Új privát üzeneted érkezett!

Panndi, aztamindenit!!!!Ez aztán a nemsemmi!!!!
Én csak ámuldozok itt a sok tornászbaba láttán. :shock: :shock: :shock: Riki egyem is meg a kúszásnál és a forgásnál leragadt.De azzal nagyon gyorsan közlekedik! :wink:
Ja Annus! Igen, azért is írtam, hogy Téged el tudlak ott képzelni. Amilyen kis mosolygós vagy.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


na én meg majdnem mondtam h Zsófi milyen szép :wink: Behalok ezeken a gyerkőcökön!!!!!!Izus továbbra is csak a fenekét emeli,de azt nagyon profin! 8)

Ja az én férje meg reggel olyan szinten elázott!!!Mondta h a gatyát le is vette,meg kapott másik pólót is!!!!De még az alsó gatyája is vizes volt :shock: hajnalban hatalmas zuhé volt Soroksáron...

annus11
 
 


Mozza, drukk!!!!


Fruzsi :shock: :shock:
Nálunk- úgy mint Annuséknál- a fenékemelgetés megy, meg a kukacmozgás.Néha már négykézlábra is áll, jól belengeti magát előre-hátra, aztán fejjel előre vetődik a játék felé.Néha a falnak is :shock: :shock: Próbálkozik a mászással is, de az még nem koordinált, leteszi a homlokát is a földre, így persze hogy nem halad előre, csak fölfelé a kis feneke, aztán eldől, és nagyon mírges :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zili
 
 

 
 

Én is itt, de csak röviden, mert jön a védőnő minnyá!!!

Mozza, basztikuli, próbálj megnyugodni! A férjednek most arra van szüksége, hogy te nyugodtan lekezeld a helyzetet. Remélem semmi komoly, tuti a kimerültség fizikai jelei. Amint megtudsz valamit jelentkezz! Melyik kórházban van? Mik voltak a tünetei?

Az én férjemnek is megint hőemelkedése volt hajnalban mellesleg... :? Nem tudom mi ez. Semmi más tünet, 3-4 naponta hőemelkedés/hidegrázás hajnalban. Meg is beszéltük, hogy bejelentkezik a házidokihoz. De még az is lehet, hogy ez pszichés...

Anita, sikerült a széket összeszerelni! Amint lesz időm a gépről letölteni a képeket, rakok fel! Csanci még csak kétszer ült benne, de tetszett neki.

Emese, jó ötlet, persze, hát fejhetek is megint! :idea:

Léna szokás szerint bombáz de nehezen ám!

Dóri, a kiskönyves hozzátápis táblázat nem rossz, de nem valami részletes! Egy kezdő anya szerintem elveszik benne. Én legalábbis.
Az orvosi pálya gyönyörű, de én nem tudnék már nekivágni. De tudjuk, hogy te bármire képes vagy!

Annus, szerintem belőled szuper csecsemős nővér lenne!

Csongi :shock:

Fruzsi :shock: :shock: :shock: :?:

Puszi mindenkinek, ma jön anyós, nekem is szorítsatok, hogy ne legyen semmi gáz... :roll:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Lányok köszönöm a jókívánságokat, hatottak, mert láz nélkül ébredtem, az éjszaka csurgott rólam a víz, a melltartóbetétem szó szerint elázott, de nem a tejtől.

Mozza! Nagyon-nagyon drukkolok! Gyere ha már tudsz valamit!

Léna nagyon csini már megint! :D

Csongi tényleg elképesztő!!!

Tegnap elfelejtettem megjegyezni, hogy Bogi olyan nagylányos! Nagyon szép! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára g_reny 2009.11.10 09:28-kor.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Én is hozok képet!
Iza és a százlábúja! 8) Már tök ügyesen felfedezte :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Nagyon ügyik ezek a gyerekek! nem tudom,hogy ők vannak előre,vagy mi vagyunk lemaradva.

Nálunk csak a forgás megy még hátról hasra és megint hátra. Semmi kúszás,négykézlábra állás. :(
Lemaradtunk,mint a borravaló. :?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jaj, Iza is de gyönyörű, az utolsó képen már igazi huncut csibész a kisassszony :lol: :lol:

Szofi, ügyesen, türelemmel :wink: :wink:

Kép
Kép
zili
 
 


Susycat, dehogy van Hanna lemaradva!!!!!

http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok/mit_tud_a_baba

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Mozza
Sajnálom apát. Mihamarabbi felépülést kívánok neki, te meg nyugodj meg minden rendben lesz. Értesíts majd minkt, ha lesz időd, hogy mi a helyzet.

Barbi
Lénus micsoda retró csaj. Nagyon cukker bébi.

Szofi
Nyugi. Ne említsd meg míg ő nem kezdi el feszegetni a dolgot és akkor minden rendben lesz. Megnyugtatlak, hogy szinte minden anyósra rájön az 5 perc egy idő után. Én is mgvívtam a magam harcát annó vele és ő nem olyan volt, hogy azuramnak esett neki, ha nem kapásból nekem. Szóval nyugi.

Emese
Srácok jól vannak. Benjinek 4 foga van. Egyre szőkébb az új haja, mondhatnám, hogy tejfölszőke. Vidám baba. Mászni még nem akar csak forog. Kezét nem igazán tudja használni így nem is nagyon óhajt fogni vele csak a jobbal, de látszik rajta, hogy zavarja. Marci nyomatja az ovit. Minden nap más a barátj, de van olyan gyerek is, akit a mai napig nem br elviselni, mert folyton kötöszködik és sajnos az ovónők sem tudnak a kisfiúval mit kezdeni. Tavaj még egy Alexa nevű lányka volt a barátnőnk most van 1 Bernink és Rékánk. Kíváncsi leszek még melyiket válassza, mert tavaj azért Réka is képben volt és most is van még. Nagy csajozós. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Most már kezdek befordulni a sok mutatványos gyerektől. Az én lyányom nagy kegyesen néha oldalra fordul, oszt ennyi. Na jó, vagy 3* már hasra is fordult. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Incike, téged biztos hogy kihagytalak, köszönöm neked is.
Hogy van a kisfiad keze, javul egy kicsit, vagy nincs változás?

Kép
Kép
zili
 
 


Zili
Kicsi a változás. Max annyi, hogy ugye masszírozom neki mikor hagyja és talán, mintha jobb lenne kicsit, de nem tudja kinyújtani. Valószínű csak annyit érek el vele, hogy nem romlik tovább és menthető lesz. A doki javasolta a masszázst, mert, ha tovább romlik(szűkül az inhüvely) akkor nagy a valószínűsége, hogy a műtét sem segít rajta már. Szóval rendületlenűl masszírozom.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus
Édes Iza ahogy bűvöli a százlábút. Nekünk is ilyen van csak pillangós és Benji imádja a gombokat püfölni, mert akkor számára érdekes hangok jönnek elő és világítanak a gombok.

Kép
Kép
incike
 
 


Mozza++++++++++++++++++Bizti semmi komoly!

Fruzsi :shock:

Reny,Hanna is csak annyit csinál mint Mira!!!!

Léna nagyon csini!

Csongi édesen locsizik!

Mi alig aludtunk.Volt orrszívás,evés,ivás,ordítás,Grétinek pisilés,kakózás,lábfájás.Mindezt fél4-től 6-ig.Apuka meg aludt,orrszívásnál segített csak.Mást mondjuk pont nem tudott volna.Így is 6-kor kelnie kellett.


Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
Sajnálom a mozgalmas hajnalt. Mielőbbi gyógyulást a csajsziknak.
Te meg próbálj meg kicsit pihizni, ha hagynak a jányok.

Kép
Kép
incike
 
 


Panndi
Mikor mutatsz képet az új házról? Kíváncsi vagyok, de szerintem nem csak én. :roll:
Fruzsi is nagy mutatványos akkor.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus,Iza szemei,csodaszép kiscsaj!!!!!!!!!Még mindig tiszta Apája!

Incike,köszi.Hát nappal nem sokat alszanak,de Apa jön nemsoká és átveszi őket,vagy a főzést.
Nagyobb gyerekes mamik:Grétinek hajnalban fájt a lába,comb résznél mutatta,h benn.Lehet növekedéstől?Kb 1 hónapja is volt ilyen,és 2 cm nőtt adott hóban.Én mikor 5 éves forma voltam,emlékszem este sokat sírtam,fájt a két lábom.Gyorsan nőttem,a csontjaim picik voltak.Létezik,h nála is ez?Vagy álmodott is hozzá?Ugye nem komoly?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus, nagyon jók lettek az új fotók!!!! Iza, ahogy "lapozgatja" azt a könyvet (vagymiaz) az nagyon édes :-) Az a koncentráció... :lol:

Hát szó mi szó, Fruzsi engem is ledöbbentett. Lassan úgy vagyok vele, hogy hiába mantrázom magamnak, még ráérünk...még ráérünk...még van időnk...még van időnk...azért nem tudok kikerülni az ilyen fotók hatása alól. :shock: Zili, köszi a belinkelt tudományt, ez azért mindig megnyugtat...egy kicsit...mondjuk a következő Csongi-Fruzsi fotóig :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anita
Én ehhez a lábfájáshoz nem tudok mit mondani, mert Marci nekem sosem mondta, hogy fáj valamilye max., ha a füle vagy torka. Szóval én nem tudom, de elvileg fájhat neki a növekedés miatt.

Dóri
Toklász= vad kalász. Az a baj vele, hogy csak befelé halad, fúródik és nagyon nehéz kiszedni. Az állatoknál, ha a fülbe kerül akkor süketséget is okozhat.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Ahoj Gyöngyi! :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Új házróóóól? Szerintem ezt pumuklimnak szeretted volna írni, mi nem költözünk :)

Hát, Fruzsi eddig kb úgy mozgásfejlődik, mint anno Zsófi, leszámítva azt, hogy Fruzsi forog rendesen mindkét irányba, Zsófi meg nem tudott :)
Vendég
 


Sziasztok!

Na Bogi most aludt vissza. Én rég aludtam ilyen rosszul, sokszor felébredtem, de Bogi is sokat mocorgott, kb. 3 különböző helyre mászott el éjszaka a kiságyában.
Viszont reggel már négykézlábra állt ő is, ill. elég furin állt, a kezei még kinyújtva, meg a fején is támaszkodott, de lökter magát előre :)

Mozza,
+++++++++++++++++++++ minden rendben lesz majd, meglátod!

Reni,
hátha jobban leszel!
Mira miatt ne aggódj, ő a 2. legfiatalabb baba, ha jól emlékszem, szóval ráér :) (arról nem is bezsélve, hogy jó kis súlyban van :) :)

Incike,
ha Marci akkor nagy nőcsábász lesz azt hiszem!

Fruszi nem gyengén nyomja!! Azt a mindenit!

De Csongi is olyan, m intha már 3-4 hónappal idősebb lenne :) Kis ügyeskék!

Léna nagyon csini abban a ruciban! Na ezért nem volt éhes, inkább sültkrumplit evett volna :) mit neki tejcsi meg gyümi :)

emese1979
 
 


Jajj, most bőgtem egy jót.:( Én nagyon bírom a nőgógyászomat, de képtelenség hozzá eljutni.:( Se ma, se holnap nem tud fogadni, legfeljebb majd a jövőhéten. Kész vagyok.Addig meg idegeskedjek, hogy minden rendben van-e odabent. Most azon gondolkozom, hogy legalább így elsőre elmegyek egy másik dokihoz, hátha tud segíteni. MErt én megkattanok jövő hétig. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Már megint nem tudok veletek lépést tartani! A gépünk már megint halódik, fél órákra működőképes.

Bangla, Zsuzska! Örülök, hogy jöttetek!

Kutyafüle! Gratulálok! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Nekem az első csaszi volt és azt mondták, hogy ha két éven belül jönne a következő, tuti csaszi lenne, erre azért számíts te is.

Reny! Tesódnak is gratula! Neked meg jobbulást! Meg a gyerkőcöknek is!

Mozza! Remélem semmi komoly a férjednél!

Pumukli! Örülök, hogy újra itt és jól érzitek magatokat az új helyen!

Tínu! Ügyi vagy a vezetéssel meg a tanulással, írással! Csongival szerintem lassan felléphetnétek valahol. Köszi az udvarlást! Kár, hogy nem a férjemtől hallom, ő pont tegnap mondta, hogy nyaktól lefelé lassan már a saját anyám lehetnék.

Babák mind-mind nagyon szépek és ügyesek! Lassan már nem merem megnézni a képeket, mert Áronkám legjobb esetben az oldalára fordul és kész.

Sajnos úgy néz ki nem tudunk menni Gyöngyihez! Szofi, ha tudsz mást vinni, akkor nyugodtan!Férjem ismét dögrováson van (egy hónap altt már harmadszor!), itthon ápolgatom és Áron is szörcsög, köhög.
Szombaton mi is elkezdtük a kóstolgatást almával. Hát Áron cseppet sem díjazta, kiköpte, öklendezett. Tegnap a kanál láttán rögtön sírva fakadt és nem volt hajlandó kinyitni a száját. Azt hiszem várunk még egy kicsit. Éhen halni nem fog. Tegnap reggel 9820g volt.

Nem evős babák anyukái ne aggódjatok! Van eszük a babáknak, nem fognak éhenhalni! A lányomnál rosszabb evő szerintem (és a házidokink szerint) nincs és már három éve elég jól elvan.

GyED-hez elég a fénymásolat.

Kép

Kép
hean
 
 


Incike, Ahoj :-)

Anita, gyerekeknél gyakori ez a lábfájás, nekem még serdülőkoromban is elő-előjött. Tök szar érzés, mert akárhogy rakosgatod, nem múlik el. Nekem is mindig azt mondták a szüleim, hogy nő a lábam. Bár - ha ez igaz lenne - Naomi Campellnek sírva kellene elbujdokolnia a lábam láttán. Ehhez képest meg :?

Ezek szerint Bogi is kis ügyeske, mindjárt jön a kutyázás :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na lábfájásra én nem emlékszem...mondjuk kb ovi óta nem nőttem,rohamos növekedés nálam azt jelentette h nőttem 2 cmt kb 11 évesen 8) :lol: Én széltében gyarapszom az elmúlt években,azt viszont nagyon ügyesen :wink:

Mozza???

Kutyafüle!
Hát ha mást nem az esetleges gyógyszer miatt érdemes lenne eljutni egy dokihoz....Én a Szalay Mártához jártam anno amíg otthon laktam,neki is van magánrendelés,de esetleg ha egy sima SZTKs rendelésre eljutsz vagy akármi már az is jó!na meg a dokid nem tudja felírni a gyógyszert?Szerintem inkább szedd a biztonság kedvéért.....Mondtad neki h emiatt fontos lenne???Mert ha tényleg kell(bár nem tom ezt honnan állapítja meg)nem mindegy az az 1-2 hét.....

annus11
 
 


Kutyafüle! De mi a baj? tehát mi az, ami miatt megkattansz a jövő hétig? EGYÉRTELMŰ, hogy a gyermekedet megtarthatod, ezer meg ezer példát hoztunk a kis korkülönbségre. Egy petezsáűkon meg most úgyse látszik, hogy van-e rendellenessége a babaának, vagy nincs, de MIÉRT LENNE??? Szerintem nyugodj meg, ne kapkodj, és hátha jövő héten már szívhang is lesz. Vagy nem értem, hogy most pontosan mit szeretnél látni?

Nyugi, Csani is csak forog még. Majd előbb utóbb csinál mást is.

Itt volt a védőnő, és azt mondta, szopi előtt adjam a kóstolnivalót, mert szopi után nyilván már nem kell a jóllakott gyereknek az ismeretlen íz. Most akkor mi van??
És nem mosott kezet Tudatosan, mert Csaninak mondta is, hogy jaj, ne kapd me a kezem, mert nem mostam meg. de azért ő azzal fogta a kezét... Komolyan hihetetlen! :evil: :shock: :x

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kutyafüle, Jaaaaa, értem, a gyógyszer!!! De mondtad a telefonba? és mit mondott a doki?

Hean, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni! De azért ez még nem biztos, még csak kedd ven. Majd holnap beszéljünk!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


kutyafüle, ha ennyire aggódsz, menj el másik dokihoz, mert az aggódás sem jó. De nyugi!
Vendég
 


Igen a gyógyszer.:(
Semmit, mert nem lehet vele beszélni, mert az anyukájánál van a telefon, ő veszi fel a betegeket.Tegnap beszélt a fiával,nem tudom mondta-e neki a gyógyszert, de nem tud fogadni. Kell nekem a város legnépszerűbb dokija, na tessék!!!!És ilyenkor egy héten egy élet múlhat. Ha későn kezdem el szedni, ha kell.....Most próbálkozom az általam ismert dokik valamelyikéhez eljutni. Az egyik úgy tom csak csütörtökön rendel.De volt is egy megérzésem tegnap, hogy el kéne mennem hozzá, de aztán türelemre intettem magamat.Hogy ne zagyváljak úgy a dokikkal, mint Rikivel. De hogy bejött. A másikat nem tudom elérni,nem veszi fel.Hátha később....
Amúgy mivel nagyon kicsi a fogantatás időintervalluma, így viszonylag pontosan be tudja majd lőni, hogy megfelelő méretű e a petezsák és a nyálkahártya, meg tudott-e tapadni rendesen.Mert ez volt a múltkor a baj.
Na bocs a nyávogásért, megyek próbálok tanulni. Tök könnyű így. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok,

bekukk, de nem nagyon tudtam olvasni, így reagálni se tudok mindenre...szar éjszakáink vannak, én hulla vagyok, tanulás, miegymás...kezdek belefáradni a dolgokba.

Zili,
őszinte részvétem :(

Viki,
drukk ++++++++++

Jaj, gyönyörűek a lányok!!! Izus, Fruzsi, Bogi, Léna (hu remélem senkit nem hagytam ki)
Minden babó nagyon szép.

Csongin meg mindig elájulok. Na de most meg már Fruzsi is??? :)

Bangla,
üdv itt! jó, hogy előbujtál. Nem semmi amit végig csináltatok, de egy gyöngyörűséget nevelsz Te is, és minden rendben lesz úgyis mostmár :)

Álmos mostanában négykézláb próbál meglenni, nem nagyon sikerül mindíg, de legalább rájött hogy így simán vissza tud fordulni a hasáról :) kúszik , körbejárja a járókát, szóval haladunk lassan mi is.

Kutyafüle.
Hatalmas gratula!!! nem semmi :) remélem azért hamar eljutsz a dokihoz. Más dokker nem jöhet szóba?

Szofi,
sikerült megvenni az etetőszéket? milyen?

Nóri???

Reny,
Nektek meg jobbulást!!!DOKI!!!

Nem tudom Álmosról felraktam e a céklaevős képet, ha igen, akkor sorry...Rájöttem, hogy a céklát jobban utálom a banánnál. De olyannyira, hogy amikor főztem és turmixoltam öklendeztem...

Kép Kép


Na ennyit most, ha tudok majd jövök.
szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja,és ha viszont rendes terhesség, és úgy kezdem el szedni, akkor is bajt tud okozni.Tehát ehhez minfdenképpen nődoki kell.És ha szedem nem is szoptathatom tovább Rikit. Szóval nem mehet csak úgy a "biztonság kedvéért" sajna. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Te mit szedtél anno???Én a norcolutot(ha jól emlékszem,már azt se tom mikor mit kellett....)ha neke is 2 csíkos lesz atesztem rögtön doki!Múltkor is már az 5.héten ott voltam és írta fel a bogyót!A vetélés miatt úgymond "járt" :roll:

annus11
 
 


hello csajok,

Viki! +++++ remélem minden rendben lesz! Írj mindenképp mi volt! Remélem csak egy kis fizikai kimerültség. (vannak ismerőseim, akik brókerek és bakker vérnyomásmérőt tartanak a munkahelyükön és mérik is naponta többx, nehogy vmi gáz legyen :shock: )

Csongi és Fruzsi besza*ás! Jobb szót nem találtam! :D

Dóri, én is a gyerekeü. kiskönyvben lévő színes hozzátápis tábli alapján járok el, számomra érthető. De meglepődtem, h cékla, gesztenye 7 hótól, banán és minden más déli gyümi 1 évtől javasolt. Mind1, én így csinálom, a dokker is ehhez ragaszkodik.

Vanni, sztem ezt a kis folyékony orrnedvet nem kell szívni, csak törölni.

Anita, örülök, hogy teccik az új hely, a lakás és a gyerekek is jól alkalmazkodtak! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na, hali!

Mozza, drukk, nyugi és tudósíts!+++++

Zili, részvétem! :(

Ildi, persze, h eljuttatom a harisnyát, ha Annus nekem passzintja! Lara is belehúzott! :D

Izus cuki! Annus a blog-dolog: a férfiak NEM látják a kupit, koszt, ha nem hívod fel rá a figyelmüket. Idegtépő, tudom.

Csongi, Fruzsi, öcsém! :shock:

Reni, jó, h jobban vagy, de vigyázz magadra, nyomasd a vitamint!

Emese, most akkor Boginak milyen színű a szeme? Eddig sötétnek láttam, de ezen az utsó fotón, mintha nem az lenne??? Tündérpofa amúgy. :D

Kedvenc Álmos barátom meg gyönyörű kisbohóc lett a céklától! :lol:

Lányok, a fotón, amit blogra nyomtam, távolról sem szerepel az egész család. Tizennégyen vagyunk unokatesók anyám ágán!

Viszont most szaladok :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Esztó, jó, hogy jöttél! Meggyógyultál!
Megvettük az etetőszéket, szerintem szupi! Ma ha lesz érkezésem, teszek rla képet a blogba!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Boro kedvenc helye:
Kép

Netti
Kép
maumau
 
 


Egyebkent a kanapen ahol a kepen lathato felallt az elobb,de az nem olyan mintha a foldon allna azert :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Boro :shock: :shock: :D nagyon cuki :)

Szofi,
de Csani is legyen rajta a képen, pontosabban az etetőszékben :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na Almi :lol: :lol: :lol: nagyon szep, bejott neki a cekla???

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti és mekkora a kanapé? Gondolom nem tud leesni, mert ott vagytok!

Álmi éééédes a kis céklás pofijával!

Hát én tegnap megkóstoltam az AM-nak mixelt tök-kummit. Háááát, tettem bele barna cukrot, h egyáltalán meg tudjam enni. De neki ízlett! :P

Kép

Kép
adraci
 
 


Borotol felteszem mar a szoros parnat a kanape "tetejere" de amint lathato megy utana! de legalabb annyira odaig van a parnaert h mindenaron kell neki! ha megszerzi akkor eldol vele utana es kesz :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Adri, persze,dehogy hagynam ott, kepes lenne levetni magat rola...
ez egy klippan kanape,nem tul magas sztem, ha terdel lent akkor siman feleri az uloreszt :) bar felmaszni meg nem sikerult neki,de probalkozik :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, azt mondják, h nem kell állandóan a nyomukban lenni, de én is mindenhonnan figyelem mit csinál, és mostmár fokozottan érvényes, h egy másodpercre nem szabad elnézni se sehova! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri, haaat lehet,de ha nem figyelnek Borora,akkor az agy alol kene eloszednem.. bar lehet mar nem fer be :D
aztan ha megis felmaszik az agyra .. onnan fejjel le.. ooo mik lesznek itt :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Boró is ügyes!Meg kell tanítani neki hogy tud szépen lejönni róla!Ennyi!Szerintem hamar meg fogja tanulni amilyen ügyes!

annus11
 
 


Esztó, köszönöm. Milyen édes kis céklavámpír :lol:

Netti, tanítsd meg lemászni, kétszer -háromszor szépen húzd le a földig a lábát, hogy "hason csússzon" le a kanapéról, a kezeivel meg kapaszkodjon a kárpitba, úgy engedje magát fokozatosan.Bámulatosan gyorsan felfogja ám, hogy mit akarsz ezzel :D

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok!
Álmi nagyon klassz a rózsaszín kis pofijával!!!Részvétem Esztó!Én a húsokat készítem így.
Bobó is nagyon ügyi!!!!Micsoda mutatványok.
Riki az előbb kukázott. Konkrétan ,míg kint voltam, odamászott a kukához, felborította és a bankszámlakivonatot elkezdte megenni. Az egyik nagy darabot úgy szedtem le a szájpadlásáról. :cry:
Jajj, sikerült dokit kerítenem.Holnap estére tudok menni!!De jó!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti, Adri
Még csak most kzdik a mozgolódás. Apa nálunk azt csinálta mikor Marci elkezdett mászni, hogy az ágyat körberakt nagyméretű párnákkal és paplannal, ha esik puhára puffanjon, de soha nem esett le szerencsére. Szóval párna és takaróbástyákra FEL!!! :lol:

Zili jól mondja. Hamar megtanulják, hogy ne fejjel lefelé, ha nem tolatva másszank le.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?