Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek a blogba szofiférjet olvasni :)
Vendég
 


Ó Gyöngyi, hát mekkora ez a Marci gyerek???Ilyen hurkicás gyönyörű gyömöckölnivaló gyereklábat még nem is láttam mostanában:)Az enyimeiméké pálcika :D

Mozza, gyors gyógyulást, folyadék - mozgás kombó sokat segít, persze, ha alig bír fekelni, nehéz...Volt vesegörcsöm, homok miatt, hááát, rosszabb mint a hüvelyi szülés, el tudom képzelni, mit élhetett át a párod.Sajnálom a kórházról kórházra járást.

Férji segítség: általában mint Panndiéknál, mindent megcsinál a párom, egyedül is jól elvan a gyerekekkel, bár a nagyobbal bátrabb :D :D Néha meg horgászhatnékja van, akkor 4 napig a szerelékeket , botokat bütyköli, 1 teljes napot horgászik, aznap este pihen, másnap délben kel, és még alszik délután is, hogy hétfőn kipihenten érkezzen a munkahelyére :shock: :shock:

Valamit még akartam.
Ja. a nagy koppanásos fejreesések szinte kivédhetetlenek, DE MINDENKÉPP ARRA FIGYELJETEK, HOGY AZONNAL(!)FELSÍR-E!!!!Ha nem, akkor orvos, ha felsír, jól van, akkor is pár napig figyeld, hogy aluszékony-e, egyszerre mozog-e jobbra-balra a két szemgolyó,.

Kép
Kép
zili
 
 


Zili,mit takar h felsir e egybol? 10mpig csak vorosodott a feje tatott szajjal,aztan uvoltott mint akit nyuznak. de ezt csinalja akkor is ha elfogy a kaja es meg enne. aztan megnyugszik. egyebkent nem sirt sokat,engem jobban megviselt. Sztem rosszabb lett volna haa kore zuttyan,szonyegre esett es a hasa meg a laba egy parnara,a feje a szonyegre,de talan vmennyit felfoghatott az esesen a parna, nem?
utana porgott estig,volt fel oras szokasos delutani szunya, majd sikitozas apaval.. meg nem lett piros a feje se sehol,atneztem tobbszor is,de holnap is atnezem :(
ezeket hogy lehet kivedni?? persze este megint probalkozott,szepen leultettema popjara h nyugizzon le :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Mozza!
Szegény férjed! Abszolut együttérzek vele! Én néhány hete estem át egy vesekő"szülésen", de még életemben ilyen vacakul nem voltam. Az enyém is beszorult az ureterben, de egy hétig vártak, hogy kijöjjön spontán. A műtétre kiírt nap reggelén sikerült kipisilnem. Én megittam naponta 3-4 l vizet és ugráltam, közben próbáltam elképzelni, hogy halad lefelé.

Gyöngyi! Sajnos biztos nem megyünk, pedig nagyon jó lenne. Áron egyre taknyosabb, nem akarok fertőzni senkit és a férjem is itthon lábadozik.

Az én férjem csak úgy vigyáz a két gyerekre, ha az egyik alszik, de így is csak max. egy órára. Csak a lakásban van el velük, kimozdulni egyedül csak egy gyerekkel hajlandó.

Kép

Kép
hean
 
 


Ja amúgy az én uram is segít!Hazajön és első dolga a gyerek,Hol van,mit csinál,játszanak stb.A kajáját is ő csinálja meg,hozza a vizet fürdetésnél,közben asszisztál blabla.De!Olyan h csak ketten vannak nem volt még túl sokszor!!!!Mondjuk hova a jó kutyuba mennék este???De most megbeszéltük h szoktatjuk a gyereket ahhoz h én nem vagyok itthon!Mert amúgy semmi baja az apjával!!!!Csak egy idő után elkezdek neki hiányozni :roll:
Ma is pl kinn sétáltak amíg én bevásároltam,igaz épp aludt és nem akartam bevinni a boltba.Tehát most nem arról van szó h nem foglalkozik a gyerkőccel,de ha Iza körbenéz vhol megtalál a szemével,és neki ez elég biztonság...szóval értitek!Másnál ilyen nincs?

Marci de édi!!!Honan ez a csini zokni?! :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus,nalunk is van ilyen,de mondjuk nem akkor ha Gabinal van, hanem pl anyumnal, ilyesmire gondolok. Egyebkent ha Gabival van kettesben,akkor teljesen ok,de ha mas is ott van,pl baratok ilyesmi,akkor jobban igenyli h lasson,ott legyek. Gondolom ha tobb ember van akkor azert anya az anya :roll: de akkor se kell nekem fognom,csak halljon v lato szemszog.. de ha hiszti lenne ilyenkor,akkor ha Gabi odebb megy vele,nala is megnyugszik egybol. na ezt jol leirtam,remelem ertheto.
De jo otlet szoktatni oket!! az elejen B is volt h vegig uvoltotte itthon amig fodrasznal voltam, mostmar eszre se venne :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hű mennyi olvasnivaló volt a blogban, tök jó!

Én holnap megyek fodrászhoz :) Meg a végén odajön a család is, Zsófi haját is levágják picit, én nem merek hozzányúlni.

Netti: Zsófi egyszer hatalmasat esett, még a szája is felrepedt. Már mászott, és sokat játszottak úgy apával, hogy ő tolta hátulról, Zsófi meg mászott, és vigyorgott. Na egyszer Zoli tolta, de Zsófi elfelejtett mászni, és totál lefejelte a követ (nálunk is kő van). Hűűű, nagyon nehéz volt megnyugtatni :roll:
Vendég
 


Netti!
hát igen,ugyan ezt mondom én is!Amíg a közelben vagyok nincs gond,meg egy rövid ideig mondjuk 1 óráig ha nem lát sincs gond.na de utána...csak anya anya anya...amúgy jó h anya csak egy van :oops: :lol:

annus11
 
 


Netti, az még belefér az azonnali sírásba, hogy gyűlik-gyűlik a levegője. Végül is az a lényeg, hogy magánál van, hogy pár mp-re sem veszti el az eszméletét..Persze fontos, hogy van-e kívül nyoma az esésének, de azt kell figyelni inkább, hogy változik-e a viselkedése.A leesés a magasból fejjel előre módban a veszélyes, ha eldől és koppan egy kicsit a szőnyegen, az ritkán okoz problémát ezen ne agyalj.Kivédeni?Hát szinte sehogy. ..2 mód elképzelhető, 1 halál nyugodt gyerek, aki nem mászik veszélyes helyre, 2 állandóan a fenekében lenni, ha muszáj egyedül hagyni, akkor meg járóka, kerítés stb.
Peti kb másfél éves korára lett leesésbiztos. Előtte még a kanapé karájáról a parkettába ugrott egy fejest, orvos lett a vége:(

Kép
Kép
zili
 
 


Na megyek aludni, mert ááááááááálmos vagyok.

Keresgéltem teszveszen ugyanolyan ruhát a lányoknak, de sosem találok... :(
Vendég
 


huuuu, keszitsetek fel ezekre az esetekre, mert en ettol is total kiakadtam. meg most is kiraz a hideg.. :?
pedig gondolom ez nem lehetett akkora, parna felig + szonyeg, bar a parnat csak kesobb vettem eszre,eloszor csak neztem h minden oks e, :)
a megnyugtatas resze nem volt olyan veszes,elotte pont uvoltott (mert mar alvas ido volt es epp aludni akartam vinni) szoval utana 2p uvoltes es nyugi lett,kis mosolygas es szunya.. aztan sikitozva ebredt :roll:

jajj mostanaban reggel arra ebredek h sikitozik a kisasszony.. nem nyekereg meg ilyenek.. hanem egybol elesen.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi!!!!!
szafaris ruhat amirol multkor lecsusztal,narancssarga felsovel..olyan szokott lenni 92ben meg 74-80ban is :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, abból is csak 92-eset láttam :(
Vendég
 


Na most alszom, mert kiesik a szemem, jó éjt :)
Vendég
 


megneztem en is :( pedig ket napja meg volt 80as.. neztem is es pont eszembe jutottal.. mert ilyet linkeltel egyszer! akartam is mondani h van92 is.. nem e akarsz a ket csajnak :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti :)

De, szeretnék :)

Ha esetleg látsz két ugyanolyat, ilyen méretekben, vevő vagyok rá :) 80-as meg 92-es kellene, de hát persze most niiincs :(
Vendég
 


Ja, és köszi :)

jóéjt :)
Vendég
 



Netti
Kép
maumau
 
 


en is megyek, joejt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyors bekukk.. Rékáknak utólag -vagy még épp időben...- Marciknak előre NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

+ Réka! [/b]Hát, jobban is szervezhették volna a szüleid... Mindenesetre [b]ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG 2x is!

Kép
szkitty
 
 


Böbi, Isten éltesse a féléves nagylányt! :) Nagyon szép! :)

Szegény Boró! Na, ma Dani ma leesett az ágyunkról (a változatosság kedvéért), mert nagyon mélyen elaludt,nem volt szívem hurcibálni, meg ilyenek, gondoltam, amíg fejek úgyis moccanás nélkül lesz, erre ő álmában vmit mocoroghatott, és lepottyant. Koppanást nem hallottunk, csak hatalmas kiabálást. Jól megijedt sztem... Zili, honan tudtátok, hogy orvoshoz kell menni!

Mozza, köszi, hogy írtál! Nagyon vacak ez az egész, de drukkolok, hogy sikerüljön vhova eltornászni zaokat a köveket!... :roll: Lili hogy viselkedett?
Tej ne aggasszon, ha kicsit kevésbé lesznek aggasztóak a körülmények, biztos helyreáll! Remélem.

Na, megyek, én olyan jól elaludtam itt a gép előtt, de fejni kell még...

Szóval üdv. :)

Ja férj segít-e: nekem nem kérdés, hogy hagyhatom-e a gyerekeket az apjukra, mert perszehogyigen. :) CSak jól fel kell készíteni, ha van vmi feladata azon túl is, hogy csak úgy együtt vannak. Tehát, hogy mikor mit egyen(ek), pelus, miegymás. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!
Üdv Dóri 8) Neked jó éjszakát! :wink:

Na Iza többször is megébredt éjjel...most nem tudom h az eső miatt e...egész éjjel esett,szakadt!Kopogott a párkányon....Remélem apa nem ázott megint sz*rrá,a végén megfázik...

Na apával tegnap megbeszéltük a dolgokat,szerinte ezen nem lehet változtatni...de mondtam h dehogy nem!Szegényt úgy bántotta h sírt nála Izus...meg n is hülye voltam,mert én meg csak azt hajtogattam h nálam nem csinál ilyet...de ezzel nem őt akartam minősíteni,csak a probléma forrására rávilágítani....na remélem h tényleg javul a helyzet!


Nekem meg fáj az egyik vállamon az oltás,a probléma abban eredhet h tegnap nekiütöttem az ajtófélfának...most borogatom :lol:

Na KVKVKVKV :arrow:

annus11
 
 


Na ez a szafaris ruci volt Lénán a múltkor!Nagyon tetszett!!!!Tök jó kis szabása van,na meg kantáros,nekem az a mániám!És Léan meg nagyon csini volt benne!!!

Barbi!
Mibe lesz Léna holnap???? :lol:

annus11
 
 


jóóó reggelt!

Lányok, én nem irígyellek titeket! Ami a férjemet illeti, ha nekem olyat mondana, hogy ő bizony nem vigyáz a gyerekre vagy nem tud vele 'mit kezdeni' én valószínűleg olyat csalódnék, hogy az akár végzetes is lehetne... :roll: Pedig éppen joggal mondhatná, hogy AM az én feladatom, mert valójában a zsét ő rakja le az asztalra; arányaiban kb. 6x annyit, mint én. Szóval minden eddigi puffogásomat visszavonom és lelkesen pakolom utána továbbra is a szétdobált cuccokat! :lol:

Mozza, remélem elmozdul a kő! Én 1x voltam durván felfázva, ami a szülés utáni 2. legnagyobb fájdalmam volt életemben. Ebből számomra az a konklúzió, h vesekő majdnem = szülés :?

Jön ma a védőbanyek, de azt már elfelejtettem miért...

Ja, AM 6.45-kor kelt :?

Vanni, küldtem az e-mail címem!

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci!
Ez a 6:45 ös kelés ez korai?Mert akkor sajnálom :lol: Lehet ez az idő zavart be AMnak is!!!
Ja és jó mókát a szétdobált cuccok összeszedéséhez! :lol: Amúgy itt nem arról van szó h az apja nem tud vele mit kezdeni,inkább Iza nem tud mit kezdeni az apjával :lol: :lol:
Védőbanyához meg sok szerencsét! 8) Biztos vmi nagyon okosat akar majd mondani......

Mozza!
Hogy telt az éjszakátok????

Többi kis beteg hogy van?

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket!
Annus! A szőke lány a keresztanyuka,ő a húgom. :)
Majd templomi képeket is teszek,csak húgomnál vannak és kb. 100 képet csinált egész nap. :shock:

Ma megyünk fül-orr-gégészetre. :( Szorítsatok,hogy Hanna jól viselje a nyelvfék felcsípését. :? Aztán jövő héten a fülét is átlövetjük,hogy a szép kis fülbevalóját hordhassa. :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus, a 6.45 az 1 órácskával korábban van a szokásosnál! :? :lol:

Még nő egy kicsit Iza és akkor már biztos nem lesz gondja az apjával! :D

Ja és az én oltásom helye is fáj, kb. úgy és annyira, mint akit jól megvert egy profi bokszoló :roll: De csak a H1N1-es oldalon, a sima vakcina helye nem fáj. Ki érti ezt???

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt

Ármin is már reggel 7-kor fent volt kacarászott de most újra be aludt jajj a 7 az nálatok ugye 6.

Elég taknyos is mostmár szivom neki remélem nem lesz rosszabb a doki a stodal golyocskakat mondta adjam neki köhögésre.
Ő is 8 és fél kiló.

Marcinak annyira édes cubákjai vannak megenni valók.
Ja és akartam irni a tegnap nem tudom miért nem került oda végül Borónak is zabálnivaló a kis pelusos hátsója.
Szegényke bizti meg ijjedt csak azért nem kapott levegőt Jázmin is mindig igy kezdte a sirást de olyankor én is fújtam az arcába.

Mozza, férjednek drukk ne keljen műteni jöjjenek ki a kővek onnan.

Ja és Marcinak Boldog Névnapot!!!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jo reggelt

Boroka most kelt, en meg koma vagyok... korog a pocakja :D

Adri,ez nalunk is igy van, neha azert ram jon a puffogas, most is mekkora kupit csinalt 5perc alatt :shock: :shock: lehidalok h erre vki kepes, igy szetrombolni a tegnapi munkamat :shock: es par pillanat neki az egesz :roll: de jobb ha befogom a szam,mer mindent megcsinal :) (boroval)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.11 08:24-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!
Hű lányok, jól bírjátok!!!Azta.Én kidőlök, mint a fa olyan 10 körül legkésőbb.
Jó kis témák voltak!!!
Hanna és Marci nagyon szépek!!Tetszett a póz! :lol:
Bloghoz még nem jutottam, de ami késik ugye....
A vesekőről azért mertem okoskodni, mert 3x is volt. Kétszer kő, a terhesség alatt pedig homok. Ráadásul az első nagyon durva volt. Akkor másfél hónap katéter volt, mert teljes testet érintő gyulladásom volt. Értsétek "ott" is. De nagyon durván.Míg nem tudtuk, hogy attól van elmentem nőgyógyászhoz(akkor még egy öregebb fószerhez jártam) ránézett,elborzadt és azt mondta ilyen rondát még életében nem látott. Na azt még a kamilla is csípte,nemhogy a pisi. Szóval egyszerűen nem ittam, hogy ne keljen pisilnem.Ettől meg begyulladt a vesém, és kórházba kerültem. Ott katétereztek meg.Előtte ugye lejódozzák a felületet.A nővérke meglátta és elkezdte finoman ecsetelni, én meg szívtam a fogam.Erre meglátta az orvos, elvette tőle, hogy így nem lesz jó, és egy mozdulattal végighúzta.(naná, nem nő, nincs benne empátia-bezzeg ha őt tökön rúgnák..)Akkorát üvöltöttem, hogy zengett a folyosó.Na akkor kapott a vesém két napot, hogy megmaradjon.De a gyulladás olyan nehezen múlt, hogy másfél hónap otthon katéterrel. Isteni volt!!!!!!
A második kővel már rutinos voltam. 90°-ban görnyedve bementünk a kórházba, megkaptam a fájdalomcsillapítómat, aztán hazamentünk. Az csak két hét volt. A homok ezekhez képest gyerekjáték volt.Igaz akkor is 90°- ban közlekedtem. szóval eszerint akkor kibírtam volna a szülést is. :lol:
Férjemuram aranyos, rá lehet bízni Manót el van vele, megcsinál mindent, de mondani kell neki mit csináljon és hogyan.Ez van a házimunkával is. Meg anyummal is elvan a pici.mással nem.
Hű bocsi, jó hozzú lettem. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


BunkóAdri! Annus, király a hajad! Marcinak jó kis combjai vannak! :P És boldogságos nevenapját minden Mártonnak!

Kép

Kép
adraci
 
 


Jaj szorítunk Hannusnak!!!Szegényke...remélem h nem viseli majd meg!!!!!100 kép,az most sok vagy kevés?Mert az én léptékemben kevés :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Ja tényleg még azt is akartam én is Annus szuper a hajad nagyon jó a szine a hajadnak és jó benne a melir.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reggelt :)

Netti, köszi :)
Vendég
 


Panndi szivesen :D

Dori, szegeny Dani, mire koppant? szonyegre legalabb?

Netti
Kép
maumau
 
 


Kolosnak boldogságos fél évet!Marcinak meg boldog 7.hónapot :shock: Atya ég!!!!!Lassan ténylegaz 1 éves szüli napi bulit szervezhetjük!

És a Mártonoknak meg boldog névnapot!

Akit kihagytam annak is isten éltessen!

annus11
 
 


És köszi a hajdicsiket!Hajpántom van igen egy pár,szoktam is hordani,csak azzal sincs nagy biztonságban a hajam Iza révén...bár mindegy,mert ha össze van fogva akkor is belemarkol és szétbontja.Vmi sapkát kéne hordanom netalán tán?! 8)

annus11
 
 


Hannának szorítunk!

Netti, akkor majd nyugtatjuk egymást és dalolászva állítjuk helyre a romokat ezután is! :lol:

Remélem jó lesz a Stodal Árminnak!

Niki, te meg biztos a terhesség miatt agy álmos! Én az elején a munkahelyemen is el tudtam volna aludni! Szerencsére nem tettem! :P De a végén már volt, hogy kidőltem a benti kanapéra szédülés vagy orrvérzés miatt. A munkatársaim meg jöttek, hogy mit segítsenek? :D Aranyosak voltak...

Kép

Kép
adraci
 
 


agy álmos=vagy álmos :D Ééééértitek, de reggel van még! Na :arrow: is a placebó Maciért! 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri,amúgy se nagyon tudok éjszakázni. Kelek 7-kor gond nélkül, de ahhoz 10-kor ágyba kell kerülnöm. Emiatt annyi van, hogy napközben ebéd után aludnom kell egy picit.
Isten éltessen minden Márton babát!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Boldogsagosat mindenkinek,nemtudom szamon tartani kinek mikor mi is van :D na majd az 1 evet!

Adri, oke :lol:

kepzeljetek, valoszinu a szel kivagta az egyik kapunkat.... :shock: :shock: mert be volt zarva,csak ki volt tarva? tok megijedtem h mi ez.. :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus!

Nekem sok a 100 kép. Ki kéne belőle válogatni a jókat. :shock:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Oh én is mennyit aludtam a terhesség elején...szép emlékek,most csak hírből ismerem a hosszú,nyugodt alvást!

Nekem meg a sima oltás fáj,de mondom nem kellett volna beütnöm az ajtófélfába.....

annus11
 
 


Netti, képzeld, nekünk meg tegnap előtt hajnalban megszólalt AM Aquariumos játéka, ami mozgásra zenél :shock: Na hagyjuk is! Én majd' besza*tam; a férjem meg aludt tovább... :lol:

Niki, az éjszakázás nekem csak nyáron megy. Ez azt jelenti, hogy akkor fent bírok maradni akár 11-éjfélig is! :lol: Télen napi 9 órát aludnom kell, különben zombi vagyok! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket és mi is boldog nevüknapját kívánunkk a Mártonoknak (most hirtelen nem is tudom VanniMarci Márton vagy Marcell, mert azt tudom, hogy AdraciMarci Marcell :D) Majd adok puszikat a nevetekben Marci röcögőire :lol:

Zsuzsi, úgy irigyellek, hogy nálatok már megvolt a keresztelő. Nagyon szépek vagytok a képeken. Hannának sok-sok drukk a mai naphoz. Cak egy pillanat az egész, remélem nem viseli meg jobban Hannust, mint téged :P (Marcinak még a kórházban megcsinálták, 10 percre rá már szopott is a kis véresszájúkám :-))

Na megyek, kiabálda van. Még jövök.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Marci hét hónapos, aztaaaaaaa :shock:


Nálunk Zsófi nyomogatta egyszer a hifi távirányítóját, és rossz volt a kazettés része, csak kattogott, de azt nagyon hangosan. Valahogy beprogramozta egyik éjjel ébresztőre, éjféle. Már mindenki aludt, én meg csak a nagy kattogásra ébredtem. Hát majd betojtam :shock:
Vendég
 


Marci hét hónapos, aztaaaaaaa :shock:


Nálunk Zsófi nyomogatta egyszer a hifi távirányítóját, és rossz volt a kazettés része, csak kattogott, de azt nagyon hangosan. Valahogy beprogramozta egyik éjjel ébresztőre, éjféle. Már mindenki aludt, én meg csak a nagy kattogásra ébredtem. Hát majd betojtam :shock:
Vendég
 


Köszi Gyöngyi a dicséretet! Nálatok mikor lesz Keresztelő?

Remélem,Hanna is ilyen könnyen veszi majd a dolgot,mint Marci. :)
Nem kapott Lidocaint a felcsípés előtt? Nekünk azt mondták,hogy egyen előtte,mert utána elzsibbad a szája.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susycat 2009.11.11 08:50-kor.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Adri,Panndi,durvaaa :D
en nem birom az ilyeneket,utana aludni se tudok jol :D
par hete itt is ejjel megszolalt egy coca colas maci.. aminek meg kell nyomni a kezet egyebkent ahoz h zeneljen :shock: en kidobtam reggel a kukaba :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


fu lanyok, en nagyon bevasaroltam jatekokbol..
de mindenki azt mondta,h vegyem meg es majd kifizetik,mert nem ok akarjak kivalasztani mit vegyenek.
hat nekem se kellett ketszer mondani..
nevnapja lesz Boronak - mikulas- kari 8) szoval 3dolgot kap anyumektol, anyosektol,hat meg tolunk is kap :lol:
hogy hova teszem meg nemtudom.
de nagyon cukkik..

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?