Új privát üzeneted érkezett!

Anyababi milyen rendes nálatok az önkormányzat......itt egy nagy rohadékok!!!!!!!!!!!!!
Csibe olyan jót röhögtem a centrifugás fiadon:))))))))))) :) :) :) :)
meghozták a babakocsit!!!!!!!!olyan szép!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vcsibe jót nevettem a mosógépes ötleteden. Kép Kép

Anyabébi párodnak jobbulást.


Én azthittem Engem nem ér el a szülés utáni depi,hát tévedtem de jó nagyot.Legszivesebben VILÁGÁ MENNÉK!!!!!!!Gyerekkel együtt. Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike elfogaz mulni...nekem is elmult jó 1 hét után.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Bakker! Majdnem mindenkit elér ez a depi? Nagyon elegem van belőle, már várom, hogy kimozdulhassak!

Édi!
Győr az nagyon messze van??? Milyen az a Zoral?

Sziszkó!
Szegénykém! Jól viseli a gipszet? Észrevette?Nekünk is befele van a lábfeje, olyan csámpásan. De gondolom ez nem baj, csak szexi :)

Na megyek, megjött az anyum!

Pussz!
Vendég
 


Anyabébi, mi két Coolababy pelust vettünk. Most adtam rá az egyiket. A legkisebb méretre kellett állítani, remélem beválik. Tapintásra nagyon kellemes, mind belül, mind kívül. A ruci nem lesz gond, már 68-as ruhácskák is vannak.
Én ma kétszer öltöztettem át Milánt, de látom, hogy egy szavam se lehet.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hahó :P

megjöttünk! :D
Asszimilálódunk, leckeírás, ha tudok, jövök olvasni!

tillidian
 
 


Sziasztok!!!!!!

Hazajöttünk végre ma délelőtt. Már rettenetesen honvágyam volt :cry:

Kristóf babám egy imádnivaló tündérmanó, igyekszem majd képet is felrakni holnap.

Sajnos tejcink nehezen indul, de ő türelmes és békés. De azért kaptunk itthonra tápszert stikában a csecsemősnővértől, mert elbőgtem magam, amikor a gyerekorvos kerekperec kijelentette, hogy nem ír fel tápszert, szoptassak és szoptassak és szoptassak...Igaza van, de engem megnyugtat, hogy van egy kis segítség, amihez nyúlhatok...

A sztorit is majd igyekszem holnap leírni, a lényeg, hogy császár lett a vége, pedig igyekeztem én...de 12 óra után már nem vártak tovább és mint kiderült, ez így volt a legjobb döntés.

Nagyon kíváncsi vagyok minden új hírre és jótanácsra, eddig, amíg babci nem volt itt, nem olyan szemmel olvastam a gyakorlott tanácsaitokat, mint most....

Sok-sok puszi nektek és köszönjük a szurkolást az utolsó kismuskétásnak :lol:

Kép
kkia
 
 


Kkia, még egyszer gratulálok! Gyerekorvosnak igaza van (néhány kivételtől eltekintve).

Vcsibe, jó ötlet a centrifugás altatás, csak egy baj van vele, éjszaka nem lehet.

Szia, Tilli! Jól éreztétek magatokat? Mi már túl vagyunk a leckeíráson (hál' Istennek).

Anyabébi, köldökcsonkja nem ázik szét a rongypelusba?

Sztercsi, jobbulást Nektek!

Sziszkó, jó, hogy ilyen gyorsan észrevették és már gipszelik is, így mire Martin feleszmél már tökéletes lesz a lábtartása.

Nita, kösz az infót. Itt elég közel hozzánk van egy boltjuk, lehet, hogy szétnézek kicsit.

Kicsike, bőgd ki magad, az segít! Ha gyerekkel együtt mész világgá, az nem biztos. Ha lenne egy jó viccem küldeném, így csak egy nagy ölelést!

Ma leesett Benedek köldökcsonja, így 23 naposan (mégsem maradt érettségiig). Apája nagyon örül, mert így már nem retteg annyira fürdetéskor, hogy ne legyen vizes.

Nálam jövő hét a MÁK-os, kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt sikerül elintézni.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Nem ázik a köldöke mert odáig szerintem nem ér fel meg az a mennyiség amit még ő pisil nem mérvadó.
Meg amúgy ezt is cserélem 3 óránként a szopinál vagy ha betrottyol és láss csodát ruhát sem kellett cserélni rajta mert nem pisilt ki belőle. De mi a szart fogok csinálni 4 csomag papírpelussal? Majd csak elkopik :shock:
Peluska:
Kép

Békés babóca:
Kép
anyabebi
 
 


Szia Kkia!
Gratulálok Kristóf babához, nagyon édes kisfickó, üdv újra itthon. :)
anyabebi
 
 


Apám, van ám pörgés :mrgreen:
Fontos dolgot nem kérdezek, mert mire válasz érkezik megoldódik magától :mrgreen:
anyabebi
 
 


Kkia
Jó, hogy otthon vagytok!! Tejcsi be fog indulni ne aggódj!

Anyabébi
Nagyon állat ez a pelus :lol: Lehet én is beszerzek vmi ilyesmit... Ja, és nekem is volt nyirokcsomó mikor belövellt a tej...mindenki mást mondott: hagyjam békén.... maszírozzam stb.. Végül elmúlt szerencsére 8) De csillagokat láttam :wink:

Datolya
Nálunk is elég későn esett le a köldökcsonk 8) Azért egy pár napig még alkoholozd 8)

Betty
Nem lesz gond hidd el, ki fog alakulni!! Ügyesen csinálod egyébként!

Tomit én se nagyon merem a picivel egyedül hagyni, mert bár imádja, de ő is "hirtelenke".. :)

Sziszkó
Vigantol mehet egy csepp a szájába is, oda fordítod az arcockáját, és bele ha kicsit nyitva a szája. Nem rossz az íze, lenyeli simán. Amit tejjel kell, az a K vitamin, mert az szar keserű... de szerencsére az csak havonta kell belenyomni..

SEX
Csajok, aki már visszazökkenek-- Ti hogyan fogtok védekezni??? Tényleg, a 6 hetes kontrol OK volt mindenkinek aki már ment? Nekem a jövő héten lesz esedékes UH-val egyetemben..

Orrszívás
Sajna elkezdett a kicsim erősen szürcsögni :( Valakinek hasonló? És nem a nózijában van, hátrább valahogy, úgyhogy nem igen lehet leszívni... de a doki szerint van ilyen a babáknak..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Helló csajok!

Ah, régi szép idők, amikor még napi több oldalt írtunk tele...

Mi ma étteremben ebédeltünk családilag, Szonja rendkívül élvezte - aludt végig. Kocsiban is bealszik pikk-pakk, úgyhogy jövő héten én már jövök-megyek. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, ami neki is jót tesz, ráadásul általában ilyenkor tényleg alszik, jobban mint itthon. Ha meg felébred, általában azt látja, hogy több ember áll körülötte, akik csodálják és ilyenkor elégedetten visszaalszik :lol: :lol:

Megnéztem a fotókat: Sztercsi, Bobó, Anyabébi, Nitácska – tündériek a bébik!

Csibe
Milán már öt kiló felett van??? Hinnye... Mi „csak” 4,7... De hát Szonja egy törékeny kislány... Kis tokahontasz....

Sziszkó
Drukkok Martinnak hogy megússza műtét nélkül!!!
Vigantol: én megoldom kanállal egyedül. Esti szopi előtt, Szonja a pelenkázón figyel, kanálba cseppentek az olajból, utána a ciciből pár csepp tejet, aztán beadom a szájába. Csak a kalimpáló kis kezeit kell kicselezni...

Anyabébi
Ez olyan, mint amikor a párom eltörte a lábát és én az utolsó hónapban voltam... Fasza... Jobbulást neki!

Kicsike
Jobbulást! El fog múlni, hidd el. Mozduljatok ki minél többet a bébivel!


Ja, újabb fordulat szex fronton: végre nem hajnali ötkor, hanem emberi időben sikerült akciózni és hát khm... nem panaszkodom, asszem nálam minden OK alvázilag :oops: ... De azért fura volt bakker, has nélkül – már idejét sem tudom mikor voltunk így utoljára.

Kép
szilveeaa
 
 


ja igen!
Anyabébi, nekem egy barátnőmnek is csúnyán bedurrant a melle és kihívott egy szoptatási tanácsadót, aki azt mondta, hogy a mellszívótól csak rosszabb lesz a helyzet, a babóval kell minél többet kiszivatni és közben masszírozni. Szóval azt a melled minél többször vesd be!

Őzi, védekezés: én amint lehet, betetetek olyan spirált, ami a méhen belül adagolja a hormont (kevesebbet, mint a tabletta), a gumiról nem is beszélek, az nálam kizárt, a megszakításos módszert pedig most nem alkalmaznám... valahogy nem szeretnék szülni egy év múlva... :mrgreen:

Kép
szilveeaa
 
 


Én is a spirált kultiválom, annyira nem szeretnék harmadikat, ha meg mégis akkor kb. 5 év múlva úgyhogy ez ideális nekem.
Szilvi: mit hallottál a hormonspirál árairól, én úgy tudom 40 pénz :shock: körül játszik, a sima 8 ezer környéke, de a hormonról jobbakat hallottam.
anyabebi
 
 


Ja és a fejésről :shock: , én úúúúúúúgy utálom, csak ha muszály, pl. holnapra, hogyha elmegyek varratszedésre ne maradjon éhen a kislegény. Ma 2 szopi után lefejtem 2X60-at, öcsi kb. 30-50-et szopizik.
anyabebi
 
 


Jó reggelt lányok!

Köszönöm mindenkinek, hogy aggódtok értem. A helyzet arcom terén sajnos változatlan... :( :( :( De nem adom fel!!! :roll: :roll: Idilli kép van most nálunk, a két számomra világ legjobb pasija uralja az ágyat, és édesen szuszognak. :D :D Imádom őket! :D Egy kicsit félek, mert ma nem jönnek velem, és nem tudom Dorián hogy fogja viselni. (Vagy inkább én??? :shock: :shock: :shock: :D :D :D ) Képzeljétek ez már a harmadik éjszakánk volt, ami tökéletesre sikeredett. Eddig 2* kelt fel, ma csak egyszer 3-kor ( 10-kor benyomott 130-at :shock: :shock: :shock: ). :D :D Meg 6-kor adtam neki, és még egy kicsit szerintem megetetem mielőtt lelépek, nehogy éhen haljon. :roll: :roll:

Na megyek, mert vár az ingeráram kezelésem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ha tudok, jövök, visszaolvasok, és reagálok Mindenkire!

Puszi minden Anyukának és Babócának!
bobóbaba
 
 


Jó reggelt!
Gyorsan reagálok, mert elfelejtem mit akartam. :? Később visszaolvasok.

H1N1: oltás továbbra sem adatom be. Pedig a gyerekorvos folyamatosan ajánlgatja. Állítólag 6 hónaposnál fiatalabb csecsemő szülei ingyen kaphatják meg. (Meg azért ejtsünk szót arról is, hogy a dokik "fejpénzt" kapnak a beoltott egyedek után.)

Rota: első adagot megkapta-persze nálunk is saját pénztárca finanszíroz, nem a "központi". :?

Prevenar: a következő kötelezővel együtt megkapja az elsőt. Összesen 3 adagos lesz a dolog.

Szex-védekezés: még csak a héten megyek vissza a kontrollra, de én nem spirálozok.Tabletta kizárva. A dokim szerint is fáj a felhelyezése. Maradok az óvszernél és a megszakításosnál. Viszont hallottam egy hormont kibocsátó gyűrűről, amit te helyezel be és minden hónapban amikor megjön leveszed. Pontosan nem tudom hogy működik, de ez szimpatikusabbnak tűnik. Kérdés, hogy alkalmazható-e ebben a helyzetben amikor még nincs is mensi vagy nagyon rsztelen. Kíváncsi leszek, mit mond a doki.

Vigantol: szájba cseppentem esténként amikor nyitva a szája.

K-vitamin: kanálra löttyintem és beadom neki. Nem teszek hozzá anyatejet, ilyenkor még nem érzékenyek annyira az ízekre, hogy kiköpjék.

Anyabebi: masszírozzad a ciciket, amikor csak tudod. Vesd be apát is, ha kell! :wink:

Pelus: mosható nekem nincs, de kaptam ajándékba Huggiest. A derekánál kicsapta a kölköt. :roll: Van valakinek hasonló tapasztalata ezzel a fajtával? Azt hiszem beszüntetem az "alkalmazásást".

Kép
Kép
tündér09
 
 


Jó reggelt!

Jelentem, lányom nagyágyban alva 1-szer kel éjszaka!!! Igaz, 23-kor alszik el kb., de csak 5-kor kel!!! Úgyhogy szerintem marad az ágyban :oops: így Apát sem kell száműznünk a kisszobába, alhatunk hármasban! :D :wink: Azért Ranschburg doktor véleményét valószínűleg kikérem ez ügyben...

Vigantol: én simán a szájába cseppenetem a pipettával, nem köpi ki! K vitamint is simán bébikanállal adtuk neki szopi közben, nem történt semmi, evett tovább utána.

Védekezés: nálam a spirál nem játszik, hátha lesz még baba...egyelőre óvszer, az tuti, megszakításos neeeeeeeeeeeeem, amilyen szerencsém van, egyből terhes leszek :lol: azt nem tudom, hogy a hüvelygyűrűt - Tündér említette - lehet-e szoptatás alatt, ha igen, azt fogom felíratni, ha nem, marad az óvszer...majd a 6 hetes kontrollon megkérdezem.

Oltások: kötelezőkön kívül egyelőre a pneumococcus elleni játszik, Rotát még nem tudom, baromi durva az ára...! Tényleg csak a kórházban lehet összeszedni a Rotát???

Szombaton a kislányomnak úgy bevásároltunk, hogy a pelenkázó alja tele van cuccal :shock: :lol: kapott Pampers-t, Libero-t, Huggies-t, mindből 2-est és mindből megapack-ot :shock: :shock: :shock: Egyelőre Liberozunk, azóta nem volt baleset!!!

Sztercsi, gyógyuljatok!!! Küldök virtuális mézes-citromos kamillateát!!!

Most ébredezik, megyek, majd folytatom!
Vendég
 


Szisz, ez elég durván hangzik...és gondolom a gipszelés nem könnyíti meg az életeteket (pelenkázás, fürdetés...)!
Vendég
 


Sztercsi!

Hát igen, sajna messze van Győr... :-)
De a lényeg, hogy tényleg nagyon sok C vitamint egyetek!

Védekezés: Ugyan úgy, mint Kende előtt, megszakítással akciózunk. Nem volt gond ezelőtt sem szerintem most sem lesz.

Vigantolt én is kiskanállal lököm be a szájába, semmi gond.
K vitamint nekünk az első hónapban minden hétem kellett, azután csak havonta egyszer.

Lili

Kép
édi16
 
 


Ja, a legfontosabbat nem is mondtam!!! Pénteken megérkezett a lányom TB kártyája (természetesen Fehérvárra :roll: ), de nem volt gond, mert a postásmuki bedobta (előre beszélt vele a szomszéd néni, hogy ne legyen szenyó), így anyumék el tudták hozni szombaton! Hurrá, egy gonddal kevesebb!!! Ma elvitte az össze másolandó hivatalos irattal együtt Roli lefénymásolni, holnap meg küldöm a melóhelyemre (a THGYÁS-t ők intézik) meg a MÁK-hoz az anyasági meg a családi pótlék miatt. És akkor volna egy kérdésem is: az anyaságihoz meg a családihoz külön borítékba tegyem duplán a papírokat a kitöltött formanyomtatványokkal, vagy tehetem egybe a 2 nyomtatványt és egy példányban a szükséges másolatokat???
Vendég
 


sziasztok Csajszik,

üüühh, termeltetek rendesen!!!
Mondjuk a tegnapi időben mást nem is nagyon lehetett....
:oops:

Überbrutál iccakánk volt: tízkor evett, majd hajnali 4,15-ig nem volt hajlandó aludni a fiatalúr.
Anyósomék itt, uh el lehet képzelni......... :roll: :roll: :roll:
kicsavart mosogatórongy vagyok.

Kép
screen
 
 


Zsrit
Jobbulást!

Mrsparis
Mi az a szex? :roll:
Bár lehet, hogy mi is úgy vagyunk, mint a "Nicsak, ki beszél"-ben...a nő elalszik simán szex közben... :oops: :wink:

Zaniko
Enyéim alszanak délelőtt egyszer kb. 1 órát, délután pedig olyan 2-2,5-et... többi időben ébren vannak...viszont este általában 7-től reggel 6-ig alvás van... 1-2 ébredéssel... :wink:

Jovana
Nálunk mindenféle oltást adnak a gyerekeknek...ami Mo-n kötelező+hepatitis-B+pneumococcus ellen...mi még megvettük a rota ellenit...


Képek nagyon jók!!!!


Vcsibe
Mosógép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó
Drukkolok, hogy rendben legyen mielőbb Martin lába...
Vendég
 


Eszti!
Én a gyermek családi jogállása rubrikánál leragadtam! Hogy a.....szedjem, az meg mi????

Anyabebi!

Na ez a fejés számomra undoraító, de utána sokkal jobb a cicim :D
Csak a kezem fárad el a sok nyüstüléstől!

Megyek, a Tündérkém ébredezik, ennyit kaptam mára a netből :)
Vendég
 


Andi :lol: :lol: :lol:

Anyabebi, úúú tudom mit élsz át, én konkrétan a kínok kínját álltam ki a gátsebemmel, pedig varratok nélkül jöttem haza. Nálam nem bízták a véletlenre, akkorát vágtak, hogy azon egy 2 hónapos gyerek is kifért volna...! De vigasztaljon, hogy Sophia holnap lesz 3 hetes és alul teljesen meg vagyok gyógyulva!!!
Vendég
 


Sztercsi, nyomtatványhoz van egy kitöltési útmutató, mely szerint: A táblázat utolsó oszlopába a gyermek jogállásához a következők közül kell választani és a megfelelő szót beírni: 1) vér szerinti, 2) örökbefogadott, 3) nevelt, 4) gyámolt.

Screen, minden elismerésem, hogy még élsz ezek után és a szemed is nyitva tudod tartani, a koordinált mozgásokról már nem is beszélve!

Védekezés: megajánlanék egy Nobel-díjat annak, aki megtalálja a nekem leginkább megfelelő módszert: 100%-os biztonság, hormonmentes, látható, ha nem működött jól, nem kell közvetlenül akció előtt-után matatni, nem okoz gyulladást és bármikor használható. Állítólag ilyen még nincs, ha mégis tud valaki, azonnal szóljon!

Eszti, mesélj egy kicsit a csípőszűrésről! Hányas sorszámot sikerült elcsípni? Mennyit vártatok? Hogy tűrte mindezt Sophia?
És akkor volna egy kérdésem is: az anyaságihoz meg a családihoz külön borítékba tegyem duplán a papírokat a kitöltött formanyomtatványokkal, vagy tehetem egybe a 2 nyomtatványt és egy példányban a szükséges másolatokat???
Külön és duplán.
[b]Tényleg csak a kórházban lehet összeszedni a Rotát???[/b] Ja, valaki összeszedi, de még nincsenek tünetei, aztán hazamegy és jól megfertőzi azokat, akikkel érintkezik.

Monica, Pocok, Melcsi, hol vagytok?

Őzike, köszi, akkor kenem még a köldökcsonk helyét alkohollal. Hintőporozni is kell még?

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Datolya köszönöm az ölelést és mindenkinek a bíztatást.

Anyabébi szuper pasid van és a pelus is jó.


Őzike csütörtökön megyek vissza a dokimhoz remélem minden rendben van.Én legalábbis nem érzek semmit.Alváz problémáim nem is voltak ,csak az aranyér na azt még mindig érzem.
Valakinek van valami élménye ezzel kapcsolatban van tapasztalat,jó tanács?
Sex:mi még nem próbálkoztunk és a védekezés szerintem valami tabletta lesz.Spirál jó ötlet de kitudja lesz -e még gyerek .Elvileg terveztünk összesen minimum 2 vagy 3-at.Nembiztos,hogy bemerjük vállalni a történtek után.Ma már igyekszem megírni a szüléstörténetet a gmailre.

Sziszkó Martinnak mielőbbi jobbulást és nagyon szorítok ,hogy minden rendben legyen ,műátétre ne kerüljön sor.

Vigantolt pár csep tejbe szoktam bele cseppenteni és a cebion cseppeket is aztán hopsz be a szájacskába,és mehet rá a kajcsi.


Szilveeaa mennék Én de ilyen időben még sétálni sem tudtunk kimenni.Sok ember közé meg nem is mertem még vinni mert ahoz elég pici de a hétvégén szerintem próbálkozunk valahova kicsit mert teljesen befordulok.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Datolya, csípőszűrésre szerdán megyünk, ma csak dokinénihez meg védőnőhöz! De majd mesélek!

Csajom épp az imént hányta tele a fürdőköpenyemet :roll: én még mindig frászt kapok ettől!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Tulajdonképpen csak azért írok, mert sokan kerestetek, és tartozom nekik annyival, hogy leírom távolmaradásom okát.

És igen, most hisztis picsa leszek és nem érdekel senki és semmi.

K*vára nincs kedvem mostanában jönni és írni, mert ha esetleg írok is a kutya nem figyel rám. Ami igazából nem baj, mert tudom, hogy mindenki elfoglalt, szóval nem is ez a probléma. Hanem inkább az, hogy mikor 800x megkérem xy-ot, hogy írja le pl az egy hós adatokat, mintha a falnak beszélnék! (és itt most nem Ginuskáról van szó, aki szólt, hogy majd ha mennek védőnőhöz, akkor leírja) Semmi baj nincs ezzel se tulajdonképpen, csak akkor mondjátok meg, hogy figyelj má Moncsi, ez az ötleted szar, és hagyjuk az egészet!


szóval ennyi

azoknak akik hiányoltak nagyon köszönöm, majd ha jobban érzem magam jövök.
Vendég
 


Monica:

Ha ez megvígasztal, az utolsó 2-3 hozzászólásomra senki nem reagált semmit...
Nem baj, bizti nem túl érdekes amit írtam, ennyi. :D :D

Most néztem a táblát, én kb. 2 hete megírtam Kende adatait, mégsincs a táblába. Szóval 4 hetesen 3840g és 52cm volt. :)

Datolya:

Szex: Nem kell csinálni!! :oops: :P :lol:

Lili

Kép
édi16
 
 


Moncsi, az jó volt, hogy én beírtam a táblázatba az adatokat? Gondoltam így egyszerűbb.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Most rontom el Milánt. :lol: Jól megtömte a pocakját, de mikor elkezdtem mosogatni, felkelt és elkezdett nyekeregni, majd ordítani. Persze amikor felvettem már cuppogott is, hogy akkor ő talán még enne egy picit. Én meg a szájába dugtam a cumit és úgy fotam, mintha szoptatnám. :D Most boldogan cumizik a szopipárnában, én pedig mehetek vissza mosogatni. :wink:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Lili
a nyilvánosba beleírtam, csak a gmailre felejtettem el ne haragudj! :oops:

Csibe
persze, hogy jó, hiszen mondtam is, hogy oda írjátok be! :lol:
Vendég
 


Moncsi,

neeeeee mááááááá!!!!!
Légyszi gyere és írjál, sztem mindenki reagál, ha van egy kis ideje és lyuk van a s.ggén :roll:

Én a magam részéről holnap megyek az egy hónapos vizsgálatra és közzé teszem az adatokat.

Anyabébi,
nekem javasolták a gátsebre a mélyhűtőbe rakott betétet vagy a hajszárítóval fújást.
Homeosból Apis 30 CH napi 2-3-4-5 X 5 szem.

Kicsike,
mozdulj ki. Nagyot lendít. Mondom én, aki majd' megőrül itthon, mert ma még a kocsimat és kölcsön adtam. De kitisztítottam a hordozót, uh már nem a bazi nehéz mózessel kell balanszíroznom, ha holnap pl útra kelünk a dokihoz.
Itt voltak egész álló 7végén anyósomék, sztem az idegbajom átszállt a babára, azért volt zizi tegnap éjjel :roll: :roll:
Aranyérre mehet Arnica 15 CH és Aesculus 9 CH.
(ha viszket is, akkor Acudum fluoricum 9 CH.

Sztercsi,
fejés nálam is K.O.
elején csináltam, mert úgy feszült a mellyem, h aszittem lerobban. Aztán eltettem pár ampullával a fagyóba.
Most pedig elhatároztam, h holnap visszaszolgáltatom a 270ft/nap áron bérelt elektromos készüléket.
Mondjuk így valszínűleg az életben többé nem jutok el gyerek nélkül sehova, mert ez a bébi még sose cumisüvegezett meg lefejt tek se nagyon lesz. De sztem van annyi, amennyi kell. Holnap a dokinéni mérése ezt majd jól meg is erősíti.
Nem is értem: fejni kell, ha van azért, ha nincs azért. Tehát mindig?!
:shock:

Kép
screen
 
 


Csibe,
akkor én már rég elrontottam Teot :lol: :lol:
Cumibajnok!
Sőt, a kéket jobban csípi, mint a szivecskéset....
Én kérek elnézést :P :lol:

Kép
screen
 
 


ooooooooooooh, holnaptól jön a fos idő!!!!
:x :cry: :shock: :(

Kép
screen
 
 


Monica!

Ne viccelj, semmi nem történt, csak gondoltam jelzem, hogy nem hagytam figyelmen kívül a "felszólításodat". Viszont arról lemaradtam, hogy mi írjuk be, úgyhogy jövőhéten, a 2 hós vizsgálat után leszek olyan kreatív, és bepötyögöm...

Lili

Kép
édi16
 
 


Szex, tegnap este végre újra!!! :wink: :D Kicsit furcsa volt, kicsit kapkodós (a baba ott aludt mellettünk), de igazi hancúr volt! 8) :D

A vigantol olajat én is szoptatás előtt cseppentem a baba szájába. Kicsit nyammog és kész.

Szileeaa, tokahontasz :lol: :lol: :lol:

Pelenka, Milán most minden pelusból kipisil oldalt. Hatalmas a pocakja, de vékony a combja.

Védekezés, na ez nálunk sarkalatos pont, mivel Milán is "hupika-baba". Azaz óvszer mellett csúszott be. Ennél hatékonyabb megoldás kell most. Ma megyek a dokihoz, remélem valami jót mond.

Szopi, fejés, amikor bedurrant a cicim, a fejés arra jó volt, hogy túléljem, bár minden csomót nem szedett ki. Azt utána Milán elintézte. De ha egyik sem segít, apa tényleg jó ötlet. Az öcsém is mesélte, hogy egyszer így úszták meg a műtétet.

MrsParis, én a biztonság kedvéért külön adtam fel a papírokat.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


screen írta:ooooooooooooh, holnaptól jön a fos idő!!!!
:x :cry: :shock: :(

Miért, eddig jó idő volt? :roll:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Screen köszi a tippet.Kipróbálom.(amúgy nem viszket.) :D

Monica szerintem mindig jók voltak az ötleteid.
Nálunk ma volt az 1 hónapos vizsgálat ,és kijött a védőnő mert szóltam neki,hogy bocsika de most nincs egy ideig kocsim.
Szóval NAGYOT HÍZTUNK3300g.és a cm viszont nem változott sőt a védőnő 50cm.mért.Ezt nem is értem az Én gyerekem összemegy? Kép
Azt mondta,hogy a kórházban lehet,hogy rosszul mérték.
Akkor Én most írjam be az 50 cm.?ez tök gáz. :cry:
Megdicsérte Martinkámat,hogy nagyon szépen tartja a fejét ,fogja a kezét és szépen feltud ülni,hason fekszik akkor átfordítja a fejét balról jobbra,és már félig hasra fordul.Ezt ma éjszaka produkálta először örömömben majdnem kiabáltam de Apát nem akartam megijeszteni,és ma is megmutatta a védőnéninek is. [img]http://
www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1257775014.9804.gif[/img]
Azt mondta,hogy sok 2 hónapos baba nem ilyen ügyes.Nagyon kihúztam magam és büszke vagyok a Fiamra.A súlygyarapodás Nekünk ugye azért nagy szó mert 2380g.-al született és még abból sokat fogyott a kórházban.

Ennek örömére elmentünk sétálni egy nagyot a Dunapartra.Olyan szép idő van és amint kitettem a babakocsiba Martint el is aludt és végig a séta alatt szunyókált.Nemis tudom kinek volt jobb a séta babának vagy anyának.Lehet,hogy anyának jobban jót tett.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


az nem link akar lenni csak egy félre sikerült smiley

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Martin úgy beájult a levegőtől,hogy még mindig alszik pedig már kiabálnia kellene a kajáért.11-kor evett utoljára és Ő már 3-óra mulva éhen akar halni.Sebj addig majd Én eszek.Tegnap kapott Martin az Apjától Feketeerdő tortát az 1 hónapos szülinapjára amit Én fogok megenni és Ő a tejcsin keresztül részesül belőle.Jó mi?Na azért minden hónap nem lesz megünnepelve. :wink: Ez olyan baba nevében anya kedvében torta volt.(mert már tegnap is nasizhatnékom volt)

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


vcsibe írta:
screen írta:ooooooooooooh, holnaptól jön a fos idő!!!!
:x :cry: :shock: :(

Miért, eddig jó idő volt? :roll:


ma itt tökjó!!!
és itt ülök szobafogságban, mikor 7ágra süt a nap! :roll:

Kép
screen
 
 


kicsike,

gratula a gyarapodáshoz!
majdnem +1 kg! Szuper! Amúgy a hazatérési súlyhoz mérik a gyarapodást, akkor pedig még több, mint 1 kg!!! Ügyes!
Nekem amúgy a kórházban egyáltalán nem tűnt picinek Martinka. :D Formás kisbaba volt!

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Lányok!
Köszönjük szépen a jókívánságokat és drukkokat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Pelusozás,fürcsi..... :roll: A pelusozás megy,max annyi vele a macera,hogy mivel a pelust a gipsz alá kell gyűrnöm,í(ezt a kórházban mondták)gy jobban kimegy a kaksi meg a pisi. :shock:
Fürdetni meg nem szabad,mert a gipsz nem lehet vizes.Így csak kis babaszivaccsal mosogatom át a testét! :roll:

Moncsi!
Ezek után bizti nem örültél a kérésemnek,hogy cseréld ki Martin képét a gmail-en!Bocsika,hogy még ezzel is gondot okozok!Még nem néztem meg,hogy kicserélted e,de ha nem,akkor hagyd a fenébe! :wink:
Az 1 hós adatokat mejd én is beírom magunknak! :lol:

Csibe!
Akkor én is elrontom Martint,mert most ahogy írok,itt van a bal kezembe,és úgy szunyókál.De ha beraknám a kiságyába,rögtön ordítana! :roll: :roll: :wink:

Kicsike!
Én Martinom is be tud ájulni,ha levegőn van!Ma is kiraktam a teraszra kb másfél órát,és szunyált egy nagyot! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat, esélyem nincs visszaolvasni: 11 óta ordítás, nyűgösködés van, melleim szétszanálva, agyam KO.
De nem panasz, csak helyzetjelentés :P jövök, ha tudok!

tillidian
 
 


Moncsi, tényleg gyere!!! Én hsz-eimre sem jön mindig reakció, de tudom, hogy mindenki ugyanabban a cipőben jár, mint én; letszem a gyereket, gyorsan visszaolvasok, aztán csinálok ezt-azt és mire írok, a felét elfelejtem annak, amit akartam :oops:

Én már akartam is írni, hogy ne haragudjatok, ha valamire, amit mondjuk direkt nekem írtok nem reagálok, de néha úgy érzem, Sophia a tejjel az agyamat is kiszívja :lol: úgyhogy ordítson, akinek nem válaszolok!

Megjártuk a doki nénit, pont kisütött a nap, isteni szép idő volt!!! Sophia oda-vissza szunyókált a babakocsiban! És az én édes kis gombócom tudjátok mennyit hízott??? 4430 gramm és holnap lesz 3 hetes!!! (3960-nal született, 3810-zel jöttünk haza) Doki néni azt mondja, nagyon jól hasznosítja a tejcit és hogy GYÖNYÖRŰ, EGÉSZSÉGES KISBABA!!!
Dagadt a mellem rendesen :mrgreen:
Vendég
 


Hahó!

Naná, hogy se fényképre, se sztorira nem volt időm...

Délelőtt egész jól telt, de a délután folyamatos cicezés a védőnő tanácsára, már kezd egy kicsit fájni, de azért baba lelkesen szopizik. Most anyukám kezében sírodogál, megyek is.

Moncsi, te vagy a csapat lelke, nem is tudom, hogy hogyan tudsz még ránk is figyelni!

Bocs mindenki mástól, hogy nem bírok visszaolvasni, talán karácsonyig :roll:

Kép
kkia
 
 


Hoztam képeket is:
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: