Új privát üzeneted érkezett!

Boni, ezek a szemek nem semmi!!! Dögleni fognak a nők utána!

Princzike, én nem voltam szűrésen! Nagyon jó a kép!!Én gumimacinak hívtam ilyenkor!

Kép
kata05
 
 


Jó reggelt! :lol:

Kép

ma ilyent kell ám enni! jó kis lilakáposztával! Kata Zsu ti hétvégénazért Márton napoztok? puszi a fiatalúrnak ezen a jeles napon.

Kép

Princzike édes a gumimaci...
:lol: nekünk is van illen képünk.kombinálton nem voltam, nem tudok tanácsot adni., talán GAby :roll:

Gaby no majd írj, hogy millen utána a közérzetetek.! :wink:

nálunk pl anyu és nővérem be se adathatja, mert ciprobay t tartalmaz nyomokban, és ők allergiásak rá. de azé anyunak simán beadták volna, csak tesómnak a dokija egyből mondta.

egyébként nyáron az unokaöcsém 3 antibiotikum kúrát csinált végig, mert nem maradt abbaa köhögése stb, a végén tüdőgyuszival került kórházba, ott is kapta... az iskolájukból más is.. lebetegedett az apukája családja is,nővérem, mindenkinek tüdőgyulladása volt.. kérték a vizsgálatot h1n1re, de nem csinálták meg, azt mondták hülyék.

előtte voltak családilag Horvátországban, illetve nővérem munkatársának a férje rendszeresen járt külföldre..

mi most amikor Zsiga bronchitises volt, nagyon nehezen gyógyult, apa is, én is a hátunkat fájlaltuk, el is vitt B dokihoz, anitibiotikumot kaptunk...de mivel mi nem tudunk belázasodni, így még fel s merül senkiben hogy esetleg az volt e. bár most már mondták,hogy láz nélküli emberekben is van.

no ha ez az volt, akkor túléltük :roll:
Vendég
 


Kép

MÁRTONUNKNAK NAGYON BOLDOGAT KÍVÁNOK!!!!


Gaby, Boni, én se a Westendre gondoltam.... Ezt csak ti képzeltétek oda! :wink:

Boni, naná hogy libázunk azaz mártonozunk hétvégén!!!

Én úgy gondolom beadatom a szurit....ma érett meg az elhatározás bennem.

Pusszancs mindenkinek ebben a sz.r időben!

Kép
kata05
 
 

 
 

KAta én nem képzeltem oda, csak gabyra reagáltam! irtó cukkancs! :lol:

B. is megrendelte magának... :roll: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Princzike: helyes a babód :lol: én sem voltam ilyen szűrésen, csak simán AFP-n, meg genetikai UH-n, ami amúgy is a normál terhesgondozás része.

Boni: ha ránézek Zsigi fotójára, nem látok mást, csak a szemeit :-)

Gaby: Máté csuda helyes :-) négykézlábas hintáztatás azóta is megy?

Kata: én is beadattam a szurit :-) Lóci nagyon ügyes az átfordulással :-) Bendi még nem csinálja, bár próbálkozik azért, ha hason van.
Fürdés: Bendi is utálta, mindig hiszti volt, aztán egyik napról a másikra elmúlt, azóta csöndben van :-D

Boldog névnapot Marcinak!!!

Stephie: jól vagy? Régen raktál pocakfotót :-)

Klarissza: régen voltál Te is :-) Meg Zsu is :-) Meg Szilcsi is és Bettike :-) Ha kihagytam valakit, akkor bocs :-)

Bendi szüttyög kicsit, viszont orrszívóval nem tudunk leszívni szinte semmit neki. Néha köhög, tüsszög. Mi az a határ, amikor már orvosnak kell látnia??? Láza nincs, szopizni is tud rendesen.

Van videónk :-)
www.youtube.com/watch?v=8gvgAM2jaT0

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsó nálunk ha Zsigi köhög viszem dokihoz, mivel mi nehezen lázasodunk. és hajlamos a bronchitisre. eddig akárhányszor levittem köhögés miatt mindig volt lerakódás, köptetőt kaptunk...
Vendég
 


na jól felpörgött itt is az élet :)

tegnap csatlakoztam a 2010 februári babásokhoz, hátha ott többen beadatták már. És ami azt illeti elég sokan, pedig közülük van még 24 hetes is. Eddig senkinek semmi baja nem lett tőle. Szóval ha ők nem paráznak a koraszüléstől akkor lehet nekem sem kéne? :?
anyukám mindig azt mondja, hogyha szegény szegedi kismama most már hiába mondja azt, hogy jobb lett volna beadatni akár neki, akár a kislányának.
Egyébként nem tudom nálatok az oviba/bölcsibe hogy van, de én attól szoktam a falra mászni, amikor néhány gyerekorvos már előre odaadja az igazolást és ezért anyuka úgy hozza a gyereket, hogy még taknya-nyála összefolyik. Csoda hogy elkapnak minden nyavaját? :evil:

szezso: én is rögtön viszem, épp azért hogy ne legyen súlyosabb

princzike: mi az ingyenes kombinált tesztre vittük és utána a genetikai tanácsadóba is annak az eredményét kérték. Aranyos a Mazsolád

boniko: Gondoltam, hogy úgyis pénteken megyek a nőgyogyihoz és majd szombat délelőtt teszek fel egy 28 hetest. Egyébként jól vagyok, Levente már a bordám alá rugdos. :)
stephie
 
 


Na lehet elkéstünk, apának este 39 fokos láza volt, és fáj mindene :cry: reggelre lement, 36.9 :roll: elzavartam dokihoz

Szezso
igen, minden nap csinálja már :) nagyon édes a videó
Hát nem tudom, védőnő azt mondta, ha nincs láz, akkor elég az orrszívó és orrcsepp, meg c vitamin. Én adtam a homeós bogyót neki. Hőemelkedése sem volt. Máté nózijából jött cucc rendesen. Amikor kevesebb, akkor orrcsepp után kicsivel csináltam újra, mert az fellazítja. Kicsit még köhög, és kicsit még szörcsög is.

Boni
milyen köptetőt kap csigusz? lehet nekünk is kéne? ő olyankor csak köhög, vagy taknyos is?

Kata
de édes kis vigyori kép ez :D
tudom nem írtad, hogy westend, én csak azért írtam,mert eddig ott volt tali :lol:

Kép
gaby25
 
 


gaby: próbáld ki a sinupret cseppet. Nekünk se a rhinatiol, se a mucopront, se a sinecod nem vált be. Gyógynövényes és nagyon jó váladékoldó, nekem az arcüregemet 3 nap alatt kitisztította.
csecsemőknek 3x10 csepp naponta

++++++ gyógyító energia a párodnak
stephie
 
 


GAby elixirium Thimmi valami ilyesmi...drnéni irja fel. de ezt a sinuprent cseppet megnézem.

néhány kép Csigusz kedvenc időtöltéséről! ma készültek a játékosok, csak nem állítottam át..

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Szezsó kis hajasbabád hogy nyomja :wink:
Vendég
 


Boni
jó képek, főleg az első, mekkora szép szemek :D
az a csepp recept nélküli? nekem lándzsaás utifű van itthon

Kép
gaby25
 
 


igen

én a 100ml változatot szoktam belőle venni, mert csecsemőtől felnőttig bárki szedheti, csak nyilván az adagolás más.
tárnincsgyökér, kankalinvirág,bodzavirág, lórom , vasfűt és egy
pici19 (v/v)% alkoholt tartalmaz. Ne kérdezd miért, azt nem tudom, de nálunk ez a befutó.
stephie
 
 


Szezsó
Édes a kép nagyon

Boni
Zsiga milyen ügyi :lol:

GAby
Apának jobbulást. Remélem ti nem kapjátok el!

STephie
:lol: :lol: Kis focista Levente :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Boni, köszönjük a köszöntést! Igen, vasárnap lesz össznépi banzáj, de a libaevés már tegnap megvolt.

Szezso, én dokihoz, csak akkor vinném, ha az orrváladék vastag sárgás, vagy ha nagyon nagyon köhögne, vagy ha lázasodna (nem hőemelkedés). Amúgy Sterimar/Fluimar be a nóziba majd orrszívás. Ilyen pici gyerekeknél a köhögés nagy részét a hátracsurgó orrváladék okozza. És az orrszívásnál figyelni kell, hogy ültetve tedd és váltott orrlyukkal csináld.

Gaby jobbulást a párodnak.

Princzike nagyon formás kis Csodád van! :)

Én még mindig nem oltatok.

kispiskóta
 
 


gaby: hogy van a párod? hője?

én most arra az álláspontra jutottam, hogy kerülöm a tömeget, a család ugyebár be van oltva és én meg még próbálom pár hétig húzni oltás nélkül, aztán csak bevállalom, hogy legyen idő még az antigének kialakulásához szülés előtt

boni: kérdezni akartam legnap, hogy amivel Zsigi játszik az megablocks? Nem biztos hogy így hívják, csak az a puha típusu kocka?
stephie
 
 


szia ez a mega bloks, ez nem puha

a puha kocka clemmentoni asszem teszin van fennt egy csomó :lol:
Vendég
 


nekünk csak a hagyományos műanyag van és a lányok már csak akkor játszottak vele amikor picit nagyobbak voltak, de nyilván egy fiúval arra kell számolni, hogy korábban is érdeklődik iránta. Nem volt, hogy sérülés érte a kockák miatt?

A párom tegnap nagyon aranyos volt, amikor elkezdte ecsetelni, hogy majd szeretné a gömbérzékét fejleszteni Leventének, mert egy fiút mégis csak érdekeljen a foci, vagy kosár, mire mondtam neki, hogy a gyereknek már az elejétől lesz gömbérzéke, mert emlékszem mindkét lány szinte két kezét a mellemen pihentette szopizás közben :)
stephie
 
 


Stephie abszolute semmi kopkopkop :wink:
Vendég
 


boniko: asszem te hiányoltad a pocifotót. Rájöttem, hogy tényleg elég rég tettem fel mert a legutolsó a ruha miatt becsapós volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stephie 2009.12.15 13:39-kor.
stephie
 
 


sziasztok!

Gyorsan bemásolom amit tegnap a másikba írtam, mert a lényeg benne van, nem nagyon akarom az időt a gép előtti üléssel tölteni, majd megértitek az okát.

puszilok mindenkit és próbálok majd néha-néha olvasgatni kicsit vagy beirogatni.

Szóval

Voltam ugye a szokásos szurimon és a nőgyigyinál is. Sajnos nem jó hírek, ami persze várható volt, hisz a második gyerekkel ilyenkor már a 3 hete kórházban voltam. A méhszáj CX2100 tehát egy ujjnyira nyitva a külső mülső méhszáj. Ilyenem még egyik terhességgel sem volt, csak ha szültem Azt mondta, hogy innentől szigorú fekvés és ha bármi szaporodást látok a keményedésekben akkor telefon és befektet. Azzal zárta, hogyha a 34 hétig kibírjuk akkor jók leszünk.

Emellé még felírt 10napi klion D-t mert ő is úgy látta, hogy bár se nem csíp, viszket, fáj, a színe még sem az ideális. Ez van

tegnap este már nem nagyon mertem semmit se csinálni, mert amint hazasétáltam kb egy fél órával rá elkezdett belőlem jönni a vér és szinte 5 percenként bekeményedtem (paráztam is rendesen és amikor Apa is hazaért szépen összecsomagoltuk a táska nagyját hátha mégis menni kell. Ma reggelre már normalizálódott a helyzet, nem keményedek és kop-kop talán a vérzés is mintha elmúlt volna.
stephie
 
 


Stephie
szépen növekszik a poci
párom hője még megy fel estére :( na persze dolgozni is ment két napot, most két nap pihi

Zsú
ja, védőnő nekem is azt mondta, hogy akkor hívjam a dokit, ha megy fel láz, és sárga a cucc nóziban, de hálistennek egyik sem volt, áttetsző orrváladék jött, és már szépen kijött a náthából

Szezso
volt a doki végül? jól van már Bende?

Egyelőre mi Mátéval jól vagyunk, kopkopkop,
Stodal homeós szirupot vettem köhögésre, nem nagyon köhög, csak néha, éredekes, hogy azt a sinupretet ajánlják csecsemőnek, ha alkhol van benne, gyógyszerész azt mondta, ilyen picinek inkább ne.

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Meg volt a nagy névnapozás tegnap. Itt voltak a nagyszülők, tesómék, Dani tesói, éssss Marcus annyira örült!!!!!!!!!!!! Persze kapott egy rakat ajándékot.

Bendét ma vittem négy hós oltásra. Hááát csajok hajaz a legnagyobb baba címre. A doki és a védőnő el voltak ájulva, hogy milyen szép és milyen nagy, és hogy csillog az értelem a szemében. Ésssss 9020 gramm!!!!! és 67 centi!!!!! 74-es rucikat kezdtünk el hordani.

Hoztam képeket az én nagy okos névnaposomról, és a pici dagadt kacsámról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kispiskóta
 
 


Sziasztok!

látom nincs nagy forgalom.. nem étem ide miért nincs kedve írni senkinek, másikba meg igen :cry: :wink:

Stephie vigyázz magatokra! nagyon szép a poci

Gaby jobbulást apánka

Zsu basztikulár.. Zsiga 9250g 78 cm :oops: mi van a tejedben? :lol: :wink: Marci mennyi volt ennyi idősen?

mellesleg gyönyörűek a fiaid!

mi otthon voltunk szülőknél, jó volt, kibabáztam magam. sajna Zsiga rágófogai tömegesen jönnek, így kicsit nyügi volt...

amióta megkaptuk a prevenárt megint éjszakai parádé van.. már végre átaludta az éjszakákat! :cry:
Vendég
 


ja mi nem vagyunk belázasodósak, így emiatt viszem le ha köhög már pár napja.

ja family fele beoltatta magát H1N1 ellen. húgom gondolkodik, ma hívja a neurológust, mert neki a szülés előtt egy nap óta le volt bénulva a fél arca.....most kezd helyreállni...
Vendég
 


Zsú, jók a képek!

Boni, te oltatod magad? Múltkor már azt mondtam oltatom de nagyon bizonytalan vagyok!

Kép
kata05
 
 


Jó reggelt!

Zsu: szupik a fotók!! :-D Bende úúúúú, de nagy :shock: nem semmi!!!

Boni: sajnálom az éjszakai parádét :-(

Végül győzőtt a paramami-énem, és múlt pénteken kihívtam a gyerekorvost. Csak egy kis náthája van Bendinek, Nasivint kell csepegtetnünk. Viszont valószínűleg könnycsatorna elzáródása is van, de ezzel 3 hónapos koráig nem csinálnak semmit.

Stephie: látványos a pocakváltozás :wink: remélem már jobban vagy!!! (Én mondjuk vérzéssel és ilyen sűrű keményedéssel rohantam volna a kórházba azonnal :oops:

Gaby: Apa megjavult?

Princzike: jól vagy?

Az oltáshoz még annyit, hogy nálunk a gyerekorvos is javasolta, hogy oltassuk be magunkat. A kicsiket, akiket még nem lehet oltani, máshogy nem tudjuk megvédeni, csak ha mindenki, aki érintkezik velük beoltatja magát. Na, én ezért parázok kicsit a látogatóktól :roll: mert ha nincs beoltva, akkor én hiába védekezek, ha idejön és a bébi meg elkapja tőle...Vagy túlaggódom ezt is??? :roll:

ÉÉÉÉÉs, Bendi tegnap este fél 9-től hajnali fél 4-ig aludt!!! :lol: 2,5 hónapja nem aludtam ennyit egyben! Jól is esett! :-) Most megint alszik, kiütötte a reggeli 8)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Kata sógorom pár perce kapta meg oltást,

úgy van, hogy igen..
Zsigán gondolkodom.. mert mi van ha én beoltatom magam, B. is, őt meg nem védi semmi... ha történik vele valami akkor abba belebolondulok.

Szezsó szerintem nem parázod túl..Anyum nem kaphatja meg, apu fél tőle mert sok baja van... iZOé pedig közel 5 hónapos...

mindenki tanácstalan...
Vendég
 


Szezso, nem parázod túl a dolgokat, de tegnap az indexen azt olvastam, h aki beoltotatta magát is lehet vírushordozó. Azaz a picúrok tőlünk is elkaphatják.
Éjszakáért irigy! Mi negyed1-kor és 4-kor keltünk, most nálunk is 6 órási reggeli utáni szunya van.
Nátha, előtte Physiomer orröblítő oldattal mosd át az arcüregét. Nagyon jó, de 2000 körül van!!!Nekünk a mostani náthánál ajánlották, jobb mint a Fluimar és társai.

Boni, én is megbolondulnék, és ők még oltást sem kaphatnak. Marad a Cebion csepp.

Kép

Kép
kata05
 
 


meg az oscillococulum ot adok családilag. naggyon ügyes Lóci!
Vendég
 


Azt csecsemőknek is adható?

Kép
kata05
 
 


én úgy tudom, hogy igen!

Csecsemõknek a félrenyelés veszélye miatt - kevés- elõzõleg kiforralt, majd lehûtött - vízben feloldva kell adagolni.

nekem azt mondta homeós dr.néni , hogy naponta adjam be neki az ocsit, ezzel erösítem immunrendszeret. én csak heti 2-t adok neki egy helyett. ja szerintem fél adag elég tehát heti egy de kétszer beadva

.
Vendég
 


Vendég
 


de jó, hogy végre írkáltok :D

Apa jól van, már vasárnap nem ment fel a láza. Úgy néz ki nem kaptuk el, kopkopkop.

Kata
én adtam Máténak az oscit, 20-30 ml vízben oldva, akkor kezdtem el adni, mikor kezdtünk taknyosak lenni, és naponta 1-et, és folytattam, mikor apa influenzás lett. Most már nem kap, csak heti felet kell adni.

Szezso
úgy látaszik én nem vagyok para-mami, nem hívtam ki a dokit, csak védőnővel beszéltem :oops: én baby otrivint csepegtettem manó nak. Na Máté is két hónapos korától átaludta az éccakát, de jó is volt, 4 hónapos koráig :lol: na azóta ébred, van hogy csak egyszer, de többször is előfordul. Használd ki a nyugis éjszakákat :wink:

Zsú
azt a mindenit, mindenki szerint nagy Máté, de ők nem ismerik Bendét :lol: Máté 3 hete volt 8440 és 67 cm, most mértem 68 cm, és jövőhéten megyünk védőnőhöz mérni, kb 9 kg lesz :P

Nem tudom írtam e már, Máté négykézláb hintázik úgy két hete, és pár napja már "fekvőtámaszt" is nyom, apa megirigyelhetné :lol: hátra dolat, előre vetődik, megzabálom :D

Kép
gaby25
 
 


kata: te csak akkor fertőzheted meg a picit, ha a pl a kezeden rajta marad egy fertőzött kilincs fogdosása után. A szervezetedből nem alakul át az elölt vírus élő vírussá, nyugi. Nálunk amint belépnek az ajtón, kézmosás.

szezso:férjem is kérdezgette, hogy mikor akarom hívni a nőgyógyászt keményedés ügyben, de pont hepatitis és influ járvány van a kórházban és szerintem itthon nagyobb biztonságban vagyok. Még péntek este amikor véreztem felhívtam,azt mondta, hogy nyugodjak meg biztos a vizsgálattól van. Tudod, kétszeresen szült, csonkolt, varrt méhszáj, meg hát gondolom valahogy csak be kellett dugni oda az ujját ha 1 ujjnyira nyitva vagyok.. :? Tegnap már egyáltalán nem vérzett. Keményedés változatlanul van, de akkor próbálok helyzetet változtatni, van amikor segít, van amikor nem.
Régebben mondták a csajok hogy akár napi 10-15 is lehet, a lényeg, hogy óránként ne legyen sok. Tegnap este kb 5-6 percenként is volt vagy 6x is egymás után aztán ritkult.

zsu: nagyon szépek a fiúk
stephie
 
 


Sziasztok!

Bocsi a belekottyért, csak bekukkantottam és érdekes a téma :).

Mi is homeozunk megelőzésre és csak javasolnám, mert nálunk bevált a Vincetoxicumot. Ugyanúgy kell adagolni,mint a többit, de szt anyagilag is jobban megéri.
Ez is immunerősítő és bakteriális, vírusos dolgokra egyaránt jó.
Én Villőnek adom most is, jelenleg mononucleosis gyanús, de kapja ezt kb óránként és kutya baja,azon kívül, hogy meg van duzzadva az egyik nyirokcsomója a nyakán (amiből kiderült,hogy baja van).

Olvastam, hogy adjátok oldva babáknak. Nem tudom, írta-e valaki,de nekem első körben pl. nem jutott eszembe anno, hogy fémkanálban nem szabad oldani :oops:... Hátha valaki más is így járt :).


H1N1: én azért vagyok nagyon mérges, mert azt sehol nem mondják, híresztelik, hogy mit kell csinálni egy influenzás megbetegedésnél . Hogy sok pihenés, folyadékfogyasztás, alvás stb :evil: . A minimum ez lenne szt :roll:....

Na bocs a belekottyért, mindenkinek szép napokat!

Bonikám, írok majd, kicsit húzósak voltak a napok!

Sziasztok! :)

anyapoc
 
 


Anya köszi :lol:

itt a gyógyiban nem kaptam Vincetoxicumot viszont az Echinacea cuccot kezdtük el adni,azt hozattam meg, asszem múltkor azt is javasoltad. meg heti egyszer az oscilot

a héten nem volt dr.nénink, jövő héten megyünk oltatni magunkat. otthoniak már túl vannak rajta...

egy másik fórumban olvastam, hogy beoltatják a gyerekeket két év alattiakat is.. háát azt nem merem

8)

olvastam hogy nagy munkában vagytok, de reagálni nem tudtam... aktiv Csigabiga :lol:


Csajok remélem senki nem beteg!
Vendég
 


Boni, mi nem vagyunk betegek, lekopogom! Jövőhéten megyünk a két hós oltásra, addig jó lenne ha nem is lennénk betegek!
A bcg oltása indult be nagyon, 1 cm átmérőjű lett! :shock:

Anyapoc, gyere nyugodtan, én szerettem az írásaidat olvasgatni a másikban! Gyerkőcök hogy vannak?

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Boni

Akkor Echinacea bejött. Én is mindkettőt adom a csajnak most. Bosszankodok, mert új a betegtájékoztató benne (amúgy uaz az egész), és most bele van írva,hogy gyerekeknek nem javasolt :twisted: . Lehet,áttérek a homeos változatra.
Én is hallottam olyat,hogy kicsiket oltatnak, érdekes. Én nem oltatom a gyerekeket (most pláne nem is lehetne), magamnak is csak a simát adattam be. Megvan a véleményem erről az egészről. :(
Ez a kispasi a naccempillákkal :lol:! Gyúrtok rá? :wink:
Hogy áll a ciklusod mostanság,?
ja,ja, most adtam le a szakdolgozatot,meg a terepgyakorlati anyagomat, meg szívás van minden téren az egyetemen és a munkahelyen is. Tegnap közölték velünk,hogy nem tudják a helyettesítéseket kifizetni,mert nincs az önkormányzatnak pénze. És hogy azon is izguljunk,hogy a választás után egyáltalán megmarad-e a suli,vagy összevonnak, vagy esetleg osztályokat nem indíthatunk annyit,mint eddig :?... Hát evvan. Inkább elmegyek szülni :lol:!

Kata

De édes vagy, köszönöm a fogadtatást :).
Szoktam jönni, sutyiban nézem, kivel mi van és gyönyörködök a csemetékben :). olyan jó Lőrinc babáról az utolsó kép, ahogy repked :).
Akkor a BCG oltásotok megeredt rendesen :). Már nem emlékszem,enyimeknek milyen volt,de szt uígy nagy... :roll:
A Vincetoxicumot nyugodtan adhatod te is Lőrincnek oldva, nagyon jó immunerősítő. Azon az oldalon is írták, amit Boni belinkelt.

Na csajok,nem rontom a levegőt tovább :wink:!

anyapoc
 
 


Stephie, de ha elkapja, márpedig az oltástól függetlenül el lehet kapni, csak enyhébb lefolyású lesz, akkor már élővírus van benne. Illetve ezt hívják vírushordozónak. Így sajna tökéletes biztonságban senki nincs... .
Hozzáteszem arról, miért nincs info, hogy sima mezei influenzába hányan halnak meg?????
Nem mondom, hogy kizárólag hisztéria, ami itt megy, de azért gáz.

Mi nem oltatunk. Sok érvet ellenérvet meghallgattam és úgy gondolom nincs rá szükségünk.

Boni elfelejtettem válaszolni, de helyes az új családtag!!! :wink: :lol:

kispiskóta
 
 


Melyik Echinacea-ról beszéltek?

kispiskóta
 
 


omeopátiás megelőzés az egész családnak (várandósok és kisbabák is kaphatják)

Immunerősítés:

Echinacea angustifolia 5 CH, a téli szezon alatt. 10 napig szedjük, napi 2x5 golyócska adagban, utána hagyjunk 5 nap szünetet, és így folytassuk egész télen keresztül.

Oscillococcinum, felkészíti a szervezetet az influenzavírussal való találkozásra. Heti 1 tubus adagban adható az egész családnak a járványos időszakban.

Vincetoxicum 5 CH heti 1x5 golyó.

A betegség első jeleinél:

Echinacea 5 CH, akár félóránként

Oscillococcinum, első nap 3 tubus, második nap 2 tubus, harmadik nap 1 tubus.

Az egyéni tünetek szerint kiegészíthetjük az oscillococcinumot az alábbi szerek egyikével.

(Javasolhatóak a tünetek intenzitásától függően 15CH vagy 30CH potenciában; az első 3 órában 20 – 60 percenként 5 golyó, majd napi 2-4-szer 5 golyó, a gyógyulásig)
Vendég
 


voltunk ma TEscoban, és a parkolóba volt lehetőség beoltatni magunkat. túlvagyunk rajta apával :roll:
Vendég
 


Boni

Belövettétek magatokat? :lol:
Én a Vincetoxicumot most kúraszerűen napi 5 golyóban adom. Illetve Villőnek többet a betegség miatt...


Zsu

Egyetértek sima influenza ügyben :wink:. Mi sem oltattunk.
Most néztem, basszus tényleg mekkora a kisebbik nagyfiad :shock:!
Belegondolok,hogy 5 kiló választja el a 4 évesemtől :roll:....

anyapoc
 
 


Anya igen,mert olyan hivogató volt az autó..( FŐnix MEd, a TEscoval vannak leszerződve 2002 óta) ) hihi mert apa sokfelé jár..

én meg bebiztosítom magam, hogy ha esetleg csoda történik ne kapjam el... :oops: :wink:

hozatok én is olyan cuccot Csigusznak...
Vendég
 


Boni

Na ez nekem kétértelmű...el szoktad kapni, vagy nem szoktad elkapni :roll:?
Levelem majd érkezik :oops:...
De szijjel vagyok csúúúúszva és mindig csak idáig fussa :?...
Voltunk ma este dokinéninél, minden rendben Villővel, még egy darabig nagy lesz a nyirokcsomója,nem szabad tornáznia, úsznia,semmi mozgás :(... De még nem viszem oviba,mert pénteken 5-en hánytak a csoportunkban :?.....

anyapoc
 
 


Anya arra gondoltam ha véletlenül spontán terhes leszek ne úgy kapjam el. :lol:

Örülök,hogy Villő jobban.. vigyázzatok !
Vendég
 


Anya, akkor egyetértünk! :wink: Igen egy picit nagyobbacskacsacskababácska!:D

Boni, (amit most írok azon meg ne sértődj!), én ezen vagyok kiakadva, mi az, hogy parkolóban oltanak???? Ott a helye az ilyennek??? Az Ominvest már annyira el akarja adni az oltóanyagait, hogy mindenhol oltatni fog? :x

kispiskóta
 
 


Sziasztok!


Boni

Áááá,hallottad,mekkorát csaptam a homlokomra? :D:D:D Leesett a csoda :oops:... Ugyan má', elég hozzá Apa is :wink:...na viccet félretéve ezt megértem, előrelátó vagy :). A ciklusodról nem nyilatkoztál :roll:...szeded még a csodabogyót?


Zsu

Na igen, vicces a dolog, de ilyen egy igazi shopping center :lol:. MÁr oltást is lehet kapni :wink: (Boni,tényleg meg ne sértődj :!: ).
Én pl. azt sem értem, ha ennyire gáz ez a vírus,ennyire oltani kell, ennyire le kéne fedni a lakosságot, akkor miért kell az oltásért fizetni? Már nem magáért az oltóanyagért,hanem a beadásért...most akkor fontos vagy sem? Nálunk az újságban megjelent sms-ben,hogy mi lesz azokkal, akiknek nincs pénzük oltatni? Mert elviszi a számla, hitel stb...Vagy azok nem érdekesek? Vagy ingyenes szociális alapon is? Ahh,pénzhajhászás :evil: .
És Marci ilyen nagy babácska volt? KOlléganőm egyik kisfia volt ilyen típus,nem hittük el,hogy "csak" 4 hónapos,mert simán akkora volt,mint egy 8 hós :D.


Nálunk kórház ás ÁNTSZ a kijelölt oltópontok, de vasárnap az is szünetel :lol: :roll:...

anyapoc
 
 


[quote="kispiskóta"]A írta:kispiskótanya, akkor egyetértünk! :wink: Igen egy picit nagyobbacskacsacskababácska!:D

Boni, (amit most írok azon meg ne sértődj!), én ezen vagyok kiakadva, mi az, hogy parkolóban oltanak???? Ott a helye az ilyennek??? Az Ominvest már annyira el akarja adni az oltóanyagait, hogy mindenhol oltatni fog? :x


a TEsco 2002 óta le van szerződve egészségügyi szolgáltatóként a Főnix MEd-del, és ők szervezték... szerintem nem durva mert nem kellett így kétszer visszamennem a héten a dokihoz, hanem pár perc alatt megoldottuk. :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?