Új privát üzeneted érkezett!

Lara, nem oltattam, szájmaszk érkezik, gyerek a szobájában alszik. Reméljük a legjobbakat.

Apa jól leordította a fejemet. Délelőtt kikapcsoltam a keringetőt (mostanában valamiért nem áll le automatikusan), erre ő délután begyújtott és már 100 fok fölött volt a víz amikor észrevette hogy ömlik a túlfolyón. :oops: Mikor próbáltam azzal védekezni hogy talán ránézhetne a dugaljra és ha nem világít pirosan, bekapcsolhatná, az volt a reakció, hogy ő azt nem nézi. Itt puffogott utána még fél óráig és járta körbe a radiátorokat. Aztán megenyhült, most sikálja a lambériát, amit a kutyák anno jól összekoszoltak.

Nóri, nálunk a kiskönyvbe írogatás sem segített. Simán mondta a csaj hogy erről vagy arról még csak nem is hallott. Én ezt komolyan mondom nem értem, hogy lehet az, hogy még csak nem is rémlik??? Aztán mondtam neki, hogy dehogynem. Vedd csak elő a könyvecskédet és nézd meg. Azzal ment el mindig egy csomó idő, hogy írogatott. A múltkor azon akadt ki, hogy majdnem napra pontosan megmondtam melyik dátumnál keresse az adott dolgot. Fejből...
Na azért felhív legalább minden másnap, és az még csak hagyján hogy olyan dolgokkal amiket még én is extrán följegyeztem neki, sokszor már 1/4 10-kor csörög a telefon. Szerintem ez bunkóság, persze azt fogja vele elérni, hogy nem fogom fölvenni. :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, keksz recept engem is érdekel azért. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit, ha jól emlékszem te kérdezted, hogy mennyit ficeregnek a babóink. Nekem elég változó, bár kb. 2 hete már gyakrabban érzem, mint előtte, meg erősebben (néha én se tudok egyből visszaaludni), de van olyan nap, pl. a tegnapi, hogy itt volt a ragyogóan szép idő, és alig éreztem néha-néha egy kis mocorgást, aztán estére beindult. Ma is csendesebb Boti, és épp, mikor az UH-ra vártam, beszélgettem erről is egy anyukával, aki most várja a második babáját. Mesélte, hogy a kisfiánál ugyanezt megfigyelték akkor is, amkior már kint volt: csúnya, esős időben nyűgösebben viselkedett, míg szép napokon jó volt. És ő is így emlékezett, hogy a pocakban is ugyanígy reagált a frontokra.

Kép
erusverus

Hát lányok én az utódomat majd december végén fogom betanítani... de mivel orvos, meg ért a számítógépekhez, így remélem nem lesz nehéz... Meg igazából egész jól le van írva minden, hogy melyik dologhoz mi kell...ugyhogy én gondolom nem lesz bonyolult, bár szerintem az én melóm biztos egyszerűbb, mint a tiétek... :lol: :lol: Mármint a papír része.

Kép
Kép
ronci

Banános-mandulás:

Hozzávalók:
1/2 banán
2 ek citromlé
20 dkg liszt
7,5 dkg cukor
5 dkg darált mandula
csipet só
1 tojás
10 dkg vaj
20 db mandula

A banánt a citromlével összekeverem, villával összetöröm. A többi hozzávalóval (kivéve a 20 db mandula)robotgéppel tésztává állítom össze. Diónyi darabokat csípek belőle, golyót formázok, majd ellapítom. A tetejébe nyomok egy szem mandulát. 180 fokon 20-25 percig sütöm

Csokis-fahéjas

Hozzávalók:
15 dkg étcsoki
5 dkg tejcsoki
10 dkg fehér csoki
10 dkg barna nádcukor
12 dkg vaj
1 tojás
1 tk vaníliaaroma
1 tk rum aroma
1 tk fahéj
18 dkg liszt
1 tk szódabikarbóna
1 tk só
3 ek (holland) kakaópor

Az étcsokit alacsony hőfok felett (gőz felett, mikróban) felolvasztom. A cukrot a vajjal krémes, habosra keverem. Ez nagyjából 5 percet vett igénybe. Majd hozzákeverem a tojást és a vaníliát, valamint a végén a felolvasztott csokit is hozzáadom. Ez követően mehet bele a liszt, a szódabikarbóna, a só és a holland kakaópor. A tej és a fehér csokikat durván feldarabolom és szintén a masszába keverem. A masszából diónyi golyókat veszek, ellapítom és sütőpapírral bélelt sütőlemezre ültetem a korongokat. Tisztes távolságot tartok közöttük. 180 fokon 15 percig sütöm őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.13 16:21-kor.
Vendég

Köszi szépen a recepteket!

Kép
erusverus

Sziasztok!

Csatlakoznék én is igy lassan a végefelé - de hát jobb később, mint soha. Már egy jó ideje olvasgatlak titeket, csak irni nem volt időm.

Február közepére várjuk a pocaklakót, aki kisfiú lesz. Van egy 21 hónapos kislányunk Regina (ő az elsődleges ok, amiért nem tudok sokat a gép előtt ülni- ha meg itt ülök elrángat játszani, vagy felmászik ide mellém és szétpakol az asztalon mindent).
SOTE II. sz. szültem a lánykám és a fiam is ott fog születni.
Ha éppen alszik a lánykám, akkor meg probálom pihenéssel tölteni az időt. Valahogy ezt a terhességet nehezebben viselem, mint az előzőt.

Pár téma amit az utóbbi időben felvetettetek:
Légzésfigyelő: nekünk is a bébiőrős Angel care van, sztem nagyon jó. A bébiőrt még a mai napig szoktam használni mikor kimegyek kertészkedni és a gyermek meg bent alszik.
Ágyrácson van, és törölközökkel van körbe rakva hogy egyenes legyen a fekhely rész.
Mikor még kicsi volt Regi kettő szedtem és a járókába tettem az egyik lapot, igy csak a figyelő részt kellett cipelni.

Matrac: pont tegnap voltam a novotexben matracot nézni. 70*140-es kokusz 14e ft, ha ennél nagyobb kell akkor toldani tudják, ha nem akarod h toldják akkor egy 90*200-ból vágják ki, de akkor meg kell fizetni a leeső darabot is, igy 23e ft.

Szülésznő: fogadott szülésznőm volt, aki végig velem és mellettem volt.

Korházi csomag: Én két külön táskába pakoltam, egyikbe vol amit a szülőszobára vittem, másikba meg amit a gyerekágyra. Igy nem kellett a szülöszobán keresgélni.

Cukorterhelésem jó lett, ettől függetlenül tegnap a doki mondta, h egy kicsit kevesebbett kéne ennem, mert már 9 kg plusszban vagyok.
Tény, hogy első gyermekkel nem volt ekkora a hasam.

Sokat gondolkodtam én is az oltásról, aztán tegnap megkérdeztem az oltásról is, és ő mindenképpen javasolta. Kérdeztem h a saját feleségét ha terhes lenne beoltaná és igen.
Ettől függetlenül még mindig nem tudom h mit tegyek.

Mikor Regi született, akkor volt a látogatási tilalom a kórházban. Nagyon aggodtam h mi lesz ha a férjecském nem jöhet be a szülőszobára. Aztán szerencsénk volt mert aznap reggel feloldották.
Nem tudom h mi lett volna ha nem szüntetik meg a tilalmat, mert vkik azt mondták h bejöhet akkor is vkik meg azt h nem.
A lényeg h nekem nagyon sokat segitett a jelenléte és nem szeretném ha most nem tudna bejönni.

"Röviden" most ennyi.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Csilla: remélem mielőbb meggyógyul a gyerkőc, Te pedig nagyon vigyázz magadra.

Barbi: tök megértelek, az emberi butasághoz meg lassúsághoz nekem sem volt soha türelmem. Mondjuk amiket leírtál róla, nekem kétségesnek tűnik, hogy a jövő évi leltárt ő fogja-e végezni....

Edit: nálunk van nagy rugdosás reggel, kávé (koffeinmentes) után, meg minden kaja után, édesség/gyümi után extraerős és napközben még 2-3szor jelenkezik. Aztán este a kanapén mindig buli van, és az éjszakai piselések után is szinte mindig érzem, hogy ébren van. Néha már az az érzésem, talán ráfekszem, és valójában a rugdosásra kelek, nem a pisilésre. :shock:
Én szoktam légzőgyakorlatokat végezni, ami egyben kapcsolatfelvétel is vele, olyankor kivétel nélkül jelez, akkor is, ha előtte csendben volt.

Nálam a mai nap jóhíre, hogy konzultáltam az endokrinológussal, abbahagyhatom a pajzsmirigy gyógyszer szedését! Tök jók az értékeim, majd egy hónap múlva konroll, megnézzük, bogyók nélkül hogyan boldogul a szervezetem.

Kép
juci-77

Hahó Lányok!

Vagyok már én is! :)
Ma elvitt apám a leletekért a Jánosba, aztán még felmentünk nagyapámhoz ( :? ). Mostanra elolvastam, amiket ma írtatok! :)
Ma lesz a Domino Nap, amit alapból is szeretek, de már tavaly is volt az unokatesóm, és most is ott lesz a magyar csapatban, úgyhogy addigra lefürödve megvacsizva akarok a tévé előtt ülni! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Üdv Kriszti!

Te Budakeszi? Akkor majdnem szomszédok vagyunk! :lol:
Én 70*170es matracot vettem a Brendonban készen. Nem kellett szabatni. Ekkora kell az átalakítható ágyba. 21eFt volt ugyan! :oops:

Ki volt a szülésznőd és ki a dokid? Végre valaki a SOTE II-ből. Mikorra vagy kiírva?
Vendég

Kati!

Sose értettem, miért küldik ezt a Dominó dolgot? Számomra élvezhetetlen TV-ben ilyet nézni :oops: . De legalább egyedül vagyok vele ezek szerint. Ezt ne értsd félre!!! Csak nem tudtam, mi a jó benne. Min lehet itt izgulni.
Persze a húgom amikor szerepelt egy T-Home plakáton, mindenhol azt kerestem, pedig akkora rajta, mint egy mákszem. A személyes érintettség lehet nagyon érdekessé tenné még nekem is!
Kép
Vendég

lara

Nóri köszi a recepteket!

Nekem az első gyerek, fiú, 2 héttel korábban jött. Második, fiú, 2 nappal később. Harmadik, lány, pont a napján. Ciklusaim 25 naposak. Na, ebből tud valaki valamire következteteni :lol: ?

Csipike Szívem szerint én is valahol ott oltatnék, de ha jól számolom, Te 34 hetes mondjuk 5 hét múlva leszel, a védettség kialakulása 2 hét, legyen összesen 7 hét. Az dec. vége, január eleje. Az előrejelzések szerint addigra már tombolni fog a járvány. :?:

Szeretnék holnap rakott zöldbabot készíteni. Van valakinek valami jó receptje?
Ma lencsefőzelék volt, gombafasírttal. Még Apa sem húzta a száját :D . Meglett a vegetariánus szakácskönyvem ( a mesekönyvek között - gyerekek raktak rendet :lol: ). Egy csomó szimpatikus receptet olvastam ma benne. Hmm.
pammut

Lara, már bocs, de ez nem egy pszichológus? Ráadásul már megint egy szcientológus...
Nekem kb az ilyen ember véleménye annyira hiteles, mint a szomszéd nagynénjének a munkatársának az ismerőse, aki nagyon sokat tud az "infulenzáról" :oops:

Amit már egyszer belinkelt valaki:
http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

számomra sokkal hitelesebb.

Illetve az TÉNY (bioszból tanultuk) hogy a metil higany felezési ideje 50nap. Annyi idő alatt ürül ki a szervezetből. Míg az ETIL higany, ami az oltóanyagban van, 7nap alatt szerves (természetben is előforduló) higannyá alakul. A bélrendszeren keresztül ürül. Ezek az értékek METIL higanyra vonatkoznak.
Az alkoholnál is ugyanez a helyzet. Nem mindegy, hogy metil, vagy etil. Ugye?
Vendég

Hm, Lara nem bántásképpen, de a cikket fémjelző Szendi Gábor szakterülete nem vág éppen a témába és eléggé olyan összeesküvés elméletes a dolog (wikipédia).
pammut

Hú, de jó hogy szóltál előttem Nóri, a mondókám felét kitöröltem, mert nem akartam bántani. Akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel. Meg hoztad azt az OEP-es cikket is, meg a telefonbeszélgetésed jegyzetét. Az hitelesebbnek tűnt. Czeizel cikkét olvasta valaki a témában? Védőnő azt javasolta még elolvasásra.
pammut

Nóri!

Csak nem te is SOTE II?

Dr. Bánhidy Ferenc és Éberling Katalin

Február közepe, nincs pontos dátum. Február 13-16 között mondják (doki, Uh-s). Február 8.án még itthon kell lennem, akkor van a kislányom szülinapja.

Sokat járunk Budaörsre, férjem ott dolgozik. Nyáron még játszóra is oda jártunk.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Pammut:

Én csak rakott kelt csinálok, de az majd ugyanaz. Én darálthúsból csinálok egy jó, ízes pörit. Hozzá keverek főtt rizst. Vagy a pörkölttel együtt főzöm a rizst is. Egymásra teszem a rétegeket. Rizses hús-forrázott kel (párolt zöldbab)...
A tetejére kikeverek tejfölt sajttal és jól lelocsolom. Lehet bele tenni fűszereket, akár egy tojást is, hogy szép sárga legyen.

Nálunk ma ez lesz a kaja:
Kép
Kép
Vendég

Help me! Rakott zöldbab recept!!
pammut

Köszi Nóri, de nálam pont a rizsnél van elhantolva az eb. Vagy fövetlen, vagy túl szottyos lesz a rakottas. Szóval ha esetleg részleteznéd a praktikákat, akár priviben is :D .
pammut

Kakti Én szeretném a Domin-day-t, de mindig kitúrnak előle :( . Én nagyon élvezem a kis trükköket, ötleteket, egyebeket. Csak ne volna benne a sok duma :D !
pammut

Kriszti!

De, SOTE II. Kisfalvi Istvánnal. Szülésznőm még nincs. De hétfőn megyek, kíváncsi leszek, kit ajánl.
Akkor nem szülünk együtt. Én nem szülök 10. után :lol: :lol: :lol: Akkorra vagyok kiírva. Én NEM VÁROK! :lol:
De hátha összefutunk bent is. Én eddig csak egyszer voltam, szülőszoba látogatáson nyáron. Zéró pocakkal :-)

Ha esetleg van némi időd, írhatnál nekem valami összefoglalót. Pl hogy kell-e ruha a kórházba a gyereknek, nekem adnak-e hálóinget, vagy lehet saját...stb. Meg egyáltalán hogy megy a rendszer, kaja ehető-e (gondolom nem) ráadásul a büféjük sem szupi...
Vendég

hát lányok most csak gyorsan leírom mi történt aztán majd meglátom hogy fogok tudni írni.

Voltam ugye a szokásos szurimon és anőgyigyinál is. Sajnos nem jó hírek, ami persze várható volt, hisz a második gyerekkel ilyenkor már a 3 hete kórházban voltam. A méhszáj CX2100 tehát egy ujjnyira nyitva a külső méhszáj. Ilyenem még egyik terhességgel sem volt, csak ha szültem :( Azt mondta, hogy innentől szigorú fekvés és ha bármi szaporodást látok a keményedésekben akkor telefon és befektet. Azzal zárta, hogyha a 34 hétig kibírjuk akkor jók leszünk.

Emellé még felírt 10napi klion D-t mert ő is úgy látta, hogy bár se nem csíp, viszket, fáj, a színe még sem az ideális. Ez van

oltásra azt mondta, hogy tavaly a sima infuenza több halálos áldozatot szedett csak annak nem csináltak ekkora hírverést illetve, hogy az oltás teljes vírus tartalmaz és ha egy kicsit is rosszabb az állapotom akkor épp az hozhatja elő.

Úgyhogy innentől rám lett parancsolva, hogy mindent ágyban. :(
stephie

Hát akkor egyszerűbb, ha külön megfőzöd a rizst.

Egy csésze rizst jól kimosok szűrőben, kevés olajon üvegesre pirítom, majd felöntöm 1,5 csésze vízzel. Van, hogy teszek bele fél vöröshagymát, hogy jó íze legyen. Felforralom a vizet, majd vaslapot teszek a gázra (nekem nagyon erős a legkisebben is) és 15-20percet párolom. A lényeg, hogy nem szabad kinyitni. Nekem így mindig tökéletes lesz.

Több vizet ne tegyél bele, még ha picit kemény is marad a közepe, mert a pöri levét is magába fogja szívni.

Ja és még talán annyi, hogy a pörköltet nagyon kevés folyadékkal csinálom. Van aki jó bő lére ereszti, de én inkább sűrűbb szafttal. A rizs úgyis felszívja a folyadékot és ha az nagyon sok, akkor szottyos lesz. Remélem sikerül! :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Stephie Nagyon sajnálom, hogy rosszabbodott a méjszáj státuszod. A második gyereket én végig 2100-al hordtam,
de nem volt keményedés és nem is romlott. Csak kitartás! Feküdj szorgalmasan és ne aggódj!

Oltás. Igaz, hogy teljes, de ELÖLT vírust tartalmaz az oltás. Nem betegíthet meg! Épp most olvastam a nyitó oldalon is a cikket, ahonnan egy Czeizel cikk is elérhető. Dehát ahány doki, annyi vélemény. Az enyém rám bízta a döntést. Másoké határozottan támogatja. Hát így legyünk okosak :wink: .

Nóri! Köszi-köszi. Nem vagyok általában ennyire béna, de a rakottasok nem az erősségeim. Pedig nagyon szeretjük. Jó sok zöldséggel :D . És mi az a csoda töltött zsemle, amit felraktál?
pammut

Anita!

A francba... Vigyázz magadra. Mondjuk ha valamennyire vigasztal a bnőmnek a 22. héten volt 2100 a méhszája. Onnantól azzal riogatták, hogy csak a 32. hétig húzza ki, meg hogy meglepődnének, ha nem lenne koraszülött az a gyerek...
42. héten kellett kiszedni belőle... :oops:

Tudom, hogy nem jó ilyet hallani, de ennyi idősen már elég fejlett a baba. 98% a túlélés esélye. Már tud venni levegőt, bár nehezen. 1200-1400g körül van. És hétről hétre egyre erősebb lesz. De azért 6-8 hetet mindenképp bent kell lennie. Kész. Pont. Még nem voltál itt, de már megbeszéltük, hogy itt nem lesz koraszülés és kész!
Vendég

Üdv köztünk Kriszti!

Nóri, annyi sütit sütsz és mégis vékony vagy. Én most ennek a receptjét kérném :wink:

Pammut, én abban reménykedek,h lassan jön a téli szünet. a gyerekek beoltva, apa hétfőn megy, így vmilyen védelmem már lesz erről az oldalról. Bár hozzá teszem tegnap az iskola 1-ik osztályában csak 8 gyerek volt :shock: Még filózók....

Kép
csipike09

Zsömi: ahogy a képen van, kiszeded a belét, pillanatra megmártod tejben, kibéleled sonkával, beleütsz egy tojást. Kis fűszer, majd a tetejére reszelt sajt. Be a sütőbe 15-18 percre. Ahogy a sajt megpirul, kész van. Belül lágy a tojás picit, de isteni. Plusz a másnapos zsemlét is el lehet lőni! És mindig van hozzá itthon minden!
Vendég

Csipi: én nem eszem kekszet. Az Lucáé... :lol: :lol:
Vendég

Anita szorítunk neked! apa csak besegít otthon , hogíy te piheni tudjál.

Nöri ez a zsemle csúcs! Légyszi-légyszi receptet is tegyél fel.

Valóban. merre jár Geri?

Kép
csipike09

Csipike Én is sokat filózok ám. Gyerekeket jövő héten oltják (remélem). De vizsgálatra menni kell. Hamarosan egyre sűrűbben. UH a kórházban, CTG szintén ott...
pammut

Nóri, ilyen finomakat csinálsz és nem eszel belőle :shock: :shock: ?

Kép
csipike09

Stephie: sajnálom a rossz híreket. Ezek szerint mi sem találkozunk már, max. babakocsisan februárban :wink:
Sajnos Nyíregyen teljesen esélytelen most állást szerezni. A szemészeten az eddigi orvosok is úgy maradhattak meg, hogy a munkaidejüket (és ezzel a bérüket is) hivatalosan 6 órára csökkentették (egyébként 3 embert elküldtek volna) :( Végül is ezt a pár hetet még kibírom, szerencsére nem keményedik a pocakom.

Ronci: nekem is fel volt írva a hétvégi baba-expo, de úgy néz ki, hogy Szabi pont most betegszik le és nem megyünk sehova. Pedig bútorboltokat is beterveztem :( (ha mégis hipp-hopp meggyógyul és megyünk, megkereslek :wink: )

Kriszti: üdv köztünk! :D

Barbi: megértelek. Az emberi hülyeségnél semmi nem tud jobban felidegesíteni. :evil: Legjobb lesz ha beveszed a "lesz@rom tablettát" :wink:
Kép
zuzmooo

Pammut, ilyen szempontból régen jó volt. Ha oltani kellett megmondták, h oltás punktum, Most meg döntsd el zéró orvosi tudással, különböző egymásnak ellentmondó orvosi vélemények tudatában. Az előzö 2 terhesség alatt nem stresszeltem ennyit mint most :shock: :shock: :roll:

Kép
csipike09

Kekszeket nem szeretem. Meg a linzert sem. Én a habos, krémes, kelt tésztás cuccra bukok. :oops: De a zsömléből eszem.
A receptet már leírtam. Ennél részletesebben kellene?
Vendég

Nóri, köszi nem, csak mire beírtam, addigra te már fel is tetted :D
Ezek szerint gyakorolnomkell a gyor gépelést :wink: :D

Kép
csipike09

Sziasztok, megjottem, koszi, hogy hianyoltatok.
Delelott takaritgattam, delutan kemenyedgettem, ugyhogy nem volt tul jo kedvem. Raadasul kb egy honapja nem nott semmit a pocakom terfogata, hanem elkezdett felfele terjeszkedni, es ma mar elerte a tudomet- mondjuk a 160cm-hez tartozo magassagomat nem volt nehez "beerje". Tehat fujtatok, morgok, ket kanal kajatol szetrepedek, ugy tele vagyok, kozben meg egyfolytaban ehes vagyok.
Anita, habar nem tudok szamadatot, de kb en is ugy allok, csak azt hiszem , nekem a mehszaj meg rovidebb- mivel mig bent voltam 2 hete korhazban, kaptam tudoerlelot, es minden doki velem orditott, ha elkaptak a folyoson, pedig csak pisilni jartam perfuzival a kezemben es az perfuzios uveggel a fogaim kozott.. Kedden nezi meg a doki, remelem nem nyilt tovabb. Olyan hosszu igy egy nap, hogy agyba kell fekudni, en nem is nagyon tudom betartani, de ha megis, akkor meg jobban morgok, hogy en semmit sem csinalhatok, es attol meg jobban kemenyedik a hasam.
De gondolom ez ket kisgyerek mellett meg nehezebb, en csak magamat sajnalom nagyon es nyavajgok itt, de igazabol megtehetnem, hogy uljek a seggemen.
geri79

Ja, es a kedvencem- hamar ugy is panaszkodom, egy hete nagyon "gazdag lettem " er szinten. Mivel kedves babocam mar a 25. heten be volt fordulva, minden er, ami a fejetol lennebb talalhato, be van dagadva. Egy ideig azt mondtam, a napi 6-szori gyogyszer eleg, oda mar nem kenek semmit. De mikor tegnap mar pisilni is csak sirva tudtam, elszalajtottam a patikaba a paromat. Szoval most elegge a tele van mindennel a hocipom kategoriat erositem.
geri79

Geri, együtt érzek veled. Sajnos ez a fajta gazdagodás nálam is bekövetkezett újból. :roll:

Ha már panaszkodunk... kinek van még olyan érzése, h a lábaközött "megy szét" a csont? Ha ez így folytatódik egy gőzmozdonyt is simán megszülök :roll: :oops:

Kép
csipike09

Kriszta, üdv!

Anita, nem vagy könnyű helyzetben... :( Kitartás!

Cukor-problémásoknak találtam egy cikket, bár nem tudom, ér-e valamit: http://www.babafalva.hu/hp/terhessegi-c ... s-kezeles/

Oltás: beadtam a derekam, hétfőn kapom, Bori kedden vagy szerdán. Beszéltem pulmonológussal,nőgyógyásszal, házidokival, végül Bori neonatológusa után döntöttem végleg. Ha ő nem tart a várandósság alatti oltási károsodástól, viszont fertőződés esetén a szövődménytől igen, akkor neki hiszek (ő az országos szakfelügyelő gyermekgyógyász főorvos). Eleinte Borit sem akartam oltatni, de a neonatológusnak igaza van, csak a szülésig gondolkodtam... Bori azért kapja (csak az újat mindketten), mert ha itt az újszülött, ne ezt hozza haza az oviból. Az ovijában 24 gyerekből eddig csak 1 oltott. És úgy néz ki, jövő héten a férjem is sorra kerül, a részletezett ok miatt. Ez van.
ktc

Hahó

Anita
sajnálom:( Vigyázz Magadra nagyon és pihizz...

Kriszti
Üdv:)

Katica
akkor ez megnyugtató. komolyan már annyira elegem van a h1n1 ügyből.....

szülések: én időre szültem mind2 fiút, Gergőt 40+1, Gellértet pontosan 40 hetesen. Most kíváncsi leszek a kiscsajra. a ciklusom mostanában lett rövidebb, 24-25 nap. a hétfői uh szerint nagyobb is a kiscsaj egy héttel. de ez lehet mérési hiba is.

kutya. nekem is embernevű, Zorka :oops: :oops:
keresek fotót róla..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy- edes nagyon a kutyus!
Hat, azt hiszem, mig nem talakozok szemelyesen babocaval, a takaritast hanyagolni fogom. Mar megint vagy2-3 oraja egyfolytaban osszehuzodasaim vannak, es nem hat semmi. remelem elmulik, kulonben mehetek szombaton a legszerencsetlenebb rezidens orvosokhoz a korhazba... :cry:
geri79

Juti, nagyon édes a kutyátok!

Gyerekkorom kutyája Rexi volt, később lett Vau, most a szüleimnek Bagirája van. Vauval van egy jó sztori, egyszer elszaladt az udvarból, anyukám szaladt utána, hívta, persze a nevén szólítva. A közeli építkezésről meg visszaugattak a munkások. :lol:

Zsizellt és Molmart is nagyon hiányolom. Remélem, jól vannak!
ktc

Geri, ne takaríts már légyszi!!!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Katica
ez jó:)
ez régi kép, már azóta megnőtt a drága, van vagy 35 kiló.
a labrador nagyon ember- és gyerekbarát. mondhatni rajtunk lógna egész nap. Gellért vele nőtt fel, a hátán üldögélt sokat cumival a szájában.

Gery
Ne takaríts!!!!!!!!!!nem ér annyit az egész!!!!irgum-burgum...valaki nem tud besegíteni?
én se takarítottam a szombati kórházasdi óta :oops: portigrisek vannak már :lol: én kérek segítséget.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

De, van ki segitsen es mindenki veszekszik, hogy uljek le a laposbbik vegemre. Csak olyan rosszul esik nezni, hogy mindenkinek van dolga, es most meg az enyemet is ok csinaljak. Ettol elkeskenyedek, elkezdek bombolni, es ettol meg jobban kemenyedik a poci. Szoval ordogi kor...
geri79

Én megbeszéltem emberrel, hogy milyen elvárásai vannak a kinézetemmel, lakással, kajával kapcsolatban. Hát elég magasak.
Na aztán mondtam neki, hogy vagy ő fog söprűt meg lapátot, vagy kifizeti (ezt jobban szereti). Így hívtam takarítónőt. Egyelőre csak a karácsony előtti nagytakarításhoz, mert ablakot már akkor sem pucolok, ha nem látok ki rajta. De a munkálatok után muszáj lesz...
Viszont ha a vasalást vasalást nem tudom megcsinálni péntek este, akkor azt is hárítom. A napközbeni takarítás még elmegy.
Vendég

Geri!

Nem baj, hogy Neked is van dolgod? Sokkal fontosabb, mint a takarítás? Nem bántani akarlak, de kérlek ébredj fel! Most komolyan fontosabb az a rohadt pucerálás? Akkor is, ha koraszülött lehet miatta a régóta várt Kisfiad??????? :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?