Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla,
hogy vagy?meggyógyultál?
Vendég
 


Én is a babaproject miatt adattam be.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!Köszi Mmzsó hogy irtál.
Jól vagyok egészségileg már nincs bajom csak nagy az elkeseredettség bennem.Nem kaptuk meg a türelmi időt a megelölegező szocpolra a banktól és egy hetünk van hogy 1.960.000 visszafizessünk egybe,vagy hitellé alakitva 20 évre 5.190.000.et.Nagyon durva nem,és a kölcsönbe felvett összeg 1.500.000 volt,kivagyok.Nem tudjuk honnan szedjünk össze ennyi pénzt.
Ez a magyar állami támogatás,igy tud segiteni.Hogy ha határidőre nem teljesited a gyereket megfojtanak a kamatokkal.Undoritó.Még egy áruhitelnél is kedvezőbb a kamat mint itt,én meg nem azért nem szültem mert nem akartam hanem mert eddig még nem sikerült.De Ők pont leszarják ezt a részét.A prof.tól olyan papirt kaptam amiben leirja hogy egészségesek vagyunk csak időre van szükségünk de nem foglalkoztak vele.
Tegnap megkaptam a levelet amibe felszólitanak a kifizetésre.
Látod ezért nem irok most,ez tölti be sajnos a mindennapjaimat és mig le nem zárul lehet ritkábban "láttok" de igérem jövök majd.
Csak egyenlőre ez történik velem és erről meg nem akarok folyton regélni.Puszillak benneteket!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 

 
 

Kamilla,
ez rettenetes!Amúgy mikorra "ígértétek"a 2 gyereket?megpróbáljátok összeszedni barátoktól,rokonoktól,vagy mit csináltok?

Nekem hajnalban negatív lett a tesztem és a hasamat is érzem,úgyhogy ma vagy holnap megjön biztosan.Kicsit le vagyok törve,de inkább most azon izgulok,hogy a proffal dűlőre jussak hétfőn.Én még orvostól ennyire nem féltem,pedig gondolhatjátok,volt már velük elég dolgom!

Röpcsi,
1 kérdés:minden inszem alkalmával volt 3.napi vérvétel?Vagy csak UH?
Vendég
 


KAmilla, ez iszonyat! Nagyon sajnálom!((((((((((Kamilla))))))))))

MMZSÓ: hányadik nap? (((mmzso)))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Tudod Mmzsó nekem van egy kisfiam akire felvettük a szocpolt amikor a házat vettük meg felvettünk egy megelőlegező szocpolt arra hogy 4 éven belül szülök még egyet.A négy év most telik le nov. 25.-én,és több mint 2 éve küzdünk a bébiért.
Nem tudom mi lesz.
Valószinű még egy kérelemmel indulok jövő héten de most nem a bank felé hanem a Magyar Állam Kincstár felé.
Drukkoljatok és gondoljatok rám,köszönöm!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok!

Röpcsi,sajnálom,hogy nem sikerűlt a rákszűrés.....de mindjárt itt van hétfő... :lol:
hívtad Murbert :?:
Mmzsó,sajnálom a nega tesztet.. :cry: :cry:
Kamila, retenetes ez a pénz dolog..... :evil: szorítok,hogy eltudjátok intézni..... :wink:
csajok szedett valaki Clostit :?: voltak mellék hatások :?:
Holnap kezdem el 2x1-et... és csütörtökön megyek vérvételre+uh-ra....

Kép
Adri
badró1
 
 


Badró,
én is szedtem Clostit,mindenkinek ezt adnak aki termináltozik vagy inszemezik.Nagyon enyhe hőhullámaim voltak tőle,semmi egyéb.

Babaimádó,
ez a 29.nap,tehát ha ma megjön,akkor 28 napos volt a ciklusom.Nekem 28-29 naposak.Pont ma 2 hete,hogy volt az inszem.
Vendég
 


Adrika, nagyon örülök, hogy kezdheted a Clostyt, sok szép tüszőt kívánok! És a terminált együttlét nagyon kellemes, az a legfincsibb teherbeesés forma:))

Kamilla, ez tényleg borzalmas, nagyon kockafejűek akkor, ha semmilyen méltányosságot nem vesznek figyelembe:( Végül is félig teljesítettétek a tervet, hiszen van már egy kisfiad. Kicsit lehetnének elnézőbbek. A MÁK jó ötlet, 30 nap alatt kell választ adniuk, majd figyeld.

Mmzsó, sajnálom, hogy érzed a pocid és nega. a teszted.((( Figyi, ha Urbancsek nemet mond, válts intézményt. Nem kell egy emberrel vesződnöd és ha ő elutasít, akkor lemondani a babaprojektről. Nehogy már! Vannak más lehetőségek is. :wink:
Vendég
 


Twist,
semmiképpen nem mondok le a babaprojektről!Nekem is megfordult a fejemben az intézetváltás mint lehetőség,de ez a legutolsó megoldás.Úgy szeretném békésen megegyezve folytatni a kezeléseket!Már az is eszembe jutott,hogy miért nem csinálhatja nekem Murber az 1.lombikot is?Ha kell,ezt is megkérdezem(persze tőle).merthogy ő simán vállalta a kezelésemet,hiszen írtam egy nyilatkozatot,hogy tisztában vagyok a kockázatokkal és ez őt teljesen levédi.Az a vágyam és álmom,hogy hátha még a végén sikerül Urbancsekkel is "összehaverkodni"egy kicsit,és nem fogok ennyire rettegni tőle.Mindent meg fogok tenni ennek érdekében,eddig minden orvosommal nagyon jó viszonyban voltam(pedig voltak egypáran).
Vendég
 


Na itt vagyok! :D Na már megjöttem a dokitól csak nem volt időm írni!
Vendég
 


kamilla
sajnálom hogy ennyire nem megértőek veletek.
Nem ti tehettek róla,hogy így alakult.Néha annyira elegem
van már ebből az országból.Ez is csak itt fordul elő.
mmzsó
ne hagyd magad.
Adri
szedjed a clostyt nem lesz semmi bajod tőle.Bebabásodsz
hamar,Egyik barátnőmnek ikrei lettek tőle.
Ez is egy mellékhatás :D
Szóval hajrá :!: :!: :!: :!: :!: :D
röpcsi
mi volt a dokinál?
krisztike54
 
 


Jó estét! :)

Mmzsó: sajnálom, hogy nem lett babszi :(( De hátha a következőnél már tényleg jön a kis utód! :)

Adri: én is closty kúrát kezdek köv. ciklusban. Tavaly szedtem, akkor mellékhatást nem éreztem. Első hónapban 3. naptól 5 napig 1x1 volt az adagom, arra nem reagált a szervezetem. A második hónapban ugyanígy 3. naptól 5napig 3x1 volt, ezután lett 1-1 tüszőm. Most egyből a 3x1 kúra lesz.

Kamilla! Ez nagyon durva, hogy be akarják így hajtani! :S Nem szándékosan nem esel teherbe, nem értem miért genyáznak. :( Reméljük a MÁK majd normálisabban fogj az ügyet kezelni! :)

Krisztike hogy vagy??

Röpcsi! Mi volt az orvosnál? Javasolja a vakcinát?
Vendég
 


Hát ez nem igaz, elszállt amit írtam! :shock: :evil:
Vendég
 


Röpcsi!
Ha hosszabbat írsz, nyiss egy notepadot, vagy egy word doksit, és abba írj, közben pedig mentsd el, és akkor tuti meglesz! :)
A végén pedig bemásolod ide és aztán elküldöd :)

(én mindig így csinálom, fórumon már jártam így én is :S )
Vendég
 


Mmzsó
Először is a félelemmel kapcsolatban, nagyon jó, hogy leírtad a betegségeddel kapcsolatos rosszullétekhez való hozzáállásodat. :D Én még nem voltam szerencsére ilyen beteg, de biztos, hogy csak akkor gyógyultam volna meg, ha nem hagyom el magamat, nem keresek magamon újabbnál újabb tüneteket, hanem amennyire csak lehet, megpróbálok felülkerekedni a dolgokon és ha nem is az egész helyzetemet, de legalább egy részét megpróbálom pozitívabban látni, mint akkor :!: :wink:
Én is időnként olyan hajmeresztő dolgokat gondolok, hogy csak na :oops: , de aztán eszembe jut az ellentettjük, ami jó és így az agyamba fifti-fifti alapon le is rendezem a dolgot és nem agyalok rajta többet. Pl-ul itt van a lombikprogram kezdésünk, ami miatt én is érzem, hogy kezdek egyre jobban izgulni, hogy biztos, hogy elkezdjük-e most vagy sem. :roll: Aztán avval vígasztalom, bíztatom magamat, hogy basszus, szept.-ben megmondta a prof., hogy hogyha meglesz a hisztero meg a hormon vv vizsgálat, akkor elkezdhetjük a programot. Nos, megvan a hisztero, nincs semmi, nem láttak semmit, a vv vizsgálatom eredménye először nem volt jó, aztán újat csináltattam, aminek már szerintem jónak kell lennie. :D Tehát, amikor eszembe jut, hogy jaj Istenem mi lesz ha mégsem indítja el, mindig erre gondolok, hogy amit nekem meg kellett, hogy tegyek, azt meg is tettem, az általa kért vizsgálatokat megcsináltattam, tehát, így részemről nincs akadálya a kezdésnek! :wink: Persze az ember nem tud egyfolytában csak a jóra gondolni, a rosszra is gondolnia kell meg is mondom miért! :roll: Sokszor eszembe jut a szeptemberi klinikára menetel, amikor a 100%-os magabiztosság helyett, 1000%-ig biztos voltam abban, hogy elkezdjük a kezelést, pedig én is jól tudtam, hogy elég régen jártunk már a klinikán, de emiatt nem zavartattam magamat, csak arra voltam beállítva, hogy mennyünk és elkezdjük, pedig figyelembe kellett volna vennem, hogy nem előző hónapban, vagy azt megelőző hónapban voltunk ott, tehát lehet, hogy valami új dolgot vezettek esetleg be a vizsgálatoknál vagy kérnek még valamit.......talán :!: :roll: Az, hogy lejárt a lelet, hát igen az teljesen kiment a fejemből! :oops:
Szóval van, hogy én is félek dolgoktól és már mindent, azt is ami soha senkinek nem volt, azt is elképzelem aztán valahogy átkapcsolok az agyamba és a jó dolgokat próbálom nézni! :wink:
Vendég
 


Szia Kriszta, luna! Kép

Luna, igen én is így szokta, de most valamiért megbolondult a gépem! :evil: Négy ablakom volt nyitva, bezártam egy fölösleges word ablakot majd el fehérült minden még én is :lol: , aztán van, volt nincs mmzsónak hozzászólás! :evil: :shock:
Mindent letettem a tálcára, majd megnyitottam a word-öt, hogy megírom újból a szöveget, amikor az első ablakba a papír üres volt a második meg ami a semmiből felbukkant mmzsónak írt szöveggel volt tele! :shock:
Vendég
 


Röpcsike nagyon vicces a géped :)
Péntek tizenharmadika van... :D
Vendég
 


Ma voltam bent a klinikán, Katival (egyik asszisztens) tudtam beszélni. Ő azt mondta, hogy más is kért már a vakcina beadással kapcsolatban tanácsot és mindenkinek a prof. mindenkinek azt mondta, hogy hogyha most kezelés előtt áll vagy benne van, akkor ne oltassa be magát, ha viszont nincs kezelés akkor beoltathatja magát. Tehát azt mondta, ma se, hétfőn se és kedden se oltassam be magamat, várjam meg a prof-al való konzit! :D
Doki után beszéltem Anyával, Anya meg mondta, hogy kedden amikor megyünk a klinikára mondjam meg a prof. -nak, hogy nekem régen milyen sokszor volt tüdőgyulladásom és most valahol arról is írnak, hogy akinek ilyen betegsége volt, annak tüdeje fogékonyabb vagy mi meg nálam van ez a láz is. :shock: :? Én meg mondtam, hogy nem fogom ezt neki megmondani, mert mi azért megyünk, hogy elindítsa a kezelést. Ha most én mindenfélét mondok neki a végén el sem indulunk. Erre mondja Anya, hogy milyen kár, hogy előbb nem oltattam be magamat. Én meg mondtam, hogy most viszont azért nem fogom, hogy a programot eltoljuk :!: Azt már nem!!!
Tavaly novembertől a cukrom miatt halasztottunk, az utolsó inszemet is úgy csináltuk végig, hogy igazság szerint nem szabadott volna, de vállaltam a kockázatot. Most viszont azt mondom nem engedek! Ha mindig lesz valami, akkor soha, de soha nem kezdjük el, nem igaz?
Vendég
 


Röpcsike! Ebben igazad van, és teljesen megértem, hogy nem akarod eltolni időben a kezelést! Bízzunk abban, hogy nem fogsz elkapni semmit! Mert ugye - nam paráztatásképp mondom - de ha elkapod az szerintem árthat a magzatnak.

Ma mondta nekem Anyósom, hogy neki is ezt a tüdőgyulás dolgot mondta az orvos, és sajnos ő is erre hajlamos. KÖnnyen kap tüdőgyulát. :S

Én vacilálok ezen az oltás dolgon, amiatt, ha nem oltatom be magam és az inszem sikeres lenne, akkor mivan ha elkapok valami betegséget, az mennyire fog ártani a babszinak. Ha meg beadatom, az mikorra, hogyan ad védettséget, meg milyen hatással lenne rám.

Férjem azt mondta, ha rajta múlna, nem adatná be magának. De ha én azt mondom, hogy oltassunk, akkor megtesszük.

Nem tudok okos lenni, és dönteni se... egyenlőre.
Vendég
 


Luna Kép ám az üzidet, mindjárt el is Kép -m. :D
Vendég
 


Lehet, hogy tehénnek kellett volna születnem akkor gyorsabban tudnék írni :arrow: Kép :lol:
Vendég
 


A tőgyeivel már egy regénnyel simán végzett volna! :lol:
Vendég
 


szia luna,röpcsi
Megvagyok köszönöm.A kezem fáj folyamatosan.
Most is a bal kezemmel irkálok.
Ez az oltás dolog nem egyszerű kérdés.Én nem adatom
be magamnak.Mondjuk nekem most nem is lehet.
Nade ha neked röpcsi ilyen problémád van,hát akkor
én is gondolkodnék rajta.Ez az örökös aggódás igaz?
Mindig van valami.
krisztike54
 
 


röpcsi
ez a tehenes jó.tetszik :D
krisztike54
 
 


Nagyon jó ez a tehénke :)
Vendég
 


Kriszti
Igen, sajnos mindig van min aggódni! :oops:

Eszembe jutott, hogy nekem régen, gimis koromba volt olyan, hogy a sok írástól, annyira megfájdult a kezem, hogy meg se tudtam mozdítani, teljesen érzéketlen lett az egész. Jártam vele sokkoló terápiára egy hétig aztán lassan megjavult. Szerencsére azóta se volt ilyen problémám! :D
Mondjuk ha sokat gépelek, 10, 20 oldalt, akkor van, hogy megfájdul egy kicsit a csuklóm és ilyenkor ha rátámaszkodok érzem, hogy egy kicsit megduzzadt, bedagadt. :(
Tényleg Kriszti, te jobb kezes vagy? Azért kérdezem mert így akkor hogyan tudod beadni magadnak a szurit? Gondolom már egész jól megy! :D Nov. 19-én kell visszamenned és akkor utána kell majd megjönnie?
Párod, hogy van?
Vendég
 


röpcsi
igen jobb kezes vagyok.Azzal is adom be a szurit.Fájni
fáj a kezem,de be tudom adni még annyira nem vagyok
hogy fogni sem birok.De nem kellemes.Hál istennek
jól megy már a szuribeadás.Nagyon profi vagyok már. :D
Muszáj.19-én kell visszamennem,de fogalmam sincs
hogy meg kell-e jönnie vagy sem?Meg kéne?Én nem tudom.
Párom kicsit jobban van,de még nem az igazi.
krisztike54
 
 


Képzeljétek most olvastam egy másik fórumon,hogy egy csajszit
elutasítottak ma a lombikozást illetően ugyanis már
nem fér bele a havi keretbe.Mi az hogy nem fér bele?
Milyen keret?Felháborító.
Azt mondta neki a dokija hogy megvan egy keret hogy havonta
mennyi lombik lehet és ő már ezen felül lenne.
ja és szeptembertől vár a csajszi a lombikra.Hogy lehet ez????
Állítólag most jött be ez a törvény.
Ti tudtok ilyenről?
krisztike54
 
 


Szerintem ez már akkor az a szigorítás lehet, amit zsu írt nemrég, hogy novembertől 20 beültit lehet csak csináltatni. :evil:
Mikorra várod a mensid?
Vendég
 


Melyik klinika, hova jár a csaj?
Vendég
 


szerintem ez az lehet.A Bmc-be jár.A hoxa-s fórumon olvastam.
Én most vagyok a 28-adik napon.30-32 így szokott megjönni.
Nade van amikor csak 68 nap,vagy meg sem jön.
Nekem ilyen sajna.Úgyhogy nem tudom.
A deca-tól elvileg nem szabad megjönnie nem?Nem tudod ezt
hogy van?
krisztike54
 
 


itt vagy még röpcsi?
krisztike54
 
 


úgy látom nem.Én elteszem magam aludni.Meg már eléggé
fáj a kezem is.Majd ha leszel válaszolj már légyszi arra
amit kérdeztem.Jó?Köszi

Jó éjt mindenkinek :!: :!:
krisztike54
 
 


Sajnos Kriszti ezt nem tudom, megpróbálok körbe nézelődni! :D :wink:

Nem felejtem el, utána nézek, pihenjél csak! :D
Vendég
 


Röpcsi,
szerintem se izgasd magad az influenza miatt.Kicsit túl van lihegve és egyáltalán nem biztos,hogy súlyos szövődményekkel jár.

Annyira megértelek,hogy izgulsz,de hidd el,már nem történhet semmi baj,azért kaptál időpontot 17-ére,hogy kezdjetek!(A rákszűréssel hogy állsz?Na remélem,ez nem lesz akadály..)
Úgy megértelek,mert nekem is volt hasonló esetem. Amikor beteg voltam,3 műtétem volt.Először csak kivették a daganatot,mert nem tudták,rosszindulatú-e vagy nem.Mikor kiderült,hogy az,irány a műtő,ki kellett terjeszteni a kimetszést+kivenni a hónalji nyirokcsomókat.Mikor mentem varratszedésre,jött a nagy koppanás:közölték,hogy még egy műtét kell,mert a patológus szerint még mindig nem elég biztonságosan nagy a kimetszés.Na ekkor kiborultam.Aztán mikor megvolt a műtét és mentem varratszedésre,rettegtem,hogy nehogy azt mondja a doki,hogy még mindig nincs vége...szóval ugyanezt átélte,amit te most és remélem,TÉNYLEG kezdhettek!!!
Vendég
 


Krisztike,
remélem,gyógyulsz azért.Vigyázz magadra és kíméld a kezed,amennyire csak tudod!
Vendég
 


mmzsó, pontosan erről beszélek :!: :D

A rákszűréssel úgy állok, hogy ezen a héten egyáltalán nem tudtam elmenni rá vagyis tegnap elmentem a klinikára, ahol közölték velem, hogy aznap és ma nincs kenetlevétel :!: :evil:
Legközelebb hétfőn tudok menni, de nem tudom, hogy hogyha akkor megyek mikorra van meg az eredmény? Nekem ugye akkor másnapra kellene! :?
Vendég
 


röpcsi
nagyon sajnálom hogy nem tudtál elmenni rákszűrésre,
remélem jövőhéten eltudsz és minden jól alakul majd.
Csak nem lesz ez akadálya a kezdésnek.Szorítok neked
nagyon!!!!!!!!!!!!!!
krisztike54
 
 


mmzsó
próbálom kímélni a kezem,csak az a baj,hogy én olyan
tipus vagyok aki nem tud pihenni.De megpróbálok.
krisztike54
 
 


Szia Kriszti!
A szuri beadásokkal kapcsolatban amikor megmutatták, hogy hogyan kell magadnak beadni megmondták azt is, hogy milyen tűt és fecskendőt kell venned, ugye?
Vendég
 


Röpcsi,
azt hiszem,a Decapeptyl előretöltött fecskendőben van,minden készen van,csak le kell venned a tűsapkát és kész,de majd Krisztike megmondja,csak nekem mindig muszáj osztanom az észt :lol:

Picit aggódom a rákszűrésed miatt,mert ha a héten elmentél volna,sem lett volna kész keddre.Az legalább 1 hét!Remélem,ezen nem fog múlni a dolog!

Még nem jött meg.Biztos kicsit összekavarodtak a dolgok a gyógyszerektől.Azért,ha nincs baba,jó lenne,ha holnapig megjönne,akkor hétfőn lehetne kezdeni az új inszemet.
Vendég
 


mmzsó
Köszi a szuris infót! :wink:
Én is aggódok egy picit a rákszűrésem miatt, lehet, hogy azt mondom, hogy folyamatban van. :roll: Nekem mindig jó volt, soha nem volt rossz.

Kriszti írjál Te is a szurival kapcsolatban :!: :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

ÉLETJELET ADOK!!!!! :lol: :lol: :lol:

A jövő héten már nagy valószínűséggel tudok jönni! :wink:
Az elmúlt időszakban nagyon sok rossz dolog történt velem, körülöttem, meg egyéb más tennivalók is akadtak, de úgy néz ki hogy most már a "nap kezd kisütni felettem", a viharfelhők elmennek! :wink: :D

Még van egy-két elintézetlen ügyem, de jövő héten szerintem azzal is készen leszek és tudok jönni!!!!!

Puszi nektek! :D
Vendég
 


röpcsi
Bocsi ,de csak most tudtam jönni.most értünk haza.Jól írta
mmzsó (ügyi vagy)a deca-ba minden elő van készítve,csak leveszed
a sipkát és kész.Benne van minden a fecskendőben.
De nekem a gyógyszertárba meg sehol nem mondták,de
én ajánlom vegyél hozzá fertőtlenítő sprayt.Én vettem.
Nekem legalábbis jó hogy van.De nem muszáj végülis.
A többi szurit még nem tudom,majd írok ha tudok valamit.
krisztike54
 
 


Kamilla, Ditke de jó, hogy jelentkeztetek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D

Kamilla írok majd a banki dolgainkkal kapcsolatban, Ditke Te meg gyere mesélni!!!! :D :D :D :D
Vendég
 


Drága Twist, gondoltam Rád tegnap, tegnap volt a cukrosok napja! :D :oops:
Vendég
 


Mindjárt itt a laptető :!: :)
Vendég
 


Jajjj légyszi, lényszi had legyek legfelül!!! :( :)
Vendég
 


Na, nálam biztos végtelen oldal lesz! :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?