Sziasztok!
RÉKA BABÁNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Hétvégén Natinak hasmenése volt, szerintem benyelt valami vírust, mert tegnap este óta nekem is olyan furi a gyomrom meg émelygek. Szombaton volt hőemelkedése is, de azóta semmi. A kedve jó, az étvágya már nem annyira, inkább csak gyümölcsöt enne meg a tápit. Tegnap éjjel aztán fel-felsírdogált, kivettük megnézni, hogy nem kakilt-e esetleg, hát ettől úgy felébredt, hogy másfél órán keresztül altattam vissza. Persze szegény Lili is felébredt, őt is simizni kellett, a végén már kislámpát kapcsoltam és olvastam közben, nagy nehezen 3/4 1-re elaludtak.
Még mindig itt dilemmázom az oltással, Apa pénteken megkapta, nem volt semmi gond. Hétvégén beszéltem a barátnőmmel, 24 hetes kismama, ő beoltatta magát és viszi a 3 évesét is. Bár az előbb olvastam itt a neten, hogy a beoltottak is továbbadhatják a vírust, ha nem fertőtlenítenek rendesen. Hát köszi szépen akkor, ennyit arról, hogy Apa nem hozza haza.
Mindenesetre pont környékbeli sulit zártak be, úgyhogy Natit most egy ideig nem viszem magammal, ha Lilit balettra viszem. Na hagyjuk.
Jaj, Lányok, úgy sajnálom ezeket az anyagi problémákat, anno mi is voltunk ilyen helyzetben, amikor Lili született, emlékszem, vittük vissza az üres üvegeket, hogy vásárolni tudjunk és meggondoltuk, hogy elinduljunk-e Sopronba a benzinköltség miatt. Most azért jobb a helyzet, de megérezzük a gyed-et, szépen fogyogat a számlánkról a pénz.
Bende, annyira helyes Niki a képen, az a pillantás, hihetetlen.
Lesz baja majd a párodnak az udvarlókkal.
Bukósisak nekünk is van, Lilivel sokat mentünk biciklivel, Natival még nem, Lili most tanult meg biciklizni 2 keréken, így tavasszal ő már külön jöhet, elég lesz az egy ülés. Apa a térde miatt most nem biciklizhetett, egyedül meg a 2 lánnyal nem mertem nekiindulni.
Lara: édes lehetett Hannus, ahogy puszit küldött.
Szösz: a múltkor Nati is sokáig volt náthás, szerintem nem gond, ha látod, hogy azért javulgat közben. Milyen oltást kap most Réka? Ja, a pólót a héten mindenképp bedobom majd hozzátok, ne haragudj, hogy eddig nem jutottam el odáig.
Betti, nagyon jól hangott ez a vacsi, irigyellek.
Végül melyik pincészet borai voltak? Vylyan borok közül nekem egy régebbi merlot volt a kedvencem, de amúgy is finomak a boraik. Voltunk a borászatban is jópár éve kóstolón.
Gégéé: sajnálom a gyomorrontást...
Remélem, én most megúszom, még mindig nem az igazi a gyomrom és étvágyam sincs.
Tünci Drága! Lécci jelentkezz, szorítunk nagyon, de aggódunk is, bár nem szabad, hogy bármi baj legyen!
Ja, még akartam írni, hogy a kocsi kötelező biztosításokat jól nézzétek meg, nekünk emeltek a díjon, ha újrakötném náluk, 1600 Ft-tal lenne olcsóbb havonta, de náluk nem köthetem újra, csak a drágább áron, úgyhogy váltok. Érdemes, évi több mint 20 ezret tudunk rajta sórolni.
Uff, Nati felköhögte magát, ez nem jó hír...