na itt vagyok ám, látom hiányoltatok....
Tegnap nem voltam itthon , mire hazaértem, elolvastam mindent, erre kezdődött a szüli feli, a végén rájöttem, hogy már láttam ezt a részt(még januárban , amikor volt az a nagy sztrájk Hollywood-ban, biztos emlékeztek, nem akartak rendesen fizetni az iróknak és a szinészek is szolidaritást vállaltak, csomó epizód nem került gyártásra, különböző sorozatoknál, na mindegy szóval akkor olvastam valami kinti újságban, hogy Edie-t kiirják a sorozatból, mert túl költséges...
, aztán ki tudja, lehet csak pletyka...)
A fennt maradással nekem általában nincs gondom, átlagban fél1 körül alszom el és ma is 4.30-kor már fennt voltam, aztán kóválygok kicsit és visszaalszom, úgy fél10.-ig. Szóval igy még az egész késői filmeket is lazán meg tudom nézni...
Húú már nem is tudom kinek mit akartam irni.
ercsikati
Nagyon édi a bébi, valahogy nekem is rögtön kisfiú ugrott be
kislibus
Néztem a babkocsit amit irtál, magát a márkát(CAM) sok helyen megtaláltam, de ezt a tipust amit irtál, ezt sehol. Én is csak újságban láttam és ott megtetszett.
Bimbókiemelőt a sogornőm használt, igaz neki aztán nem volt teje, (de ez ne befolyásoljon, nincs összefüggésben, ő nem is akart szoptatni), szóval amig használt addig elégedett volt vele, olvastam, hogy van már olyan pillangó alakú is, ami azért jó, mert a baba közben hozzá tud érni a bőrödhöz, nem csak azt a szilikont érzi.
rencsike
Örülök , hogy szimpi volt az új doki.
Most ő megcsináltat vizsgálatokat akkor szólsz apánknak, hogy neked már ez és ez meg van, vagy nem szólsz neki a másik dokiról?
Időközben engem is átrakott apánk hétfőre, 3.körül megyek, rendes volt, mondtam, hogy nem tudok várni, mert 5-re megyünk fogadó órára, mondta, hogy oké, úgy csináljuk, hogy odaérjünk.
Szóval holnap moziba megyünk, apánk helyett.(Rendes moziba, nem 4D-be
)
julcsi
Jó pihenést hétvégére!
bodzika
Hogy neked miért pont én jutottam eszedbe a provokativ fehérneműkről...
Ma vettem nagyon kis szép csajos füzetet, ebbe fogok irni mindenféle okosságot a csajokkal kapcsolatban.
Arra gondoltam leirom majd, hogy melyik babakocsik tetszenek, megnézhetnéd , hogy te mit gondolsz róluk(te azért csak jobban látod , hogy mi a praktikus és mi a felesleges, oké, köszi
)
Ma például kaptam olyan tanácsot, hogy ne is vegyek babakocsit, csak hordzót, mert úgyis mindenhova kocsival járok, oda be tudom rakni a hordozókat, ha meg levegőre vágyok akkor meg ki tudom rakni a babákat a kertbe. Szerinted?
Azt se tudom, hogy ugye én a szobánkba akarom most berakni a 2 kiságyat(abból is érdemes-e olyat venni ami később átalakitható ágynak, vagy addigra majd úgyis lecseréli az ember és elég egyenlőre csak egy illetve kettő rácsos kiságy?), viszont kéne alulra is valami amibe tartom napközben a babákat(a hálónk fennt van), szóval az mi legyen amiben lennt altatom őket? Jó a bébihordozó erre a célra, vagy pihenőszék, vagy utazóágy, vagy járóka? Ha utazóágyat vagy járókát választok abból elég lenne egy is a két babának, de akkor abban meg nem lehet használni a légzésfigyelőt.(Azért akarok két kiságyat is venni, fenntre, mert ezeket a bébiőröket csak külön lehet használni).
Szóval van egy csomó dolog amin gondolkozom...
Ja és még valami. Tudom, hogy te nem javaslod, de én fogok venni cumisüveget, mert nem biztos, hogy a két babát egyszerre fogom tudni szoptatni(nem tudom mennyire leszek ügyes a manőverezésnél), de nem akarom őket külön etetni, igy meg csak úgy tudom megoldani, ha egyik cicizik a másik cumisüvegből kapja a tejet, a köv etetetésnél meg forditva. na szóval találtam olyan cumisüvegeket amik elvezetik a levegőt van ilyen az Avent-nak is meg van egy másik a dr brown(
www.drbrown.hu), ez nekem elég jónak tűnik. Esetleg hallottál már róla?
ikky
Ez a pelusra szerelhető légzésfigyelő is AngelCare, számomra lenne előnye meg hátránya is. Előnye, hogy mobil, tehát , ha viszem a babákat valahová, akkor is tudom használni, akárhol nem csak a kiságyban. Hártánya: Nem tudom hogy műkődik, például , ha hasra fordul már a baba és úgy alszik akkor hogy lehet használni?
Hát ennek még utánna járok.
Ma olvastam még arról a légáteresztő matrac védőről is. Valakinek valami véleménye erről?
moncsika
Puszikállak, de már el is felejtettem mit akartam irni neked