Sziasztok,
én is itt
Vicky, igen én Lillut is Szabó Györgynél szültem. Fogadott szülésznővel. Fazekas Zsuzsával, maximális elégedettséggel. A dokink is őt ajánlotta, de én önfejűen saját megérzésből a kiscsoportos szülésfelkészítőn választottam magamnak.
Ha lehetne, most is választanék, ugyan őt. DE tavaly óta az Áek-ben nincs fogadott szülésznő választás, így tudom, de legközelebb megkérdezem a dokit, de februárban még bizti így volt.
Szóval ha igazam van, sajnos nem lesz ilyen problémánk kint válasszunk.
Ami viszont igaz, februári kényszertartózkodásom alatt ez biztosra csekkolt dolog, hogy nagyon sok kedves-aranyos-profi hozzállású szülésznő van.
Még Lillu is Mávban születetett, Nóri Lucájánál kicsit később ugyan, de már akkor is éjszaka is két-két doki és két-két szülésznő ügyelt. A két doki most is biztos, szülésznő nem tudom hány van ügyeletben egy múszakban, de én kettőt tudok.
Anesztes, Eda 24 órában elérhető, ez biztos.
Én nem próbáltam, én az Eda nélkül is kibírható tábort erősítem, most se tervezek kérni.
Régen 5-10 ezret legomboltak rólad, de ahogy Nóri is írta a tavalyi botrány óta garantáltan ingyenes is. Gyakorlatban hogy szúrnak ne tőlem kérdezd
Szülésfelkészítő a második kedd, Csilla ezt írta fel nekem. Este 6 óra. Én erre nem tervezek, ezt Lilluval kipipáltam, nem túl sok dologban lettem ettől az előadásoktól okosabb.
1,3,4 szerdán ebédidőben van szülőszoba látogatás, ide be kell jelentkezni. Erre Apa megígérte, hogy elmegyünk. Ezt fontosnak és hasznosnak tartom, ezek után is van valami előadás pl. Eda
Én nem ígérem, hogy mikor megyünk, mert két tényezős - egy Apa rá kell érjen, kettő Lillura egy szintén szabad családtagot kell kerítenem
ugyanerre az időre.
Nóri nincs valami varrni tudó családtag? Egy ruha árából egy ügyes nagy vagy dédmami egy egész ruhatárat összevarr erre a babára
Lillu egyenlőre nem kap ilyet. AZért írom, hogy egyelőre, mert eddig Pónit se kért, de amióta az egyik kislánynál játszott vele, azóta egyfolytában neki is Póni kell. Karácsonyi raktárban felhalmozva így a póni, Dédi lesz a szerencsés, akinek a nevében megvettem neki a cuccot.