Új privát üzeneted érkezett!


Szép napot Lyányok!

Kihasználva a szép időt hatalmasat sétáltunk itt a prérin (nemtom írtam-e, de a halál f@sza 2-n lakunk - mindegy, legalább jó a levegő). Baromi kipihent vagyok, csak úgy suhantunk a babakocsival, mert Szonjám tegnap fél éjfélkor úgy beauldt, mintha azz OFF gombot benyomtuk volna és fél hatig nyomta!!! Akkor szopi, 20 perc, aztán fél tízig megint alvás! Köszönetet mondtam az égieknek, mert ez már nagyon rámfért...

Ja, tegnap korizni is voltunk, apja tologatta, én meg a fiúkkal tettem pár kört a pályán... Vicces volt...

Kkia
Rokonok beszarás...
Nekem is anyós megkérdezte a múltkor hogy nem akarom-e megszoptatni a nappaliban. Mondtam hogy a szoptatásom nem népünnepély.... :evil:

Zsrit
Na, hát ez azért elég jó, nem? 12 óra alvás két kajával... És amúgy igen, az, hogy egészségesek, az mindennél többet ér!

Screen
Ha üveghang sírás, akkor pocifájás lesz sztem..

Bobó
Dorián ééééééééédes!!!! Arcod hogy van?

Kép
szilveeaa
 
 


újraélesztettem a vonalzómat (Szonja hathetes maradt már hetek óta)...

Kép
szilveeaa
 
 

 
 

hát ezt nem értem... :twisted: :twisted:
vagy én nem tudok számolni? Mondjuk azon sem lepődnék meg... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


csajok gyönyörűűűűűűűűűűek a babák!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi lányok a dicséreteket, dagad a mellem a büszkeségtől (is)!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tieitek is csodálatosak! :wink:

Szilveeaa: Arcom csak van mint a befőtt. Semmi változás... :( :( :( Azt mondják nagyon makacs (főleg a szemem), így akár egy évbe is telhet a gyógyulás. :evil: :evil: Az azért vicces lenne... Nekem igazából sokszor már fel sem tűnik, csak az emberek reakciójából veszem észre, hogy nem stimmel valami. Dehát evvan, ezt kell elfogadnom. De még mindig azt mondom, hogy inkább én, mint hogy Doriánnak legyen bármi baja is. Most mondjuk éppen üvölt, úgy fáj neki a pocija. Sokszor már teljesen kétségbeesem, hogy nem tudok rajta segíteni, és talán rossz anya vagyok??? :oops: :oops:
bobóbaba
 
 


Bobó :)

Arcodhoz kitartás!!! és gyógyulás ++++++++++++
És NEM VAGY ROSSZ ANYA!!! Ez hülyeség ...
Szerintem a legtöbb gyerek sírós ilyen korban - az enyém tuti!
És sokszor nem tudom mi baja ... nem a Te hibád!! :wink:

Szilveaa :)

Na ja, de napközben ohne alvás ... ezért üvöltés.
Mind1 én már nem tudok okos lenni.

Andi :)
én ma is adtam két óra múlva újra kaját neki ... mert előtte alig evett ... nem is tudtam hogy nem szabad.
Én is tudok ezt a kg-ra számolós módszert csak valahogy fura, hogy maximálva van mennyit ehet ... főleg hogy nekem alig hízik.

A rossz anyaságról nekem csak az jut eszembe hogy nekem még mindíg fingom nincs hogy mikor éhes a gyerekem - egyszerűen nem ismerem fel a sírását ... hát no comment magamra :( ezért időre etetem sacc per kb.
szerintetek egyszer meg fogom ismerni??

még1 kérdés: ki mikor fürdet? és kinek mi vált be?
Köszi

R
zsrit
 
 


Zsrit: Köszi. :wink: Szerintem tutira meg fogod tudni különböztetni a sírását, csak ne akard annyira görcsösen. Legalábbis amíg én rágörcsöltem, hogy nem tudok különbséget tenni, akkor nem is ment, aztán nem foglalkoztam vele, és már nagyjából megy. Persze még most is tévesztek néha... :oops: :oops: :D :D

Fürdetés: Mi 7 és fél 8 között fürdetünk, utána jön egy szopi, aztán 10-11 környékén még egy esti nagy szopi, és alvás jó esetben hajnali 4-ig fél 5-ig. Persze van, hogy Ő nem így gondolja, és kukorékolni van kedve, na akkor anya nagyon morcos tud lenni.
8) Múltkor annyira fáradt voltam, hogy reggel nem emlékeztem rá, hogy megetettem-e hajnalban 2*-is, amikor felkelt... :oops: :oops: :oops: De gondolom igen, mivel nem halt éhen, és nem ordított. :roll: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Na szevesztok csajszik :)

Utolért minket is a végzet, gyerek egész nap kézben illetve csöcsön lóg :shock: , a mellyem már mint egy jóképű felmosórongy :shock:
És már a hasa is fáj, erőlködés-sírás-fosás-csöcs-alvás (5 perc) ismétlődő szakaszokban.

Alvajárás: még nem jött el, de azt hajnalban észrevettem, hogy lógó fejjel szoptatok. :lol:

Akartam ma menni sétálni, de persze nem lehetett mert "vendégek" jöttek, és ittfelejtették magukat sötétben meg már hova a lóf-ba menjek?

Zsritke!
Egészséges boldogságok :). Azért ugye rájön az ember mi is a fontos. :)
Én 7-kor fürdetek, aztán Barni fürdik ezért nemis tudok később. De nekünk ez bevált.

Csilla: az én gyerekem vígan elvan a fosban is :shock: , rotty aztán békésen elalszik :shock: :lol: , sztem ha nem tenném tisztába akkor is elvolna :shock:
Jaj de édes a Dorcid :)
Az én arcom sem javul, naon csúnya és nemtom mi lehet. Nem baj nem mi leszünk a topik fényképarcai :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tegnap 7-kor fürdés aztán szopi, nyűglődés aztán hasra raktam és fél egykor úgy keltettem enni :shock: , úgy látom szeret hason :), meg a kezemben jobban :oops:
anyabebi
 
 


Bobó,Nita,Andi nagyon szépek a babák és akiket a gmailen láttam mind mind nagyon szépek.

Fürdetés:nálunk 6és 7 között történik a fürdetés.
Már 3 napja este fél8-kor kaja,utána 1-kor,aztán reggel fél6-kor.Nagyon ügyes a Martinom.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Na csak hogy lássátok milyen rusnya a pofám :oops: :cry:
Kép
anyabebi
 
 


Kép Martinka kinyúlva alszik. Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Zsrit:5 napja alszik így... :lol: van remény Nálatok is :wink:
Du.nagyon keveset alszik max 20.perceket 2x, 3x majd 8-9 között fürdés és utána szopi,van h. nem elég a cici és pótlok 30-40-50 ml tápot, vagy azt amit hajnalban lefejek. kaja után mellkasomon alszik el,beteszem a kiságyába, egy kislámpát égve hagyok és tv-t lehalkítom picit... és így alszik kb. fél 6-ig :lol:

Sztercs: én is jártam így....majdnem a gyerek fejére csöpögött a tej.... :shock: :shock: :shock:


Kkia: csak keményen a rokonokkal,különben nem értenek a szép szóból...
én is kikötöttem,h majd akkor jöhetnek,ha én megengedem...
milyen formában lehet kapni a More milk-et?

Bobó:1 év,húúúúú Kitartás!!!

Babák nagyon szépen fejlődnek Mindenkinél...


Anyabébi: úgy látom.h vmi allergia... mert az orrodnál is van... de lehet,h a hormonoktól,mert az álladon sok van...ez csak tipp,de nekem is volt még régen...

Kép
jovana
 
 


Jovana: a terhesség utolsó hónapjában jöttek ezek a pöttyök, de csak voltak. Szülés után belobban, azóta viszket, ég és néha kis hólyagok lesznek benne. Amit a bőrgyógyi írt krémet szoptatás alatt nem javasolja a gyártó ill. influenza oltás előtt-után 14 nappal. Ez tök jó mert elmondtam neki, hogy 1 hetes babám van itthon ebből sztem következne, hogy szoptatok, a másik meg az influenza mizéria amire azért rákérdezhetett volna a hülyéje. :shock: :evil:
Aztán itt volt a gyerekorvos ő mondta, hogy próbáljam meg a Hevizos herpeszkrémet, de az meg nem használ, úgyhogy nem herpesz. Tele a tököm. Ráadásul a bőrgyógyászhoz úgy könyörögtem be magam,mert időpontos és kb. 3 hét mire kapsz időpontot. :evil:
Te mit kentél rá?

Kicsike, Nitus: Martin és Barni nagyon szép kissrácok :))
anyabebi
 
 


Csak egy gyors bekukk
Segítség, fogy a lányom!!!!!!!!!!!!

Till!
köszönjük! Te egy tündér vagy!
pocok001
 
 


Rövid hétvégi történetek:
I.
Szabi kártyavárat épít, miközben Bene a karomban békázik (brekegve üvölt), mert már azt is nagyon nehéz kivárnia, hogy kiszabadítsam a cicimet a melltartóból. Erre Szabi: majd nagyon vigyázok, hogy a hanghullámok fel ne döntsék a váramat.
II.
Nagyokat letettük aludni, kijövök a szobájukból. Mondom a Férjemnek, hogy na most elmegyek pisilni. Erre Ő: Vigyázz földhöz ne döntsön a szokatlan fényűzés!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Pocok! Ez biztos? Ugyanazon a mérlegen mértétek? Nem cseréltetek közben pelust?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Anyabébi: most hogy jobban nézem,sztem pedig herpesz és elfertőződött... majd megnézem én mit kentem rá... az Epavir tablettát szedtem hozzá... de ezt meg kell nézni,h lehet-e szoptatás alatt szedni...

Kép
jovana
 
 


Húúú az elöbb fürdés után úgy sírt a Lányom(mert majdnem éhenhalt :roll: ),h könnyes lett a szeme,most volt először igazi könny a szemében :!:
A szemét anyja még a könnyet is kicsalta a szeméből,úgy éhezteti :roll:

Kép
jovana
 
 


Pocok: az előbb mi is lemértük,és tnap előtthöz képest kevesebb volt 150gr-mal :shock:
Tök megijedtem,mondom a Férjemnek,ezért méricskélem csak hetente 1x... kaja után rátettem megint és 290gr-mal többet mutatott :shock: nem ehetett ennyit!!! akkor most mi hogy is van ez?!

Ja,megitn így aludt az én Tündérkém az éjszaka: 22-5.30-ig :lol:
Most 21.30-kor tettem le,remélem nem kel fel 5 előtt :wink:

Kép
jovana
 
 


Datolya, Jovanna
Köszi a bíztatást. Ugyanaz a mérleg, de néha érdekeseket mér. Azért a biztonság kedvéért többet hagyom cicizni.
De nem éhezhet, mert megvan a kellő számú koszos pelus... Mindenesetre remélem minden rendben.
pocok001
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Olyan jó éjszakákat kívánok Mindenkinek, mint amilyen a miénk volt. :D Este 10-kor letettem aludni, egy kicsit nyüsszögött, de úgy beájult, hogy reggel 6-kor kelt velem együtt! :D :D :D
Én már megfordultam a kezelésről. :D Most meg azt várom, hogy keljen fel, egyen, összekészülünk és irány a MÁK... :D


Pocok: Szerintem se aggódj, ezek a mérlegek teljesen kiszámíthatatlanok. :roll: Én már az őrület határán álltam, amikor minden szopi előtt és után lemértem, és volt, hogy szopi után kevesebb volt a gyerek súlya, mint előtte. :shock: :shock: :shock: Én már letettem az állandó méricskélésről. Néha, ha eszembe jut, ráteszem, de ennyi. :)
bobóbaba
 
 


hello Csajok,

Nita, Andi, Bobó, Kicsike,
gyönyörűek a babócák!! Szépen növögetünk!
Andi, Lucas nagyon pasi lett. :wink: :lol:

Bobó,
kórházban feküdt velem szemben egy csajszi, neki a 9. hónapban bénult le a fél arca. Amikor mondta, tényleg egy kicsit furi volt, de amúgy észre sem vettem. Mondta, h az ivás volt a leggázabb, mert folyt ki a száján a matéria :roll:

Akinek átalussza a gyermeke az éjszakát, az egy bazi nagy mázlista. Én ma már odáig süllyedtem, h kiköltöztettem Apát a nappaliba, mert már az is halálra idegelt, h ő is totál kialvatlan :oops:
És irtó pipa voltam a babára, pedig tudom, h ezt tilos, mert ő aztán nem tehet róla. Én annál inkább, h felnőtt létemre ilyen szenya vagyok. :shock:
Persze bőgtem is.

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Adok életjelet magunkról. Élünk. :D Bencus nagyon rászokott a sűrűn cicizésre, úgyhogy most visszaszoktatáson van.. :D Ridegtartás.. hehe.

Láttam még múltkor téma volt az öltöztetés. Hát én úgy viszem ki, hogy hosszu ujjú body, egy kantáros rugi, overál. A babakocsi mózesrészébe egy polárpléd van alulra belehajtva, és még egy vékony takaró a kölökre, aztán rázippzárazom a mózes tetejét.

Próbálok visszakapcsolódni, meg osztódni is. Ha ez utóbbi sikerült akkor jövök többet is. :D Addíg is puszi mindenkinek. Ja és ooolyan szépek a babák. Mindegyik!! :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jovana, Pocok, mérleget vigyétek vissza a boltba! Babák szépek, jól fejlődnek, pisilnek, kakilnak és ez a lényeg.
Bár rám kicsit furán nézett a védőnő, amikor rákérdezett és mondtam, hogy nálunk nincs mérleg (egyik gyerekemnél sem volt), de aztán csak annyit mondott, hogy akkor legalább egy hónapos korában vigyem el, hogy megmérhesse. Így holnap megyünk méreckedni.

Bobóbaba, drukkolok az arcodnak, hogy hamarabb magára találjon, mint egy év!
Dorián nagyon fess kis fickó! Az éjszakáért pedig irigyellek Benneteket! (A miénket inkább nem részletezem.)

Anyabébi,néztem az arcodról a képeket, legutóbb a hugomon láttam ilyeneket, ő valami hormontartalmú krémet kapott rá, de ez most nálad nem jöhet szóba. Remélem hamar elmúlik!
Lassan beköszönt nálunk a rongypelusok kora, anno egyféle betétet lehetett kapni bele, de most már úgy látom többféle is van. Te melyiket használod, mik a tapasztalataid?

Kicsike, Martin nagyon édes, különösen a cumis-sapis képen tetszik, bár az alvós se rossz. (jó lenne, ha saját fiamról tudnék ilyet csinálni éjjel).

Zsrit, nagyon tetszik, ahogy megszervezted az életeteket (kaja, takarítás)! A kaja nálunk is megoldott, de én képtelen vagyok idegent beengedni a lakásba (aztán lehet, hogy egyszer majd sikerül meghaladnom magam, majd hosszú évek után). Úgy örölök, hogy már jobb a kedved!
Nálatok a fiúkat beoltják az oviba?

Nitácska, Barni nagyon aranyos (hatalmas)!
Megérkezetek már a megrendelt pekusok?

Szilveeaa, továbbment a vonalzód! :)

Andi, Sophia és Lucas már hatalmasak, de látom még mindig jóban vannak. Az átkarolós kép nagyon tetszik!

Screen:
Nálunk 3 napja egy érdekes jelenség vette kezdetét: fürdés utáni szopi után még kicsit nézeget, majd elalszik. De kb. 10 -f11-kor felébred és kisvártatva torka szakadtából üvölteni kezd. Vörös fej, borzalmas üvöltés. Csak úgy nyugszik meg, h a cicimre teszem fekve és így el is alszik. Köztünk természetesen. Mennyiséget nem eszik, tehát feltehetőleg nem éhes. De akkor mi lehet ez???

Anyaszagra vágyik.

Hajnalocska, fogyis csoprtot megalakítjuk? Itt az ideje komoly lépéseket tennem, mert bár finom formában ,de a Férjem megjegyezte, hogy terhesség előtt sem voltam rossz súlyban. Így itt az ideje szabaulnom 20-25 kilótól.

Kkia:
Este megbeszéltük apával, hogy mostantól nem leszünk udvariasak, senki ne jöjjön, amíg nem egyeztetünk előre és mindenkinek elmondjuk, hogy max fél órás látogatásokat tegyenek csak please. Ha sértődés, hát sértődés...leszarom, bármelyikünk rokona is.

Igazatok van. Szerencsére nálunk a rokonok nagy része magától eljutott idáig. Nálunk inkább régi barátaink, rokonaink közül, azokkal van a gond, akik beújítottak egy-egy tíz évvel fiatalabb barátnőt maguknak, akik nagyon szépek, kedvesek és gyermektelenek, de nagyon lelkesek is egyben és most gyorsan szeretnének látni újszülött csecsemőt. Bár ők is nagyon tapintatosak és nem maradnak sokáig, sőt még fel sem akarják ébreszteni a gyereket.

Sztercsi:
[quote]Azzal nem számoltam, hogy felébredek, ő alszik, amikor a kiságy mellé állok beindul a tejem és már csöpög is a padlóra...... [quote]
És majd az milyen klassz lesz, amikor valahová gyerek nélkül mentek és Te csak gondolsz rá és már érzed is, hogy indul a tej. :wink:

Édi: nem tudlak bíztatni, ahogy nálunk a helyzet kinéz, alvás majd 10-15 év múlva, de akkor meg már lassan kamaszodik, így azért nem lesz, mert várom, hogy mikor ér haza.

Sírás: én nem hagyom. A véleményem az, hogy nem fogom így elkényeztetni, hanem kialakítok benne egy egészséges biztonságérzetet, aminek reményeim szerint az lesz később a következménye, hogy bátrabban fedezi fel a világot, mert tudja, hogy van egy biztonságos bázis az életében. Egyébként meg nekem is jól esik, ha dajkálhatom.

Na megyek, mert fiam alszik és már most megtanultam tőle, hogy nálunk nappal van éjszaka, éjszaka van nappal és akkor aludjunk, ha hagynak.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


pocok,
hagyd a francba a mérleget.
Mérd meg hetente egyszer ugyanakkor.
Minden paráztató lehetőséget el kell hanyagolni :oops:
ha megvan az 5 cuccos pelus, akkor do not worry

Kép
screen
 
 


Hello Mindenki!

Köszi annak, aki hiányolt! A hétvégénk krónikája a következő (sajnos nem úgy alakult, ahogy vártuk :? ): szombaton mentünk Fehérvárra, 11-kor sikerült is elindulni (így is volt tervben, Sophiához igazodva), először tesómékhoz mentünk, de az Ikrek sajnos nem úgy reagáltak sem Sophiára, sem ránk, ahogy vártam :( azt hittem örülni fognak, lesz nagy pusziszkodás stb. aztán oda sem mertek jönni a kisbabámhoz, messziről nézegették csak...tudom, hogy engem is nagyon régen láttak és hát biztos vagyok benne, hogy nem fogták Ők fel azt, hogy "baba a nénje hasában", most látszik, hogy Ők nem így gondolták...
Aztán mentünk anyósomékhoz (anyukámék elutaztak, úgyhogy ott nem voltunk), ők meg olyan balfasz módon viselkedtek (az egész család), hogy kár volt ezért ennyit utazni :evil: Roland jól meg is mondta neki, hogy elege van belőlük, mondjuk én ezt nem hallottam, mert épp etetni próbáltam.
Összességében sehol nem volt nyugalom, nem tudtam normálisan etetni, úgy ahogy itthon, nyugodtan, csendben, hogy utána tudjon pihenni, aludni a kislányom, egy merő rohanás volt az egész nap, nem aludt el csak 10 percekre, mert idegen helyeken voltunk, ráadásul nem is örültek nekünk. Nap végére annyira felborult a ritmusa és olyan fáradt volt, hogy az éjszaka sem volt az igazi, a vasárnapról nem is beszélve! Vacsorázni el sem mentünk, mert nyűgösködött egész délután, nem akartuk még jobban megzavarni, így éjjel már rendesen aludt.
Azt hiszem, ilyen pici babával tényleg nem kell még mászkálni, lesz ideje majd megszokni az utazgatást! Ráadásul sokkal többre mentünk volna, ha szombaton otthon pihenünk 3masban, a vasárnapot meg vásárlásra és a házassági évfordulónkra szánjuk, így semmiből nem lett semmi! Fő a baba nyugalma, innentől csak ezt fogom szem előtt tartani és nem érdekel senki és semmi más! Csak azt nem értem, akkor mi a francért rinyáltak anyósomék, hogy nem látnak minket :roll: ja és mit főzött? Töltött káposztát, bassza meg, amit nem ehetek meg! Azt mondja, ne egyem meg a káposztát, csak a többit :x hülye idióta, arra nem gondol, hogy a fűszerezése sem túl jó nekem :roll: úgyhogy még éheztem is!

Szóval ezek voltak, ja és ez alapján valószínűleg Karácsonykor nem megyünk sehová!!! Szépen maradunk itthon, aztán aki akar jön, aki nem, nem. Nehogy már az addigra 2 hónapos gyerekkel mi alkalmazkodjunk mindenkihez! Bár pont azt beszéltük tegnap este, hogy úgyis sértődés lesz (ki más?anyósom!), de LE VAN SZARVA!!!

Tegnap amúgy olvastalak Benneteket, csak reagálni nem volt idő, majd most átfutom még egyszer és reagálok!

PUSSZ!
Vendég
 


Datolya :)

ma jön a gyerekorvos és beolt mindenkit.
minket is.

Pocok :)

a mérleg szerint Zoé sem hízott - közben meg kinőtte egy csomó cuccát - szét paráztam magam rajta :roll:
de szerintem ezek a szarok tök össze vissza mérnek ...

Csajok én mindíg úgy parázom, hogyha nappal alszik éjszaka nem fog .... ha meg nem alszik tök akkor azon ... én egy állat vagyok
zsrit
 
 


nitacska007 írta:Csibe hány fele voltatok szűrésen?szigethalmon az sztkba voltatok?

Még nem jutottunk el a szűrésen, majd a héten megoldjuk. De nem valószínű, hogy ma, mert a baba nem sokat hagyott aludni. Hajnali négykor evett és akkor fedezte fel a bárányos zenélős-forgóját. Bámulta, forgatni kellett neki, végül újra és újra felhúzni. Vagy üvöltött. Végül inkább levittem átpelenkázni, levittem a nappaliba a kanapéra, megtettem és ott végre elaludt. De persze 6-kor ébresztő, hogy a párom induljon a dolgozóba. :?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Tegnap annyira jó idő volt, hogy a gép közelébe se jöttem :D :D

Kkia!
Mi elűztünk mindenkit, majd a 6 .hét körül jöjjenek. Az meg dec kari körül, szóval akkor meg majd azért nem tudjuk fogadni őket+ jön ez az influ és senki se jöhet be :twisted: :twisted: :twisted:

H1N1: Nektek mit modott az orvos? Mer tnekem nem tanácsolja az oltást. Igaz, szándékomban sincs elmenni tömegbe, stb. Nem tudom mi legyen.

Anyabebi: Bakker! Szegényem! Nem vmi szép az arcod. Ekcéma???? Nekem a kezem ekcémás és ha nagyon odavan, akkor néz ki hasonlóan

Bobó!
Gondolom idő kell az arcodnak. Türelem(tudom, az nincs mert nagyon rossz lehet)! Én lánykám se szeret semmilyen cuccos pelusban. Fogy is a pelus :(MAjd esténként megpróbálom pisisben hagyni, hogy megszokja az átalvást, de akkor meg ha kiütéses lesz kiakadok! Tündéri a kisfiad abban a farmeros szerkóban :)
Vendég
 


anyabebi írta:Csibe: lécci fotózd mále ezt a tekercset mert nem vagyok túl vizuális, és nemtom elképzelni a megkent háromszög feltekercselését. :oops: Béna vok tudom. :lol:

Má nem azért de mintha férfiasodna a gyerek frizurája :), eszem azt a csókos száját :lol:

Bocsi, de a fotóról lekéstél, már mind elfogyott. De pont így néz ki:
Kép

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Na péntek óta én sem jártam erre. Voltam suliban, írta ZH-t, okosodtam mint állat. Vasárnap pedig pihi, séta a Dunaparton, kajafőzés. Még kipihent is lehetnék, csak ez az éjszaka...

Lányok, az lehet hogy egy pohár kólától kiborult Milán?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csuklás: Sophiám is sokat csuklik, még az elején mondta a védőnő, hogy nyugodtan etessek rá egy picit és ez be is vált nálunk.

Jovana, irigyellek az alvásért, bár majdnem 3 héttel megelőztök korban, így még reménykdem…!

Édi, tök jó az ilyen „elismerés”! Egyébként TÉNYLEG megbámulnak a pasik basszus BABAKOCSISTUL!!!

Szilveea, hányás néha nálunk is befigyel, én is kikészülök tőle! Sophia bukni nem bukik, de olyan hetente egyszer kihány mindent...!

Szoptatás: én is egy mellből szoptatok, pont azért, mert nekem is úgy „tanították”, hogy először szomjoltó tej jön, utána laktató, ha cserélgeted egy szoptatás alatt a mellet, az nem jó a babának.

Vásárlás: én tegnap Lidlbe rohantam el, de azt is élveztem!!!

Tilli, alvajáráson jót röhögtem! Nálam még nem játszik, de van, amikor éjjel csak fekve vagyok képes szoptatni és be-bealszom közben…ha ülve szoptatok meg lóg a fejem, ahogy Anyabebi írta!
Szoptatás nálunk is igény szerinti.

Rita, Anyabebi, én is szoktam nézni, hogy lélegzik-e, babakocsiban séta közben, de van hogy itthon is a kiságyban a légzésfigyelő ellenére!!! Ha mellettem alszik és halkan szuszog, akkor meg odahajolok az arcához és hallgatózom

Hajnalocska, jót röhögtem az alakod leírásán! Ne aggódj, majd lemegy az!!!

Rita, az érzékenységet hangokra, szagokra, idegenekre megtapasztaltuk szombaton basszus! Többet nem csinálunk ilyet egy jó darabig!

Csilla, 1 év azért reméljük nem lesz! Én küldök gyógypuszikat és gyors gyógyulást kívánok!! De azt lehet tudni, hogy ez mitől lett?!

Minden baba gyönyörű, majd a gmail-t is megnézem, hátha vannak új képek ott is!



Ma reggel elindult az új hordozó az új otthonába!!! Már úgy várom, azt álmodtam, hogy abban tologattam Sophiát! :D
Vendég
 


Eszti!
Sajnálom, hogy így sikerült a hétvégétek. A lányoknak meg nagyon furi lehet ez a helyzet. A kereszfiam se úgy viselkedik néha. (ő a szomszédunkban lakik, sokat találkozunk) Majd kicsit később más lesz. Na az anyós meg.....ennyire nem gondol rád :(
Tegnap sétáltatásközben meg akarta simogatni a Lizát, ami neki a csapkodás :) Aztán ahogy a kutyámnak kedveskedni szokott, Lizának is vitt füvet, amit jól rászórt a fejére. Még szerencse, hogy a jó levegőtől beájulva aludt a drágám!

Vacsit tessék bepótolni! Max otthon kicsit gyertyafényben!!!! Utána pisziparti :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Csibe, lehet bizony! :roll: Ne tudd meg én hogy kívánom a kólát, de egy kortyot sem merek inni, mert félek, ha megérzem az ízét, beszlopálok én is egy pohárral!!!
Vendég
 


Sztercsi, vacsit majd bepótoljuk, bár őszintén szólva ezután a hétvége uán már nem is volt hozzá kedvem, inkább összebújtunk 3masban az ágyon és TVztünk...

Apropó, láttátok a Napló utolsó riportját? Basszus én annyira bőgtem rajta! Nem értem, hogy tiszta szívű, jó embereket miért ver így a Sors??? Láttam Rolandon is, hogy nagyon megviselte, pedig Ő aztán macho :D de utána csak nézett minket a babával és azt a megkönnyebbülést láttam Rajta, hogy mi egészségesek vagyunk!!!
Vendég
 


sziasztok!

Eszti: a baba amúgy jól tűrte az autózást? Én is folyamatosan agyalok, hogy mikor indulhatnánk el kirándulni a Balatonra leghamarabb, de az 3 óra autóút és benne egy tuti etetés. Aludt végig a kicsi?

A töltött káposzta és az anyós esete nálunk is dettó. Többször is adott kedvesen kaját, hogy ne kelljen főznöm melyben gyakorlatilag egyszer töltött káposzta, máskor rakott kel volt a dobozban. A harmadik alkalom meg jó zsíros magyaros babgulyás volt. :shock: :twisted: Na, a fiam és az apja baromi jól lakott. :roll: Én meg főztem magamnak tésztát és reszeltem rá sajtot. :?

Csibe: mekkora volt a pohár? :lol: :lol: HA etetés előtt ittad nem sokkal, akkor lehet, hogy a szénsav és a koffein megtette a hatását.

Sztercsi: az agyam szétszáll, hogy ahány orvost kérdezek mind mást mond. :evil: A nőgyógyászom szerint is hisztéria a dolog, úgyhogy megerősített abban, hogy nem kell az oltás.

Zsrit, Pocok: ne mérjétek minden etetéskor. Csak szúrópróbaszerűen dobjátok a mérlegre és hetente-két hetente egy ruha nélküli mérésre. Ha a kutacsa nincs behorpadva és láthatóan nyugis(eltekintve a hasfájós időszaktól), akkor nincs miért aggódni.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Tündér, autóban végig édesdeden aludt :D hazafelé meg-megébredt, mert már éhes volt a drágám! De amúgy az a része volt a legjobb, az autózás!!!
Vendég
 


A lányom sportot űz abból, hogy peluscserekor fosik sugárba és az anyja reakciójának köszönhető, mennyit kell mosnom :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Tündér :)

én csak hetente egyszer mérem, mert tápszeres és úgyis látom mennyit evett ...
nyugis?? de drága vagy ... az én Zoém távol áll a nyugistól :)
bár kötve hiszem hogy az éhség lenne a baja, mert nem húzná a lóbőrt éjszaka sem akkor ...

Apropó - többi gyerek nyugis? mármint a kb. velünk egykorúak ...
értem alatta, "leteszed és "elvan"? mert ez nekünk nem igen megy sajna :roll:
zsrit
 
 


Sziasztok lányok!

Olyan megnyugtató volt megint olvasni benneteket, mert tegnap este óta megint egy para vagyok, mert mi sem híztunk, sőt egy picit fogyott is Kristóf ahhoz képest, ahogy hazahoztuk. Így az esti szopit megint kénytelen voltam mérni, 50 g volt. Tehát adtam még neki tápot, persze szopi végére ő már mindig bealszik, tehát a táphoz fel kellett ébreszteni, igaz, hogy aludt tőle este 8tól éjjel 1-ig...

Csak több dolgot is nem értek így visszagondolva. Szóval 3700 grammal született, 3650-nel hoztuk haza állítólag. De az tuti, hogy a gyerekorvosi viziten ruhástól mérték, mert összesen 3 percig volt távol a gyerek, az idő alatt nem lehet megvizsgálni és meztelenül lemérni. Szóval akkor az igazi hazahozós súlya 3500 körül lehetett...Első két nap itthon alig evett, majd 5 napja eszik igazából, nyugodt, alszik, pisil, kakil, szép a színe, izmai feszesek, tehát nem mértem naponta. Erre ez a kib...tt mérleg most jól felidegesített, 3400 grammot mutatott, fél éjszaka bőgtem apa vállán, hogy mit csináljak...Anyám szerint: EGYEK! Megőrjít a kaja mániájával...én eszem, csak naponta inkább 8x keveset, mint 3x kétfogásos kajákat...

Fejek is este óta, 15 ml körül jött le ma reggel szopi után, elraktam ezt a csöppöt is, még ma este neki adom, ha gyűlik még.

Látogatók - látom, sokunknál téma...tényleg hihetetlen, hogy többször szült anyukák pl. sógornőm sem tud a seggén ülni, hogy kivárja, amíg mi hívjuk...

Eszti - sajnálom a hétvégéteket, talán igazad van, legjobb, ha a szabadidőtöket hármasban töltitek pihenéssel. Anyósod :evil:

Mi még csak 7 hetesek leszünk karácsonykor, nem megyünk sehová sem, a szenteste szent lesz mostantól, a mi saját kis családunké. Anyukámék másnap jönnek, de nem ebédre, ezt is kikötöttem már jó előre. Sütiket onnan rendelem, ahonnan az esküvőnkre rendeltem.

Jovana - a More Milk kapszula formájában van, naponta 4x1et vagy 3x2t kell belőle megenni, és állítólag elég belőle egy dobozzal, max kettővel (6000 Ft egy doboz :? ). Nekem a helyi gyógyszertár rendelte meg, egy nap alatt megjött.

Zsritus - helyes hozzáállás! Én is magamévá teszem! :wink:

Babafotók igazi sztárfotók :lol: Lányok, tényleg gyönyörű babócáink vannak. Íme két gyöngyszem tőlünk is:

Kép Macikám

Kép Apa karján

Kép
kkia
 
 


datolya,

beszállok én is a fogyiklubba. Brutális méreteket öltöttem. 44-es gatyát kellett vennem :cry:
a csíkokról a hasamon pedig már szót sem ejtek.

anyaszag:
ez azt jelentse, h vegyük be a nagyágyba??

próbálok következetes lenni: szopi után elnézegetett a pihiszékében, bealudt. Mondom átviszem a kiságyába. Ordít.
most akkor leszarom a kiságyat (lassan magam sem tudok már ránézni sem..) :roll: itt lesz mellettem és boldogan pihen.
tehát nem sikerült következetesnek lennem. Pont.

Eszti,
sajnálom a 7végédet.
Mi is tervezünk anyósékhoz menni kb. 2 hét múlva. Ők 300 km-re laknak. Olyan volt olvasni téged, mintha a paráim igazolódtak volna be....
szal lehet, h off-olom a témát.
Úgy volt, h karácsonykor ők jönnek. De akkor itt is alszanak. Na, azt már végképp nem......... :twisted: :twisted:

Csibe.
éjszakát átérzem. Nekünk a hajnalokkal eddig nem volt gond, de úgy éjjel egyig brutkó.

Csak el kéne menni megszellőztetni a lurkót :lol: , bár lóg az eső lába...

Kép
screen
 
 


zsrit írta:Csajok én mindíg úgy parázom, hogyha nappal alszik éjszaka nem fog .... ha meg nem alszik tök akkor azon ... én egy állat vagyok


én is, én is.
de mar eljutottam oda, h akkor legalább alszik.
és nem a fáradtságtól ordít, tehát 1 pipa.

Kép
screen
 
 


kkia,

imádnivaló ez a szőke herceg :lol:
mérleget te is hajítsd el jó messzire....

Kép
screen
 
 


Csak bekukk csajok! Sziasztok!

Datolya: Fogyiklubb okés... nekem csak laza 92-ről kell 62-re lefogynom, de mivel olvastam, hogy semmilyen módon nem lehet diétázni sem szinte, ha előtte nem tettem, így várok a szoptatás idő végéig. Igen finoman én is "fókabébi" vagyok a férjemnek. Óvatos kedves célzás!:)

Eszti: Hát pedig akartam kérd. milyen volt a házassági évforduló?! Sajnálom, mert tök átérzem a helyzetet... :roll:

Most hirtelen ennyit tudtam...majd folyt.
hajnalocska
 
 


Screen, most nézem Teókát, hát gyönyörű kissrác! :)

Öltöztetés, Milán állati gyorsan növi ki a cuccait. Már szelektálnom kell, mert rövidek, vagy feszülnek a pociján. :lol: És utálja a sapkát, ordít ha ráadom. De a sétához muszáj.

Rokonlátogatás, hát szerencsére mi jó messze lakunk a rokonoktól, így viszont nekünk kell menni hozzájuk. Szombaton is két helyre kellett elmennünk. Ők csak azt látják, hogy a baba már 7 hetes és ők még nem is látták…. :evil: Még kétszer kell idén mennem suliba, valahogy meg kell oldani, hogy babácska nyugiba legyen, ne cipeljük folyton. Rosszul viseli. :(

Szoptatás, a suli miatt én már szoptattam áruház pelenkázójában, a Tomi számítógépes boltjában (zárás után), egy barátnőmnél és apu második feleségénél is. Persze a Tomin kívül más pasit nem tűrök meg a közelben, de a csajok nem izgatnak.

(még jó, hogy egy nyüves doksiba írok, lefagyott az a vacak gép. Ha a Tomi nem teszi fel rá a héten a Win7-et, én elásom és meszet szórok rá! Mármint a gépre. :evil: )

Kicsike, Martinka nagyon éééééééééédes a kék kutyusos ruciban. :)

Nitácska, Barni is imádnivaló!

Zsrit, ha Milán ordít, de tekereg, akkor általában először a kajára gondolok. Ha cumizik az ujjamon, akkor biztosan. Én innen tudom.

Datolya, nagyon jó dumája van a családodnak. :lol:

Bobóbaba, köszi, hogy eszembe jutattad a MÁK-ot. Ma megjött az anyasági!!! :lol: Hol a pezsgő?! :D

Tejcsöpögés, valamelyik kurv@ra okos honlapon azt írták, hogy nem ajánlott melltartóbetétet, de még melltartós sem hordani ilyenkor!!! Aha, látták már az én pólómat ilyenkor? Mert néha lazázok és leveszem egy-két órára a melltartómat. De simán eláztatom a pólót. Éjszakára is kell, mert eleinte nem vettem fel és úszott az ágy a tejben. :lol:

MrsParis, sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a családlátogatás. Én is szívesen lemondanék az utazgatásról, de a suli miatt sajnos muszáj. Bár lehet, hogy inkább hazajövünk péntek este és szombat reggel újra leutazunk legközelebb.

Tündér, Milán autózás közben szinte végig alszik. Még akkor is ha már kajaidő van.
Kólából kb. fél-egy órával szopi előtt ittam, de most mellőzöm.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Jé, megnyertem a laptetőt! :D

Milán pedig a seggét rázatja. Eddig aludt, most nyekereg...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


kislányom délelőtti alvása közben felporszívóztam az egész lakást, felmostam + félig kitakarítottam a fürdőt.
most evett, ha elalszik, felteszem a húslevest, bepanírozpm a husikat, befejezem a fürdőt.
remélem belefér. valamikor a husikat ki is kell rántani :shock: :D meg még csinálnék egy salit is!
ez egy ilyen aktív nap :D mert szar az idő, sétálni tuti nem megyünk, majd holnaptól mert 17 °C lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! akkor aztán nem lesz házimunka csak korzózunk!!! :lol: :lol: :lol:

amúgy házassági évforduló miatt nem idegelem magam, elvégre itt vagyunk egymásnak mi 3man, ennél több nem kell!!! inkább az bántott, hogy Roli családja ilyen fasz társaság...de már azt is leszarom...

jaaaaaaaaaa megjött az anyasági a MÁKtól képzeljétek el,pedig kedden adtam fel a papírokat :shock: :shock: :shock: ezek legalább nem szarakodtak!
Vendég
 


http://www.adamo.hu/index.php

ilyet fogunk kapni egy barátnőmtől.
teljesen 'elbabásodik' a kéglink :lol:

Kép
screen
 
 


Zsrit: tudom nem vigasz e az enyém olyan, az esetek 81%-ában, leteszem és elnézelődik. De csak ha nem éhes.
Csibe: köszi a képet :), kéne süssek :)
Eszti: Ne is menjetek! Felesleges az a pici gyereket cibálni. Anyós meg kapja be.
Datolya: több fajta pelus szereztem be, még csak az egyiket próbáltuk (ez a legkisebb fajtánk-Smart Nappy-olyan mint a Bambino Mio peluskülső+ betét pelus), de az nagyon tetszett :) Még várok mert olyan apró a drágám. :)
Mérleg: én mérem minden szopi előtt-után, engem megnyugtat mert az elején azt hittem milyen sokat evett aztán nyomta a 10-20 gr-okat :shock: , csalóka ám. Így meg azért tudom ha rinyál, akkor mondjuk azért mert enne még csak szopi közben elpilledt és később követeli a jussát.
Kkia: nehogy azt hidd, hogy jól lemérték. Az enyém 3450-el született és 3200-al hoztuk el a kórházból. Mindig egy mérleggel kell mérni és akkor lehet valós a súly. Ne keseregj. Mérj fürdés előtt egy tisztasúlyt pucéran és 1 hét múlva újra, akkor fogod látni mennyi is az annyi valójában. Mondjuk a védőnő mondhatta volna aznap amikor hazajöttetek hogy mérd meg mert akkor most nem aggódnád szarrá magad :evil:
Egyébként én nagyon szarul eszem, majdhogynem csak muszályból, én ilyen vagyok. Ma 1 virslis táska, 1 kávé, meg a szopis tea. És mégis van tejem és a gyerek is gyarapszik. Igyál sokat. Amúgy Kristóf sem úgy néz ki mint akit éheztetnek. :)

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy innék énis kólát :oops: :oops: :oops:
anyabebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: