Új privát üzeneted érkezett!

Jobb reggelt, mint az enyém!
Alig aludtam éjszaka, Mira rengeteget ébren volt, fél 4-től szinte semmit nem aludt és ugyanúgy feszenget meg nyüglődött, mint napközben. NEM TUDOM MIÉRT CSINÁLJA! :x :x Sokszor már se cumi se cici nem kellett. Ráadásul úgy keltem fel, hogy fája a hátam a derekam a hasam, mintha a vesém is fájna, nem tudom behatárolni, mert körben mindenhol fáj. Nagyon gáz. Ultra-extra-hiper-brutál zombi vagyok!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
g_reny
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:50-kor.
Vendég
 


Anita!
Én olyan asztali naptárt akarok csinálni párat,de lehet kapni ilyet az ikeában,és akkor a többit meg házilag! :wink:

meg egyenléőre nem tom még h kinek kell ajándékot venni,mert mi lassan befejezzük az ajándékozást,vagyis csak 1-2 ember kap,mert egész egyszerűen nem tudunk mit venni már egymásnak...pl a 62 éves apumnak mindene megvan,ami kell azt megveszi magának(na neki a konyhába varrok függönyt meg abrosz meg lámpabúra,mert az egyéni méretezésű)Tesóméknak sziintén nem tudok mit venni,mert mindenük megvan,ami nincs,arra nekem nincs több millióm 8) :lol: mert kb csak olyan dolog hiányzik nekik!

Szóval vmi jelképes dolgon gondolkozom,de még nem döntöttem.....

Miki meg szerszámkészletet kap,egy hiper szuper menőt!Mert eddig olyanunk volt h 1000 Ftér 40 d meg hasonló gagyik 8)


Na ma szófosásom van.....jobb lesz ha megyek :arrow:

annus11
 
 

 
 

Zili részvétem a mamád miatt.

Zsuzska! Üdv itt. :)

Alig látok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (Annus után szabadon. :) )

Kép
Kép
g_reny
 
 


ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, :shock: lili f4től fent volt! kapott teát, nem köll, kapott macit, cumit...majd akkor oké csöcs,erre úgy felébredt hogy röhögött meg mondta a magáét!
vissza az ágyba, én meg ki a nappaliba (mert apa ugyse ébred fel rá :shock: ) így visszalaudt de halottam hogy 5 kor még tépi a rácsvédőt!
most meg itt sikít mert mindig visszarakom a habtapira, de már megtalálta a növénykeet a sarokban, és azok tökizgik :shock: :? :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Úgy látszik fél 4-kor történt valami ami kipattintotta a kölykök szemét. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Zsuzska: X. ker. és egy napon születtek a gyerekeink????? HOl laksz, mondd meg azonnal! :lol: Amúgy meg üdv itt. KÉpet kicsinyítsd le, ott van a megengedett méret kiírva valahol. Asszem, mikor csatolni akarod, kiírja, hogy mekkorát lehet csak. Én 600x600-asra szoktam kicsinyíteni.

Zili: őszinte részvétem. NÁlunk pénteken (13-a) lesz a mamám temetése...

Reni: á, CSongor is genyáskodik mostanában. Alig tudom letenni aludni egyáltalán, mert nem akar elaludni. Szerencsére tegnap nem, Úrhidán pénteken amit levágott... Ordított, mint még SOHA (de tényleg). Semmi nem hatotta meg, a cicimet véresre harapta és fogalmam sincs, hogy mitől. Vizslatom a fogát ezerrel, de én nem látok semmi újat. Vagy a hozzátápitól? Vagy a náthától? Vagy mi a tököm? Éjjel meg az 5-6x-i kelés a normális.

Kép
Kép
tinu
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:46-kor.
Vendég
 


Na akkor ezennel a mai napot a zombi klub hivatalos napjának nevezem ki! 8) Szerintem kettős front lehet vagy vmi hasonló fincsi dolog :evil: Üdv sorstársak :wink: Én meg azt hittem h nálam van vmi defekt...

Zsuzska!
Igen,kicsinyíteni kell a képet!Nem lehet nagyobb mint 600x600pixel és 250kb ha jól emlékszem!Sima painttel is tudod kicsinyíteni,a nyújtás/döntés funkcióval!


Most várom h hátha elalszik!És akkor gyorsan megcsinálom a sürgős a dolgokat,a többi meg le van sz*rva.Az előbb mondtam Mikinek h felmondok,illetve h szabadságra mennék 8) :lol: Illetve van még egy dolog,amin sajna nem tok változtatni...na majd a blogba!Elég csúnya dolog részemről h azért drukkolok h ne sikerüljön vkinek vmi...... :(

annus11
 
 


Zsuzska!
ja de jó,akkor nem vagy messze tőlünk se,mert én meg a Klinikák metrónál lakom!Hol szültél amúgy?

annus11
 
 


Akkor hozzám is közel laksz Zsuzska, én Üllői út, Határ úttól 2 vili megálló. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Zsuzska, üdv itt! :) Annyira jó, hogy mindig felbukkan vki. :) Ismétlem felhívásomat, gyertek elő, kedves olvasóink!!! :)
Boldog fél évességet Balázsnak! :)

Annus, Reny, Niki, Tinu, jaj, sajnálom a rossz éjszakákat! Olyan jó, hogy nekem a gyerekek nem rontják el, csak magamra lehetek dühös... :lol:

Szép napot!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jo reggelt!
alanyom rahuzott egy ora alvast.. most kelt :shock:

Bangla en nagyon varo ma folytatast!!!


Zsuzska, hat udv koztunk :D
orulok h meg mindig jonnek ujak!!!
kepet kicsinyitesd le a ferjeddel es kerjuk :lol:

megyek mert Boro mindjart a konyhaba ..

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, kivele, mesélj, miért drukkolsz!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!
Zili, őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry:
Zsuzska, üdv itt körünkben! :)
Sajnálom lányok a rossz éjszakákat.Én megint felriadtam hajnalban, mert hülyeséget álmodtam. :arrow: Millió a dolgom és ma kezdek készülni az államvizsgára is. Brr.... :x

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 



Kép
Kép
tinu
 
 


Szia, Netti! Jó elfoglalt lettél Boróval! :lol: Dani kedvenc helye nálunk a SAmunak raktározott tonnányi papírhegynél van, van 1 Samu-polc, ahonnan veheti a papírjait - képzeljétek, csudajó "nínó-brmmmbrmmm"-öt tud rajrolni -, na, Dani mindig ott köt ki, és húzogatja a papírokat, egész stócokat lerángat, és eszi őket. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Zsuzska: Újhegyi lakótelep. De a nagynéném ott lakik az Ecseri és Pöttyös között. Szóval körülvettünk. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri: nálunk is két kedvenc van - papír és pillepalack. Mindkettő láttán Csongor szemei láthatóan felcsillannak és startol. Ennél érdekesebb játékot még nem sikerült találnom számára.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na úgy fest holnap vagy szerdán tudok menni a dokihoz. Addig marad az aggodalom. Anya nagyon félt engem, hogy nehogy valami bajom legyen, hogy így hamarbaba, meg a babát, hogy nehogy valami fejlődési rendellenessége legyen pont emiatt. :cry: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zili, szívből sajnálom a nagymamád, de mostantól fentről vigyáz Rátok.

Szia Zsuzska, nem semmi paraméterekkel rendelkezik a babód :shock: :lol: !

Annus, mi lenne, ha egy kicsit futna a lakás, Te meg lazítanál 1-2 órát? Dobd le magad Iza mellé, hmm?

Mostanában Haninak is kipattan a szeme fél 6 körül, csak halljuk a magyarázást, aztán úgy 1 óra elteltével én már úúúgy sajnálom, hogy csak dumál ott magának, de erőm nincs felkelni, hogy 2 napja zapja putyujgatja a nappaliban, persze a mellkasán 10 perc alatt elalszik, és így nyomják 1-2 órán keresztül, míg engem ki nem vet az ágyból a lelkiismeretem :).
bangla
 
 


ja azt nem is mondtam még, hogy anyósom rátett tegnap egy lapáttal, elmentünk vásárolni Zurammal, kettesben, Lilit rájuk hagytam, had örüljenek, Lili szereti őket, mondta hogy szívesen csinál lilinek tök-almát , mondom persze nyugodtan csinálhat azt szereti...hazajövünk-> aszongya Lilinek túl savanyú volt az alma-tök rakott bele banánt (nagyon jól tudja hogy nem akarok banánt adni Lilinek még, mert a banános péptől is olyan zöldet kakilt mint az ír manók, pedig abban húdesok banán lehetett :roll: ) naszóval most miért kell pont az ellenkezőjét csinálni mint amit mondok???? meg folyton altatani akarja Lilit, mert biztos álmos, hát persze 2 óra alvás után bizti álmos...természetese Lili üvölt mert 1. nem akar aludni 2. kézben vízszintesen nem jó, de anyós meg úgy fogja mint egy 2 napos babát :shock: na end...kipuffogtam magam

próbálom Lilit visszaszoktatni a napközbeni alvásra a kiságyba, mert a lakás úgy néz ki az utazóággyal mint egy raktár.

:arrow: nem úgy nézki hogy sikerül

ujaknak üdv

Kép
Kép
mniki84
 
 


óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Marci fél 9-kor kelt :shock: :!: :shock: :!: :shock:

M az ölemben van, majd még jövök.ű
Zili, nagyon sajnálom...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kutyafüle!
mi az h hamarbaba??,Mért lenne rendellenessége????Már bocs,de anyudra inkább ne hallgass...még jó h így "megnyugtat" h minden rendben lesz.de mért ne lenne?????Lásd öcsém is egészséges(azt nem mondom h normális :lol: :lol: )pedig csak 10 hónap van köztünk!Tehát talán még a 6 hetet se várták ki a kedves szülők 8)

Amiket Incike írt azokat tartsd be,tehát ne gyárts magadnak problémát.....vagyunk itt páran akik összepisilnék magukat a gyönyörűségtől ha jönne a tesó!!!!! :lol: :lol: Örülj neki h neked ez minden erőlködés nélkül sikerült!!!!!!Én már látom lelki szemeim előtt h vizsgálatokra járok hónapról hónapra :roll: :(

annus11
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:46-kor.
Vendég
 


Zili, nagyon sajnálom, most olvastam el, amit írtál. A körülményekhez képest jól vagytok? Tinu, nektek sok erőt a péntekhez!
Köszi a linket!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Bangla!
Az a baj h a múltkor elmentem 1 hétre...és itthon senki nem mosott!!!És azóta nem érem utól magam.....mert olyan lassan szárad minden!!!!!!na megyek a blogba,ma még ott nem jártam....

annus11
 
 


Köszi Tinu a cikket!
Nagyon gyors üzemmódban futottam át az oldalakat,biztos egy csomó dolog kimarad.
Niki,gratulálok!!!!! Örülj a babónak és ne aggódj mindig valamin! Ezt szeretted volna és íme....Egyébként a férjeméknél ugyanez volt a helyzet,hat hónapos volt a bátyja,amikor ő fogant. Nem volt egyszerű a két picivel,de egészségileg semmi baj nem volt,anyósomnak egy kicsi panasza sem volt a második terhesség alatt. Nálad sem lesz!!!!!! :P
Gyöngyi, szuper a "zöld festék",akkorát röhögtem rajta!!!!Úgy szeretem a humorodat!
Szofi,nem tudom mit paráztatnak ezen a kutacson,pont a múltkoriban hallottam,hogy most ez egy új "divat",nagyojn sok anyukát beparáztattak már ezen. Ha kell jó kórházi gyerekdoki,hívj fel,hogy megnyugodhass!
Anita,sajnálom,de örülök,hogy még idejében kiderült az átverés! :evil:
Annus,ma jönnek falat bontani,én már totál kivagyok a gondolattól is!
Újak,de jó,hogy jöttetek!
Bangla,várom a csillagszemű kislányod történetét. Minden jó,ha a vége jó!!!!Örülök,hogy már jól vagytok.
Mozza,lehet,hogy orbitális hülyeséget kérdezek,de te rendezvény szervezéssel is foglalkozol? Ha hülyeség,akkor bocsi.....
Sajnos,a férjem zavar a géptől,dolgoznia kell,így majd folytatom.
Szép napot mindenkinek! :P

Kép
f.ancsi
 
 


Gyors kérdés: mit adjak, hogy egy kicsit lazább legyen a kaki? Kezdünk vele megküzködni a keménység miatt... :oops:
bangla
 
 


bangla, en barackot szoktam! mindig segit :D

Dori, a papir nalunkis nagy kedvenc, csak felek h elvagja magat vele :roll: en mindig elvagom az ujjam.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyongyi, akartam meg neked irni, h mi az elso hetekben aludtunk egyutt Boroval,teny h nehezen jottem ki a szobajabol, Gabi siman :lol:
viszont utana sokkal tovabb aludt es nem forgolodott annyit... szoval tuti zavartuk a mozgoldassal meg ilyenek :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Bangla, barack...állítólag.

Gyermekem adott most kb. 3 percet (koncentrálva kakál). Megyek blogba..

Zsuzska, welcome. Tanulj meg képet kicsinyíteni, mert mindig ríni fogunk az új fotókért :P Örülök, hogy jöttél :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Köszönöm lányok.Dóri, hát igen, végül is mondhatom, hogy jól, mert a mamám hála Istennek tényleg nem szenvedett, szépen elaludt, anyu fogta a kezét....Nemrég volt a születésnapja, együtt tudtunk lenni, "megvárta"a legfiatalabb dédunokáját, ő 2 hetes.
a nagypapámhoz megérkezett, mostmár újra együtt vannak, ott van velük az egyik kisbabám is...
zili
 
 


Tinu, részvétem.
zili
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem voltam. Végre van rendes netem, így már jövök gyakrabban.

Látom vannak újak is :-) Üdv Nektek!

Velünk minden rendben, már megszokták a gyerkők az új helyet. ELső héten volt Majának pár bolond napja, amikor nem akart aludni délután, de már helyrejött.

Szombaton adtunk először Kolosnak almát, fintorgott rendesen :-)
Kép

Nem hiszem, hogy visszaolvasom a 2 hét lemaradást, inkább felveszem a fonalat. Van valami fontos amiről tudnom kell? :P

Kutyafüle
Lakással mi lett?

Mi lakásunkat azóta se nézte meg senki, szerintünk idén már nem is lesz semmi... Beköltözött apa egy haverja, aki szakított a barátnőjével, még az is lehet, hogy megveszi. AZ lenne a legjobb.

Fa etetőszék
mielőtt költöztünk volt téma. És páran írtátok, hogy ilyet akartok. Ha valakinek kell féláron, szóljon. Majának vettük, de rajzoló asztalnak. Étkezőnek nem is volt soha összeszerelve, emiatt mintha új lenne. Gondoltam megkérdem, mielőtt felrakom a tesz-veszre.
pumuklii
 
 


Zili: az én mamám sem szenvedett állítólag. Sajnos, az intenzíven volt már, a gyerekei végig vele voltak, bár amikor meghalt, épp nem. Nem tért már magához az utolsó napokban szegény. Én is annak örülök, hogy CSongi még látta.

Kép
Kép
tinu
 
 


Bangla, sztem az is elég lehet (de a barack is jó), ha az akármilyen kajcsihoz teszel forralt-lehűtött vagy babavizet. A lényeg, hogy a több folyadék is segít. Mi ma eszünk barackot először, asszem. De sztem még keverni fogom, Samu egy darabig utálta a barackot. Nem is értettem, miért. :lol:

Kutyafüle, ejnye az anyukádnak! Nem szép dolog paráztatni téged, magadtól is eleget félsz. Hidd el, annak a kismembernek a pocakodban semmi baja nem lesz attól, hogy a bátyjához képest nem lesz sokkal fiatalabb! Tessék örülni neki, hogy sikerült, és helyettem is légy egy picit boldog pocakos!!! Remélem, hogy míg ott bújik manód, egyszer csak csatlakozhatok, de addig is, én ötülök veled! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Netti, Petinek is a papírok jötek be, nagyon szerette csócsálni a Babaszakácskönyvet, egyszer azt vettük észre, hogy ömlik a szájából a vér, hát elvágta az egyik lapszél az ínyét :shock: :roll: Sőt, egyszer én hülye, még az életét is veszélyeztettem, a ruhaborotvával...Keze ügyébe került, a nyelvét lecsiszolta vele :shock: :shock:
zili
 
 


Pumuklii, Kutyafüle babát vár!!! :D Így maradnak a lakásban, legalábbis nem ezzel foglalkoznak most egy ideig... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na én is ígéretem szerint rakok fel 6 hós CSongor képeket. Meg mellé ráadásnak (2in1) Tüci 6 hósat is. :)
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Amúgy HAHÓ nektek! :) Örülök, hogy minden rendben a gyerekekkel, meg, hogy Maja már megszokta. Te is? Mostmár nem szomorkodsz nagyon? Azért jó lehet az új helyen! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Tinu! Kiváló képek! :) Ezek a kölkök még mindig hasonlítanak egymásra! :P És Csongi meg egy nagy ügyes!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Tényleg hamarosan járni fog! Biztos Tünde jó pedagógus, és stikában megtanította Csongit ezekre a trükkökre! :lol:
Azért figyelek, hogy ne vágja el magát! Csak egyszerűen nem lehet elég messze vinni onnan a kis mocorgót. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:45-kor.
Vendég
 


zsuzska, lehet még ő nem érett meg rá, van ilyen ő még csöcsibaba akar lenni, próbáld pár nap múlva

Kép
Kép
mniki84
 
 


Tinu!
Szupik a Csongis képek!!!Már hiányoltuk őket!!!!

Zsuzska!
Na passzolok...Mikor adod neki amúgy?Szopi előtt vagy után?Almalével próbálkoztál v pürével?

annus11
 
 


Kutyafüle
HÚÚ, nem semmi. Gratulálok! Mikorra várjátok? HOgy vagy?

Tinu
micsoda szép szemei lettek Csonginak. Akartam is kérdezni tőled, hogy jár-e már? :lol:

Zsuzska
akkor egyszerre kezdtük a hozzátáplálást, mi is szombaton. Kolos bevágott azért egy fél almát, de nem volt elragadtatva tőle.
Szerintem ne sütőtöközz még, almázgass, próbálj más fajtát. Azt könnyebben nyel. Meg amúgy nem kell sietni, semmi gáz nincs azzal, h 6 hónap szopi után nem tud mit kezdeni a kanállal :-) SZép lassan megtanulja.
pumuklii
 
 


Zsuzska, próbáld meg egy hét múlva. Szerintem ne erőltesd, ő tudni fogja, mikor lesz a plusz enerdzsire szüksége.

Tinu, Csongi nagyon durván nyomja, Haninak itt mutogatom a képeket, hogy látod, ííííííííííííííííííííííígy kell. :)
bangla
 
 


ja és igen,attól hogy elmúlt 6 hós(3 nappal)nem olvasta a könyvet miszerint neki mást is kéne ennie!ha gyarapszik rendesen,van elég tej,akkor várhatsz pár napot,de ha 2 hetet akkor sincs tragédia!!!! :wink:

annus11
 
 


Tinu
akkor azok a szép kék szemek nem is Csongihoz tartoznak. Mindig megzavar ez a hasonlóság.
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?