Új privát üzeneted érkezett!

Szép laptető, mondhatom. Panaszos alkesz regél. 8)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Szofi,
a nászajándék már megvan! :lol: :lol: A hétfő nekem is okés, mikor, hol?

Kép

Kép
zsüci

Nah, megkaptam az első GYED-et. Mivel ebben az évben én még magasabb adósávba tartozom, komoly 67e HUFot bírtak átutalni... :x :x B*ssz, ez mire elég?! :evil: :evil:

Kép

Kép
zsüci

Jaj, Gyöngyi köszönöm, de csak ha a 4 feleslegben van, úgy venném meg, valaki elől nem orozom el, te se menj beszerezni pluszban...

Kép
Kép
zili

Zsüci!
Huuu,nem semmi!És akkor mindig ennyit fogsz kapni?De ez nem egész hónap,nem???Mert én is úgy kaptam h 8ig a tgyás és utána a gyed!

9-10 körül nyitnak a boltok...mondjuk10kor?És találjátok ki h hol,mondjuk ott?

Anikó :lol: :lol: :lol:

annus11

Húúúú, Zsüci, nem hangzik jól. Bakker, kezdek kevésbé kíváncsi lenni az én jussomra.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Kamillának láttam amúgy szép ruhát a H&M ben!Én karácsonyra gondolkoztam...de 4ezerért...mondju nekünk van már karácsonyi rucink még jövőre is :oops: :lol:

annus11

Jaj Annus-Zsüci-Szofi, majd hozzatok nekünk is valamit a vásárból. Tudjátok, az első mogyorófavessző ágat, ami a kalapotokhoz csapódik :D

Na akkor legyen kedves jelentkezzen az, akinek a gyermeke az alábbiakat produkálja:
- teli pocak+alvás után lerakva max 10 percet játszik, aztán nyűglődés-sírás-sírva játszás-nyüszögés-hőhőhőhőhőhő
- elindulok felé, repked, annyira örül, amíg ott vagyok, nyoma sincs a rosszkedvnek
- vállon - köszöni - remekül elvan

Értem én, hogy társaságra vágyik, meg én vagyok a cicik őre és hordozója, de azért valamit csinálnom is kéne napközben. Azért furcsa, mert eddig nem ilyen volt, simán eljátszogatott. 3 napja kezdődött és már nem tudom a frontra fogni. Unatkozik? Bezzeg a bandázás az tetszett neki :D
Ja, fognak nyoma sincs...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Zsüci, hááát én is marha kíváncsi vagyok a GYED-emre (meg se próbálom előre kiszámolni...) Az a TGYÁS olyan jól esett...

Anikó mint panaszos alkesz...hehehe

Zili, semmi gond, minden nap arra sétálunk :wink: Neked meg külön örömmel viszek akárhányat a takarós sztori után :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Zsüci, hát az idén én is annyit fogok kapni... De már csak 2 hó, és jövőre kérhetünk adójóváírást is! Kánaán! Lesz az 90 majdnem! :lol:

Csajok, mi 11:30-kor szopizunk, nem tom ott van-e arra valami lehetőség, de gondolom amúgy sem akarunk órákig ott lenni, nem?
Westendben csak 10-kor nyit minden...10 óra? És utána meghívlak Titeket magamhoz egy kis kávézgatásra, minitalira?
Vagy másik forgatókönyv: f10-re eljöttök hozzánk, kávézgatás, minitali, reggeli, és utána együtt átsétálunk? HM? Nekem mindegy!

Gyöngyi, átküldtem az avatarképjelöltet! Anikó csinálta!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Szofi, már vissza is küldtem :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Höhö, na jöttem kipróbálni! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Szofi, tudtam én, h a Merengő Madonna lett a legjobb tegnapi kép! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Szofi!
hmmm,hát nekem mindegy,mi 9 illetve 12 körül eszünk,de nekünk ere egy kanál kell meg egy üveg vmi :wink: tehát akkor dönts te,ahogy neked jobb!

na Gyöngyi!
Hogy a fenébe sikerül az avatar???Eduának is sikerült megcsinálni???Mert én nem tom nekem mé nem sikerál.....
Én nem tudom mi van Marcival...nekem is van egy nyekergő,néha ordító lányom....mázli h tegnap semmi jelét nem mutatta h fogzik...milyen rendes lány :roll: De ma már megint volt egy nagy ordítás....És szinte semmit nem aludt...az Alleeben is végig nézelődött,kb 10 percet aludt amíg a villamostól hazasétáltunk :roll:

De!Megyek!Fürés,evés és hátha elalszik utána és nem kell 8ig szórakoztatni mert akkor én 1:éhen halok,2:szomjan is halok3:nem tom mit csinálooookkkk :? :lol: :lol:

Bővült a listám a télapónak is...

Kedves Télapóóóó!
Létszlétszi szeretnék minimum 1 fogat,de ha lehetne akkor rögtön 4-et az én drága kislányomnak Izuskának!!!!!Cuki muki kislány már mióta szenved a fogakkal,nem ér így kínozni a lelkemet!!!És virgácsot a fogtündérnek,tőlem ugyan nem kap semmit a későbbiekben,ezt add át neki!
Köszi köszi
Annus néni
ui:csizmát kipucoltam :lol:

annus11

Úgy tetszik, mert annyira nem én vagyok! Mármint persze, én vagyok, csak általában nem ilyen vagyok, és jó más arcomat is látni! Köszi! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Gyöngyi, de tapló vagyxok, köszi neked is!

Izának én megszavazok rögtön 32 fogat! 8) Ki se essen, jöüjjön egyből a maradó!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Gyöngyi, Blanki is nyüszi ma, ez van, kezemben persze király, de nem foghatom, még 2 óra van fürcsiig. Kitartás!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Gyöngyi átküldtem neked is légyszi :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Szilvesztert mi itthon töltjük, jönnek hozzánk Fruzsi keresztszülei a most négyhónapos kisfiukkal :) (Egy házban lakunk amúgy 8) )
Vendég

fitie, nekünk meg kifogyott az elem a rezgőfunkcióból és férjem nem hajlandó kicserélni benne :), én meg mindig elfelejtek venni bele :)

a nem evést Éduánál valahogyan átvészeltük, de most sem eszik sokat, ő ilyen, Lara viszont már most megeszik majdnem egy üveg kaját, bele nem kell tömni, eszik amennyit kíván :), tejből is csak annyit evett, nem az átlagot, hanem kevesebbet mondjuk, de hízott rendesen

Éduával a gastros doki sem tudott mit kezdeni, állandóan speciális tápszerekkel tömte volna, meg étvágygerjesztő bogyókkal, amit nem akart lenyelni, ha megérezte a kajában összetörve :), és a sinlacot sem ette :)

szilveszter: itthon 4-esben :)

edua2003

Gyöngyi,
jelen!!! Enyimgyerek hosszútávon nyüszögés nélkül csak akkor van el egyedül, ha valami übertiltott dolgot kaparint meg, lásd távirányító, telefon, villanyborotva. Ja, és még akkor, ha újságokat ehet!

Szofi,
nekem az első verzió (10 óra-vásárlás-kávézás/minitali) jobb lenne, de alkalmazkodom hozzátok! Döntsön a többség!

Annus,
nem jövőre elméletileg már többet kapnék, mert akkor már az alacsonyabb (18%os) adósávba tartoznék, de idén még (relatíve magas fizu + magas TGYÁS miatt) a középsőbe tartozom. Más kérdés, hogy én jövőre már úgysem kapok, mert meló mellett neme lehet...

Kép

Kép
zsüci

Zsüci!
Ja értem,amúgy mikor mész akkor vissza???Már januártól?Vagy hogy?Kamilla?Mondjuk mázlid van,szerintem Kamillát lassan az iskolába is felvennék,főleg amilyen szép egyenes háttal ül :lol: :lol:
Nekem mindegy h hogy!De szerintem itt is van baba-mama,ha nem is szoba,de egy olyan pelenkázós izé.Gondolom 3 nap alatt nem amortizálták le,szóval biztos tök szép!!4De lehet h 11:30ra végzünk is,Szofi meg nem lakik messze! :wink:

annus11

Szofi!
Nagyon jó az avatar!!!!!!
Most már Edua avatara kell,remélem Gyöngyi az avatar profi meg tudja csinálni....de mindjárt dolgozok rajta,nem tom mért nem sikerül....

annus11

Szép estét.

Bekukkra jöttem, és egy két féléves képpel.
Köszönjük a köszöntést :)

Benjinek boldog 6 hót :)

Sajna olvasni nem nagyon tudtam, csak átfutottam, valahogy vmikor biztos sikerül pótolni. Viszont a talis képeket megnéztem, szuperek! És mindenkinek milyen jó avatarja van. Hogy csináljátok???

akkor egy két kép a féléves kiscsaládunkról, ha nem baj :)
Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Zsüci, Annus, akkor 10-kor ott tali! Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Gyöngyi ezer hála :) köszönöm

Esztó, boldog félévet Álmosnak, és nagyon szépek vagytok! :)

edua2003

Jelentem, fogzás nálunk is elkezdődött. Bedagadt a gyerek ínye, és megjelentek alul a kis fehér vonalkák. Gyerek öklét tömve bőgik...Anyja is mindjárt bőgik...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Szofi,
dentinox, gengigel baby nincs otthon? ha van, masszirozd vele , ha nincs akkor is, sokat segít. Én is ezt csinálom.
kitartás!
Örülök hogy a mamidról jó hírek vannak!!!

Esztó
Kép
sz.eszter

Ildi,
köszi :)

Esztó
Kép
sz.eszter

szofi anyuka nyugodjon meg, egyszer elmúlik :)

edua2003

enyim gyerek meg nem akar több tejcsit, és aludni sem akar, csak nyávogni :), és Éduával játszani :)

edua2003

Áh Edua!
Jól van,akkor csak én voltam béna....jó az avatarod!!!

Szofi!!!!!Sorstárs!!!!!Nekem sz*rt se ér a gél ilyenkor,de kenegesd csak.....remélem h nálatok nem tart 3 hónapig mint nálunk....Csaninak is fogat,azonnal de rögtön!!!!
ui:Iza nem fog megharagudni ha előbb lesz Csaninak(is) foga :lol: :lol:

Akkor hétfő 10!!!!Allee! 8)

annus11

Ildi, örülök, hogy örülsz. Egy kicsit pixeles az avatar, mert ez eredeti sem túl nagy felbontású. Nincs meg esetleg kicsit jobb minőségben ez a kép?

Szofi, sajnos, előbb-utóbb (majdnem) mindenkit elér a fájdalmas sírás. Ráadásul én is azért félek a fogzástól, mert alapvetően soha nem volt sírós a bébim. Meg fog viselni ez a tehetetlenség :-( Dentinox, dologél, masszír, hűtős rágóka, viburcol, homeós chamomilla, Annus biztos tudna még sorolni hasonló kegyszereket...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Jaj, de süsü vagyok.
Esztó, nagyon szép kis féléves család vagytok :-) Ez valami hivatalos ír focimez, vagy rögbimez, vagymiez ami Álmin van? 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyöngyi,
ír rögbimez azt hiszem, és pont a 13-as szám van a hátán (nem tudtam amikor megvettem ) :)
Kép

Gondolom baba válogatja kinek mi segít. Nekünk pl amióta a homeos chamomilla-t használjuk nincs sírás, amíg nem használtuk állandóan sikítva sírt. Tegnap éjjel (a sok éjszakázás után) kipróbáltam a gengigel baby-t masszírozással és Álmos két perc alatt visszaaludt.

Esztó
Kép
sz.eszter

Hehe, nagyon macsós :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Kis rögbi Álmi :lol: :lol:

Amúgy éjszaka...hát az még elég jó!Eddig az volt a legrosszabb h sokszor kelt fel,vlt h sírva,de cumi be és aludt tovább.Úgy h felkelt és ordított volna még nem volt :roll: De a délutánok....Az kevésbé zavar ha nyűgös,de ma is elkezdett ordítani úgy h alig kapott levegőt.....

Kis téli meglepi a blogban! :wink:

annus11

Annus, nagyon hangulatos az új design, szuper háttér :-) Meglátszik, hogy ma bevásárlóközpontban jártál. :P Ott már biztos nyomatják a karácsonyi fílinget :D Csingilingiling...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Gyöngyi sebaj, holnap csináltatok másikat, mert ez mégsem közszemlére való, le is veszem, kár a munkádért, de akkor most írd le, hogy mekkora legyen a kép, úgy értem hány megabájtosat csináljak a fényképezővel :)

Nekem Lara legurított még 90-et az előző 100 mellé aztán bevágta a szunyát, ezért nyüszögött, mert már olyan lassan ette az előzőt, hogy kihült, úgy meg nem kellett neki, és közben állandóan a cumi mellé az ujját is tömködi a szájába :( :)

jajj fogzástól én is félek, emlékszem mikor Édua a fájdalomtól állt a kiságyban én meg végső elkeseredésemben beadtam neki a nurofent :)

edua2003

Almos gyongyoru,de ezt mar mondtam :D

Szofi, kitartas! Biztasson az h nalunk az elso fog volt csak BORZALMASAN szornyu :) mostmar fel sem tunt az utolso 2 :D
es homeosat probaljatok ki,hatha nektek is bejon!

ja es Gabi szerint is kijott a jobb felso szemfoga :lol:
de majd holnap kiderul tutira, addigra elorebb jon annyira h biztosak legyunk benne :roll:

de utana Izahoz kene kuldeni a fogtundert :)

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Gyöngyi,
én is nagyon köszönöm a vendéglátást, nagyon szuper volt minden!

Zsüci,
neked is köszönöm szépen a fuvart, remélem, hogy visszafele is jó volt az út. Örülök, hogy jól sikerült a buli. A lojalitást illetően teljesen megértelek, és szerintem természetes, hogy az anyai ösztön felülbírálja a céges dolgokat most. Én is meglepődöm sokszor magamon, hogy mennyi mindenhez másképp állok, mióta megszületett Marci.

Talis képek:
Minden elismerésem a fotográfusoknak! :) Annyira jók lettek a képek! Nagyon ügyik vagytok!
A feliratok is annyira jók Gyöngyi!

FITIE,
Üdv itt! :)

Szofi,
lehet, hogy nem te vagy a Csanágy képen, de nagggyon tetszik Nekem is!

A többi új avatar is tuti jó egytől egyig! Meghoztátok a kedvem én is lecserélem.

Mozza,
jobbulást a párodnak!

Esztó,
édi Álmi.... A múltkori etetős képen nagyon tetszik nekem az az előke. Olyan masszyvnak tűnik, és a szinei is tetszenek. Merre lehet ilyesmit kapni?

Annus,
nagyon elemedben vagy, többször megnevettettél:) A télapós levél is édi:)

Na megyek, próbálok alukálni egy kicsit mielőtt megékezik a férjem, mikor, ha nem hajnali 1-kor, persze, hogy fel fog ébreszteni, ha akar, ha nem, én meg 3-körül etetek is.. Brrrr... ágyikómat akarom..

Mindenkinek jobb éjt:)
Puszi:

Vanni
vanni

Oh, Álminak boldog felediket!
vanni

:lol: :lol: Hát én csak reménykedem h mi jövünk mostmár....

Ildi!
Iza is kapott nurofent...én egyszerűen egy amúgy is nyűgös nap után nem fogom hagyni h órákon át bőgjön......De holnap most már beszerzek viburcolt,már megint elfelejtetem bemenni érte,hátha már van itt!Jobban szeretném azt adni neki ilyen vészhelyzetnél....

Szofi!
Foghelyzet????

Gyöngyi!
Oh,itt még nem is volt semmi!!!Lehet h a westend már gusztustalan girlandban úszik,ott nem jártam mostanság 8)

annus11

Vanni!
Örülök h jót derültél rajtam(is)
Hát készülök h 3 napig egyedül...vmivel el kell szórakoztatni magamat.....egyszemélyes bolondok háza leszek :lol:

De lehet h még a tali hangulata van rajtam,mert olyan jókat röhögtem hogy csak na! 8)

BArbiBarbiBarbi jelentkezz!!!!!!

annus11

fog nálunk sincs, ugyan minek az? :), még igaui fájdalmas ordítás sincs, remélem karira kinőnek szépen, csöndben :)

edua2003

vanni hűha Marci már 7 hónapos? Boldog hetediket neki :)

edua2003

jajj en Hanna tortenetet varom.. a folytatast,de holaz anyukaja? :(

Netti
Kép
maumau

a hét az vízválasztó :), Marcinak van már foga?

Mondjuk jövőhéten már Lara is kiöregedik a félévből :), csak kapkodom a fejem, lassan elszalad előlem :)

mérges vagyok, Édua nézné a dvd-t és nem tudom összedugni, de már nem először csinálnám és idegesít, nem értem, biztosan a vezeték rossz :)

Ja igen mi meg már 14 éve ismerjük egymást a féjemmel, ünneplés nem volt tegnapelőtt :)

edua2003

Ildi, tuti a vezetek rossz,nem te vagy bena :lol: nekem se mennek az ilyenek 8)

Netti
Kép
maumau

a 7 miert vizvalaszto? :)

Netti
Kép
maumau

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?