Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi: nekem meg Pődörtől áll fel a hátamon a szőr! Pedig Emesét nála szültem, de Dóri majdnem miatta ment el. 13 hetes terhességet nem vett észre, pedig hüvelyileg megvizsgált. No comment. Ráadásul adott egy gyógyit, hogy meg jöjjön mensim, ami természetesen vetélést okoz. Csak a szerencsén múlt, hogy Dórinak nem lett baja!

De igazad van, mindenkiről lehet jót és rosszat mondani. Ez csak saját tapasztalat volt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

És még Melus is kimaradt!

Meg bocsi, ha valaki, aki még nem jelentkezett, kimarad az említésből, néha tényleg szita az agyam! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Még egyben van a gép.Nemtom mi lelte de két oldal nem futhat rajta,különben lefagy.na majd hívjuk Pistike számitógépes hekusunkat. :lol:

Anyatanya
ma egész nap melóztunk apával a kérón,de innen rögtön oda megyek regisztrálni.

Anna
Én is üdvözöllek!!
Gratula a gyerekekhez.
Osztom a véleményed,egy családi házon mindig rengeteg a tennivaló.

Nődokik:amikor felkértem a Rokayt,mást nem hallottam vele kapcsolatban a 9 hónap alatt csak műhibát.
Szerintem is akármelyik dokihoz megyünk igyis ugyis lesznek rossz vélemények,műhibák róluk,ez ellen csak a füldugó segit.

gabi
Ezermester egy csajszi vagy.(forrasztás és egyebek).Én legtöbbször forrasztok a gyárban,mivel javitós vagyok.Alkatrész cserék stb.

Na menek anyára,kivi vagyok már milyen intim szaftos témák mennek ott. :oops:

Berni

Kép
berna23

Betti: akkor megvárlak ott, és felveszlek!

Akkor ma is jó sokat dolgoztatok, ügyik vagytok!

Szaftos még nincs, de ami késik nem múlik, szerintem! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó
Na sikerült elküldenem azt a 3 képet is.
Bocsi mégegyzser hogy bonyodalmaskodtam.

Betti

Kép
berna23

Ja tegnap fergeteges volt a Márton napi mulatság.
Parkoló nuku,fotógép otthon,óriási hiszti,majdnem tűzbeugrás,stb.
Igy szép az élet. :wink:

Kép
berna23

Anyatanya:
Nekem tetszik.Vonalzó valamiért nem sikerült.

Na mennem is kell megjött a kis szerelmem,ma mamázott,papázott.

Kép
berna23

Sziasztok!
Voltunk piacon,plázában,rengetegen voltak mindenhol.Gyerkőcöknek vettünk egy-két apróságot. Reggel óta iszonyatul fáj a fejem.Roland korán kelt.

Betti!
Köszi!
Ti most bővitetek,ugye?Milyen fűtésetek van-lesz?Jövőre ez a móka lesz majd nálunk is,csak nem hozzáépítünk,hanem átalakítunk.A hátsó két helységben most nincs fűtés jelenleg,jövőre orvosolni szeretnénk a problémát.

Szilvianyu!
Akkor jövőhéten bezáratod itt a fórumot?

Sziasztok!
d.anna

Sziasztok!

Anna: valószínűleg igen, ezt beszéltük meg majdnem mindenki egyetértésével a régi tagokkal.
Aztán ha valaki szeretne tatabányaiként topikolni, nyithat újat, új életet kezdhet. Azért ez a topik már 5 éves és nem szeretném, ha esetleg olyanok kezébe "kerülne", akik durva, nem ide illő dolgokat írnának.

Érted? Nem a normális, kedves anyukákkal van a gond.

Sajnálom a fejfájásod.

Megbeszéljük a többiekkel az ottani csatlakozásodról, ha továbbra is szeretnél tag lenni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvianyu!
Igen,végiggondolva teljesen igazad van.Mivel nem a legelejétől fogva olvaslak benneteket,nem tudom,volt amúgy ilyen?Mármint hogy jött valaki és ámokfutást rendezett?
Fejfájásom elmúlt,adtam neki hangerőt!Persze fülhallgatóval,nem rongálom a gyerkőcöket! :)

Aranyosak vagytok,köszönöm a bizalmat előre is,de persze azt is nagyon megértem,ha nemleges lesz a válasz...Mint írtam,tényleg már rég léphettem volna...De tényleg köszönöm már a lehetőséget is!Addig is írogatok ide,amíg lehet! :)

Azt szerettem volna még kérdezni,hogy van olyan csemete,akinek nem "szabályosan" sorban nőnek a fogai?Úgy értem,hogy Ro-nak kijött az alsó első kettő,majd a felső bal első ,a jobbos még nem.Most jött ki neki a bal mellett a kettes.Annának,Norbinak nagykönyv szerint jöttek a fogai....
Sziasztok!
d.anna

Szia Anna!

Nem, nem volt olyan, aki belerondított volna a topikba, de ugye mi mindennap rendszeresen jöttünk, legalábbis mindig volt egy törzscsapat.

De azután, hogy magára marad a topik, előfordulhat. Én meg ezt nem szeretném.

Az én gyerekeimnek eddig (mindháromnak) szabályosan jöttek a fogai. Nem hiszem, hogy gond a sorrend. De kérdezz rá védőnőre, vagy dokira.

Szia

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Elég gáz hajnalunk volt,de sikerült visszaaludni,és nemrég keltünk.

Megyek és nekiállok az ebédnek!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
d.anna

Bocsi,kimaradt:

Szilvianyu:Csak azért kérdem ám a fogacskákat,mert számomra tök furcsa,és még nem hallottam ilyenről ismerősi körben,hogy ennyire össze-vissza jönnének másoknál is a fogak.De szép egészségesek,tehát azért nem aggódom túl a dolgot.... :)

Sziasztok!
d.anna

A topik indítójaként kértem a topik lezárását, a tagok egyetértésével.

Szép 5 évet töltöttünk itt, köszönjük a lehetőséget!

Szilvia, azaz Emeseanyu, később Emesedora

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Én is elbúcsúzom az 5 éves topikunktól. Jó volt szép volt, sok értékes embert ismertem meg!
Mostmár kiskamasz korba lépett volna topikunk, mondhatjuk kinőttük ezt! :D

Jó lesz odaát is!

Köszönöm....

lola77

:roll: Bár én csak 16 hónapja vagyok tag, nagyon fog hiányozni ez az oldal. (és már vissza sem lehet olvasgatni?) Jó volt itt, köszi csajok, hogy bevettetek a buliba :D
Folyt köv....

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Én idén januárban csatlakoztam e nagyszerű csapathoz.
Nagyon jól tettem.

Viszlát régi topic!

Betti

Kép
berna23

Sziasztok,

Én is búcsut intek a régi topiknak, bár nem olyan régóta vagyok tag.

Jó volt itt, sok problémámra megoldást leltem, és ami a legfontosabb, sok új, kedves nagyszerű anyukával ismerkedtem meg.....

Köszönöm nektek csajok....

Csilla
lexyca

Sziasztok lányok!

Köszönöm, hogy Ti is ide jöttetek elköszönni a mi régi fórumunktól, jólesett! :)

Sajnos ma tudtam meg, hogy nem lehet a topikot lezáratni, így átadjuk az utókornak, aki szeretne Tatabányaiként itt írni, mint anyuka, kismama, tegye.

Tudom, mivel, már itt nem vagyunk, kérni nem sok minden kérhetek, de ha mégis, akkor az az lenne, hogy vigyázzatok jövőbeni fórumosok a topikra, itt sosem volt veszekedés, káromkodás, semmi.

Köszönöm!!

Akkor megnyitom az utókornak a topikot sok szeretettel! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Kedves Emesedora!
Vigyázunk a topikra, ígérem!
Sok sikert nektek az új helyen.

Tatabányai anyukák, ha van kedvetek, gyertek, beszélgessünk,
Élesszük fel újra a topikot.
Magamról egyenlőre annyit, hogy van egy 20 hónapos lánykám, akivel boldogság minden nap, nagyon vártunk már rá.

Akkor várok rátok anyukák, írhatok :)

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Bocsánat, akartam mondani, írjatok :D

Kép
tinaági

Szia Tinaági!

Hát itt volnék. Nekem is pont egy 20 hónapos lányom van, ő március 6-án született. Mi is sokat vártunk rá nagyon, 8 évet.
Akkorhát beszélgessünk :lol:

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Sziasztok!

Larianyu: asszem, mi ismerjük egymást.

Annyit elárultok, hogy találtatok ide?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvia!

Ismerjük egymást a Közgázból.

Kép
larianyu

Szia Larianyu

Örülök, hogy írtál! Az én lányom március 11-én született, Molnár Mihálynál, császáros voltam.
Te kinél szültél?
Kertvárosban lakunk a Bányász Művház-tól nem messze, ti merre laktok?

Emesedora,
Én még régen volt hogy olvastam ezt a topikot, aztán mostanában mire ide találtam újra, már azt olvastam hogy elmentek zárt fórumra, ezért nem akartam írni, azt hittem lezárjátok, és nem lehet írni, de azért örülök, hogy megmaradt, és hogy azért még te is benézel!

Kép
tinaági

Szia Tinaági!

Mint már írtam, Laurám március 6-án született, Budapesten a SOTE II-es női klinikán, Kazy Zoltán segítette a világra, császármetszéssel.
Kecskéden lakunk, de tősgyökeres tatabányai vagyok, 6 éve költöztünk ki, családi házba. Az egész családom Tatabányán él, sokat vagyunk itt a városban is, ezért is mertem csatlakozni.

Jó lesz egy ugyanannyi idős babóca anyukájával beszélgetni, és megosztani tapasztalatainkat.

Kép
larianyu

Emesedora,

neked még annyit szeretnék írni, hogy amikor utoljára olvastam, még csak Emeséd volt meg, engedd meg hogy gratuláljak a másik két csemetédhez, nagyon szépek.Én is sokáig a Lollokhoz jártam, sajnálom hogy már nem vezet szülést.
A régi csapatból én Juttét ismerem, kolléganőm volt a Sanminában.
Remélem azért minket is figyelemmel kísérsz majd, és ha időd engedi írsz is pár sort nekünk is!

larianyu,

én is örülök, hogy jelentkeztél, nem is tudom hirtelen miket kérdezzek... :D

Kép
tinaági

Timi!

Hát ez az, hogy hirtelen miket is kérdezzünk! :)
Nektek hány fogatok van már? Nekünk egy évesen még egy darab sem volt, de azóta már 12 kinnt van. Az egy éves státuszon mondta a doktornénink, hogy ne aggódjak, lesz itt fogacska, hát rá egy hétre ki is jött az első. Hála égnek nem viseli meg Cicamicámat nagyon, néha sír fel éjjel, ennyi.
Egyébként este fél 9-től reggel fél 9-ig alszik általában ébredés nélkül, úgyhogy nagyon ügyes kislány.

Kép
larianyu

larianyu,

a fogak..., minket az összes nagyon megkínoz sajnos
pont most jön a 15-ik, és van kis hőemelkedése a kisasszonynak
ezelőtt másfél hónappal jött ki egyszerre 4 rágófoga, na akkor aztán volt a nem evéstől kezdve az éjszakai nemalvásig minden.
Amúgy nagyon jó kislány, csak a fogak szenvedtetnek meg minket.

Kép
tinaági

Timi!

A fogacskákra próbáltad már az anestheticat?
Ez egy gyógyszertári kutyulmány, de nekünk hatásos, ha felsír éjjel, bekenem a kis ínyét, kicsit elzsibbasztja és alszunk tovább. Ha még ezután is nyugtalan esetleg, akkor egy fél adagnyi nurofent adok neki fájdalomcsillapításra.
Édes kis cicák nagyon meg tudja viselni őket, sajnálom, hogy ennyit szenvedtek.
A 4 rágófogunk nekünk is most jött ki, tényleg szinte egyszerre, egy hét eltérés volt a felső és az alsók között.

Kép
larianyu

Larianyu,

De igen, a doktornőnk írt fel, használtuk, használjuk azt is, meg nurofent éjszakára.
És a beszéddel ti hogy álltok?
Nekem Ági nem nagyon sieti el, mond már sok szót, de főleg idegenek előtt megkukul, de érdekes mert ha egyedül játszik, a babáit az ágyra rendezi, és nekik beszél.

Kép
tinaági

Sziasztok!
Szeretnék én is jönni közétek.Lehet,ugye?
Anna vagyok,3 gyermekem van.Norbi 12 éves,Anna 5 éves,Roland 13 hónapos.
Az előző csapathoz sajna későn próbáltam meg csatlakozni...Most előbb lépek! :)

Beszélgessünk!

Sziasztok!
d.anna

Tinaági!

A beszéd most kezd beindulni nálunk, eléggé rohamléptekkel. Aranyosan mondja utánunk a szavakat, utánozza az állathangokat, nem győz köszöngetni mindenkinek, ha sétálunk, mondogatja szia-szia. Ha apja telefonál és elköszön, ő is mondja, hogy, csá. Haláli ahogy kezd dumálni, tök édesek ilyenkor szerintem.
A kedvenc szava, a traktor. (igazi falusi lányka :oops: ) Sok traktor megy el a házunk előtt naponta, ezért ez neki nagyon tetszik. Mondjuk az összes közlekedési eszközt szereti, a buszt is, kocsit is, és hát a nagy szerelem a kukásautó. Azt kell néznünk hétfőnként, ha jön, először az oldalablakból, utána az első ablakból, egészen addig, amíg látszik. Gondolom a két sárga villogó is tetszik neki rajta.
Egész nap be nem áll a szája, de persze néha még babanyelven nyomja.
Érdekes, írtad, hogy a kislányod már babázik, Laránál még erre utaló jel nincs, de remélem azért lassan lesz. :P

Szia d. anna!

Hogyne lehetne jönni! Beszélgessünk!

Kép
larianyu

Szia Anna,

persze, gyere szivesen látunk!
Szép családod van, 3 gyerkőc
Én azt hiszem, holnap reggel jövök újra, lánykám elaludt, vacsorázom, és elteszem magam.

Jó éjt!

Kép
tinaági

Larianyu,

egyszerre írtunk :D
Nagyon ügyes Laura a beszéddel!
Aranyos lehet, ahogy dumál
És irigyellek a családi ház miatt is, egyszer mi is belefogunk.
Tőled is búcsúzom mára

Kép
tinaági

Szia Timi!

Megint eszembe jutott egy kérdés. Te meddig tudsz otthon maradni Ágikával? Végig 3 éves koráig? Mert az nagyon jó lenne, de én úgy néz ki, hogy jövő szeptember-október körül visszamegyek dolgozni. Akkor lesz ugyebár Laura 2,5 éves, és remélem felveszik a bölcsibe. Előbb nemigen tudok visszamenni, mivel általában ugye szeptemberben lehet kezdeni a bölcsit. Remélem addigra már itt a faluban is lesz bölcsis csoport.
Ja, egyébként nem is igen kívánkozom még vissza, ajándék minden nap, amit együtt tölthetek a kismaszattal. :P

Na, én is lépek mára!

Kép
larianyu

Jó reggelt, sziasztok!

Most találtam rátok. Nem azért írok, hogy szeretnék csatlakozni, csak csupán pár kérdést szeretnék feltenni Nektek. Remélem,hogy még lesz közületek, aki olvassa 8)
Én a kislányom egyedül nevelem. Sajnos így alakult.. :( Igaz Budapesten élünk, de tavasszal költöznénk Tatabányára. Itt jön a kérdésem, mivel a városotokat nálatok jobban "bemutatni" , hogy merre érdemes kisbabával költözni. A hétvégén megyünk Tatabányára, hogy lakást nézzünk. Merre fele érdemes? A korlátaim végesek 10M áll rendelkezésünkre, hogy új életet kezdjünk. Segítetek nekem abban, hogy melyik az a környék, ami szóba jöhet.
A másik kérdésem: van itt köztetek olyan anyuka, aki szintén egyedül maradt a gyermekével? (Nem azért,hogy állandóan információt adjak-kapjak, csak nagyon jó lenne néha nem csak a saját gondolataimat üldözve gondolkodni!)

Remélem,hogy a hozzászólásommal nem zavartam senkit.
Köszönöm, hogyha segítetek!

Minden jót kívánok a másik topikban!

(Én nem szeretnék csatlakozni, nem azért írtam!!!!)

Várom válaszotokat!
krisztina2

Szia Krisztina2!

Nyugodtan csatlakozz csak, ha van kedved, ha fentebb olvasol, láthatod, hogy próbáljuk néhány anyukával újraéleszteni a topikot, miután a régiek zártba költöztek.
Tehát, kérdésedre válaszolva: mi Tatabányán éltünk, de 6 éve falura költöztünk. Születésemtől kezdve Tatabánya-Dózsakertben laktam, tehát én azt a városrészt részesítem előnyben, egyébként is nagyon szép szerintem. Természetesem szubjektív a véleményem, de nagyon tudom ajánlani azt a részt kisgyerekkel, minden megvan, ami egy gyermek neveléséhez kell, gondolok itt bölcsödére, óvodára, iskolára. Sok szép játszótér (na jó, van ami még nem olyan szép), de árnyas, parkos.
Mi most is sokat járunk be csavizni anyukámhoz, aki most is ott lakik.
Ez a városrész egyébként most ünnepelte a 40. szülinapját, tehát az épületek szempontjából nézve, kb. 30-40 éves lakóházak vannak, viszonylag kevés a panel lakás, inkább az ún. salakblokkos tömbök vannak (mi is ilyenben laktunk), de van egy teljesen új rész is, egy új lakópark, kb. 6-7 éves, ahol a modern kornak megfelelő lakások vannak, csak arra valószínű nem elég az említett összeg. Egyébként általában a régi tömböket is már felújították,úgyhogy érdemes körülnézni, kérdezősködni, hogy mi lett rajtuk megcsinálva, stb.
Hát ennyit tudtam segíteni, remélem tudod hasznosítani.

A gyermekemet én nem egyedül nevelem, de azért gyere bátran, hátha tudunk segíteni, lehet, hogy elég, ha csak meghallgatunk.

Kép
larianyu

Sziasztok!

Csak egy fél kérdés erejéig jöttem. Írtam iwiwre, de lehet, hogy a fórumot többször olvasod mostanában.

Szeretném megkérdezni, hogy miért töröltél ismerőseid közül az iwiwen, hisz annak idején Te jelöltél be, illetve, mint itt fent is írtad, ismerjük egymást a Közgázból. Valami gond van?

Várom válaszod

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Az előbbi hozzászólásom Larianyunak szólt, lemaradt. Bocsi.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvia!

Gondolom nekem írtad a fentieket. Jó, hogy írtál észre sem vettem mit műveltem. Bakker, ez a véletlen műve lehet, hiszen, mindig megnéztem a gyerekeid képeit is.

Semmi gondom nincs, mindjárt jelöllek újra, és bocs tényleg nem direkt volt, szelektáltam ismerősöket, de Téged nem akartalak.

Kép
larianyu

Krisztina: sajnálom a helyzeted, hogy egyedül maradtál egy kisgyerkőccel. Itt nem volt a fórumon olyan, aki egyedül nevelte a gyerekeit, de egy jó ismerősöm sajnos így is van vele. Már terhesen szakított a párjával, mert ő megcsalta. Azóta egyedül vannak, a gyerkőc két éves elmúlt. Nagyon nehéz neki, mind anyagilag, mind lelkileg, de mégis ügyesen megoldja a dolgokat. Nagyon kötődnek egymáshoz pont ezért is a kisfiával.

Én a Sárberki lakótelepen lakom, mióta megszülettem. Ez panel lakásos lakótelep, de nagyon szeretem. Sok a fiatal, sok a játszótér, főként új eu szabványos található itt. A lakótelepen van bölcsöde, óvoda, iskola, felnőtt és gyerek rendelő, patika, spar abc, közel egy szakmunkásképző intézet, és egy csónakázó tó. Amin csónakázni nem lehet, de jókat sétálni igen. Buszközlekedés is van.

A lakás árak most elég jól lementek Tatabányán. Attól függ, milyen állapotút akarsz venni, két szobás lakásokat már 6-8 millió forintért találsz.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Semmi gond Larianyu, azt hittem, valami gondod van, hisz nem is találkoztunk ezer éve.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Én eddig is zugolvasó voltam, szerintem maradok most is az :oops: :lol:

Larianyu
Te a régi röplabdás Móni vagy? :lol:

mnzsani

Szia Zsani!

Hát már nem vagyok a régi, de az vagyok, a Móni :D

Egyébként nem vagy zugolvasó, nyílt fórumon olvasó van :wink:

Már nem sok időd van hátra a szülésig, nagyon szaladnak a hetek!

Ha nem jönnél, csak olvasni, akkor is minden jót kívánok, könnyű, szép szülést!

Kép
larianyu

Sziasztok!
Bocsi hogy csak beugrok,de sűrű napom van!
Este megpróbálok jönni!
Bocsi mindenkitől!
Sziasztok!
d.anna

Krisztina2!

Én újvárost is ajánlom, mert viszonylag minden könnyen megközelíthető. Egyedülállóként ez pedig fontos. Én laktam a centrumban a Fő téren, és nagyon szerettem. 15 perc alatt gyalog eléred dózsakertet, sárberket is.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!
Na,sikerült előbb ideérnem.

Krisztina:Azért ha van kedved,nyugodtan csatlakozz!
Én laktam sárberekben,dózsakertben tömblakásban,jelenleg Bánhidán családi házban lakunk.Dózsakert jobban a szívemhez nőtt talán.Larianyu jól írta le dózsakertet.Annak idején a Rétin laktunk,és imádtam,hogy minden a "számban" van.(iskola,ovi,bölcsi)Viszont,mint Emeseanyu is írta,sárberek is jó ilyen szempontból.
Nagyfiammal hivatalosan nem maradtam annak idején egyedül,hanem a terhesség alatt szakítottam az apjával,és vállaltam egyedül Őt.Aztán amikor Norbi 3 éves volt ismertem meg a férjemet,és született azóta két közös gyerkőc.Nem volt könnyű az az első pár év.Sajnálom,hogy így alakult az életed,sok kitartást hozzá!
Larianyu:a kukásautó Annánál is nagy kedvenc a mai napig,pedig már 5 éves! :)
Sziasztok!
d.anna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?