Új privát üzeneted érkezett!

Adri! Szerintem nyugodtan párosítsd a dolgokat. Ha nem ízlik AM-nak, úgyis jelzi majd.. Nagylányunk kedvence anno a gesztenye-meggy-máj(!) :shock: kecskeméti bébiétel volt. (Nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e még...) Na, ez az egy volt, aminek a szagát megéreztem, és a rosszullét környékezett. De nagyon bejött Neki,így néha vettem... Ehhez képest a barack-krumpli teljesen normális! :D

Kép
szkitty
 
 


Anita, biztos a mérleg miatt is van a kevesebb gyarapodás!
Kolosnak boldog félévet! :D

Szerintetek meddig érdemes használni a babaőr légzésfigyelőjét? Valahol azt olvastam, h fél éves korig. Zili?

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus, kedves vagy! És rá is jöttem, h mit felejtettem még ki: szupi lett a hajad, de azért megszánhattál volna minket egy olyan képpel, amin az arcod is látszik! :D Blanki még elvan a négykézláb gyakorlással, ami nem is baj, ráér- meg mi is beszerezni rácsokat a lépcsőhöz.
Pénteken ahogy indultunk, Janka helyből bealudt már a lépcsőházban (konkrétan ahogy Szofiék ajtaja záródott) a hordozóban! :lol:

Gusztustalan az idő, pedig lenne dolgom a kertben- kerti csapok, fügefa beöltöztetése, víztározó leürítés-, de esőben nem megyek ki. Teraszra ki kellett már szaladnom, állt a víz, úgy 2-3 cm, kicsit eldugult a lefolyó. 8)
Meg macskák házikoszthoz szoktatása zajlik, ez is felér egy hozzátápival. :) Csinálok is mindjárt nekik vmit.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

 
 

Annus, nekem 3 hete az Riki fő tápláléka.LAssú ugye ez a hozzátápi és a kaja bevezetés.Így eszik,amit már ehet.Így a sütőtök majdnem minden nap előfordul.Majd szólok, ha sárga lesz a kölök. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus! Én csak üres bébiételes üvegben fagyasztok le mindent. Teljesen ok.:D
Csak kiveszem előző este, magától felolvad, ha még kell, forróvízbe állítom utána. Eredetileg a bébiételeket a gyárban úgy tartósítják, hogy kvázi kigőzölik. Tehát a nagy hőhatást bírniuk kell! Ha elmentek v.hova, akkor viszont mást javaslok szállításhoz, mert a tetejük elég vacakul záródik - tehát az újrahasznosítás nem tökéletes - és sikerült már párszor egyenletesen szétkennem a táskában...

Kép
szkitty
 
 


Ja, igen, Annus, csinálj sütőtök-krémlevest a maradékból magatoknak!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


annus sütőtök: én egy egész megsütök, leturmixolom, kb 2 adagnyi megy a hűtőbe a többi a fagyóba, műanyag fedeles edénybe, vagy jégkockatartóba :)

bébiételes üvegbe, meg kicsi 2 dl-es üvegbe mostanában anyatej megy a fagyóba :)

Annus jó a hajad!

Fruzsin, Csongin és Borón behalok, annyira ügyesek :), de tényleg nagyon korán kezdik, hogy hová sietnek? :)

Marci nagyon édes :)

Mártonoknak Boldog névnapot!

Réka Boldog név és szülinapot kívánok!


Lara nem ette meg a cukkinifőzeléket (bébikaja) belecsempésztem itthoni almát, így megette :)

Ma alma-krumpli-sütőtököt kap :)

Kész kaját én nem rakok a fagyóba, krumplisat meg főleg nem, csak cékla, sütőtök és gesztenye van fagyasztva :)

zili részvétem :(

Lara tegnap este nagyon rossz volt: nem akart aludni :), fél 10 is volt mire bealudt, persze férjem fél 6-kor fürdette, így megzavarta a gyereket :), dehát nyafis volt és ő így nyugtatta meg :)

megkaptam én is az oltást, csak utána voltam a gyerekdokinál és ő meg ajánlotta, hogy a szezonálisat is adassuk be, így van még egy köröm :(
nekem semmi sem fájt, sőt mintha nem is kaptam volna a szurit sem éreztem, nem értem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anikó! Igen, Mircsi, Mirácska, Dunci, Dundus, Kismogyoró. Mikor épp mi jut eszembe ha ránézek. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jajj, ma Csani negyed 9-ig aludt, de jó volt, szentatyaúristen!!!

Örülök, hogy sikerült vidám perceket szereznem nektek a férjecském írásával!

Anikó, én is akartam kérdezni, hogy Orsinak hogy tetszett. Szerintem nem annyira... :oops: Az A.C. miatt meg nem akartunk lepirítani! Mi ilyen udvarias jányik vagyunk, ugye Barbi?

Lányok, egy hozzátápis kérdés: új étel bevezetésénél ugye kap 3 kanállal, aztán 8-cal, aztán mittudom én. De nem frusztrálja a gyereket, hogy egyszer csak 3 kanál kaját kap, máskor meg amennyi beléfér, különben is, ha már kiváltottad az étkezést, akkor 3 kanál nem is elég?? Én most ebbe megint belezavarodtam tejesen. Arról nem beszélve, hogy ha szopi után jól van lakva a gyerek, nem kér semmit, pláne új retteneteket nem. Szopi előtt meg nem akarom adni, nehogy csökkenjen a tej. Most mi frászt csináljak???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi! Én nem nagyon tartom be ezt a 3 kanál dolgot. :oops: Amikor legelső alkalommal kóstolt akkor annyit adtam neki, utána másnap kettővel többet, harmadnap még kettővel és ezzel be is fejeztem. Azóta akármit adok neki annyit eszik amennyi az üvegben van. Van, hogy az első 2 kanálnál fintorog, de ha bejön neki eszi tovább és nincs baja tőle. Tegnap este kapott először bébiételt, fura volt neki, de úgy belejött, hogy megette az egészet. Utána 1 óra múlva szopizott is, és aztán beájult.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ja és én már a kostóltatást is szopi előtt kezdtem, mert szopi után még a cumit sem volt hajlandó elfogadni, a kaját meg pláne nem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hali!

Hulla vk....éjjel volt egy 1 órás görcse férjemnek...fájd. csillapító, fürdő, aztán végül vissza tudott aludni...
Bízom benne, hogy elindult a kő....
De nagyon pipa vagyok rá...dolgozik!!!! :shock: :?
A tegnapi 'lemaradást' próbálja behozni....remek...sztem még a kórházba is visszük majd a laptopját.... :?

Lili cukker...most fektettem le...hallom hogy megy a nyálbubi fújás....imádom! :D

Szerencsére Lili 2 emberrel is remekül elvan szinte bármeddig: apja és anyum.
Anyósnál egy ideje nem volt egyedül, mert kb. 4szer értem arra vissza, hogy Lili úgy üvölt, hogy már az utcán is hallottam...még ölben sem nyugodott meg...szegény anyósom meg kiborult, hogy őt nem szereti Lili...
Szó sincs erről, a lényeg: vagy itthon a megszokott kis környezetében legyen, vagy én is ott legyek, ha idegen helyen van.
Sztem ez normális.
De annak azért nagyon örülök, hogy ha elmegyek pár órára, akkor van 2 ember, akire nyugodtan rábízhatom, mert tudom, hogy remekül elvan velük nélkülem is. :D

Férfiak....férjem is sokszor fári...ilyenkor csak annyiban segít, hogy jön velem és asszisztál....effektíve társaság nekem/nekünk, de fizikailag nem segít....sztem ez idővel változni fog... :roll:

Na, azt hiszem szükség lesz a mai 3. lityilötyi kávéra is....kb. nyitott szemmel teregetés közben is elalszom...(anno stuvikoromban tökéletesre fejlesztettem a hogyan aludjunk mosolyogva nyitott szemmel miközben még reagálok is az esetleges kérésekre.... :lol: ).
Viccet félretéve...én tényleg aludtam már el állva!!!!!! :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


jajj csajok Liliüldögélt de ugye nem tud lejönni belőle csak dőlni és beütötte az arcát szemecskéjét valami játékba mnden okés csak mostnézem hogy olyan mintha elpattant volna egy ér és körülötte bevérzett...mit csináljak??? :cry: :cry: :cry: nem, sír elvan, de aggódok

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szofi, én is csak a legelején a leveknél tartottam be az először 3 kanál, aztán +2, de én sajnáltam, mert nagyon kellett volna még AM-nek a kaja és ordított, h nincs több :?

Kép

Kép
adraci
 
 


jajj niki, bizti, h nem csak rémeket látsz? :shock:

Mozza, az állva alvásról mondhatnál 1-2 szót... :roll: én csak nyugodtan, sötétben, stb, stb :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Ja, kérdezni akartam valamit:
Lili sokszor csinálja azt, hogy leültetem pl. a kajaszékbe ő meg nem támaszkodik hátra, de egy idő után elfárad és előre dől....kb. terpeszben van a lába és ráhajol....amikor ezt először megláttam, infarktus kerülgetett, tök kicsavarodott póz...ráhasal a terpeszben lévő virgácsaira.
Ma le is fotóztem, feltöltöm....
Sztetek ez NEM BAJ????? Nem káros az izületekre?????
na, íme:
Kép

Kép
mozza
 
 


Adraci!
Állva alvás= kb. 48 órás nostop műszak, 11 000feeten lévő repcsi légnyomás.....sztem neked is menne. :roll:

Kép
mozza
 
 


hát mozza ha nem magától ült fel és csinálja ezt az előrhajlást akkor nem a legjobb, mert ha ül akkor az a legjobb ha nyílegyenesa háta, így meg görbe ugyebár, Lili is ezt csinálja ha én leültetem és elfárad, a vnő mondta hogy ezt ne nagyon hagyjam.... :(

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ja, sztem is fura ez a póz....még nem tudja sokáig tartani magát.
De rettenthetetlenül próbálkozik...akkor kössem szorosan be a székbe, hogy kicsit se tudjon hajolni ill. bedőlni?????
Az etetőben azt csinálja, hogy előredől így, de ott megtartja a bizt. öv így kvázi 'lebeg'....

Kép
mozza
 
 


Mozza :lol:
Ma a védőbanyek asszonta, hogy ha lehet ne nagyon legyen ilyen természetellenes pozitúrákban. :roll: Azt mondta ne ültessem, ne állítsam a lábára, ne léptessem és nehogy vegyünk babakompot (azmi???)

KisL-vel mivanakkor?

Kép

Kép
adraci
 
 


szofi, ha új ízt vezetsz be, és tartod magad a fokozatossághoz, nem azzal kell ám jóllaknia ;) Szóval ha eszik már almát, és be akarod vezetni a banánt például, akkor adsz neki pár kanál banánt, aztán eheti a megszokott almát, amennyit kér. Én betartom a fokozatosságot, de nem úgy, hogy ma nlégy kiskanál, holnap nyolc, hanem ma fél üvegnyi babakaja, holnap egész :oops:

Ja, és én először két szopi között kezdtem etetni mással (ugye az én lányaim csak négyszer szopiztak, így a reggeli és az ebéd között kezdtek el mást enni). A többit meg szopi előtt adtam, de neke mcélom is volt a szopik kiváltása.
Vendég
 


Niki, figyeld neki sztem a szemet,aztan meglatod hogy alakul,szegeny kiscsaj :( en most azt csinalom h amikor B felul ,ugye o is csak dol utana.. szoval odateszek ket parnat kore :) jobb otletem nincs.. csak ha epp elore bukik es van ott vmi.. hat csodas :? erre meg nem is gondoltam..

mozza, hat ne hagyd ugy sztem, a kis gerincenek nem tesz jot,de ha pl etetoszekbe nem akar hatradolni azzal mit tudsz csinalni?

Boro most ugy ul h az egyik kezevel oldalra tamaszkodik,ahogy pl kisLili,de mivel magatol ezert hagyom,ugyse birja magat sokaig ugy :lol: na majd ha Kamilla modra ulunk az mar stabilabb lesz :D

Szofi, en csak a legelejen csinaltam ezt a 3kanal dolgot,de nem volt mukodokepes, nagyon felhergeltem vele Borot..
es kaja utan o bizony koszoni szepen nem kerte, ugyhogy csak kaja elott...
gondolom a szakkonyvet nem olvasta 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


na felhívtam mindenkit akot lehetett

semmi gond, kicsi a bevérzés, ha nőni kezd akkor be a kórházba, de nem fog nőni ,alig 1mm... :roll: olyan kis dinnye ez a csaj :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Panndi :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!

Odaszíjazom atom! :roll:
De akkor meg majd balhézni fog, mert imád benne ficánkolni....
De ez van...NEM engedem kész. (csak nehogy akkor is leállítsam majd, ha már simán meg tudná magát tartani.... :roll: )

Kép
mozza
 
 


mozza és ha hátrébb döntöd a széket úgy nem tud olyan könnyen előrehajolni

Kép
Kép
mniki84
 
 


mozza, haaaat sztem a szekben hagyhatod.. csak ne legyen ultetve es kesz,de gondolom nincs is :lol:
azert nem tolt annyi idot etetoszekbe h ne ficankolhasson benne.. meg ha elfarad "lokd" hatra :) en azt szoktam :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Na, most elárasztalak titeket lánykámmal: :D
Kép így készült a kari aji1
Kép így készült a kari aji2
Kép a kész produktum Kép ráadás Kép Kép

Kép
mozza
 
 


huuu,most Lili tiszta anyukaja!!!!!!!!! az utolso ketton teljesen :) szepseges!!!
bogreket hol csinaltattad?

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza!
Tuti az ajándék!!!!
Férjed meg...van olyan egyáltalán h élvezi is az életet?inkább a kövekre koncentráljon és ne a gép előtt üljön...irgum burgum!néha lazíthatna is...most nem tök mindegy h pár millával kevesebbet visz haza??! :lol: :lol:


kicsi
lilinek sok puszi a buksijára!!!

annus11
 
 


Gyöngyi,
Kamilla az én adagomat eszi majd meg, én ugyanis fogyózom! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


sok helyen lehet bögrét!!!
http://sugo.fotomarket.hu/?page=other-presents.html például

annus11
 
 


Annus,egyszer rendeltem fenykepes bogret es olyan ocsmany volt a kep rajta :? azert kerdeztem,mert biztos irta volna mozza ha szarul sikerultek volna :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Ez a bögre ötlet de jó :) Lili meg szép :)
Vendég
 


jajj csjaok hogyén hány száz ilyen bögrét csináltam már...férjem cégének ez is egy profilja a reklámbögre...jajj emlékszem 9 hónapos terhesen pakoltam be a bögréket a gépbe :D de nagyon sok lilis bögrét is csináltam már, meg anyunak uh képes.élő képest :D

Druszánk egyre szebb, komolyan

Gyöngyi: ha tudo menni honap vigyem a habtapit? 30db, elfér rajta 5-6 gyerek, lili ugyis lejön róla :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kép lili újra a kiságyban aludt el , még 2 napig probálkozom és elrakom a nappaliból az utazóágyat

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza! Neked mindig olyan jó ajándék ötleteid vannak! :) Lili nagyon szép és csinos is! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


netti látom habtapit vadászol :D :D :D én is :lol: anyukámnak is kell meg anyósnak is :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Izusnak fáj a foga..itt csücsül az lemben,nem tud aludni....

annus11
 
 


Én azért nem teszem el a nappaliból az utazóágyta, mert Zsófinak volt egy korszaka, hogy felállt benne, kapaszkodott a szélébe, és így körbejárta a kiságyat, körözött benne fél órán-órán keresztül :lol: Hát ezt várom, hátha Fruzsit is leköti ez a mka :)
Vendég
 


Niki,rosszul latod :lol: en nem vadaszok habtapit! vettem mar annyit,h jut is marad is :lol:

Annus, szoktad neki masszirozni??

Netti
Kép
maumau
 
 


Nnnna, akkor:

Annus, tökjó a hajad!

Kolosnak boldog félévet, Marciknak boldog névnapot, Marcinak boldog 7 hót! Isten éltesse őket és családjaikat! :)

Mozza, a férjednek koppints az orrára! Legyen kedves, pihenjen, szükségetek lesz még őrá egy darabig!!!

Kaja: Szofi, én is 2 szopi között etetek mással, így ugyanannyi tejet eszik, mint eddig, csak eszik mellette mást is. Szóval pl. az 5 szopihoz még társult tegnap egy egéyz körte. Sztem így a tej sem lesz kevesebb, talán nagyobb kedvvel kóstol, mert már nem lesz tele teljesen a pocakja Csaninak.

Fagyasztás: SAmuval mindig fagyasztottam, csináltam sok adagot, és bébiételes, vagy leveket bébiitalos üvegekben fagyasztottam. 1x volt gond, azzal az üveggel, amit teleraktam. Most még nem főztem, de ha jönnek a főzelékek, fagyasztás lesz. Semminek nem volt büdi szaga, csak a husit nem tettem bele sosem a kajcsiba, ha azt is fagyasztottam, akkor külön, 1-1 adagnyit folpackban. Utólag tettem bele a kajába. És ha melegen üvegeztem, én ált forrón, akkor az üveg is tökéletesen záródott, újra pukkant mindig, mikor kinyitottam. Csak így ugye kell a kés az üvegbe, mikor töltöd bele a cuccot, hogy ne repedjen, mint a befőzésnél.

Lili nagyon szép! :) Nagyon király az ajándék!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Lili ügyi, hogy az ágyában alszik, és szegény a szeme miatt...

Netti, DAni a parkettára esett, de sztem popóval, mert nem volt hangja az esésének. :roll:

Izusnak fogat! MOST!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk,túl vagyunk a kínzáson. Elég jól viselte. Azért sírt,de viszonylag hamar megnyugodott és mire hazaértünk, már el is aludt. Előbb evett,minden ok.

Kicsit vérzett a szája,de ennyi.Köszönjük,hogy szorítottatok értünk! :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Köszi Dóri!

Lili szépséges! Micsoda ajándékok!
Lassan én is kezdhetem szerkeszteni a naptárakat. A tavalyi nagyon jó lett.

Én férjem is itthon van betegen, kedd óta. EZek a pasik tudnak ám nyavalyogni :-)

Annus
akkor adok Kolonak, amennyit akar.
pumuklii
 
 


Zsuzsi,orulok h minden ok,nagyon helyes :wink:

Dori, remelhetoleg Dani mindig ilyen ugyes lesz es popoval vetodik :)

Netti
Kép
maumau
 
 


[quote]A írta:nikó!
jaj de jó lenne ha be tudnátok ugorni!Gyöngyinek nagyon szép lakása van ám!Érdemes megnézned Laughing Laughing

Annus, köszi, nagyon aranyos vagy, de az az igazság, hogy csak az 1/3-a az enyém. :-) Tudod, a padló, a WC, a mosdó, az ablakok, a tusoló, a kád :lol: 8)

Niki, ha hozol, csak 1 m2-nyit hozz max. Van egy nagy szőnyeg a nappaliban meg nekünk is van 1 m2-nyi habosműfrászunk. Meg ha úgyis lemászik, akkor tök mindegy... :P

50 palacsintát sütöttem. Nem kevertem be több tésztát, mert még mindig fogalmam sincs, hányan leszünk valójában.
Annus, Szofi, Tinu, Barbi, Zsüci, Kitty már biztos.

Niki (elválik), Trixi (telefonon), Incike, Vanni, Böbi, Dóri??????? Kit hagytam ki? Jelezzetek légyszi, vagy küldjetek füstjeleket, vagy bármi. Mert ha csak a fenti összetételben leszünk, akkor elég az 50 palacsinta...talán :8 De ha nem, akkor még sütnöm kell. Meg kenyeret is úgy vennék.
Szóval gyertek-gyertek bátran.

Annus sajnálom Izust, és már nagyon utálom azt a fogat. Így elbánni ezzel a csöppséggel.

Niki, a szem (úgy mint a nyelv) nagyon gyorsan gyógyul. Szóval ha látod a javulást, akkor szerintem no pánik.

Mozza, NagyLili még mindig nagyon aranyos. Biztos örülni fog a rokonság a bögréknek :-) Unikumosat miért nem csináltál :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


csak sír csak sír csak sír ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :arrow:

annus11
 
 


Kolosnak, boldog felediket!

Marcinak boldog 7hó-t és Boldog Névnapot neki is azt hittem ő is Marcell.

Lili nagyon ügyes és annyira ügyesen fogja, Ármin szanaszét szakitaná a papirt és tömködné a szájába.

Kicsi Lilit sajnálom.

Pumukli milyen naptár progit használsz én is azt szeretnék, elárulod?! :)

Ja és a hir Árminnak kint az első fogacska!!! :D Na de mostmár üzenem Izusnak is jöjjön már ki!!!! :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


ohh netti bocsi akkor bizti régebbi hozzászolás volt a babszobán :oops: :oops: :D

panndi igazad lehet (fejvakarós szmályli)

Kép
Kép
mniki84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?