Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi, a hasfájás nálunk változó.
Van, amikor evés közben is felsír és tekergeti, húzogatja fel a lábacskáit.
Ez csak egy egy felsírás és eszik tovább.
Ált. etetés után van még fájás. ez van hogy abbamarad ha kakál egyet, de van amikor nem kakál és akkor tovább fáj neki, de nem sokáig.
Van összehasonlítási alapom, mert Beni is hasfájós volt, de ő nagyon.
Ő annyira kitartóan és sokáig sírt, tekergett, mint a te Benid.
Szörnyű volt nézni szegénykét.

Kis cumiról jut eszembe, hogy szerintetek van olyan, hogy egy baba nem tud cumizni?
Daninál már a 2. fajtát próbáljuk ki és mindig kiesik a szájából. szeretné szívni, egy pár percig sikerül is neki, aztán kiesik és sír utánna.
Már megőrülök, hogy percenként felállni, vissza rakni.
Bencének belegyógyult a szájába az első perctől kezdve.

Nekem egy étkezése tápszer a 24 órából,mert annyi tejem nincs és elég jól alszik.
A legtöbb éjszaka úgy telik, hogy 22-kor eszik (tápszer), 2-kor (anyatej) és 6 -körül újra. Az anyatejtől is alszik 4 órát.

Én is hoztam 2 képet: :lol:

Kép Kép

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie igen van olyan baba akit meg kell tanítani cumizni.....
nagyon édesek a tesók!!!!!:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jajjjj annyira szépek ezek a pasik!! :D :D :D

KépKép
Kép
mucus75

Csajok tegnap eperlekváros kenyeret ettem koviubival. :oops: Lett is olyan hascsikarásom. :lol: Érdekes eddig még sose csináltam ilyen őrültséget. :roll: :lol:

Nyuszikám!
drukk+++++++Én bízok benned,ügyi vagy! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Van,hogy nem tudnak cumizni....nekem 3 mp-ig van a szájába.Nem tudja tovább bent tartani...nem is szív bele,hanem kilövi....beletettem 10-szer, 3 fajtát,nem ment,hát nem is erőltetem,ha nem hát nem...
Mucus,vagány kaját ettél,én anno tócsnit ettem lekvárral,jaj,de finom volt!!! :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli biztos hogy 3 hós lányod van????????
sokkal idősebbnek néz ki!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: tápszeres babák akkor többet alszanak, vagy nagy hülyeséget kérdeztem? :oops: :D Vagyis az éjjelre laktatóbb? :D :oops:
Igazad van kis Melcsivel kapcsolatban, pont meg akartam jegyezni, hogy őrült hamar nőnek... :lol: 8)

Nita, melinda, Angie: gyönyörűek a lórkóitok, de tényleg!

Mucus: az nem semmi kaja volt, külön külön én is megenném ám...de csak is külön-külön! :wink: Egyébként jót mosolyaogtam rajta!

Lyly: köszi a bíztatást, de tényleg , nagyon jól esik ám! :D Remélem nálad is minden ok! Ha meg tudod, majd a nemét azért jelezd majd!!!! :lol: Tényleg gondolkodtatok már nevekben?

Csajok, én mek lassan aludni, Beninek ma fáj a hasa, de ez attól volt, h csak reggel tudott kakilni. Próbáltuk hőmérővel, de semmi. Vkinek vmi ötlet???
Holnap hagyjuk abba az antibiotikumot, azt mondta a dokinő, h majd utána megint rosszabb lesz a tejcuki miatt...de szedi az enzim tabit is. Ezek ártalmatlanok. Szerencsére.De annak örülök, h az antibiotikumot abba hagyhatjuk, csak ne jöjjenek vissza a görcsök, doki szerint 6 hónapnál hamarabb nem ússzuk meg, pedog ő már sok mindent látott.

Melinda: cukik a copfjai kisMelcsinek! :wink: Mekkora haja van... azta!A gyerek rucikat hol veszed, nekem tök bejönnek!?
Puszi mindenkinek mek, fejni!

Kép
nyuszifül16

Angie: még Neked akartam írni, hogy a NUKot próbáltad már???? Nálunk, csak azt hajlandó elfogani. Melyikeket nem szereti?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi, a hőmérőzést szokták ajánlani, aztán ha végképp nem megy, mint ahogy Beninknek, akkor írt a doki neki egy kis hashajtót.
Neki szegénykémnek 4-5 napig nem volt széklete amikor már tápszeres volt és rettentően szenvedett. Aztán amikor sikerült először jött a nagyon kemény kaka, sírt, ordított közben, aztán még egy pelenkát tele rakott már normális állagúval.
Szóval megjártunk Bencével mi mindent, tudom milyen neked.
Dani eddig csak egyszer sírt hasfájás miatt 2 órát egyben, egyébként rövidebb ideig tart.

Nita, Melinda gyönyörűek a babák. :lol:
Mucus, nemsokára a te kicsi fiad is itt lesz. Vagy lányod? Ki tudja! :wink:
Egyébként én is reménykedtem a 2. kislányban, de aztán nem éreztem semmi bánatot, hogy ő is fiú, most meg nem adnám semmiért.
de ez így lenne a lánnyal is.
Imádom őket! A világ legjobb dolga anyának lenni! :lol:

cumi:
eddig 2-t próbáltunk. Mam és Nuk. Most jön az Avent.
ő szeretné szívni, remélem jó lesz.
Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

azt akartam még kérdezni, hogy volt valakinek az anyatejtől ilyen kis kiütéses a baba arca?
azt mondta a védőnő, ez gyakori, majd elmúlik. De mikor?
Úgy néz ki, mint aki kamaszodik! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Szia!
Nekem csak 3 napig volt olyan,és kis területen....pont mondta itt egy anyuka,nekik több hétig....
Gyerekrucik???Pistikéről....nem is vettem Melcsinek csak 2 badit,meg egy bundazsákot....ja meg 2 sapkát.....anno a Tescoba vettem sokmindent,még apa kapott 30 ezret kajajegybe....na most nem kap....ruhát se veszek....ti is próbáljatok uniszexet venni,én is úgy csináltam..meg hoztak is babalátogatóba...
Tényleg Lyly név???
Melisch merre jársz???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie: köszi, de éjjel hatalmas ordítás és erölködés közepette jött a jó nagy kaka, meg reggel is, de úgy erőlködik, hogy tiszta vörös...
Nekünk is pont olyan a NUK , mint nektek, de nálunk is kiköpi. Lehet, h az AVENT jó lesz, nálunk az sem jött be, de baba válogatja. Nagyon édi-bédik a képek, de tényleg! Olyan szép a Dani! :wink:
Nálunk is voltak vannak kiütések, tejtől is lehet, ha sokat iszol, nem nagyon bírják...de a meleg is okozhatja! Doki néni mondta.
Melinda: köszi az infót! :D

Nálunk f.sz. helyzet alakult ki, mivel Beni reggel 7től délig úgy alszik, mint a huzat, persze, bent maradhat velem a "nagyágyban" a reggeli szopi után.De a szopi sem szopi 3-4 szívás és alvás! Éjjel meg vernyantás, még ha a paaverines cuccot is adom neki. Nem tudom, mint csináljak, felcserélte a napszakokat, ébrsztgetni nem akarom, mert akkor meg ordít.Ötletek?

Angie: Nálatok Benivel anno, mikor lett jobb?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi
Szegény Benike, gondolom hogy ordított.
Annak idején mondta a védőnőm, hogy ne várjuk meg a 4 hónapot a hozzátáplálással, mert akkor már tápszert evett csak + az őrült székrekedés, és 3,5 hónaposan kapott gyümölcsöt (már meg nem mondom mivel kezdtük) és onnantól jó volt minden. No hasfájás!!!
Köszönjük a dícséretet, te is tegyél képet, ha tudsz, vagy ha nem titok, írd meg (akár priviben, hogy topicon kívüliek ne lássák) ha vagy iwiwen.

Kép
KépKép

angie28

Bocsi csajok, hogy nem írogatok, nem tűntem el olvaslak benneteket szinte naponta de nagyon ráuntam az égészre és olyan semmi hangulatom van, hogy az szörnyű. De legalább teszek veszek többet a házban :oops: ha nem lógok a netten. Tegnap is csináltam estére madártejet, hát car lett. Első életemben, nem lett sima sűrű hanem olyan darabos, nem göbös csak olyan túrós :evil: pedig gőz fölött kavartam kb 5 percet :roll: Aztán kizárólag most készítettem vasárnap vacsit is, bár éppen megkóstoltuk egyikünk sem volt éhes, jó lesz mára 8) Férjem meg is köszönte, hogy a kedvébe akartam járni, olyan édi volt le akart beszélni, hogy ne fáradjak már a főzéssel. Aztán a halom mosatlan vagy négyszer mosogattam a tegnap :shock:

Ezen témákhoz nem tudok hozzászólni és lassan beletörődök, hogy nem is lesz egyhamar babám. Valahogy még a lombikhoz sincs kedvem olyan stresszes az egész életünk és olyan sötét az út amin haladunk, hogy szinte csak sötétül nap mint nap és egyre kevesebb az esély arra, hogy megtaláljuk újra a kiutat. Nagyon belefáradtunk mindketten küzdeni az árral szemben és soha nincs egy köszönöm nincs semmi látszatja annak amit csinálunk. Még jó, hogy itt vagyunk egymásnak és most valahogy nincs is kedvünk másra, csak csendben feküdni egymás mellett. Aztán majdcsak kialakul elmúlnak a rossz napok és ismét lesz értelme küzdeni addig meg kicsit eldugulok. Amúgy csütörtökön utazunk ismét üzleti ügyben és nagyimék fogunk lenni hétvégéig. Vasárnap keresztelő pont ez kell most lelkileg nekünk, na de mit csinálhatunk ha körülöttünk annyi kisbaba van. Bármerre forgatjuk a fejünk csak kisbaba van :cry:

Királylány te is eltűntél?????

Kismamák nagyon édi babáitok van!!!!!!! Kívánok nektek hasfájósmentes éjszakákat és boldog babákat, mert akkor minden rendben van velük :wink: :wink:

Mindenkinek nagy puszi és továbbra is maradok veletek :!: :!: [/quote]

Kép
Kép
melisch

Melisch: semmi gáz, néha kell ez a csak egymás mellett fekszetek időszak majd jobb lesz, majd szépen lassan kiforrják maguk a dolgok. Ha eljön az idő, majd jön a baba. Emlékszetek tavaszal is mindig azt mondogattuk, amikor próbálkoztunk és elindult a topic, a babák pontosan tudják, mikor és hova kell jönniük. Ez lebegjen a szemetek előtt! Majd akkor 7vége után gyere! sok puszi addig is, é sazért az üzleti út mellett pihenjetek is.

Kép
nyuszifül16

Nyuszi azt nem mondanám hogy többet alszanak de jobban kibírják az etetések közti időt!!!!!!!
Angi nekünk a NUK cumik jönnek be:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
szóljatok ha unjátok a képeket.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: gyönyörű a családod, azért picit irigyellek! :wink: :lol: :oops:
És amikor Benit szoktattad az esti elalvásra, akkor ha sírt, mit csináltál?
Ja, olvastam, h a tápszer nehzebben emészthető, és azért később lesznek éhesek. :oops:

Angie: a Ti Beniteknél akkor 3 hósan elmúlt a hasfájás?Már alig várom a január 3-at, akkor a névnapján almával ünnepelünk. :D Jaj, most is sír...

Kép
nyuszifül16

ha sírt Barni csak a cumit adtam a szájába.ha utána is sírt nem mentem oda már...pár nap alatt ezt meg is "tanulta"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Én is alkalmaztam anno Beninél a Nita módszerét és bevált.
Tényleg pár nap és már megtanulja, hogy ha nem is alszik el, szépen nézelődjön a kiságyában amíg meg nem unja és bealszik.
De szerintem ha fáj a has és ezért nyűgös, ez nem jó módszer, akkor pont, hogy megnyugtatásra vágyik.
Most is próbáljuk, de nem akarom sokáig siratni, mert Beni felkel a másik szobában és akkor lehetek fennt éjjel 2-el. :lol: :lol:

Nyuszi, igen, elmúlt amikor már mást is evett.
Majd meglátod milyen édes lesz, amikor először ízlel meg mást mint a tejcsi v. tápszer! Nekem olyan élvezettel evett, öröm volt nézni. :lol:

Melisch DRÁGA, megértelek teljesen és akkor még mi is itt beszéljük meg a babával kapcsolatos dolgainkat!
Ne haragudj! Szeretünk és drukkolunk nektek! :wink: :wink: :wink:

Nita szépek vagytok!
Nekem egyáltalán nem unalmasak a képek.
Látom, mindkét képen a Barni cumiján az ujjad, ki ne essen! :lol: :lol: :lol:
Az Avent a legjobb nekünk eddig, egész sokáig nem esik ki.
Van ízlése, az a legdrágább!

Kép
KépKép

angie28

Angie ha fáj a has akkor tényleg nem kell sírni hagyni......de Barnika egyáltalán nem hasfájós......
ott az ujjam igen.mert olyan erővel szívja aztán löki ki......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Segítség gyorsan!
Lányok ma észrevettem, hogy Beni fülkagylójában kint van beszáradt fülzsír, mondom kitörlöm, akkor a fülikéket biztonsági fültisztítóval. Az egyikfüléböl, ahol a fülkagylónál is volt a dolog, ott sötét narancssárga és büdi volt a váladék, és több volt, mint a másikban. A másikban normál sárga, mint miénk felnőtteké, és olyan a szaga is. Bocsi, hogy ezt ennyire naturalista módon leírtam, de nem tudom, mit csináljak, mert a házi doki asszem ma pont délelőtt volt. A hasa megy.
Én bele halaok, ha megint antibiotikumot kell szedni, tegnap hagytuk abba a másikat. A szeme mindig csipás, egyszerűen nem tudom kigyógyítnai.
Asszema december 3a-i vizsgámra nem tudok, bemenni, pedig államvizsga, 10.000 bánja, de nem tudtam kinyitni a könyvet.
Anyám tegnap beszart, h drága tápszer, mert látta azt adom a babának, mert nincs elég tejem, erre főzött levest. Mintha ő fizet a tápot...
Attila faszakodik,egyébként holnap jön. Elegem van. Nyáron megint Sión nyomatja, mondta menjük le egy-egy 7re, megy a hóhér 1 hétre, még én cügöljek le vonattal, h ő lássa a fiát, hát szarok a fejére, most meg kioktatott, h 1 hónap után ráuntam SZERINTE a babára, és elvárnám, h összeköltözzünk, és ő neki egy életen át el kellene viselnie a nem törődömségemet, és hogy durcás vagyok. Menjen a ...
Bocs, de ez nagyon kijött belőlem.
Ha a fülről tudtok vmit, vagy lehet-e beutaló nélkül menni fül-orr gégészetre ???????????????????????????????????????????????

Kép
nyuszifül16

Nyuszi, nem tudom mi lehet ez sajnos!
Hívd fel telefonon a dokit vagy az ügyeletre menj vagy a védőnőt!!!
Sajnálom a vizsgád, majd legközelebb.
A tápszer bizony drága, de mit várt anyud?!
Ha kell neki, hát kell.
Azt nem értem, hogy kinek főzött levest? Neked, hogy legyen tejed?
Ahhoz nyugalom is kell, rengeteg pihenés!
Ha én is többet vagyok talpon, hogy Benivel is foglalkozzak azért, már rögtön észrevehetően kevesebb a tej.
Pihenj! Most ne idegeskedj a suli miatt se, Attila miatt se.
Lehet nyáron majd te is úgy fogod gondolni, jól esne leutazni a Balatonra, kirándulni Benivel, akkor már könnyebb lesz vele!
Egész más lesz, mint most, hogy minden új még neked a gyerekneveléssel kapcsolatban. Mindent tanulni kell.
Később már vágyni fogsz vele hosszabb programokra is!
Na, jó hosszú lettem.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!!!!!!!
Barnika megkapta ma a 2 oltását!!!!!!!!sírt szegény nagyon!!!!!!!
Viszont ma 2 hónapos!!!!!!!!!!!!!!!!!
méreteit nem is mondtam Barninak......4840gr és 59,5cm!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi hívnálak de foglalt vagy!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rég voltam!

Kitartást Nyuszi! Nem tudok segíteni! Attila ezek szerint nem változott..... Sajnálom!!! Kutyából nem lesz..... :cry:

Lassan rakom össze a csomagomat a kórházba.... Semmi extra, csak szeretném rendbe tudni a dolgokat! Konyhások elméletileg jönnek a héten felmérni a terepet! Utána indulhata a buli....

Melisch! Ölelés neked!
Betty merre vagy?

Aranyosak a babás képeitek :wink:

Kép
kicsi80

Nita: köszi, h hívtál nagyon jól esett!
Grat Barni paramétereihez.
Angie: köszi az infókat.
Kicsi: sajnos igen ez van. Én már nagyon várom, hogy a kis Zoéról is legyen kép! De azért várjatok még. Jó pakolászást.

Voltunk fül-orr-gégészeten: nincs semmi gond, kitakarították, de nem volt gyulladt. Na, akkor volt ordítás.
Most szundizi, annyira összevissza eszik, van, hogy csak 4X én, meg tök ideg vagyok. Apa vitt be a kórházba, aztán folyton azon sopánkodott, h mennyi dolga van, én meg mondta, h álljon le, mert a babát nem mindig kell krházba vinni. Nem baj majd lottózok hátha nyerek. :? :roll:
Nővérnek annyira tetszett Beni, hogy nem akarta lerakni, végig Petyázta, szóltam, hogy nem Petya, erre kiderült, hogy egy 58-as faszi adatai voltak a gépben... :shock: De legalább röhögtünk!
Holnap íratok olyan tápot, amit Nita javasolt, én meg, mek fürdetni, mertjól összefogdosták ott.

Kép
nyuszifül16

Ja, a legjobb nem mondtam, most kellett volna mennem a nődokimhoz a szülés utáni kontrollra, erre ma megjött....EZ normális, hogy ilyen hamar?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi,
örülök, hogy nem lett a kicsi fülével semmi baj!
Remélem, anyud neked főzi a levest, és nem a babának... :shock: A tápszerek ilyen rohadt drágák, ezért is jobb szoptatni. Pihenj, és próbáld meg gyakrabban, akár fél-háromnegyed óránként cicire tenni! Minél többet ingerli a kicsi a cicit, annál biztosabb, hogy lesz még tejcsid! Képzeld, sokan azok közül is tudnak szoptatni ezen egyszerű trükk miatt, akik örökbe fogadtak babát, és nem ők szülték a kicsit! Ha már nem szoptatsz rendszeresen, minimum 6 óránként, akkor várható, hogy megjöjjön a menzid, de az is lehet, hogy ez még mindig a tisztulás. Van olyan is, hogy elmúlik, aztán ami odabent összegyűlt, az egyszerre kizúdul. Ezt majd a dokid eldönti.

Én nem tudom, miért foglalkozol ennyit a hülye rokonsággal. Tudom, otthon laksz, de feltételezem, a szüleid és Attila nem most mutatták ki először a foguk fehérét, tehát számíthattál rá, hogy nem lesz könnyű. Neked legalább van, aki főzzön egy tányér levest, nekem példáiul évek óta senki nem rakott le az asztalra semmit rajtam és a férjemen kívül. És így is lehet élni, legalább nem vagyok kiszolgáltatva senkinek. Erősödj meg, és próbálj otthonról elszakadni! nem lehetetlen dolog, biztos, hogy vannak, akik segítenek majd.
Egyébként tényleg lehet, hogy nyáron majd szeretnél te is utazni, akkorra a baba is elég nagy lesz, és nyugodtan útnak indulhattok.

Elég furcsa, hogy éppen Attila mondja azt, hogy ráuntál a babára. Számomra ez nagyon komolytalanul hangzik.
Remélem, sikerül megoldást találnotok a közös életetekre.

Nyuszi, ha nem megy, akkor szerintem még mindig jobb külön, békében, és szeretetben, nyugiban nevelni egy gyermeket, minthogy örökös veszekedésnek, szeretetlenségnek legyen a tanúja. Ezzel ő is sérül. nem az a csonka család, ahol csak az egyik szülő van jelen állandóan a gyermek életében, de igazi szeretettel, hanem az, ahol nincs szeretet. Ezt a gyermek úgyis észreveszi, már ilyenkor is, amikor azt hisszük, kis nyálfolyatós még... Pedig ő a maga módján tiltakozik a bánásmód ellen, csak mindenki gyógyszerezi őt, meg rángatja, pedig csak az kellene neki, hogy babusgasd, vele legyél, szopizhasson, és NYUGALOM legyen körülötte.

A szüleim 6 hónapos koromig az anyai nagyanyáméknál éltek, mindennapos volt a morgás, a veszekedés, a torzsalkodás. Én éjjel-nappal üvöltöttem, igaz, akkor még nem volt ennyi csodaszer és gyógyszer, ki is kiáltottak hasfájósnak. Anyámék végül s nem bírtak otthon maradni, elköltöztek, és én az első éjszakától megnyugodtam, onnantól végig átaludtam az éjszakákat, reggel 7-ig durmoltak a szüleim este 7-től. Vagyis én is tiltakoztam az örökös veszekedések, piszkálódások miatt, azért, mert anyám ideges volt, elapadt a teje, és semmi szervi bajom nem volt.
Ezen el kell gondolkodni. A gyermeked nem tud lépni, ki van szolgáltatva neked, nektek. Te vagy a felelős érte. Ha valamit nagyon rosszul csinálsz, akkor téged fog hibáztatni egész életében, és jogosan. ne hagyd, hogy rajta csattanjon az ostor, állj ki érte!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: mindig köszi a sok biztató szót! Meg, hogy azért a feketét-fehéret is megmondod.
Amikor vártuk a babánkat, nem gondoltam, hogy ennyire kaotikusak lesznek az állpotok. Nem számítottam rá, hogy Attila így fog viselkedni, 3 és fél éve ismertem...arra meg végképp nem, hogy itthon kell laknom, a szüleimet ismertem, szóval ahogy felmerült, h itthon leszek, már rettegtem. Nem rossz emberek, biztos valahol én is hibás vagyok, hogy nem jövünk ,de náluk csak az öcsém az Úr,mindig róla beszélnek az ismerősök előtt, engem nem említenek, csak szídnak, pont meghallottam, amint az új pesti albérlőjük szüleinek ecsetelték az életemet.
Én max vitákkal tiltakoztam, de rájuk hagytam, ha nem tudnak máshogy hozzám állni, nem tudok mit tenni, szóval én ár nem is szóltam. Úgy gondolom nem alaptalan, amit érzek és gondolok ebben a témában, mert Apukám Nagyszülei és Anyukám kersztanyja is ezt látja, egymástól függetlenül, és nem én hoztam fel, hogy miért kezelnek engem így.
Igen, ttudom, hogy Beni érzi a fezsültséget, és gondoltam is, hogy változtatni kell, de max albérletbe kell mennem, Anyukám kersztanyja, is mondta, hogy költözzek össze Attilával és menjek el, mert ANy arra számított, hogy majd elmegyek, mert terhet jelentek.Szarul esnek ezek a dolgok. És tudod, inkább ne egyek levest, csak kapjak egy kis szeretet, jó szót , türelmet, nekem az többet érne bárminél...

Mensi: sztem ez nem csak vérezgetés, merta fejem is pont úgy fáj, mint mikor megvan...és tök olyan... asszem Melindának is hamarabb jött, pedig ő szoptat rendesen.
Lassan megyek, mert végre hajat mosok.

Nagyon tetszett ,amit a szoptatós örökbefogadó Anyukákról írtál!

Kép
nyuszifül16

Drága Nyuszi!
Próbálok lelket önteni beléd, de sokszor keményre sikerednek a mondataim. Jó anyuci vagy, vitán felül, csak ne hagyd el magad, és ne keseredj el! Minden hullámvölgyből van kiút, nektek is lesz! Én csak próbáltam neked egy kis útmutatást adni, de tudom, innen messziről nagyon könnyű segíteni, a mindennapokat neked kell megélned. Pontosan tudom, mit érzel, mert engem sem fogadnak el az anyámék, a kisfiunkat már hónapok óta nem látták, akkor is csak azért, mert találkoztunk véletlenül egy boltban. Nálunk a húgom a favorit, a sztár. Már régóta egyedül küzdöttem az élettel, már írtam, hogy 18 éves koromtól eltartottam magam, és albérletben laktam, mellette három főiskolát végeztem. A hátam mögött van egy 6 évig tartó házasság, ami válással végződött, aztán 4 év "szünet" után megtaláltuk egymást a mostani drága szerelmemmel, aki az életben mindenhol, mindenkor, mindenben igazi társ, partner, barát. Úgy érzem, érdemes volt, igaz, sokat keményedtem ez alatt a 20 év alatt. De megérte! Azért írtam, mert van megoldás! Mindig, mindenkinek! De az is igaz, hogy merni kell lépni.

Kép

Kép

Kép
lyly

Igen. Kitartás!!!! Az a legfontosabb!
agica099

Nyuszi!!!!
amint lehet lemegyek hozzád!!!!!!!!!!!!!!
api mondta hogy az 54-es busz megy le Gyálra!!!!!!
annyit jár rajtad a fejem!!!!!!!
remélem jó a tápszer Beninek?!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Megjöttünk a 4D-ről.Hatalmas élmény volt,így legalább már Domi is látta a tesót. Very Happy játszott a köldökzsinórral,ásított,dörzsölte a szemét majd a végén hátat fordított és elaludt. Very Happy
Ééééés FIÚ!!!!!Akkora kukija van,hogy ebből már lány nem lesz. Smile Ami még érdekes volt,hogy hihetetlen mennyire hasonlít a Domi uh-os képeire(arca,vonásai).25 hetesen újra megyünk,nagyon rendesek,aranyosak voltak.
Ja,160g-ak vagyunk.

KépKép
Kép
mucus75

A képek lemaradtak.Az elsőn éppen a köldökzsinórt fogja. :)
Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Lyly: tudom, h Neked sem volt könnyű! Igen, merni kell lépni, és ez a legnehzebb...kicsit beszari vagyok sajna, ezen a téren, mert ami elmenne egyedül albira, azta babára is költhetném. Lehet gyógytornára is fogunk járni. Azért Nekem mindig jól esnek a szavaid, szavaitok. Csak néha ciki, h itt adom ki magamból, ami nyomaszt, amikor mindenkinek van ezer gondja. De valahogy annyira megszerettem itt Mindenkit, és olyan megkönnyebbülés néha kiadni, ami fáj.

Nita: nem Gyálon lakom, hanem Gyulán, sajnos az ország egyik vége, 220 km-re van Pesttől...szóval sztem leghamarabb tavasszal talizunk, ha felmegyek. De ha fent lennék vagy a közelbe már rég összehoztuk volna hidd el!

Mucus: nemcsoda, hogy hasonlítanak a kuksisok, még szép, hát tesók... :lol: Örülök, hogy ilyen jól vagytok, nevek terén vannak már ötletek! Ha tudsz gyere gyakrabban! :wink:

Melinda: hol vagy?

Attila itt van, segíte, de holnap sajna megy vissza. Ilyenkor Anyáék is normálisabbak. Már vároma karácsonyt, asszem a vizsgám feladtam, nem akarom megbukni felutazni Pestre, hacsak egy hülye vizsga lenne és nem ákllamvizsga...de vhogy most jó, hogy nem azon görcsölök, hogy Beni hagyja abba az üvöltést, mert tanulnom kellene.
Jó lenne, ha holnap sütne a napocska, elmehetnénk sétálni.Jaj, olyan jó, h nyugisan tudok írni, mert van aki vígasztalja Benit. :lol: :oops:

Lyly: bejött, a pelenka, ma volt a második este, amikor Beni fürdés közben picit lazult, és nem volt ökölbe a keze.:)
Most már csak arra kellene kitalálni valamit, hogy ne alvás időben legyen egész nap a legéberebb. :shock: Pedig az így is 11 h.
Ezen a rohadt védőoltáson gonolkozom, lehet be kellene adatni.

Kép
nyuszifül16

Mucus: cuki pisze orra vana Pocilakódnak! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Sziasztok Lányok!
Egy szem időm sincs, de egy mondat erejéig jelentkezni akartam.

Nyuszi!
Nagyon nehéz most neked! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lyly!
Örülök, hogy minden rendben volt :D

Dius!
Nagyon éses a kicsikéd, és gratula a kukishoz! Gondolom, nem bánod :)

Melisch!
Nem is baj, hogy most ennyire letört bennetek ez a baba téma. Kellenek olyan idők, amikor nem azzal foglalkozunk, mert legalább teret kapnak olyankor a babák, hogy megfoganhassanak, de ha nem is, akkor is egy kicsit felüdül a szervezeted. Koncentrálj a sok munkára.

Dia!
HOL VAGY?????????????????????

Mindenkinek puszi!
Vendég

Mucus GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép képek, olyan jó megint látni uh fotót!!!!!!!!
Ilyenkor mindig szeretnék megint pocaklakót! :lol:
Vigyázz magadra!
Nyuszi, én komolyan nem értem a szüleidet!
Mint 2 gyerekes anya, el sem tudom képzelni, hogy olyat tegyek, hogy az egyiket jobban szeretem, jobban segítem.
Ha Dani már egy kicsit is tovább van a kezemben, lelkifurdalásom van Beni miatt, teszem is le és ülök hozzá játszani.
Pedig a drágám nem féltékeny és olyan szépen építőkockázik egyedül is.
Szóval nagyon rossz érzés lehet neked és gyere csak írd ki magadból!
Szerintem így megkönnyebbülsz és itt aztán senkit nem zavar!
Én Nagyon a szívembe zártalak és rossz ilyet olvasni rólad, de hidd el, minden rossz után jön valami JÓ!!!!!!!!!!!!!!

Kép
KépKép

angie28

Nyuszi,
nagyon örülök, hogy alakulnak a dolgok! Gyere csak, és írd ki a fájdalmadat, bánatodat! Tudom, milyen sokat segít! Én azért írok kicsit keményebben, hogy erősítselek, ne hagyd el magad. A keményebb hangra a legtöbb ember keményen is reagál, én ezt szeretném tőled, hogy erősödj!
De jó, hogy a kicsi már jobban élvezi a pancsolást! Kell neki valami is puha, azért ajánlottam a puha mosdókesztyűt is, mert azt is szeretni szokták, ha lassan, óvatosan a meleg puhasággal lemosod a pici testét. Próbáld meg a babamasszázst, nekünk az is bejött, nem kell hozzá szakember, az a lényeg, hogy nagyon óvatosan, lassan, puha mozdulatokkal kell ezt is végezni, egy kis babaolajjal, tisztított napraforgóolajjal, és a kis pocaknál ez is szokott használni. Lehet hozzá kapni egy vékony könyvecskét is, nagyon sok képpel, azt hiszem ez is a címe: Babamasszázs. Nálunk Bence éppen ilyen hasfájós volt, úgy ellazult a masszi után, hogy folyton kilógatta a kis nyelvét, mert a szájacskája is ellazult. Közben énekeltünk, beszéltünk neki apával, mindenféle dologról, és folyton rajtunk volt a pici szeme...

Angie34,
én is örülök, persze pánikolok is gyakran, hogy most minden rendben legyen, és próbálom élvezni is a pocakosságot. Tegnap igen húzódott a hasam, de másnak meg fejgörcse volt, biztos valami front jön megint.

Mucus,
gyönyörű ez a kis kukis! Érzed már a mocorgását?

Kép

Kép

Kép
lyly

Mucus gratulálok a kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyuszi bocsi..hülye vagyok..........de akkor is meg foglak 1x látogatni!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok. :D

Lyly!
Igen már érzem és akkor a legaktívabb ha Domi beszél hozzá. :lol:
Én is minden növekedésnél parázok amikor fájdogál a hasam.Pedig a belső hang súgja,hogy minden ok,mégis... :oops: Nekem is szokott fájni a fejem amikor front van és annyira,hogy rendesen szédülök tőle. :shock:

Nyuszi!
Igen,az orra az enyém. :D Ezt az ultrahangozó is megjegyezte. :wink:
most a KOLOS van toppon,Domi csak így emlegeti tesót. :wink: Mivel a nagyszülőknek nem tetszik a név így valószínű,hogy marad. :lol: :lol:
Szerintem nyugodtan írd ki magadból ami nyomaszt,azért vagyunk,hogy segítsünk...tudod jóban,rosszban... :wink:

Kirus!Dia!
Ébresztő!!!!!
:D

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Nyuszi: Remélem hamarosana alakulnak a dolgaid... :roll:

Lyly: Jó, hogy ismét itt vagy... 8)

Mucus: Aranyos a kukisotok :lol:

Hétfőn megyek dokihoz... A vérképem elég gáz, de majd rákérdezek. Zoé sokat mocorog.

Ölelés mindenkinek!!!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Mucus!
Itt vagyok jól felkeltettél :lol: :lol: :wink:!

Nagyon édike a pocaklakód!!!
Irigyellek :wink: ,bár az enyém is kukis lenne :!: :!: :roll:
Sajna mi még nem tudjuk,pedig mult héten voltam 2 uh-n is,de még csak a pofiját sem mutatta meg :roll: :( ugyhogy csak hátulról mutatta magát...
Lehet csaje lesz,Kíra is pont ilyen szégyenlős volt (29.héten tudták megmondani hogy talán lány)..
De mindegy is lényeg hogy ne legyen semmi baj.. :)
Szép név a Kolos...a mi neveinktől is ámulnak bámulnak páran,na de nem érdekel... :lol:

Nita,Angie!
Nagyon aranyosak a fiúk!!!
:wink:

Nyuszi!
Szegény,sajnállak de talán eljön az az idő mikor jobbra fordul minden :wink: :!: :!:

Többieknek is üdv!!!

Kép

Nem volt kíváncsi senkire így hátat fordított és szundizott :lol:
Vendég

Kép Benike születése után Kép Benike fürdés előtt Kép Benike apával Kép Anyóska meglátogatott minket

Kép
nyuszifül16

Csajok segítséggel én is raktam felképet 8) :oops: :lol:

Kép
nyuszifül16

Kirus: édi a Manótok, nagyon zabálni való, és neme????

Kicsi: mi a gáz a vérképeddel? Egyél vasat!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!

Nagyon jó képek!!!
Édi a kis Beni :wink:
A neme? Az még rejtély számunkra egyenlőre,nem hajlandó megmutatni..
De majd talán dec.7.-én megmutatja magát :roll:
Vendég

Kirus!
Ugye,ugye tudtam,hogy csak ébresztőt kell kiabálni. :lol: :lol: :lol:
Biztos csajszi ha ennyire szégyellős :D persze drukkolok a fiúnak. :wink:

Nyuszi!
Jó látni téged. :wink: Nagyon édes Beni. :D

Kép
Kép
lldicsi

Nyuszi de jó látni téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bocs hogy ezt mondom de anyósod ki kéne vágni a képből!!!!!!!!!! :) :) :? :?
Benike olyan cuki.....olyan nyugodtnak látszik!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?