Sziasztok!
Bejelentkezem már én is
Olvasni rendszeresen olvasok,de az írásra már lusta vagyok
Annyit bicózom mostanában,mint talán életemben sem
Először is:
Erika:Itt is megjegyzem gyönyörű szépek voltatok
Mégegyszer hatalmas gratula nektek
Réka pedig,mint egy kis hercegnő,gyönyörű és nagyon csini
Zsombinak utólag kívánunk Nagyon Boldog Névnapot!
Rékáknak pedig mára Boldogságos Névnapot!
Rólunk pár szó:Milánnak nagyon megy az ovi,szeret járni
És amióta ovis jobban eszik és már hízott is másfél kg-ot,ez nálunk nagyon nagy szó
Lucával 2.hete bölcsizünk,most ott tartunk,hogy 8-tól ebéd utánig van ott.Elvan,jókat játszik,habár állítólag tegnap és ma volt egy kis pityergés,de azt mondták ez semmi nem volt...gyorsan megvigasztalódott egy újjabb játékkal
Ami viszont nagyon aggaszt,egyáltalán meg sem kóstolja az ebédet
Most még ok,mert hazahozom és ebédel,de ha már ott alszik...?A másik dolog pedig az ottalvás...hát az kemény dió lesz,szerintem.Itthon már kb 1 hónapja nem tudom letenni ebéd után...Hát kíváncsi vagyok ott hogyan sikerül majd...
Zolcsival holnap megyünk a Hetényibe,gyerekneurológiára a Darvas Éva főorvosnőhöz.Már nagyon izgulok,remélem semmi komoly nem lesz.Egyébként idegrendszeri fejlődési rendellenességnek lehetnek a tünetei amik most Zolcsin vannak
Oltás:Mi egyenlőre nem kérjük és Ildikó sem ajánlja.
Tündi,te már rákérdeztél tőle?Ja és még megakartam jegyezni,gyönyörűek a gyerkők
Zsombi pedig hatalmas kisfickó
Karácsony:Én már teljes lázban égek
Ötletek vannak már...Sőt...tesómnak,aki holnap utazik Franciaországba már megvan az ajándék,a barátnőjének is,Lucának is van már,a többi pedig még fejben.
Abonyi lányok:Nem tudjátok véletlenül,hogy a most épülő Egészségházba hol lehetne érdeklődni munka ügyben?