Hello!
http://indafoto.hu/szakmarinekati
Ide töltöttem képet, feltettem vagy 100-at, aztán átment 5, mert mindig ledob a net. Úgyhogy lassan, de biztosan. Majd szólok, ha még sikerül tölteni.
Én is úszok a melóban, úgyhogy ne hari, de nincs nagyon időm írni.
Fürtöske! Nem tudom még mit kapnak. Nem szoktunk ennyi ajándékot, csak sokan hoztak. Külön anyu, tesóm, anyós, após, keresztanyák és mi. Karácsonyra még nem tudom.
Én megvettem neki a bakugán golyókat már két hónapja, abból a hatból megkapott ezelőtt kettőt, és most négyet. (nehogy elfogyjon, azért vettem előbb meg), aztán gondoltuk legyen még valami, ezért most a transformers mánia miatt kapott egy transformers-t. Aztán ő szentül meg volt győződve, hogy tankot fog kapni, nem is akart hallani másról, csak arról. Ezért utolsó nap apa még szerzett egy tankot.
Legutoljára kapta meg a tankot. Ennek örült a legjobban, és képzeljétek, azt mondta, hogy olyan boldog vagyok!
Szerintem a Lilla valami pónit fog kapni karácsonyra, mert imádja a lovakat.
Bridget! Hát nem semmi ez a hülye egészségügy. Nem csoda, hogy kivagy. Nem lenne jobb most még egy-két hétig itt maradni, és megcsináltatni a vizsgálatokat? Mikor kaptam a szülésvisszatartót gyógyszert, attól folyamatosan 110 volt a pulzusom, hát szar volt nagyon. Neked fel se tűnik pl. nem vagy rosszul, ha pl. felmész a lépcsőn? mert akkor még jobban verhet a szíved.
Noci! Amikor megkapja a gyerek az oltást, akkor nyűgösebbek, mert dolgozik bennük a sok vírus és baci, beindul az immunrendszerük szerintem. De azért nehogy adjál lázcsillapítót, ha egy kicsit esetleg felmegy neki a láza (pl. a második injekció rosszabb ebből a szempontból) mert nem szabad. Csak 38,5 felett adjál (popomérés esetén), addig hadd dolgozzon a láz, mert az öli a bacikat és a vírusokat. (valaki azt csinálja, hogy még meg se kapta a gyerek az oltást, és már nyomja a fenekébe a kupot)
Beze! Nemsokára ti is szülinapozhattok. Te mit veszel neki?
Pendivel mi újság? Nem tudok róla semmit, zavarni meg nem akarom.
Kitty! Köszi a köszöntést! Aranyos ez a kép. Valaki nálunk is pucolhatna ablakot....... hihi
Most megyek, mert még csak félig van kész a kajám, fele gombóc még nincs meg, ami meg kész volt megettük.