Hello Lányok!
Tegnap beoltattam magam! Még nem haraptam meg senkit!
Kicsit fáj a vállam, de még mást nem vettem észre magamon.
HÚÚ, lányok, ezek a számlák. Nem semmi én a 35 ezres villanyszámlától is kiakadtam. Mi mostmár mindent bediktálásos alapon fizetünk. Így meglátjuk, hogy melyik hónapban fogyasztunk sokat, és így majd maximum odafigyelünk a fogyasztásra.
winchi: Matyi egy szívtipró! Komolyan annyira gyönyörű és azok a szemek. Hát Dorka meglátta, és kiabált, hogy baba, baba, baba.....
Az utolsó kép, hát valami eszméletlen csábító. Azt hiszem jól választottunk vőlegényt.
hihihihi
wicca: szia, de jó, hogy jöttél, Bálint baba is mennyit nőtt. Gyönyörű fiúcska ő is. És hasonlítanak Zsó-val egymásra nagyon. Reggelire: esetleg gabonapehely áztatva joghurtban, vagy gyümi keverve tejpéppel, ilyesmi???
jaffa: örülök, hogy Milunak jó a szemecskéje, és hogy a tiéd is rendben van. Milyen sokat beszél már Milu. Nagyon kis ügyes. Azt hiszem Dorka is nagy dumás lesz. Már mond ilyeneket, hogy csukd be, gyere ide, menyj innen....
Meg amúgy már sokminden mást is. Most a menő a sapka. Ha valakin sapkát lát, egyből mondja, hogy tappaaa.
A fülesmackóban is volt sapka a nyuszin, egyből meg is jegyezte, tappaaa
lara: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Látod, mondtam, hogy ne izgulj, nem lesz baj. Gratulálok az 5-öshöz. Számla meg, hát brutális. Ilyen hülyéket. Nem értem, miért nem lehet normális fogyasztást beállítani. Szerintem ebből a leolvasásokból kapják a prémiumot, vagy nem is tudom....grrrr.
szosz: én még nem hallottam a bamulini cipőről, de biztos nem lehet rossz. Örülök, hogy Réka már jobban van.
anyany: kari ajándékkal mi sem állunk túl jól. Dorkáé majdnem megvan, de még senkinek nem vettünk semmit. Várom, hogy apa kapjon jövő hónapban utalványt, és majd talán abból, de hogy kinek mit veszünk, nem tom. Anyós azt mondta, nehogy merjünk nekik vásárolni, így szerintem nekik egy tortát sütök majd, és kész. A többiek meg.....valami apróságot kapnak.
naspi: de jó, hogy Miló már jobban van. Örülök neki.
bölcsi: nálunk is elvileg jövő szeptembertől indul egy csoport az oviban 5 fővel, de még semmi biztosat nem tudni erről. Anyóssal beszélgettünk, ha nem lesz munkája, akkor lehet itthon marad Dorkával gyes-en, vagy majd valahogy megoldjuk a bölcsibe vitelt. Mondjuk nekem reggel 6-kor kell elindulnom, és este 6-ra érek haza a melóhelyről. Annyira félek majd, hogy Dorkát ennyi időre magára hagyom majd. ÁÁÁÁ az a rohadt pénz, pedig még szívesen maradnék itthon vele....
Tegnap kétszer is voltunk kinnt az udvaron. Jó idő volt, gondoltam majd kisasszony jól elfárad, és jól alszik éjjel. Hát étvágya volt, sikerült etetni, de az éjszaka pocsék volt. Annyiszor felsírt. Hát én már nem tudom, pedig csak 1 órát aludt du. Na, már nem is panaszkodom. Lassan már természetessé válik ez a nem alvás.
Lányok tudnátok ajánlani valami jó Fehérvári gyerekorvost? A barátnőm kisfiával van gond. Valami a gégéjével nincs rendben. Állandóan köhög, befullad. Itt a környéken már orvostól orvosig viszik. Már nem tom hány gyógyszert kipróbáltak, de nem használ semmi. (Nővére asztmás, félő, hogy ő is örökölte). Én most a volt gyerekorvosomat ajánlottam nekik : Dr. Kamarás Erikát, ő tudom, hogy rendel privátban is, de ha esetleg van valakinek jó gégész vagy speckó ismerőse ajánljatok már valakit légyszi. Ő már a Heim Pál-ba akarja vinni kivizsgálásra, mert itt Fváron nem csinálnak pl. 3 év alattiaknak allergia vizsgálatot. Várom a tippeket....