Sziasztok!
Mega-giga-fostalicska idő!!!
Most már nem csak esik, fúj is, még az óriási krizantémot is feldöntötte a ház előtt. Ráadásul ilyenkor autóm sincs, barátnőmékkel randiztunk volna, de az ő kocsijukat is elvitte a férje, így áttettük holnapra, hátha jobb idő lesz.
Wicca, szia!
Azért majd gyere még és mesélj magatokról. Hihetetlen, hogy Bálint is már 8 hónapos...
Beze, hát igen, amikor lehetne aludni, nem tudunk.
Ma Apa is 5-re ment dolgozni, nem bírtam rendesen visszaaludni, 7-ig csak félálomban hánykolódtam, pedig még olvastam is kicsit, hátha attól elalszom. Jó kis napom lesz, már most álmos vagyok. Ráadásul ma egész délután nálunk lesz a szomszéd kisfiú, hát nem épp az a sarokban ülős fajta, remélem, majd szépen eljátszanak Lilivel.
Oltás: férjem is feliratkozott ma a munkahelyén, én magamat nem oltatom (egyelőre) meg a gyerekeket sem. De félek rendesen. Tegnap beszéltem én is egy orvos barátnőmmel, aki átküldött egy cikket, ami az oltás irányába vitt engem is, de aztán ő azt mondta, ők nem oltatták be sem magukat, sem a gyerekeket. ÁÁÁ, bárcsak valaki meg tudná mondani a tutit.
Ja, egyébként a szegedi kismama esetén eléggé kiakadtam. Nem értem, mi az, hogy nem kezelhetik gyógyszeresen???? 5 és fél hónapos kismama, lázcsillapítót azért csak kaphatna, nem???? Meg akár antibigyót is, ha a tüdőgyuszi bakteriális. Nehogy már csak hűtőborogatással kezelhessék!
Pont a láz a legveszélyesbb a babára. Nem vagyok egy nagy összeesküvés-elmélet gyártó, de kicsit olyan, mintha a kismamákat akarnák vele beparáztatni, hogy oltassanak.
Ancsi: takarító-szettet mi anno tescoban vettünk még Lilinek, ő is imádott felmosni. Mi a Mikulásból nem szoktunk nagy ügyet csinálni, Natinak egyelőre egy új cumit vettem, Lilinek meg kb. 2 hónapja vettem egy rajzoló-sablon készletet. Még Kinder-csokikat, müzliszeletet, ilyesmit szoktam betenni a csomagba, viszonylag "egészségesebb" édességet.
Betti, ez az, kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel a férjednek, hogy mindn úgy maradt, ahogy hagyta.
Persze én könnyen beszélek, férjemmel ezen a téren szerencsére nincs problémám, mielőtt megismerkedtünk, másfél évig egyedül élt. Sőt, néha még nálam is rendmániásabb.
Hannus és Dorka édesek lehetnek, ahogy a tv-ből kivennék az állatokat.
Nati az akváriumunkból szeretné kivenni a halakat az üvegen keresztül.
Szösz, sajna nem fog összejönni a randi
, holnap jönnek a barátnőmék, pénetken meg itthon lesz apa. Majd gondolkozom, hogy juttassam el a pólót. Réka jobban van már?
Tegnap a virágosnál elcsábultam és vettem egy karácsonyi kaktuszt, olyan szép, fehér, csak a kinyílt virág (egy van rajta) bibéje lila. Nálunk mondjuk ezek nem bírják sokáig, de az eddigieket mind multiban vettem, hátha a virágos nénink megbízhatóbb helyről hozta.
Na megyek, megszáradt a felmosás, eddig adtam időt magamnak lazulni.
Katinka