Sziasztok! Na, az hittem 2kor alszom, de sikerült jól nosztalgiáznom, ha már így elkezdtétek...
Nagyon szépek a képek, Gyöngyi, Szofi, Réka! Köszi!
De, Anita, szeretnék, meg szívesen, csak megint nem tudok hozzájutni a laptophoz, azért raktam fel sokatsokat a múltkor, mert egyszer végre rászabadultam. Azon vannak ugyanis a képek.
Hát, ez a keresztszülőség... Nem értem én... És milyen indokok voltak? Mondjuk én van, amit elfogadnék. Ha valaki azt mondja, hogy nem tudja lelkiismeretileg vállalni, mert ő biztos benne, hogy nem fogja tudni a gyereket segíteni hitben nevelni (nálunk ugyanis erre fogadalmat kell tenni), mert nem hisz. Vagy vmi hasonló. És még mindig jobb a keresztelő előtt összeszedni az embernek a bátorságát, mint tenni egy valótlan fogadalmat...
Szerintem. De nem ismerem az ő indokaikat, és valóban nem szép húzás...
Tünde-kollázs is jó!
Fitie, hát olvasni kell sokat, az biztos!
Rólatok van vmi fénykép? Ha nem ide a blogba esetleg?
Tali, képgyűjtés, minden remek! Én igyekszem akkor a szabályokat betartani. Ne haragudj, Annus, rám kellett várnod...
Anita, ha van időd, majd írj!
Füles, én szerettem a Pampers Naturels-t! Csak nagyon drága lett.
Sajnálom a rossz éjszakát, de jó, hogy felbukkantál. Nem kell a lelkifuri, mert azt tetted, amit bármelyikünk megtett volna, lehetővé tetted, hogy a gyermeked kipihenje magát.
Gyöngyi, nagyon viccesek a body-k!
Panndi, ma éjjel jó lesz már, reméljük, meggyógyult már a szeme Zsófinak! Fruzsi meg csak szopizzon továbbra is, amikor kedve van!
Annus, nekem nagyon tetszik a lányod szerkója! Akkor nekem nagy az ízlésficamom!
Kutyafüle, jó, hogy írtál picit, kicsit lazíts, de tanulj azért!!! Ügyi volt Riki az úszáson! Én végig úsztam Samuval Danis terhesség alatt. Ezzel nem is volt semmi probléma. Magam is jártam úszni, mert nagyon szeretek. És jót tett. Szóval hajrá!
Na, ennyire emlékszem, megyek, talán 3ra már ágyban leszek... Aztán kezdődik a nap 6kor...
Jó éjt!