Új privát üzeneted érkezett!

Netti!

Már nem tudom honnan rendeltem....de nem ajánlom!!!!!
Én arra számítottam (ahogy a tervezőprogijuk is mutatta a mintát), hogy az arany bögrén a kép megmarad az eredeti színben...na, nem így lett...annak is arany az alapja....
Nem lett rossz...a képet szépen rátették, nem pixeles, de arany a háttér.... :?
Mindegy, jó lesz, de legközelebb tuti nem onnan fogom, és mindenképp felhívom előtte őket a részletes infókért!

Kép
mozza
 
 


Annus, kitartás!

Pumukli, Kolosnak boldog fél évet!

Ági: Ármin fog, de jó :) Fruzsinak még nincs :)

Zsuzsi: örülök, hogy túl vagytok rajta! És jók a keresztelős képek, most olvastam vissza :oops:
Vendég
 


Ági
My Photo Calendars and Cards
pumuklii
 
 

 
 

Jaj, e jó, h túlvan Hanna az akción! Anyukája is megnyugodhat! :D

Mozza, jók lettek a bögrék! Blanki is inkább gyűrné két pofára. :lol:

Gyöngyi, ne izgulj a kajamennyiségen! Kenyérért mindig el lehet ugrani, ill. nasi, üdcsi is mindig bőségesen van. Éhenhalni nem fog senki, ne robotolj az 1/3-odon! :D Sütöttem sütit, ha mennénk.
Haj, macskáknak is főztem, már be is toltak egy adagot, de Tapinak semmi nem elég- itt ugrál meg nyávog a teraszajtó előtt. Bakker, ki akar enni a vagyonunkból. :P

Na, nézek kariajit, azaz színházjegyet a rokonoknak. :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Edua, köszönöm.
Dóri, a nagy koppanás és sírás miatt vittem orvoshoz, csak másnap reggel. Azt mondta, az esés után azonnal kellett volna jönni, koponyartg kellett volna, de ha már így alakult, hogy éjszaka nem volt gond vele, csak egy pár neurológiai vizsgálatot csinált ott a rendelőben( egyenes jártataás, o betű formáltatás, szem együttmozgás vizsgálat, nyelvnyújtás..Azt mondta kb 10 napig figyeljem, vbármi szokatlannál azonnal kórház(aluszékonyság, nagy nyugtalanság, izgágaság, egyik oldali szem mozdulatlansága.

Adraci, hát,fél éves korig nagyon ajánlott, 1 éves korig ajánlott. Úgy olvastam valahol, hogy 8-9 hónapos kor körül megint rizikós korban vannak a légzést illetően.Ha születés után orvos ajánlotta, akkor 1 év minimum, vagy az utolsó riasztástól számítva még 3 hónapig.
Olvastam, hogy vki 5 éves korig használta, de iztos, hogy orvosi javallatra.

mniki, remélem semmi komoly.

Na, valamit még akartam

Kép
Kép
zili
 
 


én is saját magam csinálok naptárat...kicsit sokallom az 5-7 ezer Ftot.....

annus11
 
 


Pumukli, köszi. :)

Annus, te milyen progit használsz?

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ági!
Még nem tom....de ahogy elnéztem a netes rendelés árait...muszáj magamnak megcsinálni.Mondjuk nem kell sok igazán,de akkor is!Igyekszem még ebben a hónapban elintézni a kariajikat...mindig ezt mondom,de sose sikerül....

Na hallgattunk karácsonyi zenét,Iza sírt,anya sírt.Aztán nurofen,meg kajcsi,most alszik.....

Gyöngyi!
Előre elnézésedet kérem ha Izabel nevű lánygyermekem holnap orbitális üvöltésbe kezd......de fel leszek készülve!Jó lenne ha kapnék viburcol kúpot....ma megpróbálom megint,hátha van már.....

annus11
 
 


Szegény Izus :cry: Szegény annus! :cry: :cry: :cry:

gyöngyi, én vállalom az 50 pőalacsintát! :P

Lányok, szed még valaki Azalia-t rajtam kívül? 4-5 napja barnázgatok, igyekeztem ignorálni a témát, de mostmár zavar... Mi ezzz???

Köszönöm a hozzátápis tippeket. Lehet, hogy az lesz, hogy megpróbálok beszorítani az 5 szopi közé egy plusz időpontot, amikor kóstolgatunk néhány kanállal. És akkor 10 kanál fölé nem megyünk egyelőre, tényleg csak kóstolunk. 10 kanál, MUHAHAHA!!! Ma Csanád szopi előtt is kiöklendezte azt a másfél kanál édesköményteaalmalét, amit megpróbáltam vele megetetni. Hát erőltetni meg ennél jobban nem fogom. Jövő héten kap reszelt almát, hátha az jobban lecsúszik, mint Borónál is...

Na jó, holnap talizunk. Gyöngyi, most jöttem rá, hogy én nem tudok odamenni tökegyedül!!!! Írj privit, mint egy 3 éves hülyegyereknek, hogy onnan, hogy felmentem a 6-os útról Budán az M0-ra, mi van??? És ne azt, hogy hány méter, hanem hogy hanyadik utca vagy hanyadik lámpa... 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kép

Ez de jó pofa!!!jaj nagyon jó ez a photoscape!!!!Isteni keretek vannak!!!!!!

annus11
 
 


Ok megvan amit Pumukli mondott meg is néztem le is töltöttem.
Én is szeretnék megcsinálni előre mindent ezek mennek mamáknak és keriszülőknek.
Aztán van még 5 gyerkőc akinek ugye valami kis ajándékot kel nézni az enyéimmel együtt :D

Hú de sok időm van ma, sokat lógok ma neten.
Gyöngyin fel buzdulva csináltam én is palacsintát. :)

Annus, tuti a montázs ugyi én mondtam :D ,Izus pedig édi!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Szofi!
Én Azaliat szedek.
Nekem is volt olyan, hogy egy hónapban 2-3szor is 'megjött'...de nem az igazi, csak olyan pecsételős :oops: .
Most már vagy 2 hónapja semmi. :D

Kép
mozza
 
 


Annus, nekünk van Viburcolunk, majd adok!!!!

Szofi, este írok privit, most dolog van.

Este jövök. :arrow:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus, jó az új avatar!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus!
KÉRLEK, ne írj ilyen anyagi jellegű, direkt vagy indirekt célzásokat!
Egyszeűen nem esik jól. :(
Tudom, hogy sokan vannak, akiknek megélhetési problémájuk van és nem tartom fairnek, hogy ilyen 1-2 millával kevesebbet visz haza dolgokat írsz..... :(
Nem akarlak ezzel most megbántani, csupán kérés, mert egysz. nem tartom jónak, hogy mellékesen ilyenekre utalsz...mégha viccből is.
Rengeteget dolgozik a férjem. Annyit keres, amennyit melózik, neki nincs fizu, ha beteg vagy ilyen, versenyszféra....
Én is ilyen melót csináltam. (csinálok)
Ennek ellenére én is elítélem most hogy nem az egészsége a legfontosabb, hanem 1-2 tárgyalás, ami esetleg hosszabb távon is befolyásolhatja az életünket.

No, mindegy, a lényeg szerintem érthető.
Köszönöm.
És remélem nincs harag!
LOVE & PEACE! :roll:
De ő

Kép
mozza
 
 


Netti: CSongor is eldőlt a fényképes jelenet után ám. KOppant is a feje a szőnyegen, de hamar abbahagyta a sírást, mert meglátta a fényképezőgépet. :lol:

Annus: köszi a folttiszítós mintát, egy próbát megér az ilyesmi, bár nagy reményt nem fűzök hozzá. Izusnak most már fogat tényleg! Sütőtököt én is fagyasztotam simán. Aventes pohárban. Meg almát egy keveset. Most is van egy sütőtököm, majd meg kéne csinálnom.

Anikó: tegnap megnöveltem a dolgozatom oldalainak számát majd duplájára egy dupla sorközzel. :lol: Bakker, ma még nem haladtam semmit, holnat tali, pénteken temetés, meg workshop, szombaton workshop... Hmm, fogalmam sincs, hogy lesz kész. És gagyi is nagyon. Á, mindegy. TÖk ideges lettem, mert ma utánaszámoltunk az urammal, hogy még egy laza 100-120 ezer forintba lesz, hogy befejezzem a drámaképzésem. A púpom kivan, hogy a szakmám így van berendezve: egymást húzzuk le. :roll: Most épp nem a kedvencem a Pszichodráma Egyesület. :twisted:

Marciknak boldog névnapot!!!

Mi elmentünk CSongi lábáért kocsival, megfőztem a bablevest és ennyi. MÁr négy óra! :shock: (És nem tudok párhuzamosan parkolni...)

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi: holnap Tünci lesz az egyetlen nagylány? :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumukli: nem, Tünci nem kap oltást, mert kivettem a csanából, most nem jár közösségbe. Ha járvány lesz, akkor nem megyünk bevásárlóközpontba, tömegközlekedéssel. Ennyi.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, pedig azt hittem, azért vagy csendben ma, mert dogát írsz ezerrel- de ha dupla sorközzel haladsz, ám legyen! :lol: Azon jót nevettem, h "elmentünk a lábáért", aztán tetőzted a parkolóssal. :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Persze érted, h a humor fexik, nem a tényeken vigyorgok.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu, nem csak Tünci lesz az egyetlen nagylány, én is ott leszek! :wink: Dupla sorköz? Én mindig csak másfeleset mertem. Úgy éreztem, az nem olyan feltűnő!

Mozza, pecsét volt nekem is, főleg, mikor elfelejtettem 1-et 1-et bevenni. Viszont most ilyen nem volt, és ez inkább ilyen non-stop tompa barnázgatás...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Írtam a babauszisoknak. Tájékoztattam őket arról, hogy ha nem válaszolnak a 11.02-án kelt levelemre 17-éig, akkor a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulok. :?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!
Mióta van ez a nonstop barnázás????
Nekem a nődokker azt mondta, hogy akár 2 hetenként is megjöhet tőle, lehet sima vérzés, de pecsételés, vagy barnázás is....
Szóval ez ezek szerint még beleférhet...de azért 7-8 nap után lehet hogy már gyanakvó lennék én is....
Terhes akkor tutker nem vagy! :roll:

Kép
mozza
 
 


Ági
majd szólj, ha próbálgatod, adok tippeket.
Sajna nem tudom felrakni ide, mert hatalmas fájl.

Mozza
Annus tuti poénnak szánta :-)
pumuklii
 
 


Mozza, hát beleférhet... kb. 3-4 napja tart barnamackó... Terhes, na az nem vagyok! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hát igen, a duplasorköz nagyon gáz, de mit csináljak, ha egyszerűen nem tudok többet írni??? Szerintem eszement követelés, hogy egy szakdolgozatnyi mennyiséget várnak el, miközben ez nem szakdolgozat! Ráadásul funkciótlan. Szerintem egyáltalán nem oldalszámról kéne szólnia a dolognak.
Megyek kakátlanítani...

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumukli, Ármin még mindig alszik tehát most próbálgatom nagyon tuti ugy látom sok mindnet lehet csinálni vele.Tehát tippeket adhatsz itt is vagy akár priviben is.Köszi még egyszer :D

Szofi, ettől a gyogyótól simán lehet barnázás de ha nem mulik pár napon belül azért beszélj egy dokival, babauszis levélhez drukk legyen már valami eredménye.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Mozza!
jaj ne haragudj!Tényleg csak poénnak szántam!!!! :oops: Tudom h sajnos "muszáj" dolgozni,nálunk is van a családban vállalkozó,szóval tudom.Csak számomra nehezen felfogható h nem az egészség az első!És most pénz ide vagy oda,h ha hosszabb időre kiesik akkor pláne sok melóról le fogtok maradni...tehát nem mindegy h most műtik holnap vagy sem!
Tehát koncentráljon a gyors gyógyulást!!!!És remélem a kövek szépen elvándoroltak jobb helyre!
Amúgy ilyenkor senki nem tudja helyettesíteni???
És tényleg ne haragudj,csak számomra a pénznél vannak értékesebb dolgok is,de többet nem poénkodom ezzel ígérem!!!!!ÍÍÍÍgy görbüljek meg! :wink:

annus11
 
 


Ja és nekem meg ma v holnap kéne megjönnie....hacsak nem 35 napos lesz a ciklusom....na majd elválik! :lol:

annus11
 
 


nekem pedig tegnap jott meg,rendesen,eddig csak neha barnazgattam :D ugy verzek mint szules utan :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Én férjem is nyomja az ágyban a melót a laptopján....

Ági
én úgy csináltam minden hónapot, hog háttérben is aját kép volt. Tájképek általában, pl balaton nyárra, síelésnél csinált kép télen. És lehet halványítani. És erre ment rá 2-3 kép pluszban.
Pdf creatorral mentettük ki pdf-be, és úgy nyomtattattuk ki.
pumuklii
 
 


Annus!
Nagyon örülök, hogy nem lett belőle sértődés. :D
Nekem sem a pénz a legfontosabb, pont ezért is kértem azt amit! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.11.11 17:45-kor.

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füles33 2009.11.25 16:12-kor.
füles33
 
 


Füles: üdv itt! Szép nevű a leányod! SZofi örülni fog neked Szeged miatt. :wink: Rakjál képet Borbáláról!

Nem is mondtam, hogy az ortopédus srác, aki készíti CSongi lábait, végre megfejtette nekem a kacska láb titkát. Azt mondta, hogy szinte törvényszerű, hogy megnyomódik a méhben a lábikó, ha az anyuci alacsony (160 cm-ig, én is annyi vagyok) és a baba meg bent viszonylag nagy (Csongó 55 cm-vel, Tüci meg 56 cm-vel született). Nem fér el a babó és behajtja a lábfejét, ami úgy marad születés után. Tök logikus.

Kép
Kép
tinu
 
 


udv koztunk fules! kepet Borbalarol!! :D

Tinu: ebben van vmi,anyum 160cm, nekem is kacska volt a labam :D de nem kaptam ilyen izet.. forditva adtak ram a cipot, az volt anyum feladata :roll: el is mult tok hamar.. ugye en koran mentem, 6,5hos korom ota,szoval 9hos koromra mar normalisan adtak a cipot :lol: ( es anyumhoz en is nagy voltam,58cm,3600gram.. )

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu!
Huu,akkor Iza kivétel,mert neki nincs ilyen csacska macska lába vagy mi :lol: Pedig én aztán pici vagyok!És Iza is 55 cm volt.De azéért majd nézd már meg h tényleg nincs e! 8)

Füles!
Üdv itt!!!Nagyon ügyes kislányod van,és tényleg csodaszép neve van!!!!És persze képet képet!!!!! :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Füles
Üdv köztünk.Mesélj még majd Boriról és magatokról.
Képeket kérünk.

Gyöngyi
Ne harizz, de nem tudok sajnos holnap menni. Egyedűl leszek a fiúkkal 3 napig. Legközelebb remélem már sikerül végre eljutnom hozzátok.

Szofi
Remélem ez a levél most már hatásos lesz és kaptok vissza valamennyi pénzt, ha már 1x nem tudtátok leuszizni.

Betegeskedőknek
Mielőbbi gyógyulást kívánunk a kicsiknek, nagyoknak!

Annus
Szurkolok, hogy Izusnak bújjon már elő hamar a foga. Szegénykém, gondolom, hogy megszenved vele.
Enyje-enyje fogacska, így megkínozni ezt a kis csillagszemű leányt nem szép dolog. :roll:

Sajtkukac babák
Irígy-irígy. Benji max forog és úgy látom leragadt ennél a ringlispil formációnál.

Ma megkaptam az oltásokat . A H1N1-es vállam úgy fájt utánna, mintha lboxoltak volna féloldalt. Medig tart ez az érzés? Marci holnap kapja. Csórikám fél a szuritól a korházak óta. zegényt minden nap megszúrkálták vagy 2x minimum. Hát nem tudom, hogy fogom megoldani egyedűl ezt a szuri murit holnap. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.11.11 18:30-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Füles, szia, de jó! A férjed szegedi talán??? Én ott éltem 18 évig. A Borbála nagyon szép név! Hogy becézitek?

Incike, köszi, aranyos vagy!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


ANnus: akkor ti vagytok a kivételek! :lol: Szerintem az is számít, hogy végül tényleg hogy tud elhelyezkedni bent a bébi. Lehet, hogy Izus ügyi volt, és valahogy ki tudta nyújtóztatni a lábiját. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füles33 2009.11.26 14:58-kor.
füles33
 
 


Szia Füles!
Üdv itt! Akkor mi egy napon szültünk :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Üdv itt Füles!Hozz képeket!

Ma Hanna nagyon nyafis.Alig tudtam visszaolvasni.Semmi nem ragadt meg. :oops:

Hanna ügyes volt a kis nyelve miatt!!Szegénykém,puszilom!

Mozza,Lili még mindig meseszép!Tök jó ajándék ötleteid vannak!!

Írtatok fotóprogiról,letöltöttem!Végre én is tudok csinálni olyan szupi képeket mint Annus!!!Eddig semmivel nem tudtam!!Köszönöm!!

Izus olyan szép a képeken!!

Ma AzUram sütött kiflit,zsömit!Isteni lett!!Imádom!

Dóri hozz képet a fiúkról!!!

Iringónak boldog félévet!

Esztó,majd hozok képet,csak nincs még a gépen.De este rakok,mert mostmár ugye van jó progim!! :)

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


De liba vok :oops:

Kolosnak és Borkának is boldog felediket!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Tinu!
Hát azt nem tudom h milyen ügyes volt,de hogy a lába a bordáim közt volt az tuti! :lol: Sokat rugdosott vele...bár el nem tudom képzelni h Csongi a pocakban inaktív lett volna :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Niki,mar ertem mire irtad reggel a habtapit :lol: de az nem olyan habtapi, picike,csak a szamok meg betuk miatt, ra se ferne Boro kirakva :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki meg most van dokinál....ja de izgulok mit mond majd!!!!!

annus11
 
 


Minden Ünnepeltnek
Boldogságos Hosszú és Egészséges életet Kívánunk( név szerint nem sorolnám, mert sokan vagyunk).

Evvel a versel köszöntöm a már és most ünnepelteket:


(Anonim szerző): Bébivers

Megjöttem, itt vagyok, gyermeketek!
Nem kérek mást csak szeressetek!
Hozzátok mennyekből küldött az Úr,
Vágyatok tüze ejtett rabul...

Mosolygok rátok, boldogan én,
Hadd legyek nektek, jövő s remény!
Vigyázzatok rám, most óvjatok,
Amíg nem sírok, én jól vagyok!

De hogyha hangom keserves lesz,
Legyen hamar, ki ölébe vesz!
Megnyugtat engem, reám nevet,
Éreznem kell, hogy engem szeret...

Édesanyám és édesapám,
Ó, milyen büszkén néztek le rám.
- Milyen tündéri kicsi baba!
Mondják, míg fekszem a kocsiba'.

Vigyázzatok rám, szeressetek,
Hadd legyek boldog, kicsi gyerek!
Látjátok, hogyan ragaszkodok?
Pedig még apró, s gyenge vagyok!

Rajtam nem múlik a boldog család,
Anya és Apa reám vigyáz.
Én is őrizem szeretetük,
Most már itt leszek mindig velük!

Kép
Kép
incike
 
 


Az én régi sulimban van a főzicske verseny most a Viasat
3-on. Pesti Barnabásban

Kép
Kép
incike
 
 


Lilinek kijött a 3. foga!!!!! :shock: :D
Én hülye meg azt hittem hogy nyügi, hisztis ma Lili.....ahhoz képest hogy a szemfoga kijött hihetetlen jó kislány volt...revidiálom még a gondolatot is. :roll:

Üdv Füles!
Very Welcome! :D Hozz képeket Borkáról!

Anita!
Drága vagy, köszi a bókokat! :D
Kérünk lánykáidról is sok-sok képet!!!!
Valami változás (munka, apa)????

Holnap kérlek szorítsatok....reggel 7kor műtik (vagy robbantják) a férjem veseköveit.
Lilire anyum vigyáz majd, jön hajnalban.
Remélem jól ellesznek és nem lesz sírós nélkülem.
Most férjemért és Liliért is aggódom....

Kép
mozza
 
 


Füles, üdv köztünk :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?