Új privát üzeneted érkezett!

stephie!!! privi!

Kép
Kép
ronci

stephie! szerintem azért van célegyenesben, mert már a 29.hétbe lépett.../ha jól emlékszem../és mert Ő jár legelőrébb közülünk. :lol:

Kép
Kép
ronci

ronci: már betöltöttem a 29.ik hetet, a 30.ikba léptem!!! És igen azért vagyok a célegyenesben!
Zarja egy nappal előrébb van mint én 8)

Edit

Kép
ézsóné

Edit! így gondoltam én is, csak én mindig a betöltött heteket mondom csak..a 29.hetet így értettem... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Hú, nektek már lehet 3hetes babátok lesz, mire mi szülni megyünk! :lol: Ti már javában a szopcsizásról írtok/ ha lesz időtök/ mi meg még arról, hogy na vajon mikor kerül ránk a sor..persze lehet ez még máshogy is, de én úgy érzem, hogy inkább 1-2nappal később szülök a kiírtnál, mint előbb..

Kép
Kép
ronci

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit Az ágy megfelel a célnak. A középen kivehető rácsok nem annyira praktikusak. Ugyanis a nagyobb gyerek is megtanulja kivenni és ha azt szeretnéd, hogy bent maradjon az ágyában és végre aludjon, akkor az ebben az ágyban a szentnek sem fog sikerülni. Inkább emelgessed egy darabig. Egy idő után úgyis megtanul ki-bemászni :D . De addig is van egy tuti biztonságos helyed, ahova beteheted.

Zuzmoo Köszi. Csak nekem úgy tűnt, mintha többen is jelezték volna már oltási szándékukat.
pammut

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:41-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kíváncsi leszek rá, hogy ki mikor fog szülni. Én elméletileg sereghajtó vagyok bár most azt mondta a dokibácsi, hogy mivel nagy a baba lehet hamarabb fogunk menni mivel annyira fogja nyomni a méhszájamat, hogy ki fog bújni :lol: Na kíváncsi leszek. Tuti átcsúszok márciusra, már csak azért sem engedelmeskedik a kisfiam a várt dolgoknak. :P

Babaruci: Nyertem a Vaterán egy 25 db-os ruhacsomagot azon kívül nem nagyon vannak ruhák. Babatakaró, fürdőlepedő van meg a nagyobb dolgok, de lassan nekünk is rá kellene szánni magunkat a vásárlásra, de az Embőc az nagyon Pató Pál módjára tesz. :shock: Na majd kíváncsi leszek rá akkor hogy fog állni a szája, ha neki kell mindent megvenni :lol:

bellerreni
Eger

Szilvik!!! Boldog névnapot!!!
Betöltött 27. hét.. el sem hiszem, hogy már itt tartunk.

Barbi

KépKép
hbarbi80

woooow lányok, köszi szépen a címet, itt aztán rengeteg anyag van majd szép lassan olvasgatok belőle. Viszont akkor már tényleg átküldöm a homeopátiás file-t mert nekem is és a gyerekeknek is nagyon sokat segített a könyv.

Edit: szóval 30 hét :) én a 36-tól gondoltam, hogy célegyenes, mert onnantól már bármikor jöhet :) Az elsővel a betöltött 37 a másodikkal a 38 héten szültem. úgyhogy ha a 36 ig eljutok akkor már jól állok

ronci : hallottam már én mindenfélét, hogy a fiúk általában később a lányok hamarabb jönnek, de nekem az tűnik reálisabbnak, hogy ha a ciklusod hosszabb akkor tovább marad, ha rövidebb mint 28 nap akkor előbb születik. Nekem 25-26 naposak voltak, de most majd kiderül, hogy befolyásolja-e a baba neme a dolgot, mert eddig csak lányokat szültem. Többes anyukák, nektek mi a tapasztalat?
stephie

Anita, ne ijeszgess, nekem fiú, és extra hosszú ciklusaim voltak - eszerint még áprilisban is a pocakomban lesz :)

boruska

Hahó Lányok!

Kattkat, Szomszédok! Nálam is az megy... :D Ugye semmi más értelmes nincs ilyenkor a tévében... :D

Edit, ez a nőcis-pasis összehasonlítás! :lol: :lol: :lol:

Voltam a házidokinál, beadta az oltásokat: bal kar: új oltás; jobb kar: régi.

Most meg várom a párom, oszt jól bepizzázunk. :) És szent a béka is, ráadásul úgy örülök, mert nem kell bemennie ma sem illetve hétvégén sem, ugyanis felszedik náluk a linóleumot. Hahha!

Kép
erusverus

Megmondom őszintén, hogy nekem halvány lila gőzöm nincs, hogy milyen hosszú volt a ciklusom. 16 évesen azért kaptam fogamzásgátlót, mert nagyon nagyon görcsöltem, de akkor eszemben sem volt megfigyelni, hogy milyen hosszú a ciklusom. A gyógyszer ugye nagyon beállította, de azt hiába veszem alapul, az nem jelent semmit. Amikor meg letettem a gyogyit sikerült rögötn teherbe esni úgyhogy én nem tok ehhez hozzászólni. :shock:

bellerreni
Eger

boruska: mivel nekem is fiú lesz, addigra már én is fogom tudni, hogy igaz-e :)
(csak halkan megjegyzem, hogy az uncsitesóm nemrég szült és a 41 héten indították neki, mert a fiatalúr csak nem akart kibújni,úgy, hogy már a 40 héten is 3 ujjnyira volt nyitva :shock: :shock:
stephie

Reni, én is csak 10 évvel ezelőtti ciklusokra gondoltam, utána az volt a helyzet, mint Nálad :)

boruska

megnéztem:a homeopátiás könyvtár 13Mb azt is át tudom küldeni?
stephie

Megjött a nagyfiam az iskolából, vagyis eljött. Influenzás. Csak a doki nem tudja melyik. Tök jó. Pedig tegnap este kérdezte hogy akkor hol lehetne oltást kérni. Asszem most egyelőre ez felejtős. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Stephie, ha átküldeni nem tudod, akkor a dokumentumok közé fel tudod tölteni. A gmail alapból 25 megáig küld, nem tudom milyen mélcímed van, nyilván attól függ.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

jah a kajához annyi, hogy azt hiszem én most szerencsés helyzetben vagyok, mert a család összes tagja eszik az oviban/suliban/munkahelyen és a párom kapott némi üdülési csekket és most hozatjuk a kaját hétközben, hogy még a főzés idejére se kelljen ácsorognom. Hétvégén meg besegítenek a lányok és a férjecském is istenien tud pucolni, meg krumplit törni :)

Amúgy a mai menü: Görög gyümölcsleves, Hortobágyi húsos palacsinta főtt krumplival
stephie

csuppancs: akkor sürgősen szájmaszk és gyakori szellőztetés, fertőtlenítés. Vigyázzatok magatokra
stephie

Csilla, sajnálom, legyél óvatos!!

boruska

hát lányok ne haragudjatok, de bár nem vagyok egy béna, mégse tudom mit kell csinálni.

Beléptem a gmailre, feltöltöttem szépen a homeopátiás könyvet, csak nem tudom hogy hol van, vagy mit kell csinálni miután kiírta, hogy feltöltés kész :oops:
stephie

pénteeeeeeeeeeeeeeek, és én mennék már hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edit

Kép
ézsóné

Hello!

Nem nagyon leszek, mert nem jó a wifi-m és a rendes gép pont az ablakban van, itt meg 3cm*re tőle mászkálnak az állványon a melósok. :evil:

Én ma kifőzdéből hoztam enni, mert arra sétáltunk Lucával: paradicsomleves, krumplis tészta (ezeket Lujzi kérte) nekem kacsacomb, káposztával, krumplival, nagy szelet rántott husi sült krumplival apának. Összesen 1600Ft-ért, szóval még baráti is az ár! :lol:

Hát asszem az egyik utolsónak szültem, de mi alkohollal fertőtlenítettük a köldököt. Nem is hallottam másról. A MÁV-ban is az volt. :roll:

Nekem kellett a sterilizáló az elején. (cumi, mellszívó, kiskanál, műanyag játék...stb)

Csilla!

A fenébe, sajnálom. Tuti influenza? Nem lehet valami légúti szar. Ráadásul végzős, szalagavató előtt. Pont jókor jön a kiesés. Tényleg vigyázz magadra. Vedd komolyan a maszkot. Moss 90fokon mindent és fertőtleníts alaposan.
Vendég

stephie: jól csináltad, rajta van. Betettem egy Homeopathia mappába, de ha rákattintasz az "összes elem"-re akkor is megvannak.
zuzmooo

Csilla v. szeparációt nem tudtok megoldani?
Jobbulást a fiadnak, te meg vigyázz nagyon magadra :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Csuppancs: vigyázz magatokra. Ha lehet, nem neked kellene ápolgatni (lehet egyáltalán ilyet kérni egy anyától? :oops: )

Én cigánypecsenyét ettem pirított burgonyával és csemege ubival. Most pedig az elmaradhatatlan túrórudit fogyasztom :D
zuzmooo

Sziasztok,
Csilla, vigyázz magadra, és jobbulást a nagyfiadnak...

Én ma gombapaprikást ebédeltem nokival egy kifőzdében, mert otthon felejtettem a kajcsimat... de végül ez is fincsi volt. A másik meg nem vész kárba, majd apjuk megvacsizza...

A múlthét pénteken írtam, hogy megkérdezem az elérhetőséget az üdítőhöz... egyenlőre nem lehet boltban kapni, csak cégeken (nagyobb létszámú melóhelyeken) keresztül értékesítenek... amint lesz hozzájuk elérhetőségem megadom, ha még kell valakinek.

Képzeljétek, ma reggel olyan hastáncot lejtettem, hogy szép volt nézni... még feküdtem az ágyban, amikor úgy beindult a gyerek, de most nem csak úgy 1-2 percre, hanem kb negyed órán keresztül pörgött folyamatosan... jól el is késtem a munkahelyemről, mert nem volt kedvem kimászni az ágyból, olyan jó volt nézni, ahogy ficereg a gyerek... aztán mire eszembe jutott, hogy na majd jól felveszem apjuknak a hastáncot... hát mire előszedtem a telefont, már hiába vártam kb 5 percet... semmi... meg sem mozdult a gyerek... úgyhogy apjuk így járt... de én legalább láttam... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

Hú, mennyi jó kaja!!! A cigánypecsenyét is benyomnám, meg Nóri kacsacombját is! /még jó, hogy holnap én is kacsát eszek.. Bár lehet, hogy ma meg libát, vagy holnap délelőtt: a Márton napi lúdnapon..még nem tudjuk, hogy ma megyünk este, vagy holnap délelőtt..

Kép
Kép
ronci

nektek mennyit ficánkol a babátok? mert nekem szinte egész nap pörög, és nem túl finomak már a mozdulatai... de éjszaka is aktív, nem hagy sose végig aludni egyet sem.... :roll:

Edit

Kép
ézsóné

köszi zuzmoo, még jó, hogy van aki segít, mert én gmail-es postafiókot még nem láttam

Fél 3-ra megyek szurira a kórházba, épp azon filóztam, hogy mindig azt mondják kerüljük a lifteket, csak az itteni szülészeti tömb lépcsőháza is épp olyan zárt tér. Apropó zuzmoo, hogyhogy nem tudsz idehaza dolgozni? (bár tudom, hogy épp nemrég voltak leépítések) Nem lehet könnyű naponta pocakosan utazgatni

asszem te írtad, hogy a puha rudit szereted, na én meg pont azt amin ropog a csoki :) Majd egyszer elmesélem a történetét, 13 éves koromból való, de asszem ti is érteni fogjátok :)
stephie

Nekem annyra nem tűnhet vonzónak az ebédem: egy jó ideje lefagyasztott káposztalevestől szabadítottam meg a fagyasztót - na jó, felbruttósítottam egy kis reszelt sajttal :)
Amúgy nem volt rossz :)

boruska

Nemtom hogy tényleg influ-e. Szeret farmerdzsekiben mászkálni még ilyenkor is, hiába pofáznak a szülei. Fájnak az izmai, de láz, ilyesmi nincs. Meg kicsit vérbőbb a nyálkahártyája. Ezt mondta a doki. Sinupretet meg Algopyrint írt föl neki. Szegénykém még a világból is kimenne most szerintem. Ember tartja majd vele a kapcsolatot. Kézmosás megy, a szobájába vonult el, magára csukta az ajtót. Pont ma kapták meg a suliban a papírt hogy kérik-e az oltást vagy sem. Tesóm hoz maszkot nekem, eszem a vitamint, C-t is pluszban, meg betoltam az első oscillo-t.

Hű, Ronci, ez a zabizé nagyon finom ám. Tisztára olyan íze van, mint a tejbegríznek. Milánnal jól bekajáltunk belőle. Köszi még egyszer, biztosan nem ez volt az utolsó hogy csináltam.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, jobbulást a fiadnak!

Kiságy, szerintem a célnak megfelel, bár mi átalakíthatót vettünk, hogy később ne kelljen még 1-etvenni.

Szülés-ciklus: nekem hosszú a ciklusom a fiamat és a lányomat is túlhordtam 6 nappal (min2-vel máj.30-ra voltam kiírva)

Bagett: sajnos nem találtam még receptet.

Kelengye vásárlás: szerintem ne az utolsó pillanatra maradjon, mert mi van ha hamarabb jün? Az apák bénák ebben. A másik meg, ki tudja hogyan fogtok tudni mozogni akkora nagy pocival.
És nem utolsó sorban arucikat még ki is kell mosni-vasalni.

Pammut, én gondolkodom az oltáson, úgy a 34. hét körül szeretném beadatni...

Kép
csipike09

Ja, kaja nálunk is cigánypecsenye lesz. A köretet még kitalálom.

Kép
csipike09

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:43-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok, tök jó olvasni, hogy már ilyen előre jár némelyiktek a babszobával, és kelngyével... nekem idebent nincs időm ilyenre koncentrálni, mert a csaj, akit be kell tanítani, leszívja az összes energiámat... egyszerűen kihullik a hajam... borzalmas nehéz felfogású... Ráadásul jövőre neki kellene megcsinálni az év végi leltárt, selejtezést ami 1 évben, csak egyszer van, és csak egyszer tudom neki megmutatni, ismétlési lehetőség nincs... ilyenkor mi van??? Még azt sem tudja felfogni, amit minden nap elmondok már neki hetek óta, mégis az előbb azt mondta, hogy erről még nem volt szó... áááááááááááááááá kiugrok az ablakon.
Úgyhogy diéta ide-vagy oda, elcsaltam az egyik kollégámat a sarki cukiba és ettem egy szelet dobostortát gyorsba, hogy rendbejöjjön a lelkem... kicsit segített visszajöttem, és megint sík ideg lettem. Ráadásu la főnököm is cseszeget, hogy jövőhéten vizsgáztassam le a csajt, úgy, hogy ő is ott van... alig tudom sokszor megállni, hogy ne ordibáljak vele... tudom, hogy türelmetlen vagyok mostanában, de asszem elég volt... tényleg megyek a picsába dec 9-el.... leszarom, hogy mit csinálnak itt... utánam a vízözön... Én mindent megtettem, de a türelmem nekem is véges.

Bocsi a kiborulásért, de muszáj volt leírni... kicsit most jobb...
Itt a hétvége és PIHENEK!!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Katkatt, hogy 20 éve mi volt nem tudom, de most, 10 napot engedélyeznek (legjobb tudomásom szerint)

Túlhordás szerintem alkat és nem gyermeknem függő.

Stephinek, valóban édi pocija van. Én azt hiszem nem sokkolom a társaságot az én hordómmal :roll:

Katkatt, miért nem próbálod ki előszőr úgy, h gtűvel összetűzöd, megnézed és ha tetszik akkor varrod....tudom, hogy macerás...

Kép
csipike09

Nyíregyi lányok! Vasárnap babaexpo lesz debrecenben, nem akartok jönni????

Kép
Kép
ronci

csuppancs!!!
Örülök, hogy ízlett!!!
Vicky! csökkenteni lehet a tejbezabi ch tartalmát, ha fele tejet fele vízet használsz...úgy még nem próbáltam, de majd lehet megpróbálom milyen az íze úgy! :lol:

Kép
Kép
ronci

A laktóz mentes tejnek esetleg nem alacsonyabb a CH tartalma. Totál hülye vagyok a témában, csak egy ötlet!

Csipi!

http://limarapeksege.blogspot.com/2009/ ... agett.html

http://limarapeksege.blogspot.com/2009/04/bagett.html

http://limarapeksege.blogspot.com/2009/ ... agett.html
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 19:44-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Barbi!

Én a helyedben (ha még nincs késő hozzá) fognék egy füzetet és leíratnám a dolgokat, amiről szó volt. Vagy Te magad írd le. Ezzel a felelősséget hárítod és nem tudja azt mondani akár a főnök előtt, hogy nem mondtál erről semmit! Én így csináltam a GYP-s kolléganővel. És még csak árulkodnom sem kellett, hogy totál gyík és el kell küldeni. Simán égette ő magát. Nem volt szó róla? Dehogynem, itt van a füzetben! (én felírtam, melyik nap mit mondtam neki és a füzet dátumozva volt, hogy ne tudja kitépni se a lapokat. Igazi görény vagyok)
Vendég

Kattkat!

Irodavezetőségem csúcsa volt, amikor oroszul kellett leveleket gépelnem (nem tudok oroszul, mi már nem tanultunk) imádtam, mert magyar betűkkel írtam, de orosz szavakat. Jesszus, nagyon rossz volt! :lol: :lol:
Vendég

Csipi, engem figyelmeztettek, hogy kismama ruhába fogok tudni hazamenni a kórházból, így én már nem kergettem ábrándokat 8) És igazuk is volt!

Ildi, jót nevettem, ahogy írod, hogy apát trenírozni kell, hogy hogy kell keresni a táskában. Hát ha neki kéne összerakni, amiben a baba hazajön…jóég, hogy nézne ki az a gyerek! Meg a fele holmi otthon maradna, úgyhogy tényleg jobb nem rájuk bízni :D

Anita, milyen jól nézel ki a képen! Nagyon jól áll a pocak!
A kislányom a 42.héten, a kisfiam 41-en született…szóval nálunk a fiú bújt ki „hamarabb”..mert ugye mihez képest, mert a kiíráshoz képest nemigazán :)

Edit, hát ezen a zuhanyzós íráson jót nevettem :D

Juci, én is vettem egy hálóinget, szerintem tök szép, apa elé állok és megjegyezte, hogy na ez egy kimondottan vágyelhárítós darab :? Pedig szerintem tök szép… :(

Csilla, te be vagy oltva? Ha igen, mikor oltattál? Nehogy lázas legyél, szájmaszkban legyél otthon!! De hátha nem influenza, csak megfázott vagy torokgyuszi.

Nóri, én 8 éve még alkoholt használtam a köldökcsonkra, de 5 éve a doki azt mondta, hogy ugyan már, vannak ennél korszerűbbek és alkoholt nem szabad használni (szerinte) és felirt valami löttyöt. Azért gondolom, hogy most is ezt a löttyöt fogják felírni, de simán lehet, hogy ez is orvosfüggő..

Nálunk ezekben a pillanatokban "oltódnak" a gyerekek, apa elvitte őket sorbanülni a gyerekorvoshoz...Remélem nem sírnak a szuritól..
lara

Nóri, köszi a recepteket. Majd megprószálomátalakítani olyanra, amilyen a kész :D

Katkatt, szerintem nincs mit irigykedni a vizsgázóra, főleg a terhesekre. Én már nagyon kínlódok :roll: Olyan, mintha a gyerek elszívná az agyamat. Minden sokkal nehezebben megy :shock: DE már csak egy vizsga :D :D (remélem). A szakdogát meg csak kikínlódom vhogy dec.10-ig :roll: :oops:

Ha készen vagy a falvédővel azért kérünk képeket :wink:

Kép
csipike09

Megsült egy adag banános-mandulás keksz. Sütőben a csokis-fahéjas is. Olyan illata van. Korog a gyomrom! :oops:
Vendég

Csuppancs, mielőbbi jobbulást kívánok a fiadnak. Egyébként, ha megoldható, lehet, hogy segítene, ha minél kevesebb időt töltenétek egy légtérben, amíg rendbe jön.

Túlhordás: anyukám velem december közepére/végére volt kiírva, vagy valahogy így, én meg csak január közepén jöttem. De túlhordásnak semmi jele sem látszott rajtam, anyu szerint elszámolták. Egyébként az én leleteimen is az áll, hogy febr. 23 (+/- 10 nap), így igaz lehet, hogy max. 10 napot engednek pluszban.

Azon én is jót nevettem, hogy milyen lenne már, ha apjukra maradna a pakolás. :)

Kép
erusverus

Itt meg már izzad a sütőtök a sütőben! Nekem is korog a gyomrom, mert a pizzámat meg eléggé elszúrták. Olyan csípős volt, hogy nem kívántam, keveset ettem, utána megnéztük a Sötét lovagot (a végére se kép, se hang, úgy bealudtam :)) most meg majd meghalok éhen.

Nóri, receptet teszel fel gmailre, ha szépen megkérlek? :)

Kép
erusverus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?