Sziasztok!
Hékás, Twist: engem nem dob fel a mosás, viszont ha nagyon magam alatt lettem volna, akkor neki sem fogok, ezért véltem pozitívnak, hogy mosok
Egyébként kb 1 hete iszonyú hangulatingadozásaim vannak, pénteken sírva fakadtam a C&A kellős közepén, hogy nem kapok magamra gatyát, a párommal rengeteget morgok, már nagyon elegem van ebből. Próbálok visszavenni, de nem megy. Egyszer csak rám ül a lila köd, és kitörik belőlem...Elég kellemetlen
Twist: ügyi vagy, hogy már így előkészültél
Uxi: szerintem használ a torna a vizesedés megelőzésére, meg sok minden másra, én legalábbis arra fogom, hogy eddig jól viseltem a terhességet. Persze, ha már vizesedsz, akkor a lábfelpolcolás kötelező!
Akire: én meg ma úgy éreztem, mintha a kiskrapek kapirgászna belülről...elég furi volt. De a
harapás érzés sem lehet semmi! Reméljük, nem egy kis kannibál növöget benned
Cat: a füzet, amiről ma beszéltünk: Felicitas várandós mamák tanácsadója. A csomagban, amit adtak, nagyrészt reklámanyag volt. Amit hasznosnak találtam, az egy cumi, egy aventes anyatejtároló, és egy mini paradontax fogkrém. A többi szerintem hanyagolható.
Francesca: együttérzésem, én is a plafonon vagyok, amikor elszáll 1-1 írományom...
Megvolt ma az elsősegély tanfolyam, én örülök, hogy elmentem. Bár élőben nem tudom, hogy állnék neki a gyakorlati dolgoknak...reméljük nem lesz rá szükség. Jó volt még, hogy mindenféle betegségről, balesetről is beszélt a doktornő, kicsit talán kevésbé fogok parázni, ha bármi előjön. Ami érdekes volt, h volt ott egy kismama, aki 2. gyerekét várja, első kb 3 éves, és azt mondta, hogy neki is nagyon hasznos a tanfolyam, persze jobb lett volna az első gyerek előtt....
No, ennyit mostanra. Bocsi, hogy kicsit hosszú lettem
üdv: szcsm