápszert.Nagyon sajnálom,hogy nemtudok szopiztatni pedig Én mindent megpróbáltam.Tea,homeós bogyók,sok folyadék de minden hiába. :( :(
Azért felfog nőni így is,a súlya szépen gyarapodik.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Bébinyuszi NEM VAGY ROSSZ ANYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyet ne is mondj.Vagy akkor Én is az vagyok mert nemtudok szopiztatni?Ez hülyeség.Mi már kipróbáltuk az orrszívó porszívót is a hétvégén.Láttam valamit a nózijában és nemakartam,hogy ne kapjon levegőt így kipróbáltam.Nem sírt és nagyon jó.Martin csak akkor köhög ha sír (persze kaja miatt).Azért vidd el orvoshoz nehogy valami baj legyen.Tápszer pedig teljesen jó.Mi a Milupa Aptamilt használjuk igaz nem a leg olcsobb.600g.2000Ft.Ez a mennyiség most 1-hétig elég,de ahogy nől a baba egyre rövidebb ideig elég.Aztán később lehet,hogy majd váltunk valami olcsóbbra ha találunk megfelelőt.Vagy valakinek van ötlete?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nitácska, ez a családi fotó nagyon ott van! :)

Tilli, nem biztos hogy elfogy a tej, lehet hogy a baba eszik este többet, mint délelőtt.

Jaj, Milán most sehogy sem akar meglenni.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Na kapott cumit. Szopni már nem engedem, mert rengeteget evett, csak megint fájni fog a hasa.

Néha Milán is köhög, de nem tudom hogy valami baja lenne. Csak naponta egyszer vagy kétszer köhög egy picit. És éjszaka szokott szipákolni. Próbáltuk már az orrszívót, de sokkal jobb, ha felveszem, akkor szinte azonnal elmúlik a dugulás.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


MŰKÖDIK!!! Az a rohadt cumi működik! Az elmúlt 40 percben folyton kiköpte, visszaadtam. Hol bealudt, hol felébred. De most talán tényleg alszik. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


gúdmorning,

Nita,
szupcsi a fotó!! Tesód fotós?

szilveeaa
,
milllyen optimizmusom? Olyan nekem nincs :(
Kb. 3-kor sikerült ma hajnalban mély álomba szenderülnünk családilag, addig ment a cirkusz. Nem volt olyan nagy sivítás, de totál nyugtalan volt, szuszogott, stb :shock:
Aztán meg 9-kor úgy keltettem fel, h halllllo reggel van és enni kéne. Sértődötten evett vagy 10 percig, majd elbóbiskolt. Visszatettem a kiságyba, 10 percet nézegetett, azóta alszik.
Asszem nem érti a nappalt meg az iccakát :evil:

Egyre rövidebb ideig eszik. Ti tapasztaltok ilyet? Nem tudom, h miért? A) nincs mit enni B) aluszékony C) javult a hatékonysága és minden OK.

Egy hathetesnek mennyit illik enni/alkalom?

Ezek a 3 órák nem akarnak csökkenni...

Apropo, hol van az a szuper jó idő??? :roll:

Moncsi, Betty, Pattogó, hol vagytok?

fúúú, tennap voltam kozmetikusnál. Remek érzés. Következő projekt a fodrász :lol: Asszem levágatom, mielőtt elkezd hullani :oops: elébe megyek.

Csibe, jessssz, a cumi működ. Nappal OK, de éjjel, amikor kiköpi, hallom, h egyre jobban szuszog és ha nem cselekszem, akkor bőgés lesz. Olyan helyes amúgy, amikor bőg, lebiggyeszti a száját és tök vicces az arca. Szegény....

Kép
screen
 
 


Screen, szerintem C. Milán is olyan elánnal szivattyúzik, hogy a cégemnél gyártott ipari porszívók is elsápadnának az irigységtől. 8) De persze utána még marad komfortcumizni... próbáljam csak letenni...

Én is jót szórakozok a fején, amikor kezdi felhúzni magát... :lol: Naaaagyon cuki. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


vcsibe írta:Screen, szerintem C. Milán is olyan elánnal szivattyúzik, hogy a cégemnél gyártott ipari porszívók is elsápadnának az irigységtől. 8)


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nekem meg ma nincs kedvem sehovase menni. Milyen hüje idő van!

Kép
screen
 
 


Ne is mond. A bölcsibe még nem jutottunk el, csípőszűrésre is el kéne menni és boltba is...
De a menedzsment beadandót is meg kéne csinálni.... és van egy csomó vasalnivaló is...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Screen!
Pesten ennyire szar az idő? Itt süt a nap!!! Kép
Mi 3 hetesek vagyunk és mi is rövidebbet eszünk és az eddigi esti 3 ,5 órákból 1,5-2 óránkénti etetés lett!! Szóval annyira fitt vagyok ma, hogy maratont futhatok :evil: :evil: :evil:
Vagy mauglit játszunk! Elalszik, leteszem, sír, mellkasomra teszem és már szundít is. Na most kellene az a hordozókendő!!!!

Jaja, kaja fő én meg itt trécselek!Oda ne égjen!

Pussz!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Rekordot döntöttünk ma reggel, kisebb-nagyobb megszakításokkal negyed7-től 9ig szoptattam egyfolytában + 30 ml tápszer közben...
És még mindig nyűgi volt és cuppogott és a kezét szívta haspókocskám :roll:

Megfogadtam mindenki tanácsát, no mérleg :evil: Eszünk, ahogy ő szeretné, aztán meglátjuk.

Vajon mivel csinálok jobbat szerintetek, ha nem elég a tejci? Egy cici + tápszer vagy két cici és kevesebb tápszer? Fejés a szopizott ciciből? Vagy hagyjam a fenébe a tápszert is, ha egyszer nyugodt a gyerek cici(k) után is? Nem tudom... :roll:

Zsrit, ugye nem mondod komolyan, hogy nem jössz??? Én is szinte csak sírni meg tanácsért jövök, de hát ez így van jól! Hová mennénk, ha nem ide??? Anyám csak velem aggódik, a sógornőm mintaanya, neki nincsenek problémái, szóval ez az egyetlen hely, ahol update jótanácsokat kapok.

Szisz, szerintem sem a beesett kutacs jelenti önmagában a kiszáradást! A baba bőre nem száraz? Az izmai jó tónusúak? Mert akkor tutira nem kiszáradva van!

Pattogó
- mit vettél magadnak szülinapodra a férjed nagylelkűsége után? :wink:

Eszti - klasszak az apás-fotók :D Hihetetlenül csodállak továbbra is, hogy mennyi mindent meg tudsz csinálni egy nap!

Vasárnaptól mi is magunkra maradunk, anyukám elmegy. Az igazat megvallva, picit várom is már, mert egyre nehezebben tűröm, hogy van valaki a lakásban állandóan, beszélni kell hozzá, alkalmazkodni kell hozzá...a baba körül nem fog hiányozni, inkább csak "logisztikailag"...a kaját rendelni fogjuk, ha jó idő lesz, lesétálunk érte, ha nem, akkor meg valaki felhozza majd.

Télleg, hol vagytok Moncsi, Betty és a többiek???

Kép
kkia
 
 


kkia,

sztem hagyd a tápszert. Próbáld meg. Lehet, h simán elég a tejcid, csak ráfeszültél a témára..

én ma fejtem egyet reggel, mert kidurranni éreztem a csecsem a 10 perces szopi után, oszt lejött még 50 ml :shock:

jó lesz kicsit egyedül, meglásd! :P

Kép
screen
 
 


halihó!

itt volt a védőnő 1 hós státusz egyik részét megcsináltuk, nagyon meg lettünk dícsérve :D többit -mérések- majd hétfőn, akkor beírom a tábliba az adatokat!

képzeljétek ma reggel megjött az új járgányunk!!! olyan szupeeeeeeeeer, majd megyünk kipróbálni!!!
Vendég
 


itt is szánsájn van!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Itt az új járgány: Kép Kép

Tegnapi Sophie-képek:
Kép Kép
Vendég
 


Kkia, azért ez nem megy ám így minden nap...! És úgy elfáradtam, mint a dög :roll: szívesebben csavargok a jó időben inkább :D de hát enni kell, takarítani muszáj :roll: :x
Vendég
 


Eszti,

szépek vagytok nagyon!!! :lol:

(itt is talán kibújik a nap. Elmegyünk a dunakorzóra. Meg bekukkantunk a Váci streetre) :lol: :wink:

Kép
screen
 
 


olyan elbaszott meggylevest csináltam, mint még soha. Eddig aszittem ezt nem lehet elrontani. De.

Till,
indulunk a 'ki főzött rosszabbat' megmérettetésen???

Ja, ma este csajos este lesz. Egyik barátnőm 1 évre Angliába távozik. Afféle farewell party. Remélem vagy 2 órát tudok maradni és valami jót kajálni. :wink:

Kép
screen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: