Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Röpcsi én is náthás vagyok,antibiotikumot szedek,meg köptetőt.Gyógyulj meg vigyázz magadra hogy jövő hétre készen állj a babafogadásra :wink:
Puszilok mindenkit!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Helló!

Luna
Megvan :!: :idea: Azt akartam tőled kérdezni, hogy most amikor voltál a dokidnál és a vizsgálatkor azt mondta, hogy nem lát semmi tüszőt, mivel magyarázta a dolgot?

Adri
Holnap én is megyek a klinikára, de én elvileg reggel!
Vendég
 


Kamilla
Szia! :D Köszönöm szépen aranyos vagy! :D Jobbulást kívánok én is Neked! :D :wink:
Babafogadásra mindig készen állok :!: :!: :!: :D :lol:
Vendég
 

 
 

Twist a 14 év nagyon sok! Borzasztó! Ma megint ezen kattogott az agyam, hogy miért történnek ilyen dolgok?! Dokim is mondta, hogy persze a nem kívánt terhesség egy mámoros buli után tuti összejön. :S

Nagyon örülök, hogy sikerült Nektek a kis Dorottya :)

Köszönöm, hogy bíztatsz!! Remélem én is, hogy minden rendben lesz.

Badró ezt az időt utálom a legjobban. :S

Kamilla: jobbulást!!

Röpcsi! Dokim annyira le volt döbbenve, hogy szólni se tudott. Azt kérdezte, hogy fáj ahogy UH-zik? MOndom nem, csak le vagyok döbbenve én is. Nem számított erre, meg én se. Annyit mondott, hogy nagyon úgy tűnik, hogy csak stimulációra működnek. :S

Jobban vagy?
Vendég
 


Luna, csak azért kérdeztem mert eszembejutott az egyik barátnőm, akinek a "story"-a nagyon hasonló a tiedéhez, de azért mégis más.

Egyik barátnőmnek lombikprogramja volt itt a SOTE-n. A gyógyszerekre, amiket a tüsző növesztésre kapott eleinte nehezen de aztán a kezelés vége fele egészen jól reagált olyannyira, hogy még a prof. is elcsodálkozott, hogy mindkét oldalon milyen sok és nagy tüszője lett :!: :shock: :shock: :shock: Szinte biztosak voltak a barátnőmék is és a prof. is, hogy valamelyikből egy, kettő, de az is lehet, hogy három baba lesz! :D Gyönyörű nagy tüszői voltak és az eredményei a csajnak jók voltak.
Időnként beszéltünk telefonon és váltottunk egymással e-mailt, tehát körülbelül mindegyikünk tudta, hogy hol tart most a másik.
Nálunk akkoriban volt inszem, aminek a beavatkozási napja emlékszem péntekre esett. Nem tudtuk, hogy Ők mikor mennek pontosan, csakhogy azon a héten, amikor mi is megyünk. Mint kiderült egyazon napon mentünk, teljesen véletlenül futottunk ott össze. Mi még a beavatkozásra vártunk, amikor a barátnőm kijött a pihenő szobából. Egyből kérdeztük, hogy mi volt, hogy volt, hányat sikerült leszívni és legnagyobb megdöbbenésünkre azt mondta, hogy egyet sem, ismétlem egyetlen egy petesejtet sem sikerült leszívni. Mindegyik petesejt üres volt!!! :( :( :( :shock: :shock: :shock: Várakozás közben, a prof. behívtak őket, konzultált velük, de arra a kérdésre, hogy a gyógyszerekre való jó reagálás, jó eredmények mellet miért nem tudtam leszívni egyet sem Ő sem tudott mit mondani. Egy diagrammot mutatott, amin megmutatta, hogy ők és mások az ismeretlen ok részbe tartoznak, tehát nem tudják megmondani miért nem sikerült egyetlen egyet sem leszívni! :(
Vendég
 


Luna megkaptad az Kép-t :?:
Vendég
 


Röpcsi, ez nagyon nem jó. Most mi van velük?

Ez már bennem is felmerült, hogy az, hogy lesz tüsző, még nem jelenti azt, hogy meg is lehet termékenyíteni.... :(
Vendég
 


Röpcsi hová írtál?
Privi nem jött, email se.
Vendég
 


Babanet Társalgó » Fogamzás » ! . A petesejt adományozás nehézségei topikban van az a hölgyike, aki most a Hello Babyben volt. :)
Vendég
 


Ez melyik száma a Hello Babynek?
Vendég
 


A mostani, november - decemberi.
Vendég
 


[quote="luna81"]R írta:luna81öpcsi, ez nagyon nem jó. Most mi van velük?

Ez már bennem is felmerült, hogy az, hogy lesz tüsző, még nem jelenti azt, hogy meg is lehet termékenyíteni.... :(



A barátnőmék azóta sajnos szétmentek, a srácról kiderült ugyanis, hogy a nőket és a férfiakat is egyaránt szereti! :oops: :oops: :oops:
A barátnőm nagyon szeretne gyermeket, nagyon reméli, hogy most az új kapcsolatából lesz egy v. két gyermeke! :D

Hát igen, ez tüsző megtermékenyíthetőségi dolog már nekem is eszembe jutott! :roll: Nálunk jó eredmények vannak, de mi van akkor ha az eddig látott kicsi, közepes, nagy tüszőkben semmi nincs és azért nincsen nálunk baba?! :roll: :? :oops: Az a baj, hogy csak a leszíváskor derül ki ez a probléma?
Vendég
 


Köszi, holnap megveszem, aztán amíg a klinikán várok elolvasgatom! :)
Vendég
 


No igen. Addig nem lehet tudni, hogy mi van a zsákban. :S

Aztán ha ott végeztél, akkor gyere mesélj, hogy mi volt!
Vendég
 


Sziasztok csajok!
Köszi mindnenkinek aki szorított nekem.Estére értünk
haza.Mosogattam stb...és most értem net közelbe.
Hát párocskámnak azt mondta a doki lumbágója van.
Az mit jelent?Nem tudjátok?Úgyhogy itthon van velem.
Egy hétig.Kapott gyógyszereket.Szegénykém alig tud
mozdulni.
röpcsi
Érdekes amiket írtok.Ténleg leszívás közben is derülhetnek
ki dolgok?Jaj pedig én már azt hittem ha minden eredményem
jó akkor nem lehet gond.Ezek szerint mégis?
krisztike54
 
 


Oké! :wink: Remélem hamar végzek majd! :)
Vendég
 


Kriszit
Húúú, nagyon sajnálom a párodat! :( Rosszul mozdult vagy nehezet emelt?
A lumbágó: deréktájon ismeretlen eredetű gerincfájdalom jelentkezése.
Evvel tényleg pihenni kell! :( Jobbulást!!! :D

Igen, sajnos mindig van valami ami miatt aggódhatunk, de figyelj Kriszti nem lesz semmi baj, minden rendben lesz, nyugi :!: :!: :!:
Mennek a drukkok :!: :!: :!: :wink:

Már én is kezdek lassan bekattanni, hol jó, hol rossz dolgok jutnak eszembe a kezdést illetően. Istenem csak magam mellett tudhatnám már a programmal járó gyógyszer csomagomat! :roll:

Hétvégén amikor elmentünk a Tescoba és nagyjából mindent amit kellett megvettünk üres polcok között végig haladva, megkérdezte a párom, hogy kell-e még valami, mondtam, hogy igen valami még kell, de azt semelyik sorban nem találtam így mehetünk a pénztárhoz! Már nem emlékszem mi kellett, amikor a párom egyszer csak azt mondta, jaj igen az eladó babák sorát én se találtam, de lehet, hogy ez volt az, csak későn jöttünk és mostanra már mind elvitték :!: :D :lol: Aranyos volt nagyon! :D
Vendég
 


Twist: bocsi, nem nagyon érek rá mostanság. Decát sosem kaptam. Az a progipótló, mint az Utrogestan, ugye? Mi a pontos kérdés??
A longot a ciklus 21. napján kezdik, nálunk Suprefacttal. Supre meleltt a ciklus végén megjön a mensid, Suprét felére csökkentik és jönnek melé a másik szurik. Én Gonalt szoktam kapni Supre mellé.

Mi még a kédés? Szívesen segítek, akár priviben is, ha tudok.

Sajna megint felborulhatott a hüvelyflórám.Nem is értem. Egyszer voltunk együtt apával pár napja. Gyógyteákat iszok megint, Gynophylus h
kúpozok a flóra visszaállítására, tőzegáfonyát szedek kapszulában és találtam Rossmannban teát is, amiben tőzegáfi és kasvirás van (az idegen envére nem emlékszem). Iszom azt is napi 1 csészével. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá..elegem van.Pedig most akarunk hétvége felé 14-16 nap próbálkozni, de így megint nem fog menni. A hasam is fáj. Mindig ez vaaaaannnnn :cry:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, köszi a választ! Szerintem Krisz ezt kérdezte pont, hogy a mensije mikor kell, hogy megjöjjön. Mert neki nem pontos a ciklusa. De majd ő megkérdezi, én csak segíteni próbáltam neki, képviseltem őt:) De szerintem tök jól válaszoltál, erre volt kíváncsi.

Canesten kombi nem jó? Még terhesség alatt is lehet szedni, nem árt tényleg.
Vendég
 


Röpcsi, de aranyos volt a párod:) Nagyon megható, amit mondott:)
Vendég
 


Szia Twist!

Igen, nagyon aranyos volt a párom :!: :D
Olvastam, hogy milyen sokszor kell a cukorproblémád miatt dokihoz járnod........sajnálom :oops: , de ugyanakkor nagyon örülök, hogy ennyire odafigyelnek Rád :!: :D

Nagyon jól írtad, a cukor problémát minél előbb, annál jobb ha észreveszik, mert akkor még könnyen v. viszonylag könnyebben gyógyítható, és ha ránk rossz hatással volt, kezelés, odafigyelés mellett a babára már lehet, hogy semmi rossz hatással sem lesz :!: :D :wink:
Nagyon nagy pocid van Twist, csini vagy :!: :wink:
Vendég
 


Röpcsike, hogy vagy? Hasfájás, ilyesmi? Náthád van, vagy gyomorrontásod?
Nehéz a pocim ám, nehéz cipelni. És a férjem szerint napról-napra nő, így a végefelé. Na, de már kevesebb mint 2 hónap van csak hátra. Kibírom:)

De jó, hogy kedden kezdhettek végre (én már ezt megelőlegezem nektek). Még év végéig belefér egy kezelés és egy zebrás teszt is. Nagyon fogok örülni neki!:)
Vendég
 


Köszi Twist már jól vagyok! :D :wink: Nem éreztem jól magamat, fájt a gyomrom és úgy éreztem mintha valami igencsak kerülgetnek, de aztán szerencsére jobban lettem, jobban vagyok már :!: :D :oops:
Szerintem valami olyasmit ehettem ami miatt kicsit sok lett a savam + hétfőn a hivatalban annyian álltunk és vártunk, hogy amikor bementem már akkor éreztem ezt a savas dolgot, majd utána mikor kijöttem olyan volt, mintha betegebben jöttem volna ki. :oops: Egész nap a gyomrom nem volt jó, fájni fájt és sok volt a savam, hasmenésem nem volt, de fel voltam puffadva és úgy éreztem mintha ettől függetlenül valami baci ott a tömegben megkörnyékezett volna! :(
Bérest + C vitamint szedek, na meg persze sok-sok gyümit, remélem ezekkel átvészelem ezeket a kritikus napokat, heteket, hónapokat! :D :wink:

Gondolom milyen nehéz lehet már a pocid, hiszen tényleg kevés idő van már csak hátra kislányotok megszületéséig :!: :D Húúú Twist, kevesebb, mint 2 hónap múlva Anyuka leszel :!: :!: :!: :D 8) De jóóó :!: :!: :!: :D Barátnőim is azt mondták, hogy a szülés közeledtével egyre jobban, napról napra nagyobb lett a pocakjuk a végén már nagyon nehezen tudtak menni! Utána meg, amikor már túl voltak a szülésen, sokuknak hiányzott a nagy pocakja! :D :lol:

Twist, irulok-pirulok meghatódtam most ettől, nagyon szépen köszönjük az előlegezést, élünk vele, hiszen ez minden kívánságunk, vágyunk és álmunk, hogy most elkezdjük a programot :!: :!: :!: :D A fa alatt már meg van a helye, hogy hova kerül majd a zebrás tesztecske, órási lenne ezt az évet a picúr megérkezésével zárni :!: :D
Vendég
 


Röpcsi,
megőrülök,már 3 privit írtam,mindegyiknél kiírja,hogy elküldve és utána nem az elküldött fiókban landol,hanem a kimenőben,onnan meg nem tudom elküldeni szerkesztve sem!!!!! :twisted:
Vendég
 


mmzsó
Megkaptam mind a 3 pirvit! :D
Először én is megijedtem a pirivi küldésnél, de aztán rájöttem, hogy amikor megírod és elküldöd a rendszer, először a kimenőbe teszi, az üzit majd miután a címzett megnézi, megnyitja a privi üzenetét, a feladónál a rendszer, a kimenőből automatikusan az elküldöttbe teszi az üzenetet. :D

Megkaptam mind a 3 üzit, most nézd meg, az elküldötteknél ott kell, hogy legyenek azok az üzik amiket elküldtél nekem! :wink:

Adri már biztos végzett Urbancseknél :!: :roll:
Gyere Adri mesélni, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondott Urbancsek a továbbiakat illetően :!: :!: :!: :D

Mmzsó, hány órára mész a klinikára?
Vendég
 


Röpcsi,te is mentél ma a klinikára?Mi volt?
Adri,tőled is várjuk a híreket!
Én mindjárt indulok Murberhez,estig nem leszek,csak későn érek haza a munkából.

Krisztike,sajnálom a férjed,rémes lehet!Gyógyuljon meg,nem sokára nagy szükség lesz rá! :lol:

Babaimádó,
folyásod van?Szegény,jobbulást!Én nem tudok tanácsot adni sajna :(
Vendég
 


babimado
Köszi a segítséget,meg neked is twist hogy képviselsz.
Aranyos vagy.Arra lennék kíváncsi,hogy a decapectyltől
ha nem jön meg akkor mi van?Az egészet nem értem.
Nade ha nálatok máshogy van akkor te biztos nem tudod ezt.
Miért van az hogy nálunk minden teljesen máshogy van?
Nem értem. Sajnálom a hüvelyflórádat.Ez nálam is sokszor
előfordul.Érzékenyek vagyunk ennyire vagy nem tudom.
röpcsi
Jól vagy már?Páromnak olyan melóhelye van ahol sokat
kell emelni,meg jár eddzeni is biztos ott is megemelte magát.
Nem tudom mitől lehet ez.
Adri
Mesélj ha hazazértél.
mmzsó
Te is írjál hogy mi volt a Murbernél.Ok?
krisztike54
 
 


Csajok
Én nem tudom miért,de bennem annyi félelem van a lombikozást
illetően.Nagyon félek milyen hatással lesznek rám a hormonok,
nem-e lesz valami bajom vagy szövődményem.
Ez normális szerintetek hogy ennyi félelem van bennem? :?:
Ez természetes?
krisztike54
 
 


Köszi Kriszti, már jobban vagyok :!: :D
Párodnak jobbulást és jó pihizést kívánok :!:

Szerintem a félelemmel nem vagy egyedül, mert mi mindannyian félünk, akár terminált, akár inszem, akár lombikprogramról van szó! :(
Most, hogy már nálad zajlik a kezelés, azért félsz tőle jobban, igulsz, aggódsz, mert szerintem a kapott hormonok is befolyásolnak Téged, mármint a szervezetedet. Én volt, hogy kezelés alatt sokkal érzékenyebb voltam mint, mintha nem lett volna kezelés, elvégre hormonokat kapunk így nem is nagyon csodálkoztam rajta. Ez még nem jutott az eszedbe?
Krisz a hormonok dolgoznak benned és szerintem amiben eddig 1000%-ra biztos voltál, már abban se vagy biztos, ezek a hormonok hatásai! :wink:
Egyébként én is félek, de most még csak egy kicsit! :( :oops:
Már attól is félek, amiről nem is tudom, hogy kell-e félnem, ez szerintem mindenkinél a kezelés velejárója!
Vendég
 


röpcsi
Igen igazad van biztos.Gondoltam én is a hormonokra.
De úgy effektíve nem érzek semmit.Vagyis én amúgyis
nagyon érzékeny tipus vagyok.Sírós stb...
Szóval én nem tudom,hogy most a hormonok játszanak-e
vagy sem.De az biztos hogy amibe eddig biztos voltam
most abba sem vagyok az.Annyi para van bennem.
Be is jelentkeztem jövő hétre kineziológushoz.Rám fér.
Túl aggódós vagyok.Az a baj.De nagyon.Minden van a fejemben.
Jól reagálok-e a hormonokra,és ha igen lesz-e peteéeésem,
ha lesz akkor megtermékenyül-e,megtapad-e stb....
:?: :?: :?:
Szóval egy örök aggódós vagyok.Amit a decapectyl után
vagyis közbe kapok szurit az rosszabb lesz mint a deca
szerinted? :?: :?:
krisztike54
 
 


Kriszti most a konzikor uh vizsgálatod is volt, ugye?
Vendég
 


Krisz, úgy hallottam, hogy a hormonok kb. 1 év alatt ürülnek ki a szervezetből - ezt írták a csajok egy másik fórumon még régen. De aztán kiürül és sosem látjuk őket többé. Visszlát hormonok!!!:)
Vendég
 


Sajnos Kriszti, mivel lombikprogramom még nem volt és ezeket a gyógyszereket még nem használtam, nem tudok nyilatkozni, véleményt mondani, segíteni! :(
Vendég
 


Mmzsó, különben a teszteléssel mi újság? Mit érzel? Na, majd mesélj, mi volt Murbernél. Drukkolok neked, hogy segítsen!!!!

Adri, mizu, hazaértél már?

Röpcsike, már csak keddig kell várnod. Reggelre mész?
Vendég
 


röpcsi
Igen volt.Össze-vissza forgatta bennem a doki az
ultrahangos műszert.
krisztike54
 
 


Twist régebben nem, de most azthiszem sikerült felregisztrálnom az oldaladra, csak nem avval a névvel amivel szerettem volna! :? :oops:

Babaimado
Sajnálom, hogy egészségügyi (folyás) problémád van! :oops: A nőgyógyászodat nem keresed fel? Egyik barátnőm is állandóan elkap valamit! :(
Vendég
 


twist
Egy év?én ötöt hallottam.De ha csak egy akkor jó.
Szerinted nem lesznek szövődmények a hormonoktól?
krisztike54
 
 


És látott valamit v. üres volt mindkét oldalt?
Vendég
 


Nem tudom mit látott,mert nem mondott semmit.
Nem is faggatam,mert amit kérdztem tőle arra sem
akart válaszolni.Úgy voltam vele,hogy írja fel az injekciókat
hogy kezdhessünk aztán ennyi.Tudod meséltem.
Nem egy kedves orvos ez az Urbancsek,De lehet hogy csak
velem ilyen.
krisztike54
 
 


És az uh után mondta, hogy elkezdhetitek, ugye?
Nagyon drukkolok :!: :!: :!: :wink:
Vendég
 


Kriszti mielőtt Ti mentetek a klinikára, a kezelés elkezdésével kapcsolatban mindenféle eszedbe jutott Neked is ugye?
Néha eszembe jut, hogy lehet, hogy nem kezdi el, aztán ezt egyből el is hessegetem magamtól és csak arra gondolok, összpontosítok, hogy igenis elkezdjük és biztatom magamat, hogy a dokinak, a műtéti leírás megfelel neki és a hormonvérvétel eredményemmel is meg lesz elégedve + az uh vizsgálattal is! :D

Drága Twist már megelőlegezte nekünk a programkezdést, meg is említem majd a prof.-nak, hogy állnak mellettünk, többen szólunk, vagyunk amellett, hogy elkezdjük:!: :D :)
Vendég
 


[quote="krisztike54"]A írta:krisztike54nnyi para van bennem.
Be is jelentkeztem jövő hétre kineziológushoz.Rám fér.
Túl aggódós vagyok.Az a baj.De nagyon.Minden van a fejemben.
Jól reagálok-e a hormonokra,és ha igen lesz-e peteéeésem,
ha lesz akkor megtermékenyül-e,megtapad-e stb....
:?: :?: :?:
? :?: :?:


Krisztike, sztem normális a para, vagy csak ezzel nyugtatom magamat is...

Ugyan ezek a kérdések kavarognak bennem is. Mi lesz a closty után, stb. - stb. Persze addig kattogok a témán, amíg jól ki nem idegelem magam, aztán persze eltörik a mécses, és akkor bőgök de rendesen. UH utáni nap vörösre bőgtem a szemeimet. Asszem simán megkaptam volna a Twilight egyik vámpírlány szerepét...

de ezt így túl kell élnünk, végig kell csinálnunk, érte, vagy épp értük, hogy aztán boldog családként éljünk tovább :)
Vendég
 


Krisztike!

Írnál a kineziólgusról? Ő hogyan tud segíteni? MIt néz, vagy mit csinál?

Hallottam már róla, hogy lelki dolgokkal tud varázsolni, de mélyebb tudásom nincs róla.

Köszönöm!
Vendég
 


Szisztok!

Húúú csajok enyit még nem vártam mint ma...... :twisted:
akik utánnam jöttek azok mendtek be......fél 10-től fél 1-ig vártam és én jöttem.... :roll: :lol:
Megnézte a záró jelentést meg egy másikat amit a Bokor doki küldött neki....kérdezte mikor jött meg mondtam szombaton keztem barnázni...és képzeljétek megvizsgált hüvelyi uh-gal...
aztmondta szép minden belül... :lol:
Terminált együtlét lesz.... :roll: kaptam Clostilbegyt szombaton kell elkezdeni 2X1 reggel és este 5 napig....jövőhéten Csütörtökön kell mennem vérvételre és uh-ra.... :wink:
remélem mostmár minden rendben lesz :!: :?: :wink:
pusz

Kép
Adri
badró1
 
 


Óóó luna nem is mondat, hogy ennyire elszokott nálad is törni a mécses! :oops: :( Kép
Vendég
 


Badró drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Röpcsi, hát sajnos van ilyen... sikerült ezen a tüsző dolgon annyit agyalnom, hogy végül a feszültség így jött ki belőlem. Mindegy mit csináltam, csak jöttek a könnyek a szememből.. mit jöttek?! szó szerint folyt, mintha ez kötelező program lett volna... de másnapra minden oké lett... :((
Vendég
 


Jövő héten kedden mi is fél 10-re megyünk majd a klinikára! :D
Vendég
 


Adri de jóóó, hogy terminált együttlétes kezelésetek lesz :!: :!: :!: :D Szívből örülök, hogy ilyen jó híreket kaptatok! :D
Tudod eszembe jutott, hogy hátha nem is lesz, kell nálatok kezelés és spontán is próbálkozhattok majd! De így szerintem jobb, hogy a doki terminált kezelést indított el nálatok, mert így folyamatosan nyomon tudja vérvétellel és az uh vizsgálattal követni a dolgokat :!: :wink:
Vendég
 


Bocsi lányok bealudtam.Most megyek kaját csinálni
aztán jövök.
Adri
Nagyon örülök,hogy terminált lesz.Bizti mostmár kismami
leszel. :D A profnál ez van.Ha nem adsz pénzt akkor ott
ülhetsz reggelig is.Tudom.
röpcsi
Igen megnézett a prof és konzultált közben valakivel
és felírta az injekciókat.Amikor mentem féltem nagyon,
hogy ne találjon semmit és kezdhessek.Nagyon drukkolok
neked biztos elkezditek ti is.
luna
Akkor jó ha nemcsak én vagyok ilyen.Még csak most megyek
a kineziológushoz másodszor,úgyhogy még nagy dolgokat
nem tudok mondani,de majd kedden beszámolok mi volt.Ok?
Leírok mindent.
krisztike54
 
 


Krisztike oksi, köszönöm szépen!! :)

Ismeritek ezt az oldalt?
http://bebistart.hu/
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?