Új privát üzeneted érkezett!

Ja, én is közgazdász vagyok, vagy mi :roll:
Vendég
 


Na itt!Majd dobok képet a hajamról,már lefotóztattam....aztán el is aludt apcim.Amúgy nagyon berágtam rá...nem igaz h nincs el Izussal pár órára.Mondtam h rendszeresíteni kéne ezt,legalább heti 1szer pár órára el kéne tűnnöm hogy szokja h nem vagyok ott!Erre h ő tuti nem vigyáz rá még egyszer...ok,picit fájhatott a foga is,nem tudott aludni se,nyűgös volt picit.De akkor is a lánya,neki is meg kéne tudnia nyugtatni!!Mondom végül lejöttek,és a vágás végét meg a hajszárítást nézte a babakocsiból...És akkor jövünk haza,erre h el van kényeztetve a gyerek :evil: azt hittem leütöm!Mert szerinte én minden nyikra felkapom! :shock: Hogy ezt honnan szedte!Egyáltalán nem így van!!!!De ne várja el egy fél éves babától h egy soha nem sír(főleg ha a foga jön...)kettő,mindig velem van,még jó hogy feltűnik neki ha lelépek :?

Szóval mostantól heti 1szer kimenőm lesz 1-2 órára,de nem úgy h ő alszik!!!Mert h azt is megkaptam mért nem tettem le aludni és mentem volna utána.....na mert ez így megy a fodrásznál....áááááááááááá
Ja és h neki milyen szar volt ez az év :shock: mert h nem volt pecázni!!!na remélem ha felkelt akkor elgondolkozik ezen....már kicsit felvilágosítottam h nagyon el van tévedve :shock: :lol: :lol:

Na off vége

annus11
 
 


Ja Mozza!!!
De jó h "csak" vesekő!Jó lenne ha nem kéne műteni...drukkolok h elmozduljanak azok a fránya kövek :wink:

Na még vacsizok aztán feldobom a képet a hajamról :wink: 8)

Hanni nagyon édes!!!Jó nagy ő is!Majd a templomi képekből is létsziii!A szőke lány a keresztanyuka? :wink:

annus11
 
 

 
 

Sziasztok!

Jó néhány oldalt kellene visszaolvasnom, lehet, nem fog menni...
Remélem, mindenkivel minden oké!!

Holnap megyek kiváltani a h1n1 vakcinát... Szerintetek akkor már érdemes a "sima" influ-t is?

KÖszi

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla!
Mért kell kiváltanod???Az ingyenes neked!!!És a háziorvosnak van a rendelőben!!!Én bementem,mondtam h oltásra jöttem meg h fél éves gyerkőc van otthon.Erre ő h de jó,mert akkor ingyenes és máris beadják!Meg se kérdezte h kérem e a másikat,kaptam azt is :wink: Azért megkérdezte h nem fáj e torkom,nme vagyok e náthás ilyesmi.És mindenkinek ingyenes aki 1 háztartásban van a babával!!!!

annus11
 
 


Csilla: én sem voltam a patikában oltás miatt...

Annus: igazad van amúgy, de nálunk pl. ez tök alap, hogy ha elmegyek itthonról, igyekszem úgy időzíteni, hogy akkor aludjon legalább az egyik gyerek. Meg persze azt el se várom, hogy az uram pl. főzzön, vagy bármi mást is csináljon itthon, mikor gyerekre vigyáz, holott ugye én csak úgy csinálok mindent, hogy itthon vannak a gyerekek. Nem várhatom el tőle, hogy magától tudja, milyen ruhát kell a gyerekre adni, mindent ki kell tennem. Sőt, megfürdetni egyedül? Á, soha. Pedig én is fürdettem már egyedül a gyerekeket. És akkor aztán én is megkapom, hogy az uram csak lemond, mióta együtt vagyunk. :twisted: Szóval tök áldozatnak éli meg, ha a gyerekekre kell vigyáznia. Ennek megfelelően persze nekem meg mindig bűntudatom van, ha elmegyek itthonról. :roll: Mindegy, attól még el kell mennem, csak mindig rohanás van haza.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kép
Kép

annus11
 
 


Annus: az arcodat miért nem fényképezted bele a képbe? :lol: Jók lettek a csíkok!
Na még azt akartam az előző témához, hogy a legjobb kifogása az uramnak arra, hogy miért nem szeret vigyázni pl. CSongorra, mert hogy ő nem tud vele mit kezdeni, mert nem tudja megszoptatni... Mert hogy CSongor ahhoz van szokva, hogy rögtön cicit kap és emiatt aztán nem tud várni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Hát én meg nem szoktam elmenni Iza nélkül...max fél óra,de nem órákra.Nincs hozzászokva se ő se az apja....Pedig Iza egy angyal :lol: :lol: Tehát nem az a sírós,ordítós hisztis csajszi!Olyan szépen eljátszik meg minden!
Én direkt reggel megfőztem...8ra már 2 féle kaja kész volt...
Mindegy is,ezen én változtatok,Iza már megeszik mást is,nincs a csöcsökhöz kötve(by Niki) :lol: Mondtam is h mi lesz ha jön a tesó én meg a kórházban?Ki vigyáz addig rá????Szóval most "nevelés" lesz itthon,és nem Izának....

annus11
 
 


Tinu!
A fejem..hm,kissé leharcolt ...fél3tól a fodrásznál ültem,aztán jött ez h ordít a gyerek a telefonba....közben majdnem összeestem már az éhségtől,csoda h mosogatás közben nem tört el semmi.....

annus11
 
 


Ja a kép nem adja teljesen vissza azért,így is térdeltem mert az uram a kanapén tespedt mikor fotózott..... :lol: :lol:

annus11
 
 


Na azért a képeket véggiggörgettem, és nem csalódtam!:shock: :shock: :D :D
Olyan cukik ezek a manók!

Mondjuk, mintha Gergővel egy hónappal későbbi topikban lennénk: esze ágában sincs még ilyen aktívan helyzet és helyváltoztatni...

Na sebaj, annál később indul be nálunk a "Gergőke, neeeeem szabaaad!" :lol:

Köszi, csajok!
Hát ma felhívtam a dokit, és az asszisztens mondta, hogy holnap reggel mehetek a receptért, és ha kiváltottam, akkor soronkívül beadja a doktornő. Nekem is fura volt, de azt hittem, akkor a gyogyitárban kapom ingyen. Na akkor reggel újra telefonálok.

KépKép

Kép
hase
 
 


jajj csajok ezek pasik, ma én is megkaptam...de ez durvább mert el sem mentem itthonról, Lili a habtapin épp tekeredett fel a tornáztatóra, mondom ok akkorén most zuhizok...bementem és úgy 4 perce eresztettem magamra a vizet és közben fogat mostam amikor jön a gyerekkel a hóna alatt h mit tudok már ennyit "tökölni" a zuhizással a gyerek sír,de könyörgöm ez a 4 perc nekem az egész napi pihim legyen már el 5 percig Lilivel...kijövök gyerek a ahabtapin nyafog (tökálmosan, kézben gyönyörűen elvan) férjem meg nídforszpídezik...ja aha azt nem lehet gyerekkel :shock: komolyan én is el fogok járni 1-2-3 órára 8mostmár meg tudja csinálni a péoet és egetetheti ha éhes) hogy nézze már meg hgy ez nem olyan hó depihentető dolog egész nap... :shock: á pasik :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


na asszem fáradok :lol: deértitek uyge?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ja: merthogy mondtam, h 6hónapos a kisfiam :? :evil:

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla!
Akkor mondd h 1 év alatti gyerkőcök családjának ingyenes!Lehet h nem tudják :evil: De mi ebből a hasznuk???Kinek árulják???elméletileg az ingyenes vakcina ott van nekik is.De ha nincs akkor sem kéne veled fizettetni!nyomtad ki az ANTSZ oldaláról a papírt,vagy mondd h járjanak utána vagy passz!!!Ne hagyd magad! :wink:

Niki :lol: :lol: :lol: Hát az utolsó mondatod épp h megvan,de ok,fogjuk rá h értem :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Tinu!
Akartam kérdezni h az arielnek próbáltad már a folteltávolítót?Mert van megint egy termékmintám,kipróbálod?Mert akkor neked adom szivesen!

annus11
 
 


Jaj, Mozza, de jó, h. "csak" vesekő! Nagyon-nagyon szorítok, hogy elmozduljanak!

Réka, boldog mindent neked!

Bangla, hol van már a sztori vége???

És most egy igazi csemegével szolgálok nektek a blogban: megkértem a férjem, hogy ő is írja le, hogy hogyan született Csani! Ahogyan ő látta! Szerintem tök érdekes! megyek is a blogba feltenni.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!
de jó!!!!na az én uramat erre nem tudnám rávenni....

annus11
 
 


Látom, éppen az apai ön-nem-feláldozásról van szó. Vagyis inkább esszenciális segítségről. Háát, nehéz ügy. Nálunk férjem októberben iszonyat sokat volt távol, egy egész hetet is. Alig ért haza- gondolhatjátok, hogy vártam már, hogy kicsit leadjam Gergőt-, nekiállt melózni ezerrel, mondván, hogy egy hete kimaradt és feltorlódott a munka :?
Szóval igaza volt, basszus, de én meg majd megőrültem., az egy hét előtti pár nap ugye elő kellett készülnie, akkor távol volt, és még vagy egy hét, mire utolérte magát... (Persze G bcg-s sztorija is pont a távollétében volt). Olyan jó azoknak, akiknek van segítsége :!:

Na mindegy, tudom, h van ennél rosszabb, meg azért sokszor vigyáz rá ő is.

KépKép

Kép
hase
 
 


Annus nagyon jó lett a hajad,tetszik!
Csilla ne hagyd magad!!!!
Na megyek ER. :wink: Jó éjt!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bocsi csajok, de ma nem volt idő alkotni, olvasni sem tudtam, de ami késik, nem múlik.

Apánk vidéken reprezintizik, úgyhogy egyedül nyomom, nem nagyon csípölöm....

De holnap terveim szerint visszaolvasok, és írok, és reagálok, és jó leszek.

Mindenkinek jó éjt,

Banlga
bangla
 
 


Na fel is pakoltam! Jó éjt mindenkinek!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szia Bangla, üdv itt! Na sehol senki? Akkor még kicsit blogozok..

KépKép

Kép
hase
 
 


Szofi, nalunk is leirta Gabi a szulest! ha megengedi(vagy ha nem :oops: ) majd feltoltom 8)

Vanni, szornyu volt tenyleg, de keszulj fel te is az esesekre :)

Tinu, Csongi legalabb nem bukott orra :lol: nagyon ugyes :D
Sztem Boroot huzzza a feje :oops:

Annus, jok lettek a csikok!! bar szembol is megneztem volna :lol:
neveld a ferjed, ra is rafer :D

nalunk ha Gabi belep az ajton,Boro az en kezemben kezd el uvolteni es csak az apjaval van el.. szornyu erzes :shock: :lol:
de egyfelol jo is,mert leveszi rolam a "terhet" en csak nezem ahogy jatszanak,aztan altalaban ok egyutt furdenek, en csak heti 1-2 alkalommal tarsulok (hetvegen) ugyhogy nalunk megszoktak egymast.
sztem hasznos igy, ha elmegyek par orara nincs gond :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


ja Tunci is csucs :D az a grimasz, kesz komolyan :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, Boró elesett???

KépKép

Kép
hase
 
 


szofi ez olyan jó! majdnem sírtam...de csak majdnem...hüpp

nálunk ha valaki megkérdi a férjem hogy na és milyen volt, azt mondja: ááá ez olyan mint az érettségi, mindenki parázik aztán tök könnyű és már meg is van...najó persze nálunk nagyon gyorsan ment minden de azért néha odafektettem volna :D ha ilyeneket mondd.

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza,végre megvagytok!!!!Örülök,h csak ennyi a baj,de ez sem kellett volna!Remélem nem kell műteni,drukkolok!!!

Annus szupi-csini mami vagy!Férfiak :twisted:

Keresztelős Hannánk meseszép nagy csaj!

Szegény Boró!Puszi neki!

Reny,Amina gyógyuljatok!!!

Esztó ,Kutyafüle kitartás a tanuláshoz!

Szofi,elolvastam!Nagyon szépen írta le!Tetszik!

Na lépek zuhizni.Fáj a fejem,torkom.Meg Hannit már 3x altattuk vissza.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Csilla! igen, felallt es fejjel elore utana.. lent nalunk ko van, jo szonyegen koppant a feje,de nagyon sirt... :cry:

Netti
Kép
maumau
 
 


Óóóó szegényke :cry: Még jó, hogy nem lett baj belőle.

KépKép

Kép
hase
 
 


Mozza, továbbra is jobbulást a férjednek. Remélem gyorsan megbirkózik a kövekkel. Nem irigylem...

Annus, jók a csíkok. Nem szoktál hajpántot hordani (olyan szélesebb pamutosat)? Á, olyat amilyen az avatarodon van. Szerintem tök jól állna.

Csilla, akkor kezet foghatunk virtuálisan. Marci se egy nagy truvájcsávó. Bár ma amilyen művészi tornagyakorlatot lenyomott ma a kiságyban...az nagyon édes volt. :D De ha leteszem a földre rögtön bevágja magát hintába és a pocakján billeg :D Na meg a jedinézés, az megy... :roll:

Netti, akkor Boróka szó szerint átesett a tűzkeresztségen. Sajnálom az ijedtséget és megértem, hogy egyre többet kell felügyelned rá.

Csütörtöki talira össze kellene szednünk egy kvázi névsort
A tutijövők: Annus, Barbi, Szofi, Tinu, Incike (kit hagytam ki?)
Kérdősök: Trixi, Mniki, Vanni, Böbi, Kitty
Zsüci, Réka, Dóri, Emese, Novygirl ???
Hean, sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Ez már 1000% ?
Reny, gondolom nálatok is stornó. De kár :-(

Na szóval, aki nem látja magát fent sikítson és az is aki bár látja magát, de tuti nem tud jönni.

Csak azért hogy tudjam, hány liba zsírját kell kifőznöm :-D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Most olvasom, Mozza, férjednek vesekő?? Az olyan az mitől, ilyen fiatalon??
Szegény te is, bizti aggódsz.
Na remélem, hamar felszívódnak, és jobban lesz! Sok gyógypuszi
:!: :!:

KépKép

Kép
hase
 
 


Kaptok egy jóéjszakát képet.

Jürgen és a színorgia :D
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyongyi! :lol: Marcipanod tunemenyes :D hany kilo?????,

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi az a jedizés nagyon is cuki!

Gyerekek, én rájöttem: Gergő tulképpen azért nem csinál olyan extra dolgokat, mint a többi baba itt, mert ő tulképpen turmixgépnek képzeli magát! :P :P 8) 8)
SZárazon is igyekszik a lábait és a kezeit ezerrel mozgatni, na de ha vizet ér: totál habosra veri fel, minden csupa víz, mi meg hahotázva röhögünk rajta, hogy a könnyünk kicsordul.
Ő meg élvezi, hogy rajta mókázunk, és csakazértis csinálja :lol: :lol: :lol:

Ja: ha küldesz postagalambokat, akkor visszaküldöm őket kis kacsazsírral (az is okés?), mert a héten mi is sütöttünk.
Csak jól megtermett kopasz, kigyúrt galambok legyenek, mert nem könnyű a cucc :wink: :P 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase
 
 


Na én is itt :) Mindenkit lefektettem, vasaltam, és még csokis kekszet is ettem :lol:

Nekem a férjem rengeteget segít. Vagyis ez így nem igaz: ő úgy gondolja, ahogy én, gyereket együtt vállaltunk, tehát nem is segít, hanem kiveszi a részét a dolgokból. Persze alapvetően én vagyok a gyerekekkel, és nem várom el tőle, hogy ha itthon vagyok, akkor tisztába tegye őket, ha Zsófi kakil, akkor is én megyek a végén, de ha olyan a helyzet, simán megcsinál mindent. Az elején, mikor Fruzsi még evett 11 fele is, akkor Zsófit lefektettem kilenc fele, mentem én is aludni, és a férjemmel volt Fruzsi, és 11-kor odahozta, hogy etessem meg. Zsófit én fürdettem 11 hónapos koráig, de amint megtudtuk, hogy Fruzsi a hasamban van (na meg ugye este nyolckor már aludtam a terhesség elején :lol: ), rögtön átvállalta a fürdetést. Teljesen természetes volt neki, hogy amikor Fruzsi született, Zsófi nem megy a nagyszülőkhöz, hanem ő lesz itthon vele. Szóval azt hiszem, ahogy itt olvasom, amiket írtatok, nekem nagyon jó dolgom van :oops:
Vendég
 


Marci nagyon szép :)
Vendég
 


Ez a fiú mindig gondolatátvisz vagy varázsol :lol: :lol: CUKIII

KépKép

Kép
hase
 
 


Panndi, en is ugy erzem ahogy te.. :oops: de nemis tudom ezt kozoljem e a ferjemmel :lol: de neki is igy a termeszetes halistennek.. ha egesznap vele lenne Boroka akkor se sirna miattam.. sokat vannak egyutt is .
De en nem vallalnek tobb gyereket ha nem venne ki a reszet. Persze nehogy megsertodjon ezen barki is. Ez nekem fontos... :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, ez tök szupi így.

KépKép

Kép
hase
 
 


Jajj itt ne ragadjak. Jó éjt!
Szép álmokat, pihentető alvást!
:arrow:

KépKép

Kép
hase
 
 


Megjott a pizza.. direkt kertem h HIVJON telefonon (csorgessen meg) ha itt van, erre mit csinal? dudal.. ok.. aztan meg 1et dudal.. mintha 2mp alatt ki lehetne erni..............
hihetetlenek ezek a futarok..
de ha nem adsz eleg borravalot vagja a pofakat.. :x

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát igen, lehet, hogy én sem lennék olyan vagány a leendő gyerekeink számát illetően, ha a férjem nem ilyen lenne :roll:
Vendég
 


Pizza, hmmmm...
Vendég
 


Andris nálunk is kiveszi a részét Csaniból. Nincs benne az a "természetes ösztön" gondoskodás, de bármit szívesen megcsinál, ha mondom neki. Pl. felőle ott lehet a gyerek besz*arva egy hétig, de ha szólok, hogy hé, nem kéne szegényt tisztába tenni? akkor ugrik...

Gyöngyi, válaszolt neked a férjem a véres részeket érintő kíváncsiságodra a blogba! Marcinak nem gyengék a csülköcskéi!!! :D

Örülök, hogy teszett nektek a férjecském sztorija.

Na tényleg lefexem...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Köszönöm szépen a jókívánságokat. :) Ma a nevem napja tiszteletére lustultam: csak egy rendet mostam, melegszendvics volt a vacsora, és ki sem mentünk az eső miatt. Lilla baba egész nap szörcsögött, kezdek profi lenni az orrszívásban. :(

Férj, segítség: Hááát, izé... Én Lilla baba 2 hónapos kora óta nem voltam nélküle sehol. Azelőtt meg pontosan egy alkalommal voltam távol, elmentem a belvárosba terpeszpelust venni neki. A férjem nem ért rá, dolgozott, anyámék épp itt voltak, de ők meg nem ismerik a várost. Így én mentem nagy hajrában a gyógyászati üzletbe, nem néztem se jobbra, se balra, csak rohantam, és reménykedtem, hogy elég lesz neki a lefejt tej. Persze végigaludta az egészet.
A férjemre nem hagyom, mert nálunk nincs megszabott étkezési idő, eléggé gyakran szopizik egy-egy kicsit. Ettől még persze segíthetne, ha itthon van, de többnyire itthon is dolgozik látástól mikulásig. :? Így kénytelen vagyok bírni cérnával, de el is mondtam, hogy szülinapi ajándéknak de jó lenne egy szabadnap...

Annus: Jó az új frizurád. :) Nekem is kéne valamit csinálni a fejemmel, de az utolsó fodrászati kalandomból még nem tértem magamhoz. Akkor úgy volt, hogy apa vigyáz Lillára, de persze akkor is dolgoznia kellett. Így magammal vittem a fodrászatba. Egészen addig kisangyal volt, amíg el nem kezdték vágni a hajam, onnantól fogva viszont üvöltött. Így muszáj volt kézbe fognom, a hajam hullott ránk. Utána itthon 2 órán át vakartam a hajat magunkról meg a ruhánkból. Szóval én egyhamar nem megyek fodrászatba, inkább nekiesem én...:roll:

Ja, képzeljétek, eladtam életem első dolgát a teszveszen, másfél doboz megmaradt tápszert. Olyan béna voltam, hogy elnéztem, a postaköltséget az eladó állja volt beállítva. :roll: Így most kénytelen vagyok ingyen elküldeni Dunaújvárosba.

Mozza: A férjednek jobbulást kívánok!

Netti: Jó, hogy nem lett baja Borónak. Úgy látszik, mostmár tényleg minden lépésére vigyázni kell.

Esztó: Álmosnak nagyon huncut a mosolya. :)

Ági: Ármin nagyon merengő tekintettel képes nézni. :)

Reny: Gyógyulást kívánok!

Na, megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!
Réka

rekap
 
 


Kis pizza, kis borocska...Dolce vita :D

Netti, 8,5 kiló :D

Csilla, NDK turmixgép :lol: Kacsazsír is jöhet, majd Marci idevarázsolja a teleportnézésével :D

Anikó? Csütörtök?

Jó éjszakát, menek aludni. Már csak tőmondatokra vagyok képes.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Réka: boldog névnapot és születésnapot!

Annus, jó a hajad! :)
Vendég
 


citromos sorom van :lol: dolgozunk kicsit meg,vagyis Gabi,en majd besegitek hamarosan :roll: ahoz kell a pizza :D ehes...
tejfolos juhturos baconos sonkas kukoricas! es ajandek metros uditot hoztak hozza 8)

Gyongyi, B is annyi :oops: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?