Sziasztok!
Bangla, zsuzska üdv itt közöttünk, szerintem vannak még páran, akiik, csak olvasgatnak, és egyszer nem bírnak majd magukkal, jó értelemben és végre megismerhetjük őket
Lányom is kezdi kialakítani a kajarendjét: reggel fél8-8- kor kel, tejcsit eszik, olyan 10-kor gyümis Ha pépet, fél 1-1 körül főzeléket, aztán főzi után 1-1,5 órával tejcsit követel, aztán délután Ha pép és este pancsi után tejcsi, ha nem nyugszik kap pépet
Én átálltam a napi 2 fejésre, de szerintem még így is sok lesz a tejcsi, na mindegy a fagyóban van hely
annus én is 7-9 y méretű harisnyákat veszek Éduára
, anyós nem tudja értelmezni a jelölést, mondjuk nehéz is egy nagyinak
alma kóstoltatása: pároljátok meg és úgy pürésítsétek, egyébként Lara is langyin szeret mindent enni
, most a delices alma jön be neki, megy a krumplihoz a péphez mindenhez
tegnap pl almás-körtés-krumplit evett ebédre, férjem kérdezte, hogy mit eszik a gyerek, erre válasz, ki az a h....e, aki ezt kitalálja, mondom én voltam
gesztenye: én tescoban vettem natúr hámozott egész gesztenyét, és megfőztem és botmixerrel összepürésítettem
Hannának, Grétinek, Aminának, Csonginak, Kamillának jobbulást kívánok:)
Lara sem fekszik már le este 7 előtt, de legalább éjszaka nem kell fel, bár én valahogyan még mindig felébredek 3-4 körül
Szép napot!
Ildi