Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


EKG-n visszavittem a hasitasit es mar eleve fel orat vartam mire levettek..aztan kint leultettek vartam meg megint vgy 1et aztan lementem italert meg radobni a parkolora persze ahogy leementem akkor hivtak be :evil: pedig direkt megkerdeztem van e idom lemenni venni italt...mind1 az a lenyeg,hogy gyorsan ver a szivem az ejszakai alvast kiveve nekem atlagban 100-120-at ver percenkent :roll: Normal esetben ez 80 vgy atlag ma nem is tudom...lenyeg az hogy erre o adna bogyot hogy lassitsa a szivdobogast de az meg nem jo mivel babat szeretnenk :? :roll: Ugyhogy most tovabb kuldtek a Honved korhaz helyen talalhato nem tom melyik helyre ahol majd egy masik manusz felulbiralja mert azt is mondtak,hogy jo lenne tudni,hogy mitol ver ennyit allandoan egesz nap a szivem mert azert az ne normalis dolog.Nagyon alapos volt a doki...persze nem mondtak semmi tiltast,hogy ezt vgy azt ne csinaljam...ott a amasik korhazban meg lehet elvegeznenek meg egy vizsgalatot de nem tudom,hogy lesz megoldhato hisz csutortokon utaznek es itt altalaban elojegyzesek decemberre vannak szal masnem majd jovore mikor jovok akkr tudok elmenni :roll: Talacstalanul allt a doki,hogy most mi legyen :roll: Hat ennyi...2kor vegeztem aztan irany anyuert...onnan bankba Arkad aruhaz 6ra ertunk haza ettem es hulla vgyok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci uzent hogy ma dol el hazajuthatnak e de merultem es mondtam neki kesobb felhivom de meg nem sikerult...agyilag kivgyok teljesen. :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Visszaolvastam,és bár nem kellett sokat,de mivel nem látom az előző oldalt, alig emlékszem kinek mit akartam írni :oops:

Kati,
remélem nem lesz beteg(ebb)Lilla és jól sikerül a szülinap szombaton.Nem látom most a vonalzókat,remélem nem késtem le a felköszöntéssel.Pont szombatra esik "hivatalosan" is? :wink:

Fürti,
Marci is 1 éves lesz már :shock:

Beze,
nem,nem teszek képet Reniről(tettem régebben,de aztán töröltem),ne haragudj,de ha fennt vagy iwiw-en,priviben egyeztetünk és ott láthatod majd őt (is).:D

Kitty,
örülök,hogy anyós jól van,remélem anyuddal kapcsolatban is jó híreket kaptok majd.
A héten is sokat dolgozol? :?

Bridget,
hogy nálad mik derülnek ki :shock: Hát ennek jó lenne utánajárni tényleg :? Genetikáról mikor lesz eredmény?Még itt leszel vagy csak telefonálnod kell majd?
Jó fárasztó napod volt ma is :?

Én nem vagyok túl jól,szédelgek,mintha tavasz lenne legalábbis.Tuti nagyon alacsony a vérnyomásom,ma alig bírtam lépcsőzni,féltem,hogy leesek :roll: Amúgy fura az orrom is pár napja,meg a torkom,ami már önmagában is fura :lol: ,mert én 5 évente 1x vagyok csak megfázva.Tavalyelőtt voltam,így még nincs itt az ideje újra :lol:
Remélem nem leszek Kép influenzás :lol: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Lehet maradniuk kell Nóciéknak hétvégén is? :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
4het mulva azaz majd emailben kuldi a doki.
Szedelges fura szagok csak neeeem 8) :lol: Merre jartal ma :?: H1N1 ne is emlitsd tisztara bekavarnak mar azt sem lehet elhinni amit kerdeznek :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid,
most egy ideig tuti nem...hiszen tudod a helyzetet :?

Én nem félek a H1N1-től :oops: ,már csak röhögök azon,amiket olvasok.

Ma,csak konyhaszékeket akartunk venni a másik lakásba...most legalább látta a férjem is,hogy nem úgy megy az,mint ahogyan mondják,ha pénz van,mindent lehet kapni.Egy fenét, 3 széknél több sehol nem volt.Nekünk meg 4 kell :lol: Végül 2 vettünk,hogy bár legyen mire leülni,aztán még 2 veszünk majd....vagy 4et,hogy egyformák legyenek:)De legalább hat üzletben voltunk,ha nem többen, csúcsforgalom,stb.

Még 6 nap
:) ,vágysz vissza NY-ba? :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Enis, priviben küldöm az elérhetőségemet iwiw-en.

Bridget, amit írtál, az a magyar eü-re abszolút jellemző. :evil: Sajnos... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Enis
Nem egyaltalan nem vagyom vissza csakis apacska miatt :x :roll: Gondolkozom hogy meg maradnom kene keddig vgy meg egy hetet de csorikamnak sem jo ott egyedul :roll:

Szekek nem egyszeruek :shock: Mer nem jottetek postre 8) :lol:


Beze
szijaaa :)


Hoaztam nekunk valamit:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, nagyon szép ez a kép. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ediiii igaz :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lánykák!

Bridg!Hát ez a kép nagyon édes!!!

Beszéltem Nócival, otthon vannak, nincsen különösebb gond, tornáztatni kell a őpicit, mert el van egy kicsit maradva a korától.
Majd jön és ír :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nos itthon vagyunk! Nos csináltak kb 1millio vizsgálatot a manon! Volt amit többször is meg kellett ismételni, mert ugye mindig más a hangulat meg az időjárkálás és minden befolyásol és a sokból lesz 1 eredmény! Nos úgye Ó koraszülött és most majdnem 4 hós, de vissza kell számitani 2 hót így 2 hós! Nos a lényeg sajna nem felel meg a figyelme a korának a hipotoniára kaptunk egy specko katona féle gyogytornát amit naponta minimum 6x kell csinálnunk! Ami nem fárasztó, hanem fájdalmas! De nem az egész hanem a 6 féléból csak 2 gáz! Mind a 6 félét 4 percig kell csinálni így jön ki majdnem 30 percre! 1 gyogyszert elhagyhattunk az a folsav! Maradt a pajzsmirigy meg a vigantol meg c vitamin meg hétfönként a kálium meg a vízhajtó! Ja volt szemésznél aki szerint kell neki dioptria csak azt nem tudom, hogy azt honnan a csudából állapitottam meg, ha egyszer nem olvas még a gyerek meg nem néz tévét na de mindeyg! Megyünk ezzel majd a saját dokihoz! Amugy az agytörzs vizsgálaton is minden ok! Elvileg nem süket hall rendesen!
Most már itthon vagyunk, de most mennem kell, mert felébredt és éheske!

Ja és vissza olvastam, de nem tudok reagálni!

Brid! Ne törödj vele, hogy nem hivtál nem gond! Az egészséged fontosabb! A babot meg sajnálom, és igen neked uj lombik uj remény!

Fürti! Köszi, hogy leírtad a dolgokat!!! Meg jól esett hogy felhivtál ma! :D

Beze! Nagyon édes a kisanygakád!!!

Ja és köszönöm mindenkinek aki szurkolt értünk!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nocika
Nana eszembe voltal hidd el... :oops: de ma latod telepatia pont ma mentetek haza meg a korhazban en sem akartalak zavarni :? foleg hogy sms-t sem kuldtel mint maskor mert akkor adtam az infot ide be egybol 8)

De a lenyeg hogy otthon vgytok mar es ngyon sajnalom,hogy ahelyett,hogy orulhetnetek az aldasnak minden fele futkosnotok kell es egyik doki utan jon a masik :(

Hetfo?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hétfő jó!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


OK ngyon szeretnem,hogy vegre osszejojjon :roll:

Enis???????????????

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget
nagyon jó az idézet, amit laptetűre raktál! És a babás kép is nagoyn édi!
NY-ban nem tudnád kivizsgáltatni a szívedet? Mert fontos lenne, mert a megterhelt szív először megnagyobbodik, majd köv. a nagyobb baj.
Itt sajnos mindenhova időpont, és elég sokára adnak...

Enis
dolgoztam egész héten, azért nem nagyon értem ide :roll:
Jobbulást! Én is már két hete köhögök, pedig iszom a mézes teát (mézes pálinkát :oops: ), meg szedek vitamint.
Munkatársaimat tegnap oltották disznóinfluenza ellen :lol:

Beze
én is kérhetek iwiw elérhetőséget?

Nóci
örülök, hogy itthon vagytok! Gyógytornától ne ijedjetek meg, sok kisbabának felírják.

Én jövő héten elvileg csak hétfőn dolgozok, így végre lesz időm pihenni (rám is fér ).
Anyu jól van, ő nem az a nyavalygós fajta, u.úgy csinál mindent, mint eddig. Tegnap pl főzött nekünk (is) kocsonyát :P
Anyósom is jól van, csak vigyáznia kell nagoyn, mert immun betegsége van, nem mehet közösségbe, stb....
Vendég
 


Sziasztok!

Kitty, küldöm. :wink: Jobbulást neked, anyukádnak pedig nagyon szorítok! Örülök, hogy anyósod jobban van. :)

Enis, visszajelöltelek.

Nóci, de jó, hogy otthon vagytok! Drukkoltam nagyon. Csak biztatásként leírom, hogy én 35 hétre születtem, 1650 grammal és 43 centivel, teljesen egészséges vagyok, csak rövidlátó. És van egy gyönyörű kislányom. :D
Puszi nektek és persze itt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bridget,
igen? :wink:

Tegnap nem értem ide,este meg szülőim is volt,6tól.
Ma sem angyon leszek,főzök,gyors hajkat mosok,majd Reni menni szeretne a Pólusba.Sajnos oda muszáj vele mennem,vagyis elvinnem őt kocsival,nagyon messze van :roll:

Nóci,
örülök,hogy otthon vagytok és nincs nagy gond Regivel.Ha Bridget meglátogat ,akkor végre látunk majd képeket is róla :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Ezt 1 órája írtam,csak közben megszakadt a net(el is mentem fürödni),csodálkozva látom,hogy mégis elküldte most :shock:

Kitty,
rád férne a pihenés,de téged ismerve.. :wink: Azért pihenj is majd,jó?

Beze,
akkor megyek is iwiw-re :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Beze
köszi, mindjárt én is megyek iwiw-re!

Enis
mit főzöl? Pólusban mit vesztek?
Tényleg pihenek, ma nem is takarítok :oops: - úgyis ráérek jövő héten. Csak csináltam sport szeletet, meg a fiúknak teát (pálinka mellé) :lol: , mert fóliasátrat csinálnak.
Vendég
 


Kitty
De draga vgy,hogy aggodsz ertem :) :oops: :) Mintha en is olvastam volna valami ilyet :roll: de a doki nem mondott semmit azt mondta nincs gaz es az olvasast is abbahagytam mielott minden felet osszeolvasnek :x

Meglatjuk mit mond a doki kedden...elmondom neki,hogy en mennek haza csutin es nem e lehetne elorebb hozni ha fizetnenk a vizsgalatert...magyarul nem tb-s lenne...es parommal is beszeltem azt mondta ha kell azon az egy heten nem mulik maradjak annyival tobbet...de decemberig nem fogok az tuti :roll: Szoval ha szerencsenk van akkor megoldodik ez a masik dokitol fugg ez aki odakuldott egy ngyon alapos ngyon aranyos doki volt de hogy ez a masik milyen lesz :? nem tom :roll:

Na vegre te is pihensz :!: Orulok,hogy anyud jol van akkor hasznal a gyogyo?Anyos meg jaaah kine menjen pont most amikor van ez a nagy jarvany...bar ilyenkor meg barki haza is viheti ngyon figyeljenek arra is aki letogatoba megy :!: :roll:

Enis
Es mi volt a szuloin? 8) Mondtak valami erdekeset?Volt szo a H1N1-rol? :roll: Polus jo is az egy kis shopping 8) :lol: Aztan gyere majd melesj mit vettetek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty,
pörkölt volt tésztával....de csak én ettem itt egyedül bánatomban :cry: Na,csak vicc volt :lol: Lányom matekórán van,különben ő már mekizett ma,nem ebédel,a férjem meg elment egy közeli városba valakivel,így már Pólus sem lesz ma 8)
Mondjuk nagyon nem bánom,mert fáj a fejem,de még vár rám egy hiszti emiatt a Reni részéről :evil: :roll:

Bridget,
igen,H1N1,meg HPV oltás miatt volt...én nem oltatok egyik ellen sem.Azt hiszem egyetlen lányos anyuka sem kérte az oltást :roll: Ugye ez sem egy évekig tesztelt oltás még,de nekem annyi elég is az ellenérvek közül,hogy akár meddőséget is okozHAT.

Nem lesz már ma Pólus,férjem estére ér csak haza,nincs kocsim,vártam őt,hogy elmenjünk az övével,meg elég készpénzem sincs,és a hitelkártyák persze mind nála vannak.Bár ha itthon is hagyja nekem,kocsi nélkül úgy sem sokra megyek :roll: Nem szeretek taxizni.
Szóval nem megyünk,ez a lényeg :roll: Talán majd holnap délelőtt.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Ezt honnan hallottad?En a sima influenza ellenit szeretnem beadatni...hogy ne legyek nathas meg ilyesmi...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Vajon honnan? :roll: Mindent összeolvastam már itt a neten,de van egy orvos anyuka is az osztályban.Nagyon nem ajánlotta ő sem(neki is lánya van amúgy).

"A HPV védőoltások széleskörű alkalmazását számos orvos kritizálja a potenciális veszélyek és az alig számottevő előnyei miatt. Egyrészt a HPV oltást sosem tesztelték gyerekeken (most élőben végzik ezt), másrészt nem történt vizsgálat arra vonatkozóan sem, hogy milyen mértékben csökkenti a méhnyakrák előfordulási arányát. "

De nem csinálok nagy ügyet ebből,csak úgy megemlítettem. :oops:
Itt is rengeteg a pro és kontra érv. :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kitty, téged is visszajelöltelek. :D
Én zöldbabgulyást főztem, és sütöttem diós muffint.

Én nem oltatom be sem magamat, sem Lexit, a férjem igen, őt sok ember veszi körül a munkahelyén.

Bridget, remélem, el tudod a vizsgálatot intézni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok! :)

Most csak gyors képeket, ma szülinapoztunk :)
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Bridget
remélem, sikerül minél hamarabb elintézni!
Most úgy néz ki, anyunak használnak a szerek, mondta is, hogy jobban a közérzete, meg a lábában is jobb a vérkeringés (ez már tizenéves probléma nála, mert volt anno trombózisa).
Anyós nem megy sehova, látogatóba meg csak mi - egyelőre.

Enis
látom, nem nagyon bánod, hogy nem mentek Pólusba.
Én sem vagyok semmilyen védőoltás-párti, egyedül kullancs ellenit adattam be, még mikor a sulival jártunk terepgyakra. Meg ezt fogom adni háromévente, hogy ha már elkezdtem, el ne évüljön.

Beze
zöldbabgulyás milyen? Nem írnád le a receptesbe? (eggyel lentebbi topik).

Fürtöske
Marcinak:

Kép

Nagyon édes a nagyfiú!
Vendég
 


Fürti, isten éltesse sokáig a kis vejemet, nagyon szép! :D

Kitty, majd leírom, de nem ígérem ma. :wink: Ha lehetek ilyen szerény, finom lett. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Brid! Hátén is remélem, hogy össze jöjjön!

Kitty! Igen tudom, hogy sok babának felírják nincs is ezzel gond! A gond az az, hogy fájdalmas neki és sír! De szerintem amit csinálnunk kell azt más egészséges babáknak is fájna és ugyan ugy sírnának!
Örülök, hogy anyud nem olyan elhanyagolos fajta, hanem tud lépni és akarni ami ilyenkor a legfontosabb, hosz ha elhagyná magát akkor lenne gáz!
Sajnálom anyosód, hogy ilyen betegsége van hisz hogy nem mehet közösségbe az nagyon rossz lehet! És így akkor még boltba sem mehet az nagyon gáz! Mert azért az is kikapcsolodás valahol!
És végre te is pihizel! El sem hiszem!

Beze! Köszi neked is, hogy drukkoltál értünk! És nem is sokkal volt nagyobb a babom mint te! És tudom én, hogy én is leszek egyszer nagymami!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Enis! Igen akkor tuti lesz kép, ha jön Brid! És neked is köszi a drukkot!!!
Egyébként én is sokat tünödöm a HPV oltás mellett!

Fürti! Nagyon nagyon sok istenke éltesse a Ti kis manocskátok első szülinapja alkalmából! Nagyon édes ez a szép szőke herceg!

És tegnap elött megszületett egy nagyon régi ismerősőm ikrei! 10 évet vártak a második babára volt egy vetéllése a 8. héten és egy iker vetélése a 24. héten! De most sikerült! Sajna nem tudom, hogy volt-e esetleg segitségük azaz inszem vagy lombik, mert azért egymás után ikrek azért ahoz nagy szerencse kell! ÍYgy lett egy fiú egy lány!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Fürti,

Marcit Isten éltesse :wink: Nagy fiú már.Édes a sapiban :D

Kitty,
végül mégiscsak voltunk Pólusban. :? ,ráadásul totál mást vettünk,mint amiért mentünk :roll:
Ez nagyon jó hír anyuddal kapcs.

Nócika,

gratulálok az ismerőseidnek :wink: Neveket elárulod?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Itt vgyok visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Csak erdekelt...en sem adatom be :roll: es a gyermekemnek sem adatnam be :roll:

Beze
Remelem en is ha nem akkor meg majd jol indul a februarom..kezdhetem ezzel.... :?

Furtiiiii
Tudtam,hogy lemaradt valami mert figyellek teged de ezek a vonalzik neha csalnak es azt sem tom melyik meddig szamol....4het meddig? :oops: Nagyon ngyra nottetek es egyre jobban rad hasonlit 8) :D

Kép

Kitty
Remelem jol kipihented ma magad! :wink:

Noci
Ismerosodnek nagy gratula.......en uncsitesom is szult nemreg...azota azt hallgatom anyu tesojatol,hogy milyen szep baba meg igy meg ugy....nekem meg akkor nem nottek a kis embrikeim...jo nem tudjak de akkor is :roll: Multkor mar mondtam anyunak ha kerdik telefonaltak epp akkor furdok mert nem akarom az aradozasukat hallgatni :roll: jah fiatalabb az uncsitesom es masoduncseiteso azaz az uncsitesom lanya szult :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis megfogtál! Mert csak a kisfiú nevére emlékszem azaz a lánykáéba nem vagyok bizti a kis fiú Áron lett és a kislány azt hiszem az Aliz nevet kapta! :oops: :oops: :oops: De holnap majd rákérdezek anyumtól, mert Ő tudta meg ezt a kasa hirt!!!

Brid! Teljesen megértelek! Megértem az érzéseid! Pláne, hogy te is szívesebben mondanás ujságolnád, hogy haha nekem is mittomén mondjuk juniusban baboim lesznek! Vagy akár 1 vagy akár egy 3-as ikrek!!! És elhiszem, hogy fáj, mert ha nem fájna akkor nem lenne jó! De nem is tudom, hogy igazából milyenek a Te érzéseid nagyon csak megközelitőleg lehet ezt érezni! De én mindenkinek csak drukkolni és mindenkit csak biztatni tudok, hogy ne adja fel! Hisz olyan nincs, hogy nem! Ha most nem akkor majd egyszer! DE akkor is igen!!!! És ha nem így akkor úgy! Nos nem tudom érthető ez amit írok, de én mindenkinek szurkolok és plátoian, de fogom a kezét!!!!

Holnap ugy néz ki egyedül, de akkor is elmegyek a helyszinelös kiállitásra! Imádom ezt a sorozatot és el akarok menni! Anyut megkértem vigyázzon a manora apa dolgozik barinöm se kiséröm! Így erőt veszek és egyedül megyek! Ha netán valaki csatlakozni akar szoljon! Bár sokan messze laktok Pestől, de hátha!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szép vasárnapot mindenkinek!!

Bár itt nálunk igen bórús, és álmosító egy idő van, de remélem szép napnak nézek elébe!
Tegnap én zártam és ma én nyitom a napot! Gondolom ma nagy pangás lesz így vasárnap lévén!
Ki mit főz ma??? Én rántott karfiolt készítek, de hogy milyen körettel azt még nem tudom! Bár szerintem rizst fogok csinálni hozzá és lehet csinálok hozzá egy kis tartár mártást! Meg azon gondolokodom, hogy sütök sütit, mert tegnap úgy megkivántam, de most hogy ilyen idő van örülök, ha leszedem a ruhákat és max kivasalok a főzésen kivül!
Én nem sokat aludtam az éjjel kb fél 1 kor kikapcsoltam a tévét és kb háromnegyed 1-kor be is aludtam! Aztán a manó keltett háromnegyed 5-kor! Akkor tisztába tettem megetettem és gyorsan vissza is aludtunk! És 8-kor megint jelezte, hogy hamkaládézna! De amilyen nagy hévvel evett olyan keveset evett és az még hadján, de a szájából olyan ügyesen kiköpte a falatot és a szokásos cumiját, se nagyon fogadta el! Csak tudnám miért! Mostanában apa dolga lett a torna miután hazajön így fixáltuk le és azóta sokkal jobban eszik az apjánál! Kicsit rossz, de hát nem tok mit tenni! Én csak bögök felette! Most dünnyög az ágyában és képzeljétek tegnap elött nem is meséltem, de együtt pancsiztunk a nagykádban! Úgy mosolygott én meg csak bögtem és ma is már kaptam mosolyt és persze ma is bögtem azaz inkább csak megkönnyeztem rajta! Olyan jó ez az érzés! Kivánom, hogy mindenki átélhesse!!!!
Na jó nem szaporitom most egyenlőre a szót, majd késöbb még benézek! Addi is írjatok, hogy tudjak mit olvasni! Ja apa ma is dolgozik!!! Egyedül vagyok a manóval!
Ja és nem is írtam, de én adtam a manonak pár falatka, de tényleg szinte nagyon kicsit menyyiségü sütötök és alma pépet! Jajj nagyon izlik neki! Bár miután már megvettem utána beszéltem telon Fürtivel és Ő mondta, hogy külön kelett vona, hogy külön ismerje meg az izeket! Nos legközelebb úgy fogom tenni! Nem fintorgott, hogy nem ismeri ezt az izt meg semmi, de nagyon édes volt ahogy nyámnyogott rajta!
Azon tünödöm, hogy elszaladok a boltba, de semmi kedvem! Valami pékárú kéne! De asszem jó lesz az a kenyér azaz cipó ami itthon van!
Na jó tényleg megyek! Pusszanytúúúúúú!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Beze! Remélem nem haragszol, de bejelöltelek az iwiwen Kittyin keresztül!!! Ha nem akarod akkor törölj!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nocika Kép
Kép

Ertem en csak beszeltem kepzeld vele a telon elotte valo nap is es csak mondta mondta,hogy milyen szep baba ect.ect. en meg a vonal tulso vegen szohoz se jutottam... :roll:

Na mar azt neki pepeseket :shock: en is ugy hallottam,hogy kulon kell es minden izt egy hetig adni neki :shock: De miert akarod ,hogy mar ilyeneket egyen?Nem jobb az o kis szervezetenek az a tapi amit kap :roll:
Tenyleg ti kaptok valamifele tamogatast,hogy Regi ilyen "beteges" :roll: Mert ez a sok korhaz hercehurca es meg te sem dolgozol ugye....hat nem is tudom,hogy birjatok :?

En ma megyek uncsitesomhoz!!!Noci ha ngyon sokat lennel egyedul ma es uncsizol a naplomban van egy csomo uj bejegyzes regenyeket irtam :lol: :lol: :lol: :lol: Vgy csak nezegesd meg a kepeket :!: Sajna estig nem tudok jonni :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Beze
köszi, biztos finom lett - szerénység nélkül is :wink:

Enis
én is mindig így járok a vásárlásokkal, sose azt veszem, amiért elindultam :oops:

Nóci
egy baba sem szereti, ha nem azt csinálhatja, amit ő akar. :wink:
Én sem hiszem el, hogy pihenhetek, de meg tudnám szokni :oops:
Ismerősödéknek gratulálok az ikrekhez!

Bridget
jó szórakozást az uncsitesóddal!

Mi délelőtt voltunk vért adni, aztán anyóséknál ebédeltünk zöldbablevest, és hagymás husit sült krumplival.
Most meg orvosi tanácsra pihenünk :lol: (mivel először adtunk vért).
Vendég
 


Szép estét mindenkinek! Késöbb megprobálok reagálni most csak kérdezek!

Brid! Holnap????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Bocsi, de el vagyok fáradva, majd holnap többet irok, és teszek képeket. 12 emberre főztem, tortát sütöttem a Lillának, Leventének rendeltük, anyám tesóm két gyerekével itt voltak két napig, most meg pakolok ezerrel.

Noci, örülök, hogy hazajöttetek a kórházból. Nagyon rossz volt benn? Most milyenek voltak a tapasztalataid?
Én nem adnék neki semmit 4 hónapos kora előtt tápin kívül semmit (vagyis a Reginek 6), mert hiába eszi meg, attól még az emésztőrendszere emésztetlenül küldi tovább, mert még nem termelődik minden enzim. Én így olvastam, csak gondoltam megosztom veled. És tényleg csak egyfélét először, hogy lassan szoktasd.

Bridget! Majd elolvasom a blogodat, már csak négy napig maradsz...hamar elment az idő.

Többieknek is puszi, holnap irok nektek is !

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kata
Igen mar csak 4nap :roll: Mar azert hianyzik a parom am :roll: orulok,hogy megyek vissza csorikam ott egyedul most is nathas volt en meg nem voltam mellette :?

Noci
Olyan ingerultem keltem ma reggel a csutortoki ut miatt mar most kesz vgyok...szerintem ez a het majdnem hogy biztosra kilove.En ilyenkor mar semmire nem vgyok hasznalhato...ma kellett csorognom a fogdokinak,a legitarsasagnak akik 13perc utan sem kepesek felvenni meg mindig nem sikerult beszelnem veluk :twisted: a dokimat es aztan a masik dokit is hivnom kell :? es sokmindentol fuggoen talan cserelnem kell majd a csuti indulast...ebbe mar bele se merek gondolni mert mennek is mar ember egyedul volt egesz hetvegen is beteg is volt es en nem voltam mellett :( viszont ha kedden a doki azt mondja meg csinalna egy akarmilyen vizsgalatot a jovo heten akkor lehet maradok annyit muszaj tudnom varni :roll: szal kedden szivdoki,szerdan terheleses nyavaja reggel 6-7tol amint vegzek irany fogdoki :? Es meg az LH tesztjeimert is kikene ugranom Budaorsre :roll:
Szal most amikor mar nektek is jo nekem mar ngyon nem... :oops: Pedig akartam...de ez az erzes amivel reggel is keltem :x :roll:

Kitty
Na csakelmentetek vert adni :) ugyik vgytok csak pihenni kellett?egyeb mas utasitas? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
nem úgy értettem azt a szót,hogy "szerinted"?Szóval nem olyan hangsúllyal írtam :oops: :lol: Csak arra céloztam,hogy ilyenkor minden hülyeséget összeolvas az ember a neten. :roll: Én legalábbis...
Ó,te szegény,már ideges is vagy az utazás miatt :? És még van dolgod bőven előtte.
Azért jó lenne,ha ki tudnának vizsgálni még lombik előtt.Apácska meg....legalább jobban fog örülni neked :wink:

Kitty,
én még nem mertem vállalkozni a véradásra. .bár lehet nem is adhatnák,mert folyamatosan vérszegény vagyok :roll:

Kati,
de amúgy jól sikerült a buli? :wink: Majd írdd meg mit kaptak a gyerkőcök :)
Elhiszem,hogy kifáradtál :roll:

Nóci,
no,nem baj...csak szokásom,hogy érdekelnek a nevek :oops:
Végül hogy telt a vasárnap,mit csináltál?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Jaaaa :lol: hat igen en mar ilyenkor izgulok :roll: ezert is probalok ilyenkor mar agyilag kikapcsolni :roll:

Meselj kicsit magadrol is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Kati
azért pihenj is ám! Szülinapi képeket várjuk!

Bridget
mást nem mondott a doki, de azért volt - tudod, kell ilyenkor a vérserkentés :lol:
Párodnak jobbulást! Elhiszem, hogy hiányzik, én már ki se bírnám nélküle egy napig se - pedig csak egy éve lakunk együtt :oops:

Enis
én is eddig vérszegény voltam, az utóbbi időben lett csak jó a vérképem. Amúgy előtte van vérvizsgálat, meg vérnyomás mérés, és a doki dönti el, hogy adhatsz-e. Mondjuk én is határeset voltam a hemoglobin meg a súlyom miatt :oops: De jól bírtam, nem is lettem rosszul :wink:

Én csak 11ig dolgoztam, aztán főztem sült husit, meg lencselevest, az előbb kiporszívóztam, meg port töröltem. Most meg várom a párom, és megyünk a mamájához szőlővesszőért, mert akarunk ültetni a kertbe 8)
Vendég
 


Kitty
Vorosbor? 8) :lol: Tenyleg mar 1eve :shock: Tesztelesed mikor lesz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lánykák :)

Nagyon sűrű napjaink voltak, azért is nem jövögettem.....
Majd leírom

Bridg :) Jó lenne még maradnál, hátha sikerül a kivizsgálás végére érni :) és igaz, apácska jobban fog örülni neked!!! :wink:
Hát nem irigyellek, jó sok a dolgod, pedig a családra kellene koncentrálnod itthon ..olyan ritkán vagy itthon :?

Kata :) Mikor lesz a szülinap?És mi lesz az ajándék?

Enis :) tényleg mi újság veletek?

Nóci :) merre vagy?olvastam, ízlett a Manódnak a kajcsi!Azért csak óvatosan :wink:

Kitty :) Mikor is kell tesztelj?

Zsu már nem ír ide?Hova tűnt?Meg Pendi?
A Csucsu is jól eltűnt....

Hát engem meg ért egy baleset csütörtökön.A forró gőz leégette 3 ujjamat, de nagyon durván, már bánom,hogy nem fényképeztem le, bár csak erős idegtetűeknek lett volna jó megnézni...
Sebészetre kellett menjek vele, és iszonyúan fájt 3 napig.Azt gondoltam, a szülésnél nincs fájdalmasabb....húú, csak égési sérülést ne szenvedjen senki.
Most már okés, kenegetni kell zsiros krémmel, mert szárad és repedezik. :?
Manó is nagyon hisztis volt, szombat-vasárnap nem aludtunk jól, sőt!!Szinte semmit.Nem tudom, mi volt a baja, a tegnap éjjel már okés volt :) Bár én sem aludtam a fájdalomtól, szerintem megérezte.Mert éjjel már nem fájt, és jól is aludtunk.
Fogacska azóta sincs sehol, úgyhogy passz.
Ja, és megjött reggelre..........lehet ezt is megérezte az én kis szeizmográfom :lol:
Vendég
 


Sziasztok!


Kitty, eszembe jutott, hogy nem igazán tudok receptet írni, mert ez saját, és semmit nem mértem, De ha gondolod, itt leírom a hozzávalókat. :oops:

Nóci, persze hogy nem baj, vissza is jelöltelek. Az elérhetőségemet még okt. végén elküldtem priviben, de nem nézted meg.
A hozzátápival kapcsolatban Kata megelőzött, én is javasolnám Reginek a 6 hónapot, és mindenképp egy új ízzel várj egy hétig. :wink:

Fürti, én elsős egyetemistaként leforráztam forró vízzel az egyik nagyujjamat, szóval tudom, milyen érzés... :( Brutális! Csak 5 nap után tudtam dokihoz menni, a sebészeten elláttak, kaptam tetanuszt is.
Lexit a 3. mensi már nem zavarta, de ki tudja, lehet, hogy neked nem lesz annyi. :)

Bridget, nagyon gyorsan elment az idő. Azért remélem, el tudsz mindent intézni. A párodnak már nagyon rossz lehet egyedül, és neked is biztosan hiányzik.

Kata, mit kap Lilla?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

NOs vagyok! Tegnap tudom igértem, de ugy belemerültem a kádba és olyan jól esett, hogy nem volt kedvem kijönni csak mikor már jéggé fagytam a kádban! Aztán ledöltem és bealudtam!

Brid! Nem baj értelek én! És tudom, hogy az uccso napok a legnehezebbek neked minden szempontból! Mert nem most repülsz velünk elösször! Sajnálom, hogy ilyen trén viselkednek az emberek! Tudják, hogy úgy is rájuk vagy szorulva és addig ülsz a telon mig ők akarják! És azt a randit meg majd össze hozzuk ezen ne idegeskedj!!!!!

Fürti! Örülök, hogy már nem fájnak az ujjacskáid! És a nagyfiad is megnyugszik lassan!
És igen jól eltünt mindenki!
Örülök pirinek így legalább élesben mehet minden ami jól esik! Már csak egy ovus vonalzi kéne!!!

Kati! Pihenj, mert nem jó tulhajszold magad! És lassan azaz valószinű, hogy leállunk a manonál a pépessel, mert ugy tünik ez is csak egy fellángolás volt és megint nem kakil, de most halottam erről a mira baby vízről olvastam a neten róla és proba cseresznye!
Jó kis banzáj volt nálatok! MIket kapnak a gyerekek a szülinapjukra?? Képeket ide már nem teszel????

Kitty! Milyen szőlőt ültetek?? Apum is most vett, de bevallom foggalmam sincs miylen fajtát!! Nektek aztán már nagyon szép lesz a kertecskétek és jó gazdag!

Enis! Basszus még mindeig elfelejtettem rákérdezni anyumnál a kicsi lány nevére!!! :oops: :oops: :oops: DE igérem rákérdezek csak eljutok egyszer odáig, hogy nem felejtem el!!! :lol: :lol: :oops: :oops:

Beze! Tényleg elküldted a neved már?? Basszus én utána néztem és nem találom a potaládámba??? Ezt nem értem! De a lényeg, hogy meg vagy!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ma a lánnyal délig az ágyban heveréztem nem mondom, hogy nem esett jól! Ma nem kellett föznöm volt kelkáposzta fözelék virslivel és azt ettünk ma! Holnap elpusztitjuk a megmaradt karfiolt és csinálok még egy kis levest! Most asszem megyek, mert a láynál szortirozok! Azaz cserélem a ruhatárt az 56-osokat 62-esre!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget
vörösborozás pénteken lesz a véradó vacsorán :wink: Én másra gondoltam :lol: :oops:
Vasárnap kéne nem megjönnie, ha rendesen jönne meg. De ugye nekem ilyen még nem volt... sztem várok vele egy hetet :roll:

Fürti
te szegény, jobbulást! Mamám egyszer magára borított egy fazék forró vizet, úgyhogy tudom, milyen rossz.

Beze
nekem mértékek nélkül is jó! Arra úgysem szoktam figyelni :oops:

Nóci
sokféle szőlővesszőt hoztunk: nagyszemű csemege szőlőből fehéret, kéket, kadarkát meg othellót.
Pihenés nem árt ám néha! :wink:
Nő ám a nagylány! Képeket nem teszel róla?

Én holnap nem tudom, leszek-e, mert megyek anyuhoz takarítani segíteni, vmikor du érek haza.
Vendég
 


Jaah hat mivel a telot nem vettel fel a legitarsasagnal amivel megyek ezert bekellett menjek,hogy roh@djanak meg :twisted: Ngyon merges voltam mert ha nekem holnap menne a gepem es nem tudom lemondani mert nem veszik fel a telefont akkor mi van? :evil:

Irtam egy emailt...azt nem tettek zsebre :evil: Mikor bementem kiderult leepitesek miatt par ember van mert dec 31-ig van csak iroda aztan meg is szunik :shock: de konyorgom akkor is felkell valaki vegye azt a kurv@ telot foleg,hogy nem tolonganak az utasok az irodaban senki sem volt :twisted:

Holnap lesz meg egy utam ha atiratom a jegyem mert nem fogom tudni oket elerni bar azt mondta a csavo emailben levelezhetunk na jah es az atiratast mondom a kartyaszam meg ilyenek...hat azt mondja emailben...mondom ilyet en meg nem is hallottam :shock: :o :twisted: az anyjukat es ha valaki leemeli a lovet a szamlamrol mert en emailben kiadtam ilyen informaciokat :evil: :evil: :evil: :evil: Pipa voltam na :twisted: :oops:

Aztan robogtam tovabb anyuert onnan meg ki Budaorsre felvettem a teszteket amit rendeltem 8) onnan meg ki a Budaorsi Auchan-ba bevasaroltunk es robogtunk haza 9volt mire hazaertunk :shock:

Holnap csak siman 11-re megyek a szivdokihoz...aztan meg onnan irany a repjegyiroda ha atkell iratnom delutan meg az ismim akar atjonni...mar napok ota nyuz hogy talizzunk...nem lattam 1000eve de semmit nem tud nem erti meg,hogy mindig van valami :roll:


Kitty
Veradovacsora??? :shock: Ilyen is van :o

Noci
Jo,hogy megertessz...most van egy ismim aki hivogat renduletlenuk...evek ota nem latott es hogy talizzunk dehat en lombikoztam aztan meg ember jott utana meg jah most meg mar utazom :roll: Es hat mondtam neki jojjenek fel de vazze en holnap is futok egesz nap meg ja anyummal lennek kicsit delutan es koran fekudnom is kell mert masnap 6-ra megyek vv-re es ha itt fognak ulni mert a barinojevel jon akkor micsinalok?Kirugom oket? :roll: Apum is hivott tegnap :evil: Na jah utolso heten hogy jol felidegesitsen megint mint multkor utazas elott...es azt is megmondhatna mikor? :evil: Jah es kerianyum is latni akar de mikor? :roll: Persze vasarnap latott mert o is ott volt uncsitesonal :roll:

Furti
Figyelj oda jobban :!: Meg jo,hogy nem holyagosodott fel :shock: Es ahogy irod...csaladdal lennek en is :? Lehtet rakene huzzak egy hetet csak a biztonsag kedveert :oops: Szulinapi bulin mi
volt? :idea:

Beze
Ahogy mondod en is rosszul ereznem ott magam egyedul :? jooo neki maas de megis :roll:

Kataaaaaamivel ejfel mar elmult 8)
Lillanak:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?