Új privát üzeneted érkezett!

Nikó: kedves dokinak tűnik a Rubliczky, múltkor bent volt az uh-mon, dokimmal egyezkedtek. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda, olvastam, aranyos kis sztori, édes a kép.
Ha nem írsz, neveket meg egyéb ismertetőket nem írsz bele, vagy képet raksz fel, a stílusodról felismertelek volna.Szuper kis csapat voltatok, vagytok a Pasival.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.08 09:43-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudtam vissza olvasni sajna, és az általános kaja vagy alvásproblémákba nem is nagyon tudok még beleszólni. :roll:

Tegnap sikerült megvenni egy csomó mindent elég jó napunk volt, kivéve, hogy kiméztünk egy párásítót ami pénteken még 9900 Ft volt és tegnap vissza mentünk érte és már 18900Ft lett.
Hogy ez hogy történt ne is kérdezzétek bántam, hogy nem pénteken vettük meg.
Pénteken is az eladótól kérdeztem az árát és ketten is 9900Ft mondtak így vissza bumliztunk és most csak felkaptuk és a kasszánál most 18900Ft mondtak.
kb így néztem :shock: és nem értettük.
Nagyon mérges voltam és el se hoztuk! :evil:

Valaki mondta, hogy tudna ajánlani a Sz.Imrébe szülésznőt!
Tudna írni esetleg róla egy privit meg az elérhetőségéről? :roll:
Talán Hanna te montad na de ez nem biztos elég rossz a memóriám, és valahogy mostanába a szavakat is keverem. :roll: :lol:
Tegnap simán mondtam apának miközbe tolatott, hogy vigyázzon a fa oszlopra na a környéken nem is volt se fa se oszlop együtt a kettő meg pláne, hát a beton kerítésre gondoltam miközbe néztem is.
Erre úgy elkezdtünk röhögni, hogy meg kellet állni.
Valahogy nem vagyok 100-as. :roll: :oops: :lol:

Timi drága hogy birod már nagyon itt van a csajszik érkezése. :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 

 
 

Rani: :lol: nyugi! A félrebeszélés nekem is nagyon megy! Minden nap röhögünk valami elszólásomon. :lol: Párásító :twisted: Mi nem vettünk még, nem tudom mennyire kellene. :? Köszi, megvagyok, nehéz már a pocak, leszakad a derekam és a lábaim nagyon fájnak, de azért jól vagyok. Csajok rengeteget mocorognak, de már sokkal finomabban. Nincs már helyük nagyon.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tegnap írtam este, de elszállt. Nem volt türelmem újraírni.

Leo, drukk hétfőre!

Lois, akkor honnan fogom tudni, hogy fejlődési ugrás van, ha nem változik az éjszakai alvás? Nem is biztos, hogy észreveszem?
Szerintem tök normális, hogy Zé belassított egy kicsit. Eddig rohamtempóban fejlődött.

Nikó, sajnálom a szopizást. Rossz lehet nagyon. :?

Angel, nem tudok fejni napközben, mert annyi van, amennyit megeszik a gyerek. :oops:

Mai éjszakánk is érdekes volt. 1.30, 4.30, utána 6-ig ébren kínlódás, aztán 8.30-kor ébredés. És ma nyűgi nap van. Csak cicin jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.11.08 12:55-kor.

skrisz72
 
 


Rani, jó ez a faoszlopos szólás :lol: Már 26 hetes vagy :D Tök jó.Meglátod pikk-pakk elrepül az idő,és te is alvás-evés dolgokról fogsz beszélni :wink:

Timi,elhiszem,hogy nehezek már a csajok.Ha azt nézzük három hét múlva szültem hozzád képest :shock: Kitartás a végéhez :wink:

Leó,nagy drukk! :wink:
Vendég
 


Ja, és egy kérdés: miért ordít a gyerek fürdés után pelenkázáskor, öltöztetéskor. Mintha nyúznám. Aztán hálózsákba be, cicire fel, és csönd van. Minden gyerek üvölt öltözködés közben?

skrisz72
 
 


Skrisz!
Nálunk változó, pancsi :arrow: mosolygás, kencézés :arrow: szintén, pizsifelvétel :arrow: kezdi unni a banánt, hálózsák :arrow: eltörik a mécses.
Szerintem addigra elfogy a cérna.
De amúgy még cseppet sem fékezett be Zé, ezen a héten is meglesz a majd 30 dkg, csak most már kevesebb kajálásból hozza össze.
Ma reggel 7-kor már ott tipródtam az ágyánál, hogy ébredjen végre enni :roll:
Lehet, hogy nálatok Eszter éjszaka is szaporít, gondolom ebben is különbözőek a gyerekek.

Szöcske!
Aha értem. Én még nem is gondoltam bele ez nálunk hogy lesz.....bár itt az fürdőben kabinok vannak,oda meg mind beférünk.

Nikó!
Lisztérzékenység, affene :? Egy topikban,ahol még olvasó vagyok nagy sláger a Maci kávé, a lucerna-, és görög széna kapszula. Talán ezek is megérnének egy próbát :)

Rani!
De utálom az ilyet.... :evil:
Én is dumáltam ilyeneket terhesen, szerintem a hormonok kicsit belassítanak, legalábbis engem tuti :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


skrisz72 írta:Ja, és egy kérdés: miért ordít a gyerek fürdés után pelenkázáskor, öltöztetéskor. Mintha nyúznám. Aztán hálózsákba be, cicire fel, és csönd van. Minden gyerek üvölt öltözködés közben?

a legtöbb :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois, mindig kiakasztasz ezzel a heti 30 dekával. :oops: Az én gyerekem havi 45-50 dekát hízik. Hihetetlen mekkora különbségek vannak.

skrisz72
 
 


Lois,
na jó, azt sejtettem, hogy te nem aggódsz a gyarapodáson :lol:

Nikó,
én is elmúltam már 36 is. kistesó miért nem? őszintén megmondom én ezt még egyszer nem tudnám végigcsinálni. 7 lombik (TB-s már nincs is), és nagy valószínűséggel kb ugyaneddig tudnám hordani a terhességet, egy extrém koraszülés még egyszer inkább ne. de sebaj, már mikor belevágtunk az egészbe, tisztában voltam az előzményeim miatt, hogy örüljünk, ha egyszer sikerül. úgyhogy egykölkösek leszünk:)

Krisz,
majdnem mindegyik (ezt látom dokiknál más gyerek öltöztetéskor is) :wink:
Dió is üvölt, sokszor, mikor már kivesszük a vízből, az öltöztetést múlkor beszéltük itt Loissal, hogy szomszédok tuti egyszer kihívják a gyámügyet ilyenkor :lol:

viszont mostanában radiátoron előmelegítem neki a törülközőt és egész jól megy az esti program :D

oké, etetős okoskodást befejeztem! :oops: viszont ha teljesen kiesz belőled mindent, akkor lehetséges, hogy még kéne neki kis plusz... na tényleg befogtam :roll:

Szöcsi, Timi
na itt mindenki ismeri a Rubliczkyt? :wink: Fehérvári topicban láttam én is róla egyszer a kérdést!
úgy rémlik, vmi pszichológus is, de lehet, hogy csak megtévesztő volt a megyeiben a tábla :roll:

Szöcsi,
hosszú alvásnak örülj!! :lol:
bár 9-fél10 táján már én is nagyon lesek, hogy na mi van!

Rani, Timi,
mi most vettünk párásítót, uh-osat (Avent) az árát, ha agyonvernek se tudom most, de annyi volt, mint a Minimanó honlapon is.
szerintem télen jól jön. már most, ha fűtünk jobban, nagyon alsó határ a páratartalom, még én is érzem a légutaimon.


összevisszabeszéd: na én most is :oops: :roll: meg miket csinálok! múltkor betettem a mikrózandó tányér kaját a hűtőbe :roll: vmi gyanús volt, kellett idő, míg leesett a dolog...
TV meg WC, simán egymás helyett mondom :roll:



Diókám ma keservesen sírva fölkelt 7-kor, még akkorse hagyta abba, mikor már fogtuk és magunkhoz vettük :? vajon rosszat álmodhatott? kapott egy kis cicit nyugtatónak, aztán visszaalukált még 10-ig.

na nettel meg nem tudom, mi lesz, lehet, hogy egy darabig nélkülem kell, hogy menjen a topic :wink: :roll:

angel37
 
 


Skrisz!
Ne haragudj, nem állt szándékomban :oops:
De normális mindkettő, csak mi felülről karistoljuk az "elvárt" tartományt.
Olvastam blogodat, amiket írtál, mintha Zéről írtad volna, most is épp a tv felé tekergeti a fejét a játszószőnyegről, és napról napra többet beszél, Eszter 3 hét múlva, mire annyi lesz, mint Zé szintén karattyológép lesz :D
Hogy változatosabbak legyenek a napok nem tudtok kimozdulni kicsit? :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Krisz,
kiccsajom is azutóbbi két hónapban 400-500g között szed föl/hó. a doki is jónak mondta. sztem most a 400 is necc.

Z fiú, ők jobban is növekednek, nem?

Lois,
jaja Makilányom is egyre többet, többfélét dumál :lol: igen és a TV... aaaz nagyon tudja érdekelni, van, hogy csak akkor nyugszik meg, ha ölbe veszem és bámulja :roll:

pár napja forog is tisztességesen hátról hasra! néha még elszüttyög közben oldalon, a karkihúzás se mindig hipphopp.
csak hát basszus még el se dicsekedhetek majd a doktornőnnek a fejl.neurón, mert rögtön számonkérné, hogy hogy került a hátára egyáltalán? hasról hátára amúgy nem fordul (kétszer csinált összvissz még vagy 6 hete). hogy miért? pedig az a könnyebb, vagy nem? :oops:

angel37
 
 


Angel!
Enyim csajom 20 dekákat hízik, ahogy beindul a mozgás, egyre kevesebbet híznak.
Forgás: babája válogatja, hogy melyik mit csinál előbb.
Szerintem nyugodtan mondd el, hogy forog, nem hiszem, hogy megesznek érte. Rékát is tettük a hátára, ha már nagyon üvöltött.
vovanda
 
 


Vanda,
na ez az, hogy hol van még a mászás stb? :D

meg nem esznek, csak lebasznak... NINCS hátonfekvés/játszás, bírjuk ki az ordítást :? ha a hátára fordulna magától, azonnal vissza kéne fordítani. nagyon várom, hogy mikor lesz ennek vége. gondolom ha már forog mindenfelé, akkor kalapkabát, tojja le, hogy hasra teszem :wink: valszeg ezért is erőltetik még most. amíg van beleszólásom :lol:

angel37
 
 


bocsánat, gondolom már mindenki kellően unja a hasalós témámat :oops: :roll:


hú csajok, azt tudja valaki, hogy menyire szigorú a gyerekorvos körzete? ha költöztünk, kell váltani? (távolságra kb ugyanaz) védőnő azt tudom, szigorúan lakóhely szerint.

angel37
 
 


Angel:

Gyerekorvos választható, nekem sem a körzethez tartozó van.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Angel: ugyanúgy választható a gyerekorvos, mint a felnőtt háziorvos. Nekünk a szomszéd városban van a gyerekorvosunk, mert nálunk csak kéthetente 1x van 2 órát és még csak nem is szimpatikus.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


angel37 írta:hú csajok, azt tudja valaki, hogy menyire szigorú a gyerekorvos körzete? ha költöztünk, kell váltani? (távolságra kb ugyanaz) védőnő azt tudom, szigorúan lakóhely szerint.

ahogy a többiek is írták, teljesen szabadon választható.
a védőnőnek meg le lehet mondani a szolgálatairól, nem kötelező

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Angel!
Az enyémeknek meg ülniük kéne... Mit ne mondjak: 2 percnél tovább nem maradnak. Amúgy mikor már megy a forgás mindenfelé, akkor főleg hason lesz. Nálunk legalábbis így volt. Rájöttek, hogy ha a hátukon fekszenek, csak a plafont nézhetik, hason sokkal izgisebb. :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Jó akkor nem vagyok tök hülye a félrebeszélések terén!! :roll: :lol:

Nyulasz igen telik az idő és már most nagyon izgatott vagyok!! :D

Angel az "én" gyerekorvosom se az aki eredetileg ide tartozik szóval nyugi simán választható!!!

Kép

Kép
raniko
 
 


Lányok kezdek egyre jobban félni ettől a H1N1-es vírustól. :roll:
Annyira tanácstalan vagyok, és előrre is bocsi, hogy felhoztam megint ide.
Most néztem a hiradót és mondták, hogy egy terhes kismama kórházba van. :roll:
Nem tudom mit csináljak megint azt mondták oltassunk hisz a babákat se lehet 1 éves korukig és így ők is védelmet kapnak.
Ki mit csinálna? :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani: nekem egyre inkább pánikkeltés és figyelemelterelés szaga van az egésznek. Egyetlen kérdés vetődik fel bennem: Ha 1 éves kor alatt nem lehet oltani, akkor a magzatokat lehet-anyán keresztül? Nem tesztelték hogyan hat, nem is volt rá idő. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit vállal be. Párom úgy döntött, hogy beoltatja magát, én nem oltatok, mert bízom az orvosom véleményében. Ő nagyon nem javasolja kismamáknak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Mostanában megint nem nagyon voltam....napközben szinte lehetetlen a 2 gyerek mellett neteznem...feszt ők is akarnak,vagy a konektorból húzzák ki a leptop zsinórját és az aksi kb. 5 percig bírja. :roll: Amikor alszanak,akkor mostanában én is,vagy olvasok.Régen volt könyv a kezemben. :oops:

Raniko!
H1N1:Eddig én is úgy voltam vele,hogy pánikkeltés,meg felesleges az oltás stb...,de a mai híreket a kismamáról én is hallottam. :roll: Parázok én is.Mondjuk mi már nem járunk sok helyre,kerüljük a tömeget stb...de akkor is.Nálunk Apa beoltatja magát,hogy ő ne hozza haza,de ma én is elbizonytalanodtam. :roll: Annyira nehéz ez. :roll:
Párásító:szerintem nagyon hasznos!!!A levegőt is fertőtleníti és a picik légutainak nagyon jó!Nekünk is van/volt (Ábel ugyan lerántotta a polcról,szerintem nem működik,az idén ég nem kapcsoltuk be :? :oops: ).

Angel!
Hasalás:Nálunk Pannit kellett nyüstölni vele. :? Volt ordítás,hisztizés és amikor látta,hogy nem hat meg minket,abbahagyta és tök sokáig eljátszott hason.Amikor meg rájött,hogy meg is tud a hárára fordulni,akkor ahogy hasra tettük fordult vissza,de én genya anya vagyok és visszafordítottam. 8) De nem kellett sokáig szenvedtetni,sokat erősödött és ment is a forgolódás. :D
Megkérdezhezem,hogy Nálad miért lenne szinte biztos a kistesónál is a koraszülés? :roll: Tudod,az enyémek is elég hamar jöttek (31+5 napra) és persze én is tartok Ráhelnél a koraszüléstől.Persze az ikrek miatt lehetett nálam,hogy nyílt a méhszájam,ill.,hogy beindult a szülés,de most meg már itt a 2 gyerek,akiket azért emelgetni kell néha. :? Eddig minden okés,de pár hete visszavettem a tempóból és sokat vagyok vízszintben,keveset emelgetem őket stb...

Timi!
Hú,már mindjárt 34 hetes vagy! :shock: Azta! :D Elhiszem,hogy nehezek a csajok és már kb. a 26-27. héttől szenvedtem. :? Most azért egészen más.Kitartás!!!

Skrisz!
Fürdés-ordítás:Amíg az enyémek kisebbek voltak,nem volt sírás,viszont mostanában a fiam ordít,ha kiveszi az Apja a kádból. :? Vagy a hideg csapja meg (mondjuk a fürdőben jó meleg van :roll: ),de inkább az a baj,hogy be kell fejeznie a játékot.Szóval a fürdés utáni ordításban nekünk is van részünk. :wink:

Lois/Skrisz!
Szerintem nem kell foglalkozni,hogy a könyvek mit írnak a heti vagy a havi gyerepodásról.Minden baba a saját ütemében hízik,fejlődik.Ha nem fogy,eszik,alszik,jó kedélyű stb...,akkor nem kell ezzel foglalkozni!Hú én sokáig naponta mértem a gyerekeket és ha nem hozta a formát,akkor egész nap aggódtam. :roll: Ráadásul volt,hogy 10-20 dkg-ot fogytak is és kész pánikban voltam. :roll: Szóval szerintem nyugi! :wink:

Rólunk:
Mi jól vagyunk,a nagyok napról napra ügyesebbek,okosabbak,zsiványabbak. :D Most már néha lehet velük kirakósozni és olyan jó látni,hogy próbálgatják az állatfigurákat a helyükre rakni,gondolkodnak stb...Hát amit egymással művelnek,az meg maga a .....nem is találok szavakat rá,olyan boldogság látni őket,amikor vonatoznak,bírkóznak bújócskáznak,kergetőznek egymással.Sokszor csak hallom,hogy a szobájukból megy a visítozás,kacagás...imádni valóak. :D Persze az összeveszés sem ismeretlen,de hát hol nem,ahol testvérek vannak?
A hugi is jól van,sokat rugdos,aktív kiscsaj.Pocak is nő szépen.

Közben készen lettek a Hajnis képek is,aki kiváncsi rá,az megnézheti az albumomban.A gyerekeimtől elolvadtam,olyan helyesek. 8)
Ráhellel is megyünk,ha megszültem,hívom is Hajnit.A hugi se maradjon már ki ebből. :D

Na,most aztán jó sokat írtam. :oops:

Mindenkinek szép estét kívánok!

Puszi

Ági

pálgi
 
 


Hehh, a Kölköm,- hogy szépen fogalmazzam-, kiürítette az egész heti gyarapodását a hálózsákjába... :D :D :D Vagy én pelenkáztam be nagyon bénán, vagy ennek egyszerűn akkora lendülete volt, hogy az én szegény kis pelenkám nem állhatta útját :roll:

Angel!
Nekem Zé még sosem ébredt így, de sokaknál olvastam már róla. Nem a pocakja tekerte meg? Zé tök sokszor arra ébred, bár nem sír, hanem dumál csukott szemmel, a lábaival egyszerre rugdos merőlegesen felfelé, és nagyokat durrogtat közben. Szerintem ilyenkor a pocakja kelti fel.
Nekem tök lelkiismeret furdalásom van, hogy hagyom néha kicsit bambulni a tv-t :oops: De csak akkor tudnám megakadályozni, ha kikapcsolnám, mert akárhogy teszem a szőnyeget, akkor is időnként azon kapom, hogy nézi. Jó, sokszor kikapcsolom, de nem mindig... :oops:

Rani!
Nehéz döntés, nem irigyellek érte.
Magánvéleményem: Én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, a veszély valós és ijesztő. Sajnálatos, hogy a kismamák oltása ismeretlen terep, itt tényleg mérlegelnie kell az embernek, hogy a vírus szövődményeitől, vagy az oltás magzatra gyakorolt ismeretlen hatásától tart jobban.
Mi beoltattuk magunkat, szóval én oltáspárti vagyok.

Pálgi!

Megnéztem a képeket, nagyok szépségesek :D
Szerintem nem parázunk sem én, sem Skrisz a súlyokon, csak megbeszéljük, hogy mekkorák a srácok és álmélkodunk a különbözőségeken :)
Én az első hét óta nem mérem naponta, csak hetente. Meg néha alkalomszerűen.
Tök jó, hogy ezt írod a srácokról, nekem annyi mindenki mondta már, hogy az ikrek ennyi idősen még nem játszanak egymással, inkább csak egymás mellett.

Leo!
Nagy drukk holnapra...vagyis mára!!! ++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lona!
Most néztem meg a képeiteket és nagyon szépek vagytok!! :D Gratulálok, nagyon édes a Kissrác!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: hálózsák :lol: :lol: :lol: Hát nem hiába mondják, hogy legszebb öröm a káröröm-tudod, nincs benne irigység! Tudom, hamarosan a saját káromra vidulhatok, de ezeket olyan jó olvasni!

Lona: most néztem a fotókat, nagyon szépek vagytok!

Anyu hétvégén festette a babaszobát, de még kell kb. két nap, hogy kész legyen teljesen.

Ági: nagyon szép képek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!!

Lois tudod az a szomorú hogy az ember már tényleg nem tudja mit higgyen hisz annyiszor átvágták már. :(
Elkeserítő, hogy ebben az esetbe is beszivárgott a politika hisz itt emberéletekről van szó.
Biztos vagyok abba én is hogy az oltás hasznos apa is beoltatta már magát de annyi az ellentmondás a terhes kismamáknál. :(
Én is gondoltam arra, hogy pánik keltés de egyre inkább arra jutok ha csak a fele igaz akkor is nagy a baj.
Ahogy Timi is mondja furi, hogy egy éves kor alatt nem adható és a terheseknek igen de hogy ellenőrizhették volna ki az aki vállalkozna a tesztelésére. :(
Nekem az összes dokim nem támogatja igaz ha én tuti lennék benne akko bárki bármit modhatna tuti beadatnám.
Na jó de itt az ördögi kör az ember kibe bízna ha nem az orvosába, orvosaiba :?: :roll:
Szobafogságra ítéltem magam a maradék időre én se megyek tömegbe és sajna a barátaimat is picit mellőzni fogom aki nem oltotta be magát. :(
Nagyon sajnálom mert apa egy hét múlva lesz 40-en és annó akkora bulit terveztem neki. :cry:
Lelkiismeret furdalásom van bár ő is azt mondja ha már ő beoltatta magát nem akarja hogy esetleg más megfertőzzön.
Lányok így ti maradtatok nekem mint társaság itt fogok lógni a nyakatokon!! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani: én eddíg is igyekeztem a tömegeket elkerülni, kivéve a havi nagybevásárlást, az más kérdés, hogy eleve tömegiszonyom van. :wink:

Kicsit dicsekedek anyukám ügyességével:
Kép

Alig várom, hogy kész legyen teljesen!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi azta!!!!! :shock:
Anyud nagyon ügyes!!!!!
Nagyon jók ezek a rajzok!!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Lois!
Bocsi,csak gyorsan és felületesen olvastam vissza a gyarapodásos dolgot,félreértettem. :oops: :wink:
TV bambulás:nálunk is állandóan megy,mint háttérzaj. :oops: Míg akkorák voltak az ikrek,mint most Zé,ők is nézték....hang jön belőle,meg villódzó fények,stb...és ez olyan érdekes...Most meg már észre sem veszik,hogy be van kapcsolva a TV.Egyik ismerősömék meg sosem kapcsolták be otthon a gyerek előtt és amikor hozzánk jöttek,a kislányt nem lehetett levakarni a képernyőről.Persze,ha vmi ismert szignál megy,akkor fél percre odakapják a fejüket az enyémek is,de ennyi.
Játszás:már amióta másznak,azóta megy a hancúr.De amikor már kezdték a külvilágot felfedezni,akkor is nézegették egymást,keresték a másikat....
Szöcske,nálatok hogy van ez???

Raniko!
Teljesen jogos az elővigyázatosságod,én megértelek!
Én is árgus szemekkel nézem,ha jön hozzánk vki,mos-e kezet.Ha nem,küldöm.... :? A halálom az,ha bejönnek és egyből üntyümpüntyüm... és csókolgatják a gyerekeket. :roll:

Na,mennem kell befejezték a reggelit és nyííígnak.

Puszi mindenkinek

Ági

pálgi
 
 


Timi,
aztaaaaaaaa de szép :D nagyon ügyes anyukád van!!!!
vizesesdés elmúlt már?

Rani,
oltást nekem sem támogatja a dokim, így nem lesz. csak az a bibi, h tömegközlekedve utazok ha orvoshoz kell mennem :?

Nyulasz,
köszi, h leírtad az eredményeket! milyen szép lett a szülés végére, énisénis ilyet szeretnék. tök érdekes mitől lódulhatott be, jó lenne tudni. a két bogyót szedem én is.

Niko,
köszi neked is az eredményeket! mai oltáshoz ++++++

Leo,
mára +++++++++++++++++++++++++

Lois,
KisZé úgy látom csinál anyának programot :)

Én megnyertem a herpeszt :twisted: eddig még nem volt hozzá szerencsém :?

Képnézegetés indul :wink:



Till,
jól sikerült a hétvégétek?

KépKép
tobi
 
 


Hát csajok...én oltás ellenes voltam,de szerdán mégis megyek Apával együtt és szuratunk. :roll: Betojtam......mióta vannak a gyerekeim,azóta úgy félek, nehogy legyen vmi bajom,nehogy történjen velem vmi és nélkülem nőjenek fel. :?
Hát ez van.

Puszi,Ági

pálgi
 
 


helló, úgy tűnik kegyes hozzám a net! :wink:

Mindenknek köszi a válaszokat!! nem nagyon szerettem volna gyerekdokit váltani! :)
új védőnőhöz azért bejelentkezem, aztán majd látom.

Lois,
hihi :lol: :lol: megmérted a teli zsákot? :wink:

nem a hasija, nem szokott, bár az az éjszaka díszlövésekkel volt tarkított (nos ez sem ritkaság) :lol:

kicsit nézheti szt a tv-t, még úgyse tudja, mit lát! vmikor egyszerűen azt akarja, csak úgy csitul el :roll: tegnap így vágtunk körmöt! :D
a térlátásuknak nem tesz jót a tv. konduktor nénink azt mondta, hogy okés, legyen egy kis tvbámulás, de hason ám! :wink:

Timi,
anyukád nagyon ügyes!! :)

Rani,
h1n1 ügyben én is a pánikkeltős véleményhez csatlakozom...
apa nálnuk oltat, vagyis oltatna, de nincs oltóanyag a patikában, majd hívják ha van. hát így mire megkapja, és tényleg jönne a járvány, ki se alakulna addigra a védettség :roll:

Tobi,
ne már, herpesz is :roll:
megszenveded ezeket a kis Bigyibogyókat! :wink:

Pálgi,
amiatt ne aggódj, amiért én, a méhszájam extra tropa, csak hegek tartották bent a kiccsajt.
vigyázz magatokra, nem lesz gond, most dupla súly sincs! :wink:

angel37
 
 


Huh, felélénkült a topic, kihagyok egy 7végét, és nem győzök visszaolvasni:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Sziasztok!

Délután jövök bővebben.
Most Leó hírek!
15 petesejtje lett!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!


Lánykám este óta nagyon nyűgös, mi lesz így az oltás után?
Éjjel is forgolódott ezerrel meg nyögdécselt, fel-fel sírt a végén mellém raktam és mikor sírt akkor megsimogattam. Totál fáradt vagyok alig aludtam
Oltás: nagy dilemma én sem tudom ma megkérdezem dr-nénit mit tanácsol. Ami miatt gondolkodom azaz, hogy megjelent a vírus és pik-pak 2 hét lett oltóanyag. Ki sem tapasztalták kire, hogyan hat ez miatt félek tőle. Na aludt Gérti 10 percet és nyafizik is mennem kell.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok

Már rég nagyon rég jártam itt.

Sára jól van, már 7 hónapos elmúlt és több mint 9 kg. Még mindig cicizik és már hozzátápit is kap. Ül már, négykézláb mászkál,és már probál felállni a járokában.
Két alsó foga mostanában jön kifelé, már látszik mindkettő.

Nikó nagyon gratulálok a pici Grétához, ésminden másik kaális mamának.

Ujbólitt mivel januárban megprobáljuk ismét. bár azt mondta Kovács Dr. hogy addig mig Sára cicizik addig nincs semmi, így januárban telefonálnom kell.

http://picasaweb.google.hu/saralujza/Sa ... Con6Meses#
ezek aképek mostanában készültek.

Látom ti is a mindennapos gondokkalvagytok.
Mindenkinek sok puszi, most megint sürün fogok jelentkezni.
Remélem nem baj hogy csatlakozok ismét hozzátok.
Leonak sok drukk

Kép
lili&ana
 
 


Leo!Drukk a randihoz :wink:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Öltözködés: nálunk is néha van sírás-rívás. Pelenkázás nem megy a pelenkázón, úgy forgolódnak, mint egy ringlispil. Már mindenki biztonsággal ül, etetőszékben felállnak, hiába csatolom be őket. Az egyik 3pontos, a másik 5pontos, úgyhogy aki etetőszéket vesz majd, csak 5pontosat. Szerintem hasznos találmány.

Pálgi: játék már van néha együtt is, de mindig az kell, ami a másik kezében van. Mostmár vigyorognak egymásra és Kira olyan okos, megvárja este a kiságyban a tesót és csak akkor alszik el. Egyre jobb ikres anyukának lenni :wink:

Tobi, raktam fel néhány képet a linkbe alulra a hordozókról és a zenélő körforgóról. Igaz, még "üresen" nem sikerült fotóznom a hordozókat, de igyekszem.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Pálgi oltatod magad? :roll:
Háááát nem vagy te se könnyű helyzetbe de én valahogy a babával a pocakba nem merem. :roll:

Angel szerintem felháboríto, hogy amúgy ennyire nyomják és aki akar venni az meg nem tud.
Én 4 gyogyitárba voltam amíg apának kaptam.
Na amit még nem értek hogy hogy fogadhatják el a határon túl kiállított recepteket.
Persze kell oda is az oltóanyag de basszus itt mi meg nem tudjuk megvenni.
(Ezzel nem akarok senkit megsérteni, csak az bosszant, hogy nincsenek felkészülve az oltóanyaggal! :twisted: )

Kép

Kép
raniko
 
 


Leó,nagy gratula :D Hajrá,jó randizást :wink:

Tobi,remélem neked is majd ilyen szépen alakul a vérkép.Eddig nem is néztem így összességében,csak ahogy neked leírtam,és tényleg érdekes...azt hittem fordítva kellene lennie.Herpeszt sajnálom :x

Timi,szuper lett a fal,anyukád kincset ér :D

Lois,hihi,jó a kakis sztory :lol: Nekünk nincsenek ilyen élmények :roll: Még az elején volt egy-két baleset,de mostanában semmi.

Öltöztetés-pelenkázáshoz:
mi akármilyen nyügik vagyunk,a pelenkázón megnyugszunk,és vigyorgunk.Ugyanez van van fürdéskor,viszont mire a bodyt adom rájuk elkezdődik a nyekergés,nem sírás,csak olyan nyüglődés.
Vendég
 


Rani,
magyar eü ez is :?

Nyulasz,
emlékszem, mikor Noémi pelenkájába kukucskáltatok! :lol:

Szöcsi,
ez biztos égő, de mi az, hogy 5pontos (vagy 3)? :oops:

Nikó,
nem biztos, hogy balhé lesz az oltásból!
Maki is addig sírt csak legutóbb, míg benne volt a tű!
ügyesek legyetek!

angel37
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat, esélyem nincs visszaolvasni: 11 óta ordítás, nyűgösködés van, melleim szétszanálva, agyam KO.
De nem panasz, csak helyzetjelentés :P jövök, ha tudok!

tillidian
 
 


Sziasztok!


Megvolt az oltás és annyira de annyira sírt Grétike. Még csak bevittem a dr. nénihez és leraktam a vizsgálóra és már sírt is. Aztán beszéltem hozzá megnyugodott de elkezdték vizsgálni és kész végig sírt. Nagyon keservesen pedig egy tünemény a dr- nénik. :cry:
Most alszik én meg folyton figyelem nem emelkedik a láza. Nagyon sajnáltam az kis kincsemet, úgy hüppögött a drága.

3 pontos öv: az olyan ami a bébi hordozóba van 8( autós ülés ami 0-9kg-ig van)
5 pontos öv: ami a nagyobb autós ülésekbe van. Fogja a babát a 2 vállánál a 2 combnál és az ágyéknál ahova becsatolod.

Valaki írta az autós üléseknél, hogy előre vagy hátra? meg , hogy menet iránnyal megegyező vagy ellentétes ? Biztos írtam már én baboltba dolgoztam és voltam oktatáson ezzel kapcsolatba.

0-9kg-ig: menetiránnyal ellentétesen hátra vagy előre( előre ha nincs légzsák, vagy ha kikapcsolható) ha van akkor hátra.
9-18 ill. 9-36 kg-ig hátra!!!!!!!! menetiránnyal megegyezően. Ha nincs légzsák se rakjátok előre !

Az ülésben lévő öv amivel bekötjük a babát, soha ne a válla alól jöjjön előre hanem lógjon rá a vállára. Ha az ülés háttámláján a baba feje fentebb van mint a háttámla nagyobb ülést kell használni.
Ezek az ülések amiket boltba veszel újonnan mindegyik megfelel az EU szabványnak és be vannak vizsgálva.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Angel,bizony,a kaki,ami csak a hasán volt,hátul semmi :lol: :lol: :lol:

Till,elég neki a tejcsi?Vagy mi a baj :roll:

Nikó,nekünka bébihordóban nem 3 pontos van :roll: Sajnálom,hogy ennyire megviselte az oltás a pici lányt,enyém gyerekek szeretik a vizsgálatot,na jó,a szurinál sírtak,de csak egy picit.Lehet megijedt,és ezért volt a baj.
Vendég
 


Rani!
Amit nekem írtak szurit Németo-ból kellett behozni, a magyar receptet csont nélkül elfogadták kint.
vovanda
 
 


Lois, Timi, köszönjük a dícsérô szavakat :D

Oltás: nálunk Apa beoltatta magát. De igazából nem tudom mit gondoljak... Amikor a kismamás hírt bemondták a híradóban összeszorult a gyomrom, mert a Húgom is babát vár.

Elolvastam mindent, de egyszerüen szita az agyam, bocs. Remélem nemsokára reagálni is tudok :)

Köszönöm a szopis, alvós véleményeket! Sokat segítettetek vele! Már nem izgulok :wink:

Kép
lona1
 
 


Nem akarok folyton nyavalyogni, de ma rajtam van a tejpara. :oops: Hogy biztos elég-e. Holnap megyünk oltásra, lehet, hogy a biztonság kedvéért feliratom a dokival a tápit, hogy legyen itthon. Meg veszek More Milk kapszulát is. Nagy, kemény, tejjel telt ciciket akarok újra. Gyerekem ráállt a 3 óránkénti evésre. Most vagy kevés a tej, vagy neki nőtt meg az étvágya. A cicimen még nem sírt, ebből gondolom, hogy talán nem a mennyiséggel van gond.

Tilli, sajnálom a car napot. :?

skrisz72
 
 


Angel! ahogy Nikó írta: 3 pontos:egy csatba megy 2 vállpánt. 5 pontos: 2 derékrészbe megy 2 vállpánt és a lábközti csat. A 3 pontos etetőszékből kiugranak, mint a huzat. Megfordulnak és felállnak benne, a hajam szála meg az égnek áll. Ti nem etetőszékben esztek? Nekem azt mondták, szoktatni kell bele a gyereket. Szilárd kajcsit csak abban adtam.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: