Új privát üzeneted érkezett!

Zsrit nálam annyi hogy én hagyom sírni......és már tudja is hogy nem fogom felvenni........nem sír annyit....okos gyerekem van... :)

Screen gratula Teonak az 5.héthez!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi :lol:

megvettem a Suttogó titkai-t.

Na majd most okos leszek :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


Screen nagyon szép Teó baba.Igen 5.hét gratula.Jó vissza gondolni. :wink:

Mi is voltunk sétálni.lehet,hogy Én is nagyon beöltöztetem Martint de nagyon félek ,hogy megfázik.a levegőn viszont nagyon jól érzi magát és egyből bealszik.Ma pl.2órát volt kint.

itt volt Apukám tegnap jött de ma már sajnos ment is haza.
Hozott Martinnak nagyon édes ruhácskákat.Anyu varrt egy hófehér polár overállt is kapucnis lába is van nagyon szép télen nagy hasznát fogjuk venni úgy érzem.Ja és van hozzá sapka,sál,és kesztyű is.Mint egy kis hóember.Kaptunk még bodyt,farmernacit,pulcsikat,kis eggyütteseket,és még 2-szobára sőtétítő függönyöket is varrt Anyu.Apu volt a "bébicsősz"tegnap Én pedig mindent megcsináltam,mostam főztem takarítottam,vasaltam,függönyöket felraktam.Szóval kész minden.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

 
 

Screen az Én is olvasni szerteném azt mondják nagyon jó.
Szerintem be is szerzem.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Screen: Teo nagyon édi (nekem a haj a mindenem) kicsit mintha kopna neki fejtetőn? :mrgreen:
Azon a "sovány" arcán nem látszik a ridegtartás. :mrgreen:
anyabebi
 
 


Anyabébi ezt Én is így gondolom,hogy nem véletlenül választanak a babák szülőket és hiszek benne.A babák is tanítanak minket felnőtteket sokmindenre.

PárisEszti Martin is az oldalára forul simán,kb.1 hete vettem észre,és a fejét is gyönyörűen tartja.A mellkasomra teszem akkor viszont felfele akar mászni állandóan mint egy kis hegymászó.Napról napra többet tudnak és fejlődnek.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


kicsike,

nektek is gratula a 5 héthez :lol:
mintha tegnap lett volna...

anyabébi,

nem mintha kezdene kikopni a haj, hanem egyik napról a másikra full kopasz lett :roll:
csak visszanő idővel.... :wink:

Kép
screen
 
 


Lányok! Ákos nevében is köszönöm az együttérzést és bíztatást! Már gyógyul, szerencsére a lázon kívül kutya baja. Majd jövök hosszabban is, ha a gyereklétszám csökken itthon.

Ma annyira szép idő volt, hogy sétáltunk egy kicsit, jó lenne, ha ennél rosszabb nem lenne az idő télen sem.

Cumi: nálunk sajnos Bene nem fogadja el, pedig egyszerűbb lenne (leszokás, fogszabályozás), mintha az ujját szopná, amit még meg sem talált és később nem lehet elvenni sem tőle, ráadásul nem formatervezett, mint a cumik, így ha ezt választja már előre számolhatunk a fogszabályzóval.

"Forgás": ilyenkor még könnyen elhúzza őket a nagy buksijuk bármelyik irányba, de azért nekem is dagadt a mellem a büszkeségtől, amikor ötnaposan doktor néni hasra tette és hanyatt fordult a fiam (holott zömmel a "lendület" vitte).

Pocok. jó hogy jelentkeztél! Örülök, hogy Korina szépen hízik és jól vagytok.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Halihó!


1-től 3-ig sétáltunk és shoppingoltunk :D elutaltuk a pénzeket a bankban, Rossmannban voltunk és Anya vett magának 3 felsőt, mert nincs egy rongya, amit felvegyen :D és korzóztunk a belvárosban, annyira szép idő volt!!! Pont azt beszéltük anyummal, hogy novemberben minden ilyen nap ajándék! De én sem bánnám, ha ilyen lenne az idei tél! Utálom a taknyos, nedves időt!!!
Vettünk citromos eukaliptuszolajat, most azt párologtatom, állítólag a citromolaj jól fertőtleníti a levegőt.

Látom, téma volt az öltöztetés, hát ez nekem is állandó parám :roll: ha nagyon hideg van, akkor én ujjatlan bodyt, hosszú ujjú bodyt, harisnyát, vastag rugit, bundazsákot, sapkát adok plusz polártakaró (lábait mindig bebugyolálom, mert hideg, mint a béka segge) és a babakocsi lábzsákos.
Ma egy vékony hosszú ujjú body volt rajta, harisnya, vastag rugi, bundazsák és sapka, polártakaró, lábzsák.

Nekünk a lábzsák felmegy a babakocsi kupolájának aljáig, úgyhogy nem fúj be a szél!

Ja nekem még az is a parám, hogy ha bemegyek valahova (bolt, bank stb.) nem melegszik - e ki, úgyhogy lábzsák cipzár le, takarót kihajtogat, bundazsák cipzárt lehúz, sapkát le, kifelé menet ugyanez vissza :D
Vendég
 


Suttogó titkai-t én is olvastam, néha kicsit idegesítő, mert elég szájbarágós, de nagyon jó! Én még terhesen olvastam, de állítólag úgy kell, hogy 1x terhesen, 1x meg babásan csak nekem most nincs idegzetem olvasni :oops:

Én nem hagyom sírni Sophiát! Lehet, hogy hülyeség, de mivel egyáltalán nem sírós, úgy gondolom, hogy ha Ő sír, annak igenis oka van és bizony én nem hagyom! Megölelgetem, vigasztalom...

Fürdetés után, ha hajat mosunk, én is adok Rá sapit.
Vendég
 


Anyabebi, Neked akartam még, hogy kiszáradt bőrre használj babaolajat! Én lányomnak olyan egy hetesen tök száraz lett a bőre, nem hámlott, csak száraz volt, mondta a védőnő, hogy nyugodtan olajozhatom babaolajjal, az segíti a hámsejtek leválását. Gabit vettem, mert a Johnson's nem mertem (állítólag sok csecsemő allergiás rá) és fürdés után átmasszíroztam vele a kis kezeit, lábait, pociját. Azóta ez be is épült a fürdetési rituáléba, mert nagyon élvezi és olyan szép a bőre! Plusz irtó jó illatú :D
Vendég
 


Voltunk sétálni, a félórából 1 óra lett. Mindenki megállított, plusz a pékségbe is el kellett menni, meg a patikába, de a kislegény meg sem nyikkant. Ja és életben maradt, meg sem gyulladt és nem is hűlt ki. :mrgreen:
Viszont útközben kétszer megálltam megnézni, hogy lélegzik-e. :oops:

Eszti: johnson olajzselé van itthon, tegnap bekentem és kivörösödött + apró kis hólyagok lettek rajta :shock: , gyorsan le is mostam. Van itthon rossmanos még magamnak vettem megpróbálom azt, ha nem jó majd veszek gabit. Na így legyél okos. Aztán lesz itthon annyi olaj,hogy elmegyünk Ewingéknak (juingéknak) :mrgreen: . Egyébként a Keninek még hámlik is, a gyógyszertári testápoló nem igazán gyógyítja, de a pofámra jó a ragyáimnak.

Screen: semmi baj ha nem nő vissza, elmehet a cirkuszba kisbohócnak :lol:
anyabebi
 
 


zsrit írta:Cumisok - akinek cumizik a gyereke:
Nálatok van éjszakai cumi tömködés?
Mert én kb 200szor adom neki vissza ... lehet nem kellene?
Vagy le kellene szoktatnom hogy alváshoz cumizzon?



Zsrit Drága!;)

Nálunk van, bár ha mélyen bealszik akkor már nem tűnik fel neki, hogy nincs a cumi a szájába.
Nekünk nyugtató cumink van. Pont az a célja, hogy könnyebben elaludjon!

Akartam már kérdezni, hogy Ti milyen tápszert használtok? Na és mekkora adagokat? Mi pont ma váltottunk, mert az előzőért nem voltunk oda...:D
hajnalocska
 
 


Anyabebi, baszki ez durva! Na ezért nem vettem én Johnson's-t!!! Milyen jól tettem!
Ha hámlik, akkor is jó a babaolaj, picit simizd, dörzsölgesd és tényleg leválnak azok a száraz elhalt hámsejtek!

Csibe suliban van ma???

Csilla???
Vendég
 


hajnalocska írta:
zsrit írta:Cumisok - akinek cumizik a gyereke:
Nálatok van éjszakai cumi tömködés?
Mert én kb 200szor adom neki vissza ... lehet nem kellene?
Vagy le kellene szoktatnom hogy alváshoz cumizzon?



Zsrit Drága!;)

Nálunk van, bár ha mélyen bealszik akkor már nem tűnik fel neki, hogy nincs a cumi a szájába.
Nekünk nyugtató cumink van. Pont az a célja, hogy könnyebben elaludjon!

Akartam már kérdezni, hogy Ti milyen tápszert használtok? Na és mekkora adagokat? Mi pont ma váltottunk, mert az előzőért nem voltunk oda...:D


Hajnalocska :)

Hogy érted azt hogy nyugtató cumi? A cumi az cumi ... vagy ez valami speckó?
Sajna Zoé irtó cumi bubus lett ... talán azért mert tápszeres és nem cicizhetett eleget ... nem tudom ... de függő

Mi is váltottunk, először Milumil HA start most pedig Novalac AC-t eszik ... ez szerintem jobb ... a másik még ennél is jobban puffasztotta a pociját ...
Adagok?? jajj ne is kérdezd ... én állandóan ezzel bénázom, mert akármennyit adok megeszi :roll:
de ugye nem akarom túletetni mert attól is sírhat
de úgy átlagban 100-120-akat adok neki ...
Lehet több kellene??
Nálatok milyen adagok mennek?


Sajnos én sem bírom sírni hagyni Zoét ... egyszerűen nem visz rá a lélek + olyan szinten behergeli magát, hogy nem látom értelmét.
De lehet hogy még eljön az idő mikor kénytelen leszek ...

Eszti
Suttogó szerintem is szuper!!
Nekem megvolt már a fiúknál is - de nem emlékszem mindenre ...
elő is vettem ... csak olvasni nincs időm
zsrit
 
 


Szilvik
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK :lol:

GYönyörűek a babucik!!!

Védekezés
Valakinek javasolták már a Corizettét??? Az én nőgyógyászom azt írta fel, nem tudom...állítólag szoptatás mellett lehet, de kb 10%-ban okozhat rendellenes vérzést..

Sex
Aki szoptat...titeket nem zavar , hogy bármikor beindulhat közben a tej? :roll: :oops:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


LÁNYOK!
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉST!

SZILVEEAA!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Őzike: tejfolyás szex közben: anno emlékszem, hogy 1 évig le sem vettem a melltartóm, tehát gondolom abban szexeltünk :mrgreen: , a mostani helyzetről nem tudom még nyilatkozni, lehet sse gyógyul meg a puncim :cry: :oops: , oda se merek nyúlni, mert összevissza szurnak a belső varratok. :oops:

Zsrit: Nyugtató cumi, éjszakai cumi szerintem humbuk. A cumi az cumi sztem is. Nekünk Mam-ok vannak, de vettem egy Nuk-ot 1-eset mert olyan pici a szája a babának. :shock:

A DM-ben voltatok már a csomiért?

Na megyek fürdetni, mert ha a babán múlik ma már nem kel fel
anyabebi
 
 


Sziasztok Csajszik! bejelentkezem...

kb. 4 órája végig olvastam...gondoltam megfőzők és utána reagálok... naná hogy azóta elfelejtettem mindent... :roll: :shock:

Tök jó napom volt tegnap.Fél 9-kor indultunk el otthonról (30perc volt mire összeraktam Fédrát és a kocsiba pakoltam a cuccunk :shock: ezt még gyakorolnom kell :roll: ) és 13-ra értünk haza,voltunk a kórházban,vásárolni és beugrottam egy bnőmhöz is. Az ő lánya 7hós és ahogy meglátta Fédrát,majdnem kiugrott az anyja kezéből,úgy örült neki!!! mondtuk is,h jó lesz ha így bariznak,m tavasztól mindenhova együtt megyünk bandázni... :lol:

kontrollon vért vettek Fédrától,ő bent sírt én meg a folyosón... :? de egy hős volt..utána pik pak megvígasztalódott..
eredmény: kicsit vérszegény,folsavat kell szednünk...

megyek fürdetni,utána benézek még...

Kép
jovana
 
 


Lányok ti ,hogy álltok a csuklással?Mit csináltok ha nagyon csuklik a baba?Cebion csepp sem használ nálunk.Szegénykém kaja után csuklik és felrázza a gyomrát állandóan.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok, gyors bekukk!

Szilveeaa, Sziszkó,
Isten éltessen Titeket! :D

Őzi,
nálunk még nincs kex, de tuti és is mellytartóban fogok :mrgreen:

Cumi:
Lencsi öklendezik tőle, nem tudom rászoktatni. Hivatalosan nem is kéne, de nem bírok már én lenni a cumma :oops:

Sírás:
én sem hagyom sírni, ezért nem tudok jönni nap közben, mert enyimé meg folyton sír :roll:

Screen,
édes a Fiacskád :D

Zsriti,
szia :P Örülök Neked! :D

Lányok,
hogy a manóba bírtok babázni és háztartást vezetni egyszerre? mert odáig oké, hogy a Naggyal tanulok, közben szoptatok, de fél kézzel főzni, no az macerás... :roll:

Nem tudom megvalósítani a 3 óránkénti etetést sem...ma próbáltam, max 2,5 óra, de már úgy ordított (pedig ringattam), és korgott a pocija, hogy nem bírtam tovább :oops: -lehet, hogy túl híg a tejem? :roll:

tillidian
 
 


Kicsike,
többször csuklik egy nap a Leány, de megvárom, míg elmúlik...ha nagyobb lesz, néhány csepp citromot kap majd, Vackornál is bejött :P

Na léptem, pá :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Sziszkó!
Nagyon-nagyon boldog névnapot!!! :D
Képzeld, van egy közös ismerősünk. Vagy a párodnak meg nekem? Szóval a lényeg, hogy iwiw-ről derült ki, egyik barátnőm, név szerint Pataki Zsófi ismer titeket!!! :D Milyen kicsi a világ!!! :wink:
Bocsánat, hogy ide írok személyeset...

Cumi:
Kende is cumizik. Változó, hogy mennyire és mennyi ideig. Ma pl. csak cumival hajlandó elaludni. Aztán persze kiesik a szájából, és ha megébred, már nyöszörög is amíg vissza nem kapja.
Én is úgy gondolom hogy a cicizés hiánya miatt kell ez neki ennyire. De nem baj, nem bánom, majd megvesszük max. neki a fogszabályzós cumit! :)

Tápszer:
Mi a Humana HA Start-tal kezdtünk, majd áttértünk az 1-esre. Ettől elkezdett fájni a pocója, úgyhogy már Beba HA Aktív Start-ot kap. Ezt is szereti, ezzel semmi gond.
Most, illetve kb. már egy hete 130-akat eszik egyszerre, plusz teázik is, kb. 1,5 dl-t egy nap.
Próbálkoztunk a védőnő általi számolással, hogy mennyit kell hogy egyen. Súlya g-ban, szorozva 150-nel és osztva az etetések számával... Hát ennél Kende mindig többett evett... Szóval ez sem törvény. :)

Képzeljétek mi történt velem!!
Kedden mentem vissza a nődokihoz kontrollra. Sétálok a rendelő felé, éééés.... Leszólított két srác valami fullos ótóból egy kamu dumával. :) Mondanom sem kell, hízott a májam rendesen, feldobta a napomat!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Helló mamik!

Na, amit tegnap Zsritnek írtam az üveghang sírásról, az ma megtörtént... Ráadásul a nagyiméknál, aki Szonjának a dédije ugyebár és most voltunk először... Szóval egyszer csak ordítás, felemelem és sugárban minden előzőleg megevett tej kijött belőle... Ilyen eddig egyszer volt, akkor is kikészültem. Mostanában olyan sokat bukik, nem tudom mi lehet... Őt nem avarja,de engem igen. Ráadásul sokszor félrenyel emiatt, fuldoklik, engem meg a frász kerülget... :shock: :shock:
Viszont mivel a nagyim a belvárosban lakik, besunnyogtam a H&M-be csajok!!! Hát azért jobb, mint sarki teszkó... Megrészegülve bolyongtam a polcok között és vettem egy rénszarvasos felsőt a kis Szonjának, magamnak meg valami ruhát, de nem is az a lényeg, csak hogy VÁSÁROLTAM!!!! :lol:

Kkia
Köldököt még egy –két hétig ugyanúgy kell kezelni (alkohol+hintőpor).

Anyabébi
Én a lá Screen öltöztetek: hú, body + kantáros rugi + jó meleg szőrös kapucnis kezeslábas és besuvasztom a jó kis bundazsákba, amit becipzárazok. Esetleg sapka, ha nagyon hideg van, de azt utálja és mindig lehúzza az orráig...

Screen
Teo csodaszép kissrác! Micsoda szemek!!! Ha valami érdekeset olvasol a könyvben oszd meg velünk lécci... (én is megosztottam veletek az orgazmus szülés közben c. infót...!!! és milyen sokra mentetek vele...)

Őzi
Szex: engem kicsit zavar a tej dolog, de a perverz állat pasimat nem...

Kicsike
Csuklás nálunk állandóan van... Én megőrülök tőle

Tilli
Az a lényeg, hogy jól kiszívja a tejet a ciciből, mert a végén van a hátsó tej, ami a kalóriát adja. Ha csak az elejét szopizza, akkor hamarabb éhes lesz. Ezért jobb a hosszabb időtartam két szopi között, mert akkor éhesebb és többet eszik. Én most már azt látom, hogy nálunk lassan eljön a négy órás periódus, mert néha ennyi kimarad és akkor szopizik a leghatékonyabban!
Csuklás: a citrom állítólag csak arra jó, hogy kellemetlen perceket szerezzen a babának. :wink:

Kép
szilveeaa
 
 


Na itt vagyok,de reagálni megint nincs kapacitásom,hulla vagyok... 2 órát sétáltam Vele,míg jó idő volt... hnap több időm lesz,akkor jövök megint...

Sírás mentes,nyugodt,alvós éjszakát Mindenkinek!

Kép
jovana
 
 


jaj, a legfontosabb!!! Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett!!!
Kép

Kép
szilveeaa
 
 


CSuklás: nálunk is van... egy darabig bírja,majd totál idegesíti és ordít,majd várja hogy abbamaradjon,ha nem akkor hüppög és néz rám szomorúan... ilyenkor majd' megszakad a szívem és cicire teszem,akkor húz egy párat és abbamarad a csuklás...

Kép
jovana
 
 


Milyen kis apróságoknak tud örülni egy kismama: autókázás,bevásárlás,egy kis shopping... :wink:

Kép
jovana
 
 


Szijja Szilveeaa :D

Akkó' lehet, mégsem jó 4x váltogatni a csöcsöt szopinként (pedig ezt olvastam), megpróbálom így, ahogy mondod :roll:
Éééés igazad van, olvadoznak már a kilók :D (zabálok, és 2 kg ment le az elmúlt 2 héten :wink: )

tillidian
 
 


Tili: kezdek belerázódni,h összehangoljam a főzést+ a többit... és ehhez kellett a 6 hét,minden elismerésem Tied és a többi 2-3 gyerekes Anyukáé...!!!! Nem tudom,h férne bele még egy gyerek ebbe a napi rendbe :roll:

Kép
jovana
 
 


Jovana,
nálunk nincs szomorkodás, csak néz nagy szemekkel és csuklik - de 2 slukk jó ötlet :wink:

tillidian
 
 


Szilviák Nagyon Boldog Szülinapot!

Melcsi: Nagyoonnn Nagggyyy Gratula Marcellhez!!!! :lol:

Moncsi: nagyon jó a tábli és a statisztika!!! ügyi vagy!!! köszönjük!!!! Én annyira birom az ilyen statisztikákat :wink:

Lányok: nem azé' mer' elfogult vagyok: DE annyira de annyira Szépek a Babák mind egytől egyig!!!! Olyan büszke vagyok Rátok!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
jovana
 
 


Jovana,
majd megtudod Te is, ha jön a tesó :wink:

(amúgy nekem nyilván eccerűbb, Vackor már nagy...magamra viszont semmi időm, de ma erőt vettem magamon és az egyik 5 perces alvás alatt leradíroztam a képem és feltettem egy pakolást 8) így teregettem a pelusokat :mrgreen: :lol:

Édi,
jó kis élmény! :wink:

tillidian
 
 


"üveghang": Nálunk du.-ként van mostanában ilyen,kiesik a cumi a szájából,m totál fáradt,de max. 10 percekre alszik el a fürdésig,egyik pillanatban azt hiszem mélyen alszik,következőbn meg felvisít,és 1-2 perc mire megvígasztalom...

Kép
jovana
 
 


jovana írta:Lányok: nem azé' mer' elfogult vagyok: DE annyira de annyira Szépek a Babák mind egytől egyig!!!! Olyan büszke vagyok Rátok!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:


Mondd inkább így: Magunkra!!!! :D :D :D

tillidian
 
 


Jovana,
totál ugyanez volt ma nálunk is :shock: néhány perceket alszik... reméljük, csak "átmeneti időszak" :roll:

tillidian
 
 


Na elköszönök, hátha bele tudok nézni az épp aktuális sorozatom(ReGenezis) aktuális epizódjába :roll:

(Úgy "nyomjuk" Lencsivel, hogy ha fölkel éjjel és virrasztás van, akkor együtt megnézünk egy filmet 8) -ő a vállamon, én meg próbálok ébren maradni :) )

Ti még nem vagytok alvajárók? :lol:
Egyik éjjel azon kapom magam, hogy ülök az ágyban, vállamon a ded és büfiztetem...mire rájöttem, hogy még nem is etettem, és egyébként foggalmam sincs, hogy került a vállamra :shock: :lol:

tillidian
 
 


Zsrita,
virrasszunk együtt! :wink:

Eleinte én kataszrofaként éltem meg, hogy hajnal 3-5 között vagy reggel korán ébresztenek, de Apa ellátott sorozatokkal, és amint virrasztásra kerül a sor, már nyomom is be a DVD-t
(ajánlom minden virrasztós "kollégának" :P )

Nyugi, ez az időszak ELMÚLIK!!!
Tapasztalatból tudom, Vackorom totál ilyen volt!!! Hónapokig virrasztott üvöltve éjfél és hajnal 6 között, akkor irdatlanul nehéz volt de túléltük és micsoda pasi lett az eredmény :wink:
Nálad meg egy gyönyörű csajszi!!!
Kitartás!

tillidian
 
 


Azér' megfigyeltétek: kezd visszaállni a "rend":
aki terhesség alatt kukorék volt, az most is korábban jön és ez a szitu a baglyokkal is :wink:

tillidian
 
 


Till
Nekem egy szoptatási tanácsadó azt mondta anno, hogy mindig egy ciciből kell szoptatni, majd kvázi desszertként adni a másikból is a végén, kb. 5 percig... Namármost én csak akkor adok ilyen desszertet, ha még éhes és full leszívta a soros cicit, hátsó tejestül, mindenestül... És ez maximálisan működik.
Ezt a váltott cicidolgot nem értem miért jó... :roll:

Ja, csuklásra nálunk is egyedül a pár slukk tejci vált be!

A kilók nálam is olvadnak, de sajnos csípő és fenéktájról nem... Ott KATASZROFIÁLIS a helyzet. :cry:

Kép
szilveeaa
 
 


tényleg kezd beállni a "rend"... de lánykám is örökölte a bioritmusomat... Éjfél és egy között tudom csak letenni éjszakaí alvás címén, viszont a reggeli szopi után még együtt punnyadunk 11-ig. Csak sajna az nekem nem annyira fullos, mert általában neki csak úgy jó ha hozzámbújik, amitől én húsz perc után lezsibbadok az oldalamon, de hát még mindig jobb, mint fent lenni és hurcolászni...

Kép
szilveeaa
 
 


Tudom már csak fél óra van a napból, de még nem vagyok elkésve, hogy NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánjak minden Szilviának!!!


Most viszont ennyire telte és az erős gondolatátvitelen kívül máshogy nincs erőm kommunikálni Veletek :D, sajna...beszakad a hátam.


Nyugis éjszakát!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnalocska 2009.11.13 23:35-kor.
hajnalocska
 
 


Jaaaa, és most hogy elolvastam, amit írtál Szilveeaa, le kell, hogy "szidjalak", hogy vegyél új tükröt, mert qrvára torzít az otthonid...ugyanis már 3 napja beléptem a g-mailre és akkor meg akartam jegyezni, hogy Szilveeaa, meg Gina (mert csak rólatok láttam friss egész alakos képet) tök jó alakotok maradt, irigy-irigy-irigy vagyok, úgyhogx egy szót seeee! :roll: :D :mrgreen:
hajnalocska
 
 


Hajnalocska, de drága vagy... De hát előnyös szögből kell fotózkodni... és hosszú felsőket viselni, melyek ápolnak és eltakarnak... :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Szilvik! Utólagosan Nagyon Boldog Névnapot!

Kicsike!
Egy darabig bírom, ahogy szegény csuklik, aztán cicire fel! rögtön csönd is lesz és néz azokkal a hatalmas szemeivel, hogy jé! elmúlt! :)

Édi!
Ez igen! Gratla, hogy ilyen dögös vagy!

Azzal a fránya felesleggel nem kellene törődni, de azért nem lenne rossz, ha eltűnne. Bár voltam már hasonló hájaban, de ez kicsit jobben lengedezik még. Ok, hiszen csak 2 hetes a Liza!

Tegnap délután hasfájósok lettünk. Azaz nem akart összejönni a dolog. Fürdetés után aztán megynugodott, mert összejött vmicske. 9 kor letettem, 2-kor kelt! 8) 8) 8)
Reggel tettem tisztába és a drágám SUGÁRBAN LEFOSOTT!!!De aztán került mindenhova, a ruhámra, mögöttem a kanapéra, a földre :Ö

El kell dugnom a Nutellát, mert iszonyatosan fogy....zabálom....Bár azt írják, hogy a megfelelő napi energiabevitelt biztosítja :D :D :D
Vendég
 


Jó reggelt .Jó jó tudom mindjárt 10 óra na de Én sem most keltem pedig jó lenne. :D
Till büfizteted és még nem is evett?Ez jó lesz a nap viccének. Kép Ejnye bejnye.Jót nevettem.
Köszönöm szépen a csukláshoz való hozzászólásaitokat.Én is megrémülök,hogy mit csináljak szegénykémmel.

Ma csodaszép idő lesz ismét úgyhogy nagy séta van kilátásban.
hurráááááá. Kép

Most megyek reggelizni , Kép
aztán pedig Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Laptető juhéj.Ilyen is rég volt.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike: ha csuklik a babám én felcsapom a cicire :), attól elszokott múlni, ha nagyon drasztikus vagyok akkor 1 csepp citromlé, a cebion azért nem jó mert nem elég savanyú.
Tillike: nekem sose sír a baba mégsem bírok annyit jönni, főzést meg hagyjuk (heti 2X főzők max. :oops: ) és nem híg a tejed!!!! Az enyimé is kér néha óránként , én adok egy kicsit azzal elvan. Most egy textilpelust morzsizik a fejébe az tök megnyugtatja :).
Én úgy szoptatok hogy az egyik csöccsel kezdek aztán ha elalszik büfiztetem és visszarakom ugyanarra, aztán ha megint elalszik újra minden. A kövi etetésnél 2-3 óra múlva jön a másik csöcs :).
De ha szopinál úgyérzem, hogy sztem kevés volt benne, mert mondjuk előtte 2 órán keresztül lógott rajta akkor megkínálom a másikkal amelyik később következne és a következő etetésnél is azzal kezdek. Hú de bonyolult vagyok. :oops:
Ja a tököm tele, hogy nálunk is én vagyok az utolsó, az apja meg ha szóvá teszem azt mondja, hogy sokat dolgozik, aha én meg puncit vakarok egész nap. :evil:

Alvajárás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , durva vagy!

Szilveeaa: nemtom írtam e, de itt volt anyukám és felpróbáltam a régi gatyáimat, hát sírtunk a röhögéstől :shock: , térdig jöttek rám, nem baj térdig érő pulcsival jók lesznek. És még azt mondják nem is híztam. Hahahaha.

Na megyek mert azuram megjött a bótból és állhatok neki főzni. Jó azért nem kell sajnálni nem bonyolítom. Én paradicsomos krumplifőzeléket kívánok, azuramnak meg csinálok Vadast (szigorúan zacskósat). Aztán délután nagy séta!!!

2 kép nektek :)
Kép
Kép
anyabebi
 
 


Szilviák
Boldog névnapot!
Vendég
 


Tápszeresek
Enyéim is tápszert kapnak. (milupa prematil)
Most napi 6-szor 80-100g az adagjuk.
Van, hogy nem esznek ennyit és van, mikor több kell nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.15 14:36-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: