Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, milyen ügyes vagy, hogy ilyen jól állsz a gyerekszoba rendezéssel. Én még ott tartok, hogy fogalmam sincs róla, hogy hol fog feküdni, hol lesznek a ruhái, semmit nem tudok és 5letem sincs.
lara

Lara: 50nm-t kell beosztanom, így amikor tapétáztuk Luca szobáját már megterveztem mindent. Csak át kell rendezni és kész. Most még egy matracra beruházok neki, de Noncsi a nagy sarokszekrény egyik oldalát kapja. Plusz a fiókos komódra rendeltem pellapot. Lényegében nem kellett gondolkodni, mert vagy így, vagy sehogy!!! :oops:

De hogy mosni, vasalni mikor kezdek ketteskének? Sztem ha folyik a magzatvíz... :lol: :lol:
Vendég

Úgy beebédeltem, hogy alig bírok szuszogni (libasült volt krumplipürével és paradicsom szósszal, desszertnek pedig madártej) Mennem kellene vissza dolgozni :(

Ronci: te voltál már 4D UH-on? Tudsz egy jó és megfizethető helyet Debrecenben? Nyíregyen amit ajánlottak 15E és egy kb. 20perces DVD és néhány kép van benne.
zuzmooo

Nóri! Te nagyon is jól állsz a dolgokkal. Nekem még nincs mit mosni vasalni :lol:

Babaszoba! Mivel mi 1 szobás lakásban lakunk ami 33 m2 az erkéllyel együtt, így nekem sincs túl sok választásom, de elméletben már megvan a kivitelzés meg szerintem januárra marad.

Azon gondolkodom, hogy melyik étkezésből kellene lecsípnem, hogy kevesebbet egyek. De valószínűleg a 10 órait és az uzsit hagyom ki. Jó, hogy mostanában nem annyira kívánom az édességet, hétvégén csak 1 tepsi sütit vágtam be tejszínhabbal :oops: Pffff... :P

Hallottátok, hogy állítólag a szegedi kismama az oltástól kapott kétoldali tüdőgyulladást? Nekem most mondta anyukám, hogy hallotta. Nem tudom kitől meg hogy csak ennyit mondot... Semmi baja nem volt, beoltatta magát és másnap már bevitték a kórházba kétoldali tüdőgyuszival... Az milyen... :shock:

bellerreni
Eger

Kismaki! Hát hallod... Megmondom őszintén, hogy nem emlékszem rád. :cry: Pedig tuti, hogy összefutottunk nem egyszer nem kétszer a suliban, de azért jó hogy ilyen kicsi a világ :lol: Szépek voltatok nagyon az esküvőn. :wink:

bellerreni
Eger

Reni!

Ha így van, mármint hogy beoltatta magát és MÁSNAP kórház, akkor már fertőzött volt az oltáskor. Akkor el tudom képzelni, hogy a betegségre még rá is oltatott. Így persze érthető a szövődmény is!
De szinte biztos nem került vérzéses tüdőgyuszival kórházba az oltás utáni napon! Az kizárt! De majd valami okos jön, aki jártasabb a vírusokban és megmondja nekünk a frankót!
Vendég

Boruska. ne reménykedj, a kisvasút sem olcsóbb mint a ribi-baba :lol:
Hú lányok, én már látom a páromat, amint mindent megvesz a gyereknek :oops: Nem akarok sárkány-anyu lenni, de tuti ágálni fogok a kényeztetés ellen. Én se kaptam meg mindent - nem is lett volna miből -, oszt mégis ember lett belőlem :roll:

Reggel voltam vérvételen. Ma volt teljes vérkép, meg próbacukor mérés. Holnap meg a két döfés a löttyel. Mondta a csaj, hogy ki fog csapódni a cucc, mert telítődik az oldat. És akkor mit csináljak, kiskanállal egyem meg a maradék sűrűjét?? Fúj.
A Fehérvári úti sztk-ban a kismamiknak és cukrosoknak külön sorszáma van a laborhoz, állati népszerű voltam, amint 25 emberen átvágtam, és még a kabit sem volt időm levenni, máris behívtak.

Nov. 27 szuper lenne talira, a napszak mindegy, akkor már amúgy se nagyon szeretnék ügyfelezni. Ha eszünk sütit, legalább tudjuk, mitől gyarapszunk :D

Apa a tegnapi hírek hatására úgy döntött, beoltatja magát. Azon mondjuk komolyan elgondolkodtam, hogyan jelenthetik ki felelősséggel, hogy Ukrajnában megduplázódott = x százezerrel nőtt egy nap alatt a betegek száma. Olyan jó a rendszer, hogy ennyi beteget fogadnak egy nap alatt? Vagy sok az orvos vagy tódít a sajtó. ű

Mi odáig jutottunk gyerekszoba ügyben, hogy megterveztük, mi hol legyen. Mivel átköltözünk a nagyobb lakásba, önálló birodalmat kap a Csöpp. Rucikat valószínűleg januárban kapok majd (mindenki októberben szült, addigra növik ki a gyerkőcök), meg a karácsony utáni osztrák leértékelésekre fáj a fogam, náluk olcsóbban a gyerekruhák.

Kép
juci-77

Nóri, én a babaholmik mosását, vasalását a 36.hét után fogom megejteni. Nem kell kapkodni. Az első baba cuccait is jó előre kimostam, erre a 42.héten született…

Reni, nem arról a szegedi kismamáról írsz akit az intenzíven ápolnak? Ő elkapta a gyerekétől otthon a h1n1-et és ennek a szövődménye lett a tüdőgyuszi. Nem volt beoltva.
http://index.hu/bulvar/2009/11/09/nem_k ... s_kismama/
lara

Itt azt írja az index, hogy nem kapott oltást. Illetve hogy nem kaphat gyógyszert. A cikkben az van, hogy Tamiflut kapott, a lázára meg nem adhatnak semmit, csak borogatást. Ez micsida f@szság? A Tamiflu mi, ha nem gyógyszer? És miért is ne lehetne lázat csillapítani? Ezek vagy nagyonhülyék, vagy ... Na ezért nem hiszek a "jólértesült" médiának

(Lara már belinkelte)

Juci: én is megyek Bécsbe, csak majd december közepén. Van egy nagy áruház tele ultramárkás babaruhákkal. Dior, Gabbana...stb. 100eFt egy nadrág, 40eFt egy babatutyi. Soha nem vennék semmit, de nagyon jó körbenézni. És nem néznek ki az üzletből, mint tennék itthon! :roll:
Vendég

Ez durva:
Ha magadból indulsz ki, és orvosi szempontból nézed a dolgot, akkor különösebben nem veszélyes ez a vírus sem. Az epidemiológiai szemlélet szerint azonban súlyos gazdasági károkat okozhat, ha egyszerre sok ember lesz beteg. Az elmúlt ötven évben háromszor volt olyan influenzajárvány, amelyben több mint kétmillió ember betegedett meg, és tízszer olyan, amikor legalább egymillióan. Ilyenkor nemcsak az iskolák ürülnek ki, de a munkahelyek is. Ez jelentős visszaesést okoz a gazdaságban, és megnöveli az egészségügyi és táppénzkiadásokat.
Forrás: http://index.hu/belfold/2009/11/09/te_beoltatod_magad/
lara

Hát, csajok rendesen ki vagyok akadva. Most nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz állásom dec. 1-től. Akkor pedig nem kapok se tgyás-t se gyed-et. Napok óta bújom a netet, hátha találok megoldást, de egyenlőre nem látok kiutat. És még a férjem is elkezdett velem veszekedni, mikor mondtam, hogy jobb ha keres a munkája mellé valami fusi melót, különben erősen anyagi gondjaink lesznek. Mint ha én tehetnék arról ,hogy pont most küldtek egy felügyelőt a kórház nyakára és nem egy hónappal később... :cry: :cry: :cry:
Na, megyek vissza dolgozni, a kesergéstől úgysem lesz jobb.
zuzmooo

Zuzmoo, és ha gyorsan elmész táppénzre még novemberben?
lara

Zsuzsi!

Nem lehet valahogy megbeszélni a kórház vezetőségével? Ez egy undorító dolog lenne az államtól. Ő köti ki a képzés idejét...
Én a helyedben keresnék valakit, aki nagyon jártas TB-ügyekben és munkajogban. Sok mindent el lehet érni. Ennyit megér a dolog!
Én szégyenném magam minden adófizető nevében, ha így bánnának várandós orvosnőkkel! :oops:
Vendég

Határozott idejű munkaszerződés esetén hiába menne táppénzre. Legfeljebb keresel valakit, aki bejelent folytatólagosan. Mondjuk az is megérné, még ha pénztáros is leszel papíron, nem orvos...
Vendég

juci: Én csak ott kevertem be a cukrot, mielőtt innom kellett volna. Lassan kell beleönteni és közben felrázni, hogy ne maradjon benne rög. Elég nehéz volt összerázni.
vicky79
Budapest III. kerület

zuzmoo!!!

még nem voltam 4D-n, de a Szent Annát egész jónak mondják, nem túl drágán..majd lekonkretizálom és megírom, jó?
Tényleg a táppénz nem megoldás neked??? mert akkor még ebben a hónapban elmehetnél aztán meg tudnál maradni januárig, akkor meg már lehet kérni a tgyást...ha jól tudom..bár az az igazság, hogy nem értek hozzá, mert még nem kellett sokat foglalkoznom a témával... de mintha csak az lett volna megszabva, hogy mennyit kell összesen dolgoznunk, nem??? mindegy, tényleg nem értek hozzá..
Kismamás story: ezt a nem lehet lázat csillapítani dolgot én sem értem..

Kép
Kép
ronci

zuzmoo: Ha dec. 1-jétől küldenek el, akkor nem lenne meg erre az évre a 180 napos biztosítási időszakod? Mert ha ez megvan, akkor már jár a tgyás és a gyed is.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, és holnaptól átlépek én is a 100 nap alattiak klubjába!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Felteszem a szülésfelkészítő programját:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Hát ha belegondoltok a médiának nagyon jó ez a hisztériakeltés... nekem kevésbé, mert így van min rágódni, mert azért akarva-akaratlanul is hat az emberre :roll:

Vicky, szép nevet találtatok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bocsi, de egy kicsit siránkozom én is először ;) Na hát én eddig, próbáltam nem parázni ettől a hülye H1N1-től, de most már kicsit elkezdtem kiborulni... Franc essen bele, hogy szakmabeliként nem tudok teljes nyugodtsággal dönteni... Hiszen elvileg semmi bajt nem okozhat a gyereknek az oltás, viszont, ha elkapom az influt, akkor abból nagyon nagy baj lehet, lásd a szegedi kismamát...
Felhívtam ma a nődokit és kvázi elhajtott, hogy hagyjam már ezzel az influenzával, és nem kell oltatni... Viszont a szakmai kollégium javasolja... Legyél okos kismama, ugye? Bocs, hogy ezzel terhellek titeket is, de már tényleg nem tudom, hogy mi a jó... Lehet, hogy mégis beadatom... Aztán lesz, ami lesz... Az a nagy baj, hogy két perc alatt találsz érvet egyik oldal és másik oldal mellett is, tehát majd csak a jövőben fog kiderülni, hogy mit kellett volna... Siránkozás vége :)

Viki, tök jó, hogy megnézted a felkészítőt, előre is köszi, ha felteszed a programot :)

Szerintem én megyek utoljára terhelésesre, mert csak csütörtökön megyek :)

Eszter, még egyszer kérdezem, mert nem reagáltál, hogy kell-e valami Pestről, mert szerdán megyek felétek...

Zuzmoo, csak találtok valami megoldást, tényleg érdemes futni egy-két kört, hátha...

Kép

Ági
agic83

Viki, köszi :D

Kép

Ági
agic83

Vicky, köszi a papírt, ez nagy segítség...

Zuzmooo,
szerintem is valami profi tb-sre van szükséged...
én csak laikus vagyok, de azt gondolom, hogy...
dec.1 - van munkád, előtte is volt, akkor táppénzzel valameddig passzív jogon is biztosított vagy ill. munkanélküliként is. Más kérdés, hogy a számolásnál biztos nem annyira jó, mintha decemberben is rendesen keresnél, de azt lehetetlennek és igazságtalannak tartanám, ha nem járna emiatt Neked tgyás,gyed :cry:
indexes fórumon nem jársz utána????
vagy valamelyik magánorvosnál vagy egyéb helyen bejelentés???
ja és a két időszak közötti idő csökkenthető, ha szülés előtt egy hónappal igénybe veszed a tgyást... szerintem fog Neked járni, legalábbis remélem különben nagyon durva családellenes lenne ez a törvény...

KépKép

KépKép
beneildi

Vicky, köszi a papírt, ez nagy segítség...

Zuzmooo,
szerintem is valami profi tb-sre van szükséged...
én csak laikus vagyok, de azt gondolom, hogy...
dec.1 - van munkád, előtte is volt, akkor táppénzzel valameddig passzív jogon is biztosított vagy ill. munkanélküliként is. Más kérdés, hogy a számolásnál biztos nem annyira jó, mintha decemberben is rendesen keresnél, de azt lehetetlennek és igazságtalannak tartanám, ha nem járna emiatt Neked tgyás,gyed :cry:
indexes fórumon nem jársz utána????
vagy valamelyik magánorvosnál vagy egyéb helyen bejelentés???
ja és a két időszak közötti idő csökkenthető, ha szülés előtt egy hónappal igénybe veszed a tgyást... szerintem fog Neked járni, legalábbis remélem különben nagyon durva családellenes lenne ez a törvény...

KépKép

KépKép
beneildi

Ágic, akkor is én megyek utoljára cukrot inni!!! Én jövő hétfőn megyek!

Teljesen igazad van, mert találok valamit az oltás mellett, 5 perc múlva meg ellene. Aztán jön este a tévé, minden napra egy ijesztgetős hír. Ukrán helyzet, tüdőgyuszis kismama, kiváncsi vagyok ma mi lesz, meg holnap. Tuti valami elborzasztó mára is lesz! :?
lara

Zsuzsinál az a gáz, hogy ok a 180 nap, de a szülés pillanatában biztosítottnak kell lenni! Tehát akkor kell hogy legyen munkahely. Nem tudom, a munkanélküli mennyiben változtat a dolgon. A táppénz nem hinném, mert ahhoz kell hozzájárulást fizetni. Szóval ok, hogy egy határozatlan idejű munkaviszony esetén ez jó megoldás lenne...

Én úgy tudom, hogy ha megszűnik a munkaviszony, 45napig passzív táppénzt lehet igényelni. 28nappal előre meg TGYÁST. Ha abban segítene a rohadék munkáltatód, hogy kiszámolja, ezzel jó vagy-e, az már fél siker. Sztem bele kellene férj. Szóval tuti jár minden.

Na most számolgattam. A 28+45 nap február 13-ig elég. Nem tudom, a kiírt időpont számít-e TGYÁSnál, vagy a tényleges szülés? De Eszerint Neked van kb két hét lukad, amit munkanélkülivel lehetne áthidalni... Vagy megkérhetnéd a főnökséget, hogy még decemberre hosszabbítsanak Veled. Az nem lenne akkora kicseszés...
Vendég

nóri: Én nem ezt olvastam. Csak annyit láttam a tgyásos tájékoztatóban, hogy a szülést megelőző 1 évben 180 napig biztosítottnak kell lennie. De lehet hogy én olvastam rosszul.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezt találtam. Mégis Nórinak van igaza, a passzív tp. még segíthet.

http://www.csaladinet.hu/tudastar/gyed- ... i_ellatas/
vicky79
Budapest III. kerület

Zuzmoo-nem tudom, nalatok hogy van, de nalunk a munkanelkuli segely is jovedelemnek szamit, tehat, ha azt kapnal a szulesig, biztositanad a folytonossagot. Ha pedig nem, kerd meg az egyik ismerosotoket, hogy vegyen fel takaritononek, legfeljebb azt a ket honapot fizeted magad utan a jarulekokat, de legalabb nem maradsz evekre jovedelem nelkul. Most en is a ferjemnel vagyok alkalmazasban, mint titkarno.... En is Debrecenben voltam 4D, en Ditroy(lehet i a vege)- nal voltam , 10000 ft volt a genetikaival egyutt, ebbe benne van a DVD es egy kep- de mivel en is orvos vagyok, igy kaptam 4 kepet. En nagyon meg voltam vele elegedve, van honlapjuk, ott megtalalod az elerhetoseguket.
geri79

Sot, miutan felvett, elmehetsz tappenzre, es akkor mar csak egy honapig kell fizessed magad utan a jarulekot. Mi legalabbis igy csinaltuk.
geri79

na csajok:
először is, -augusztus 1-től passzív jogon a táppénz 30 napig jár.
-a gyás-t a szülés várható időpontja előtt (kiskönyvben szereplő dátum) 28 nappal lehet megindítani, tehát tudni kéne pontos dátumot
-a 180 nap a szülés várható ideje előtti 2 évben kell hogy meglegyen
-én elmennék passzív táppénzre rögtön, aztán munkanélkülire, mert: mivel 2010-ben fog szülni, így a 2009-es jövedelem lesz az alap. a táppénz összege nagyobb mint a munkanélkülié, ha egyáltalán beleszámolják, de szerintem a passzív táppénzt sem veszik bele, magyarán nincs ami rontsa az alapot...
-munkanélküli segély alatt ha szül, akkor biztosítottnak számít, tehát jár az ellátás!

Edit

Kép
ézsóné

Köszönöm, hogy ennyit foglalkoztok velem, már ettől jobb egy kicsit :)
Nóri pontosan leírta lényeget, hogy a munkaviszonyom mindenképp megszűnik és sajnos nem elég a passzív táppénz+28 nap. A tgyás-nál, gyed-nél a szüléskor kell biztosítottnak lennem, mindegy hány éve dolgozom. Úgy tudom tgyás-nál a kiírt időpont számít (a szülés várható idejét megelőző 28. naptól lehet igényelni)

http://www.csaladinet.hu/tudastar/gyed-gyes/gyermekszuleteshez_kapcsolodo_intezendok_-_gyed_gyes_es_tarsai/
Itt írják ezt a munkanélküli járadékot, mint biztosítási jogviszony, csak még nem értem hogy is működik.

Az index fórumra már írtam Szakbarbárnak, gondolom néhány nap mire válaszol.
Megpróbálok keresni valami hozzáértő TB-st vagy könyvelőt csak azt se tudom hol kezdjem. Lehet hogy bemegyek a héten a munkaügyre, legfeljebb elhajtanak...
zuzmooo

Köszönöm Edit! Ez így elég egyértelmű és bíztatóan hangzik :)
zuzmooo

zuzmooo,előtted írtam

Edit

Kép
ézsóné

Azért várd be a szakbarbárt is, de sztem ez így jó.

Edit

Kép
ézsóné

A munkanélküli pedig ugy jár, hogy 5 ledolgozott naptári napért jár 2segélyezett nap, de max 9 honapig kapod. De gondolom szülésig kihuzod a segéllyel.

Edit

Kép
ézsóné

nem 2 hanem 1,bocs félrenyomtam :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Na, én is ezt mondtam. Kivéve a 45 napot.... Akkor még lehetett volna sakkozni egy kedves nőgyógyásszal átíratni a szülés várható idejét :oops: :oops: .

Szóval no para. Elképesztő sok papírmunkával fog járni. Munkaviszony megszűnése, passzív táppénzt igénylés, munkanélküli igénylés és gondolom lemondás, TGYÁS igénylés... de legalább jár pénz.

Az összegbe a passzívtáppénz nem számít bele. A munkanélküli meg hál Isten jövőre lesz csak... :D
Vendég

Na, voltam cukros vérvételen. Már attól sem voltam túl boldog, hogy reggel 6-kor indulhattam nedves úton, ködben. Fél 7-kor ott topogtam a laborban és a 9. sorszámot sikerült megcsípnem. Nagyon kedves volt a hölgy, aki megcsinálta nekem a cukor oldatot. Kaptam citromot is. Hát igen, a cukor kiül belőle. Judy: kever-kever, kortyol, kever-kever kortyol :D . Így elkerülheted, hogy a végén meg kelljen eszegetned a jó kis ázott cukrot. Szép lassan, pár perc alatt ittam meg én is. Most csak kicsit fájt a a gyomrom utána.
A következő 2 óra nem volt túl finom. Részben a kocsiban pihengettem, részben a meglehetősen üres Tesco-ban intéztem beszerzést. Legalább nem kívántam semmi édeset :D .
Hazafelé besuhantam a védőnőhöz egy gyors mérésre. Idáig mindössze 4 kg a plusz. A vérnyomásom meg tök alacsony volt. Na, már csak a leleteimet kell beszerezzem, aztán szerdán mehetek a dokihoz.
pammut

Pammut, akkor érdemes kanalat is vinni a keveréshez? Nagyon ügyes vagy a 4 kg-val!
lara

Halihó!

No, megjöttem a védőnőtől. Olyan szép idő van itt Szegeden, hogy öröm volt sétálni. Először tartottam a gyaloglástól, mert nem rég költözött másik helyre a védőnői rendelő, és eddig villamossal jártam, az meg majdnem a bejáratnál tett le, de pont jól esett ez a kis mozgás. Igaz, kicsit feszült a hasam, de egy héten úgyis csak 2-3x megyek le. Minden oké: vérnyomás, vizelet, szívhang rendben, és: 10 dkg-t "híztam" a 2 héttel ezelőtti méréshez képest. :) Bár az is lehet, hogy csak a ruha nyomott annyit... Szóval most már biztos vagyok benne, hogy a csoki volt a ludas a plusz 10 kg-ban.
Külön jó, hogy kaptam egy halom prospektust és egy listát a kelengyéről.
Hazafelé jövet találkoztam egy barátunkkal, akinek idén nyáron született meg a kisfia. Olyan édesen nézett ki, ahogy ott feküdt bebugyolálva a babakocsiban. :) A legjobb, hogy nem rég költöztek szinte a szomszédunkba, így megbeszéltük, hogy hamarosan átmegyünk hozzájuk.

Jaj, Lányok! Influenza... No comment. :?

Kép
erusverus

Zuzmoo, látod nem annyira reménytelen a helyzet :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Igen, Bori, szép a 4 kiló!
Én amúgy eddig nem éreztem, hogy olyan nagyon híztam volna, mint a kilóim mutatják, de ma felvettem a tavalyi télikabátot, és hát,... pulóvert nem tudtam venni alá :oops:

boruska

Boruska! Engem már régen nem ér be a tavalyi télikabátom. :lol: Pedig a régi nadrágjaim rámjönnek csak ugye a cippzárral van gond, de akkor csak a hasamon van a 6 kg? Ezt amúgy nem igazán értem, de mindegy...

bellerreni
Eger

Reni, az a normális, hogy a hason van a többsége, sztem :)
nekem mondjuk a karja/válla is szorít, pedig nem gyúrtam rá :(

boruska

Pammut: gratula a 4 kg-hoz, na meg a cukorfogyasztási technikához. Copyzom. :D Ja, azt még nem mondtam, hogy ide mindent nekem kell vinni. A 75 g glükózt már megvettem, poharat is vinnem kell, na meg akkor a kanál sem maradhat otthon. A mai próbacukrom 3,73 volt. Szinte kevésnek is tűnik.

Most készülök megrendelni a Nóri által ajánlott robotgépet. Ha megjön, muszáj lesz sütni valamit :lol:

Zuzmoo: remélem megoldódik a tgyás problémád. Viszont most én is elbizonytalanodtam, holnap megyek az ügyvédi kamarába, ott van egy ingyenes tanácsadó, meginterjúvolom, mit csináljak. Én úgy terveztem, jan. 1-gyel szünetelek, de úgy fest, ez túl korai. UTÁLOM A BÜROKRÁCIÁT!!Na meg a TB jogot. És minden tiszteletem Edité, hogy képes ilyen dolgokkal foglalkozni :wink:

Kép
juci-77

Boruska- az nem a felszedett kilok miatt van, hanem a megnovesztett pocak miatt, ami ugyanakkora lenne, ha egy dekat se hiztal volna. De en meg mindig nem ertem, miert csoszogetnek titeket ennyit a kilokkal- megertenem , ha valaki mar most 15-20 kg-nal jarna, azzal mar tenyleg veszelyeztetne a babat. De igy....
geri79

Kilók: a kolleganőim meg azzal jönnek, hogy milyen jól áll nekem a terhesség, meg milyen szép vagyok, kivirult - ennyit a hízásról :)

boruska

Juci, süss csak, legalább helyrejön a cukrod... nekem az első napi éhgyomri 3,18 volt, a második napi éhgyomri 3,72 majd a terhelt 5,7... nem mondott rá senki semmit, úgyhogy biztosan jó a tiéd is... :)

Kabát... én már a kölcsön télikabátomban járok (nővéremtől kaptam kölcsön A vonalú), mert a tavaszi kabátomról leszakadt a gomb, mikor egy pár hete lehajoltam... ugyan felvarrtam, de már elé szűkös...

Tali... sajnos nekem a délelőtt nem jó, még dolgozom, de 27-e még a délután sem, mert itt lesz anyukám, és dokhoz is akkor megyek 4-re... :( pedig szivesen mennék megint... a társaság, és a süti is szupi volt...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Én nem merem megmondani, hogy mennyit híztam eddig... A lényeg, hogy alig... 2 kg... De majd még csak most jön a java, és szerintem speciel ez alkati kérdés. Jó jó, persze ne zabáljon az ember, de hát néha jön a zabálási kényszer, aminél ember legyen a talpán, aki kibírja, hogy ne nyomjon be egy féldisznót :)

Sajna nekem sem jó a délelőtti tali, mert dolgozás van, plusz azon a héten tervezünk Emberrel elvonulni még utoljára egy hosszú hétvégére... De majd, talán legközelebb én is eljutok, vagy majd a gyerkőccel :D Akkor már jók lesznek a délelőttök is.

Kép

Ági
agic83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?