Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jaj, de rég voltam itt, sokat kell visszaolvasnom. :)
De Végre ide is eljutok. Tegnapi nap katasztrófa volt. 8.15 után csak 10.30 ra sikerült elaltatnom a kisasszonyt. Csakhogy utána csípőszűrésre mentünk,11-kor már öltöztettem. Bealudt. Hurrá! Találkoztunk Esztiékkel, Sophia tünemény volt és mekkora fekete haja van, nagyon édi!
Liza aludt végig :) Vizsgálatnál ugyan hallatta a hangját, de az anyjának biztos jobban fájt a vizsgálat. Tovább aludt. 13-ra hazaértünk és........................18.30-ra tudtam csak elaltatni :evil: :evil: :evil: Evett, aludt 10 percet, sírás, evés, nyammogás, ez ment addíg. Már hulla fáradt voltam, 15 kor volt 10 percem ebédezni, az tartottt életben. Azóta 3,5 óránként alszik.

Avent mellszívó: Én is ki akartam dobni! Aztán türelmesen nyikorgattam, míg ki nem sajtolt belőlem vmit, aztán be is indult a fejés :twisted: Ekkor döbbentem rá, hogy inkább elektomosat kellett volna venni Kép

Monica!
Arra nem gondolt az idióta ovónő, hogy Charnak kistesója született??? Tökre igazad van, megérdemeljük, hogy törődjünk magunkkal. Mondom ezt én, akire már tényleg ráférne egy renoválás

Anyabebi!
Nekünk is kb 1 hetesen esett le a köldökcsonk!

Zsrittel mi lehet?

6 órát aludtam éjjel összeadva, de most lebillenek innen, asszem elbúcsúzom, majd jövök (Apa dolgozik :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég
 


Szerintetek az előfordul, hogy valakinek szülés után lesz székrekedése????? Soha életemben nem volt, de azóta Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Majd írok, ha tudok, de Ákos tegnap belázasodott, éjjel keveset aludtunk és most kicsit el vagyok havazva.

Monica, köszi, hogy beillesztetted Benedek képét! Az "óvónénire" meg majd privibe is visszatérnék, ha nem baj. Minden esetre, annyit így is leírok, hogy ha egy anyuka nem úgy néz ki mint egy clodot az nem jelenti azt, hogy nem törődik a gyerekeivel, az óvónő képzettségéről pedig nagyon rossz a véleményem.

Na mennem kell bakugan csatázni!

Kép Kép Kép
datolya
 
 

 
 

Sziasztok!

Rávettem magam, hogy jelentkezzem ... nem bunkóságból nem írok, bocsi mindenkitől!!!
Jó nagy a lemaradásom szóval elnézést ha nem tudok mindent vissza olvasni ...
Az utolsó lapokat láttam, Monica köszi a tablót és a statisztikát is!

Mi nagyon változóan vagyunk - azaz én - és ezáltal Zoé is ...
Szedem a gyógyszereket de nem igazán jelentős a változás.
Gyakorta jönnek a rohamok főleg éjjel és hajnalban :(
De köszönöm a sok kedves jókívánságot és drukkolást.

Azt szeretném kérdezni tőletek hogy az normális szerintetek, hogy Zoénak este esze ágában nincs elaludni fürdés után és éjszaka is többször kel ... távolról sem olyan mint amit írtatok hogy hat órákat alszik egyben ...
Vagy én csinálok valamit szarul?
- nappal meg kb. fél egy óra után olyan fáradt hogy csak visít és csak bealtatni lehet ...
van valami ötletetek?
előre is köszi
zsrit
 
 


Zsrit, ötletem nincs. Benedek sem alszik el egyből fürdetés után, éjszaka többször kel és bizony előfordul, hogy egy-egy éjszakai ébredés után két-három óra múlva alszik csak el. Ákosnál is pont így volt, szerencsére két-három hónap alatt spontán rendeződött a dolog.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!

Gyors életjel...SÜT A NAP!!!!!!! :D Ma lehet, hogy meglátogatjuk a teraszt :roll: :roll: :roll:

Az éjszakánk kicsit nyűgi volt éjjel 1ig, pocakfájás...de aztán szopi után 6-ig aludtunk.

Szerintetek az mitől van, hogy alszik, mint a bunda, majd végre felébred, de akkor már olyan éhes, hogy fél órát nyugtatgatni kell, mire lesz türelme a cicire kapni? Közben a kezét falja vagy a mellkasomat szopizza, ha felemelem???? Tán csak nem lustika az én mackókám???

Kép

Kép
kkia
 
 


Helloooooo!!!

Sztercsi, délutáni ebéd ismerős :roll: Székrekedés: nekem szülés után durvább lett, mint előtte - kb. 2 hét alatt elmúlt!

Rita, fürdés után Sophia sem alszik el...azt hinné az ember, hogy a jó kis meleg fürdő, utána szopi lelazítja, aztán bealszik, erre olyan éber, mint az állat :roll: ekkor jön Apa esti műszakja nálunk :D

Datolya, Ákosnak gyors gyógyulást!!!

Kkia, Kristóf nagyon cuki! Az a szőke haj...!

Tegnap feladták a babyslingemet, szerintem holnap ideér, hurrá!!! Már csak egy jó kis elektromos bébihintát vagy pihiszéket kellene szereznem occcsssón!

Itt is erőlködik a napocska, ha sikerül kisütnie, elmegyünk bankba elutalni a babysling árát. Ha nem, nem megyünk sehova - a tegnapit nem akarom megismételni :roll:
Vendég
 


Kkia, nálunk is van, hogy olyan türelmetlen, hogy kapkod a cici után, de annyira, hogy nem tudja bekapni, keze-lába jár, mint az őrület :roll: nem tudom miért van...
Vendég
 


fürdetés + szopi után Teo is aktívabb, mint valaha.
Nálunk is akkor kezdődik Apa műszakja, mert akkor nekem muszáj aludnom 2 órát, mert ki tudja, h mi vár ránk az éjszaka..

Ma állandóan ébredt, nem is tudom hányszor, azt sem tudtam, h fiú vagyok-e vagy lány... :shock:
Aztán reggel úgy kellett felverni 9-kor.

Elindultunk sétálni de a buzi autónak lemerült az aksija.
Így még itt a büdös belvárosban sem tudunk tenni egy kört, mivel a csomagtartó (ahol a babakocsi van) nem nyitható kulccsal :twisted: :twisted:
szétvet az ideg. 7ágra süt a nap.

Moncsi,
annyi szupi a statisztika!! Tök móki!! Köszi!!

Datolya,
Ákosnak javulást!!

Eszti,
nektek mindjárt évfordulótok lesz! 7végén ünnepeltek? :wink: :wink:

Kép
screen
 
 


Kkia&Eszti,

nálunk is így van. Tátott szájjal kapkod, izeg-mozog, mint a sajtkukac.
És egyre vörösödik a feje, mert nem tudja bekapni :roll:
ezek szerint ez nem egyedi eset..

A koszmó a fején meg elég durva. Olyan, mintha hámlana az egész feje. :x :(

Kép
screen
 
 


Screen, bizony, vasárnap lesz a házassági évfordulónk!!! Vacsizni megyünk 3masban egy szuper étterembe, Márton napi libamájat fogok zabálni :lol: remélem kiscsaj bírni fogja a gyűrődést!!!

Úúú, sétát (illetve nem-sétát) sajnálom, így is mindig mondod, hogy nem tudsz kimozdulni...basszus :roll:

Teonak boldog hófordulót!!!
Vendég
 


Nekünk nincs koszmónk :shock: :shock: :shock: lehet azért, mert olyan sok haja van???

Én is azt hittem eddig, ezt csak az én lányom csinálja :oops: de ezek szerint tényleg nem :D mondjuk nem értem a miértjét, mert ha szépen nyugodtan becélozná a cicit, sokkal többre menne, mint így :roll: és sokszor segíteni sem tudok, csak nagy nehezen, mert úgy hadonászik a kezeivel, hogy nem tudom a szájába tenni a cicit :roll:
Vendég
 


Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, de bevallom mindig akad valami teendő.
Pici lányom két napja volt 3610g. Kicsit belehúutunk... Majdnem megvan az egy kiló hízás... Nagy szopibajnok a drága!
Pihenőszék: nekük tíz percre bejön, aztán jobb kézben...
Nagyon tudunk mosolyogni :) Teszek fel képet.
Megyünk pocak, buksi és csípővizsgálatra és a biztonság kedvéért neurológushoz is. Itt reméljük befejezzük az orvoshoz járásunkat ;)
Ti hogy alszotok éjszaka? Mikor , milyen sűrűn keltek, etettek?
pocok001
 
 


Ma kéne mennünk csípőszűrésre. De ma max sétálni megyek délután. Hétfőn vásároltunk, nőgyógyásznál voltunk. Kedden műkörmösnél és piacon. Tegnap megpróbáltunk eljutni a bölcsibe, de az időjárás meghiúsította az akciót. Ma már pihi lesz, főleg mivel holnap megyek suliba.

Kariaji, én imádok ajándékot venni, de utálom, ha utána az én szemem valami futtában vett vacakkal szúrják ki, vagy még annyival sem. Idén valszeg nálunk is cost-saving lesz és csak valami vacakot veszünk a családnak. A Tominak viszont kitalálok valamit, mivel ő december 22-én született és a névnapját is dec. 29-én tartja. Muszáj 3 ajándékot adnom neki. :) Legfeljebb 3 kicsit kap.

Tilli, majd csak később fogunk bölcsizni, de időben be kell iratkozni. Nem tudok és nem is akarok itthon maradni Milánnal 3 éves koráig. Tutira becsavarodnék. Inkább szenvedek a sulival is, de legyen valami más is, mint a babázás.

Milán este szerencsére nagyon jó volt. Bár nagyon nehezen aludt el. Bealudt a szopin, majd elkezdet ordítani. Tomi felvette, ringatja, kiderült, megint éhes. Aztán innen filmszakadás. Reggel fél 6-kor úgy keltem fel, hogy bimbóvédő a melltartómban, mellettem dumál a baba. Gondoltam megéhezett. Villany fel, Milán megint álmában dumál. :lol: Fél 7-ig cicaalvás. Egész kipihent vagyok. :D
És a rezgős pihiszék egész jó. Most Milán szopik, elalszik, leteszem. Ha elkezd nagyon nyekeregni, beteszem a pihiszékbe. Ha már ott is ordít, akkor biztos éhes és kezdődik elölről.

Mellszívó, nekem bevált az Avent. Most reggelenként ha Milán jóllakott, mindkét ciciből lefejem a tejet, mert különben szétdurrannak. Így is elég a következő szopinál, ami van. Viszont van tarcsi, ha délután kaja-rohama van, illetve holnapra, amikor suliban leszek.
És nem kell semmi tea, homeóbogyó, 160 ml jött le az egyik ciciből.

Pattogó, vicces lehet Bencus szopi közben.

Anyabébi, azért 10-kor van fürcsi, mert Tomi 8-kor ér csak haza. Akkor még beszélgetünk, vacsorázunk, tévézünk egy sorozatnyit (CSI, Utolsó órában, stb.) és 10-kor jutunk el odáig, hogy fürcsi. Mert utána már mi is megyünk fel aludni. Milán szopik és kollektív alvás.
Az allergiák miatt nem aggódnék. Végtére is átmegy a te szervezeteden, a tejcit már a véráramból gyártja le a cici, igencsak fel van az dolgozva.

Én vasaltam is, bibibiiiiiiii… :P

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Már nem azért, de gyönyörűek a babáink ;) Szuper topic :)
pocok001
 
 


Sziasztok Csajok,

Végre életjelet adok magamról.
November 5-én 14.23-kor megszületett a kisfiunk Marcell Mátyás, 4050g és 58cm.

A szülést indították, elég szépen haladtunk ami a tágulást illeti, de a fájások nem igazán rendszereződtek, sőt inkább értek egybe, mint hogy gyengültek volna. Nagy nehezen 1 körül elértünk a tolókig, mindenki bekészült, apa is bent maradt, és hajrá. Kb. a 20. tolásnál, (az orvos rajtam teljes testtel) leesett a törpi szívhangja nagyon, két perc alatt altatásba császárral kivették.
Nem is bánom, mert nagy volt a riadalom, egyből 10 orvos, gyerekorvos, anesztes. A férjem kizavarták, ő kint sírt, hogy mi lesz, én pedig az altatásig sírtam.
De szerencsére minden rendben. A törpi jól van és én is. Tejcsi beindult, eszünk szépen.

Nem tudtam visszaolvasni, de mindenkit nagyon puszilok. Jövök, amint tudok.

Kép
gmelcsi1
 
 


Gmelcsi!
Gratulálok! Örülök, hogy mindketten jól vagytok! Sok-sok boldogságot!
pocok001
 
 


Melcsi végre!!! Én úgy aggódtam!!!

Gratulálok Marcellhoz!!!

Akkor előkerült az "utolsó" babánk is, hurrá!!!
Vendég
 


Pocok, mi általában 11-től, éjféltől alszunk 3- ig, 4 - ig, aztán csak reggel van kelés 8 körül. Szóval ha úgy veszem (és nem nézem, hogy bazi későn fekszünk) csak egyszer kelek éjszaka, akkor kajcsi, tisztába tevés és alvás tovább...

Sokan kérdeztétek, hogy miért mentünk ilyen korán csípőszűrésre. Hát ez csak a manuális vizsgálat volt, az UH még ezután lesz, elvileg 6 hetesen kellene, de még nincs időpontom :oops: :roll: a doktornő már 2 hetesen küldött volna, de azért én megvártam a 3mat. Sztercsi Lizája 2 hetesen jött!
Többiek, Ti erre is csak 6 hetesen mentek???
Vendég
 


MrsParis
Köszi! Mi mindenre hat hetesen megyünk, kis protekcióval kaptunk mindenhova időpontot ;)
pocok001
 
 


Apropó,
Milyen egy hónapos adatok kellenek?
pocok001
 
 


MrsParis, ajaj, lemaradtam a tegnapi libáról? A csirke érvényes? (alufóliás, majoránnás csirkecomb) De legalább nem mostam és teregettem tegnap. Nem volt kedvem. :D

Sztrecsi, nekem is rémes szorulásom volt három hétig. Néha már tényleg nagyon gáz volt. De szerencsére elmúlt…

Zsrit, lehet hogy Zoé felcserélte a nappalt és az éjszakát. Azért alszik sokat nappal és kukorékol éjszaka. A fürdés pedig nem segít…

Kkia, MrsParis, Screen, csatlakozom. Milán is úgy tud néha kapkodni a cici után… :lol: Tökre be van indulva. Néha felveszem ilyenkor a vállamra, úgy megnyugszik egy picit és utána megtalálja már a cicit.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Moncsi
Szuper a statisztika, és annyira jó látni az összes szépséges babót egy helyen :D Ovónőt azért helyretetted valahogy az a fő!

Melcsi
Én is gartulálok, fő hogy most már minden rendben!!. Jó nagy fiúcska :lol:

Csibe
A 10 óra is tökéletes, azt mondják, lényeg, hogy mindíg ugyanabban az időben kell..

Pocok
Miért mentek neurológushoz? ...Bár a nagyobbal annak idején én kardiológushoz is mentem, mert a dokinéni hallott vami szívzörejt. Az lehet esetleg még hasznos..

Screen
Ne idegeskedj! Aksit kell akkor intézned ma? Nekünk gumit kellett cserélni, mert kopott már ami rajt van.. Fő, hogy süt a nap! 8)

Paris
Mi az a babysling?? 7VGd akkor tuti lesz 8) 8) Csípőszűrés jó hogy OK lett!!

Sztercsi
Gratula nektek is az egészséges lábikhoz!!

Datolya
Ákosnak jobbulást! Csak nem influenza?? Az én fiam is pont ennyi idős :lol:

Zsrit
Biztos hatnak majd a gyógyszerek idővel és jobb lesz a kedved! Ébrenlét és nyűgösködés miatt ne aggódj, szerintem sok bébi ilyen!!

Kkia
Kristóf nagyon édi!!!

Koszmó helyett nekünk kiütés van, nem akar javulni sajna.. :cry: Koszmó egyébként szerintem nehezen úszható meg, de nálunk a nagyobb már jó pár hónapos volt, mikor előjött...úgyhogy még egy évesen is lehet..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Eszti
Nekünk azt mondták csípő UH csak akkor kell, ha az ortopéd doki talál vmit...

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Hú, Csajok találtam a neten egy francia babahordozót, aminek kerekes az alja, vagyis babakocsi is egyben...szétszedhető természetesen és rengeteg funkciója van... kurvára megtetszett, mert a mi babakocsink nagyon nagy, ez meg picike, könnyen mozgó stb. és mivel én sokat megyek Sophiával, így tök kényelmes lenne csak úgy rohangálni mondjuk orvoshoz, nagyobb utakra meg jó lenne a másik. Írtam e-mail-t, nem válaszoltak, hívtam őket telefonon, nem vették fel. Rolandnak elküldtem a fotókat meg a leírását, közben visszahívtak, lefoglaltam, mert tök rápörögtem, holnap 90% hogy ki is hozzák. Erre Roland hogy neki nem tetszik, mert befúj a szél stb. nem is mondtam meg, hogy valószínű holnapra itt lesz :oops: meg szerinte drága :shock: :shock: :shock: szerintem kurva olcsó mert autósülésünk van, bébihintát másmilyet akartam és stb. stb. stb. próbáltam érvelni, de Ő határozottan nemet mondott rá basszus! Lesz holnap sértődés azt hiszem, ha megérkezik este és itt találja :lol:

Szerintetek???

Kép Kép Kép Kép

0-13 kg * Osann Travel Easy * Ára: 26.000,- Ft
SZÉP, MODERN, könnyen kezelhető francia babahordozó-autósülés kerekes vázzal
0-15 hónapos korig extra kényelmessé teszi az utazást
Állapota: ÚJSZERŰ, HIBÁTLAN, mindössze pár alkalommal használt !
Ülés: 3 pontos öv + 2 db vállpárna + csatpárna + fejtámasztó párna + vízhatlan levehető, hátrahajtható tető + hátsó tárolórekesz + energiaelnyelő betét
- Bekötése: az autó 3 pontos övével MENETIRÁNYNAK HÁTTAL
- Öv: 3 magasságban állítható, központi övfeszítős
- Kar: HALKAN több pozícióba állítható, ergonomikus, véd a másodlagos visszacsapódástól
- Funkciói: babakocsi + autósülés + hordozó + pihenőszék + hinta + etetőszék
- Huzat: vastagon, puhán párnázott, könnyen levehető, mosható
Színe: világoskék - sötétkék
A vázra egy mozdulattal biztonságosan rögzíthető
Váz: 2db fix kerék + 2 pár bolygósítható + csomagtartó + lábfék
- Kerekek: habosított bordázott gumi
- Lapracsukva minimális helyigényű
Kiegészítők: puha plüss kocsitakaró + bélelt kocsicipők + plüss sapka + többrekeszes pelenkatároló - az autó ülésére rögzíthető
- Összsúlya: 7 kg

ECE-R 44/03 Eu-szabvány. Universal = Bármilyen típusú autóba biztonságosan rögzíthető
Garantáltan baleset, és törésmentes. Azonnal használható, kifogástalan, tiszta állapotban

* Ára: 26.000.- Országszerte INGYENES szállítással !!!
Vendég
 


Őzike, babysling Kép
Nálunk meg azt mondják, hogy az UH és a manuális vizsgálat kiegészítik egymást, együtt adnak teljes képet :shock: :roll: de jó, hogy mindenhol máshogy van :roll: :evil:
Hétvége szupcsi lesz, már annyira várom!!!
Vendég
 


Sziasztok,
köszi lányok, örülök, h tetszett a szüléstörténetünk :D

Moncsi, tök érdekes a statisztika!

Anyabébi, köldökcsonkunk nekünk is kb. akkor esett le.

Zsrit, jobbulást!

Gmelcsi, gratulálok!!! Sok boldogságot Nektek!

chardonnay
 
 


Vendég
 


Eszti, megállt a babás vonalzód?

chardonnay
 
 


Jajj, ma a libero 2-esből úgy kifostunk, h még a pólóm is csupa kaki lett :D

chardonnay
 
 


MrsParis szerintem nagyon ötletes ez a babahordozó-babakocsi. És semmivel jobban nem fúj bele a szél, mint egy sima babakocsiba. Arra is kell tenni egy esővédőt erős szélben. Legfeljebb erre is teszel egy olyat. Az ára teljesen korrekt, főleg, hogy 15 hónapos korig jó.
Ja, most nézem, hogy ad hozzá még egy csomó dolgot és hogy milyen könnyű. Szerintem ez majd meggyőzi apát.

Én pedig most adok az élvezeteknek. Csokipuding rummal megbolondítva (szigorúan felforralva, hogy kimenjen belőle az alkohol, csak az íze kedvéért) egy kis mézes pirított dióval.
Utána pedig csinálok spenótot! Én imádom, de a Tomi látni sem bírja. Csak akkor főzhetek, ha ő nincs itthon. :lol:
Utána pedig ha Milán engedi, sütök nutellás tekercset. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


chardonnay írta:Jajj, ma a libero 2-esből úgy kifostunk, h még a pólóm is csupa kaki lett :D

Akkor én mit mondjak, a nagymamik 3-ast vettek mindenből!!! És van belőle egy raklappal...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe, köszi már kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni :roll: igazából ez leginkább az én kényelmemet szolgálná persze meg Toffee-ét, mert a mostani kocsinkat egyedül össze sem tudom csukni :oops:

Én bolognait ebédeltem, most meg Milkát nyomok rá :D
Vendég
 


Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!


MELCSI HATALMAS GRATULA NEKTEK MARCELLHEZ!! :lol: :lol: :lol:



statisztikát megszerkesztem, úgy fair! :wink:
Vendég
 


Eszti,

tök jó a cucc, ügyi vagy, h megrendelted. :lol:
Ennyi könnyítés kell, h bírjuk a mókuskereket. (mert néha az..)
:oops:

én tandoori csirkét csináltam pulykából. :lol: remélem a gyereknél nem veri ki a biztosítékot.

csibe,
nutellás tekercs?????
uhhh, hogy kell csinálni? én is akarok!!! :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


Kép Kép
Vendég
 


Gmelcsi,
gratula :D


Megjöttünk az 1 hónapos vizsgálatról :P
Lencsi guiness babérokra pályázik, 2660-nal született 2580-nal hoztuk haza és ma 3840 :D /centi ua, 52/.
Mától át kéne állnunk igény szerintiről a 3 óránkénti szopira a védőnő szerint...még nem tudom, hogy csináljam...

jövök majd és visszaolvasok...

tillidian
 
 


Gmelcsinek gratulálok!!!

Mindenkinek köszi hogy reagáltok - legalább látom, hogy máshol sem tökéletes a helyzet ...

Screen - boldog hófordulót!

Most megyek mert a mai nap egy nagy káosz ...

Van két kérdésem még - ha valakinek van egy kis ideje légyszi légyszi köszi a tapasztalatokat...

Nektek mennyit van napközben fent a babátok??
Ill. a kaja: nekem sajna a gyógyszerek miatt tápszeres lett és nem tudom eldönteni hogy annyit adjak amennyit a dokinő mondott vagy rábízzam a gyerek étvágyára - bár mintha nem lenne megállj gomb a gyomrában ...
zsrit
 
 


tényleg,
GMELCSI, gratulla!!!

Zsrit
,
napközben nem sokat van fent, mondjuk evés után általában 15 percen belül bealszik.
Viszont fürdés utáni etetés után nem alszik el, van hogy órákig
:roll: :roll:

A tápszeres kérdéshez nem tudok hozzászólni.

Kép
screen
 
 


Rita, nekem nem sokat - mondjuk jobban örülnék, ha napközben lenne fent és nem este :roll: most is :roll: aludt 10-től 3/4 1-ig, evett, fél órája megint alszik...pedig most itt is szépen süt a nap, mennék a bankba, de felébreszteni nincs szívem!

Kaja ügyben nem tudok mit mondani, mert mi tejezünk és nem méregetek...talán a védőnő tud valami kb. mennyiséget mondani, hogy mégis mennyi lehet az igénye ennyi idősen...

Csajok, most mondtam vissza ezt a babahordozót e-mailen, mert megtaláltam újonnan 27 ezerért :shock: :shock: :shock: bár jelenleg nem lehet kapni, Vaterán meg 14 ezerért, bár ott meg nem vagyok regisztrálva :roll: :roll: :roll: és kiderült az is, hogy lábzsák is, meg esővédő is kell, hogy legyen hozzá, amit megrendeltem ahhoz meg nincs :? remélem a nő nem fog kiakadni, hogy visszamondtam, nagyon hűbelebalázs voltam, inkább várok picit és lesz lábzsákos!!!
Vendég
 


Eszti, Screen - köszi!!!
Nálunk is ez a helyzet - egész nap kómás ... aztán meg este fürcsi előtt/de főleg után órákig nyomja ...
Felkelteném én ha éjjel cserében aludna - de ez gyakorlatilag lehetetlen, mert csak csukott szemmel sírdogál ...
nézelődés meg ilyenek gyakorlatilag zéró
néha komolyan azt hiszem hogy valami baja van
zsrit
 
 


Enyimé nézelődik ha hurcoljuk körbe a lakásban, hogy legyen látnivaló, mert a szoba az rohadt unalmas már Neki :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


MrsParis, a vaterás tényleg sokkal jobb. Nincs valaki a családban, aki vaterázik? Én a teszveszen vettettem az öcsémmel a pihiszéket pl.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Melcsi: sok boldogságot!

Zsrit: próbáld fenntartani legalább a fürdetést megelőző evés után. Hátha aludna a fürdést követő aktív időszak után.

Csípőszűrés: jövő hétre kaptam ip-t.

Nőgyógyászati kontoll: minden rendben :D

Úr Isten! Milyen hosszú ez a tábla! :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Már meg is vaaaaaaaaan, tesómék topicjában segítettek és leütötték nekem a licitet, itt az új babakocsink:
http://www.vatera.hu/osann_nania_kereke ... 60675.html
Vendég
 


Tündér :)
köszi - tegnap tegnapelőtt ezzel cseleztem ... de a kisasszony sajnos nem átejthető ... pedig végig fent volt az utsó evés és a fürdés/evés közt ... de semmi változás :roll:

Ti szoktátok tudni mikor miért sír??
mert lehet hogy én béna anya vagyok de pl. fogalmam sincs hogy azért üvölt-e néha mert éhes még/már vagy azért mert tök fáradt ...
néha még a hasfájást sem ismerem fel asszem ....
zsrit
 
 


Monica nagyon szép a táblázat Kép nagyon ügyi vagy.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Monica!
Most rontsam el ezt a tuti táblit? NA meg a statisztikát? Mert 40+2-re szültem sajna. De jó is lett volna aznap 8) 8)

Zsrit!
Nagyon jó jelnek vélem, hogy jelentkeztél! Vigyázz ám magadra! SMILE!!!!!!
Mi nappal azaz déltől vagyunk nyügisek, alig alszik(most épp beájult, mert össz-vissz talán 1,5 órát aludt 5 óta), este meg bekómál és fürcsire néha keltegetjük 8-9 körül, aztán újabb kómás időszak jön 3-3,5 órás alvással reggelig. De mi még csak 2 hetesek vagyunk.
A hasfájást már meg tudom különböztetni. Na meg a rotyit is, mert bűzlik a gyerek mikor az üvöltésből felveszem :) Adjunk még magunknak időt!!!!

Eszti!
Aha, a dokim mondta, most menjünk csípőszűrésre. A csaj, akivel beszélgettem még 2 hetes sincs a babája. Én se akartam menni! A férjem ideges is, mert ezt régen a kórházban csinálták meg a szülészeten és nem kellett a kisbabákat cipelni sehova, csak 6 hetes kontrollra!!!! Na az is nekünk dec 21, pont kari előtt :evil: :evil:
Vendég
 


Vsibe!
Ez a Nutellás tekercs...hmm...mi is az????Nem hangzik rosszul!

Gmelcsi! Gratulálok a babyhez!!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: